Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt :) !

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, én most fejeztem be a felvételi lap kitöltését.Nagyjából az esélytelenek nyugalmával.
Gazdasági és menedzsment illetve turizmus vállalkozás szakon.
Lesz,ami lesz.Holnap még rohanni kell az OEP-be igazolásért a gyedről.
Ami tetszik az tényleg drága és sokat kell bejárni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Márti!
Én ezt nem értem. Rámentem a www.felvi.hu -ra és ott a korábbi információ szerepel, miszerint 2006. december 1-ével megszűnik a tandíjmentesség, csak a szerzett jogot nem vesziik el. Neked honnan van az infód :?: :?: :?: :?:

ayse
 
 

 
 

Ayse!
Én is a felvi.hu-n olvastam, hogy marad a tandíjmentesség a kismamáknak. :roll:

Timi!
Megkérdezhetem, hogy hova jelentkeztél? Ugyan én ma már biztos nem fogok, csak érdekel, mert én is ilyesmiket néztem.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Mégegyszer megnéztem, és tényleg :shock: :shock: :shock: .
Az oldal egy másik részén viszont a régi leírás is szerepel. Gratulálok! :evil: :evil: :evil:

ayse
 
 


Manka, van egy manka, és egy manka7, melyik vagy Te? Gondolom a 7...

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Timi!
Én a Harsányi János Főiskolán találtam ilyesmit teljesíthető feltételekkel, csak erről a suliról amúgy nem tudok semmit. Az OEPtől kell igazolás?? :roll: :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Maradtam Cristi.ezt már megszoktam :lol: :lol:
Meg ti is....

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Kriszta, felvettelek.
Márti, a Tmárti Te vagy?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Andris jó étvágyú gyerek, de azért ma engem is meglepett. 11 kor adtam neki uzsit, mondván, hogy délig megfőzöm az ebédet és akkor kimegyünk egy órára a kertbe. Kapott egy jó adag kölesgolyót és banánt. Igenám, de eleredt az eső, így délben mégis inkább megebédeltünk. Megevett egy jó nagy adag tésztát, és még sütőtököt is a végén, biztos, ami biztos. :D

ayse
 
 


Ayse!
Ez igeen!
Bendegúz étvágya még mindig nem a régi, de azért már jóétvággyal eszeget, már amennyi jólesik neki. És ez azért kevesebb, mint amennyit én gondolnék, de már nem izgato magam rajta, ha ennyi esik neki jól, nem fogom megtömni.

Mi mégiscsak ellovagoltunk a postára délelőtt felv. jelentkezési lapért, de nem hiszem, hogy beadom. Végiggondoltam, ha kistesót is akarunk, hogy lehetne megoldani, másfél-két napokra bejárni egy pár hetes, szopizó baba mellett. Azt hiszem sehogy. Még mindig itt bújom a netet, hogy hátha találok valamit, meg próbáltam telefonálni is pár helyre, nehogy azt higgyétek felveszik a telefont. De lehet hogy inkább az egy fenékkel egy lovat elvet követem, és ráhajtunk a tesóprojektre. :lol:
Ugyanakkor meg muszáj lenne valamit tanulnom, érzem, hogy kezdem magam begyöpösödöttnek, haszontalannak, és ellustultnak érezni. :( :roll:
Bocs lányok, hogy ezzel untatlak állandóan Benneteket, de most nagyon foglalkoztat ez a téma, mert olyan érzésem van, ez ilyen utolsó lehetőségek egyike, amikor még tudnék valamit tanulni. És nem fogom megragadni. Még ha lenne kéznél Pesten nagyszülő az javítana a helyzeten, de így tényleg szinte megoldhatatlan. :(

Tünde!
Igen az vagyok. :-)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Ma úgyis gyerekcsináló idő van :lol: :wink:

Én is itt ülöm magam kockásra a net előtt tanulmányi ügyekben. Újságírásra még február 20-ig, 25-ig lehet jelentkezni. Emileket várok, hogy erre is vonatkozik-e a kismama kedvezmény. ha nem, akkor nekidurálom magam a PhD-nek, na nem idén, majd jövőre. Abba a témába nagyon bele kell magam ásni és ez ANdris mellett egyelőre lehetetlen. Ez az újságírás amolyan kiruccanásos hobbi lenne.

