Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lilla
nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Ági,Angika
édesek a csajok az új játékaikkal :lol:
Milyen fősulira készültök?

Edit
tényleg jó ötlet Dáviddal csinált közös program,jó szórakozást hozzá!
Biztos fincsi lesz a torta! :P
Nagyon örülök,hogy nyertetek!!!!!!!!!!!!!!!Mégegyszer nagy-nagy gratula hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kíváncsi vagyok,hogy mit kaptok,ugye majd beszámolsz róla?ESetleg képeket is mellékelhetnél..... :roll: :wink:

LOla
hát igen,régen voltál! :D
Biztos aranyos lesz Soma a jelmezben,képeket kérünk! :lol:
Fél nap szabi?????????? :P Ez egy tök jó munkahely :lol:
Zsankáék a Karaván használtruha boltról beszéltek,bocs,hogy én válaszolok helyettük :oops:

Léptem,mindenkinek szép hétvégét!
Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Erika!
Persze, lesznek képek, majd rakok fel.
Karaván turi? Az melyik? Így névről nem tudom.
Ma sikeres volt a shoppingolásom, én is turtam Somának tavaszra egy mellényt, megejtettem a heti bevásárlást. Cipőt mondjuk nem kaptam, de nem is volt létszükséglet, még ráér...

Jó hétvégét mindenkinek!

lola77
 
 


Sziasztok!

Kész lettek a képek a szülinapról!!! :lol:
Elég sok lesz!
Kép Julcsi és én Kép Julcsi és apa Kép puszi Beninek :) Kép Csinike Kép hű,a tortám Kép piszka Kép pezsgőzik a drága Kép még 1velem :) Kép Botival Kép szobában:)
angika
 
 

 
 

Lilla!
Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánunk!
Kép


"Neved napján mit is mondhatnék?
Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég!
Légy boldog, míg világ a világ,
Fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág."
angika
 
 


Sziasztok

Ági Angi
Bocsi most hallottam a fősulin hogy mégis mehetnek ingyen fősulira a kismamák.De ez nagyon mocsokság hogy az uccsó pillanatban döntötték el.Nekem van egy pár ismerősöm aki emiatt nem is próbált meg jelentkezni. Hova jelentkeztetek?

Lola
A Timire a Zsike vigyázott,a többiek kedvéért a pótnagymama,Apunak az élettársa. Nagyon élvezték a napot.Én annyira nem,sőt estére olyan fejfájásom lett hogy alig bírtam hazajönni.Gyógyszer nem használt semmit.

Edit
Gratula a nyereményhez.Ezért is jó dolog ez az internet. :D

Timi lehet nem fogja megkapni szerdán az oltást,mert mára folyik az orra és tüsszög ezerrel.Azért lefiszem szerdán,reméljük nem lesz szükség arra hogy előbb vigyem le.

Na most mentem,jó hétvégét mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Lillának nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is.
Puszi Lívia Timi

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Dorka úgy belejött a járkálásba ,hogy szinte már csak járva közlekedik,szerencsére :lol:

Lola:
Tényle jó rég voltál,a minap gondoltam rád ,mewrt sajna a hülye epekövem már 1 hete szarakodik,és eléggé görcsölök.Sajna a palacsintától is vannak görcsök.Írtad te is hogy a vajas kapácstól is görcsöltél :cry:Bár vajat nem lehet enni,de hát szinte semmit sem....
Akartam kérdezni tényleg kiveszik az epehólyagot is?Miért?Én úgy vagyok vele hogy aminek ott kell lennie az legyen meg.
Jó hogy Soma nem beteg,és várjuk a képeket.

Livi:
Akkor egysúlyban vannak nagyjából a csajok,csak Dorka magasabb,de hát monom az apja 194cm,és Dorkának marha hosszúak a lábai.
Hát én először is évekkel ezelött Pestre a zskf-re akartam menni Humán erőforrás manager szakra.A főnököm nem engedett,merthogy postavezető vagyok,voltam és nem bírnám a kettőt együtt csinálni.Úgy voltam vele,hogy nem izgat ha kirug,hát rúgjon,de akkor is megpróbálom.Kértem szabit hogy beiratkozzak ,de nem kaptam csak az utolsó nap,ez pótfelvételi volt már.Ő elment az első nap engem meg az utólsó nap engedett el,és persze addigr amár megvolt a kellő létszám :twisted:
Akkor utánna elment a kedvem az egésztől,de most újra meg akartam próbálni.A tanító szak is izgat nagyon.Azt végig gondoltam,de nem tudnám a Dorkát senkire sem bízni.Azt 4 éven belül meg úgy is jön a kistesó,azt újszülöttel nem menne,halasztani meg nem szeretnék,mert akkor nem bizti hog yújra elkezdeném,sajna nem sok a kitartásom :cry:


Na léptem a kiscsaj követel,
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok

Lillának és a Julcsinak nagyon boldog névnapot kívánunk.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi
 
 


Jó Reggelt Tatabánya! :) (meg Tata,Szőlős és Somló)

Itt vagyunk Somlón anyuéknál már megint,mert Zolti egész 7végén dolgozik :( :cry: Kicsit még hüvi van,de a nap szépen süt! Julcsi már kora reggel ki akart menni a vauvauhoz :)

Zsuzsi!
Köszi,de valójában Julcsi névnapja május 22-én van :wink: Angelika hogy van?

