Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mirtill is beteg lett.Lázas,csúnya a torka és köhögcsél.

Minden babának jobbulást!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Te jó ég!!! Mennyi beteg babó :cry: Gyógyuljatok minél hamarabb!!! Fene vigye el ezt a hülye időt!

Pussz!

Kép
patrisa

Kukk!
Hát, megint jó nagy a pangás.
Remélem, nem mindenki a betegségek miatt marad távol.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Kis betegek hogy vagytok? Jobbulást mindenkinek!
Mi szerencsére jól vagyunk, a pár napig tartó orrfolyás is elmúlt.

Többiek mi van veletek???

Kép
patrisa

Dóri!:D
Nagy nagy Gratula a kis Dórihoz!
Nagyon édesek az iwiw-es képek!!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Köszönjük, már hétvégére elmult a bajunk, hál'istennek a köhögésen kívül nem volt más problémánk. Most már ugyanolyan rossz mint volt.Egész nap be nem áll a szája és mindig megtalálja mihez nem szabad nyúlni! :lol:
Mit szóltok a jóidőhöz :?: Hiába a karácsonyi szánkó, valószínű, hogy már csak jövőre lesz kipróbálva :evil:
Ildikó: Nálatok mi újság? Gyógyultok már?
És a többi babók, hogy vannak?

Csucsu

Kép
csucsu74

Csucsu :)
Hát tényleg elég fura egy idö!
De mi kipróbáltuk a karácsonyi szánkót. a 2 ünnep között esett egy hangyabokányi hó, Nándit gyorsan szánkóra ültettük :)
Kép

JDora :)
Nagy-nagy gratu nektek!!! Várjuk az infókat a picurról (is)!!!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Csucsu!
Köszi már jól vagyunk!Mirtill csak aznap volt lázas szerencsére az orra nem is folyt még néha köhög egykicsit de adom a Stodal szirupot.
Én is beteg lettem már alakulok bár én rosszabbul voltam mint Mirtill.
Örülök,hogy Anna is helyrejött.

Mirtill is elég sokat beszél,már megmondja a nevét,hogy hány éves és sok szót ismer.Ha vmit nem tud megkérdezi,hogy mi ez vagy,hogy mir csinálsz.Mond mondókákat és pár éneket is tud.Szoktunk járni hetente 2*bölcsibe játszócsoportba és ott is tanult pár éneket.Szóval nagyon szépen beszél.Mindig idősebbnek gondolják a beszéd miatt és amiatt,hogy 86cm 17hónaposan.Csütörtökön mérte meg a doki.Azt mondta,hogy hosszúak a lábai.De ha valaki magas milyen legyen?
Azt is mondta,hogy ha befejeződik az ortopédiai kezelése elküld endokrinilógiára,hogy kiderítsék miért ilyen nagy.
Voltam Vele egy elég jó gyerekorvosnál Ő azt mondta,hogy arányos a testalkata és 100 egyidős gyerektől 80-nál nagyobb ugyan de még benne van a normális tartományban.Magas lesz és kész.

Minden beteg babának jobbulást!

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Ildikó: Nagyon ügyes a kisasszony! Anna is mondja, hogy hívják, hol lakik,öltözködéskor felsorolja a ruhatárát(sapka-sál. kabát stb...) rendszeresen kérdezi, apa hol? mama hol? papa hol?
Most a legújabb, hogy "gyeje velem"(gyere velem).
Meg hát ami eszébe jut, azt próbálja. Ott még nem tartunk, hogy éneket vagy mondókákat mondjon, inkább még szavakkal barátkozik illetve próbálja összekötni őket. Nagyon édes, a sampont például olyan franciásan ejti, hogy"sampooon".
Minden nap előrukkol valami mással.

Többi babó, hogy áll a beszéddel?

Hahó, merre vagytok?

Csucsu

Kép
csucsu74

Kukk
.

Hát, Nándorom nem sokat beszél. :( Vagy legalábbis ilyen sokat, mint ti nem :roll: Viszont napról-napra többet mond, de legtönnször csak a szavak elejét. A szókincse nagyjából: anya, apa, GO (gomb), AZT, EZ IS, BOBO (boci), VAUVAU (minden egyéb négylábú), BABUM (éhes vagyok), ID (iksz- nagyon sok betüt felismer, hozza mutatja) asszem ennyi. A mondókákat mutogatja, de nem mondja.

