Új privát üzeneted érkezett!

Ti láttátok a Babavilág műsor lombikos adását? Egész jó dolgokat mondanak benne...
Vendég

Sziasztok!

Köszsönöm a válaszokat.

Zöldcoca!
Köszi az infót. A honlapjukon nem találtam semmit az anyagiakról, csak általános ismertetést az intézetről.
Nagyon drukkolok Neked a tüszőkhöz!!!, és örüök, hogy már lement a lázad. Az izületeid, hogy vannak?

Judit!
A műtét után nem volt még kiskatonaszámlálás a Férjemnél, de a rossz eredmények miatt úgy gondoltuk, hogy ne húzzuk az időt, és a kontrollt már itt csinálják meg.
Nagyon drukkolok Nektek!!! és várom már, hogy hozd a jó hírt :D !

Hanna, Angel, Pandácska, Nők!
Köszi nektek is a válaszokat és az üdvözlést :D

Kiscsillag!
GRATULÁLOK :D ! Nagyon vigyáz magatokra!

Nyuszipuncs!
Drukkolok Neked hétfőre!!!

Erika!
Melyik "részt" fizeti a tb?

2120!
HSG-t még nem csináltak nekem, akkor ezt mindenképpen el fogják végezni?

Jud!
GRATULÁLOK :D ! Te is nagyon vigyázz magatokra!

dido
dido

Sziasztok

Pandácska
mikor és melyik adón volt a műsor? fogják ismételni?

Dido
nekünk lombik volt, van folyamatban.
Mi 2 éve fizettünk az első megbeszélésért, és az első UH-ért - semmi másért.
Most pedig csak 1 UH-ért és + vizit díj (300Ft), és még januárban volt 1 vérvételem, mert a körzeti dokim és a másik nőgyógyászom sem tudta megcsináltatni ez 5000Ft- volt, de ez még januárban volt, nem tudom hogy most mennyi.
mi mindösszesen ennyit fizettünk a Kaáliban!

sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Köszönöm szépen Mindenkinek!!! :) :)

Jud Én is egésznap álmos vagyok. Most keltem fel. :) Jól átaludtam a délutánt.

Fendike :) Valójában 4 elindított inszemem volt, csak sajnos az egyiket le kellett állítani. Így lett 3 befejezett. Most a második lombik sikerült!!! :) De egyből behoztam az elsőt is. :lol:

Zizo :) Most rámakarsz ijeszteni? :lol:

Pandácska Én láttam, tényleg jó volt! Ja, és képzeld Én sem akartam lombikozni. Nagyon féltem tőle! Úgyhogy Én már kijártam Neked az utat a sikerhez!! :) De tudod, hogy a lombik sikeresebb!! Ha esetleg nem sikerül az inszem az tutti, hogy fog!!!! :)

Coca nagyon, nagyon drukkolok!!!!

Na, megyek híradót nézni. Mindenkinek szép szombat estét!!

Kép
Kép
kiscsillag

Akit érdekel ez a lombikos Babavilág az kattintson a www.tv2.hu oldalra és ott van egy olyan a legtetején hogy tv2 müsorai és egy pici nyilacska. Ott kiválasztod a babavilágot. utánna bejön és mész lefelé nagy piros betükkel ki lesz írva hogy nézze újra a babavilág adásait. Arra katt és bejön egy ablak. az ablakban lesz egy olyan hogy naptár arra katt és kikeresed a február 3-i adás katt. Ott lesz hogy teljes adás kicsi betükkel meg a dátum és egy kép arra megint katt. Betölt és nézhetitek.

Csillag,
Azt mondta a Dr. Konc ebben a műsorban hogy aki 25 éves vagy fiatalabb annak 40-50% esélye van egy lombik alatt a sikerre és 2 lombikból szinte biztos hogy lesz baba. Ez bíztató remélem tudja mit beszél :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kiscsillag gratulálunk, milyen gyógyikat kaptál?

Pandácska és aki 35 vagy azon felül van arról mit mondtak?
Vendég

Sannah,
Azt nem mondta pontosan hogy egy 35 évesnél mennyi csak hogy ott ez az esély csökken.
Vendég

Sziasztok Lányok:
zöldcoca: Hogy vagy?Lement már a lázad? Jobban érzed már magad? Küldöm neked a tüszőnövesztő energiát+++++++++++++

sannah: Üdvözöllek köreinkben.

kiscsillag: Gratulálok az ikrekhez,nagyon vigyázz magatokra!! Igen egyszerre megyünk Erikával. Köszike a drukkokat. Kép

angel37 dido :
Köszönöm nektek a drukkokat.

