Új privát üzeneted érkezett!

Eszti durván jól néz ki az új versenysúlyával, indítványozom, hgoy sürgősen közösítsük ki sorainkból. Bővebben lásd majd email körlevélben...

Kép Kép Kép

Eszti, és erről a fotóról beszéltem: ennél jobbat én még nem látam rólad babanetes berkekben:

Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool tényleg jó Esztiről ez a kép (legalább nem homályos).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
ne strapáld magad, én már sokkal régebben benyaltam Esztinél, hogy nagyon szép arca van. :twisted:
De a fotód tényleg nagyon szupi! Avatar-gyanús. :wink:

Megnéztem a Copy Generál honlapját. A jó hír, hogy a Ferenc krt.-nál is van üzletük, Zolit sztem el tudom szalajtani oda. A rossz hír, hogy 670 ft egy színes A3-as. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Na Petra bő 10 perc után elcsendesedett, be kellene kukkantanom, hogy milyen pozíciót vett fel a kiságyban.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabusék, ők amúgy is vékonyak, és Bubek, aki evés közben is fogy, lásd első fotó. Szerintem őket küldük nyaralni sürgősen szibériába..

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Tévedtem, Petra újra rákezdett. Most meg már nem mehetek be, mert akkor kár volt eddig sírni hagyni. Rég volt már ilyen kitartó.

Cool tök jók a képek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumamklán.... (és még énekelni is tud..)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Csáki minden mennyiségben

Kép Kép Kép Kép Kép

Vanília, rólatok nem sikerültek valami rózsás fotók, inkább nem teszem fel.... (most nyilván hálásan pislogsz, ismerve már-már legendás fotó-képességemet).

Konyec.

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus: "Cool, ne strapáld magad, én már sokkal régebben benyaltam Esztinél, hogy nagyon szép arca van."

Szerintem meg igenis nincs szép arca. Sőt, kimondottan csúnya. És bibircsókos is. És....... (rém bosszantó, ha valaki a fogyókúrája alatt effektíve fogy is..... na csak jöjjön vissza natasa, ő majd megért engem, brühühüüü) :wink:

Vuka, a "homály"os m,egjegyzést attól, hogy kicsivel írtad, még látom. Már nem is kell kinagyítanom, ezt a szót akkor is felismerem.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jut eszembe, Vvolga mára volt kiírva. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
NINCS NOKI-GABI KÖZÖS FOTÓ?!?!?! Szégyelheted magad! :evil: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó éjt!

8)

Kép
mancs
 
 


Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, dics. Az élet kegyetlen.

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus, nekem van, nem is egy, de egy nagyoon jóóó!!!
jumam
 
 


Na mégiscsak bementem, nem volt egyszerű bealtatás.
Megyek én is lefeküdni, mert eléggé kimerült vagyok, holnap meg össze is kell pakolni mindent, hiszen szombaton de. indulunk.
Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, hova mentek már megint? Senyvedni? Legalább udvariassági látogatásra maradhatnátok egyszer-egyszer a szmogos Bp-en....

Kép Kép
coolasa
 
 


Most mindenki aludni tért? Ez olyan lehangoló! Nekem még nincs kedvem. Noki alszik ma este 11től holnap délelőtt 10ig, de én nem tudok 11 órát aludni, egyszerűen képtelen vagyok. Tíz óránál egy szemhunyásnyival sem megy több, akárhogy is erőltetem, és...... uupsz, nahát, egy csúszda landolt a fejemen, milyen érdekes, milyen érdekes...

Kép Kép
coolasa
 
 


Én még nem alszom.

Képeket majd holnap (ma)

Sasha,
megnéztem ám a Rossmannban az óriáspelust, ez az :
http://www.huggies.hu/h/?p=42
van 4-7 éves és 8-15 éves méretben, fiú és lány kivitelben, 2089 Ft, 10/9 db van a csomagban.