Ildiko :)
Nándi is elég soványka, de mindig gyarapszik. Ö nem ilyen magas, de szerintem veletek sincs gond, csak egyszerüen magasabb, mint a többiek. (bár pont ma voltunk Bkrisztáéknál és Ákos is 90 cm körül van :) )

Na, menek. Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Anna is javulgat végre! Még az orrát néha szívni kell és köhög egy kicsit, de amúgy minden oké. Persze én jól elkaptam tőle, így most ezért rosszak az éjszakák.
Beszéd terén mi sem vagyunk úttörők. Két dalt dúdolgat, ill az első sort énekli, de amúgy még nem köt össze szavakat, sőt, nem is túl nagy a szókincse. Most már csak egyedül hajlandó enni (kanállal és villával is), szépen iszik pohárból (főleg az üvegpoharakat szereti). Öltözködésnél együttműködik, de egyedül nem nagyon próbálkozik (kivéve a sapkát és a cipőt).
Nekem leginkább azzal szerez örömet mostanában, hogy egyre többet játszik önállóan. Nagyon szeret rajzolgatni, építeni, tologatni bármit ill. takarítani (kedvence a portörlés).
Ja, és végre közvetlenebb kicsit az idegenekkel.

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Köszi!
Aja
aja

Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Köszi!
Aja
aja

Sziasztok!

Bálint is csak a dalok elejét dúdolja, illetve egy-két szótagot mond. Pl csip csip csóka, hinta palinta..
De olyan aranyosan kezd beszélgetni, minden szónak nagyjából kimondja az összes betűjét, de az utolsót, mindig egy kis kihagyással biggyeszti hosszá. Pl papu-cs, kuku-cs, kaka-o... :lol:
:lol: Az öltözködésnél segít, nyújtja a karját lábát, átveszi a tárgyakat az egyik kezéből a másikba pulcsi felvevésénél. De ő nem öltözi, inkább vetkőzik. A zoknit rendszerint leveszi, mostmár áttértünk a harisnyára. Időnkén így is megjelenik nekem egy szál bugyorban, vagy badyban. :lol: :?

Andi
andrea27

:?: Lányok!
Mit gondoltok, mikortól érdemes nem rácsos ágyban altatni a gyerkőcöt? Levente lába mostanában állandóan beakad, mert kezd neki kicsi lenni az ágya. Ezért kérem a véleményeteket!
Előre is köszi a hsz-okat! :)
szilbee

:?: Minyu!
Nándi mágneses rajolója, milyen márkájú/típusú?
Levente névnapjára, mi is olyasmit gondoltunk, mert nálunk is felütötte fejét a rajzolási mánia
!
szilbee

Szilbee :)
2 is van, mindkettö noname :lol: Arra szeret rajzolni, amelyiknek nagyobb a felülete és laposabb, könnyebb :) Most láttam a tescoban, kb 1500 ft volt, de minap bedobtak szórólapot a "gagyivásárról" (minden 2. héten jön műv.házba ilyen bóvlis csapat és óccsóé lehet venni mindenfélét), na, ott 500 ft körül hirdették. :D Ja, és még azt nézzétek meg, ha meglehet, hogy könnyen lehessen elhúzni a letörlös pöcköt, mert a mienknek az egyiknek nehéz és Nándi mindig bepöccen rajta. :evil:

Kiságy téma: én is erösen gondolkodtam rajta, de most azon az állásponton vagyok, hogy amig nem tud kimászni a rácsosból, addig abban alszik. Illetve idén karácsonyra tervezem hogy kiságyat csinálok neki :P Ez pusztán számomra kényelmi szempont, mármint könnyebb elaltatni stb. Ö is sokszor keresztbefordul és igy bizti nem kényelmes, dehát eddignem nagyon panaszkodott erre :twisted:

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!
Köszi a sok infót és ötletet. :)
Sajnos nálunk Leventének beszorul a lába a rácsok közé, mikor elfordítja a lábfejét és ilyenkor ordítva ébred. Ráadásul úgy kopog a feje a nagy forgolódás közepette, hogy rossz hallgatni. De arra legalább nem ébred fel.
szilbee

Sziasztok!
Mostantól szegediek vagyunk!

