Új privát üzeneted érkezett!

Virág, de jó, hogy leírtad a tuti receptet, de úgy néz ki, az enyém meg fog szilárdulni, és a páromnak nagyon ízlik már most!!! Úgyhogy akárhogyan is rontottam el, mindenképp jól sikerült!!! :)

Rimar, mindenképpen összehozzuk a talit, nagyon szeretnék már beugrani hozzátok megint. Csak szeretném már pocisan menni, vagy legalább egy pici + teszt után menni... hogy kicsit boldogabbnak láss!
Hogy milyen ügyi vagy?! Te is dobozolsz? Tegyél fel majd róla képet, olyan kíváncsi vagyok!

Koda, milyen szép nagy pocid van!!! És milyen ügyi vagy, hogy ilyen jelmezt tudsz varrni a kisfiadnak!!! De boldog lesz!

Koda, hogy állsz a hétvégével? Tudok menni valamikor? Szombaton vagy vasárnap?

Lányok, kívánságotok... bár elég fura így vakuval, mert nagyon fényesnek tűnik, de természetes fényben nem ennyire fényes.

Kép

Kép

Most beszéltem apukámmal... nagyon izgul, már menetfelszerelésben várja a kollegám, aki fél órája úton van Nyíregyházáról érte. Azt mondja, fél az úttól, meg gondolom, nehéz neki otthagyni mindent, üresen a házat. Reméljük, jól fogja érezni magát, és kicsit felüdülés lesz neki. Na, majd beszámolok, hogy alakult az első este vele.

Lányok, annyira jó, hogy megint így felpörögtünk! Annyira szeretek közétek járni!!!
És úgy látom, mindenki egyre gyakrabban jön, ami nagyon fantasztikus!!!

Jó éjszakát mindenkinek, holnap jelentkezem!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok,

Azt hiszem sikerült végre meggyógyulni...:):):):)

Először is Eszter,
Nagyon sajnálom, ami Veled történt. De szerintem ne vesd el még Te se a saját baba gondolatát. Ha tudsz és van rá lehetőség keress fel egy homeopatás orvost az allergiáddal. Meg azért az is fontos, hogy ne nagyon járjál az allergiás időszakban légkondis helyre.

Titi,
Remélem Apukád megérkezett és már együtt eszitek a macskakakit. Nagyon szerencsés Apukád, szóval nem csoda, ha büszke Rád.

Juci,
Remélem Te is átvészelted az influenzát. Azért szerintem már az is valami, ha ennyire hiányzik a színház. Valahogy nem tudjátok megoldani, hogy néha Ti is mentek Illéssel? Időben el kell ám kezdeni Dudit nevelni a kultúrára:):):):) (és azért ezt komolyan is mondom)

Oné,
Olyan szépek vagytok!!!!!!!!!!! És mellesleg irigyellek, hogy rendet tudsz tartani. Nálunk folyton folyik szét a lakás. Akármit is találok ki, csinálok, még félóra sem kell...
Ja, a kezem nem volt eltörve, csak a gipszelésig fajult az ínhüvely gyulladásom. Aztán a gipsz alatt bedagadt a kezem és levették.

Momo,
Én bevallom őszíntén egyáltalán nem irigyellek. A nagyfiamnál még külön laktunk apával és iszonyatosan rossz volt. Pedig azért mi találkoztunk minden nap. Az pedig, hogy szerelmes vagy a Fiadba teljesen természetes. Lehet ezt azért mondom, mert én is így érzek a kis briganti iránt. És a nagylányomat meg imádom.

Virág,
annyira irigyellek, hogy ennyi finomságot tudsz csinálni. Mindig átrendezed a lakást stb.

na, most ennyi tellett belőlem.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok:)

Kicsit írok, mert Marci nem akar elaludni....)

Titi:)
Már annyiszor akartam írni, hogy persze, gyere nyugodtan, nagyon várlak!!!!!!!! Péntekig eldöntjük, hogy mikor jó mindkettőnknek. Olyan jó, hogy mindig meglátogatsz!!!!
A függönyötök hihetetlenül tetszik, imádom az ilyen sznű függönyöket és az anyagát is! Szuper!

Juci:)
Nagyon jó a 7-es esti előadásotok :) Kár, hogy mi nem láthatjuk... :wink:

Virág:)
Annyira tutin nézett ki a kiskatonád! Szuper kiscsávó! :wink:
Jól megbolondítottad a népet ezzel a macskakakival :)

Eszter:)
Olyan jó, hogy ennyit jössz közénk!
És én is javaslom, hogy végeztesd el a hormonprofilt. Bár nem biztos, hogy ez volt a baj.......És mikor barnáztál a terhesség alatt, hiába mentél volna el, hogy nézzék meg a hormonszintjeidet. Az 3 hét, mire kész van. És ha esetleg nem lett volna jó az érték, akkor se tudtál volna mit csinálni. A prog. pótlás már az elejétől kellett volna kapnod. Szóval emiatt ne hibáztasd magad, pár nap alatt nem tudtál volna kideríteni semmit. Ezért kell most tisztázni a dolgokat, hogyha esetleg mégis a hormonokkal van gond, lehessen kezelni még a következő baba előtt. Mert lesz, az biztos. csak ki kell zárni a lehetséges problémákat!
Úgyhogy verd ki a fejedből, hogy nem tettél meg mindent. Hiszen még a vitaminokat is olyan gondosan szedted!

Rimar:)
A dobozt látni szeretném:):)
Pocilakó jól van, ugrabugrál sokat. Csütörtökön voltam NST-n. Tök nyugalommal mentem, nem idegesítettem magam, mint eddig. Meg is lett az eredménye. Bence baba szívhangja végig 140-150 volt, és nem olyan magas, mint eddig. Szóval igazatok van, oda kell figyelnem, hogy nyugodt maradjak. Ő is megérzni!
És ez a csepp fiú! Imádnivaló!:)

Momo:)
Mi is szerelmesek vagyunk Marcival egymásba :) Úgy is hív, hogy drága szerelmem :)

Zsuzsa:)
Én belevágnék az utazásba! Van már rutinod, tudod mi kell a kicsinek ilyen útra :wink: Nem lesz semmi gond. Már olyan nagyfiú!

Befektetni kb. 4 nappal a szülés előtt akar a dokim. De majd ezt még meglátjuk. (csak mert kérdeztél erről pár napja)

Gyöngyi:)
nagyon édesek vagytok! Hány kiló a kicsi? olyan daginak látszik :) Biztos jó sokat szopizik ugye?

Éva:)
Milyen pogácsáról írsz? Amit mostanában sütöttél? Én nagy pogácsás vagyok, ha van fini recepted, küldd el légyszíves!!!!!! Azt hiszem Eszterrel írtatok róla:)

Ági:)
Köszi a babakocsis tippeket! Holnap írok neked ezzel kapcsolatban!
Fogad?????????????????

Erzsike!
Azt hiszem nem kell aggódnog. Igazán bajt a 4, de inkább az 5-6 mm-es nyaki ödéma jelez!!!! És így, hogy az orrcsont látható és mérhető volt, tökéletes eredményt kaptál így a 13. héten. Persze egy UH nem árt!


Most ennyi volt estére:)

Puszi nektek!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

 
 

Szep jo reggelt!

Ujabb kukkantas.

Zseppy!

Olyan jo hogy te is jelentkeztel.Inhuvelyyulladastol en is tartok,faj elegge,plane mkor emelem Mishalt.

Koda!

Jo nagy mar a pocid...most mar tenyleg nagyon kozel vagy.

Juci!

Varom irasod es jelentkezhetsz vagy hivjalak???

ANubias!

Az biztos hogy talizunk ha kikoltoztem.Ferjem nem igazan ertekeli ezeket a dolgokat sajna...es nem tudom meddig fog ez a dolog igy mukodni.Bar szerinte tokeletes a hazassagunk. :lol:
Tegnap megint felhuzott,mert rakezdte megint,hogyha nem lesz legkndi a berelt hazba akkor o nem fog jonni nyaron.Jo,tudom hogy o nem birja a meleget(sors ironiaja,hiszen otthon milyen meleg van),de kiepiteni a legkondit ,utana leszedni(mar ha a tulaj engedi)...szoval nem egyszeru.Es nem erti,hogy miert nem vagyok boldog,hiszen van mar nekem Mishal(ezert uldoztem 15 even at hgy legyen gyerekunk...o nem igazan akart),msot epul a hazunk,nemsokara veszek egy kocsit...es ha esszel fogjuk fel akkor igaza van,boldognak kellene lennem...dehat no vagyok es vannak erzelmeim...