Ági!
Dorka nagyon édi lehet! Furi lehet,hogy most már mindenhova gyalogolva közlekedik :)

Juca!
Holnap délutánig leszünk itt Somlón. Ha olvasol és van kedvetek sétizhetünk 1et délelőtt.

Erika,Lívi!
Győrbe az Apáczai-ra jelenkeztem. Sogornőmmel jelentkeztünk. Ez a fizetős-nem fizetős dolog nagyon gáz volt. 12-én találták ki,hogy nem kell fizetni. Kedden jött is a sógornőm és kinéztük hova megyünk. Aztán villámgyorsan összeszedtük a papírokat és csütörtökön feladtuk. Nagyon meglepődtem,hogy 9000ft a jelentkezés és ezért 3szakot lehet bejelölni. Régen szakonként volt 3000huf. Így jelentkeztünk 1.Andragógia 2.Tanító 3.szociálpedagógia! Remélem felvesznek! Bár biztos nehéz lesz gyerek(ek) mellett.

Edit!
Gratulálunk a fiúknak!

Szép napot mindenkinek!
angika
 
 


Sziasztok!

Sokat írtatok , régen jöttem. :(

Zsanka!
Látom nektek is nehéz volt akkor ez a szopi-tápszeres dolog. De te mindent megpróbáltál és mai napig szopik és ez jó. Ki tudja mi lett volna az elején jó, én is utólag jövök rá dolgokra…
Nálunk is volt olyan, amikor beteg volt a Kata (1 hónapig CSAK zöld volt a kakija, hasmenése volt, napi x-szer kellett öltöztetni, alig hízott, vmi vírust bekapott) és nem akart enni, én meg erősködtem, jobban sírt, és sok idő volt amire felismertem aludni akart és utána enni. Mai napig sokszor így van, hogy eszik, játszik és majdnem már ennie kellene, de ő szundizni akar egy picit, 30perc körül és utána kér enni.

Jővő csütörtökön lesz közgyűlés. Nagyon kivagyok akadva, mert a lépcsőházban házirend szerint tilos dohányozni és qva szomszéd (bocs) cigizik. Előbb kinyitottuk az ajtót és ömlik be a kocsmaszag. :evil: Marha jó, hogy megyek le a gyerekkel és megfulladunk, arról nem is beszélve, hogy a ruhánk büdi lesz. Mostmár ha meglátom őket a szájukban cigivel, akkor tuti beszólok. Eleget mérgelődtem, a hétszázát!!! :evil: (ja ők csinálták a cirkuszt szilveszterkor írtam…szegény gyerekeket sajnálom)

Rita!
Nagyon jók a farsangi képek. :) A lánykád a pöttyös ruhában, nagyon elbüvölő. De a sajtos jelmez is nagyon ötletes.

Lívia!
Kukkolás a kezelőben!!!!!!!!! :evil: :evil: Nem mondod komolyan?! Én nem engedtem volna az tuti. Azért ez undorító. Mki bámulta a micsodáját az embernek??? Jól értettem, ezt írtad?
Miért kellett befeküdnöd korábban?
Timi vandál :D

Ági/Angika!
Szép nagyok a lányok. :D Kiváncsi vagyok Kata mekkorka lesz, alig múlt 5hós és a 8kg-ot alulról súrolja és csak 65cm (remélem csak elmértem, iszonyatos ütemben hízik, mint egy újszülött :D :lol: )
Haskörfogata: 47 cm!!! A kis golyókám. Jó kis fogása van az biztos.

Erika/Hugi!
Nagyon jók a képek. Olyan aranyosak együtt a lányok. Mit szeretnek játszani közösen? Van valami kedvenc? Hol készültek a képek?

Edit!
tejszínes-csoki reszelékes-meggyes torta – nagyon jól hangzik, biztos fini lesz :)
Gratulálok a nyereményhez!

Lola!
Kata babám nekem van, nem a Jucának. Neki Eszter lánykája van. :wink:
Várjuk a farsangi képeket.

Angika!
Szülinapi képek szuperek lettek. Jól néztek ki a pároddal egyetemben. Na meg persze Julcsin ez a ruha nagyon vagány, csinos nagyon.

Ági!
Milyen suliba akarsz jelentkezni?


Amúgy meddig lehet jelentkezni egyetem/fősulira? Mi a határidő? Akinek már van egy diplomája annak is ingyenes maradt? Eddig úgy volt.


Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Kata mostanság:

Kép Kép Kép

E.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szíves fogadtatást. Ne haragudjatok, ha még nem tudok úgy hozzászólni a dolgokhoz, de azon vagyok, hogy mindenkit meg tudjak jegyezni, ki kicsoda, kihez tartozik...

Hugikám!!!! Bocsi, de csak most olvastam, hogy itt vagytok... most már mindegy :roll: ! majd többet fogom olvasni a topicot...
Komolyan mondom, én is oda jelentkeztem fősulira, és arra a szakra, amire Te!!!! nagyon vicces, egy húron pendülünk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
de ugye államilag finanszírozottra jelentkeztél? kiszámoltad hány pontod van? én még szerdán jelentkeztem, de egész napom elment rá, mert elhagytam a középsulis bizimet, és el kellett mennem Komáromba másolatért, 2 rugó megint oda :? :?
Julcsi nagyon szép, nagyon aranyos a képeken!!! Ja, és Isten éltesse névnapja alkalmából!!
és és mi az, hogy gyerek(ek)???

Edit! Gratulálok a nyereményhez? Hol lehet ezt megtekinteni??