Beszéd: mi sem jeleskedünk e téren, néhány szó...egy dalt "énekel", a Mókuska, mókuska, felmászott a fára...című nagysikerű slágert:)
De nagyon ügyes a keze, rajzol, matricázik, formákat rak, puzzle-lel próbálkozik, épít kockából, homokozólapáttal tölti a formákat és lefordítja. Felmászik bárhová, a frászt kapom a játszótéren, mikor megy a nagyokkal a nagycsúszdához, meg várhoz!

Ildikó!
19hósan Regina 85,5cm és 11450gramm, de azon kívül, hogy "szép magas lány" még soha egyetlen dokinéni sem mondta, hogy menjünk vele valahová! Miből gondolják, hogy hormonszint baj van? Miért nem lehet magas csak úgy egyszerűen???????

Kiságy: a miénk elég nagy, átalakíthatós, szerintem pár hónap múlva mi is leszereljük a rácsokat! Még jól elfér benne!
Bár mostanában nem alszik túl jól, éjjel, ha felébred, csak mellettem akar aludni. Én meg tanácstalan vagyok, hogy hagyjam-e? Az is lehet, hogy a költözés viselte meg...
Mindenkinél külön szobában és ágyban alszik a gyerkőc?

Puszi
Kép

Kép
kajla

Kajla! Nálunk külön szoba, és ágy van, de az utóbbi időben nem nagyon használja. Jobban mondva a karácsonyi betegeskedés óta. Mostmár szinte minden éjjel nálunk alszik. Megpróbáltam azt amit Minyu mondott, és hagytam nyűglődni, de úgy behergelte magát, hogy öklendezett és hányt. És ez minden hisztinél. :shock: Inkább hányt, minthogy belealudt volna a hisztibe. Így aztán meguntam, és átvittem. Most én sem tudom mitévő legyek, hogyan szoktassam vissza. :cry:

Andi
andrea27

Sziasztok!

De jó, hogy írtatok!
Megszületett Dóri babája??? Hurrá, grat nekik! :lol:
A beszédben nagyon le vagyunk maradva. Még mindig alig mond értelmes szavakat. 15-én megyünk tanácsadásra, meg kérdezem a dokit, hogy ez meddig normális. Tudjátok amióta volt ez a mozgás probléma jobban odafigyelek erre. Mindent megért és megértet, segít öltözni, pakol és takarít. Ügyesen fürdik és fogat mos. Rajzolgat, mesekönyvet nézeget, babázik és mindenféle zenélős hülyeségeket nyomogat. Ja, és imád webcamerázni. :? Beszél megállás nélkül, csak többnyire értelmetlen halandzsát. A hinta palintát énekli, vagyis csak a hintát ismételgeti (tin-ha).
A kiságyat mi még mindig nem használjuk. De hamarosan én is szét akarom szedni, mert kisággyá alakítható. Csak amíg a pelenkázót használjuk, addig szükség van rá. Máshol nem lehet pelusozni, mert elmegy. :cry:
Puszi

Kép
patrisa

Sziasztok!

Hát ide is gyorsan beköszönök a hírrel, de látom, hogy már nem nagy újság, köszönjük szépen a gratulációkat és főleg azt, hogy még nem felejtettetek el minket így, hogy ilyen ritkán jövünk.
Tehát január 17-én megszületett Dórika, 3500 gr, 54 cm. Ha ez lett volna az első szülésem, lehet, hogy nem bátorkodom ilyen hamar egy újabbra... Faros volt a drágám, mi pedig megpróbálkoztunk a normál szüléssel. Minden szépen indult is, csak nem akarta beilleszteni a kis popókáját a szülőcsatornába, így császár lett a vége. Úgyhogy most kijutott minden jóból! :( Szépen szopizik, 320-at hízott a múlt héten, már 4 kiló felett van. Nagyon jó baba, remélem ilyen is marad. :)
Nórikának most még tetszik, hogy népesedett a család. Ma volt először keményen féltékeny, mert ma voltunk először hármasban, eddig Papa, vagy Anyukám mindig itt volt velünk. De egyébként csak puszilgatja, simogatja, néha becsúszik egy pofon is. Ja és csip-csip-csókát is játszott már vele, de annak nem volt sikere! :)
Látom, hogy sok most a beteg/gyógyuló baba, jobbulást mindenkinek!
Most mennem kell, sok puszit küldünk Nektek, ha rendeződnek soraink, jövünk mi is!

