Új privát üzeneted érkezett!

Erika,
Mennek a drukkok hétföre! És még növeszd a tüszöket :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, nagyon szurkolok nektek, remélem mindenkinek sikerül az álom és egyszer nekünk is!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Most tudtam csak jönni. Gyorsan visszaolvasok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Ha lehet, csatlakoznék Hozzátok.
2005 jan-tól szertnénk babát a Féremmel. Az elmúlt 2 év alatt nagyon hosszú utat jártunk be, és most márc. 13-ra kaptunk időpontot a Kaáli Intézetbe Kováts Tímeához.

Nagyon sok kérdésem lenne pl.: mit tudtok a doktornőről?, mi történik az első alkalommal?, és ha egy konzultáció 12000 Ft akkor mennyibe fog kerülni, hogy legyen is babánk?

dido
dido

Szia Didó!

A doktornénidet nem ismerem. Ha egy éven belüli vizsgálataitokról visztek leleteket, azt elfogadják. Ha valamit újra kell csináltatni (hormon, apacucc...) azt csináltathatjátok a saját nőgyógyásznál, elfogadják. Egy fizetős UH van még, az 7500.- Ft. Az inszemináció elég húzós - nézd meg a honlapjukon - a lombik viszont ingyenes.

...de majd jönnek később a "nagyok" és biztosan segítenek még infóval. Nekem most mennem kell dolgozni.

Drukkokat kéRek a mai follikulometriához! (Nyuszikának is!) :lol:

Pusz csajok!

Kép
zölddisznó

Coca! :D és Nyuszi :D

Nagyon-nagyon drukkolok Nektek mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dido! :D

Üdv itt is! :D Nagyon örülök, hogy végül mentek a Kaáliba!
Coca jól leírta a dolgokat. Még annyi, hogy az első alkalommal még a doktornővel való találkozás előtt felveszik az adataitokat, kikérdeznek benneteket egy-két dologról, elkészítik a dossziétokat.
Azután a doktornő a leleteitek alapján megmondja mi a következő lépés.

Az is valószínű, hogy ott is kell majd egy sperma vizsgálatot csináltatni.

Az, hogy mennyibe kerülnek a kezelések teljesen egyénfüggő. Minden attól függ, hogy mire lesz szükségetek.

Sok sikert!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Dido! Üdv itt. :D

Csajok!
Nagyon drukkolok Nektek ma! :lol:
Hajrá!

Kép
hanna30

Dido,
Üdv! Egyszer voltam Kovács doktornőnél amikor a dokim nem volt és nagyon nagyon kedves és segítőkész. Első alkalommal beszélgetés van arról hogy mi volt eddig milyen leleteitek vannak mi lehet a baj milyen vizsgálatok kellenek meg ilyesmi. Az a problémátoktól függ hogy mennyibe kerül majd az egész hogy lombik kell vagy inszem vagy egyik sem. Kapsz majd egy árlistát azon minden rajta lesz. Sok sikert :D

Coca, Nyuszi
Kép
Vendég

Sziasztok!

Erika,
egyre jobb! :wink: Nagynagy drukk a továbbiakhoz, leginkább hétfőre, ja és az azután következőkhöz! :D

Üdv, Dido! :D

A többiek már írtak infókat az árakról.
A doktornővel egyszer találkoztunk (sajna rossz hírt közölt), és egyszer beszéltem vele telefonon, mindkét alkalommal nagyon kedves volt! :)
angel37

Sziasztok

Angel
köszönöm a drukkokat

Dido
üdv itt, én is csak 1x találkoztam a dr-nő-vel. kedves volt.
az árak mint írták egyén függő,
nekünk 2 éve minden papírunkat elfogadták, a mostaninál csak pár dolgot kellett újra csináltatni, mert csak 6-hós papírokat fogadnak el.
Mivel nekünk egyértelműen már az elején kiderült hogy csak lombik jöhet számításba így nekünk csak az első konzultációért és az első UH-ért kellett fizetni. Most pedig vizitdíjat kell fizetni, de csak akkor amikor már a tb által támogatott procedúrán mentek keresztül. amúgy nem kell fizetni vizit díjat.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Pandácska Köszi a cumit, nagyon szép! :)

Jucmuc Gratula a szurihoz! :) Növesztő sugik mennek!! Nagyon bátor Mindenki aki megmeri magát szurni. Én képtelen lennék rá! :(

Angel Köszi szépen! :) Már csak egyet kell aludni. :)