Tegnap delutan nagyon merges is voltam mikor a 20-25kgs dobozokat emeltem,szereltem szet a dolgokat...hogy miert nincs ferfi a kozelben.A jo oldala,hogy mar csak fel kg plusz van rajtam. :lol: Ja,rolam kep most nincs,de ha titi beleegyezik akkor kuldok neki kepeket es hatha feltolti Mishalrol.De elobb megyek atoltoztetem Mishalt,mert mar egy oraja ebren van...edi mert nem reklamal,nagyokat kacag es dumalgat...gondolom az angyalkakkal.

Titi!

Kuldhetek kepeket :lol: ????Nagyon szep a fuggonyotok.


Zsusza!


Boldog nevnapot!!!!!Ugye ma van??,
momo35
 
 


Jó reggelt lányok!

Én még mindig alszom, ha tudnátok, mennyire fáradt vagyok! Apukámék 1/2 12-re érkeztek meg, aztán még hajnali 1-ig beszélgettünk. A párom 5-kor indult, úgyhogy teljesen kész vagyok, így szerintem ma nagyon csendben leszek, alíg bírom nyitva tartani a szemem.

Igyekszem este azért jönni közétek majd egy kis beszámolóval.

Addig is a szépséges görbém, ami egyelőre még szép, majd meglátjuk, hogyan alakul tovább. Sajnos a tegnap együttlétünk elmaradt, annyi minden történt, valahogy nem jött össze. De amondó vagyok, hogyha ennek a babának most kell jönnie, akkor az esélyt megadtuk neki. Ha pedig nem, akkor bármit tehettünk volna, úgysem jött volna össze. Kíváncsian várom a hó végét!

Kép

Momo drágasága:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Egész hétvégén nem tudtam jönni,mert nem volt rendes internet kapcsolat!

Momo!

Gyönyörű a kisfiad!Én tudom milyen nehéz egyedül,hiszen a nagyfiamat egyedül neveltem,de olyan édes a kisfiad,biztos vagyok benne,hogy kárpótol mindenért!

Eszter!

Elhiszem,hogy most el vagy keseredve,de nem szabad feladni!Nézesd meg a hormonszintedet stb.,és tessék próbálkozni!Hiszem,hogy sikerülni fog!

Titi!

Én sajnos tök süle vagyok a görbékhez,de teljesen igazad van abban,hhogy ha a bébi jönni akar,úgyis jönni fog!Nagyon szurkolok!

Rimar!

de jó,hogy jelentkeztél!És úgy veszem észre,hogy sokal jobb a hangulatod!Szerintem nézesd meg a pajzsmirigyed!Amikor belgyógyászati vizsgálaton voltam,nekem is nagyon megvizsgálta a doktornő,és írt is fel jódot!
Kérdezted,hogy a férjem mit dolgozik:kutató-fejlsztő a hivatalos megnevezése.Konkrétan:algoritmusokat ír számítógépes programokhoz.(leegyszerűsítve az én nyelvemre,mert annyit értek az ilyen dolgokhoz,mint tyúk az abc-hez. :oops: )

Juci!

Szerintem Eszter lassan eléri azt a kort,amikor már néhány órára másra bízhatod,és akkor el tudsz menni megnézni Illést!

Mona
monaszisza
 
 


Sziasztok,

Keveset irok, mert nincs időm :(

Titi, kérdezted hogy lehet egymásratenni a görbéket: a görbéd alatt klikk rá az Overlay Charts-ra, ott kiválaszthatod azt is, hogy melyik hónapokat rakja egymásra, és azt is, hogy mi szerint....remélem lesz időd, amig lejár a VIP.
A görbe szerint, pont jókor voltatok együtt! nagyon drukkolok!

Zsuzsa - NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!


Momo, nagyon aranyos kisfiad van! - nem lehet könnyű egyedül nevelni, de mindenért kárpótol, hogy melletted van :wink:

Most mennem kell,
puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


sziasztok!

Bufo Névnapod alkalmábol sok boldogságot kivánok! Kép

Titi huh de jol néz ki ez a függöny!a macskakaki meg pont olyan amilyennek lennie kell!a képeddel meg azzal hogy ennyien megcsináljátok ma én is nekiállok!ugyis jönnek holnap barátnömék és még ilyet nem csináltam nekik!

Momo huh de gyönyörü kisfiad van!a szeme meg egyszerüen varázslatos!milyen szinü?engem megbabonázott!

Juci de jo hogy ujra itt vagy!várom a kisregényt!Hát igen gondolom hiányyik a szinház de te most életed legnagyobb szerepét játszod:)ilyen kis csodás szinésznövel meg nem lehet nehéz együtt játszani:)

rimar juhuuu te is itt vagy!milyen jol áll ennek a kis lurkonak az a kék cuccos!nagyon édike!tök tetszik a korházos képetek is!

koda látod látod felesleges az idegeskedés minden oké bencussal!na és mindjárt meg is érkezik!ugy várom már!titit értesited majd ha idö lesz???

eszter nem csoda hogy most egyik percbe ilyen a hangulatos a másikba olyan!szerintem már az is jo hogy tudsz pozitivan gondolkozni!figyi mi is gondolkoztunk az örökbe fogadáson de még látod öt év után sem megyünk!te se add fel nem lesz semmi gond és igen is lesz nektek egy gyönyörü saját kisbabátok is!aztán majd ha idövel ugy gondolod még majd fogadsz örökbe is!

puszi mindenkinek mennem kell

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok Lányok!

Zsuzsa!
Boldog névnapot!!!
Kép

Momo!
Gyönyörű és óriási a kisfiad!
Biztosan volt annak oka, hogy így döntöttetek a férjedett. (te itt ő ott)Hihetetlen, amit véghez viszel így egyedül. Próbálj egy kicsit lazítani és pihenni, igénybe venni minden segítséget. Én is felajánlom a segítségünket még így ismeretlenül is. És tényleg komolyan gondolom!
Sajnos a férfiak másképpen működnek. Az ő szemszögéből tényleg minden tökéletes, hiszen mindened megvan, csak éppen hiányzik, akivel megoszthatod örömöd, bánatod. Nem lehetne ez másképpen?

Mona!
Neked van nagyfiad is? Miről maradtam le?

Titi!
Nagyon jó ez a görbe! Már csak izgulni kell két hétig! Viszont gyorsan fog telni az idő így, hogy itt van apukád. Biztosan sok olyan dologról fogtok majd beszélgetni, amiről régen kellett volna csak sose volt idő rá.
A függönyöd meg egyszerűen gyönyörű!

Virág!
Valóban macskakaki lázban égtünk a hétvégén! Nekem nagyon jól sikerült, pedig tényleg találomra csináltam.

Koda!
Úgy irigyelek! Már csak 3 hét!
Milyen csinos vagy, mire hazamész a kórházból már semmi sem fog látszani.
A pogácsa Eszter receptje és rajta van a régi honlapunkon. Megpróbálom ide is beilleszteni.

Juci!
Biztosan jót tett ez az egyhetes kiruccanás! Hamarosan tényleg akkora lesz Eszterkéd, hogy már más is vigyázhat rá!
Szerintem lesz aki vállalkozzon rá!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!

Annyit írtatok, hogy alig győztem olvasni. Olyan jó, hogy megint így fellendült a kis topikunk.
A tegnapi kirándulás nagyon jól sikerült. Szép időt fogtunk ki. Gyönyörű napsütésben sétálgattunk és jó elfáradtunk estére. Csak Visegrádon voltunk, de a két gyerkőccel ez is elég. Megnéztük a kis tavat és a sípályát is. Az utóbbin nem volt hó, de meg lehetett mászni. Én ugyan Áronnal a feléig mentem csak, de a fiúk felmentek a tetejére. Étteremben ebédeltünk és még Dávid is türhetően viselkedett.
Mindezek után még 4-re mentünk a szülinapi buliba. Na ott már kevésbé volt jó az én nagyfiam, de mindenki túlélte. :)

Dávid ma alszik ott először az oviban, kíváncsi vagyok mire megyek, sírás vagy jókedv.
Ma egész nap takarítottam és még mindig nem vagyok készen. Próbáltam egy kicsit alaposabb lenni, mert az már régen nem sikerült. :roll: Hát nem nagyon füllik hozzá a fogam, de csak végzek egyszer.

Momo
Nagyon gyönyörű a kisfiad! Hihetetlen szemei vannak. Kék vagy milyen színű? Rengeteget nőtt mióta nem láttuk. :)
Nehéz lehet, de tudom, hogy ügyes csajszi vagy és végig tudod csinálni amit eltervezel. Csak hajrá és sok sikert!

Rimar
Bazsi is igazi kislegénylett. Jól áll neki a kis kék bundazsák! :)
Az autóhoz sok sikert.
Szeretnénk látni a dobozt. Bizos vagyok benne, hogy jól sikerült.
A pajzsmirigyedet pedig nézesd meg, ha tudod.

Koda
Nagyon csini kismami vagy még mindig. :)
Csak ügyesen a jelmezzel és természetesen várjuk a végeredményt.