KépKép
KépKép
jdora

Te jó ég, de jó, hogy nem 43 hetes terhes vagyok!!! :roll:

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Anna már hónapok óta rendes ágyban alszik, külön szobában. Ő nagyon "aktívan" alszik, így mindig beszorult éjjel a rácsok közé a keze vagy a lába. Persze felsírt, így igazán senki nem tudott jól pihenni. Így aztán mikor megtanult le- és felmászni az ágyra a kiságy száműzve lett, azóta nagyon jókat alszunk!!

Játék: ti adtatok már gyurmát a gyerekeknek? Vízfestéket használ valaki?
Már nagyon nehezen viselem ezt a hülye időjárást, mert a gyermekem már az összes játékát unja, én meg ezek szerint nem vagyok elég kreatív.

Roberta

Kép
smici_robi

Roberta!
És nincs gond elalvásnál nálatok? Nem mászik ki az ágyból lefekvés előtt, meg ilyesmi?... ha esetleg igen, akkor ti hogy oldottátok meg ezt a problémát?
szilbee

Sziasztok!

Mirtill velem alszik egy szobában és egy ágyban.Tudom,hogy ezt elrontottm de így alakult.Kb.6hós koráig aludt kiságyban de akkor sem végig és azóta velem alszik.
Apa a másik szobában van mert Ő sokáig ül a gép és a tv előtt és engem zavar.
A kiságyból csak a pelenkázót használjuk ott is öltözik.
Egyszer csak fog egyedül aludni!

Mirtillnél jól megy a beszéd viszont Ő nem akar rajzolni csak rakosgatja a zsírkrétát és a játszótéren is csak a hintában ül és anéha szeretne csúszdázni.Kíváncsi leszek ha jó idő lesz fog e mászókázni(már előre félek).

Mostanában nagy kedvence a konyhaszekrény kiürítése és a kukázás.Mindent kidob a szemétbe.Valamelyik nap Apa óráját dobta ki és mondta,hogy:"kidobom kuka".A múlt héten a narancshéjat ette ki belőle.Ha talál zacskót,papírt mindent kidob.
Azért van haszna is ma a pelusát otthagytam a földön míg megmostam a kezem és mire visszajöttem kidobta a kukába.
Sokáig tart ez a korszak?

Kajla?
Nem tudom miért gondolja a doki,hogy hormonproblémája van.Talán azért mert volt pár hónap amikor 5-6centit nőtt.Én akkor szóltam és nem törődött vele ezért vittem el másik orvoshoz.Ő azt mondta,hogy ha nem lenne arányos a testalkata és 100-ból 97-től nagyobb lenne akkor meg kellene röntgenezni az agyalapi mirigyét de mivel normális nem kell semmit tenni.
Most 2hónap altt csak 3centit nőtt erre ilyenkor akarja vizsgálatra küldeni.Nem szeretném fölöslegesen megszúrattatni.
Amúgy a férjem 184centi vszínű ezért ekkora.

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Anna nálunk is köztünk alszik, de hál'istennek nagyon jól. Este olyan 21:00h-körül elalszik és reggel 08:00- és 08:30h-körül ébred.
Éjjel egyszer sem kell fel, így nekünk nyugodtak az éjszakáink. Kivétel ha beteg vagy ha jön a foga, akkor többször megébred sírva.
Már én is gondolkodtam, hogy külön visszük, de apa nem akarja.Azt mondta, ő így alszik nyugodtan, ha hallja, hogy szuszog és ha megébred meg tudja puszilgatni és betakargatni.Tudom, hogy ez nem a legjobb megoldás, de hát nálunk így van.