Erika Szuper hírek!! Drukkolok Neked nagyon hétfőn a punkcióhoz!!!! :)

dido Üdvözöllek! :) Én ismerem a doktornőt, többszőr volt szerencsém hozzá. :) Megmondom őszintén, hogy végtelenül kedves, mosolygós, aranyos, szóval csak jókat tudok róla mondani! :) Igazából tényleg Mindenki nagyon aranyos és kedves ott, Én már csak tudom sajnos. :( De tényleg annyira aggódtak értem amikor beteg is voltam, annyira jólesett!!!! Szóval jó helyre kerültél!! :)
Az, hogy legyen is babátok igen kérdéses , hogy mennyibe kerül. Nagyon sokmindentől függ. Ha kell inszem azok 40.000 Ft-ba kerülnek plussz a szurik. Van akinek 6 is kell. A lombik sem teljesen ingyenes hiszen a szurik itt is jókora összeget tesznek ki. :( Pl. Gonal F már 75.000 Ft + a többi.

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Kiscsillag!

Holnapra nagy drukk!!!!
( Azonnal üzenj, mi volt! :lol: )

Kép
hanna30

Hanna :) Köszi aranyos vagy!! Megmondom őszintén nagyon félek, mert a körzeti azt mondta még mindig tele a hasam vizzel. :( És félek, hogy nehogy kórház legyen a vége. A lábaim is tele vannak sajnos. :( Nagyon félek!!! :cry: :cry: :cry: Pusszillak!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Elhiszem, hogy aggódsz.
De tudom, hiszem, hogy minden rendben lesz!
Emlékszel a megérzésemre? :lol:

Kép
hanna30

Bárcsak úgy lenne...
Te hogy vagy? Dolgozol?

Kép
Kép
kiscsillag

Igen, dolgozom, pedig semmi kedvem. :?
Tényleg ne aggódj. Minden rendben lesz!

Kép
hanna30

Köszi, aranyos vagy!! Én meg inkább dolgoznék!! :( Megyek lepihenek. Késöbb benézek még. Pusszillak

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Holnap várlak a jó hírekkel!!! szerencsére holnap tudok netezni... ,nem dolgozom.

Kép
andrea23

Jud71?????????????????????

És Te hogy vagy? mikor mész UH.-ra? Nem ma voltál? Várom a Te jó híreidet is ám! :wink:

Kép
andrea23

Szia Dido!

Örülök, hogy gyarapszik azok száma, akik Kovács Tímea doktornőhöz fognak járni. Én március 5-re kaptam időpontot, ugyancsak hozzá. És ha jól emlékszem, akkor Donika is hozzá megy febr. 28-án (ha rosszul emlékszem, bocsi :( ).

Mindenkitől jókat hallottam róla, ezért már csak az izgalom maradt, amit addig még ki kell bírni valahogy. :)

Jucmuc!
Ha a Kaáliban is kérnek sperma vizsgálatot, akkor azért fizetni kell?

Itt vagyok ám minden nap, olvasgatlak Titeket. Csendben örülök azokkal, akik már örülhetnek!!! :D :) :lol: :P :wink:
Vendég

Kiscsillag!

Köszönöm szépen! Igazából "csak" bőr alá adandó szuri, nem veszélyes de azért így is nehéz volt magamba döfni...

Nagyon drukkolok a holnapi naphoz! Sajnálom ezt a víz dolgot. Nagyon durva dolog ez a hiperstimu...

Én meg olyan furán érzem magam, pedig ez még csak a második nap. Igazából nem vgyok rosszul, csak olyan fura. Lehet azért is mert sokat iszom. Vagy a gonal ennyire aktív? Még egy kicsit a remegés is rámjött, egy kis fejfájással meg émelygéssel aztán elmúlt...

Nők!

Igen, sajnos azért fizetni kell. 12 ezer. De ezért az összegért tőlem is vettek vért és un. összeférhetetlenségi vizsgálatot is csináltak.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Üdv Didó!
Ha volt HSG vizsgálatod, meg nézték vérből a hormonokat, akkor már csak Uh-ra kell menned. Meg a férjednek spermavizsgálatra, azt jobb szeretik ők ott megnézni maguk.

Jucmuc!
Tényleg le a kalappal előtted, h simán szúrod magadat, én még az Ovitrelle-t sem mertem magamba szúrni...

Zölddisznó, Nyuszika!
Hajrá! Majd meséljetek!

Kiscsillag!
Mikorra mész holnap UH-ra, csak hogy mikor gondoljunk Rátok?

Zizo
2120

Zizo!

Köszi! :D Hát az ovitrell-t már én is nézegettem... majd meglátom.
Viszont a gonal pen tényleg nem annyira veszélyes mint gondoltam.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Ovitrelle azt mondták hogy olyan a tűje mint a Gonalnak, úgyhogy ha azt magatoknak szúrjátok akkor az Ovitrelle is sikerülni fog.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Az Ovitrelle azért vastagabb tűs, mint a Gonal!