Márti!
A környéketeken van a Budapesti Kommunikációs Főiskola ( www.bkf.hu ), egy csomó gazdasági szakkal. Nem nézed meg? És ráadásul szintén felétek van egy egész éjjel nyitvatartó postahivatal, hallottam a rádióban.

ayse
 
 


Márti, igen oda jelentkeztem, én se tudok semmit róla, tényleg csak próbálkozás.
Azt ugyan én sem tudom, hogy fogom megoldani a bejárást meg a gyereket, de majd idegeskedem, ha felvesznek.
Kéthetente pénteken du-n és szombaton egész nap van oktatás.
Még volt a Corvinuson is két szak, másoddiplomás képzés de azok mind fizetősek, 160000/félév-na ez talán nehezebb fejsze mint az, hogy hogy oldom meg a bejárást.
Mondjuk a HJ-n is bejelöltem egy fizetőst.
Az Europarkban egy lélek nem volt a postán, dél körül voltunk ott.
Reggel az OEP-ben kezdtünk. De lehet később is feledni, hiánypótlásként.
Pl fényképet én se mellékeltem a diákhoz.

Egyébként én beadnám a helyedben, legfeljebb halasztasz.Később lehet, hogy bánni fogod.A barátnőm is ugyanoda jelentkezik, neki van egy 17hónapos és egy 5 hónapos kisfia. :shock:
Max annyi előnye van, hogy van nagymama.
Dobj fel egy érmét, fej vagy írás alapon.
És ha csak később jön össze a tesóka?

Tünde, megyek az izgire regisztrálni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Plusz ha összebarátkozol valakivel, biztosan szívesen jegyzetel néha-néha.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Márti!

Remélem Timire hallgatsz!!!

A híradóban pont mondták, ami miatt hívtál. Most nem fogom tudni szószerint idézni, mert már félig nem vagyok magamnál, nagyon álmos vagyok. Szóval az volt a lényege, hogy csak az államilag finanszírozott képzésre járhatnak ingyen a kismamák. :?

ayse
 
 


Timi!
Na, hát csak győzött az aktívabb felem.
Most lettem kész az előbb a kitöltéssel, apa meg elstartolt vele a postára, olyan rendes volt hogy bevállalta helyettem, még pont időben odaér, fél éjfélkor. :lol: :lol: Én nem is csatoltam semmit, per pillanat még az érettségi bizimet se találom, épp most próbálok visszaemlékezni, mikor láthattam utoljára. :roll: A többit nem lesz gond lefénymásolni, és mihamarabb csatolni.

Ayse!
Most már mindegy, megjelöltem fizetőseket is, meg egy támogatottat. Tök káosz van sztem. Mindegy, igazából vesztenivaló nincs alapon adtam be, módosítani meg még lehet. Jó a 9ezret rá kellett most szánni, de lehet hogy később tényleg bántam volna.

A szülinapozás jól sikerült, a tesóm indiai kaját rendelt, alig bírtam megenni annyira csípett, de irtó finom volt. Csúszott rá rendesen a vörösbor.. :D
A túrótorta is jól sikerült, és volt gyertya is, amit együtt fújtak el Bendegúzzal. Bendegúz is bulizott rendesen, nővérem szerint igazi kis "party animal", mindenbe belekóstolt, egyik kezében sósperec, másikban csokival rohangált a lakásban. Nagyon élvezte. :)

Totál kifáradtam ebbe a mai napba, de most kicsit megnyugodtam, hogy mégis megtettem az első lépést. Még ha nem is követi majd több.. :oops: :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ez igen, Márti!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is csak a 9000-ret fogom sajnálni,vesztenivalóm nincs.Max jövőre újra, de akkor időben.
Most izgulhatunk mindketten júni 25.-ig.

Gondoltam március 5-én vagy 6.-án(hétfő, kedd) nálunk is lehetne újra tali.

Ma elmentünk fényképet csináltatni Fanninak a vízumhoz. A rohadék Photo Portst-os fickó beszólt, hogy túl sokat mocorog a gyerek, mikor kértem, hogy legyen kedves csináljon másikat, mivel az első kép nem sikerült.
(1000 Ft a két kép, és nekem kellett volna kivágni :shock: ).Erre közli velem, hogy akkor várjak a soromra, mert közben mások is várnak és a fényképezés a mocorgó gyerek miatt lassabban megy..............na jöttem is ki az üzletből. :twisted:
Egy sima digi házi használatra való géppel akart képet csinálni és ezért még pénzt mernek kérni.Röhej!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Timi, milyen vízum?? Úgy utálom az ilyen embereket, akik azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák a gyerekeket, és meg be is szólnak.
Mi márc. 5-én indulunk Párizsba :? :cry: :D :o :roll: :| :( :D . Most éppen úgy érzem, hogy nagyon jó lesz egy kicsit kimozdulni, de inkább jellemző az, hogy nem szeretnék menni.

