Új privát üzeneted érkezett!

Babicskó!

Köszi, megnyugtattál :)
ezt én is ugyanígy gondolom...ráadásul hormonprobléma esetén nem lenne óramű pontosságú ciklusom, ovulációm, és nem esnék viszonylag könnyen teherbe...bár ez az én laikus véleményem :)

az első vetélés után (2005. okt ) Czeizel prof. megnézte a hőgörbémet, és azt mondta, hogy teljesen szabályos, nincs hormon probléma.
azért is nem bírtam magam eddig rávenni, hogy elmenjek kivizsgáltatni, mert valahogy éreztem, hogy felesleges kört futnék.

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Csajok!

Mi újság??

Senki nem jelentkezik...
Aggódom Értetek :(

Melissa másfél hét ovi után ismét beteg...majdnem 39fokos a láza, és fekszik ( kivéve mikor épp nincs láza) ilyen még soha nem fordult elő :(

most voltunk dokinál...influenza :(

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!


Sheila: sajnos most mindenhol az influenza dúl, és persze a gyerekek elsőként elkapják. Nem is tudom igazán a vitaminon kívül mivel lehetne távol tartani magunktól.

Én teljesen felvettem a várakozó álláspontot. Két hét múlva minden kiderül.
Bár az utóbbi időben sokat melóztam nem is tudom, hogy reménykejek-e?

Babus
Vendég
 

 
 

sziasztok!

Én is elkaptam az influenzát, nagyon rosszul voltam tegnap egész nap. Iszom a Béres cseppet C vitaminnal, mára már tűrhető lett a helyzetem. A stresszmentesség is nagy ívben kerül mostanság. :? Hagyjuk. Hosszú.

Most megyek, elviszem a kutyámat sétálni, addig is legalább levegőn leszek. Meg a kutya is örül. :)

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Kicsit régen irtam ide,de elég zsúfoltak voltak a napjaim,úgyhogy csak olvasgattalak benneteket.
Úgy látszik ez az influenza mindenkit utolér.Már alig vártam,hogy szabadnapom legyen,hogy kikúráljam magam.Ráadásul nem egyszerű a dolog,mert minden gyógyszerben(Coldrex,Neocitran)cukor van,úgyhogy nekem kilőve mindegyik.

Lenne egy kérdésem,remélem tud valaki segiteni.Tavaly már 7 hetes terhesen elmentem betegállományba,novemberben volt a vetélés,és dec.végén visszamentem dolgozni.Ha netán márciusban összejön a baba,akkor újra elmehetek betegállományba,vagy megint meg kell lenni a 180 napnak?6 éve vagyok a cégnél.Leépitések lesznek,és mivelhogy szeretnénk másik babát,gondolom benne vagyok a listába.

Előre is köszönöm.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Ancsa, ha 2006-ban ledolgoztál 180 napot, akkor nincs miért aggódnod. Mindig az előző év az irányadó időszak, ha ott megvan a 180 nap. Ha tavaly nem lenne meg, akkor számolnának másképp a TB-nél.
Arra viszont vigyázz, hogy lehetőleg ne rúgjanak ki, mielőtt táppénzre veteted magad!

Babus
Vendég
 


Hazajöttünk Villányból - jól éreztük magunkat, bár soha nem fogjuk elfelejteni miért mentünk oda erre a pár napra. Képzeljétek láttunk hullócsillagot. Olyan szép volt - én még soha nem láttam ilyet, jól meg is lepődtünk apával, aztán arról beszélgettünk, milyen sok apró csoda van a természetben, ami mellett nem szabad elmennünk. Nekünk a tavalyi procedúrák miatt a tavasz "elmaradt", az idén megfogadtuk, nem hagyjuk ezt: nyílik a tőzike a kertünkben, csodaszép. Olyan jó érzés rácsodálkozni néhány dologra. (de az már biztos, hogy mi a 3 hónapot nem tudjuk majd kivárni...)

Nálunk édesanya influenzás, én meg még itthon vagyok, a kontrollvizsgálatig nem enged dr. bácsim dolgozni - az iskolában is sok gyermek beteg, remélem én most ebből kimaradok. Mindnekinek jobbulást, pihenjetek sokat, teázzatok, mindenki nagyon vigyázzon magára!

szép napot mindenkinek!
julika79
 
 


Julika: remélem meglátogattatok egy-két borospincét is, hamár arra jártatok. :lol:

Ancsa: a többiek 1-2 oldallal ezelőtt írtak válaszokat a kérdésedre. Ez nem igaz komolyan mondom, hogy mindnekinek rettegnie kell a leépítések miatt. :x

Indul a harmadik ciklus. Kezdődik a reménykedés újra. Tontica, én lemaradok egy kicsit. De remélem nem nagyon. :wink:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan-gyorsan, mert megyek dolgozni!
Tontica mi van veled? Ne stresszelj! Tudom hogy nehéz, de azzal úgysem segítesz magadon! Gondolj pozitív dolgokra! A negatív gon dolatok negatív folyamatokat indítanak be! NYugiiiiiii!

