Új privát üzeneted érkezett!

Márti!
Semmi bújdokolás! Hallod? Nem vagy hibás ebben! És azt is tudod, hogy olyankor történik meg minden, amikor mellettük vagyunk. Tudom, milyen rossz érzés, de valóban nyugodj meg!
Zsombinak nagy puszi a buksijára, és meglátod, nem is lesz semmi baj, és ő is hamarosan elfelejti.
Fel a fejjel! :)

Kriszta nem tud elaludni. Pedig már ebédelt is (joghurtos puliszka - nagyon szerette). lehet, hoyg el kell majd altatnom, de még "kínozom" egy kicsit. Nálunk is egyedül elalvásra való szoktatás van. :roll: :roll: :roll: Az utóbbi napokban elég jól sikerült!

Ani, most nézem a videókat! Csak lassan tölti le őket. Most tölti a Tánci-t! :) Nagyon édi Benduska, mégha kicsit sötétek is a képek!
Gratulálok a haladáshoz, meglátod, ezentúl csak jobb lesz! :) Bízz magadban! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

[quote="nemes ani"]E írta:nemes anirpé: ez a mennyiség amit leírtál a receptbe, ebből egy ilyen karika lesz?
Fontos, hogy még ma válaszolj, ezt csinálnék vacsira meglepinek a páromnak.
Vékonyra nyújtjuk a tésztát? Mitől jön fel egy kicsit?Félek, hogy vékony és száraz lesz a tészta.
Jénaiban is csinálhatom, nem?Nekem csak csatos tortaformám van, az is jó?
Bocsi a sok kérdésért.

Ani, Nem valószínű, hoyg Évi még benéz most, bár hátha! Ezért merészkedek válaszolni neked. Szerintem a mennyiségből egy karika lesz, különben írta volna. Csak akkorára nyújtod a tésztát, hogy beleférjen a formába és a széleket is takarja. A gyűrűs tortaforma kicsit magas, túlnagy lesz a széle, (mármint töltelék nélküli tészta) így jobb lesz a jénai szerintem. Ennek a tésztának meg nem kell felnőnie mert magában omlós. A tojás segíti annyit, hoyg ne cipőtalp legyen. :) :P
Nem szeretnék kotnyeleskedni, de ezt a tésztát (én édes omlósat csináltam eddig csak) úgy kell kezdeni, hogy a vajat elmorzsolod a liszttel, ilyen ügyes pelyhek kell legyenek, és minél apróbbak, azután adod hozzá a sót és a tojást. Próbáld így összegyúrni, mert lehet, hoyg víz vagy tej nem is kell. Én inkább vizet tennék, vagy esetleg 1 kanál tejfölt v. tejszínt, mert a tej keményíti. Én elég sokat szoktam sütni, úgyhogy ezeket tapasztalatból írom. Az is lényeg, hoyg nagyon gyorsan kell dolgozni, nem kell sokat gyúrni, hogy ellágyuljon a tészta, csak ammyit, hoyg a hozzávalók jól összegyúródjanak. És rögtön a hűtőbe tenni.

Remélem, tudtam segíteni.
De hátha jön Évi és elmondja a saját tapasztalatait. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

csak én vagyok itt? hol vagytok ebben a borongós időben?

Kép
Kép
nemes ani

SZiasztok!

Vagyok, csak itt vannak Orsiék, Meg Pankuc is, és eléggé kikészít a 4 gyerek, hiába vagyun krá ketten. Ráadásul már második napja takaírtok, mert holnap jönnek a barátnőmék, hogy felköszöntsenek, mert hétfőn lesz a névnapom. Úgyhogy dolog van dögivel :)

Este, fektetés után írok mindenkinek, most még visszaolvasni se (nagyon) tudtam. Köszönöm a hiányolást, mindenkinek :)

Julcsi, nagyon Boldog névnapot!!!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Edit: nagyon szépen köszike.
Szerinted egy karika elég kettőnknek?

Kép
Kép
nemes ani

Sziasztok!

Márti!
Ne bujdokolj, előfordul! Nem tudjuk kivédeni ezeket, sajnos. És mindig meglepnek a tökmagok, hogy miket képesek megcsinálni. Az a lényeg, hogy látszólag semmi komoly nem történt, szerintem elég, ha figyeled Zsombit, nem lesz semmi baj! Nyugi!
Múltkor Marci is elhasalt a kövön, sírt, felvettem, akkor láttam, hogy ömlik a szájából a vér. Elharapta a száját. Múlt héten meg megbotlott egy kispárnában, és nekiesett az asztal élének. Felrepedt a szeme! Szörnyű érzés, de nem tudunk mit tenni, sajnos. Flórával szerencsére ritkábban történnek ilyesmik, ő jóval megfontoltabb.

Évi!
Nagyon jó ez a recept, szuperul néz ki, én is ki fogom próbálni.
Cuki Samu nagyon, ahogy tornázik.
Gratula az átaldut éjszakához, legyen ilyen jó sok!

Edit!
Nagyon örülök, hogy végére értetek a sok betegségnek. Remélem, most már így marad. Kívánom, hogy a porszívót csak akkor lássd megint, ha port kell szívni vele!

Edith!
Hogy a kukac témából én se maradjak ki :D , nálam is tök fekete a háttér, így írást abszolút nem látok. Na de azért kapizsgálom, hogy mi lehet odaírva. :wink: Ezek szerint böngészőtől függ, hogy hogy jeleníti meg. Én Avant Browser-t használok, ez feketít. :wink: De legalább végig mutatja, a katicával együtt.