Jack olyan hisztiket vág le mostanában, az öltöztetés-pelenkázás is nagyon nehezen megy. Tegnap talált az egyik fiókban egy csomag színes evőpálcikát, azt hitte, hogy ceruzák, és attól, hogy nem tudott velük rajzolni annyira kiborult, hogy alig tudtam megvígasztani.
Ráadásul az elmúlt pár napban csak vízen, kenyéren és gyümölcsön él, semmi mást nem eszik meg, pedig tegnap és tegnapelőtt is kétfélét főztem, hogy hátha az egyik bejön, de csak söpri le a tányért az asztalról, ha beletalálok a szájába, akkor sírás+köpködés :evil: .

Ügyesek vagytok, hogy beadtátok a jelentkezési lapot, nekem még mindig vannak rémálmaim a vizsgaidőszakról, diplomamunkáról, pedig most már ideje lenne megcsinálnom az MBA-t :oops: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Nyammmm, imádom az indiai kaját, Márti, Te mit ettél?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ja, és én is más lisztet használtam, valami búzacsírásat, az enyém is nagyon fincsi lett, csak kicsit csúnyácska :roll: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tegnap vettünk az Ikeában egy állópolcot a Jack szobájába, itthon öszzeszereltük, erre nem áll meg stabilan, és a kis füzetecskében ami hozzá van csomagolva lerták, hogy nem árt odacsavarozni a falhoz, de csavart azt nem adtak hozzá, mert az, hogy milyen csavar kell attól függ, hogy "kinek milyen fala van :evil: ". Persze nekünk nincs fúrógépünk se, pedig az is kellene, úgyhogy most oda van tolva a létra a polc elé, hogy le ne boruljon, és Jack nem mehet be a saját szobájába :evil: :evil: :evil: .
Olyan szemét ez az Ikea, ha ezt tudom, akkor nem veszem meg azt a hülye polcot :evil: :evil: :evil: .
Amúgy is olyan idióták, hogy nem képesek egy normális gyerekpolcot gyártani, ami jól nézett ki, az olyan volt, mint egy lépcső, amire Jack tuti, hogy felmászna :evil: .
NNNa jól kipanaszkodtam magam, megyünk ki a játszótérre :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Timi!
De jó! Hova utaztok?
Fotós :evil: :evil: . Én is otthagytam volna a francba.

Manka!
Ez még nem jelent semmit, hogy beadtuk a lapot. :roll: Én majd akkor leszek elégedett magammal, ha valahova elkezdek járni. Meg főleg ha valamit be is fejezek. Ezzel az egyszem orvosi diplomával kicsit létbizonytalanság érzésem van néha, ezért gondoltam hogy kellene mellé valami használható papír még. Ez kicsit ilyen parázás megint, de most hogy már nem csak magamért vagyok felelős, hanem Bendegúzért is, jogosnak érzem. Persze nem kell felkészülni a legrosszabbra, de akármi történhet az élet kiszámíthatatlan, és lehet hogy egyszer nagy szükségem lesz még arra hogy legyen még valami a kezemben.

Chicken tikka masalát, és chicken cormát feleztünk Lacival, mert a tikka masala olyan brutál csípős volt, abból csak keveset bírtunk enni mindketten. :D Egyébként a maradékot tegnap este ettük meg, újfent brutálisan jó volt. Én is imádom, de mi eddig nem nagyon rendeltünk, viszont ezután fogunk mert olyan finom volt.

Bendegúz is szokott dühöngeni. És még mindig leveri a fejét olyankor a parkettába. :( :roll:

IKEAs polc. :evil: Nekünk van fúrónk, sőt náluk van még egy kölcsön ütvefúró is, ha gondoljátok, Laci szívesen befúrja Nektek akár holnap is azt mondta. Ha tudjátok milyen csavarral meg tiplivel kéne befúrni, nekünk vannak azok is többféle méretben.

Milyen volt a játszón? Itt annyira hideg lett, mi is voltunk sétálni, meg lottóztam is közben, mert találtam útközben egy szerencsepénzt, és most ebben nagyon bízom. :lol: Azt hiszem megoldódnának a létbizonytalansági problémáim.. :lol:

Most sül a fincsi tejszínes sajtos csirkécske a sütőben, van mellé sültkrumpli, és ubisali jóóó fokhagymásan.
Meg még azt hiszem egy muffint gyorsan betöltök, az mindig elfogy. :D

Tegnap nagy fegyvertényt hajtottam végre, kialmoltam a hűtőt, most ragyog, szuper, egy csomó hely lett benne, kidobtam jópár lejárt őskövületet.. :oops: :roll:
Na, megyek kiteregetem a ruhát gyorsan, pasik alszanak. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


SziasztoK

Itt voltak a szüleim, úgyhogy készült néhány kép Andris szobájáról.
Ma raktuk át a kiságyát még délelőtt. Tök ijedten nézett, nem is ebédelt, aztán másfélórás műsor után volt csak hajlandó elaludni. A kismacik leültek, lefeküdtem az ágyikóban, bohóckodtak, de Andrist sehogy se sikerült rávenni, hogy lefeküdjön. Én is úgy tettem, mint aki elalszik a szőnyegen, megdobált a macikkal, a zoknijával. Végül két vagy három bömbi után (bementem, megvígasztaltam, visszatettem), végül elájult. Most este már nem sírt, meg tök álmos is, de még nem alszik, csak meredten néz. Nem tom, mi lesz éjszaka!

