Új privát üzeneted érkezett!

Ja,még annyit,hogy a munkahelyemen azt mondtam,hogy vesemedence-gyulladásom van,és ha hétvégéig nem javul,akkor jövőhéten nem tudok menni.Van valakinek ötlete,hogy mit mondjak,hogy teljesen hiteles legyen?
Mondjuk milyen vizsgálatokra küldtek,milyen gyógyszert szedek...
Vendég
 


Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek.

Nyulasz, következő tüneteket produkálod vesemedence gyulladásnál:
lázad van, általános vizeletvizsgálatra meg vizelettenyésztést kértek töled, kérnek teljes vérképet, meg gyulladásos paramétereket is. Elküldtek Uh-ra. Fehérjeszegény diétára fogtak, ja és minimum 2 hétig feküdnöd kell. Erős antibiotikumot szedsz pl.:Cyprobayt vagy Unazynt szedsz.
Tüneteid közé tartozik a gyakori pisilés, nagyon fáj a veséd, rossz ülni, állni, feküdni.
Ezt azért a háziorvossal is beszéld meg, hogy a táppénzes papirodra ezt a betegséget irja fel a doki.
csibe32
 
 

 
 

Köszi Csibe!

A háziorvos azt mondta,hogy mindegy mit mondok benn,mert a táppénzes papírról úgysem derül ki.Remélem így van.
Vendég
 


Nyulasz,
de visszafolyik valamennyire az Utro. Főleg ha kettesével dugod, de fehér és végülis nem sok jön ki, tisztasági betét elég. Én is ezt használom (merthogy volt itthon 8 doboz a lombik miatt). A terhességed 12. hetéig dugdosod majd. :P (Vagy amíg meg nem jön, esetleg 14-16 napra az ETre negatívat nem tesztelsz, de ez kizárt).
Hát ez a doki elvileg kórházi doki, de van magánrendelése is, nem tudom hova fog behívni, ma fel akarom hívni, de nem biztos hogy merem.
Vendég
 


Áfonya!

És miért ne mernéd?Nyugi,ő is csak egy ember,nem a Jóisten.Hívd bátran,ha ennyi jót hallottál róla,biztos nem fog megenni!
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
jobban vagy?
Ma még suprefact + gonal, és csak szombaton éjjfélkor a 2db tüszőrepesztő.
Utro: vissza folyik úgyhogy betét betét
én a terhesség 14. hetén hagytam el, a 12. héttől fokozatosan csökkentettem, igaz akkor 3x3-at dugdostam, most pedig eddig még 3x2-őt írt fel.

Nagyon várom a híreket!!!!

Nyuszifül
jobban vagy?

Ügye senki sem betegeskedik?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

Ja,már rájöttem,hogy mégcsak péntek van.Néha totál nem vagyok képben.
Még kicsit több mint egy óra,és telefonálok.Már nagyon izgulok.
A pocim még fáj egy picit,de határozottan jobb mint tegnap.
Te érzed rendesen a növő tüszőket?
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz! Várjuk a híreket!!!!!

A táppénzes papírra csak valami számkódot írnak, amit a tb nyilván tud, hogy mi, de a munkhelyeden nem hiszem. Legalábbis nekem decemberben ez volt. Vesemedencegyulladással nyugodtan ordíthatsz is a telefonba, az nagyon fájdalmas bír lenni. Az UH, labor, alig bírok a wc-ig is elmenni szerintem tökéletesen meggyőző.

Egyébként nekem már kutya bajom, csak azért maradtam otthon, hogy még az a kicsi orrfolyás is elmúljon és el is múlt.

Áfonya! Csak egy dokit ismerek ott, ezek szerint nem a tiédet. Akit én ismerek, róla az a hír járja, hogy jó orvos, csak pénzéhes. Ezt meg nem tudom, mert nekünk ismerősünk és csak szóbeli tanácsot kértem tőle eddig. Ezen egyébként mi is gondolkodtunk, hogy akkor ez hogy is lesz az új rendszer szerint, hogy fizetni kell-e. Én sem abban a kórházban szülök, ahová tartozom.