Ani!
Jók a vidik, meg a képek is, nagyon szépséges és ügyes Bendusod van!
Rosszul hangzik ez a betegség (irritális bélszindróma), na meg a sok vérvétel, de hátha kiderül valami. Jobb lenne gondolom, mert akkor lehetne lépni az ügyben. Milyen tüneteket produkál egyébként?

Barbi!
Vígasztaljon nyugodtan, hogy nem Ádámod lesz az első 20 éves turmixevő, mert csak a 3. lehet. Az én gyerekeim után. :wink: Mi arra hajtunk. :)

Tegnap végre meghallgatásra talált a tanításom, és Marci megtanult pá-pá-t inteni. Igaz, csak 50 %-os a teljesítményem, mert Flórának még nem tetszik a dolog, de hát ez is valami.
Kérdeztétek Flórát: ő kapaszkodva lépeget, meg most már tolja a járássegítőt (amíg Marci el nem veszi tőle), és végre hajlandó lépegetni, ha fogom a kezét. De elég ráérős még, igaza is van.

Andi
Kép
zsandi

Márti, jajj tényleg ne emészd magad !!! Én meg úgy jártam a múltkor, hogy Bence megkérdezte hogy tologathatja e a Katát a babakocsiban. Mondtam hoy persze, csak bekötöm (nem kapcsoltam be a vállszíjakat, csak a derekánál---én marha) és sikerült egy fordulásnál felborítania :(:(:(:( Kata szegény sírt, mert jól beverte a zsáját, vérzett is rendesen :( Én is úgy éreztem hogy ennyire szar anya nem lehetek :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ani, amit Edith írt, az az irányadó. A lényeg, olyan sütőformát válassz, amiben a tésztának kialakítható kb 2 cm magas pereme. Egyébként lehet a tölteléket kicsit többre is csinálni (pl. 3 dl tejföllel). Iszonyú laktató a cucc, a párom borzasztó sokat tud enni, nagy felindulásában becsapta a lepény felét (a szalonnás verzióból), aztán meg jajgatott, hogy a jóllakottságtól meg sem bír mozdulni :lol: Az omlós tészta készítésének fortélyait Edith kiválóan leírta :)

Márti, elhiszem h gyártottál néhány ősz hajszálat magadnak! Nálunk is volt már egy-két baleset, és sajnos időnként csak a nyomait látom (pl. tegnap Samu nagyon csúnyán lehorzsolta a lábát - jó bibis lett...) Nem sírt, így nem tudom mikor és mi történt. A bölcsiből még épen jött haza...

Most csak ennyi voltam, még majd kukkantok! Még valami: Samu születése óta először végre mi ma megyünk kettesben a párommal moziba! Deja Vu - nem biztos h a legtutibb választás, majd kiderül...
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Köszi csajok! :lol: Most már kicsit jobb :? , aludt másfél órát és még mindíg nincs semmi eltérő!!!

Apa hazajött, teszi tisztába a kismanót és megtámadt a kakis pelus :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
: a szélén volt a Zsombi popója és olyan szépen kicsúszott a csomag ahogy emelte fel a popsiját hogy csak na!!!!A párom meg villámgyorsan elogrott az útból!!! :lol: :lol: :lol: Még szerencse, hogy kemény volt a cucc és ragaszkodott a pelushoz!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Márti, örülök, hoyg nincs semmi nyoma a borulásnak-koccanásnak. Így még kakis pelussal szerencsére nem jártam :roll: de a pisissel már többször. Mindig hálát adtam, hoyg nem volt keményebb cucc benne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyit bajoltatok a kukacommal :P :P :P , hogy lecseréltem. Nem mutogatom mindenkinek! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Igy is fekete a háttér? Mert akkor nem tőlem függ. És akkor visszateszem a kukacot ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Márti!
Örülök, hogy megnyugodtál picit, és hogy nincs semmi gond.
És irigykedem rendesen, hogy párod már otthon...
Jó a sztori. :D

Edith!
Nálam megint fekete! De ne agyalj ezen. Ha nálad jó, akkor nincs gond. :wink: A hiba a mi készülékünkben van.

Na, most ébredt az aprónép, megyek is.

Andi
Kép
zsandi

No megint én - Samu alszik, nekem meg nincs kedvem most máshoz, csak punnyadni (ez persze mindig olyankor tör rám, amikor dolgoznom kellene)

Ani, megnéztem a videókat, nagyon édes babóca Bendegúz! Imádom a nevét! Nekünk is szerepelt az esélyesek között, és ha fog születni még egy fiam, akkor szerintem ezt kapja...
Samu is ugyanígy rázza a fejét, ha meghallja a "nem" szót, és közben ezerrel vigyorog! :) (nekem a képtáras link nem jött be...)

Barbi, tényleg nem nagyon írsz magatokról! Mesélj egy kicsit, az elmúlt napokban mivel kápráztatott el Ádám! Szeret kúszni? Vagy próbálkozik a négykézlábas verzióval? Após élettársa mesélte, hogy az ő fia nem mászott, csak kúszott, de azt 15 hós koráig. És aztán felállt és ment :lol:
Kérdezted az alvást a bölcsiben. A gondozónők azt mondták, hogy a kisebbek gyerköcöknél meg a nagyobb alvásigényűeknél azt csinálják, hogy ők kicsit előbb kapnak enni, és hamarabb ágyba kerülnek. És őket keltik fel utoljára. De nem altatnak naponta többször. Szerencsére Samu már egy ideje megelégszik a napi egyszeri alvással, és az épp 12h körül kezdődik nála. Szerdán délben több mint 3 órát aludt egyfolytában!