És akkor a képek, először a kisszobáról (holnap nappali fénynél is készítek egy párat, hogy jobban kijöjjenek a színek, csak muszáj volt most feltennem ezeket).

Kép

Kép

Kép

Kép

Egy kicsit bemozdult királylány...

Kép

...és önarcképe :)


Kép


...és önarcképe :)

Mit is csináljak a Fölgolyóval??? Meg kéne menteni!


Kép


Vagy egye meg a Nagyi?


Kép

Igen, ezzel megoldottam a Glóbusz összes problémáját! :D


Kép

ayse
 
 


Manka!
Ikea polc :(
Nálunk is be vannak fúrva a falba.
Jackétvágy :( tudom, milyen lelombozó! De a gyümi az jó, a legjobb!!!
MBA nem semmi!!!

Márti!
Nem mondod, hogy létbizonytalanságban érzed magad???? Arról szól a média, hogy az orvosok fejvesztve hagyják el Magyarországot. Azt hittem, legalább az orvosoknak van munkájuk! Vagy a munkakörülmények miatt aggódsz? A kutatás is bizonytalan?

ayse
 
 


Sziasztok!

Márti, jajjjjjj, de aranyosak vagytok!!!
Örömmel újságoltam apának amikor hazajött, hogy megoldva a csavarozás, mormogott is rá valami "ühüm, jól van"-t. Aztán ma este előhozta, hogy akkor kellene jönni Lacinak, amikor ő focizik délután, mert az olyan béna, hogy jön egy másvalakinek a férje, hogy felcsavarozza a polcunkat, olyan, mintha John teljesen kétbalkezes, hasznavehetetlen lenne, pedig Ő a férfi a háznál :shock: :shock: :lol: :lol: . Erre mondtam, hogy Laci akkor jön, amikor Neki megfelel, és különben is, attól, hogy Ő még nincs itthon amikor a szerelés zajlik ugyanolyan kétbalkezes marad :P :lol: . Erre Ő előrukkolt azzal, hogy valószínűleg Jimmynek vagy Declannak is van fúrója, és akkor Ő is meg tudja csinálni.
Szóval most ott tartunk, hogy Jimmy áthozza a fúrót, és jobb esetben közösen, rosszabb esetben John egyedül fúr.
Arrrrgggghhhhh, férfiak :roll: :lol:

Délelőtt nem maradtunk sokáig a játszón, mert nem öltöztem fel rendesen, és fáztam. Munka után John segített az egyik barátunknak költözni, mi Jackkel csatlakoztunk hozzájuk 5-kor, megvacsiztunk, épphogy hazaértünk fürcsiidőre.

Félek, hogy Jack hogy fog elaludni majd nélkülem, olyan jól bevált a mostani rituálé. Olyan aranyos, amíg öltöztetem, már nyitogatja az könyvet amit minden este elolvasunk, alig várja, hogy elkezdjük, aztán rohan apához kitárt karokkal, hogy együtt Jó éjt kívánjanak a fürdőszobának, a kádnak, tükörképüknek, sőt még megnyitják a csapot, hogy a víztől is elköszönjenek :lol: , aztán be a hálózsákba, apának puszi, integetés, szopi, kiságy, szundi.
Ti mit olvastok esti meseként? Az a baj, hogy a mi könyvünk angol, és azt a szüleim nem biztos, hogy el tudják olvasni úgy, ahogy én szoktam :? . Bár a húgom is ott lesz, majd Ő elolvassa :idea: .

Ayse, szép lett a szoba, Andris is biztosan gyorsan megszereti. Nagyon tetszik Lili önarcképe, nagyon jól rajzol ez a leányzó, olyan jó a királylány testartása, és a ruha mintája is olyan szép, finom. Kifinomult szépérzékre utal.
Jó látni Andrist is, bár Nagyi gyomrát lehet, hogy megfekszi a földgolyó :D .