Titi
Nagyon szép lett a függöny! Tetszik nekem,
A macskakaki is jól néz ki, egészen megkívántam. Szerintem én is csinálok, már annyira kedvet kaptam hozzá.
Jó időtöltést a papáddal. Ha tudsz azért jelentkezz!

Virág
Köszi neked a recepteket. Látom mindenkit behülyítettél vele. :D
Máskor is jöhet ilyen finomság. :)

Eszter
Igazad van járj utánna a dolgoknak. Egy kivizsgálás nem árt. Hidd el mindent megtettél amit lehet ilyen esetben. Sajnos semmire nincs garancia. A természet szelektál, csak ezt nem könnyű elfogadni. Fogd fel úgy, ahogy annak idején Titi is tette. Jobb később egy egészséges bébi.

Juci
Örülök, hogy hazaértetek. Várjuk a regényt! :)
Az esti felvonás nagyon tetszett.
Hidd el eljön az az idő amikor újra megnézheted életed párját. Nem hiszem, hogy neheztelne rád ezért.

Remélem nem hagytam ki senkit.
Ha mégis akkor bocsi.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi! Azt szeretném kérdezni, hogy te csináltál táblát a babátakarókról és azt exelben csináltad? Aztán, hogy raktad be ide?

Köszike!

Boldog Névnapot Zsuzsa!

Kép
Vendég
 


Hali!

Megint rohanok,anyukam indulna haza.

Titi!

Koszi szepen hogy feltetted a kepeket.

Lanyok,koszi a dicseretet,atadom Mishalnak.AMugy kek a szeme,ami valoszinuleg nem marad igy,bar jo lenne.

Balimama!

Koszi a latatlanban felajanlott segitseget,jol esik...de ugye mindenkinek megvan a sajat elete,dolga.....
Hat,igen,ezt igy megbeszeltuk a ferjemmel,de mas dolog megbeszeln,es atelni.Remelhetoleg nem sokaig tart ez igy.

Most jottunk a komplett hasi,koponya,csipoultrahangrol,a csipoje,veseje is ok masaallah.

Majd jovok megint.Mi ez a MACSKAKI????
momo35
 
 


Sziasztok%

Bufo!

Én is szeretnék nekd nagyon sok boldog névnapot kívánni.

Bocside nincs most időm írni mindenkinek,mert van nálunk egy kislány,Bálint osztálytársa és elég nagy a nyüzsi.

Van e valakinek infója,hogy ez a hormonprofil vizsgálat hány vérvételből áll,mikor mehetek,ha megjön? Szerintetek mennyit kell várni a próbálkozással és hogy tudok eljutni genetikai tanácsadásra? Bocs az önző kérdésekért. :oops:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Koda!

Ez a pogirecept,ami Évának is ízlett.

Sajtos pogácsa(ez isteni)

50 dkg rétesliszt
20 dkg margarin
20 dkg trapista sajt
1 tojás
2,5 dkg élesztő
1 tejföl
1,5 teáskanál só (soknak tűnik, de így finom)
1 dl tej

A margarint előbb kivesszük a hűtőből, és amikor már szobahőmérsékletű, akkor egy tálban összemorzsolgatjuk a liszttel. A tejet meglangyosítjuk, mehet bele egy mokkáskanál cukor és az élesztőt beletördeljük, picit elkeverjük. Én a radiátorra szoktam tenni, amíg fel nem fut.Mikor feljön, mehet bele a tésztába, majd beletesszük a sót és a tojássárgáját. A fehérjét egy kis pohárba tesszük. Összekeverjük a tejföllel, és jól összegyúrjuk az egészet. Kis gombócba gyúrva a tálban hagyjuk, duplán letakarjuk konyharuhával, és hűtőbe tesszük. Kb. 2 óránként kikapjuk, és lisztezett nyújtódeszkán kicsit kinyújtjuk (négyszögletesre), majd összehajtjuk félbe és még egyszer félbe. Ezt a műveletet 2 óránként érdemes megismételni összesen 4-szer. Utána kinyújtjuk másfél centisre, kiszaggatjuk, a tetejét megkenjük a tojásfehérjével, majd mehet rá a reszeltsajt, és 200 C-on készre sütjük.

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!

Nagyon köszönöm a receptet:) meg fogom csinálni!!!

És amit kérdeztél.

A hormonvizsgálatot a ciklus 3. napján, majd a 19-21. nap között végzik. Tehát 2 vérvétel van 1 ciklus során. Általában 3 hét, mire megvan az eredmény.
A progeszteron normális értéke a ciklus 19. és 23. napja között 21 ng/ml felett van, de optimális esetben 25-30 ng/ml feletti az érték. Ezen kívül persze még nagyon sok hormont is néznek, de ez az egyik legfontosabb, mivel ez a terhességmengtartó hormon.Ha a hormonok rendben vannak, lehet továbbmenni. Érdemes lehet egy ciklust Uh-gal végigkísérni. És amit írtál, elmenni a tanácsadóba.
Hogy mikor lehet próbáékozni, az az eredményektől függ.
Ezt viszont már orvos mondja meg. Kéne egy jó dokit találni!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Ne haragudj, véletlenül sem akarok okoskodni, csak a saját tapasztalatomat mondom a hormonvizsgálatról. :oops:
Van egy 3. napi prolactin, ösztrogén, progeszteron, LH, és TSH (pajzsmirigyet stimuláló hormon).
Van egy 19. napi progeszteron és ösztrogén, és ugyanezt megismétlik a 21. és a 23. napon.
A 19-21-23. napiból átlagot számolnak. Ennek az értékét már tökéletesen írtad.
Ne haragudj lehet, hogy máshol más a szokás. Én már a 2. ciklusban csinálom végig.
A Uh tényleg nagyon jó, mert meg lehet figyelni a nyálkahártya vastagságot és a peteérést is.
A genetikai vizsgálatról viszont semmit sem tudok.

Eszter!
Annyira örülök, hogy már nem azt mondod, hogy soha többet, hanem azt, hogy mindent megteszel, amit csak lehet.
Kodának igaza van! Tessék keresni egy normális orvost!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! BOLDOG NÉVNAPOT!

Koda! Nagyon ügyi vagy, ugye teszel majd fel képet a kis tűzoltódról!? Jó nagy már a pocakod, csak nem tudom hogy bírod el, nagyon kis vékonyka vagy.

Eszter! Abszolút nem önző a kérdésed, csak sajna én nem tudok segíteni. Éva majd biztosan segít, bár gyanítom hogy beutaló mindenképpen kell a dokidtól, akkor meg ő gondolom meg is fogja mondani a dolgok menetét. Remélem azért minél előbb túl leszel rajta és kiderül mindennek az oka, akkor végre megnyugodhatsz egy picit.
Tulajdonképpen igazolatlanul hiányoztam… Itthon voltunk, csak aludtam egész délután, utána meg már nyűgi voltam bekapcsolni a gépet… De nincs semmi gáz.
Írígykedem még a kanállal evős sütiért is, nagyon aktívak voltatok a hétvégén, én meg csak vágyakoztam, de kaptam cserébe fagyit a fájós torkomra.

Virág! Köszi a pontos receptet, most már én is kipróbálom…

Titi! Nagyon szép a fügöny. Nagyon szorítok a babáhhoz, remélem boldog vagy, hogy még belefért az utazás előtt az a pé.

Juci! Egyáltalán ne legyen lelkiismeret furdalásod a bemutatók miatt, szerintem e párod is megérti. Ha Dudi már kibírja az estét cici nélkül majd lepasszolhatod nekünk és annyit mehetsz színházba, amennyit csak akarsz.

Momo! Nagyon édi a kisfiad. Én még annyira nem tudok szinte semmit a családi hátteredről, de a klíma kiépítés, leszerelés helyett esetleg mobil klíma? Ahhoz aztán semmit nem kell szerelni.

Rimar! Milyen ládát csinálsz?

Én elmentem ma dolgozni és nagyon jól éreztem magam. Igaz egész nap fájt a fejem, de már jólesett egy kis nyüzsi. Itthon nagyon kész voltam egyedül. Már most fel kellene készülnöm, h depis leszek, mert ez annyira nyilvánvaló, de sajnos fogalmam sincs, erre hogy lehet készülni…
Holnap szorítsatok reggel, bár jelenleg még teljesen nyugodt vagyok, egyszerűen nem tudom elgondolni, hogy akármi baj is lehet mikor mindent jól láttunk és annyira aktív volt, hogy a dokinéni alig tudta kicselezni, hogy megnézhessük az arcoskáját.

