Gabus, én is nagyon csípem a fiamat!!
Én is imádom amikor ilyen, ilyenkor igazi lelkes kisgyerek. Azért előfordul, hogy játssza az eszét, akkor nem ilyen aranyos. De olyankor is imádom!!!!!!!!!!!!
Meg szoktam vele veszekedni is, meg szokott kapni pofont is
. de aztán rögötn vígasztalom is. Múltkor pl kértem, hogy ne ijesztgesse Julcsit, mert valamiért azt hiszi, hogy az jó neki.
, De J szerintem emiatt riad meg sokszor egész apró dolgoktól, mert D ijeszgeti sokszor. Kértem, hogy ne, erre 3 perc múlva odaszaladt és jól megijesztette
. Kezem elszaladt
. Aztán meg ölelgettem, és elmondtam, hogy miért kapott pofont
. Nem direkt volt... Félóra múlva meg szerelmet vallott
. Ilyenek még nagyobb korukban is, nem tartanak haragot. Vagy megértik, hogy miért haragszik anya-apa.
Mindig szoktam mondani nekik, hogy én akkor is szeretem őket, mikor veeszekszem velük, úgyhogy ezzel tisztában vannak már... pedig nem ritkán fordul elő
. Nem is tudtok elképzelni, fogadjunk!!
Livi boldog másfélévességet!! Hogy bírod?? Gabus láttad a Livis képen, hogy belefényképeztem a szájába, látszik a bölcsességfoga is
Mikor Julcsi született (este 9kor) utána én sem tudtam aludni egész éjjel. Csak őt néztem... Aztán meg jött a család. Talán vmikor du egy kicsit először.
Dani éjjel 11 körül született, vele azért (is) nem aludtam, mert szegény nagyon nyüglődött
. Hajnalban jöttem rá, hogy iszonyat szorosan adták rá a kisinget (kórházi ruhadarab volt a MÁV-ban), rögtön le is szedtem róla (naagyon meleg volt 2001. aug 5-n), attól kezdve nyugodt volt.
zsóval nincs ilyen élményem, akkor még olyan volt a rooming in, hogy elvitték éjszakára (1995. dec. Uzsoki kórház.)