Játék: Mi is pakolunk ezerrel, a konyhaszekrény nálunk is divat, nem csodálom, hisz azt látja, hogy minden nap főzök és utánozni akar.Olvasni is szeret(lapozgatni), virágot locsolni, formákat rakni és rajzolni. Kutya mániátol már megőrülök, nem győzünk a családiházaknál ácsorogni és a kutyákkal "beszélgetni"

Ja, és a lényeg, már csak a wc-be kakilunk!!! A pisit is mondja de az még a pelusba landol nagyrészt. Majd ha jobb idő lesz, és nem kell csak egy kisbugyi akkor könnyebb sikerül az is.

Na, szép napot mindenkinek

Csucsu

Kép
csucsu74

Sziasztok!

Játék: Bálint már gyurmázik időnként, mert a nővérétől elcsaklizza. Szeret rajzolni is, de rövid úton minden a földön köt ki. Kukázós, konyhaszekrény kipakolós korszak nekünk is volt, de mi rácsot szereltünk a konyha és a nappali közé.

Csucsu! Anna nagyon ügyes kislány hogy a wcbe kakil. Én örülök, ha Bálint akkor szól, ha kaka van a pelusban. Te hogy szoktattad ilyen hamar a Wcre?

Andi
andrea27

Andrea27:
Képzeld, sehogy. Egyik szombaton vettünk szűkítőt, aznap még csak nézegette, a fejére húzta és másnap megkérdeztem tőle, hogy rá akar-e ráülni, bólogatott és egyből ráült. Azóta állandóan mondja, hogy "kaka" és megy a wc ajtóhoz. Már többször sikerült a "pipi"-nél is, hogy nem a pelenkába landolt. Az meg nagyon tetszik neki, hogy lehúzhatja utánna a wc-t.

Játék: A gyurma nagyon jó ötlet, nekem eszembe se jutott, viszont a vízfestéket még korainak találom.

Csucsu

Kép
csucsu74

Sziasztok! :)
Vannak olyan vízfestékek, amiket pont erre a 1 1/2 - 3 éves időszakra javasolnak. Egyáltalán nem mérgező, könnyenle és kijön mindenről és mindenből... no és persze van ilyen gyurma is meg persze zsírkréta is. Ezt a típusú festéket kerestem a boltokban már vagy két hónapja, de sajna nem találtam. A reklámokban meg nem szerepelnek azok a helyek, ahol ezek beszerezetők lennének.
Egyébként sokan javasolják már ilyen korban a vízfestékezést is, meg a gyurmázást is.
szilbee

teszveszen láttam bébikrétát:
http://teszvesz.hu/item164307288_baby_k ... et_uj.html

Én nem merem megvenni, mert félek, hogy Móki telerajzolja a nappalit :lol: :oops:

pusz, jóccakát

Kép
Kép
Kép
minyu

Csajok!
MI van veletek???

Az enyém még az utsó hsz. :roll:

Remélem, nem betegeskedtek.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Mi szerencsére nem vagyunk betegek, csak nincs túl sok időm! :twisted:
Regi teljesen kisajátít magának! És ha végre fellélegzek, akkor az iwiw-en gyűjtöm az ismerősöket!
Csak én érzem azt, hogy nincs egy szabad percem sem? Ti hogy szoktattátok/szoktatjátok önálló játékra a gyerkőcöt?

Kép

Kép
kajla

Sziasztok csajok!

Mi van veletek, merre jártok?

Képzeljétek Anna szombaton anyuéknál belenyult a lefolyóba és elvágta az újját. Elég rendesen , ömlött belőle a vér. Szegény csak nézte és sírva kiabált, hogy" pii bibi" ami nagy valószínűséggel azt jelentette, hogy,piros bibi mivel tiszta vér volt. Most be van ragasztva és mindenkinek azt mondogatja, hogy bibis-bibis!

Találtam egy jó kis tesztet , ha van időtök töltsétek ki, jó nagyon!

http://www.paintmaker.hu/humor/gondolkozz.htm

Pusz Csucsu

Kép
csucsu74

Csucsu :)
Ó, szegény bibis ujjú. Puszit küldünk rá!

Kajla :)
Hát nem nagyon szoktattuk. Asszem. Van 1-2 játék, amivel eljátszik egymaga is. Pl a pohárrakosgatás néha leköti. Vagy pl van egy kedvenc könyv (Tesz-vesz szótár), amit már szanaszét tépett, de amimegmaradt, azt imádja "olvasni". Nincs okos ötletem. Sztem ez inkább gyerek függö. 8)

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Én is úgy érzem mostanában, hogy időhiányban szenvedek...