Ilbáéknak mi is küldünk sok-sok +++++++++++++++++++++

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés: Benit sajnos be kellett vigyük a Lászlóba, útközben nejem Ilba is rosszul lett, mire odaértünk hányt is, Beni infúziót kapott, most Édesanyám vigyáz rá. Mi rohantunk az ügyeletre, most mindkét beteg alszik, csak ne legyen több. Kis pihenés után megyek Benihez, szurkoljatok.
Benipapa

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Benipapa!
Nagyon szurkolok!Sajnálom,hogy így alakult. :cry: Sok erőt,jobbulást kivánok a beteg Benikének és anyucijának!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Köszi a rengeteg választ,nem győzök rá válaszolni mert rohanok pedig direkt felkeltem hajnalba,hogy sikerüljön mindenkinek reagálnom. :roll: :twisted: Azt hiszem lépek........ :shock:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ilba, Beni, Beniapu, szegénykék, gyógyuljatok, veletek érzek. óóóóóóó :( És Ilba hol fekszik? Beniapu, írj majd, ha tudsz!!!

Jumam, Juliska 8) Azt el sem mesélném, hogy én mit rendeztem az autóban, hogy Benyófi NE aludjon el hazafelé. Néha megpróbálta lehúnyni a szemét, de akkor kíméletlenül csúnyán és hangosan énekeltem (amúgy szépen és halkan szoktam :)), erre persze muszáj volt felébrednie. :wink:

Jó, amúgy tényleg ment le egy pár kiló, de sajnos az a rossz hír, hogy még mindig marha sok van rajtam, amit az esküvőig muszáj lesz leadni, szóval még tartani kell tovább a fogyit. :roll:

És Cool, te meg mit beszélsz itt irigykedve, holmi mínusz pár kilóra, mikor te Noki születése után 4 nappal már a versenysúlyodnál voltál, ha jól emlékszem..... 8)
10 órát egyfolytában? Még gyerekként sem tudok, nekem a 7-8 óra a normális, ha többet alszom, kótyagos vagyok. Benyónak is 11-12 óra az adagja, ennek azért örülök. :wink:

Gabus, csinálnál ebből a jól sikerült Eszti képből avatart? Én nem tudok.... :shock:

Hna, most meg irány tejekávé...
Vendég
 


Ilba, jobbulást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hátha te csak az idegesség miatt hánytál!!!!!!!!!!!????? :(

Csatlakozom Esztihez, Cool kilóit illetően, erre én is rá akartam kérdezni!!!!!!!!!!! :evil: :evil:


Asszem nekem nem jelentene gobdot 10-11 órá aludni :oops: :oops:
Én is megyek kávézni.
jumam
 
 


Wolga híradó:
még egyben vannak Ádámmal, ma reggeli az infó, és úgy néz ki, mégis a Rutinál fog szülni. Majd ír sms-t, ha mennek, hogy drukkolhassunk.

Tücsi, írtam sms-t, dokiügyben jóhír, szóval hívj, ha már ébredeztek... :wink:

Jók a képek! Mármint azok, amiket nem én csináltam...Húúú, Cool, azért énrajtam nem nagyon látszika fogyás.... :evil: sztem nem is fogytam... :evil: :evil: :evil: na mindegy....majd tavasszal. (mindig ezt duruzsolom a ssaját fülembe, hátha jobb kedvem lesz tőle...)

Ilbáék: nagyon sokat gondoltam ám tegnap este rátok. Ez nagyon rossz lehet...Beleképzeltem a helyetekbe magam, és megborzongtam az érzéstől... :cry: Nagyon drukkolok, hogy hamar túllegyetek rajta...

mennem kell, még majd jövök.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Peszti írta: "És Ilba hol fekszik?"
Hát szerintem otthon fekszik.... az ő állapota csak nem olyan súlyos, hogy kórházba kelljen mennie, viszont anyukaként meg direkt jó, ha nem látogatja a kórházat most, hogy beteg... Az egyetlen pozitívum ebben az egészben az,. hogy ilbabá kényszerűségből megjelent a babaneten.... de amúgy semmi vicces nem jut as zituról eszembe.. :?