Tündér! Milyen kutyud van?
Legyen szép napotok!
Influenzásaknak gyors gyógyulást!
Sziasztok!

Kép
faul
 
 


Babus:Köszönöm szépen!Azt hiszem okosabb lettem.Tavaly július közepétől voltam otthon,úgyhogy akkor megvan a 180 napom.Jövő héten szerdán még csinálnak egy cukor terhelést,és akkor kiderül,hogy próbálkozhatunk-e most,vagy csak a jövő hónapban,de ha szorul a hurok,akkor rögtön ki tudom iratni magam.

Tündér:Sajnos ilyen világban élünk.Már nem emlékszem.veled mi a helyzet?Munkahelyileg?

Tontica:Mi van veletek?Hogy vagytok?Voltatok dokinál?

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Jó, hogy írtatok :)

Tündér!

Jobbulást Neked, még annyit, hogy amíg beteg vagy, addig CSAK C-vitamint szedj, nagy adagban...nemrég olvasta, és tegnap a gyerekorvos is megerősítette, hogy betegség esetén nem szabad multivitamint és Béres cseppet szedni, mert ilyenkor az táplálja a vírusokat :(

Melissának is csak C-vitamint adok, egyébként (ha nem beteg) ősztől-tavaszig Bérest és Multi Tabs Immuno-Kid-et is kap.

jobb is, ha most nem sikerült babásodnod, betegen nem jó kezdeni a terhességet...én legutóbb úgy jártam, a végeredményt ismerjük :(

én most már kifejezetten örülök majd, ha megjön két hét múlva, jobb lenne akkor teherbe esni, ha lement a járvány...

most is követeli a kislányom, hogy játsszak vele, csoda lenne, ha megúsznám a betegséget, bár most nagyon a topon vagyok úgy érzem: erős, energikus vagyok, és végre megszabadultam az utolsó 4 kilótól, amitől évekig nem sikerült :)

Aloe Berryt iszom, szedem az Elevitet, folsavat, calciumot, Royal Jelly-t, és C-vitamint( most 2x 1000mg-ot) és rengeteg vizet, teát iszom ( cickafarkot is)
most az oscillococcinum nevű homeopátiás szert is használjuk, influenza ellen...

ha megjön két hét múlva, elmegyek a kivizsgálásokra, és áprilistól nyugodt szívvel vághatok bele a projektbe...

Edina! :)

Nagyon vigyázz Magatokra, nehogy Te is elkapd ezt a nyavalyát!
Pihenj sokat, kerüld a tömeget .

Tontica!

Tényleg jelentkezz, nagyon aggódunk Érted!!

szép napot Mindenkinek,

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Sheila: Csak pozitívan!!! Tuti hamar kismama leszel és jövőre pelenkázol. Sajnos amikor nem derül fény a vetélés okára, nagyon nehéz elfogadni, hogy megtörtént. Amikor két kis sejt találkozik, és osztódni kezd, számos hiba alakulhat ki véletlenül, ami rendellenes baba születéséhez vezetne. És ugye mindez teljesen független folyamat, amit mi, kismamák semmivel sem befolyásolhatunk. És persze nehéz elfogadni, ha minden igyekezetünk ellenére mégis bekövetkezik (vitaminokat szedünk, semmi cigi, alkohol, gyógyszer stb). Én is sokkal jobban örültem volna, ha például azt mondják hormonproblémám van, mert akkor legalább találtam volna okot, miért következett be.

Az influenzásoknak gyógyulást!!! Szedjetek vitaminokat!

Ancsa: Jár neked a táppénz. Idén az első 15 munkanapra (amikor beteg vagy), nem táppénz, hanem betegszabadság jár (az több pénz). Ha ki akarnak rúgni, személyesen ne vegyél át semmit és ne írj alá semmit. Még ha erősködnek akkor se! menj el az orvosodhoz és vetesd magad aznaptól (vagy ha tud előző naptól) táppénzre.

ki is írt homeopátiás készítményekről? Depresszióra mit kell szedni?

tegnap este alig tudtam elaludni, mert végig az a kép volt a szemem előtt, amikor az UH-n a baba lebegett a képernyőn, és az orvos mondja, hogy sajnos nem ver a szíve, és csak élettelenül van a magzatvízben. Szörnyű volt akkor is, és még most is rágondolni :cry:
babicskó
 
 


Sziasztok!

Immaron harmadszorra probalok nektek irni mert ket levelem is eltunt ..kidobott a babanet :( ugyhogy most csak diohejban..

Velunk nincs semmi kulonos jovo heten megyek a nogyogyaszhoz hogy megnezzen, ugy tunik van egy kis felfazas ugyhogy azt mindenkeppen szeretnem kikuralni, mert jovo honapban ha minden jol megy mi is UJRA probalkozhatunk.