Zsandi, gratula Marcinak a pápázáshoz! Annyira édesek, amikor ezt csinálják!
É

erpé

Edith, vissza az a kukacot! Ez is fekete, és akkor már inkább a kukac! :lol:
erpé

Edith:nálam is fekete, de miattunk tényleg ne gyötörd magad!!!!

Na úgyhogy megyünk pelust venni, meg vásárolunk alapanyagot az Évi féle omlóscsodához :lol: !!!!Nekem már folyik a nyálam!!!!És apa is így tudja a tésztát(pék-cukrász sulit végzett) úgyhogy tutifix, hogy ez a menete!!!! :wink:

Ani:örülök, hogy megdícsért a doki!!!Nagyon ügyes vagy , tudom hogy nehéz, de sikerülni fog!!!!Az a másik dolog tényleg csúnyán hangzik!!!!És az mitől van????? :shock:

Zsandi:én is úúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök apának, meg is puszilgatott és bíztosított arról, hogy benne is megállt volna az ütő!!!! :shock: És az bizti, hogy odarögzítjük a falhoz ezt a mocsok szekrényt!!!! :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Ani:nekünk is olyan szekrényünk van és az IKEÁS kék játéktároló is dettó ilyen, de nekünk van piros is!!!!
És nagyon édes Bendus, az a járkálás nagyon profi!!!!! :lol: :wink:
A képeket én sem tudtam megnézni!!!!
És ez olyan jó mikor kérsz tőle valamit és még véletlenül sem azt produkálja!!!! :wink:

Zsombi meg kacsintani tud, de nem is tanítottuk!!! Reggel is evett apa odajött elköszönni és nagy huncutul rákacsintott(mindkét szemét szorosan becsukta)!Szoni meg csettintget a kezével, mi szeretjük a mulatós- , cigány nótákat és ugye abban szoktak , meg mi is, így csettintgetni...már régóta próbálkozott, de tegnap sikerült először!!!!Kérdeztem, hogy kitől tanulta és azt mondta hogy tőlem!!!!! 8) :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edith, nekem is fekete a háttér a kukacnál is és ennél az újnál is. De a kukac tök aranyos volt, csináld vissza.

Drágáim, nem nagyon van mit meséljek. Az Ádám most az ücsörgést, ill. a felülést gyakorolja, mászni eszébe sincs. Ha valamivel csalogatom odajön érte a maga kis sajátos technikájával, de ahogy megkaparintotta megfordul és elkezd vele játszani.
Viszont kifigyeltem egyik nap, már nem kell neki az ágyba kapaszkodni ahhoz, hogy felüljön. Simán fekvésből is feltudja tolni magát. Nagyon kis ügyes.

A "jó" hír, megint eldugult a mosogatónál a lefolyó. De most annyira, hogy azzal a csőgörénnyel sem tudtuk megcsinálni, egyszerűen nem megy le a víz, illetve a csőből visszafolyik. Marha jó, most hívhatok egy duguláselhárításos brigádot egy vagyonért. Addig meg hordom az edényeket a fürdőszobába a mosdóba elmosogatni.

Barbi
Kép
b_barbie

Megcsináltam a lepényt. Még nem kostóltuk meg, nagyon remélem, hogy sikerült.

Az irritális bélszindróma nekem hasmenéssel jár. Az a baj, hogy soha nem tudom, hogy hol, mikor, mitől fog előjönni és akkor szó szerint befosok. Elnézést a kifejezésért. Hát, ne tudjátok meg, hogy ez milyen kellemetlen.
Ja, és jó fájdalmas bélgörcsök előzik meg.
Ez idegi alapon is van, és attól is lehet ilyen, ha valaki sokáig szed antibiotikumot és az tönkrevágja a bélfalat. Nekem mindkettő fent áll.

Kép
Kép
nemes ani

olyan régen tettem fel képeket, hogy valószínű rossz címet adtam meg. így talán már bejön.
www.kep.tar.hu/annuska0319

Kép
Kép
nemes ani

igen, most már meg tudjátok nézni.

Kép
Kép
nemes ani

Teszteltük a lepényt:ISTENI FINOM lett!!!! :lol: 2 kisebb szelettel teljesen jól laktam!Ez a topik lepény ala Évi 8) :lol:

Ani:édes nagyon Bendus, én már a képek 1 részét láttam az iwiw-en :wink: !!!
Ez a betegség tényleg nagyon brutálisan hangzik!!!És van gyógymód????Ez a vizsgálat miben segít???Hogy mi váltja ki???