Ma olyan vacakul érzem magam!!!!!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Kiscsillag! :)
Nagyon örülök a jóhírnek!!! :) Gratulálok!
Kép Kép
Ugye most már átrakhatlak a táblázatban a sárga részbe (két zebrával)??????? :wink:

Kép Kép
kismokus

Coca, :D
Mennek a drukkok++++ Na megyek alukálni....
Vendég

Coca nagyon izgul. Nemsokára randi Mágussal. í"lázam" 36,2°. Köszi mindenkinek a tüszőnövesztőket!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Zölddisznó
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171783166.53.gif[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Lányok !!!

Beszéltem zöldcocával és nagyon boldog voltam de majd a többit jön és elmeséli Ő. Hurrá Hurrá!!!!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok,

Akkor Coca már a következő lépés miatt izgul! :wink:

Ezek szerint hatottak a drukkok! :D

Pandácska,

A Konc múltkor, ha jól emlékszem, úgy mondta, hogy 33 fölött romlik az esély, ezt mindig örömel szoktam hallani :roll: :roll:

Neked mindenesetre pozitív hír, bár azért jobb lenne, ha bejönne az inszem! :wink:
angel37

harcimokus: Köszike a privit!!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

[quote="angel37"]A írta:angel37 Konc múltkor, ha jól emlékszem, úgy mondta, hogy 33 fölött romlik az esély, ezt mindig örömel szoktam hallani :roll: :roll:

a Koncz ezt mindig előszeretettel hangoztatja.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia: Küldtem neked privit!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Ns az előzőt jól elküldtem.

icsilya: neked küldtem a privit

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok Lányok!

Dido!
Üdv. közöttünk, 1 hétig távol voltam, és most olvastam vissza, és is a Kováts drnőhöz fogok járni, febr.28-án megyek először, majd beszámolok, ha gondolod! Eddig csupa jót olvastam róla!
Nekem volt már 3 inszeminációm, HSG vizsgálaton is voltam, gyakorlatilag minden rendben van nálunk, de a baba elkerül bennünket is!

Fendike!
Téged is üdvözöllek, drukkolok neked, Te kihez, és mióta jársz a Kaáliba?

donika
donika

Sziasztok!

donika,
bernárd dokihoz járok kb. féléve
most kezdtem szúrni magam (isteni) és már. eleje körül lesz az első lombik...

ti mióta próbálkoztok??

nálunk is minden rendben, doki teljesen értetlenül áll a dolog előtt

nagyon idegesítő, hogy minden eredmény tök szuper, csak épp a baba nem jön
valószínüleg nem passzolunk össze, mindenki azt mondja, hogy valszeg mástól már mindkettőnknek lenne gyereke

hát ez annyira nem vigasztal...
_ismeretlen_

2120,
ha a doki akarja a 6 inszeminációt, biztos megvan rá az oka
és azért az mindenképp sokkal természetesebb és 'egyszerűbb' mint a lombik, és a szervezetet is alig veszi igénybe
kell sok hormont szedned???

én is nagyon reméltem, hogy inszemmel összejön és nem kerül sor lombikra, dehát....
egy ismerősöm abszolút nem akart lombikozni és a 9. inszemmel lett terhes

kitartás és drukkolok...

fend
_ismeretlen_

Angel,
Picit megnyugtató volt amit mondott hogy jobbak 25 körül az esélyek... Még akkor is ha esetleg nem teljesen igaz mert én azért majd megkérdezem ezt a Mágusunktól. De jó volt hallani.

Coca,
?????
Kép
Vendég

sannah 3 féle szurit kaptam. Suprefact és Gonal F hasba és volt még egy harmadik aminek most nem jut eszembe a neve, de azt izomba kellett. És beültetés után kaptam egy Choragont.

Pandácska :) Akkor Te ilyen fiatalka vagy?? De jó Neked!! Irígy irígy... :lol: :lol:

Coca Örülök , hogy nincs lázad! Tüszőnövik mennek ám folyamatosan. Na és a drukkok is!!

Nyuszi, Erika Már csak egyet kell aludni. :lol: :) Drukk, drukk, drukk!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,
Hát igen van még tojáshéj a fenekemen :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok

abban lehet valami hogy 30 felett kisebb az esély
mert nekem 32évesen lett 13 petesejtetm (és ebből csak 3-4 termékenyült meg), és hát ügye most 34-en örülök ha lesz 3db.
De azért neszomorkodjatok 30 felett sem, mert nekem az elsőre sikerült 30 felett, most meg így 34 évesen az hogy most kevesebb nem baj, nem a mennyiség hanem a minőség számít!