Szilbee
szerencsére Anna magától elalszik. Annyira megszokta már a következetes napi ritmust, hogy ebéd után és este is már magától megy az ágyába, kéri a puszit, mutatja, hogy kapcsoljam le a lámpát és max 10 perc múlva már alszik is. Este háromnegyed 8-tól reggel 8-ig szundi, ebéd után viszont max 1,5 óra.

Nekem sikerült gyerekbarát vízfestéket vennem, ami kimondottan kézzel történő maszatoláshoz van. Lehet, hogy nagyon megbánom, de a héten felavatjuk egyik nap. Ja, a Lidl-be vettem, 6 tégely van benne és 800Ft volt.

Ildikó
nálunk a kukázós korszak régóta tart, de szerencsére ő csak a szemetet dobja ki.

Anna mostanában sokat játszik egyedül, a lego teljesen elbűvöli. Pár napja elkérte tőlünk a fényképalbumát és most minden nap megnézegeti magát, elmeséli, hogy mit csinál a képeken, kit lát rajta stb.

Ma voltunk a 18 hós oltáson és az eddigiekhez képest hősiesen viselkedett. Volt egy kis sírás, de hamar abbahagyta. Kereken 11kg és 81cm. Legutóbb sztem jól elmérték a magasságát.

Most menek, mert holnap ablakcsere lesz nálunk és még pakolnom kell.

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!

Az alvással küzdünk néha. Esténként olyan nehéz elaltatni. Kb. 1 óra kell, hogy lenyugodjon és elaludjon. Elég későn 11-kor alszik el. Odabújunk mellé és sötétben fekszünk míg elalszik. Aztán gépezhetek vagy filmet is nézhetünk, ő nyugodtan alszik de. 11-ig. Próbáltam már hamarabb letenni, de nem alszik el. Gondolom közrejátszik az, hogy apa este jön haza, és olyankor jó egy kicsit vele lenni. Meg hogy egy szobában vagyunk. És a mai egész napos esős idő se kedvezett nekünk. Nem fárad el, ha nincs levegőn.

Kukázni Vancsi is szokott, figyelni kell, hogy mit dob ki. Játszani keveset szokott, jobban szeret "dolgozni" (takarítani) és enni egész nap.

Na megyek, mert filmet nézünk apával. :lol:

Puszi, és boldog Valentin napot!!!

Kép
patrisa

Sziasztok!

Az biztos, hogy ahány gyerek, annyi féle! De amint látom, ahány ház, annyi szokás is :D
Én képtelen lennék este 11-ig fenn lenni, lehetne bármilyen film!

Egyébként én is azért néztem be, hogy mindenkinek jó Valentin napozást kívánjak! Sok romantikával!

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Letudtuk tegnap az ortopédiát és szerencsére nem kapott sínt mert szépen javul a lába!Még kell itthon tornáztatni és annyi!

Mi jól vagyunk szerencsére Mirtill eszik szépen és úgy látom hízott is.Majd márc.5-én megyünk tanácsadásra ott megmérik és megkapja a 18hós oltást.Attól belázasodik majd?

Mirtill szépen eljátszik egyedül,olvasni nagyon szeret.De a kockákkal is jól elvan,sokat tologatja a babakocsiját is.

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Szisztok csajok!
Bocsd,. hogy eltűntem, de a laptop monitorja eltörött, így nem tudtam netezni. Mostmár minden okés, csak vissza kéne olvasnom. Annyit láttam, hogy Jdora megszült :) NAGY-NAGY GRATULA!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Kicsit off leszek, de kaptam egy mailt, hátha valakit érdekel!

Gyermekmosoly partnerünk a tavalyi évhez hasonlóan, az idei esztendőben is keres fotózáshoz lelkes résztvevőket.