Lívia! hát igen, elég gonoszság volt ez, hogy az utolsó pillanatban mondták, hogy ingyenes a kismamáknak! De azért a plusz 8 pontért is érdemes volt jelentkezni!!

Edi! Kata nagyon aranyos!!

Lola! Akkor Te már dolgozol? Nem akartalak elrémiszteni a családi háztól, csak így pici gyerekkel nehéz, főleg télen, mert még nem akarok vele buszozni. reménykedek, hogy pár hónap múlva jobban tudunk mozogni!de nekem nem Kata babám van, hanem Eszter :oops:

juca:)
 
 


Rita!
Kecskéden laktam igen. Már rájöttem, hogy ki vagy :lol: fennt vagy az iwiw-en! Nagyon szép gyerekeid vannak! 3 szakba dolgozol? hogy tudod ezt megoldani??

juca:)
 
 


Sziasztok

Edi
Igen jól értetted amit írtam(sajna).Nekem azért kellett befeküdnöm mert azt találták ki hogy a Timi odabent nem fejlődik megfelelően.A mellkasa mindig le volt maradva 1-2 héttel a többi mérethez képest. Mivel a gyerekért mindent hát akkor legyen.A 28. héttől kellett befeküdnöm,akkor kaptam 5 hétig heti 3 infuziót,amitől szerintem csak én híztam a Timi nem,és fehérjedús táplálkozás.Aztán 3 hét otthon de úgy hogy minden nap be kellett mennem nst-re.Aztán a 37. héten kellett befeküdnöm mondván az infuziótól előregedett a méhlepény és így jobb ha ott vagyok.Szerintem egyébként nem volt a Timivel semmi gond,csak olyan hülye pózban feküdt hogy a mellkasát sosem tudták rendesen lemérni,csak úgy kb.És szerintem ez volt a baj.Egyébként meg ugyanakkora fejkörfogata volt mint a mellkasa mikor megszületett.Mondjuk nem volt egy óriás baba,kiírt idő előtt 1 héttel jött,és 3kg és 47 cm volt.
Kata baba szép nagy lány. :) Nagyon csajosan néz ki. Veled is jó volna már talizni. Merre és mikor szoktatok dózsakeertben sétálni?

Erika
Hogy álltok alvásügyben?Viki már alszik rendesen?

Na mentem jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

A családomban kisbaba fog születni a nyár végén és ma pont beszélgettünk pár dologról.
Most végülis lehet szülészorvost fogadni?Vagy az éppen ügyeletesnél kell szülni?
Mindenkinek kell 25000 ft-ot adni?

Bocs,de nem követtem az eseményeket,hogy a kormány elfogadta-e ezt a javaslatot :oops:
Ki mit tud róla?

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Hugi
nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!
Kép Kép

Zsuzsi
boldog névnapot kívánunk!
Kép

Puszi:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Juca!
Nem tudom, hogy bemutatkoztam e már neked meg köszöntem e ha még nem akkor bocsásd meg nekem, mert sajna mióta ez a kisgengszter meg van szita az agyam :)
Angi vagyok van egy másféléves kisfiam Lackó, Varjúnál szültem. Asszem mást nem kell, de ha kifelejtettem valamit kérdezz!!

Edi!
Igen sajna a Lívinek sokat kellett benn lennie, de nekem úgymond jó volt amikor én szültem és ott voltunk roominginbe akkor volt hogy áttoltam hozzájuk a Lackót. Ők voltak a bébiszájterek :lol:

Szombaton voltunk a Zsankával ezen az okosbaba tanfolyamon, nagyon tetszett és nagyon érdekes volt. Volt bennem félelem hogy ez ilyen zseniképző (mint a jediképző :lol: ) de kellemesen csalódtam, inkább az Anya, taníts engem című könyvhöz tudnám hasonlítani. Persze ha valaki zseninek szánja a gyermekét azt is megteheti :lol:
Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom, ha tud menjen el nézze meg ezt az előadást.

Nah eldugulok. Kellemes napot!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Boldog névnapot kívánunk a Zsuzsinak és persze boldog születésnapot a Huginak!

Pusza
Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok

Boldog névnapot kívánunk Zsuzsinak és Boldog szülinapot Huginak

Sok puszi üdv Lívia Tímea

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!


Hugi,
Boldog szülinapot kívánunk!

Zsuzsi,
neked pedig boldog névnapot!

Erika,
én úgy hallottam, hogy maradt a szabad szülészorvos választás. Milyen 25e forint? Azt kinek kellett adni? Erről lemaradtam. :)


Csajok!
Minden tiszteletem annak aki tanulni próbál! Nekem is kellene, de tudom magaról, hogy nem tudnám csinálni! Majd később! :)

Tényleg jó volt a tanfolyam a hétvégén, mindenkinek ajánlani tudom, én nagyon élveztem - igaz a fenekem kockás lett a sok üléstől :) . Sok hihetetlen és érdekes dolgot hallottunk.

Rólunk egy pár szó: jól vagyunk, Matyikám produkál állandóan. Tegnap például hassal előre lecsúszott a csúzdáról és beleállt fejjel a faforgácsba (vagy mi van allatta) :roll: . Volt ijedelem, de inkább az én részemről. Ő csak egy kicsit sírt, én még utána többet.
Nagyon szörnyű ez, hogy mire odaértem volna már csak azt láttam , hogy csúzik és bammm! De nem lett semmi baja, hála istennek. Hozzáteszem mikor hazaértünk hogy mosdás stb. utána egyből ment csúzdázni mintha semmi sem történt volna. :wink: Így egy kicsit megnyugodtam.