Én úgy tudom, hogy kórházat választhatsz majd szabadon, fizetés nélkül, csak ha az adott orvosnál/szülésznőnél, tehát nem az ügyeletesnél akarsz szülni, akkor kell majd fizetni. Ha tervezett császárod lesz, ráadásul októberben, akkor szerintem ne aggódj, a doki biztosan tudja úgy időzíteni és nem valószínű, hogy akkor megy épp szabira.

Az árakat én úgy tudom, hogy a beavatozás 30%-a, de max. 100e., vagyis ha normál úton szül valaki, akkor kb. 20e, ha császár, akkor lehet akár 100 is. Pont erről beszéltünk a férjemmel,hogy akkor esetleg kifizetünk 100 ezret a kórháznak, amiből a doki nem kap semmit, és akkor még neki is adjunk??? Hát az úgy egy kicsit sok lenne. De legközelebb ha megyek hozzá (két hét múlva), akkor rá akarok kérdezni,hogy akkor ez most hogy is van, csak attól tartok, hogy még ők sem tudják. Meg abban is bízom, hogy aki már bejelentkezett, arra esetleg ez nem fog már vonatkozni.

Princess! Szeretném, ha a párom legalább a vajúdásnál bent lenne, mert szegény egyébként nem nagyon bírja az ilyen látványt. Elég nyitottnak mutatkozik, de nem akarom ráeröltetni. De úgy tudom, hogy bármikor kimehet közben, ha úgy gondolja. Szülésfelkészítőre szeretnénk menni majd május/június környékén, meg szülőpozíciós jógára, ahol főleg légzést és fájdalomtűrést tanítanak (azt hiszem).

Erika! Nagyon szorítok hétfőre!!!! Úgy látszik most a 4-es szám a nyerő.

Csibe! Mi magunk választottuk a donort a Krióban, nem volt egy nagy élmény, de mi úgy gondoltuk, hogy legalább ennyi befolyásunk legyen a dologra.

nyusziful

nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

Örülök,hogy ilyen okos kismamink van,és rendesen kikúrálta a bacikat.Remélem mostmár tudják kivel állnak szemben,és jó messze elkerülnek!
Vendég
 


Nyuszifül,
a tied a sokadik verzió a témában amit hallok :( Senki nem tud semmit, az illetékesek sem sajnos. Sőt még a jobb kéz sem hogy mit is csinál a bal. És ugye októberről beszélünk (esetemben), ki tudja mit ámokfutnak még össze az egészségügyben jó vezetőink. Volt már szó a 3 legközelebbi kórházról, aztán arról hogy januártól már életbe is lépett hogy csak aki ahova tartozik, aztán hogy egyelőre mégis szabad kórházválasztás marad (ki tudja meddig), és ez az ügyeletesnél-fogadottnál hogy kinek és mennyit fizetsz... :evil: :( :evil:
Erika,
de igen, én beteg vagyok :( :( légúti nyavalya, éjjel alig aludtam, most is sün van a torkomban :(
Nyulasz,
gyáva vagyok mint állat az idegenekkel :?
Vendég
 


Sziasztok

Nyuszifül
örülök hogy már jól vagy, vigyázz nagyon magatokra

Nyulasz
örülök hogy már te is jobban érzed magad,
igen, én mióta Ákos megszületett sokszor fogalmam sincs hogy milyen nap van, annyit azért érzékelek, hogy hétköznap v. hétvége van, de van hogy azt sem, mert ügye apjuk folyamatosba jár dolgozni, és így neki nincs rendes hétvége mint másoknak, és sokszor tippelek hogy milyen nap van, v. sokat van hogy gondolkodok azon hogy milyen nap is van akár 1 órán át is.
hát ezt most jó értelmesen leírtam.