Peszti, én 8 órától vagyok kipihent, a 10 óra költői túlzás volt részemről, de te ezt nem tudhattad, mivel máskor én mindig komoly és szavahihető ember vagyok, aki csupán a tényeket rögzíti ujjpercei klaviatúrán történő mozgatásával.. :wink:

Peszti, Jumam, tényleg belemenjünk ebbe a "te-olyan-szép-vagy-én-meg-olyan-csúnya" c. tipikusan női népi játékba? :lol: Persze ez leginkább szépségversenyeken hangzik el a résztvevők között, ahol mint tudjuk soha senki nem maga jelentkezett a versenyre, hanem a szülei/ barátja/ főnöke/ kutyája küldte be a jelentkezését a válogatásra az ő tudta nélkül. 8)

Peszti, avatart készíttetni a képből? Az ÉN fotómből? El sem hiszem. Szóval akkor mégiscsak elfogadhatónak találod a képet, noha ez így, ebben a formában ajkaidat egyszer sem hagyta el.. :wink:

Gabus, nekem a copygeneralos képár teljesen megfelel.. utána még kereteztetem is valahol.

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, szerintem a fogyás megítélését nyugodtan kívülállókra bízhatod, ők objektívebbek ebben: lehet hogy nem kilókban mérhető, de átalakulások testfelépítésben abszolúte tettenérhetők. Na.

Kép Kép
coolasa
 
 


A helyzet az, hogy: "Beni kórházban, én hazafelé, mert hányok perceként." :(

Többi betegek hogy vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tegnap mi a kacajozás után ugyebár még barátnősdiztünk is. A szőke bongyor kislány napra pontosan 1 év 1 hónappal idősebb Nokinál.

Kép Kép Kép Kép Kép

egészségügyileg is meg lettünk vizsgálva... (mikor Sárika odatette hátunkhoz a sztetoszkópot, mgé azt az instrukciót is adta minden esetben, hogy "sóhajts" :wink: )

Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Hopppá, én itt boldog képeket teszek fel, mikor meg másoknál fekete péntek van, bocsánat, mentem is!!!
Gyógyuljatok, mindenki.

Kép Kép
coolasa
 
 


Friss, ropogós Ilba hírek:
Beni éjjel szépen aluszkált a nagymamája vigyázó szemei mellett, Ilba kapott injekciót, reggelre jobban van, csak gyenge, Beni is jobban néz ki, mint este, kb. 2 napig kell bent lenniük. Vettek vért tőle, székletmintát, eredmény még nincs.
És már András is... :shock: :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, ez titokban várható volt, nem tűnik egy puszta náthának ez a vírus, így nem volt valószínű, hogy bárkit is kímél a családtagok közül........ Kívánok minél előbbi egészséges otthoni családegyesítést nekik... (Gabus, mit gondolsz, mailben elküldheted nekem Ilba mobilszámát? És akkor nem rajtad keresztül üzengetnék..)

Kép Kép
coolasa
 
 


Persze! Küldöm is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Freemail-re ment.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolka, nagyon jó képet csináltál rólam, igazán tetszik, és olyan tehetséges is vagy, meghát ugye csinos, fokozzam még??? :lol:

Nem is tudom, miért értettem úgy, hogy Ilba is kórházban.....korán volt még....vagy lehet, hogy túl sokat aludtam??? 8)

Cool, ez a kislány, meg a haja, nagyon aranyos. Csokis parány jeeee.... 8)

Én ma lekváros-diós rácsos sütit sütöttem, ha kész, jön a fotó, csak hogy növeljem erényeim tárházát (ha még kell....) :lol: :lol:
Vendég
 


Peszti, te Mancs haragjával játszol itt a sütis képeiddel meg leírásoddal... Vagy csak esténként van blokád? Na, majd meglátjuk a reakcióiból. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba nem páciensként van a kórházban szerencsére, bár lehet, mire ezt leírom...