Zoli elkészítette a Máté honlapját végre. Ha van kedvetek nézzétek meg (még azért van mit csinálni rajta)
www.lampermate.tk
Azért csináltuk, mert egyrészt büszkék vagyunk a Kismanóra, másrészt már eluntuk, hogy mindig ezerfelé kell képeket küldözgetni a barátoknak, ismerősöknek, így mindenki letöltheti róla.

sziasztok
további jó napot mindenkinek!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sorry:
www.lampertmate.tk
ez a jó honlapcím. :D :D :D

pussz
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Siasztok

nem sok időm van irni,melo ezerrel.
Erika

köszi mégegyszer.igen én készitettem mindkét gyerkőcét,bár lenne több időm asszem erre szakosodnék :D
élvezet csinálni.
hát még nem vagyunk rajta az ügyön ,egyenlőre terv,de közeli.
a napokban szedem be az utsó tablettáimat aztán várunk egy kicsit és hajrá,
na mondjuk ez még okoz némi rábeszélést mert párom aztmondta 3-4 év,de én akkor már nem akarok.akkor már túl kényelmes lennék szerintem.
Ati lenne 7-8 Hanna 10-11 éves.nem hinném hogy akkor bevállalnám.

Igen ősszel már suliba megy,ezért is jo lenne otthon maradni a picivel mert nehéz lesz igy munka mellett megoldani a sulit is meg az ovit is.

Van környén iskola de sajna elég sokan panaszkodnak rá és többen járatják Somlora a gyerköcöt de az meg kiesik.szóval nem tudom.

Juca

köszönöm szépen.a te kis lányod is nagyon szép.én is néztelekm már régebben az iwiwen,mikor még csak ultrahangos kép volt fennt az Eszterkéről :D

igen sajna 3 szakban dolgozom és ha a szüleim nem tudnának segiteni akkor nem is tudom hogy mit csinálnék.apukám hordja őket reggel az oviba,én megyek értük és anyu vigyáz rájuk.


na most mennem kell

sziasztok

Rita
lrita
 
 


Zsuzsannáknak boldog névnapot!!
lrita
 
 


ez lemaradt :oops:


Huginak boldog szülinapot!!!!
lrita
 
 


Sziasztok!

Zsuzsinak boldog névnapot kivánunk!

Cirmike!

Megvan a vitamin! 3600ft volt! ( sajna emeltek 100ft-t ). Holnap ha tudsz jönni akkor telefonálj előtte! Ha jol emlékszem 2-re jöttök tornára a Rékával! Nekem jobb lenne 3 után vmikor mert a párom fél 5-ig dolgozik és egyedül vagyok a Dórival, aki 3-ig tuti alszik!
Várom a telefont: 30/3262144

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem irok többet de nagyon fáradt vagyok!

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Ezeket tegnap írtam, de küldéskor behalt a net :twisted: , még jó hogy elmentettem az irományt

Sziasztok,

Nagyon ari képek sikerültek (már megint :lol: )

Tényleg kevesen voltak a css-ben. Így lehet mi is elmegyünk a héten... úgy félek már tőle, nehogy elkapjon vmit ismét. Még tombolnak a betegségek

Edit,
Szerintem is tuti az ötlet Dávid szülinapjára!

Mi hétvégén Miskolc-Tapolcán voltunk, gyerekekkel együtt. Már nagyon régóta szerettünk volna menni, én még soha nem jártam azon a vidéken. Szombaton a vadaspark volt a progi (picit hűvös volt), vasárnap a barlangfürdő (nagyon élvezték!)
Jó lenne erre a helyre majd jó időben is visszatérni: kisvonat, vízesés, stb...
Sajnos keveset aludtunk, mert Rékának nem tetszett az új szitu alvásügyileg, ez megviselt minket is mert 1 szoba volt fr.ággyal és 2 pótággyal, végül Réka köztünk tudott csak aludni, de így sem jól és csak keveset. Nagyon hozzászoktunk, hogy a gyerekeink altatás nélkül alszanak és Réka 12 órát éjszaka! Most megtudtuk, azt amit ti sokan minden nap csináltok! :wink: De nagyon jó volt minden más, napközben szépen viselkedtek!
Majd teszek fel képeket, csak még le sem töltöttem őket.

Cirmike

Moncsi:
Tuti a 3 utáni időpont, amikor kijövök a tornáról 3 óra pár perc környékén felhívlak, figyeld a telcsit, ha lehalkítottad. Oda tudunk menni hozzátok a házhoz és fel is mehetek, majd navigálsz akkor.

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Hugi!
SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!
Kép Kép

Zsuzsi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép
angika
 
 


Sziasztok

Na megkapta Timi a 15 hós oltást.Nagyon hősiesen viselte,én jobban izgultam.Szerintem észre sem vette hogy valamit beleszúrtak,mert csak azt nézte hogy most miért állja körbe őt a dokinéni is meg a védőnéni,Anya meg miért szorongatja. :D . Súlyát is lemérték 10200 gramm,de a magasságot nem mérték,de az kb olyan 79 cm. Reméljük nem lesz semmi gond sem egy hét múlva,mert akkortájt kell majd figyelgetni nehogy kijöjjön rajta valami.

Zsani
Nagyon jó a weblapotok.Jól meg lett csinálva. Sogórnődet láttam lent a rendelőben a Máté uncsitesójával volt lent.Gondolom ők is tanácsadáson.Szépen megnőtt ő is.