---------------------------------
Felhívása:
Sziasztok Kismamák, Kispapák!
Fotózáshoz keresünk újszülött kortól 2, max. 3 hónapos korig babákat.
Casting február 16-án, pénteken. Az időpont egyeztetésért hívjatok!!!
Kérdéseitekkel kérjük forduljatok:
Mariann (0630-977-2562) és Böbe (0630-971-5440)
E-mail: gyermekmosoly1@t-online.hu

Amennyiben még van olyan ismerős körötökben, akit érdekelhet, kérjük, küldjétek tovább nekik a lehetőséget.
Sok sikert kívánunk!

Kép
kajla

Sziasztok!

Ma voltunk a 18 hós tanácsadáson. Súly: 11,2 kg. Hossz: 86 cm. Három hónap alatt 8 centit nőtt. Szóval Ildikó én nem értem, hogy miért ítélik nagynak Mirtillt, hisz Vani is ekkora és nem mondták, hogy gond lenne. Szerintem ne aggódj! A súlyát többnek hittem, mert olyan kis hurkás, és hát elég sokat eszik.
A szurit jól tűrte, csak picit sírt. Estére lett egy kis hőemelkedése, és kis nyűgösség.

Kajla! Én kb. hajnali 1-ig vagyok fenn. De ez csak úgy lehetséges, hogy Vanival aztán 10-ig tudok aludni. :)

Pussz!

Kép
patrisa

sziasztok!
hihetetlen,de esett nálunk a hó :D Leonie még kesztyüt is hajlandó volt felvenni :) Kép Kép Kép Kép Szánkóztunk és hóembert is építettünk,csak azt nem fényképeztem.
Leonie is jó nagy lány lett,88cm és majdnem 12 kg...tegnap óta mondja,hogy ajtó..minden nap új szót tanul..de nem beszél sokat.
Alvás hasonlóképpen müködik,mint Patrisánál,én is sokáig fent vagyok és késön kelünk.Ez sztm addig lesz,míg ovi elkezdödik :lol:
Mostanában mi is betegeskedtünk(apa,anya)hasmenés+hányás...

Játszani egyre jobban szeret Leonie...rajzolgat is...én zsírkrétát és vastag színes ceruzákat adok neki.Eddig még nem firkált össze semmit.de általában igényli,hogy vele legyek..vele rajzolgassak..
megyek is,most is húzza a kezem,hogy menjek
puszi

Kép
Kép
ritago

Sziasztok!
Hát ahogy így írjátok, szép nagy csemetéink vannak!!!!!!!
Olyan megnyugtató, hogy nem csak Regina nyúlik, mint a rétestészta!!!

Rita!
Irígy vagyok a szép havas képek miatt!!!!!!

Egy hétig anyósoméknál "nyaralunk"!
Puszi mindenkinek!!!

Ez már Szeged, a Dóm:
Kép

Kép
kajla

Flocika!
Boldog Szülinapot!!

Kép
szilbee

Flocika!
Boldog Szülinapot!!

Kép
szilbee

:oops: Upppsss... De az előbb még F5 után sem volt meg az hsz-om... :roll:
szilbee

Szilbee!!
Köszönöm szépen! Igy kétszer is :lol:
Kicsit be vagyok havazva mostanában, eddig nem is láttam az új vonalzódat! :oops: Nagyon nagy gratula!!!! Vigyázz magadra!!!!

Kép
flocika

Szilbee :)
hát ha flocika nem veszi észre...én bizti nem figyeltem volna!Gratulálok én is neked :D de izgi...eddig jól bírod?(reggeli hányinger stb...)ne nevess ki,ha hülyeséget kérdezek,de mit jelent a vonalzón az a cd 7(hét hetes terhes vagy?) :oops:

Flocika :)
boldog szülinapot utólag.. :D

Hol vagytok csajok????írjatok már!így nekem sincs kedvem...

van egy jó receptes topik :"2006 öszi babák mamáinak receptjei"mindenkinek ajánlom :lol:

Gute Nacht..

Kép
Kép
ritago

Csajok!
Nem vagyok még állapotos! :oops: De nagyon tervben van már! :D Dolgozunk rajta! Ez a ciklus figyelőnek a vonalzója! A CD 7 azt jelenti, hogy a ciklus 7-dik napján vagyok. Még 6-7 nap a termékeny időszakig. Gondoltam kipróbálom, mi jó benne! Az első hónapban még csak a hőmet figyelem vele. Sose csináltam még ilyet!
szilbee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?