Valamelyik nagyi/tesó ott van biztosításként, ha Ilbának rohanni kell a vécére. Tegnap este aszongya a nővérek kezébe nyomta Benit, ha szaladni kellett. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


HELP!!!! Mi az a Jumam által régebben emlegetett homeós bogyó, amit a megfázás első jeleire lehet adni babáknak is? És hol lehet kapni? Vmi oscillo....akármi rémlik... Nincs baj, de Petike ma reggel rengeteget tüsszentett, és nem kéne így utazás előtt.... :evil: :shock: :roll: :?

Küldtem Ilbának sms-t.

Kép
mancs
 
 


HELP!!!! Mi az a Jumam által régebben emlegetett homeós bogyó, amit a megfázás első jeleire lehet adni babáknak is? És hol lehet kapni? Vmi oscillo....akármi rémlik... Nincs baj, de Petike ma reggel rengeteget tüsszentett, és nem kéne így utazás előtt.... :evil: :shock: :roll: :?

Küldtem Ilbának sms-t.

Kép
mancs
 
 


HELP!!!! Mi az a Jumam által régebben emlegetett homeós bogyó, amit a megfázás első jeleire lehet adni babáknak is? És hol lehet kapni? Vmi oscillo....akármi rémlik... Nincs baj, de Petike ma reggel rengeteget tüsszentett, és nem kéne így utazás előtt.... :evil: :shock: :roll: :?

Küldtem Ilbának sms-t.

Kép
mancs
 
 


Cool, nemáááá, akkor ne tegyek képet? Hát jóvan, mindegy.... :wink:
Vendég
 


Nnna. Ennyire fontos, amit írtam :lol: :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 


Eszti,
kép jöhet, legfeljebb miattad dől dugába az eddig oly sikeresen tartott tészta- és kenyérnemevős kúrám :) Bár tegnap icipicit bűnöztem. :oops:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.úgy hozta az élet hogy 33hetes terhesen orvost,kórházat kell váltanom...mik a tapasztalatok az Istvánnal kapcsolatban?Esetleg tudnátok nekem ajánlani egy jó orvost?Veszélyeztetett terhes vagyok,mert első babám koraszülött volt, így most sos keresek dokit.KÖSZÖNÖM ha tudtok nekem segíteni!

Hajni
tigermom2005
 
 


Mancs, én nem tudom.. :)

Tigris, itt mindenki meg volt elégedve a dokijával, és a kórházzal is (már aki), én speciel mindkettővel. Az én dokim Ujvári volt, de ő iszonyúan tele szokott lenni.

Felteszek egy táblát, hogy lásd, milyen dokiknál szültünk. Elég régi, de nekem csak ez van. :roll:

Kép
Vendég
 


naháp Peszti, ki az a Bori, Connie, Évi, Lona, Szorsi, Zita?

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, ha ez vígasztal, én is a vendégeknek csináltam....

Kép Kép
Vendég
 


Cool, Szorsit és Conniet még ismertem, de a többieket én sem. Orsival egy dokinál szültünk, sajnos már nem ír. Neki is Benije van, ha jól tudom, Ilba még tartja vele a kapcsolatot.
Vendég
 


Mancs, oscillococinum. De ha oscillo-t mondasz a gyógyszertárban, tudni fogják.

Ilbacsalád, JOBBULÁST!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Eszti!

Nagyon köszönöm.jövőhéten találnom kellene valakit...az az igazság,fogalmam sincs merre induljak,kicsit be vagyok pánikolva...Félek nehogy koraszülött legyen pocaklakó is.
tigermom2005
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?