Zölddisznó
nagyon várom a jóóóóóóóóóóóóóóóóó híreket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az oldalaimon már egyre nagyobb lyukak tátonganak a kiváncsiságtól!

Kiscsillag
igen, már csak 1-et kell aludni a randiig!

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Yippppíííííí!

4+1, 11- és 17 mm-közötti mind!
Hát basszus, mind boszik vagytok! János vitéz nem keveredett ekkora boszorkánytanyára, mint én közétek! :lol: :wink:
Nagyon ügyesen szurkoltatok!!!
Köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, ! ...ja, és köszi, köszi, köszi, köszi.

Megyek, megetetem drága "Donorkámat", mert kopog a szeme az éhségtől.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca!
Ez nagyon jó hír :D drukkolok Nektek továbbra is :D !!!!!!!!!!!

Erika!
Köszi az infót.

Donika!
Az nagyon jó lenne, ha majd beszámolnál, már olyan kíváncsi vagyok, és legalább fel is tudunk majd készülni a konzultációra.
A 3 inszemet hol csinálták, ha most mentek először a Kaáliba?
Nálunk elég bonyolult a dolog. Mi 2005. januárjától próbálkozunk, és 2005. márciusban össze is jött. 12 hétig boldogan vártuk a kisbabánkat, amikor a 12. heti uh-on közölte a doki, hogy már nincs szívhang, így be kell fejezni a terhességet műtéttel.
Ezután semmi nem ment már egyszerűen. Csináltak nálam hormonvizsgálatot, amiből kiderült, hogy a progim nagyon alacsony, így azt mondták, mindenbizonnyal ez lehetett a baj. Ezután jött 6 hónap clostilbegites hónap uh-okkal és vérvételekkel. A 4. clostilos hónapban 2006. ápr. megint lett + tesztem, de uh-on nem lehetett látni semmit, és a 49. napon megjött a mensim. 1 hónap kihagyás után még 2 hónap clostillal. Közben a nődokim azt mondta, hogy esetleg menjünk el genetikai vizsgálatra, így kerültünk a Bolgárkerék utcai családtervezőbe, ahol a genetikán kívül még immunológiai és hormon vizsgálatokat is csináltak, de szerencsére minden eredményem jó volt, sőt időközben még a progi szintem is rendbe jött. Viszont itt vizsgálták meg először a Férjemet, aminek az eredménye 25 db élő sperma. Az andrológus szerint ez a herén lévő viszértől volt így 2006. nov. 30-án megműtötték. Az andrológus szerint legjobb esetben is csak 10 millióra nőhet fel a Férjem kiskatonaszáma, de ez a legis legjobb lehetőség, így spontán babára szerinte nincs esélyünk. Ezért gondoltuk, hogy akkor a kontrolt már a Kaáliba végezzég el. Végülis most ott tartunk, hogy 2 éve szertnénk babát, de sajnos még nincs.

dido
dido

Coca,
Ez nagyon jóóóóóóóóó :lol:
Kép

Mi meg tényleg boszik vagyunk van ereje a közös drukkolásnak...
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi Kiscsillag. Hát akkor én is szomorkodom 35 az 35, bár a barátnőmnek 34 évesen az első sikerült, de mindegy ez biztos szerencse dolga is. De nem adjuk fel, előbb-utóbb.... Most hallottam, hogy a Ráckevei Anna színésznő 45 évesen kismama, hát én addig nem szeretnék várni.

Coca gratula....,

Erika köszi a nyugtatást, nem szomorkodunk. Sziasztok.
Vendég

Sziasztok

Zölddisznó
nagyon ügyi vagy
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171808593.5.gif[/img] éljen éljen éljen éljen
mikor mész megint kukucsra?

Sziasztok

Erika

[/img]

Kép

Kép
erika13

A tüszőim üzenik, hogy köszönik a dícséretet!

Kedden megyek újra méregetőbe, és péntekre van előirányozva a leszívás. (Ha nagyon megbolondulnak, akkor csütörtökön).

Kép
zölddisznó

Fendike!
Mi már 4 éve próbálkozunk, eddig 3 dokit "fogyasztottam" el, és mind a három azt mondta, hogy semmiképp se menjünk lombikra, mert spontán, vagy inszemmel össze kell jönnie. Én már 30 éves vagyok, és nem tudok tovább várni!
Miért kell már elkezdened magad szúrni, ha csak március elején fogsz menni lombikra?