Márti, John is általában cormát szokott enni, az én kedvencem a Balti chicken, az nem annyira csípős, de nagyon finom, pikáns íze van, majd legközelebb próbáljátok ki!
A tesód honnan rendelt?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ayse, a gyümi vígasztal engem is. Kedden mázsálták Jacket tanácsadáson, még mindig nem érte el a 11 kilót, 10kg 95dkg most, november elején volt 10kg 85dkg :? . Doktornéni szerint aggodalomra semmi ok, gusztusos, "kemény húsú" kisgyerek, és ez a lényeg.
Sajnos nyuszi vagyok, és Jack mellett nem merek belevágni az MBA-ba, de ami késik, nem múlik :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Én nem is tudom, hogy ANdris hány kiló :oops:
De a bal bicepszem egyre terjedő térfogatából ítélve növekszik :lol:
Régen Lili is szinte csak gyümölcsön élt. Abban van vitamin, rost. Jack még szopizik is ugye? De mindegy is, atejjel, vagy a tápszerrel kiegészülve azért az egy jó kombináció.
A szomszédék vegetáriánusok. A gyerek is (2 éves). Szerintük a harmadik generáció (tehát majd az unoka) fogja magát legjobban érezni a bőrében. Sztem ez butaság, de a gyereknek semmi baja :D.

ayse
 
 


Igen, még szopizik, reggel és este. Most azon morfondírozom, hogy talán azért nem eszik jól Jack, mert rengeteg vizet iszik :? . Tényleg sokat iszik, nagyon hamar megtelik a pelusa, reggelre is olyan nehéz, mint egy zsák szén :? . Lehetséges, hogy telítődik a gyomra vízzel, és nem kívánja a rendes kaját???? És ha igen, akkor mi a teendő? Egész nap szem előtt van a csőrös pohara, lehet, hogy ez nem jó így :? :?: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Én sem vagyok vegetáriánus-párti, nálunk mindenki ragadozó :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Pasik :roll: :roll: :twisted: :twisted: . Azért ha mégis kellünk, ne habozz jelezni! :lol: Tényleg szívesen. :) És nem kell Johnnak elbujdosnia, fúrhatnák közösen Lacival. :)

Jack tök jól néz ki ne aggódj!
Bendegúz még nincs 10 kiló, de most megint visszatérőben van az étvágya, ma délben is olyan jóízűen evett főtt répákat, sokat, aztán a sajtos tejszínes csirkéből, meg krumpliból igaz lehet hogy a villázás miatt élvezte ma ennyire az evést :lol:, és még muffint is evett.

Ja, és kibújt egy újabb fog, most tényleg kint van a jobb alsó egyik őrlője, de csúnya az ínye, kicsit bevérzett. Viszont nem viselte meg, mert napok óta végigalussza az éjszakákat reggel fél8ig.

Húú, ha nem ennénk husit, nem ehetnénk finom chicken cormát sem, meg egyéb ínyencségeket. :lol: Egyébként a tesóm a Maharajából rendelt.
Egyébként Bendegúz is ragadozó, úgy eszi a párizsit, virslit, gyulait kenyér nélkül. :) Mondjuk én örülnék ha a kenyeret is megenné mellé. Arról meg leeszi a vajat, vagy sajtkrémet.

Ayse!
Klassz lett a szoba nagyon! Biztos hamar megszokja Andris, de érthető ha elsőre furcsa volt neki, hogy új helyen kell aludnia.
Lili homályosan is tündérkirálylány!

Azért én nem vagyok olyan tuti helyzetben, mert csak egy évet dolgoztam klinikumban, nincsen szakvizsgám, csak egy PhDm van gyógyszertanból, szóval nekem nem nagyon van visszaút a klinikumba, a rendes orvoslás felé. De nincs is hozzá kedvem. Viszont a kutatásban meg nincs olyan sok jó hely Magyarországon, a gyógyszeripari kutatás meg szintén nem életbiztosítás, bármikor megszüntethetik az alapkutatást bárhol, ha úgy ítélik meg hogy nincs megfelelő eredménye, és pénzkidobás. Hát ezért.
Persze ha muszáj lenne, biztos összekapnám magam és kitalálnék valamit.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Most képzeld el ha azzal kéne szenvedned, hogy Jack nem eszik friss gyümölcsöt, szuper hogy azt ilyen jóétvággyal eszi.
Mondjuk vannak olyanok akik egész életükben sokat isznak, és ha jólesik neki, nyilván nincs szíve az embernek elvenni tőle, bár lehet hogy kicsit elveszi az étvágyát, ha tele a hasa vízzel. Egy fokkal ugyan jobb, mintha cukros teát, gyümlét inna. Azért egy nap mérd meg mennyit iszik és ha tényleg olyan sok, kérdezd meg a dokinénit normális-e ez. Mert a sok ivás, sok pisi utalhat cukorbajra is. Persze lehet hogy nem is annyira sok, paráztatni meg nem akarlak.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Ha ez lenne az ok, akkor szabadalmaztasd a módszert, mint fogyókúrát! :D
De nem értek hozzá, csak nekem gyanús, hogy azért vízzel nem lehet jóllakni. Mégha valami cukros lötyi lenne. Majdcsak megjön az étvágya!