Tegnap kidzsuviztam a babakocsit remélem most máár azért csak jönnek a jobb idők. Már jólenne egy kis tavasz.

Most mentem Timi lassan ébredezik
Üdb mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy születésnapomon sem felejtettetek el, pedig tényleg nagyon régen jártam már erre.

Jól vagyunk, bár én egy kicsit (sőt nagyon) bánatosan, mert a férjem elment Paksra dolgozni, mondjuk nem hosszú időre, mert hétfőn reggel ment és szombaton este jön haza (ha minden jól megy), de nekem már nagyon hiányzik. Virág is keresi nagyon, sokszor hivogatja, apa, apa, gyee haza, de csak annyit hall tőlem, hogy apa még nem jön, messze van, még várni kell rá.

Múlt héten a csütörtöki babaklub után Virág estére belázasodott, kétszer kapott Panadol szirupot, másnap 11-ig aludt és hál istennek azóta semmi baja. Nem tudom, hogy ott szedett össze valamit, vagy az unokatesójától kapta el, de hamar kiheverte. Azt hittem lesz folytatása is, de hál istennek semmi. Nem tudom mitől lehet, de egyszer régebben is történt már ilyen, hogy egy napig volt lázas.

Egyébként az elköltözéssel járó helyzetet elég jól viseljük, azt hittem sokkal magányosabbnak fogom majd magam érezni, de mivel Virág már elég jól karattyol, meg hát a háztartás, tanulás... szóval én sem unatkozom :)

Voltam bent a munkahelyemen hétfőn, úgy néz ki visszavesznek, vagyis biztos hogy visszavesznek, de mivel egy műszakba szeretnék visszamenni, így két héten belül válaszolnak, hogy mi lesz velem. Kíváncsi vagyok mit fognak mondani, ha mégsem tudok úgy visszamenni, akkor keresnem kell valamit itt Tatabányán.

Olyan rossz, hogy alig jutok el a számítógéphez (vagyis gép nálunk is van, csak nincs netünk), így annyira, de annyira le vagyok maradva és annyi mindent nem tudok, ami itt zajlik, hogy csak csudi!!! :(

EDIT:
A képek a Platán-téri Családsegítő Intézetben készültek, a baba-mama klubon. Elég sokat szoktak együtt játszani a lányok, vagyis inkább egymás mellett, de volt már olyan is, hogy együtt építőkockáztak :D Most még inkább egymás játékai jobban érdeklik, mint az, hogy valami együtt csináljanak közösen, de később biztos lesz ilyen is. Játszótéren hintázni szoktak együtt, csuszdázni, vagy ha az egyikik motorozik, a másik is persze azt akar :D

Ne haragudjatok, de nem tudok többet maradni, névnaposoknak (akiknek volt annak is) nagyon boldog névnapot kívánunk!

Ha minden jól megy, holnap megint megyünk a családsegítőbe, gyertek minél többen!

Sziasztok, Hugi + Virág

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Tegnap nekem azt mondták, hogy fizetni kell gyed alatt a suliért, ha nem az első diploma, vki tud erről informálni?

Szilvia!
Nem semmi amin a terhességed alatt végigmentél. Anyukámnak is meséltem ezt a főorvos által kispécizett dolgot, ő is megdöbbent…
Ja jó lenne Veletek is megismerkedni…Már ti sem jártok a pénteki baba-mama klubba?
Mi dózsakertben szoktunk javarészt sétálni, 12, ½ 13, 13-kor indulunk el, attól függ Kata mikor eszik. Elsétálunk a kórházig, aztán dózsakert sétáló utca, vmikor átmegyünk a hídon a DM-be. Meg a dózsakerti spár környékén is szoktam sétálni. 1x elmerészkedtem egyedül a Móciba, nem volt semmi 2órát sétáltunk…Ti mikor szoktatok?
Nektek ki a védőnő +dokitok?

Juca!
Hova jelentkeztél felsőoktatásra? Milyen szak? Levelező?

Erika!
Sógornőm április közepére van kiírva, de nem tudok semmit a mostani szülés helyzetekről. Neki császár lesz (első is az volt) és befektetik hamarabb a kórházba és a dokija fogja csinálni. Én nem tudok plussz 25e forintról…

Zsanka!
Nagyon jó Máté honlapja, élvezettel olvasgattam…mikor nőtt ki a foga…mennyit hízott…meg milyen édi volt a kisebbkori fényképeken :lol:

Cirmike!
Miskolc-Tapolca…hmm az szép. 2éve voltunk átutazóban és már nem fért bele sajnos a barlangfürdő. Hallom szépen felújították. Lillafüreden sétáltunk egyet, gyönyörű hely. Na majd legközelebb megyünk. Várjuk a képeket.

Hugi!
Mikor szeretnél munkába állni? Virág akkor bölcsis lesz?
Erika már hívott ebbe a mama-baba klubba (Platán tér). Mikor is van ez? Vannak kisebb babók? Mennyien szoktak lenni?

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Íme az ígért képek Miskolc-Tapolcáról:

Vadasparkban szombaton
Kép

Barlangfürdőben
Kép

Kép

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

gyors kérdés nem akar valaki a booklinról rendelni??? Megjött a suttogó1 és azt akarom megrendelni, hátha valakivel tudok közösködni :)

Másik, Ti ezt a panadolos kérdőívet ki tudtátok tölteni???

Amúgy semmi nem történik velünk ezért nem is nagyon írok, de olvaslak titeket :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


A lényeget meg jól elfeljtettem
MINDENKI MENJEN VACSIZNI MA HA TUD, MERT MA VAN A TORKOS CSÜTÖRTÖK AZ ADOTT HELYEKEN 50%-AL OLCSÓBB A KAJA!!!!!