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti! örülök, h ízlett! Milyen verziót csináltatok? Hiába no, a franciák értenek a jó kajcsikhoz... Mi meg a főzéshez :)
Ani, majd te is számolj be róla, h ízlett nektek a vacsi!
Megyünk fürdetni, aztán lépünk mozgóba...

erpé

Évi:jó mozizást!!!!! :wink: Nem irigykedem, mert holnap mi is megyünk!!!! :wink: Ti mit néztek meg????
Mi a recept szerint csináltuk, csak a sajt volt fele mozzarella a másik fele pedig feta, így is tuti lett!!!És egyből dupla adagot csináltunk, hogy anyóséknak is jusson és persze holnapra is!!!!! :lol: A páromnak is nagyon ízlett!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak egyszerűen nincs időm írni. Nem is tudom, mivel telik el az idő, csak úgy elrepül. Ma is, reggel óta nincs gyerekem még is csak most jutottam ide. Igaz ma voltam otthon, mert anyáék megint nincsenek jól és levittem a kutyust.
De jól esett hogy hiányoltatok.

Márti: remélem, megnyugodtál már. Sajnos ilyesmi bármelyikünket előfordulhat. A Szandi pl. a kanapéról a hordozót rántja állandóan magára. Egyelőre, még szerencsésen megúszta, hogy nem ütötte meg magát.
Az éjszakáink még mindig pocsékok, már be se megyek hozzá. Felsír, nyöszörög egy pár percig és már alszik is tovább. Csak sajnos én minden pisszenésre felébredek, és nagyon nehezen alszom vissza. Nappal aránylag jól alszik, van hogy de. és du. is 1,5-2 órát.
Foga reggel még csak egy volt. Most anyósnál van és az előbb hívott, hogy úgy érzi kint van a második is. Majd ha hazaértek megnézem.

Julcsi: nagyon boldog névnapot kívánok!

Évi: tényleg nagyon guszta ez a pite. Látom a lányok belelkesültek és ma mindenki ezt vacsizik.
A tápszerrel kapcsolatban. Ha a városban jársz és útba esik a Duna Pláza szeretettel várlak. Vagy el tudom küldeni apukámmal Csepelre és akkor az ő munkahelyéhez tudsz menni.
Nagyon édes Samu a képeken.

Edith: én is irigykedem az éjszakai alvás miatt. Látom vissza váltottál a kukacra, nálam is ez a nyerő. Bár az írást én sem látom.

Edit: végre, mindenki egészséges! Nagyon remélem, hogy sokáig így is marad!
Végül kipróbáltál valamit éjszakára? Nekem nem vált be se a nurofen se a panadol.

Ibolya: ha olvasol minket, részvétem.

Ani: nagyon aranyosak a videók.

Már nem tudom, kinek mit akartam még írni. :oops:

Teszek én is néhány képet. :wink:

Kép

Kép Szandi igy nézi a Tv-t

Kép

Kép Nini és a szüleim kutyusa

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Zsuzsi!
Nagyon jók a képek, a TV nézősön olyan jót nevettem, az enyémek is legtöbbször így csinálják. Az utolsó kép sem semmi, jó kis méretkülönbségek, pedig Nini sem olyan kicsi már.

Barbi!
Mi újság mosogató ügyben? Megszakértették már?

Na, látom a nagy sikerét a lepénynek, hétvégén nálunk is kipróbálásra kerül.

Évi!
Jó szórakozást a mozihoz! (Bár gondolom lassan már ott vagytok.)

Ani!
Még délután akartam írni, hogy jó ez a képtáras gyűjtemény, így láttunk ici-pici Bendusos képet is, meg pocakosat is, meg mostani vagányat is. (Én megtaláltam már délután a képeket, bi-bi-bi, csak kis a-val kellett írni a nevet a linkben. :roll: )

Na, lépek, jóccakát mindenkinek!

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

MIndenkinek köszönöm,hogy gondoltatok ránk,nagyon jól esett.
Tegnap késő délutánig itt voltak anyuék,jó sokat dumáltunk,sikerült lelket önteniük belém,és ez olyan jól sikerült,hogy már este 10-től reggel 1/2 7 ig aludtunk.És ez nagy szó ,mert éjfél elött ritkán kerülök ágyba.Gergő is hagyott,végre én is kialudtam magam. Megértettem, hogy az életnek mennie kell tovább,a nagyszüleim is igy szeretnék biztosan.Nem is terhellek benneteket tovább ezekkel a gondolataimmal.

Éva-ez a lepény nagyon jól néz ki,biztos én is megcsinálom,csak még elöbb tul kéne élnem a holnapi farsangot,amihez még 2 féle sütit kellene sütnöm az iskolába.

Edith-nekem a kukackád most is látható és az irás is.

Márti-fel a fejjel,sajnos biztos hogy lesznek még ilyen balesetek és nem lehet őket elkerülni.Fóleg,ha már mennek a gyerekek nem lehet minden pillanatban a nyomukba lenni.Mi ugy jártunk,hogy a párom valamelyik nap olyat játszott a Gergővel,hogy a karját kivülről megfogta /nem a hóna alatt ahogy kellene/ és az egyik karján lett egy véraláfutás és még be is dagadt a karja egy kicsit.Elképzelheted milyen ideges lettem én is mikor a fürdésnél megláttunk.Vagy 10 percig azon gondolkodtunk,hogy mitől lehet,igazán abban sem vagyunk biztosak,hogy attól a játszástól.Na mindegy ,nem fogjuk megtudni már soha.

Julcsi-nagyon boldog névnapot kivánok.

most csak ennyi, ha holnap sikerül visszaolvasni mindent és még lesz energiám a farsang után akkor este jövök.
bibolya

Már felkelni sem volt érdemes. Apa disznóvágásban Anyáméknál. Csípem az ilyen szombatokat!