Nyuszifül
te hol hallottad hogy kórházat szabadon lehetlesz választani? csak dokit nem? szerintem így sok indított szülés lesz, mert mindenki a saját dokijánál - akiben megbízik - akar majd szülni. De a 100.000Ft-ot kevesen fogják tudni úgy megfizetni, hogy adjanak az orvosnak + a szülésznőnek + annak a dokinak aki az érzéstelenítést csinálja.
De azért ezt szerintem minden dokival meg lehetlesz beszélni! :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Nyulasz
már nagyon nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyulasz nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak neked, remélem 4 -ből 4-nek sikerült megtermékenyülnie :)
Erika mitől függ, hogy egy vagy kettő tüszőrepesztő szuri kell?
Nyuszifül, nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak kedden a páromnak, egyeltalán mondanak-e valamit.....
Mai nap is izgis lesz, most derül ki, hogy vállal-e, tud-e velünk tovább foglalkozni Kósa.Ha azt mondja, hogy nem akkor, majd csak március végén halad tovább az ügyünk a Kaáliba. Márciussal az a bajom, hogy soká van :(
Áfonyaa szerintem a legtisztább ezeket a dolgokat a dokiddal megbeszélni, és akkor már könnyebben tudsz dönteni.
csibe
csibe32
 
 


Nyulasz, én is nagyon izgulok Érted!!! Lesem a babanetet tíz percenként!!!:)
pihi
 
 


Erika!

Valamelyik egészségügyi reformról szóló TV-műsorban. Pont azt nehezményezték, hogy ez a rendszer növelné a császárok számát. Az intézményválasztásban meg ugye az okozza a galibát, hogy még nem lehet tudni, hogy melyik kórház is fog megszűnni, melyik nem, melyik lesz kiemelt kórház, így addig azt sem tudják beosztani, hogy valójában ki hová is tartozik. De nekem nem úgy tűnik, hogy tisztulna a kép ezügyben. Ha van egy kis szerencsénk, akkormég jól elvitatkoznak egy darabig, mondjuk jövő évig és addig marad ez a rendszer. :?

Megnézem az egészségügyi minisztérium honlapját, hátha találok erről valamit.

De én sem értem, hogy ha egyszer az intézményt megválaszthatom, de az orvost nem, akkor miért a kórháznak kell fizetni a beavatkozásért és nem az orvosnak????

nyusziful76
 
 


Csibe!

Nagyon drukkolok,hogy jó híreket kapjál!

Áfonya!

Hajrá!Vagy felhívjam én?
Vendég
 


Köszi Pihi!

De csak 11 után lehet telefonálnom.Aztán rögtön írom mizus van.
Vendég
 


csak ennyit találtam:

"A 30 százalékos fizetési kötelezettséggel nem sérül a szabad orvosválasztás joga?
Nem, mert a háziorvost a jövőben is teljesen szabadon választhatjuk. Ha a kórház munkarendjétől eltérően választunk orvost, akkor kell majd az ellátás költségének 30 százalékát (legfeljebb 100 ezer forintot megfizetnünk). "

Ebből én úgy értem, hogy a kórházat kiválaszthatod és ha az ügyeletesnél szülsz, akkor nem kell fizetni. De hát egy terhességnél/szülésnél pont az a lényeg, hogy az orvos x ideje kezel és ismeri a terhességedet, az esetleg felmerülhető problémákat. :evil: Én kórházat biztosan nem fogok váltani, mert én a felszereltség alapján választottam, hogy az orvossal mi lesz, azt nem tudom.

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
hát ez az, hogy a kórházak (szülészetek) felszereltsége eltérő. Itt az egomiban nincs koraszülött osztály, se intenzív, míg a II-es klinikán igen, és az orvosok sem olyanok (pénzéhesek stb. stb.), úgyhogy én nagyon remélem, hogy nagyon nagyon sokáig el fognak még ezen vitatkozni, mert nekem az a gyagyás csaj és a többiek ne mondják azt hogy ugyan azt az ellátást kapja a mama és a baba itt az egomi kórházban és a II-es klinikán! Mert kizárt dolognak tartom!!!!!!!!!!!