Puszi mindenkinek!
verzsike
 
 


Eszter! Bocsi, mire végigértem az írással, már segítettek is...
verzsike
 
 


Éva:)
Dehogy haragszom! Sőt, Eszter csak örül, hogy ennyi infót kap!
Teljesen igazad van! Ahány ház, annyi szokás. Neked nagyon alapos orvosod van, bizony általában csak 2 vérvétel szokott lenni. Ha neked így csinálja az orvos, le a kalappal előtte! Te nagyon jó kezekben vagy!:) Remélem Eszter is talál hasonló lelkiismeretes orvost.
(megsúgom nekem 1 db hormon vérvizsgálat volt anno a ciklusban, az akárhanyadik napon........jó mi?)

Erzsike:)
Háááát...kicsit nehezen bírom már:) 10 kilót híztam, bár senki sem hiszi el. Vagyis azt kérdezik, akkor hogy nézhettem ke előtte :roll:
És nyugi!!!!!! Az eredményed nem lett rossz!!!!!!!!!!!! Mikorra kell menned UH-ra?
A tűzoltó ruci kész lett, le fogom fényképezni, ha van időm:) Most épp pizzát sütöttem, nem is maradt belőle csak 2 szelet:)


Zsuzsa:)
Isten éltessen sokáig :)

Momo:)
Hatalmas fiad van! Mivel eteted :) ?



Na csak lefényképeztem a rucit. (Igazi ruháról koppintottam:) )Marci nélkül fényképeztem, mert most nagyon elfoglalt:)


Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda! Nagyon ügyi vagy, tutui twljesen élethű lesz a kisfiad.
verzsike
 
 


sziasztok!basszus egy orája felraktam nektek képeket!erre nincs itt!most erre van már csak idöm mert hulla vagyok egész nap takaritottunk!macskakakit csináltam meg holnapra egy tortát!

Kép
Kép

brazil diotorta: Kép

jelenlegi körmöm: Kép

joéjt mindenkinek szép álmikat puszii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hali!

Megint probalkozom ket perces jovetelllel.

Virag!

Te aztan sutogetsz,nagyon szep a torta!!Es ezek a kormok! :lol: Nem is tudomhogy utoljara mikor volt kilakkozva a kormom....na,nem panaszkodom. :lol:

Koda!

Nagyon jo ez a jelmez,annyi mindent tudsz te csinalni.Irigylem a kezugyessegedet!Tenyleg nagyon vekony lehettel anno.

Verzsike!

Diohejban...anno 92ben kimentem Kuwaitba es Dubaiba dolgozni,ott megismerkedtem a ferjemmel,95ben Londonban osszehazasodtunk es azota Kuwaitban elunk..illetve tavaly ota en itthon vagyok.ferjem Kuwaiti,45 eves,bankar,en 36 es taplalkozasi tanacsado(reflexologus,stb...)Ugy dontottunk,hogy nehany ev mulva itt fogunk elni...ehhez kell a haziko ugye,stb...ez az en reszortom hogy lerendezzem ezeket a dolgokat.AMugy iszonyatos honvagyam van,remelem miutan minden kesz lesz,oda-vissza utazgathatok,legalabbis ez a terv.

Ki is kerdezte???Csak anyatejet kap Pindurkam.Tenyleg olyan nagynak tunik??Bar tegnap az ultrahangos doki is 6 honaposnak nezte.Hossza nem tudom mennyi,egy hete volt 6790g masaallah,hossz nem tudom...mert adok en meg ra 62es cuccokat is,de van 68as,sot 74es bodyja is.Na,megyek nyuglodik...es lejart a mosogep is es van meg 6 napom a koltozesig.
Titi!

Hogy van apukad???Es Te???
Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Momo!

Tényleg gyönyörű a kisfiad és olyan szemei vannak,hogy...hú.Még ha nem is maradna kék,akkor is gyönyörű.Lesz gondod a sok kislánnyal,akik majd legyeskednek.Hurrá,mindjárt költözöl. :D

Erzsike!

Minden gondolatom a tiéd ma délelőtt,és alíg várom,hogy gyere és mesélj,hogy mi történt.Drukkolok nagyon.

Titikém!

Hogy érzitek magatokat apuddal? Nagyon nehéz?

Koda,Éva!

Nagyon köszönöm az infókat.Remélem a dokim partner lesz benne,de majd elválik.Ha nem,akkor megyek tovább.Ha az enyém nem válik be,arra is gondoltam,hogy Éva, a te dokid olyan alapos,lehet,hogy végül téged kérlek meg és oda megyek.Ebben előre is köszönöm a segítséged,bár bízom benne,hogy az én dokim is együttműködő lesz.Koda, a jelmez szuper. :D

Virág!

Annyira gyönyörű ez a torta(is),na meg a körmöd is.Tök jó,hogy ilyen szépen meg tudod magadnak csinálni. :wink:

Most rohanok melózni

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Leírnátok a Macskaki receptjét, én is kipróbálnám.
Virág! Nagyon klassz tortát sütöttél! Milyen ízű volt? Biztos fincsi lett! :lol:

Eszter! A pogidat is kipróbálom majd én is imádok sütni. :lol:

Momo! Nagyon szép a kisfiad!!!!!


Bocsi , hogy idepofátlankodtam!!! :oops: :?

Szép napot Mindenkinek!!!
Vendég
 


Koda!
Látod, mennyit számít, ha te is nyugodt vagy a vizsgálatok alatt!
A pocid gyönyörű!Nagyon jól nézel ki, a kérdés viszont jogos :)hogy néztél ki előtte?
A tűzoltó ruci szuper jó lett!Ismét tanúbizonyságát tetted a sokoldalúságodnak!

Momo!
Mishal gyönyörű baba!Nagyon édesek a képek!
Azért nem irígyellek a helyzeted miatt.Nekem kicsit fura, hogy a férjed így fogja fel ezt a boldogság dolgot.Egyébként én nem választanám ezt így szét, hogy a férfiak így gondolkodnak, a nők meg amúgy.Azt gondolom, hogy mindkét nemnél van ilyen is olyan is.Azért remélem, ha végre együtt lesztek akkor megkapod tőle azt is ami most hiányzik az életedből.Mégiscsak jó, ha az ember mellett ott van a társa.És hogy 15 évig könyörögtél egy babáért? :) Kitartó...

Verzsike!
Dobozt :D Tulajdonképpen Kodától hallottam először róla, ez egy hobbi, szép dobozokat lehet készíteni.Ő is csinált nekem egy gyönyörűt.Mostanában meg amikor magam alatt voltam el kellett foglalnom magam valamivel, ezért gondoltam, hogy megpróbálom.Természetesen a Koda profi szintjétől még messze állok, de nagyon jól kikapcsol.És nem is volt itthon minden hozzá ami kellett, ezért abból csináltam ami volt hozzá :oops: Majd teszek fel fotót is. :)

Virág!
Hogy tudsz ilyen körmökkel bármit is csinálni :D ?Mondjuk ilyen szép tortár sütni?

Na, ha most nem szakadok el a géptől akkor a büdös életben nem lesz kész az a portré...

rimar
rimar
 
 


Kép íme az első dobozkám :) Kép Kép
rimar
 
 


Jaj, lányok, annyira akarok jönni, de egyszerűen nem tudok! :(

Két gyors mondat... ha lehet, most még jobban kivagyok!

A drága férjem egy rohadt sms-t nem volt képes írni, hogy megérkezett, bezzeg az anyjának írt! Na, ez milyen?

A másik meg... tegnap átjöttek a Dani szülei apukámhoz beszélgetni... gondolhatjátok, kb 1 doboz cigit elszívtak, olyan a lakásUNK, mint egy... nem is tudom, mihez hasonlítsam! Gondolhatjátok, hogy érzem magam! Csalódottan, dühösen, mérgesen, melankólikusan! Nincs kedvem hazamenni se abba a bűzbe, arról nem beszélve, hogy a függönyt is a hétvégén mostuk ki, mert ugye olyan büdös cigi szaga volt, mikor áthoztuk tőlük... utána mind a 12 métert kivasalni... most meg kezdhetném előlről.

Lányok, rettentően kivagyok! :(

Megpróbálom estére összekaparni magam, és jönni közétek, de bevallom, legszívesebben csak aludnék, nincs kedvem most élni sem.

KépKép
titi_27
 
 


Hú csajok csak ámulok bámulok ti milyen ügyesek vagytok!

Virág
Nagyon jól néz ki az a torta biztosan az íze is ilyen jó.
A körmöd is tetszik. Mondd meg nekem, hogy tudsz ezzel bármit is csinálni? Amikor dolgoztam akkor azért nem volt, mert akadályozott a munkámban, most meg a sok mosogatás, gyerek körüli teendők ...

Rimar
Még hogy nem vagy ügyes?
Nagyon jól néz ki aza a doboz. Látnád ha én csinálnék ilyet még a gyerekek az iskolában is jobbat tudnának gyártani.
Kész lesz az a portré, mert ügyi vagy. Különben is ennyi neked is jár, hogy kikapcsolj egy kicsit. :)

Titi
Mi újság felétek? Hogy megy az együttlét a papáddal, minden rendben?
A hőd mit mutat?