Ráadásul Virág egy hete elviselhetetlenül hisztérika. Ha nem veszem fel, képes 10 percig fetrengeni ordítva a földön. Egész nap a seggét cipeltetné. Jön utánam és közben torka szakadtából ordít. Épp most is a szék mellett visít, ezért sikerülnek a hozzászólásaim olyan kurtára. Nem tudom, meddig tart ez nála, de egyre rosszabbul tolerálom a dolgot. Semmi nem köti le, csak az ölemben legyen. Nem is tudom, mi a jobb, hagyjam ordítani vagy cipeljem. De már a WC-re menet is visít, amig ki nem jövök. Remélem, gyorsan rájön, kár a gőzért, mert már nem igazán bírom.

Zsuzsi! Szandi kész nagylány. Gyönyörű. Fejpántos képünk nekünk is van, majd mutatok, csak végre le kellene kicsinyíteni!

Julcsi! Nem jöttél tegnap, pedig vártunk ám!

Edith! Hiányoltam a reggeli hozzászólásodat, mindig Te és Márti soraival ébredek!

Márti! Én még nem írtam a bébitaxiról vagy motorról. Én, mint egy 4 éves fiú anyja, így látom. Tök felesleges az a drága járgány, alig fogja használni. Egy percnél tovább úgysem ül rajta, megy tovább. Barnus kb. 1,5 évesen kezdte tudatosan használni, de Ő sima három kerekű kismotoron. Lefotózom, megmutatom. Ma is van méregdrága márkás traktorja, markolós, nem is használja. Viszont a 2500 Ft-os motor minden nap be van fogva. Nemcsak én tapasztaltam ezt, de barátnőméknél dettó ugyanez volt. Valahogy túl körülményes ezeket használni, sokkal kényelmesebb a sima motor vagy bébitaxi. Jól néz ki, de egyáltalán nem praktikus! Ja és a sima kocsiba is befér, bárhová tudom vinni. Na bocs, nem okoskodom tovább!

Áh! Később jövök még, de Virág megint veri a hoppot!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Edit:köszi, csak nekem ezek a simák olyan keskenynek tűnnek, de ha te mondod!!!! :wink: Fiam még nem volt olyan korú aki ezeket használná! :lol: Majd felnő a feladathoz, addig meg a Szoni bébitaxijával fog gyakorolni!!!! 8)
Sajnálom, hogy egyedül vagy, Szoni megkérdezte mikor felkelt, hogy apa???Mondom a konyhában és olyan megkönnyebbült mosoly terült el a pofiján!!!!! 8) Nagyon örült, hogy itthon van!!!!

Én már úgy izgulok, de eddig is olyan nehéz volt, mert mindíg 2x meg kell gondolni mit mondhatok!!!! :lol: :lol: :lol: Tegnap mondom neki, hogy ma is süssünk pitét, valahogy nem jutott eszembe, hogy egszerre is lehet 2-őt!!! :oops: Erre kérdezi, hogy miért mi lesz holnap????AZ ütő megállt bennem!!!! :shock: Mondom semmi, dehát szombaton is kell enni!!!! :roll: :lol: Úgyhogy megdumáltam!!!!Majd beszámolok! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edit:de akkor kérem a mocis Barnus fotót!!!!! :lol: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti!

Szerintem pont a szélessége miatt kényelmetlen. A combjával nem tud annyi lökő erőt kifejteni, mert ugye a comb egy része a széles ülőkén van. Van egy kis háromkerekő moci, amit nagyon szeretett és korán tudott is használni, és soha nem borult fel vele, a hátsó két kerék tartotta.

Mi lett a lenyelt (VAGY NEM) elemmel?

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Nem nyelte le, csak szerintem átküldte valami másik dimenzióba!!!!!Még nem találtuk meg és a pelusban sem volt!!!!És mivel a röntgenen sem volt!!!! :shock: Nagy bűvész az tuti!!!Jó akkor sima moci lesz , addig csak nem vagánykodik majd vele annyira míg nem biztos magában!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, én is pont ezt akartam írni, hogy Bencének vehettem én ilyen bébitaxit, olyan kistriciklit, emilyen kistraktort, semmi nem tetszik neki annyira, mint ez a zEnduro motor. Mi is beszélgettük a csajokkal, hogy sok szülő ellenzi, mert könnyen borul, és elég gyors, azaz nagyot lehet vele esni, de a végén mindenki ott köt ki :)

Bencének is most kell vennem újat, mert hiába majdnem 4 éves, még mindennapi használatban van :)

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt!

Megállapíthatom, hogy adhatok én az Ádámnak Aloe gélt, mézet, bármit, ba...ik aludni. Most például óránként kelt megint. Ja, olyan is volt, hogy 12-től 1/2 2-ig 1/4 óránként. És egyszer át is öltöztettem, tiszta pisi volt. Úgyhogy friss vagyok és kipihent. Már magamba döntöttem több liter kávét, hogy legalább menet közben ne aludjak el.
Ő persze nemsokára megy aludni, a jól megérdemelt délelőtti szuszijára. Persze fáradt, most majd kipiheni az éjszakát.

Nem is meséltem, Susykánk tüzel. Egy bugyit kellett ráhúznom, szegény olyan viccesen néz ki! Ha elaludt ez a drága gyerek felrakom a képet.