Nyulasz
még azt szeretném kérdezni tőled, hogy te mind a 10 Klion-D-t elhasználtad? csak azért kérdezem mert tegnap Krizsa dr. kérdezte hogy mennyi van még, én meg rá vágtam hogy 1, és ő ennek örült, de este kiderült hogy még van +2db, nem tudom hogy benyomkodjam-e!

Csibe
tüszőrepesztő szuri: 2 éve még 1 volt, igaz ezt össze kellett keverni por + folyadék, és farba-izomba kellett adni, így kellett hozzá valakit keríteni hogy beadja,
ez most jobb, még ha 2 is, mert én magamnak is be tudom adni, és senkit nem kell vele zaklatnom éjjszaka.
szerintem most ezt adják mindenkinek, mert ez egyszerűbb, hogy jobb e azt nem tudom, de az tuti hogy magának is megtudja oldani az ember.

Nyulasz
már nagyon nagyon izgulok

Áfonya
hogy vagytok

Princess - Jenni
és ti hogy vagytok
ügye nem betegeskedtek?

Sziasztok

Erika

Ui: mindjárt újra benézek

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!
Nekem maradt négy db Klion tablettám.Szerintem már csak ma add be,mert a tüszőrepi napján nekem sem kellett már.


Ez őrület,a Kaális telefonszámra azt mondja be,hogy pillanatnyilag nem kapcsolható.Hívtam Krizsa dokit,azt mondta,ha 12-ig nem tudom felhívni,akkor fél 1-kor hívjam őt.
Írok Harcinak mailt,hátha olvassa.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
húúúúúúúúúúú akkor még lehet idegeskedni, nagyon izgulok hogy mit mondanak nektek,
majd jövök később, most megyünk megint sétálni, és amint utána ebédelt és elaludt rögtön jövök, mert már az oldalmon egyre nagyobb lyukak tátonganak annyira kiváncsi vagyok

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Jó sétálgatást!!
Vendég
 


Sikerült elérnem őket.
4-ből 3 megtermékenyült,én nagyon örültem neki.Holnap 10.30-ra megyünk értük.
Vendég
 


JUHÉJJ NYULASZ!!!
GRATULAAA!!! :D :D :D
Akkor visszakéred a 3 babót? Remélem 2 megkapaszkodik!
Babaragacs: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég
 


Vissza bizony!Aztán lesz ami lesz...
Vendég
 


Gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
csibe32
 
 


Nyulasz!

Ez szuper!!!!!! Ügyesek voltatok!
:D :D :D :D :D
Már kezdtem aggódni, hogy végigizgulhatom a hétvégét.

Holnap már kapod is őket vissza! Aztán vigyázz rájuk nagyon és beszélgess velük, hogy jól kapaszkodjanak!!!! Drukkolok nagyon!
nyusziful

nyusziful76
 
 


Köszönöm mindenkinek!

Csibe!

Ti ma mikorra mentek?Várjuk a híreket.

Nyuszifül!
Most lepihenek egy kicsit,mert az utrót fel kell raknom,és gondolom ahhoz jobb vizszintesbe kerülni,ha nem találkoznánk már ma,akkor jó hétvégét,és szorítok hogy hétfőn megmutassa magát a kis pocaklakó!És ne dolgozz sokat!
Vendég
 


Nyulasz!

OK pihengess jó sokat!

Én is remélem, hogy kiderül a neme. Reggel megyünk, úgyhogy mire bejövök már írom is, ha kiderül, és remélem képet is sikerül feltennem.

Jó hétvégét mindenkinek!

Erika! Neked is sok sikert a hétfőhöz! Remélem azért be tudsz majd jelentkezni a hírekkel.

Csibe! Válaszoltam.

nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Na meg is jöttünk a sétából, és nem bírtam tovább!

Nyulasz
nagy nagy gratula hozzájuk, pihengess jó sokat, és holnapra és az azt követő napokra:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167432055.1.jpg[/img]


Most megyünk gyorsan ebédelni és alukálni!

Sziasztok

majd később még jövök

de azért mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!!!