Dido!
Nyíregyházán végezték a 3 inszeminációt még 2004 végén, utána elkezdtünk járni 2005 januártól a SOTE I-re egy professzorhoz, azt mondta, hogy a sárgates thormonom nem jól működik, azt beállította clostillal, viszont mégsem siekerült. 2006.októberben elkezdtünk járni Győrbe, de elég bizonytalan lett a helyzet (lebetegedett a dokim), és úgy döntöttünk, hogy Bp-re megyünk. Nem mondom nagyon elhúztuk, már korábban el kellett volna mennünk a kaáliba, de nekem olyan idegen volt. Mindig úgy gondoltam, ha nincs semmi bajunk, minek menjünk lombikra?! Na de ez már a múlt, nem tudom visszaforgatni az idő kerekét.

Szerintem Neked elég jó esélyeid vannak, mivel már kétszer sikerült spontán teherbe esned.
donika

Coca,
Akkor keddre és péntekre mennek az új drukkok :wink:

Nyuszi,
Neked meg holnap 9.30-kor megy a szorítás!!
Kép
Vendég

Cocikám!!Ez ám a jóóóóóóóóóóóóó hír!! Nagyon örülök és további drukkhegyek!! :D huráááááááááááááá

babaimádó
Kép
babaimado

Még, még, még!

Kép
zölddisznó

Donika,
abszolút megértem, hogy nem tudsz tovább várni, én pont így érzek
nekem sokan mondták, hogy ne 'szarozzunk', menjünk lombikra, az biztosabb, de én annyira reméltem, hogy sikerül inszemmel, féltem ettől a sok hormontól és félek most is...

én is nemrég töltöttem be a 30at és nagyon idegesítő, hogy minden oké nálam és a férjemnél is (őt külön meg is dicsérték :D ), de eredménytelenül próbálkozunk hónapról hónapra

mindig attól félek, hogy ha eddig nem találták meg mi a baj, akkor lehet, hogy a lombik sem megoldás..??
na jó, inkább gondolkodjunk pozitívan...

ciklus 21. napján kezdődik a szurizás, ami asszem lenyomja a 4 alaphormont
utána mensi 3. napjától kezdődik a stimulálás, tüszőérlelés, növesztés
tehát akkor már 2 szuri lesz, mert megmarad ez is, csak kisebb dózisban
plusz egy gyógyszer, szóval nagyon szupi...

ha teheted és tényleg van reális esély, akkor maradj az inszeminációnál

vagy már nagyon a lombikot szeretnéd???
_ismeretlen_

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy átlagosan, hány napig tart a stimulálás??

3. naptól gonal és kb. meddig?? Gondolom eléggé egyedi, csak félek, hogy belecsúszok a márciusi hosszú hétvégébe...

Még1 dolog, genetikai vizsgálatot szoktak csinálni??
Vagy azt külön kell kérni??

Altatással kapcsolatban senkinek nem volt rossz élménye??

köszönöm előre is,
fendike
_ismeretlen_

Fendike :D
tényleg nagyon egyedi.
Van akinek 5-6 nap is elég - extrém eset persze, de láttunk már ilyet - és van akink 15-16 napig megy a stimu. (biztos van valami átlag ca. 10 nappal)
a hosszú hétvége a kaálinál nem gond, ott akkor is dolgoznak, minden ugyanúgy megy, mint normál munkanapon.

milyen genetikai vizsgálatra gondolsz?

altatás: nekem 2szer is nagy élmény volt :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt csajok!

Indítom a gigadrukkok sorozatát Nyiszinak és Erikának a punkcióhoz!
Gondolok Rátok, míg "alusztok", és sokpetés ébredést kívánok! Kábulat után gyertek a jó hírekkel!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Mindenkinek!

Kicsit kibuktam a hétvégén... Öcséméknél jön a baba... aminek nagyon örülök, csak nagyon hülye körülmények között mesélték el. Most 8 hetes terhes, Anyuék két hete tudják... de senki nem mondott nekünk semmit, jó mondjuk akkor volt a 30. szülinapom nekem is és a 3. inszem, ami nem sikerült... de szombat este útban Nagymamám felé mesélték el nekünk a jó hírt... utána rögtön elmesélték nagymaminak meg nagybátyáméknak, akik persze rögtön megjegyezték, h nekünk már régen össze kellett volna hozni, meg hasonló szépeket... szóval kicsit érzékenyen érintett a sok kedves szó... így még én érzem magam szarul h nem tudok felhőtlenül örülni velük. :( Sikeresen végigbőgtem a szombat éjszakát és a vasárnap délelőttöt... de azóta alakulok... szerencsére szerdán elutazunk sielni, ott majd összeszedem magam teljesen! Bocs kicsit hosszú lett...