Az Ádámnak is vett az anyu motort, 3 kerekű az az olcsó fajta. Már mikor megszületett megvette, meg vett egy 2 kerekűt is, de szerintem az a borulós típus. Egyenlőre a pincében várja, hogy a kiscsávó elég nagy legyen hozzá és használni tudja.

Barbi
Kép
b_barbie

Apa kiborult!!!! :lol: tegnap 2 szekrénynek a hátulját meg kellett szögelni és ugye ki-be pakolászunk még most is(épp jókor :? ), és a kölykök sokat nem segítenek, amit mi be azt ők kipakolják!!!!!Apa meg itt hálistenekedik, mondom neki szerinted én mit csinálok egész héten?????? :shock: De nagyon agyafurt a drágám, mert most azon versenyeznek, hogy ki pakol össze hamarabb!!!!! :wink: :lol:

Barbi:sajnálom!!!!nekünk csak az a rossz ugye, hogy korán ébred a drága, de amúgy átlagban csak 1x 2 x szokott felkelni...úgyhogy egy szavam sem lehet!!!!! :shock: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Így ücsörög már mindenhol. Ja, és közben nyom egy kétkezes superman-t.
Kép

Itt pedig a bugyis Susy
Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Márti!
Rolandnak nagyon boldog 30. szülinapot kívánunk!
Kép

Barbi!
Sajnálom a rossz éjszakáitokat, remélem lassan Ádám is felfedezi, hogy aludni sokkal jobb olyankor.
Nagyon cuki az ücsörgős-szupermenes kép!

Tök jók ezek a mocis észrevételek, ilyenek tuti nem jutnának eszembe.
Mindenki kissrác ilyen motoros izét kap szülinapra? Egyéb ötlet? Marci ajándékával tanácstalan vagyok. Egyedüli tippem a dömper, de nem vagyok teljesen meggyőződve, hogy jó lenne-e.

Na, Flóra felébredt, mennem kell.

Andi
Kép
zsandi

Márti, közben kifigyeltem, hogy nem is ma van az a bizonyos szülinap, ezek szerint csak ma tartjátok?
Nem baj, azért a köszöntés áll, maximum majd noch einmal. :wink:

Andi
Kép
zsandi

A lefolyóm kipuceválva, lemegy a víz mint a pinty!
És szaki sem kellett hozzá, a faterom levegőt fújt bele és trisót öntött rá forró vízzel, azóta olyan mint újkorában.
Végre megint mosogathatok rendesen. Gyorsan beindítottam a mosogatógépet, mert az olyan forró vizet nyomat ki magából, hogy biztosan leviszi a még megmaradt zsírt a csőből.

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Én nem ettem a lepényből, de a páromnak nagyon ízlett.

Ma délelőtt voltam tornázni, egy fittnessteremben. Egy és negyedórát tornáztam. Nagyon kidőltem. Utána szoliztam egyet. Ez gondolom előbb fog rajtam látszani. :D
Mától odafigyelek, hogy mikor , mit , mivel eszek. Nagyon nehéz, már szemezek apa colájával, még tartom magam.
B. egyre többször teszi meg azt a bizonyos három lépést kapaszkodás nélkül.

Edit: ne keseregj. Bendus is az ölemben érzi a legjobban magát. Akárhova megyek a lakásban, ő jön utánam és lóg rajtam. Alig tudok lépni, mert mindig a lábam alatt van és fogja a gatyámat.
Ha leülök, hogy játszak vele, akkor is mindig csak bújik hozzám, fetreng rajtam.
Ha ideülök a gép elé, akkor is jön, ideáll mellém, és ráfekszik a lábamra.
Amúgy ő is nagyon hiszti és akaratos.
Majd kinövik.

Nagyon tetszenek a képek.

Kép
Kép
nemes ani

Pár napja írtam a virágról, íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74

Barbi!

Szépszeműnek egyre több a haja. Gyönyörű!

Én tegnap Cataflan cseppet adtam Virágnak éjszakára, ébredt egy párszor, de nem ordított torka szakadtából, cumival rögtön aludt tovább. A Panadol és a Nurofen nem ér semmit nekünk sem.

Andi!

Ha dömpert vesztek, az a jó, aminek a platóját lehet rögzíteni, egyébként mindig kibillen a gyerek belőle.

Ibolya!

Remélem kinövi ezt a visítást a kiscsaj, mert már a hajam égnek áll az egész napos ordítástól. Persze a rágófogai félig világítanak, remélem csak emiatt nyűgös.

Lépek, mert megint visít.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Szoasztok!

Kicsi lányom már egy félórája alszik, ma úgy sikerült, hogy csak egyszer aludt. Este 8-ra meg már olyan nyűgi volt, hogy alig tudtam megetetni.
Gyönyörű március végi napunk volt ma, főttem meg a nagykabátban. Még szerencse, hogy fújdogált egy kcisit a szél! :lol: :lol: :lol: Sétáltunk is egy nagyot, épp akkor, mikor Krisztának aludnia kellett volna, de a szép időben nem hagyhattuk ki a sétát. Mindegy, végül mégiscsak jól alakult a nap.
István zenélni van, így megint egyedül vagyok Krisztával. Még kellene mosogatnom, de úgy nincs hozzá kedvem. :x :x :x :x :x :x