Nyuszifül
hétfő+++++++++++++++++++++++++

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Azóta nem tudtam net közelébe jutni! :evil:

NYulasz!!!!! Nagyon örülök Nektek!!!!! Vigyázzatok rájuk nagyon!!!!!
GRATULA!!!!!

Akkor mennek a drukkok, hogy gólyabácsi ügyesen szállítson!!!!
Kép
pihi
 
 


Felhívtam a kiszemelt dokimat (nem röhög, tőlem ez teljesítmény!!!) és kérdeztem hogy mikor tudnám felkeresni. A választ hadarta, jövő hét kedd (sajnos akkor rendel magánban!) de most nem tud időpontot adni mert dolgozik. Kérdem mikor hívjam újra az időpont miatt? Azt mondja este 6-fél7 után, viszontlá... és letette.
Hát mégis magánba hív. Csalódás. :( Pedig akik ismerik ódákat zengenek róla. Hát sebaj, jövő kedden megyek, biztos csinál UHot is (ebben specialista, van a magánjában is), remélem végre dobog a szíve és látszik rendesen az embrió, akkor leszek 7+3.
Amúgy döglődök, én vedelhetem a forró teát, egyre szarabbul vagyok. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Rohantam haza, hogy minél előbb olvassalak Benneteket!

Nyulasz!
Micsoda hírek! Annyira örülök! Olyan sokat gondoltam Rád délelőtt, hogy sikerült e telefonálnod és milyen híreket kaptál. Mindjárt itt a holnap! A beülti után rögtön mehetsz haza? Vagy feküdnöd kell egy ideig?
Nagyon szurkolok, hogy jól megkapaszkodjanak!

Csibe!
Hol vagy????? Milyen lett a hormon eredmény?

Áfonya!
Jobban vagy? Feküdj sokat és pihenj! Mézes teát iszol? Citromot is nyomj bele.
Látod, milyen jó hogy telefonáltál? Kedden már mehetsz is. Igaz a magánrendelésére, de ha jó orvos, akkor megéri. Ma még hívnod kell az időpont miatt, ne felejtsd el!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Áfonya!

Hogyhogy beteg?Nehogy te is elkapj valami bacit!
Ügyi vagy,hogy felhívtad,ha meg elmész hozzá magánba,még utána simán hívhat a kórházba.Az én új nődokimat is mikor felhívtam,ő is alapból magánba adott időpontot.Meg gondolom úgy is vannak vele,hogy ha nem a területileg illetékes nőgyógyászhoz mész,akkor az azért van,mert nem vagy kiváncsi az SZTK-s kezelésre.Ne felejtsd el újra hívni,mert megkérdezünk!!!

Princess!

Elvileg rögtön jöhetek haza,mert ezzel már nem altatnak.Legalábbis így tudom.
Ma találtam valakit a Dévais topicban,akinek méhsövényt műtöttek.Mindjárt megkeresem.
Vendég
 


Sziasztok!

Princess!
Nem tudom,hogy ez ugyanaz-e,mint ami nálad,de Albi2000 útolagos engedelmével bemásolom ide amit írt,hátha ő tud mondani vagy ajánlani neked bármit ezzel kapcsolatban.

Szóval "DÉVAI INTÉZET?DÉVAI DOKI" a topic címe,264.oldal,február 15.,21.15perc Albi2000:
[quote]N írta:álunk több gond is van. Nekem magas prolaktin szint, valamint volt egy uterus arcuatus vagyis kétszarvú méh rendellenességem, azaz egy sövény a méhben, de lapar+hiszteroval ezt megoldotta a dokibácsi. Férjemnél a sperma kevés és főleg a haladó mozgást végző. Bár ez nagyon változó volt az utóbbi években. hol jobb hol rosszabb.