Az éttermi lista: http://www.menjunkenni.hu/etterem.htm

Mi sajna nem tudunk menni mert sokáig dolgozik a Laci, de remélem valaki megy :)

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Gangi!
Megnézem ma a booklinet és este írok mindenképpen. Val.szeg akkor én rendelnék veled.
Erika? Meg ki is akart még?
Ha más nem húsvétra ajándéknak jó lesz...

Bocs, most melóba vagyok... :?

lola77
 
 


Sziasztok!

Bocs,de most nincs időm reagálni mindenkire,majd valamelyik nap jövök bővebben :lol:

Holnap azaz pénteken a dkerti közöségi házban működő babaklubba jön egy csaj,aki zenés-táncos készségfeljesztést fog bemutatni gyerekeknek,legalábbis ezt mondta tegnap a védőnő.
Eddig a Kanári fitnessben tartotta,de lehet,hogy átjön ide a köz.házba.

Gangi
köszi,én megvárom,hogy az alexandra oldalán meglegyen a Suttogó mindent megold c. könyve,mert ott a másik kettő is olcsóbb :wink: és van egy nagy listám amit meg akarok rendelni :lol:

Puszi:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltunk mi is,de megvagyunk nincs semmi különös velünk.

Ma megkapta Dorka a 15 hós oltását.Hát ő nem viselte olyan hősiesen,mint Timi.De ha meglát egy fehér köpenyes nőt már hisztis lesz,(mondjuk megértem amiken átmnet)...
Tök jó a héten volt itt a védőnő és azt mondt a,hogy legközelebb csak 3 évesen kap szurit.Ma meg mondja a dokinő ,hogy 18 hósan is kap :? Felvan készülve a védőnő.
Fogát is megkérdeztem hogy a felső foga sárgább kicsit,mint az alsó,erre azt mondta a dokninő"hogy már azért lehet mosni neki",hát már rég mosom.A másik meg azt mondta hogy lehet hogy a sok gyógyszertől lett neki sárgábba mit kicsinek kapott,hát lehet...
Jaa és 9900g,és 83cm.Fejkörf:47cm,mellkörf:50cm.
Tehát nem az én babóm a legnagyobb :lol:

Erika:
A te férjed hetente hány alkalommal veszi a kezébe az angol könyvet?Én sajna egyre jobban hanyagolom :oops:

Zsanett:
megnéztem én is a Máté képeit.Nagyon jók,a legelső a legjobb amikor a kezedben tartod az ailg pár perces babót :lol: .Néha nézegetem Dorka kiskori képeit és úgy bánt hogy ilyen hamar megnőnek :cry:

Edi78:
Sajna nem tanulok most tovább sehol.Leírtam a Livinek bővebben az okokat.Most egyenlőre az angollal érem be.
Nagyon csini rucijai vannak Katának :lol:

Na mentem erőt veszek magamon és tanulok,
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Angi,

Én megnéztem a bookline-t, fogok is rendelni, de majd külön feladom a rendelést, mert kb. 10e Ft körüli lesz és még gyűjtöm a zsét :lol:

Jó volt a mai baba-klub a css-ben! Kevesen voltak!
Rolinak már bizti hiányzik az ovi, alig akart eljönni!

LÁNYOK,

MINDENKIT SZERETETTEL MEGHÍVOK V.szőlősre hozzánk Március 07-re szerdára, délelőtt 9-órától már jöhetnétek!
Tényleg ne hozzatok (cumisüvegeken kívül) semmit! Mindig annyi minden marad...és olyan keveset fogyasztotok.

Remélem nem kap el minket semmi kórság, mert Rolit jövő héttől már viszem az oviba...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Gangi!

Írdd már ide a privicímedet, mert akkor ott leírnám, hogy én melyik könyvet szeretném.
Jól láttam, hogy a szállítás 399 Ft. Akkor ezt feleznénk, ugye? Megrendelnéd Te és én átvinném a hétvégén valamikor a pénzt Neked, úgy jó? Vagy hogy szertnéd?

Várom a címed és írok még MA!

lola77
 
 


Sziasztok!

CSak gyorsan benézek és jelentem,hogy még élünk. Szanaszét van túrva a lakás,mert holnap parkettázzuk a szobánkat :lol: :D :) Aztán cuccolunk vissza. Az ember nem is gondolná mennyi fisfosa van :( :? Megyek is merelég hadilábom áll az ideiglenesen beszerelt kábel és Julcsi már kacsingat felé :)
Amint visszapakoltunk jelentkezem!
Vigyázzatok magatokra és a babókra!
angika
 
 


Gangi!

Közbe megtaláltam a címed, írtam is Neked!

lola77
 
 


Lola!!
Hová írtál??? Nem jött semmi :( persze hogy feleznénk a postaköltséget!

Csajok nem tudom hoyg valaki tervez e kikapcsolódást márc végéig, de van egy ilyen akció hogy 2 éjszaka után a 3. ingyen van a szállodalistát itt mellékelem: http://www.itthon.hu/images/mtrt/tartal ... _20072.pdf

Volt valaki vacsizni ma???

Cirmike! köszi a meghívást , még kérdéses hoyg tudok e menni, mert tanfolyamra járok :)

Angika! Jó munkát :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Látom ma én kezdem a hsz-okat :lol:
Először is bocs amiért nem voltam másodszor meg azért bocs,mert elég hosszú leszek :lol: :lol:

Szóval eltűnésem oka,hogy elvállaltam egy takaró szett varrását :lol:
Képet mindjárt mellékelek róla.