Koda
Te igazi varrónő vagy. Minden elismerésem! :lol:
Nagyon szuperul, fog kinézni Marci. Remélem büszke a mamájára.

Juci
Hidd el végigolvassuk az irományodat. Már nagyon felcsigáztál. :)

Ma úgy döntöttem nem hozom a kaját, hanem én főzök. Már olyan régen szeretnék túrós tésztát így megcsináltam. Francia hagymaleves lesz még. lehet, hogxy nem illik össze a kettő, de kit érdekel, ha jól esik.

Dávid ma is ott alszik az oviban és csak 3-ra megyek érte. Nagyon tetszett neki, és ő akart ma is ott maradni. Istem ments, hogy ne teljesítsem a kérését. :lol:

Megyek, mert Áron már reklamál.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ó Titikém!
De sajnálom!A fenébe, hogy mindig jön valami, ami miatt csalódni kell!
A férjedet nem értem, miért csinálta?És mikor szólt neked?Az anyjától tudtad meg, hogy megérkezett?
A cigi ügyről meg annyit, hogy kicsit a sarkadra állhatnál ez ügyben!Micsoda dolog ez?A te házad, ha nem értik meg, hogy bent nem dohányozhatnak, akkor sajnálom!Legyél egy kicsit radikálisabb!Ha az ember mindig azon van hogy ne bántson meg senkit, akkor ez lesz a vége.Nem az a normális, hogy nem füstölünk más orra alá?Főleg, ha nem dohányzik.Komolyan, én ezt nem értem, hogy lehet így viselkedni???Ne hagyd magad háttérbe szorítani.Ha dohányozni akarnak, menjenek ki és kész!Fújj büdös bagó.Világosítsd fel őket, hogy ezt lehetne kúltúráltabban is csinálni.
Szegénykém!A függönyt meg moshatod ki újra.
Fel a fejjel.

rimar
rimar
 
 


Titi
Jaj szegénykém semmi nem úgy alakul ahogy tervezted. Nagyon sajnálom. :oops:
Nem értem a férjed miért csintált ilyet. Egyáltalán honnan tudtad meg, hogy csak neked nem üzent? Te nem tudod őt elérni és tisztázni a dolgot?
A cici ügyben pedig csak csúnya szavakat tudnék használni így nem teszem. Ahogy Rimar is írta állj a sarkadra és ne engedd a lakásban a dohányzást. Elvégre a ti házatok és azt tehetitek amit akartok és aki oda megy az alkalmazkodjon, vagy ne menjen. Tudom ezt nem ilyen egyszerű kivitelezni, de ne hagyd magad. Ha legközelebb ilyen van kérd meg őket, hogy csak kint lehet bagózni, mert ti (közösen a férjeddel) úgy döntöttetek, hogy a lakásban nincs cigizés.
Ha ennek ellenére is rá akar gyújtani vidd a kabátját adj egy papucsot hamuzóval és kísérd ki a teraszra.
Fel a fejjel!
Gyere este dühöngj nekünk az segít!

Momo
Már csak néhány nap és költöztök. Hogy állsz a dobozolás terén? Még mozdulni lehet a lakásban tőlük?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Ezt " :oops: " félrenyomtam ilyen akart lenni. :cry:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Voltam a Szabolcs utcában Hajdú Krisztinánáál. Végtelenül aranyos volt, 2,1 mm-s nyaki redőt mért, de mivel nem nagyon forgott a baba, hogy jó legyen, kiküldött, hogy igyak és fél óra múlva újra megnézte, hogy tuti legyen. Akkor is 2,1 lett, úgyhogy minden ok.

Momo! Köszi a felvilágosítást. Nem lehet egyszerű…

Eszter! Mindig csak a meló…

Rimar! Gyönyörű a doboz, amit csináltál, nagyon bonyolult?

Titi! Ne légy már megint szomorú… A függönyt majd a férjed kivasalja (legalábbis én biztosan vele csináltatnám meg a leszedéstől a visszarakásig), bár ez a problémákat még nem fogja megoldani. Nem lehetne valahogy egy picit eltávolítani a férjedet anyuci szoknyája mellől? Nem lehet egyszerű, ha jól gondolom, anyósod a fia főnöke is és nem is laktok messze egymástól ugye?

Virág! Nagyon ügyes vagy.

Zsuzsa! Ugye milyen hamar megszokta az ovit a kisfiad? Kár lett volna feladni…

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok, csak ma valahogy nagyon vacak hangulatom van!

Erzsike!
Ez nagyon jó hír. Azért Neked is megvolt a kis idegeskedés a pocaklakó miatt, reméljük ennyivel le is tudta.
Olyan jó látni, hogy már betöltötted a 13. hetet.

Titi!
Hihetetlen! Mármint anyósodék. Egyszerűen nem tudok mit írni. Az ember azt gondolja, hogy mindent meg lehet beszélni és mindenre van valami kompromisszum...
Azért remélem kárpótol, hogy itt van apukád!

Eszter!
Szerintem először Bolgárkerék utca. Azt akár el is kezdheted. A hormonvizsgálatokkal szerintem egy ciklust várni kell, mert még nem rendeződhettek. Ha úgy érzed, hogy nem boldogulsz az orvosoddal szívesen segítek.

Virág!
Szuper ügyes vagy! Kár, hogy az íze és az illata nem jön át!

Milyen csodákat alkottok!!!
Rimár gyönyörű a doboz!

Koda!
Teljesen olyan lett a jelmez, mint az igazi!
Ugye hozol képet a kisfiad farsangjáról!

Most egy kicsit elmegyek és adok enni a családnak!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj, lányok, úgy el vagyok maradva az írással, és bevallom, rettenetes lelkifurdalásom van, hogy nem tudok annyit írni hozzátok, és ráadásul nem tudok mindenkihez szólni, egyszerűen megőrülök ettől!

Bízom benne, hogy hétfőn ismét visszaáll minden a régibe, és tudok megint többet írni nektek.

Képzeljétek, minden nagyszerűen alakul apukámmal, és ez valóban (ahogy írtad is Éva), kárpótol!!! Minden a legnagyobb rendben van, eddig csak sört ivott, azt kért egyszer, de még azt sem issza meg egyszerre! Hát, ilyet sosem hittem volna! Számomra ez hihetetlen!!! Szóval emiatt rettenetesen boldog vagyok!!! Már az, hogy nem kér mást inni, egyszerűen felemelő!

Ma voltunk nézelődni, laminált padlót, Diegoban, TTL-ben, Brico Storeban és utána Auchanban vásárolni, kicsit kimozdítottam, és holnap megyünk intézni a közüzemeket a névátírás miatt. Mivel meg van ugyebár a használatbavételi... csak kíváncsi vagyok, én vajon eljárhatok-e majd a párom nevében. Írtam meghatalmazást, hát remélem, hogy elfogadják. Meg az OTP-be is be akarok menni a szocpol miatt... ha minden igaz, akkor 1 gyermeket elengednek a történtek miatt... mármint 1 gyermeknek számít a kis angyalkánk. Muszáj ezen is túlesnem, holnap elintézem!

A hőm szépen fent van, dehát ez még ilyenkor nem meglepő. Meglátjuk, az tuti, akárhogy is lesz, hétfő reggel (ha fent lesz a hőm), igaz még csak a 10. dpo lesz, de reggel tesztelek. Jó volna a férjem + teszttel várni haza. Igaz, mégcsak a 25. napon leszek, fene se bánja, ezt így terveztem, maximum (és valószínű), hogy ablakon kidobott pénz lesz a teszt ára, de sebaj!

Képzeljétek, délután felhívott a férjem, mondtam is neki, hogy baromi rosszul esett, hogy nekem nem írt. Azt mondja, hogy nekem is írt ám... na persze, hiszi a piszi! Nem kell, hogy hazudgáljon, de nem akartam vele a 800 Ft-os percdíjjal vitatkozni. Na jó, így, hogy visszahívtam, "csak" 250 lesz, de akkor is.

Na, lányok, megyek aludni, és végre holnap később kelek, mert szabin leszek!

Holnap este moziba megyünk apával, úgyhogy szerintem nem fogok tudni jönni, csak csütörtökön!

De nagyon-nagyon sokat gondolok rátok!!!

Sok-sok puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Azért néhány dolgot muszáj kommentálnom!!!

Kodaaa, egyszerűen fantasztikus a tűzoltó jelmez! Istenem, annyira ügyes vagy! Tényleg azon a tanfolyamon tanultál meg ilyen ügyesen varrni? Milyen tanfolyam volt ez Koda? Engem is nagyon lekötne szerintem.

Rimar, ez a doboz!!! Annyira irigyellek benneteket, ilyen művészembereket, akik ilyen kreativitással vannak megáldva!!! A festészeted miatt is irigykedem folyamatosan!!! Most már pluszban még ezért is!!!