Gratulálok Coca!!! Akkor tényleg azért voltál lázas, mert lázasan dolgozott a szervezeted!! :lol:

Fendike,
No igen, azzal indokolta, h a férjemnek több mint 10 milliós lett az eredménye, és emiatt inkább inszem. Csak Clostyt szedtem, tüszőrepesztőt meg az inszem utántól Utrogestant. Szerintem ez egyáltalán nem sok. Bár az utrotol szédültem kicsit.

Mindenkinek további szép napot, meg megy a drukk a tüszőknek!!!!
Zizo
2120

2120! Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, mert nemsokára neked is a pocidban lesz a kisbabád! Így legalább lesz egy hasonló korú unokatesója, akivel játszhat!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! :)

Nyuszi és Erika gondolok rátok!! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Hajrá Lányok!!! :) Várlak Titeket!!!

Coca :) Örülök, hogy elértek hozzád a mega, giga drukkok!! :) Neked most lesz az első lombik?

Zizo Én megértelek! Nem csoda, hogy rossz napod volt! :( De majd a síelésnél feltöltődsz meglátod. :) Szuper lesz!! :)

fendike Én nagyon féltem annak idején az altatástól. De nem kell! Egyátalán nem rossz. Észre sem veszed és már alszol is. Aztán meg az örzőben ébredsz. Nem gáz tényleg! :)

Valaki írta, hogy az utrotól szédül. Kérjetek hüvelyit attól nem fogtok!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

A hétvégén nem voltam, követtem az orvosi utasításokat. :lol:

Nyuszipuncs, Erika13 nagyon szorítok nektek!

Én nem tudom, mi van velem, de tegnap óta rettenetesen görcsöl a pocim. :( Lehet, hogy beteg leszek?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Zizo!

Sajna ismerős az érzés. :(
Hála már nem bukok ki, ha ilyen van, de fél éve még rettenetesen megviselt.

Nem is akarok mostmár róla beszélni...

Kép
hanna30

Na, még mindig írok.

Kiscsillag!
Remélem, jól vagytok! :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Erika, Nyuszi,
megy a szurok! :) +++++++++++++++++++++++++++

Zizo,
az érzés ismerős :oops:
Azt hiszem már nem maradt a környezetemben senki olyan, aki még teherbe tudna esni mostanában!
Úgyhogy most már én jövök!!! :!: Akkoris, ha elmúltam 33!!! 8)

Holnapután mentek? De jó lesz! :) Hol lesz a csúszkálás?

A progiszuritól én is mindig beszédültem, de inkább kellemes volt! :D
angel37

Köszönöm Lányok!
Már sokkal jobb, kezdem helyére tenni a dolgokat.

babaimado!
:shock: Tényleg!! Ez még eszembe se jutott! Köszi, ez lesz a cél!!! :lol:

Kiscsillag!
Neked is köszönöm! Hogy érzed magad?
Én voltam aki szédült az utrotól, de akkor legközelebb szólok a dokinak h hüvelyit kérek. Bár érdekes érzés volt. :)

hanna30!
Nem lehet h az ovuláció miatt görcsölsz??!?!
Akkor neked is jó érzés lehetett, ne is beszéljünk róla, igazad van! :)

Angel37!
Igen, ez meg a másik... Én is minden hónapban ezzel a felkiáltással indulok, h most én jövök... :lol: :lol:
Valamikor csak bejön!!!

Zizo
2120

Bocs Angel!
A fele lemaradt a válasznak:
Szóval Murau környékére megyünk, állítólag van hó. No meg hideg, valami -15 fokról magyaráztak... azt hiszem be fog fagyni a fenekem. :lol:

No meg Hajrá Erika! Hajrá Nyuszi!

Zizo
2120

Sziasztok!

Nyuszipuncs, Erika!
Drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

dido
dido

Donika!

Kívánom, hogy most ezzel a Kaálival találjátok meg azt az Intzetet, ahol tudnak majd segíteni Nektek!

Igen, szokták mondan, hogy legalább teherbe tudok esni, ennek ellenére ugyan ott tartunk mintha nem így lenne, csak közben átéltünk 2 tragédiát is.

dido
dido

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?