Gangi/Zsanka
az okosbaba előadásra gyerek nélkül mentetek?
Sokan voltak?Én is mentem volna,de Vikit nem tudtam hova tenni,meg el is felejtettem :oops:
A Panadolos kérdőívet nekem sem sikerült még kitöltenem :cry:
Neked azóta sikerült?
Milyen tanfolyamra jársz?Lassan mindenki elkezd valami sulit??? :roll: :lol:

Edi
nagyon csini Kata a képeken!!!!!
Bocs,hogy a babaklubba nme mutatkoztam be,de gondolom megismertél :lol: Kata milyen nyugodt baba és persze csini :P
A Platán téri babaklub/Kisvakond babaklub a neve :lol: /minden csüt-ön van 10-12-ig,de lehet már menni 1/2 10-re is.
Gyerekek életkora elég változó,általában vegyesen szoktunk lenni.Legutóbbi két alkalommal,ami gondolomm betudható a beteges időszaknak is,kb.7-8 gyerek+anyukák.
Gyertek el,biztos tetszeni fog.


Lívia
olyan édes volt Timi a klubban,ahogy meglátta Vikit fülig ért a szája :lol:
Lekopogom okés az alvása Vikinek :wink:

Zsanka
bocs,hogy köszönés nélkül leléptünk ma a máltairól :oops: itthon jutott eszembe...... :oops: csak a csajok már éhesek és álmosak voltak.Ugye nem haragszol?
Belenéztem a Máté honlapjára,de még nem volt időm teljesen végignézni.
Nektek mindig milyen jó ötleteietek vannak! :P


Lrita
nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!Biztos sikere lenne a jelmezkölcsönződnek vagy jelmezboltodnak.
Az tényleg jó,hogy a szüleid ilyen sokat segítenek mindenben.
Sok sikert a párod meggyőzéséhez baba ügyben :wink:

Cirmike
Miskolctapolca az nagyon jó hely,mi is imádjuk!
Olyan jó,hogy végre ti is el tudtatok jönni a Cs-S-be!!!!!
Roli olyan jópofa,van szövege :P
Köszi szépen a meghívást a talira,ha addig ne jön közbe semmi és ha lesz valakinél hely a kocsiban akkor mi megyünk :roll: :lol:

Ági/Lívia
drukkolok,hogy megússzátok oltási tünetek nélkül a szurikat!

Ági
a férjem elég lelkes nyelvtanuló,majdnem minden nap előveszi az angolt :wink:
De hát ő könnyen van,nincs háztartás,gyereknevelés is csak részben.......
Mondjuk ő már a cégnél is járt angolra,tehát van némi alapja,és van nyelvérzéke.
Te mióta tanulod?

Angika
jó munkát a parketta lerakáshoz!Ti csináljátok a pároddal ketten?Biztos szépek lesztek :P

elküldöm aztán jön a 2.rész :lol: de azt már csak nézni kell,nem csak olvasni :P

cseriviola
 
 


folyt.köv. :lol:


Kép Kép

Laura és Viki mesét néz
Kép
Takaró szett egyik fele
Kép
és a másik/itt még nincsenek a takaró virágai levarrva/
Kép
CS-S-ben készült képek :lol:
Kép Kép Kép
Almáznak a csajok :P
Kép
Vigyori Máté :lol:
Kép
Virág büszke a tornyára
Kép Kép Kép
Réka szemügyre veszi Viki csattjait :lol:
Kép
Réka,Viki,Roli
Kép
Huginak készítettem ezt a tortát :P
Kép

Mázsa
megkaptátok már a nyeremény járgányt?

Edit
nagyon szép hétvégét kívánunk és Dávidnak Boldog szülinapot!
Kép Kép

A CS-S-ben jövő csüt-ön farsangi "buli" lesz,nem kötelező a beöltözés,de aki tud hozzon lufit vagy szerpentint.

Holnap,azaz szombaton farsangi Malvin nap lesz a közműv.házában 14 órától :lol:

Kellemes hétvégét mindnekinek!MOst már eldugulok :lol: ERika
Kép

cseriviola
 
 


Gangi!

Tegnap du. írtam a t-online-odra, nekem kiírta elküldöttként, de akkor bemásolom:
Mi a privi címed akkor?

Rájöttem, hogy bennt vagy a címlistámban.

Szóval a booklineról kellene nekem:
- Bogyó és Babóca karácsonya (írta: Bartos Erika, 1097 Ft) a kereső beírtam, hogy Bogyó és Babóca és kiadta! 1 db
- Kisvakond: Hogyan hódította meg az egér... (gyerekkönyvek között a 181-190 között találtam) 1 db, 2117 Ft

Akkor megrendeled Te, mert Te jobban otthon vagy, majd ha hozzák. Hétvégén el is vinném a pénzt Neked. A száll. költség a 399 Ft, ezt felezzük, vagy jön még rá v.milyen költség?