Ha neki ez más,akkor bocsi,de ha az,remélem tudtam segíteni.
Vendég
 


Fel vagyok dobva, kimondottan kedves volt a doki, (na persze hisz épp a magánrendelésére adott időpontot...) még azt is tudni akarta szültem-e már, miért lett császár, és részletesen elmondta merre menjek, hol a magánrendelője. Bár elég későn kell mennem, este 7 után, de nem baj, a lényeg hogy van saját UHja (ő maga mondta) és megnézi a babát (énisénis Very Happy majd próbálok képet hozni).
Vendég
 


Nahát,gondoltam,ha nem pont munka közben hívod,akkor egész máshogy tud beszélni.Örülök,hogy sikerült elintézned!
Én is nagyon megnyugodtam,mikor elöször beszéltem az újdonsült nőgyogyimmal,főleg mikor már voltam is nála.Pedig én úgy mentem hozzá,hogy most pont nincs semmi problémám,és elmondtam neki,hogy lombikozunk,és amint sikerül,szeretnék hozzá jönni.
De ha már ott voltam,rögtön csinált rákszűrést,meg megnézett UH-n,hogy milyenek az alkatrészeim.Rögtön törődött velem,a rákszűrés meg egy hónap múlva úgyis esedékes lett volna,de nekem eszembe sem jutott,de így nem kell emiatt újra mennem.
Vendég
 


sziasztok!
Megjöttünk a dokitól.
Képzeljétek a hormonjaimra azt mondta, hogy tökélets, igaz prolaktinom magasabb egy kicsit, de nem gond mert kaptam rá gyógyszert. Történethez hozzátartozik, hogy nekem pcos -os hormonképem volt fél éve, és fél évi Adimet szedés ennyit ért (Lh 6x magasabb volt az fsh-nál). Mondjuk gondoltam, hogy nincs nagy gond e téren, mert az első uh nem voltak cysták, csak érő tüszöt látott.
Többiről majd a keddi nap után beszélünk, amikor meg lesz a prof vélemény. Elmondta a lehetőségeket. Bövebben majd holnap.

Jó éjszakát
sziasztok
csibe
csibe32
 
 


Szia Csibe!

Gratula a hormonokhoz,a prolaktin sok mindenkinek szokott gond lenni,talán Bromót kapsz rá?Hányadik napon volt a vérvételed?
És akkor még arról sem beszéltetek,hogy mi lesz,ha megszűnik a kórház,hova megy a dokid,vállal-e tovább?
Nagyon kiváncsi vagyok a párod eredményére.De ha gondolod,leírom mi milyen vitamint szedtünk,nem tudom ettől-e vagy mitől lett jobb az eredmény,de hátha segít nektek is.
Vendég
 


Jó éjt mindenkinek!
Holnap majd jövök a transzfer után.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz Bromót kaptam rá. 37 lett a prolactinom, 24-ig normális. Azt mondta, hogy ez nem vészes, helyre lehet hozni. Elmondta, hogy milyen módszerek közül lehet választanunk. Megmutatta a statisztikákat is, hogy milyen a siker lehetőség illetve elmondta a hátrányokat. Abba maradtunk, hogy a prof után vissza kell mennünk hozzá, és utánna megbeszéljük a hsg, meg azt is, hogy melyik módszert választjuk.

Várom a beszámolódat a transzferről.++++++++++++++

csibe
csibe32
 
 


Nyulasz elfelejtettem válaszolni a kérdésedre, 3. napi hormoneredmény volt. Szívesen elfogadjuk a tanácsodat vitamin ügyben is

Köszi

csibe

u.i: most kérdezte a férjecském, hogy hova irogatok, megmutattam neki, és azt mondta, hogy jól teszem :D :D :D
csibe32
 
 