Sztem a szomszédgyerek legkésőbb gimiben egyszerre fogja bepótolni a kimaradt húsmennyiséget hamburger formájában :D. A rádióban egy orvos azt mondta, hogyha a gyerek nem estik húst, nem fogja megnőni azt a magasságot, ami pedig genetikailag adott.

Különben én három évig vega voltam, de nem elszánásból, hanem egy hússalátától olyan rosszul lettem az egykori NDK-ban, hogy rá se bírtam nézni a húsokra. Mondjuk fogyókúrának nem rossz, és nagyon friss voltam mindig, de a hajam pl.katasztrófa volt. Aztán megismertem szintén ragadozó életem párját :D.

Márti!
Értem.
Nem féltelek. :D

ayse
 
 


Ayse!
Én meg egy évig nem ettem húst még gimis koromban mert egyszerűen úgy éreztem nem kívánom, és megvagyok nélküle (meg egy kicsit hülyeségből is.. :roll: :oops: :lol:), de aztán egyszer csak megkívántam a vasárnap déli rántott husit. És azóta újra eszem. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Én már nem tudom elképzelni az életet hús nélkül :D.
Ma is olyan fini vörösboros pörköltet ettünk. :D

ayse
 
 


Márti!
Akkor ezt kábé egyidőben műveltük :)

ayse
 
 


Ayse!
És micsoda hülyeség volt.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Még akartam írni, hogy Andrison szerintem látszik, hogy igen jó az étvágya, főleg az utolsó képen látszik, hogy milyen kis jó husban van. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Mitagadás... :D
A figyelmes szemlélő az első képen feldezheti a krumplikockát, ami épp Andris szájába vándorol.... (mert azért a délutáni alvás után bepótoltuk a hamit :))

ayse
 
 


Ayse!
Tényleg ott vándorol egy krumplidarab. :lol: Ebből is látszik, hogy már fáradt vagyok, és a szemem se a régi..

Lassan el is teszem magam holnapra.
Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jó éjt Márti! :D

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Hogy telt Andris első éjszakája a "sárkányos függönyös" (szerintem irtó jól néz ki) új szobácskájában? Remélem jól aludt.

Manka!
Biztos nagyon klassz lesz a párizsi kiruccanás, Jack körül meg annyian fognak nyüzsögni anyukádéknál, remélhetőleg ez majd pótolja a hiányérzetét. Legalábbis Bendegúz engem otthon Keszthelyen sosem keres annyira mert el van foglalva a nagyikkal. :D

Összegyúrtam a forgácsfánkot, még sosem sütöttem remélem nem szúrom el. A rendes szalagos fánkkal nem is mertem próbálkozni. :oops: :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Csak pár percem van, vissza sem tudtam olvasni. (A férjem dolgozok a gépen egész hétvégén.)

Azt akartam kérdezni még talán idejében, hogy tartsuk a talit kedden? Ha jól emlékszem Manka azt írta, hogy az oltást szerdán kapja, és jobban örülne, ha előtte tartanánk.

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Réka :)
Nekünk jó a kedd!! és nagyon örülnénk a talinak :)

Manka,
Bocs, de jót röhögtem Johnon :D Annyira férfi :twisted: :twisted:
Szerintem tuti nem baj, hogy sokat iszik Jack, állitólag jól érzik ezek a picúrok, hogy mennyit kell inniuk. Legalabbis a doki nekem mindig azt mondja, hogy az a lényeg, hogy gyakran kínáljuk.
És azt is érzik, hogy mennyit kell kajálni. Úg látszik, most olyanja van, hogy a tej meg a gyumolcs elég neki, szerintem ez így ok, ne aggódj!

Húú ti nagyon beindultatok suli-ügyben, nekem ez most a külföldözés miatt nem téma, maradnak a a nyelvek, amerre járunk :D

Ayse,
Szerintem is nagyon jól rajzol Lili, pláne óvodás létére!! Ésnagyon helyes a képen, meg Andris is persze! Jó az új szobája is. tetszett neki? Lilil nem irígykedett?

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!
Hű de jó kis napunk volt ma! :D
Anyósom szülinapját ünnepeltük nála, aki ez alkalomból iszonyú finom ebédet rittyentett, én fel is függesztettem a fogyimat mára. Holnap tuti szenvedni fogok, mint a kutya :twisted: .
Ebéd előtt még sétáltunk a "hegyünkön", és játszottunk a "játszóterünkön", ahol Lili az ovi előtti éveket töltötte. Ebéd után egy romantikus sétát tettünk a budai utcákon, és megnéztük az SOS szerelem c filmet. Nagyon jól szórakoztunk, jó kis vicces, férfi szereplők tutik (Csányi, Fenyő Iván), a film hazai tájakon kezdődik (Nagykovácsi :) ), U.M. nekem nem illúziókeltő, de ez legyen a legnagyobb baj. És volt benne egy kislány is, aki szerintem olyan, mint Megann Lénája lesz 7-8 év múlva :).

