Helló Lányok!
Én is itt, csak épp anyuméknál Szentendrén!!
Maresz!
Pedig milyen kafa lett volna, ha ide költöztök anno, mert akkor ilyenkor, mikor anyuméknál vagyok, tudnánk talizni!!!
Barbi!
Tényleg nagyon tuti helyetek lesz. És én is megkérdezném, hogy hol lehet ilyen szállást levadászni??????
Totka!!!!!
Figyu, általában én is ugrom minden nem nekem tetsző megjegyzésre, de egy kicsit én is úgy gondolom, ahogy Nyúlné először.
Nem lehet, hogy úgy értette a csajszi, hogy nem tűnsz olyan főnővér típusnak?? Lehet, hogy titkárnőnek, vagy könyvelőnek, vagy tanárnőnek stb. gondolt.
Persze, Te voltál ott, Te tudod, milyen hangsúllyal mondta. Azért az is sokat számít ám!
Kozmi: nekem is volt ma egy negatív élményem:
évek óta a megszokott kozmetikushoz járok, itt Szentendrén. Már a múltkor elmentem egy másikhoz, egy fiatal csajszihoz, szemöldök szedésre. Gondoltam, mára is bejelentkezek hozzá, szintén szemöldököt szedetni.
Na, oda is mentem 3-ra, majd mondja a fodrász, hogy várni kell egy kicsit, mert elszaladt a kozmi csaj.
Kb. negyed óra múlva telefonál a kozmi a fodrásznak, hogy ha ott vagyok már, akkor szóljon nekem, hogy hívjam fel, mert szeretne beszélni velem.
Na, felhívtam, és közölte, hogy ne haragudjak, de gőze sincs, hogy ki vagyok, és neki fontos elintézni valója van, és ezért jött el, és hogy holnap délelőtt bármikor menjek vissza, ha tudok.
Én mondtam, hogy valóban nem tudhatja , hogy ki vagyok, mert eddig csak egyszer voltam nála.
Mondja, hogy igen, és nem tudott értesíteni...
Na, mindegy, hát gondoltam, akkor erről ennyit, és tuti nem fogok holnap visszamenni hozzá.
Neki az új vendég nem vendég?????
Erre felhívtam a régi kozmetikus csajt, akihez eddig is jártam, hogy nincs -e 5 szabad perce a szemöldökömre, és mondta, hogy teli van, de menjenk nyugodtan, mert megoldja.
Ki is szedte, tök szépen, tök aranyos volt, úgyhogy konstatáltam magamban, hogy szépen maradok nála!!!!!
Na, erről ennyit!!!!
Nyúlné!
Gyógyuljatok, és jó szórakozást estére!!!
Egyébként én is zombi vagyok, nyugi, és épp megbeszéltem a kozmi csajjal, hogy legközelebb totál arcrenoválásra jövök...
Ancsi!
Részemről is fogadd részvétemet a keresztapád miatt. Sajnálom, nagyon hamar elment szegény!
Anyósodnak és nektek pedig kitartás, és remélem, ez a speckó doki tud segíteni!
Mea!
Nektek mikor jó a jövő hét???
Nekem kedd, szerda lenne jó, döntsd el, hogy melyik nap!
Remélem, hogy Gergő addigra helyrejön, egyelőre nagyon-nagyon, váladákosan köhög, és taknyizik is egy kicsit.
Ha nem javul, akkor mindenképpen szólok, hogy halasszuk a dolgot máskorra! Jó így???