De tényleg tök egyszerű, még beállítani se kell az adagot, csak nyomni be! :D
angel37

Sziasztok

Angel
de azért be fogom magamnak tudni nyomni igaz? vagy sokkal vastagabb mint a gonal?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!szereknék bekapcsolódni hozzátok.Néhány szó magunkról:utoljára 6éve jártunk a kaáli intézetbe dr Kovács Timeához.Sokadik próbálkozással jelenleg 5és fél évesek a fiaink.De most úgy érezzük újra kezdjük.Szeretnénk egy kistesót :D Hétfőn megyünk az első megbeszélésre.Elvileg van fagyasztva "csemeténk",de most nagyon tanácstalan vagyok és úgy érzem semmit nem tudok :cry: .Kérlek,ha tudtok segítsetek nekem!Nem tudom az árakat(ez igen fontos momentum)meg egyébként semmit nem tudok... :oops: Mi ennek a menete?Én a múltból már csak a szépre emlékszem... :D

szép napot Zsu
zsuzsannae

Kedves Lányok!! :) Köszönöm a bíztatást. Holnap ahogy hazaérünk jelentkezem!

Zizo
8-ra megyünk most. Elvileg 10-re kellett volna, de ha kell kapnom infúziót vagy valami akkor legyen idő.

jucmuc
Tudom milyen, Én is azt kaptam, de képtelen lettem volna magamba döfni!!! :( Csak a gonal-t kapod? Nincs mellette más?

Erika
Amúgy szerintem az otvirell nem vastagabb csak lehet, hogy hosszabb a tűje. Az éjféli beadás elég nehézkes, de aki a gonalt magába szúrja, Neki már nem lehet nehéz ez sem. :) Harjá lányok!!!! Ügyesek vagytok!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Zsu, üdvözöllek! Az első konzultáció 12.000 Ft. A fagyibabákat sajna nem tudom mennyi mert Nekünk sose maradt. :( De azt tudom, hogy fizetni kell azért is. Van még lehetőségetek? Hányadikra sikerültek a fiúk annak idején??

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Igen, egyelőre csak a gonal-t kapom. Ez baj szerinted? Rákérdeztem tegnap is, a kezelőlapomra is az van csak írva.
Aztán hétfőn kiderül, hogy kell-e még valami.
A kezelőlapomra eshetőségképpen rá van írva menopur és luveris is. Fogalmam sincs ezek milyenek.

Szerinted az normális, hogy ilyen furán érzem magam? Néha még úgy is éreztem mintha hőemelkedésem lenne. Fel is vagyok fújódva. De szerintem ez a sok lötyitől is lehet. Na mindegy reméljük a legjobbakat. Csak az a furcsa, hogy nem is ettem sokat és mégis úgy érzem magam mint egy hordó.:)

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Erika,
persze, hogy be fogod tudni adni, nem kérdés! :D

Szia Zsu!
A fagyis transzfer 50ezer.
Természetes ciklusban kapod az embrikéket, annyi, hogyha a tüsződ megfelelő, akkor egy repesztőszuri, és pár napra rá beültetés! :) Utána a jól ismert várakozás! :wink:

Kiscsillag,
holnap! :D
angel37

Sziasztok

Zsu
nekünk most van egy 1 éves kisfiúnk, és most megy a tesó projekt,
nem kellett fizetni az első konzultációért most, tudtommal ezért csak azoknak kell akik teljesen újjak, csak az első UH-ért kell fizetni majd pedig vizitdíjat kellesz.

Kiscsillag
tehát ha eddig is én szúrtam magam, akkor ez sem lesz gond?

Angel
köszi szépen a biztatást a szurihoz!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

[quote="erika13"]S írta:erika13ziasztok

Angel
de azért be fogom magamnak tudni nyomni igaz? vagy sokkal vastagabb mint a gonal?

Sziasztok

Erika

kicsit vastagabb, de ugyanúgy bőr alá megy. persze, hogy be tudod nyomni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jucmuc
Biztos, hogy nem baj! Az orvos dönti el, hogy ki mit kap. Mondjuk Én sajnos mindig többet kaptam. Most legutobb 3 félét és lehet, hogy ez tett be. :( Úgyhogy még örülj is szerintem, hogy "csak" ez megy. Hétfőn úgyis minden kiderül és ha kell még akkor pótolják. Biztos jó lesz, ne izgulj!!!! A menopurt hasba kell a másikat azt nem ismerem. A fura érzés lehet a hormonoktól. Mondjuk Én is puffadtam szóval éreztem a petefészkem ahogy nő az természetes. És néha szurkál majd, ne ijedj meg, az is természetes. :) Növeszgesd szépen Őket! :)

erika
Tutti, hogy akkor nem lesz gond! :) Ha ilyen bátor vagy. Csak ne nézegesd sokáig. Le a kupak, ki a levegő és szúr. Mindegy hova megy a lényeg, hogy a hasadba a bőr alá ugyanúgy. Már Nálunk is olyan ügyes apa simán beadja minden nap nekem az alvadásgátlót.