Verzsike, nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben ment az UH-n!!! Gondolom, mennyire boldog vagy! És hogy megkönnyebbültél! Tudtak már hasi UH-t csinálni? Nekem a hátrahajló méh miatt még ilyenkor is hüvelyit csináltak.
És hogy-hogy sikerült a Hajdú Krisztinához menned???!!! Szóltál a dokinak utána, vagy nem kell szólnod, hogy mi lett az UH eredménye? Én annak idején folyton sms-t meg e-mailt írtam neki, azt tudtam, hogy előbb-utóbb úgyis megnézi.

Virág, szupi a macskakaki, tényleg ilyen lett az enyém is! :) A férjem el is vitte, nagyon örült neki, hogy csomagoltam még nasit is a gépre.
És a körmöd! Na, ha itt laknál, mennék ám hozzád! Úgy irigykedem a szépséges és a hossza miatt. Nekem folyton letörik, annyira vékony. A műköröm meg folyton fellevegősödött, de ezt a kínom. már ismered...

Annyira nehéz itt így félbehagynom, olyan nagyon szeretnék írni másoknak is, de higyjétek el, ez nem azt jelenti, hogy a többieket nem szeretem!!! Ez nem így van!!! Ugye tudjátok???!!!

Na, megyek, tényleg van még mit csinálnom, aztán lefekszem, mert kivagyok, mint a liba.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok,

Először is Koda,
Neked már a múltkor akartam írni, csak valahogy elfelejtettem.
Szóval, hihetetlen, hogy már el is repült az idő és Te vagy soron :P :P

Lányok,
Dudor valami hihetetlen szépség. És képzeljétek annyira jó kedve volt. Még azt hiszem sikerült zavarba is hoznom :lol: :lol: :lol:

Juci,
Én bizony ennyi idősen tettem járókába. Nekünk a fajáróka jött be. Mostmár nem marad meg benne, úgyhogy szétszedtük. Enci garázdálkodik a lakásban, aminek az az eredménye, hogy megint minden egy szinttel feljebb költözött, meg már majdnem minden szekrényen van ilyen nyitás gátló. Meg a hűtőn is. Minden esetre az én lakás kulcsom eltűnt valahova, mert elpakolta a Lelkem. Ha meg teregetünk az kész vicc. Enci kiszedi a mosógépből a még benne lévő dolgokat, magára aggatja és úgy járkál. A múltkor előszedte a Bátyja egyik rövid nadrágját és addig hisztizett, míg rá nem adtuk.

A betegségemnek egy előnye volt, most nem nagyon dolgozom. Ha hozzáférek a másik géphez teszek fel én is képeket. Ja, a vérzés még 2 napig volt brutális. Doki bácsim azt mondta valszeg a hasamra húzódott a vírus és a hasgörcsök segítettek rá a dologra.

Titi,
Nekem Apukám szinte lánc dohányyos, de amióta unokái vannak, azóta még otthon is csak a konyhában és nyitott ablaknál cigizik. Ha meg ott vagyunk szinte inkább rá sem gyújt. Pedig én nem mondtam neki, hogy így kellene. Mikor terhes lettem rászokott erre. Ha meg hozzánk jön, akkor inkább kimegy a lakás elé az udvarra. Én úgy gondolom, hogy ez is hozzátartozik a kolcsonos tisztelethez. Szerintem nyugodtan tegyél célzást, vagy vegyél a teraszra ilyen nagyobb méretű hamutartót. szerintem ezzel megteszed a gesztust és a jelzést is feléjük.

Eszter,
A hormon vizsgálati vérvételek a ciklus bizonyos napjaihoz kötődik. Nekem hosszabbak voltak a ciklusaim így emlékeim szerint 4-szer voltam és mindig csinált mellé uh-t is doki bácsim. Aztán volt a HSG (petevezeték átjárhatósági vizsgálat, amit még a ciklus 10. napjáig meg kell csinálni. De szerintem ez nálad már nem játszik be. De bevallom őszíntén szerintem is sajnos a megfázás miatt volt. Olvastam egy tanulmányt a vele született szívrendellenességekről (mivel nekem van problémám és ugye szedtem rá gyógyit). Na, ott olvastam, hogy nagy százalékban az első 12 hétben történt vírus fertőzés okolható ezért. De erről Te nem tehetsz, szóval fel a fejjel. Meg szerintem tényleg ne add fel az allergiád miatt. Beszélj egy jó immunológussal is, hátha tudnak valamit mondani erre. Most jut eszembe azt hiszem a hugicám volt is ilyen helyen rákérdezek nála.

Bufo,
Először is nagyon boldogságos névnapot :lol: :lol: :lol:
Szerintem is jó ötlet a síelés. ha eléggé biztos a tudásod, egy barátnőm még a gyerekét is magára kötötte ilyen picin és úgy síelt. Mondjuk ez tényleg merész, de nagyon élvezte Maja a dolgot.

Momo,
Hihetetlenül szépek vagytok együtt!!!! És hogy mennyire szép a Lurkó!!!! A pasik meg sajna ilyenek. Ha valamit kitalálnak, akkor úgy sem tudod eltántorítani.
Lehet egy szemtelen kérdésem? Téged mint nőt hogyan fogadtak el az arab férfiak a munkában?

Rimar,
Ti is gyönyörűek vagytok. Látszik, hogy mivel foglalkozol, mert nekem az első próbálkozásaim a kreatívságban mindig borzalmasra sikerednek :oops: :oops:

Virág,
Már megint ezek a sütik!!! folyton folyik a nyálam, ha ilyenekről írsz és még képet is teszel fel. :x :x :x

Ági,
Te hogy vagy? Annyira szép Vivi. Remélem Enci hasonlóan szép és tehetséges lesz. Ha leírhatom akkor Enci is azért ezt a nevet kapta, mert remélem annyira szép és tehetséges lesz, mint a hasonló nevű színésznő-rendező. Meg engem valami miatt mindig Enikőztek a munkahelyemen:):):)
Más, aggódom férjed miatt (márc.15.) nem tudna szabit kivenni vagy valami?????

Gyöngyi,
Haj hullás nekem a nagyfiamnál volt, de nagyon durván. Aztán ahog jött el is múlt.

Úristen kit hagytam ki?????????

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Éva!

Bejelentkeztünk a Bolgárkerékbe,Márc.5-én megyünk.Nem tudom miért,de félek tőle.Magadról nem írsz mostanában semmit.Mi van a hormoneredménnyel?Mikor kell dokihoz menned?

Juci!

Olyan jó,hogy ilyen sokat írtál.Nagyon nagy örömmel olvastam.Nem is tudtam,hogy te ilyen sokáig vártál a kis druszámra.Megérte,mert gyönyörű.

Rimar!

Nekem is nagyon tetszik a doboz,nagyon ügyes vagy.Fogsz készíteni másikat is,úgy értem elkapott a szele?Én ha rákattanok valamire,akkor olyan szívesen foglalkozom vele,csak hát nincs elég időm.Ez az örök problémám.

Momo!

Tényleg nagyon vékony vagy már, a képeken.Magától lement,vagy a torna segített.Mondjuk rólam Bálint leette a kilókat. :lol:

Zseppy!

Előre is megköszönöm,ha szerzel infót a tesódtól,mert én bizony nem jutok sokra.A tüdőgyógyász azt mondja,hogy szerinte ne legyek terhes allergia alatt.Köszi,akkor minden évben 3 próbálkozós hónap maradna.A gégész szerint lehet,de nem tud biztatni gyógymóddal, a neten is kérdeztem,ott meg annyit mondtak,hogy kalcium és a pollen kerülése.Namármost megnézhetne engem az a doki,amikor az ismeretlenségig feldagadt arccal bedutzzadt légutakkal és olyan szemmel amin nem látok ki ülök a szobába.Tavaj műtősmaszkkal mentem ki a kertbe. :lol: Szóval sokat segítene,ha egy igazi szakembert kérdezhetnék meg.

Gyönygi!

Nekem a terhesség végén hullott bitangul a hajam,de a szülés után kalcium-szandózt kezdtem inni a gyógyszerész tanácsára és így el is múlt.Próbáld ki.

Titi!

Nagyon örülök,hogy apuddal ilyen jól telnek a napok és nem iszik. :D Ami az anyósodékat illeti,az viszont már felháborít.Tényleg a párodnak kellene megoldást találni,ő mégis csak a fiuk,tőle máshogy vennék a kritikát.Ez nem állapot.Persze értem én,hogy nem akarod őket uszítani és hogy szinte biztos,hogy ezért is te kapnál... :roll: Bízzunk benne,hogy tényleg egy + teszttel örvendezteted meg a párod és ez végleg lezárja a bagó kérdést,mert utána már szerintem ki is hajíthatod,aki rá akar gyújtani nálad.Aki nem érti meg,az nem szeret igazán,hiszen ha babás leszel,vagy később majd meglesz a baba,ő lesz a legfontosabb,úgyhogy egy okkal több,amiért nagyon drukkolok,hogy már meg is legyen.