Edit, köszi a reggeli hiányolást, hát ez van, én sem jövök mindig ugyanolyankor. Különben ma csak fél 11-kor :shock: :shock: :shock: keltem fel, igen, igen, jól olvassátok, :P :P :P :P :P addig István volt Krisztával. Olyan jól esett! :)
Visítás ide vagy oda, amit nagyon sajnálok, de a kis Virágod úgyis gyönyörű. Barnus is nagyon szép fiúcska :wink: , a szája (legalábbis ezen a képen) tisztára az apukájáé! :) Ez a farsangi jelmeze? :lol: Aranyos kistigris volt! :)

Zsuzsi, hát nem semmi Szandi sem a nagy kutyával a képen. Hű, én nagyon félnék olyan közel engedni Krisztát egy akkora állathoz, de nálunk nincs is olyan családhoz nőtt példány! :( Nagyott nőtt a te csajszid is! Rég nem mutattál róla képeket!

Barbi, Ádám baba is olyan aranyos! És máris Supermanesdit játszik, látod? Alig ül, és máris repülni akar! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A bugyis Suzy meg haláli. :D :D :D :D :D :D

Ani, írod, hoyg odafigyelsz az evésre. Én is épp nemrég kezdtem el a 90 napos diétát, aminek pont az a lényege, hoyg mit mivel társítasz. Pl. hús krumplival tilos. Max salátával. De szerintem te nem úgy nézel ki, mint akinek fogyóznia kellene! Gratulálok a fittnesszezéshez. nekem sem ártana, de egyedül nem "merek" elindulni. Itthon meg az a baj, hoyg nehezen veszem rá magam a tornára, pedig nagyon kellene. A diétát sokban segíteném így. de hátha, mégis erőt veszek magamon, mint a diétához.

Különbven, lányok, én nem is hittem volna, hoyg ilyen jól bírom. Én egyáltalán nem éhezem. ha mégis megesik, akkor iszom valamit, gyümölcslevet vagy paradicsomlevet, vagy vizet, de tök jól bírom. remélem, látszatja is lesz. 4 nap alatt fél kilót fogytam. És ez már haladás. Úgyhogy, ha valaki mutat rá egy szemernyi kis hajlandóságot is, annak cak tanácsolni tudom. Hisz itt azt lehet enni, amit akarsz, csak nem biztos, hoyg pont akkor, amikor akarod. És nem zárja ki a szénhidtátokat sem. nekem ez nem annyira fontos, de vannak itt édesszájúak! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Én is gondolkodom, hoyg mit vegyünk Krisztának szülinapjára: én több mindent szeretnék, mert elég "hiányos" a kelléktárunk. előszöris egy hintát akarok, mert nagyon szereti, de eddig nemtudtuk, hová felfogni. Eyg sütifalót is akarok, de évi már megvigasztalt, hoyg esetleg a vécépapír guriga jobban megéri. Azzal csak az a baj, hogy Kriszta egyelőre megenni akarja, így nem fektethetek bele! :P :P :P
Még a bébitaxiban vagy hintalóban is gondolkodunk, de ezek már elég drága cuccok, majd meglátjuk, hogy a mamák-taták mennyire pótolnak bele a dologba! :) :oops:

Na, hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja, holnapra Quiche-t tervezek! :)

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Látom ma nem volt valami nagy forgalom.

Ibolya: minek öltözött a kislányod a farsangon?

Edit: ilyen hiszti nálunk is volt a betegség után. Jó pár napba beletelt mire visszaállt a régi rend. Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de én pl. beteszem a járókába, ha a konyhában akarok valamit csinálni. Eleinte nagyon sírt, most már csak pár másodpercig aztán jól eljátszik, amíg vissza nem megyek.
Nagyon jók a képek, szuper jelmeze van Barninak. Virág is igazi kis hölgy, nagyon csini a fejpántba.
Cataflán csepp receptre van? Én még nem is hallottam, hogy ilyen is létezik.

Márti: kismotor ügyben utoljára zaklatlak:
http://gportal.hu/portal/jatekarzenal/
Hogy sikerült a buli?

Edith: a kutyás képen nem a Szandi van, hanem a nővérem kislánya.
Ügyes vagy a fogyókúrával, drukkolok, hogy végigbírd csinálni.

Képzeljétek anyós jól látta, a Szandinak kijött a második foga!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:nagyon köszi!!!!Szerintem innen lesz!!!! :wink: :lol:

A buli nagyon jó volt...nekem már a filmtől is görcsbe állt a gyomrom, aztán egy örökkévalóságnak tűnt míg hazaértünk!!!!Én a kocsibeálló kapuját jól szétszedtem...tiszta ideg voltam :lol: , aztán apa leakart menni a Zsombiért, mert ugye elvileg anyósék vigyáztak rá!!!!Úgyhogy mikor bement a nappaliba és meglepődött én majdnem sírva fakadtam!!!! :oops: 8) Úgy megkönnyebbültem!!!
Itt voltak a Barbiék meg a Julcsiék no meg a család nagyon-nagyon jó volt!!!!Állítólag a fiam hevesen csókolgatta a Livit (amíg nem voltunk itthon):shock: :lol: , az Ádám tündérbogyó volt olyanokat kiabált, hogy csak na!!!A Dorka meg amíg apám nem fúrta fel a szobainast a falra amit ő csinált addig nagyon jól elvolt bárkivel és a Kántor lánykák ráadásul csudajól kiválogatták és szemrevételezték a játékokat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A drágám nem sejtett semmit...és ő mindíg is azt hajtogatta, ha neki lenne meglepi bulija akkor a kutya nem jönne el...ahogy valaki megjegyezte:ELÉG SOK "KUTYA" ELJÖTT!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti-most néztem az oldalt amit a Zsuzsi talált.Nem tudom ,melyik a szimpi,de ha megengeded leirom a saját tapasztalatomat.Nekünk a bébitaxik közül az 523-as van meg.Nem vált be,mert nagyon borulékony.Pontosabban ha a gyerek rendesen ül rajta és a hátát nekidönti a támlának akkor borul hátra kocsistúl ,mindenestül.A barátnőmnek a teknős van,az jó,mert azon középen ül a gyerek és igy nem tud hátra esni.Ahogy látom a többi mind az elöbbi mintájára készült,szerintem mind nagyon borulékony.
bibolya