ANdris szépen elaludt tegnap, mi meg olyan mélyen, mintha most kellett volna kipihennünk az egész elmúlt 16 hónapot. Ma is elaludt gyorsan, mivel elfáradt (mint azt majd a mellékelt ábra is mutatja).

Köszönjük a szobára, gyerekekre, rajzra vonatkozó dícséreteket!

Lili irígykedett, mondja is, hogy ez a legszebb szoba! De nyáron ő jön, megígértük a rózsaszínt, és kap egy csomó bútort, a legfontosabb az íróasztal, mivel ősztöl suli.

TALI
Manka!
Maradt az álláspontod a keddel kapcs? Mert nálunk az van, hogy ANdris szerdán kapja az oltást és az az igazság, hogy előtte nem szívesen vinném gyerekek közé, mert egy esetleges kórságra nem szeretném, ha ráoltanának, és az meg nem biztos, hogy másnapig kiderül. De Te szóltál előbb, úgyhogy mi alkalmazkodunk.


Most elárasztalak Titeket egy újabb adag képpel :oops: . Nyugi, nem kell sokat kibírni, csak egy hétig van itt a masina :D.

Andris szoba nappali fényben

Kép

Kép

Andris viccel

Kép

Lili nem viccel :D

Kép

Séta a hegyen (Nyúlnénak ajánlva :wink: )

Kép

Kép

Játszótér

Kép

Kép


Lilivel bújócskát játszottam, az ő kérésére. Elbújtam az egyetlen szóbajöhető helyen, ahová elfértem :oops: . Ő annyira megijedt, hogy tényleg eltűntem, hogy zokogni kezdett. Az egész játszótér minket nézett :lol:

Kép

Dédivel

Kép

Egy nehéz nap éjszakája :D

Kép

ayse
 
 


Sziasztok!


Aktív hétvége volt!!!!
Nem is tudom hol kezdjem.......

Ayse, szerintem klassz lett Andris szobája, főleg a napsárga szín tetszik.Olyan vidám!
Sárkányos függöny is nagyon menő :lol:
Családi képek aranyosak, jó lehetett a séta és szép idő is volt csak hideg-gondolom.

Jack súlyával semmi gond, én azt gondolom, hogy ebben a hülye súly miatti idegeskedésben(amit én is mindig előadok), annak van nagy szerepe, hogy régen a kövér gyerek volt az egészséges.


2 éves vega gyerek :shock: -erre nem lennék büszke a szülei helyében.
Egyetértek Ayseval, egy idő után úgy rá fog kapni a húsra, mint annak a rendje.
(és ez lesz az "update család" csokit nem ehető gyerekeivel is...., mennyire semmilyen nem volt R.R a Sztárok a jégenben..........)

Képzeljétek szombaton Fanni anyósoméknál aludt,ez volt az első ilyen alkalom.Milyen szerencse, hogy ott aludt!
Úgy volt, hogy buliba megyünk, de a Tomi kitalálta, hogy neki semmi kedve, úgyhogy inkább mozizzunk egy másik párral.
Jó döntés volt, mi is az Sos Szerelem c. filmet láttuk. :lol:
Fenyő Iván nagyon jól játszotta az újgazdag bunkót, Csányit meg imádom a Kontroll óta.
Mikor hazaértünk, óriási hangzavar volt az utcán, kiderült, hogy a negyediken buliznak.Már rosszat sejtve indultunk fel a lakásba.
Természetesen minden lehallatszott, hála a mélynyomóknak, úgyhogy negyed 1kor felmentem hozzájuk, hogy vegyék már vissza a hangerőt.
A srác közölte, hogy már levette, de meondtam, neki, hogy ez kevés.
Kb egy óra múlva ismét üvöltött a zene, szóval ismét felmásztam hozzájuk, akkor a csaj nyitott ajtót,de már akkor lehalkították, mikor csöngettem.Szerintem be voltak szarva egy kicsit, hátha rendőrök jönnek.
Ettől függetlenül olyna 1/2 4 felé aludtam csak el, reggel 8-ra meg mentünk Fanniért.
Ha itthon aludt volna a gyerek szó nélkül kíhívtuk volna a rendőröket.
Az összes mulatóst végignyomták, aztán a macskajaj-ra lábdobogtatva táncoltak, kozmix és társai is szerepelt a palattán..........
A mulatóssal egyébként semmi bajom a megfelelő helyen és időben.
Egyet nem értek, hogy a többi szomszéd hogy bírta??????????Talán nem voltak otthon?
Különben Fanni szépen játszott a nagyikkal, megvacsizott, fürdeni nem akart(végig üvöltött) és 10 körül elaludt.Éjjel felsírt, akkor anyósom simogatta a hátát és visszaaludt, reggel meg mire felébredt ott voltunk érte.
Szóval egész jól ment, de tény, hogy picit nyugtalanabbul aludt nélkülünk.