Erzsike!

Annyira örülök,hogy minden rendben volt az Uh-on.Rengeteget gondoltam rád.És úgy örülök,hogy teljesül az álmod és kisfickód lesz. :D

Virág!

Nyithatnál egy receptes oldalt.A honlapunkon én is írtam recepteket,csak az a baj,hogy én nem tom hogy kell honlapot készíteni,pedig jó lenne egy 2006-os lányok sütnek-főznek című.Vagy akár egy ilyen topicot is indíthatnánk és oda bedobhatnánk a jó kis tippeket.Mit szólsz?


Ági!

Én is hiányollak ám,légyszi jelentkezz.Te mikor mégy dokihoz? A fogad már meggyógyult?TEgyél fel légyszi új pocakos fotót is.

Régiancsi!

Várlk itt minden nap!!!!!!!!!!!!!! :evil: :wink: :D Azért tényleg írjál már!

ESzter
Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hali!
probalok fel kezzel irni.

Verzsike!

Super,hogy a dokino rendben talalt mindent!

Titi!
orulok,hogy apukaddal minden rendben.A dohanyzast tessek megtiltani a hazban,a ferjed is csak megerti,hogy mennyire karos. nalunk se lehetett a ferjemnek bent dohanyozni.

Eszter!

Ne felj,legalabb ott kivizsgalnak.En is ott voltam,igaz a genetikai teszten,de profiknak tuntek.

Bufo!

Na,latod mar be is szokott!!!Milyen jol latod,szinte lepni se lehet a dobozoktol,nem is tudom,hogy fognak a koltoztetok nekilatni a cipekedesnek.

Zseppy!

Hogy hogy fogadtak el??Etteremvezetokent nem nagyon,plnae 92ben,bar Dubaiban azert konnyebb volt.Emlekszem,sokszor nem ertettem,hogy a beszallitoim+egyeb emberkek miert akartak mindig a chefemmel beszelni.Kesobb kiderult a turpissag,mindenkinek azt allitotta,hogy o az uzletvezeto.Ebbol volt is egy jo kis vitank,amikor is annyira felduhodtem,hogy a tolem kb. egy fejjel magasabb jo nagy darab palit sikerult pofon vagnom.Majdnem rendorsegi ugy lett belole,akar borton is lehetett volna,mert ugye fonok nem verheti a beosztottjat es munkahelyen tortent a dolog(igy bocsanatot kellett kernem tole,huh de nehey volt)...Kesobb dolgoztam en aerobik edzokent,szemelyi edzokent,stb...majd ket evet meg tesitanarkent is lehuztam egy amerikai suliban...ezek mar noi szakmak igy nem voltak problemak.

Ja,nem edzestol fogytam,azt a gepet mar reg visszakuldtem mert nem fertem,,majd a hazikoban.Igazabol Mishal tehet rola+a sok intezbni valo es ugye meg minimum napi ket gyaloglasunk meg megvan,az napi minimum 2-3ora ,es Mishal nem szereti ha setalunk,o a gyorsgyaloglast szereti. :lol:
Gondolom a szoptatas is segit,eletemben nem ettem meg annyi sutemenyt mint most. :lol:

Kicsijuci!

Ok,akkor varlak benneteket majd ott kint.En is nagyon varom,de fura is lesz.
Igen,merem,bar most kellett volna visszaadni,de ugy dontottem,hogy megtartom meg ket honapig,amig kizarolag anyatejet kap.Mert ket hettel ezeleott alig gyarapodott..es ugy erzem hogy keveset eszik...meres alapjan...mert soha nem eszik 1000g.t,tegnap pl. max 800at ehetett.

Jaroka...Nekunk nincfs,de van egy utazoagy,es abba teszem le minden nap,csak igy tudok pakolni.Benne van a jatszoszonyege...de nem igazan csipi.

A hazban ko van mindenhol(meg szerencse hogy padlofuteses),igy eltokeltem,hogy veszek egy szonyeget a nappaliba es azon jatszat majd.
Mar kerdeztem...nektek porog forog a gyerkocotok??Olvastam egy angol honlapon,hogy most mar szoktassuk az uleshez,kiparnazva,kitamasztva mar ultethetjuk...nem korai ez meg???

Na,megyek,oltozok...es megyunk gyalogolni...Mishal almos.Sajna meg mindig nem alszik bent...es oriasi uvoltessel indit ..utalja a bundazsakjat is.Szerintem mar ki is notte,en se szeretnem ha beeroszakolnanak egy ilyen cuccba.Ujabban este is sir,elalszik,majd felebred es sir...(es en gonosz nem veszem ki :lol: )de szerencsere visszaalszik.

Na,onzo modon magunkrol irtam.Ma jon anyukam,megszant es hoz nekem sult pulykamajat....

Koda!!

Hol vagy,most mar te vagy a soros...neked kell minden nap bejelentkezned!!! :lol:

Bocs mindenkitol akinek nem irtam..nem direkt ..

Puszi es tovabbi szep napot mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Itt a bejelentkezés :) Azért még ne küldjetek a szülőszobára, van még 2,5 hét hátra :)

Most takarítunk, meg reggelizünk, de ha Gabi ideenged a munkájától, jövök bővebben:)

Addig is puszi:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!csak egy gyors bejelentkezés!tegnap itt voltak barátnömék köszönteni ugyhogy azért nem tudtam jönni!mire elmentek meg frankon carul is lettem egész nap levert voltam de estére már volt höemelkedés fejfájás torok meg minden ilyesmi!nem tudom mi bajom mert nincs se nátha se köhögés!csaka fejem olzan mintha nem lenne a haelyén!ma nem is voltunk oviba aludtam idáig!meg lassan megyek vissza!ja a torta jo volt csak nekem tömény!majd irok receptet!puszi mindenkinek syép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Gyors bejelentkezés.

Juci
A gyedet intézd minnél hamarabb, nehogy kimaradjon egy hónap. Nekem március 7én jár le a tgyás és már most kellett mennem.
Kell hozzá anyakönyvi kivonat, gyedigénylő, és a munkahelyről egy határozat, hogy fizetésnélküli szabadságot igényeltél. Ahhoz, hogy ezt megkapd neked kell egy kérvényt írni, amire a munkáltatód kiállítja ezt a határozatot. Legalábbis tőlem ezeket kérték.

Verzsike
Örülök, hogy minden rendben van a babával. Remélem megnyugodtál te is egy kicsit.

Jaj mindenkinek szerettem vona írni de nincs rá most időm. Jövök még később és pótolom.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Én meg holnap Gyes-t intézek!
Szegény férjemnek ki kellett venni egy nap szabit,mert nem akarok órákig ácsorogni a gyerekel a tömegben.
Fantasztikus, hogy milyen jó sokat írtok!
Azt hiszem én is azt fogom csinálni, amit Juci!
Mindig bejelentkezem, hozzászólok az aktuális kérdésekhez és közben írok egy jó hoszú irományt,amiben mindekinek külön írok!

A fényképeket különösen szeretem nézegetni!
Juci!
Hogy milyen gyönyörű Eszterkéd!!! A kisfiam 3-szor is idejött a géphez, hogy megnézze a szép babát!

Virág!
Gyógyulj meg, de gyanítom, hogy hamarosan megérkeznek a vírusos tünetek is!!!

Koda!
Hm.... 2,5 hét! Láttunk már ilyet!
Komolyan mondom, hogy amilyen zűrösen alakult a terhességed eleje a számomra fantasztikus, hogy már mindjárt megszületik a baba és már nem kell attól tartani, hogy koraszülöt lesz!

Eszter!
Azt gondolom, hogy a Te esetedben most a bizonyosság nagyon fontos!
Van egy szép egészséges kisfiad olyan szörnyűséget már nem fognak megállapítani!!
Biztos, hogy megnyugszol a vizsgálatok végére.

Momo!
Ha csak rövid ideig ülteted a babát, nem is ültetés ez, inkább csak magasabbra feltámasztás, biztosan nem csinálsz vele bajt. Nagyon szeretnek nézelődni már ennyi idős korban és biztosan tetszik neki mjd, hogy nem csak a plafont látja.
A nagyobb lányomnak megsérült a karideg fonata a szülésnél. Mi naponta jártunk gyógytornára 5 napos korától. Kenguruban vittem tömegközlekedéssel és rettegtem, hogy baja lesz a gerincének.
Egyébként nálunk is kő van az egész lakásban. Én attól féltem, hogy nem fog tudni majd menni a kövön a kisfiam. Pillanatok alatt megtanult szaladni zokniban a csúszós kövön. Én gyakrabban csúszom el, mint ő.