Ibolya:bébitaxink van én egy kismotort szeretnék, hogy majd nyáron tudjon vele közlekedni kint!Én az első sorban a negyedikre(89.) gondoltam, az se túl keskeny se túl széles, ahogy látom!!!Szerintetek?????

képek a tegnapról:

a csajok pakolnak:
Kép

becsajozott a fiam: :wink:
Kép

Ádám labdázik:
Kép

szépségünk:
Kép

apa és a tortája:Julcsiéktól kapta :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat tegnap, nagyon jó volt. A Szonó gyönyörű volt, természetesen puszilkodtak az Ádámmal, annyira aranyosak. Most láthatta az István is, hogy az imádott fia tényleg odavan a Szoniért, vigyorgott neki ezerrel.
A Livi és a Dorka hogy mennek, beszarás! Most én írom, amit az Andi szokott, fényévekre vagyunk még ettől.
Zsombi úgy kajabál mint az Ádám, de ő hamarabb abbahagyta. Utána rázendített a kisfiam, kipécézte magának a Márti nővérét a szoba túloldalán és neki kiabálgatott. Zengett a ház!
Sajnos fényképet én nem csináltam, a tengersok eszemmel elfelejtettem. Annyira lekötött a gyereksereg, nem is jutott eszembe.

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Jujj, lányok, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Márti, és annak is nagyon örülök, hogy sikerült tényleg meglepinek lennie! :D :D :D :D :D :D :D Gondolom, a párod meg is volt hatódva!
Boldog születésnapot neki ..... 21-re! :) :) :) (Így a biztos, ha már most írom! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
A gyerkőcök meg csodaszépek voltak most is együtt és külön.külön is, mint mindig! :) :) :)

HA vannak, még tegyél képeket. :)

Mi ma édesanyámékhoz és sógornőmékhez megyünk, mindkét helyre szülinapozás alkalmából. Édesapám töltötte az 51-et a múlt héten, és sógorom holnap lesz 38 éves. Úgyhogy meglesz a két különböző szelet tortám a vacsorámhoz! :P :P :P :P
A Quiche meg már a hűtőben van! :)

Kellemes napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Márti, ez se lehet rossz :)

Nem borulékony, de mivel a hátső kereke nem akadályozza a gyereket, ezért jól tud vele menni.

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... 9a3b0833be

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a buli! Gondolom a párod örült nagyon :)

mi pizzáztunk tegnap, jó volt a buli :)

Talival mi lesz?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nem volt ma valami nagy forgalom :)

Mi hazaugrottunk szülinapozni, mert a párom nagymamája most ünnepelte a 81. szülinapját.
Ha meg már ott voltunk, végigszaladtunk a rokonságon...

Szandi és Virág gyönyörű, nagyon édesek a hajpántos fotók! Virág a második hajpántos képen különösen bájos! És Barnus biztos nagy sikert aratott a jelmezével :)

Márti, látom a párodat sikerült meglepni. Ügyes vagy! Tök jó lehetett. A fotók nagyon jól sikerültek, kérünk még! Tavaly májusban (akkor volt Balázs 30 éves és én is meglepi partyt szerveztem - 2,5 hós gyerköccel nem volt egyszerű :) az utolsó pillanatban buktam le, mert az egyik barátunk kicsit előbb érkezett :) De ez már nem volt érdekes...

Tali: most szólt a kirándulós banda (már említettem: mi nagy túrázók vagyunk), h most következő hétvégén menjünk ki a Cserhátba egyet mászkálni. Szereztünk gyerekhordó hátizsákot, és megpróbáljuk Samuval együtt (persze időjárásfüggő). Ez a talit annyiban érinti, hogy szombaton nekünk valószínűleg mégsem jó.

erpé

Zsuzsi, Zsu:nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!!!!

Majd beszélek a Julcsival, hogy akkor mikor jó a tali és nem jött-e közbe valami!!!!

A fiúknak tegnap levágtam a haját, Zsombi is csuda helyes lett 21 mm-sel mentem neki a kobakjának és meglepően jól viselte!!!! :lol:
Kijöttek rajta valami pöttyök, bőrszínű a pofiján, karján, lábán...pedig nem evett semmi újat :roll: , nem tudom ,hogy mitől!!!!Lehet , hogy du-án levisszük a dokihoz, csak ott meg be ne nyaljon valamit!!!! :shock:
A pizza tésztáből kapott kicsit, meg lehet hogy apa a kalácsból is adott 1-2 falatot, lehet hogy attól????? :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?