Sziasztok

Nyulasz
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171708618.75.jpg[/img] mennek a baba ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyulasz,
gondolok rád sokat! Nagyon remélem minden rendben a 3 babakezdeménnyel! Biztos megnézheted őket... én még sosem láttam olyat, vártam is hogy majd lombikon megkukkolom a kis sejtcsomókat, de (szerencsére) lemaradtam az élményről.
Na, lényeg a lényeg gyere ha hazaértél!!! :) Mesélj!
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Olyan lassan múlik az idő. Már reggel óta Rád gondolok, mi történhet éppen veled.
Nagyon szorítok! Türelmetlenül várjuk a híreket!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek!Megvolt a transzfer,visszakaptam mind a hármat,még elötte persze Krizsa doki megkérdezte,hogy mennyit szeretnénk vissza,én mondtam,hogy mindet.Aztán mikor utána bementünk hozzá,azt mondja,No,akkor 3-as ikrek.Elötte megnézhettük,még UH képet is kaptunk róla.
Majd délután még jövök.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171720384.35.jpg[/img] harjrá ragacsok, hajrá ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akkor a párod is bent volt veled? Ott csücsült a fejednél?
Ügye milyen édesek a sejtes babócák?
beszélgess velük jó sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Szisztok!

Erika!

A párom csak addig volt benn,amíg megnézte őket,utána azt mondta inkább kinn vár.Bár a szülésre majd be szeretne jönni,de ezekután azért nem vagyok biztos benne,hogy így lesz.Bár igazából még azt sem tudom,hogy én szeretném-e,ha benn lenne a szülésen.
Sok sikert az éjféli szurihoz!Olvastam a Kaálison tegnap,hogy picit elbizonytalanodtál.Hidd el,ha nekem ment(mégha nehézkesen is)akkor neked is fog!

Még én is kapok szurit,Choragon-t,ma bennt egy ampullával,és hétfő,szerda, péntek fél ampullával.
Holnaputántól Magne B6.


Csibe!
Ez szuper,hogy elmondtad a párodnak!
Vitaminok: elöször kezdtük a Multi Macával,ez egy FLP-s termék,tudod az Aola Vera...Aztán volt mikor ezt nem kaptam,akkor a Maca Vibét vettem,szerintem ugyanaz lehet,de ez utóbbit patikában vettem,meg van talán Dm-ben is.
És ez mellé:E-vit.,C-vitamin,Bio-Cink(de volt,hogy Bio-C-Cink,akkor külön nem szedtünk C-vitamint),Szelenor,és most az utolsó egy hétben Koenzim Q10.
A dokid a "melyik módszer" alatt mire gondol?
A 3.napi az jó.Csak azért kérdeztem,mert nekem is egyszer magasabb volt,de az kb.15.napi volt.És akkor már értékelhetetlen.

Áfonya!

Meggyógyultál már?
Igazából tök furi volt látni őket,meg anyira nem is néztem meg,mivel csak kettő volt ott,megijedtem,hogy mi történhetett a harmadikkal.
Mondtam is a biológusnak,hogy én hármat kértem,erre,ő,jajj elnézést mindjárt hozom a harmadikat is,azt hitte a korom(30!) miatt,meg hogy első lombik,hogy csak kettő lesz.
Utána meg már a párom nézte,úgyhogy nagyon nem bírtam megcsodálni.

Princess!
Tudtatok már valamit intézni a héten?Hogy hova tovább?
Úgy szorítok nektek,hogy végre jobb dolgok történjenek!!!!
Vendég
 


Nyulasz,
kösz a kérdést de nem gyógyultam meg. :( Szinte az összes fejemen található nyílásból folyik valami nyúlós, és a torkom is fáj valamint fekszem egész áldott nap (és mellettem a kupis szobában ugrál a 3 éves zajongva... ha ezt látná valaki!) a férjem persze 12 órázik, magávalvitte a kocsikulcsot, a bolt gyalog messze van, biciklizni meg nem vagyok hajlandó mögöttem egy 15 kilós törpével betegen, így főztem amit itthon találtam. Nem az én napom. (Rakott tészta lett pirított darálthússal, kukoricával, tejfölösen)
Te pihenj ám sokat!!! Persze nem lehet folyton feküdni, de pihengess azért!!! És sűrűn bíztasd a 3 porontyot! Minden rendben lesz! :)
Vendég
 


Szia Áfonya!

Gyógyulgassál!
Hagymát ilyenkor nem szoktál enni,jó sokat?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?