Titi!
Látod mégis előkerült a férjed!
Szerintem hidd el neki, hogy írt. Velünk is előfordult már, szerintem akart és kiment a fejéből.
Annyira jó, hogy apukád szépen összeszedte magát. Már csak a várva várt babának kell megérkeznie! Biztos vagyok benne, hogy már készülődik!

Zseppy!
Hogy tudsz még dolgozni is otthon???
Én örülök, ha a házimunkával végzek, az is hajnali fél 1 körül szokott lenni.

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama
Mitől van vacak hangulatod?
Tényleg nem írtad mi lett a vérvételek eredménye, vagy még nincs meg?
Légy ügyes holnap a gyes intézésekor.

Momo
Szerintem csak félig ülő helyzetbe rakd a kicsit, ne ültsed fel teljesen. Ahogy Éva is írta szeretni fogja mert többet lát. Amikor Áron is megunja a földet akkor én a pihiszékbe teszem és nagyon élvezi.

Titi
Szuper, hogy apukád ilyen rendesen viselkedik. Ennyi sör még bőven belefér. :D
A párodat jó, hogy nem torkolltad le, sokkal jobb az ilyet személyesen elintézni. Mikor jön haza, csak a hét végén?
A hőd elég szépen alakul remélem így is marad.
Végre pihenj egy kicsit ha lehet, nem roboghatsz mindig úgy mint egy gyorsvonat.

Juci
Mi nem veszünk járőkát én nem vagyok híve. Nekem a földön volt Dávid is és most Áron is. Onnan mindent jól lát és nem is eshet lejjebb. Ha valamiért nem lehet ott akkor a kiságy is megfelel arra az 5 percre.
Igazad van az utazással kapcsolatban,én is mentem és nem bántam meg. Szerintem ez nem önzőség nekünk is jár egy kis kikapcsolódás amikr nem mi főzünk hanem elénk rakják és a kaját és mosogatni sem kell. :)
Nagyon jók a képek!

Koda
2,5 hét már semmi. De nem akarunk mi máris a szülőszobára küldeni, csak várjuk már nagyon az újabb "mi" babánkat. :D

Eszter
Na már tettél egy jó nagy lépést előre, hogy bejelentkeztél a vizsgálatra. Hidd el a lelked is megnyugszik, ha túl leszel minden vizsgálaton.

Zseppy
De jó, hogy újra itt vagy! :D
Remélem most már minden rendben van veled és jól vagy.
Tetszik Enci öltözködési szokása. :lol:
A sielésnél magamra nem merném kötni, mert ahhoz már elég nehéz a lelkem, de jól ellesz a babakocsiban is. Dávid meg síel, már tavaly is tanítottam és nagyon ügyes volt.

Ági
HOl vagy ? Fogadddal mi van?
Remélem már nem olyan vészes.

Megint abba kell hagynomÁron éhes :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi! Nagyon örülök, hogy jól megvagytok apukáddal.
Nekem az összes uh-m hasi volt, már 7 hetesen is azt mondta dokinnéi megpróbáljuk hátha látszik hasin és látszott, úgyhogy szerencsére én eddig megúsztam a hüvelyit.
A Hajdú Kriszta egyszerűen úgy sikerült, hogy aznap csak ő csinált uh-t, úgyhogy ha akartam volna se tudtam volna máshoz mrnni. BB-nek meg küldtem sms-t, így beszéltük meg, hogy ha minden ok, akkor csak sms.

Eszter! A Bolgárkerékben genetika van?

Éva! Legyen holnap olyan szerencséd, mint nekem kedden. Úgy mentem oda, h ott töltöm a délelőttöt és helyette egy ember volt előttem…

Juci! Én végigolvastam! Annyira édi a kislányod, a páromnak is nagyon tetszik, ő meg van őrülve egy cserfes kislányért, de hát várnia kell a következőig…

Virág! Nehogy megbetegedj, nagyon vigyázz magadra!

Ági! Nagyon hiányzol!!!

Én már kezdtem azt hinni, hogy minden ok velem és lassan már jut valami kaja a bébinek is, mert vasárnap jött ki belőlem a kaja utoljára, de persze csalódnom kellett, ma egy sima vajas pirítóst ettem vacsira és mindösszesen 2 percig bírta bennem. Már kezd ebből nagyon elegem lenni, mindig panaszkodok szegény anyukámnak, ő meg nem tud igazán vígasztalni, mert ő még a szülés napján is hányt. Jók a kilátásaim…
De a pocakom azért már növöget egy picit.

Puszi mindenkinek! (akiknek nem írtam kettő).
verzsike
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Remélem holnap tudok jönni, de most még végigolvasni se volt időm mindent.

Zsuzsa!
Először is neked szeretnék, így utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánni!

A képek szuperek, és imádom nézni őket. Mi is ma voltunk az oviba farsangon, és a REzi pillangó volt. Majd küldök képet!

Olyan jó, hogy ilyen sokat írtok, és haragszom magamra, hogy sosem tudok válaszolni. Pedig mindig úgy sietek elvégezni, hogy jöhessek, de valami mindig közbejön.

Amúgy jól vagyunk, és köszi a tippeket a hajhullással kapcsolatban (főleg neked Eszter) :lol:
Sára tündére, mert felfedezte a kezét, és azt nézegeti. sőt hason állandóan "dumcsizik" (hooo, meg hőőőő már nagyon megy neki)

Ja, és Koda kicsit duci, de csak azért mert közeli a kép. Amúgy pont ma mértem és 5990 gramm. Nem eszik annyit mint a Rezi evett.
Na mostmár rohanok altatni.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Remélem holnap tudok jönni, de most még végigolvasni se volt időm mindent.

Zsuzsa!
Először is neked szeretnék, így utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánni!

A képek szuperek, és imádom nézni őket. Mi is ma voltunk az oviba farsangon, és a REzi pillangó volt. Majd küldök képet!

Olyan jó, hogy ilyen sokat írtok, és haragszom magamra, hogy sosem tudok válaszolni. Pedig mindig úgy sietek elvégezni, hogy jöhessek, de valami mindig közbejön.

Amúgy jól vagyunk, és köszi a tippeket a hajhullással kapcsolatban (főleg neked Eszter) :lol:
Sára tündére, mert felfedezte a kezét, és azt nézegeti. sőt hason állandóan "dumcsizik" (hooo, meg hőőőő már nagyon megy neki)

Ja, és Koda kicsit duci, de csak azért mert közeli a kép. Amúgy pont ma mértem és 5990 gramm. Nem eszik annyit mint a Rezi evett.
Na mostmár rohanok altatni.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Remélem holnap tudok jönni, de most még végigolvasni se volt időm mindent.

Zsuzsa!
Először is neked szeretnék, így utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánni!

A képek szuperek, és imádom nézni őket. Mi is ma voltunk az oviba farsangon, és a REzi pillangó volt. Majd küldök képet!

Olyan jó, hogy ilyen sokat írtok, és haragszom magamra, hogy sosem tudok válaszolni. Pedig mindig úgy sietek elvégezni, hogy jöhessek, de valami mindig közbejön.

Amúgy jól vagyunk, és köszi a tippeket a hajhullással kapcsolatban (főleg neked Eszter) :lol:
Sára tündére, mert felfedezte a kezét, és azt nézegeti. sőt hason állandóan "dumcsizik" (hooo, meg hőőőő már nagyon megy neki)

Ja, és Koda kicsit duci, de csak azért mert közeli a kép. Amúgy pont ma mértem és 5990 gramm. Nem eszik annyit mint a Rezi evett.
Na mostmár rohanok altatni.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Remélem holnap tudok jönni, de most még végigolvasni se volt időm mindent.

Zsuzsa!
Először is neked szeretnék, így utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánni!

A képek szuperek, és imádom nézni őket. Mi is ma voltunk az oviba farsangon, és a REzi pillangó volt. Majd küldök képet!

Olyan jó, hogy ilyen sokat írtok, és haragszom magamra, hogy sosem tudok válaszolni. Pedig mindig úgy sietek elvégezni, hogy jöhessek, de valami mindig közbejön.

Amúgy jól vagyunk, és köszi a tippeket a hajhullással kapcsolatban (főleg neked Eszter) :lol:
Sára tündére, mert felfedezte a kezét, és azt nézegeti. sőt hason állandóan "dumcsizik" (hooo, meg hőőőő már nagyon megy neki)

Ja, és Koda kicsit duci, de csak azért mert közeli a kép. Amúgy pont ma mértem és 5990 gramm. Nem eszik annyit mint a Rezi evett.
Na mostmár rohanok altatni.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Bocsiiiiiiiiiii nem akartam ennyiszer elküldeni.

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt lányok!

Gyorsan hozom a mai görbémet, aztán igyekszem visszaolvasni mindent! Nem lesz könnyű dolgom! :)

Jucikám, én támogatom az ötletet!!!

Kép

Ilyen foghíjas még sosem volt. :(

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: