Sziasztok Lányok!
Megjöttünk anyuméktól, szokás szerint jól éreztük magunkat. Ráadásul Robi meg is lepett minket, mert úgy volt, hogy - csakúgy, mint mindig - , vasárnap jön értünk. Ehhez képest péntek este kérdezte, hogy mit szólnék, ha szombaton kijönne ő is anyumékhoz, és ott aludna velünk???
Gondolhatjátok, tökre örültem, úgyhogy duplán élveztük.
Sajnos közben kiderült, hogy anyumat két hét múlva műteni kell, mert van egy női ököl nagyságú hasi sérve.
Volt neki már két hasi műtéte is, és ezekből kifolyólag alakult ki a sérv.
Nem örülök, dehát reméljük, minden rendben lesz!
Rólunk:
Gergő továbbra is nagyon szarul van, illetve egész pontosan nagyon-nagyon köhög, és taknyol is.
És enni sem akar, semmit sem, ráadásul már a tápszer sem kell neki 3 napja. Sem este, sem pedig reggel. Pedig eddig, akármilyen beteg volt, azért a tápszert megitta.
Most nem
Nem örülök, és legfőképpen nem tudom mire vélni. Főleg, hogy láza egyáltalán nincs, és a kedve is tök jó.
Csak hát ugye a takony, meg ez a rohadt köhögés.
Holnap valszeg kihívom a dokit, hogy nézze már meg.
Mea!
Ebből kifolyólag elég kétséges a keddi talink, meglátjuk, holnap mit mond a doki, és mindenképp jelentkezem még holnap délután valamikor, hogy akkor mi legyen. Jó???
Ayse!
Azt hiszem, Te írtad nemrég, hogy nem azt a gázár -támogatást érvényesítették nálatok, amit megállapítottak.
Nos, most én is megnéztem, és szerepel egy olyan tétel, hogy Gázártámogatás 2007. évre... stb-stb, de közel nem az az arányszám, mint amiről az Államkincstár határozatot küldött nekünk.
Ilyenkor mi a teendő???
Azt hiszem, holnap felhívom őket, és lesz egy - két kérdésem hozzájuk, mert baromira nem tetszik nekem egy - két dolog ezen a számlán, amit most kaptunk.
Barbi!
Képzeld, Robi febr. 28-ra kapott időpontot a gasztroenterológushoz, de még semmi konkrét nincs, csak el kell mennie a dokihoz, gondolom, majd akkor megbeszélik, hogy mi legyen.
Egyébként pénteken megint rosszul volt, ugyanaz a görcsölős fájdalom jött rá, mint egy hete.
Már arra is gondoltam, (én, mint nagy laikus
,)hogy nem véletlenül a hasnyálmirigyével van-e baj...
Nálad azóta semmi tünet????
És Gabi hogy van?? Gyógyulgat??
Totka!
Panna nagyon édes, főleg azon a képen, ahol csípőre tett kézzel áll
Örülök, hogy a tali ilyen jól sikerült!!!
Duda!
Ej, de jó kis dolgod van/volt ma!!! És mivel ütötted el az időd????
BEnianyu!
Dani hogy van??? Remélem, ő már azért jobban!
Juci!
Én is pont ezt akartam kérdezni, amit Duda, hogy minden hónapban 2 hetet kell suliba járni?
Örülök, hogy Marci ilyen jól vészelte a nélküled töltött időt. Látod, majdcsak szépen belerázódik szegény...
Remélem, már ő is jobban van!!
Tantárgyak nem semmik, én is csak így lestem, mikor olvastam
Na, most hirtelen ennyi!