Erika!
Jók a képek, de guszti az a torta, málnás, vagy erdeis?

lola77
 
 


Sziasztok,

Erika, köszi a képeket, amiket feltettél! :lol:

Ma délután megvolt az ovis farsang a helyi kúltúrban. Roli várta már, hogy kipróbálhassa a kalóz (bekötött szem) jelmezét! Apa is jött velünk, Rékára Dédi itthon vigyázott.
Ehhez képes: már ki sem akart szállni a kocsiból mikor megérkeztünk, bent sírt fél órát, bújt a seggünkbe, a színpadra a csop.társakkal nem ment fel csak velem együtt bemutatni a jelmezét. Nem táncolt, nem játszott, végig haza akart jönni, hiába invitálta mindenki a közösködésre.
Talán az volt a baj, hogy túl sokan voltak 4 csoport (kb 50 gyerek)+ szülők. A ovó nénik, dadusok 101 kiskutyának voltak öltözve.
Élő zene, éneklés, tánc. Büfében vitt sütik, szendvicsek, üdítők árulása (ovis közös pénz lesz).
Nem is vártuk meg a végét és a kisze-báb elégetését... :(

Hazajöttünk: azóta itthon tombol :roll:

Majd hétvégén teszek fel képeket azért...

Jó éjszakát Nektek!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok... mostmár bővebben is jönnék:

Juca, először is bocsi, hogy leKatáztam az Eszteredet... látod nem csak Neked kell ismerkedned, hanem Nekünk is Veled! Amúgy a stickert néztem él és nem kapcsoltam.

Nálunk is megvolt ma de. a farsang. Lehetett menni fotózni, nézelődni. Mi mentünk is: férjem kamerázott én fotóztam. Nagyon ügyik voltak, Soma nem volt félénk, ügyesen csinálta a feladatokat, sok ajándékot gyűjtött be.
Hihetetlen hogy a 3 óvónéni majdnem 1,5 órán keresztül a 25 gyerek figyelmét úgy lekötötte, még felnőttként is élveztem, komolyan! És úgy szót fogadnak ott nekik, bezzeg már hazafele Nekünk! :evil:
Vittünk itókát, sütit (én muffint sütöttem), de itt nekik, nem árulásra.
Pár képet is teszek fel a kis dínóról: (a méhecskelány az unokatesó, bátyám kislánya...)

Kép

Kép

Kép

Kép

Cirmike!
Itt is voltak gyerkőcök akik haza akartak menni és nem nagyon akarták csinálni a dolgokat... lehet, hogy a szülő is megzavarta őket, mondták is az óvónők... Én úgy mentem el, ha Soma nem csinál semmit, akkor hazajövök, utána biztos feltalálja magát. Ezek a szülős-egész falus farsangok elijesztik ám őket, hiába otthon "nagyszájúak", Hanna is ilyesmi volt az elején (Te ismered őket v.mennyire...), de aztán csak-csak belejött!

Na jó 7végét mindenkinek!

Gangi! Várom, hogy írj a könyvrendelésről!

lola77
 
 


Azért teszek fel én is farsangos képet, az első még otthon a beöltözés után

Kép

Ez bedig a csoporttal együtt (nekem is mennem kellett)

Kép

Szép hétvégét, nálunk már jól kezdődik, fent vagyok és a gyerekek még alszanak (nem ők ébresztettek! :lol: )

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Tök ari kis jelmezeket ügyeskedtetek össze :)

Lola!
Megrendeltem a könyveket 25% kedvezményt kaptunk, legkésőbb márc.3-ára ígérték, de előtte küldenek emilt ha feladták a futárszolgálatnak. akkor csörgök úgyis meg van a számod :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok

Cirmike
Köszönjük a meghívást.Eddig úgy néz ki hogy nekünk is jó az időpont,bár autónk nincs,így marad az hogy aki kocsival jön és még nincs párja akkor azt megköszönném ha társulhatnánk.

Mindenkinek tök jók a jelmezei.Én már előre izgultam itthon ahogy olvastalak benneteket,hogy milyen lesz ha majd a Timinek lesz már ilyen ovis farsangja,meg mit fog kitalálni meg ilyenek.

Timinek beindult a fogtermelődés,igaz ez eléggé fárasztó éjszakákkal járnak.Alul is és fölül is jönnek a rágófogai.Fent igaz már kibujt,de nem teljesen,alul meg full egyben jött ki neki,elég durván nézett ki,másik alul szintén csak kicsi csücsök van még kint. Bizti rossz lehet neki,egész nap a szájába dugdossa az újját.

Rólunk nagyjából ennyi röviden.

További jó hétvégét mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Gangi!

Köszi szépen előre is, akkor sikerült megtalálni a könyveket, ügyi vagy.
Írdd meg majd az msn-en (már láttam, hogy felvettél...), hogy mennyi lesz az én részem és hogy mikor talizzunk pénz miatt, nem akarok adósod maradni. Meg a többit, hogy ne untassuk a többieket itt... :?

Lívi!
Kitartás a fogakhoz, akkor már nincs túl sok hátra legalább, ez éltessen!

Cirmike!
Annyira nem látszik a megszeppentség Rolin... meg más anyuka is volt ott, nem? A miskolci képeken pedig látom, Réka tök nagyot nőtt és már hosszú a haja is! :lol:

Zsanka!
A nyakba kendős kérdésemre még nem válaszoltál.... :) Semmi gond, bizti elkerülte a figyelmedet, azért tenném fel mégegyszer...

Én most Somával egyedül vagyok, férjem elment DM-klubba a Puskinba a "feketék közé" az öccsével...
Legalább megnézek egy jó kis romantikus-csöpögős filmet, meg a Születt Feleségeket, amin mindig elalszom szerdánként!

Jó éjt!
Ma nagyon hideg volt, pedig tegnap már tiszta tavaszi idő volt... úgy örültem!

lola77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?