Tali: mi alkalmazkodunk, amikor mindenkinek jó.Egyébként jó a kedd.

Ja és Denverbe utaznánk, augusztus 20-szept 11.-ig, oda kell az usa vízum.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Timi!
Hát én lehet hogy tényleg kihívtam volna a zsarukat. :evil: Micsoda jó megérzés volt, hogy Fanni épp tegnap nem aludt otthon.

Mozizásért irigykedem, én nem voltam amióta Bendegúz megvan. Hiába nincsenek olyan közel nagyik, hogy megoldható legyen. De már nagyon érik, hogy egyszer a nővéremet hosszabb időre is csatasorba állítsam, mint másfél óra. :lol:

Most jöttünk meg a sétából, irtó hideg volt.

Ayse!
Olyan szépek a képek, nagyon helyes kis család vagytok! Napsütésben is szép Andris szobája, de tényleg jó sárga. :D

Tali. Mi is alkalmazkodunk, ahogy a többieknek jó, nekünk jó a holnap is. Bendegúz már meggyógyult, legalábbis az elmúlt másfél napban nem köhintett egyet sem.
Réka Titeket egyébként könnyű megközelíteni tömegközlivel?

Manka!
Hogy ment a fúrás? :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Köszönjük a minket illető dícséreteket :):):).

Timi!
Ez aaaaaaaaaaaannyira felháborító!!!! Én is mindig elgondolkodom ilyenkor, hogy a többiek ennyire birkák???????
Az egyik ismerősöm SVájcban lakik, ott még az is megvan határozva, hogy mettől meddig nem húzhatja le a vécét, mert zavarja a szomszédot. Jó ez már a ló túloldala, dehát ilyet tuti nem lehetne megcsinálni! :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse
 
 


Sziasztok!

Nekünk nem jó a csütörtök :( , 9.30-tól 4.30-ig Trade Marketing konferencián leszek.

Timi, de jó, hogy jól ment az első éjszaka külön!

Ayse, hú, de jó lesz a Lili rószaszínű szobája, kislánykoromban nekem is az volt a kedvenc színem, mostmár nem az, mert rájöttem, hogy sápaszt :lol: . Nagyon jól sikerült a kép telefonáló Liliről.

Márti, a fúrás megoldva :D , csak ma délelőtt lett kivitelezve, amíg Jackkel játszótereztünk, mert ugyan a fúrógépet kölcsönkaptuk tegnap, de csavart azt csak ma vettünk. Háááát, nem lett tökéletes, de biztonságos, és ez a lényeg.

Köszi a "vizes" válaszokat, tegnap már sokkal jobban evett Jack, pedig a víziváson nem változtattunk.

Mennem kell, felkelt Jack.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Mindenki előtt le a kalappal, aki beadta a jelentkezési lapot!

Manka!
Én már rég nem idegesítem magam rajta, ha Ágoston rosszul eszik. Néha vannak ilyen időszakai, aztán újból megeszik mindent. Biztos minden gyereknél így van ez.
Johnon én is jót nevettem (bocsi), tipikus férfi!

Ayse!
De jó látni rólatok is képeket! Andris szobája szuper lett, nagyon vidám a sárga fal.Lilikirálylány csodaszép élőben is és a festményen is! Amikor én még kislány voltam, akkor én is ilyen királylányokat rajzoltam mindig. Azért szerettem beteg lenni, mert egész nap ágyban fekve rajzolhattam a királylányokat. Caládi fotók is jók nagyon!

Nekem is nagyon furcsa, ha a szülők vegának nevelik (nem jut eszembe más szó) a gyereküket.
Ágoston szintén nagy húsimádó. Mint Bendegúz ő is kenyér nélkül eszik minden húsfélét. Ha ebédre hús van, akkor mostanában nem szoktam neki egyből odaadni, csak miután evett mást is, különben húson kívül nem enne mást.

Márti!
Tömegközlekedéssel szerintem könnyű idejutni. Vagy a Batthyány térről 11- es busszal, vagy a Nyugatitól 91-essel (busz).

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Manka!
Csütörtök :shock: ?
- Vagy elírtad véletlenül a keddet csütörtökre?
- Vagy továbbgondoltad, ha Andris szerdán kapja az oltást, akkor csütörtökön legyen tali, és aznap nem érsz rá?
- Vagy ????

KépKép
KépKép
oréka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?