Kép
Kép
kiscsillag

Coca, Nyuszi
Hol vagytok?

Kép
Vendég

Sziasztok

Köszönöm a szúris válaszokat, akkor tuti ez is menni fog.
Nem tudom hogy miért de az utolsó szurik 2éve és most is egyre nehezebben mennek mint az elején, tegnap is pl. az egyiket simán magamba nyomtam míg a másikat beszúrtam (fájt) kihúztam újra beszúrtam és végre sikerült beadni. Vagy néha olyan mintha rinocérosz vastagságú bőröm lenne és alig tudom benyomni.
Pedig ezt az éjjféli szúrit jó lenne jó gyorsan egymás után beadni.
De ha ti azt mondjátok hogy sima ügy, akkor bizti sikerülni fog.

Köszönöm a biztatásokat.

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Köszönöm a szúris válaszokat, akkor tuti ez is menni fog.
Nem tudom hogy miért de az utolsó szurik 2éve és most is egyre nehezebben mennek mint az elején, tegnap is pl. az egyiket simán magamba nyomtam míg a másikat beszúrtam (fájt) kihúztam újra beszúrtam és végre sikerült beadni. Vagy néha olyan mintha rinocérosz vastagságú bőröm lenne és alig tudom benyomni.
Pedig ezt az éjjféli szúrit jó lenne jó gyorsan egymás után beadni.
De ha ti azt mondjátok hogy sima ügy, akkor bizti sikerülni fog.

Köszönöm a biztatásokat.

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sajna én rossz hírekkel jövök. Egy tüszö van, és az sem tuti. Mágusunk is csak pislogott! Még két nap emelt adag gonál, aztán megint UH. Hát ez van.

És találkoztam Nyusziékkal! Este Ő is jön, és mesél.

Ja, és nem vagyok ám elkeseredve, de egy kis bíztatás jól jönne! :wink:

Kép
zölddisznó

Coca!

Annyira szorítok Neked!!!! Kép [/img]

Kép
hanna30

Hanna aranyos!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Zölddisznó
eddig mennyit kellett nyomnod, és mától mennyit?
nekem is hétfőn 1-1 tüszőm volt, és csütörtökön már 1 és 2,5 úgyhogy kitartás, max még mindig vetett majd veled még 1 tollatt, kitartás és nagyon szorítok neked hogy több legyen (én most is 4 tollatt fogyasztok el.
++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!
Privi ment.

Kép
zölddisznó

Coca,
Lehet eddig lustik voltak de majd most behozzák a lemaradást így jó lesz? Kapsz még lóherét
Kép

meg egy tündért hogy szerencsét hozzon!!
Kép
Vendég

Pandácska! Ez mán döfi!
(((((((5 levelű nincs?))))))))

Kép
zölddisznó

Coca,
Sajna az még nincs de igyekszem beszerezni igérem!!
Kép
Vendég

Ha berúghatnék, lehetne 8 levelű! De most nem teszem. :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Zöld coca,

tennék neked ide rózsaszínű szerencsemalackát, de nem tudom, hogy kell :? Ha tudnám, már az avataromba is feltettem volna!

Így csak drukkokat küldök vasárnapra! ++++++++++++++++
angel37

Köszönöm a malc-rokon felajánlását, méha csak gondolatban is.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni!

2 éve próbálkozunk, volt már két inszem és ma kaptam az első suprefact szurit, ha minden jól megy már. elején beültetés...
Eléggé el voltam kenődve, hogy lombikra került a sor, mert nálunk minden teljesen rendben van, ismeretlen okú a 'meddőség'.

Igaz, hogy a kritikus 2 hétben végig feküdni kell?
Nálatok mi volt a tapasztalat?

Szuriktól kicsit félek, holnaptól magamnak adom, már a mai helyén is kicsit véraláfutásos..

Valaki volt rosszul a suprefacttól, várható vmi durva mellékhatás??

köszi előre is,
fendike
_ismeretlen_

Szia Fendike!

Nem kell végigfeküdni, de majd ahogy érzed, vagy ahogy a lelkiismeretednek jobb! :wink: Majd a doki is ellát tanácsokkal!
(Mondom ezt úgy, hogy nekem még nem sikerült, de majd elmondják a kismamák is!)

Nem volt semmi Suprefact mellékhatásom!

Ne félj a szuriktól, menni fog! :wink:
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?