Hal istennek eddig semmit nem kaptam el bar ez csoda szamba megy nalam. Zarojelben jegyzem meg hogy egy zsaknyi immunerositot szedek :) A betegeknek JOBBULAST kivanok!!!!!!!!

Julikajo hogy ilyen pozitan jottetek haza a kirandulasbol!

Tontica hol vagy?

Babicskoen szedek homeopatias bogyokat es az alkati szerem jo depressziora is de ezt az orvos hatarozta meg. Gazdagreten van egy nagy homeopatias patika ott biztosan tudnak segiteni.

Most mennem kell..puszi:

Zsuzsi
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok Lányok!!

Most jöttem a dokitól:4-hetes a babácskám!!!!
2-hét múlva kell újra mennem.

Drukkolok mindenkinek!!!!!!
Puszi
sütõtök
 
 


Sütőtök - És gratuláltunk már???? ha még nem:
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

De jó ilyet olvasni!!!!!!!! Nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!!

Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok - borospincében nem voltunk ugyan, de borozgattunk bizony.....s hát teljesen nyilvánvaló, hogy nekünk ez a 6 hét, meg a várakozás óriási nagy büntetés :oops: Van egy olyan aranyos történetem - beírom, ha nem bánjátok.
Mikor megérkeztünk Villányba, bejelentkezéskor adatlapot kellett
kitölteni. Úgy gondoltuk, bejelentkezünk, aztán sétálunk
egyet, ezért én semmiféle papíromat nem vittem magammal, azt
hittem elég, ha egyikünk kitölt adatlapot. Na, már ezen
kínlódtam, persze nem tudtam a szem.ig.számom sem fejből,
meg a címhez is azt írtam, hogy ugyanaz,mint a férjemé, hát
ekkor láttuk az első gyanús pillantást. Tudjátok azt a jól
ismert – én már láttam ilyet, ne nézzenek
madárnak-pillantást. Estére Imre bort kért a szobánkba,
odakészítették, pohárral, dugóhúzóval, meg egy apró
levéllel, hogy a szállásadó a teljes diszkrécióról szeretne
minket meggyőzni – na ekkor már konkrétan röhögtünk, hogy
miket gondolhatnak rólunk. Képzeljétek el, hétfőn este teljesen
véletlenül belecsöppentünk az SOS Szerelem premier előtti
vetítésére – ott voltak a színészek is , a rendező is, a
producerek is, nagy élmény volt. Nem is gondoltam, hogy
Csányi Sándor „csak” éppen olyan magas , mint én, s hogy
bizony ők is „csak emberek”, mint mi. Nagyon jó volt a film,
szerintem Fenyő Iván nagyobbat alakított, mint Csányi, de
aztán ez mindnekinek az egyéni elbírálására van bízva.
Sokat sétáltunk, rengeteget beszélgettünk, alig
aludtunk a két éjszakán, sikerült teljesíteni azt az igényt,
amiért elmentünk – jó volt így „szigorúan” kettesben lenni.
De aztán haza kellett jönnünk – na attól nagyon féltem. Az
egész hazafelé úton már türelmetlen voltam, vagdalkozó,
szerencsére apa nagyon megértő volt velem, én meg miután
hazaértünk megnyugodtam….
julika79
 
 


Csajok, bocsi most csak ennyi mert meg nem tudtam visszaolvasni, ne haragudjatok!

Voltam dokinal, nem sokat javultam ott lent igy antibiotikumot vagy mit kell szednem. A nagyobbik babanak dobog a szivecskeje a kissebbik is egyertelmuen nott latszik a kis zsakocska ami taplalni fogja (ujra csak nem tudom hogy hivjak) de baba meg nem latszik benne, en fonntartom azt hogy 2-3 nap kulonbseg van koztuk, ha nem lenne benne semmi nem none, nem? Azert en orulok ennek is kis szivecskenek is.

Kép

Azert igyekszem nyugodt lenni de be vagyok tojva mint meg soha!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Tontica!!!
Szépek a babók!!!
Ne izgulj nem lesz semmi baj!! Az a lényeg,hogy nem lettek új hólyagok.Ha gyógyszert kell szedni akkor gyógyszer kell szedni!!!
Pár nap és elfelejted ezt a herpeszbalhét!!!

Puszi
sütõtök
 
 


Tontica:Nyugodj meg minden rendben lessz!!!!!

Nagyon szépek a babák..Nem lessz semmi baj!

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Tontica! :)

De jó, hogy jelentkeztél!!!
Ne parázz, minden rendben lesz :)
Szépek a babák :)
Petezsák, ami körülveszi, és szikhólyagból táplálkozik...
Jajj, úgy vágyom én is ilyen UH-képre...és bevállalnék én is kettőt :)

Sütőtök! :)

Neked is szívből gratulálok!!! :) :)

Babicskó! :)

Ó, bárcsak igazad lenne...együtt fogunk pelusozni :)

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de tartok tőle, hogy elkapom Melissától a betegséget, a mázsaszám fogyasztott vitaminok ellenére :( már kapar a torkom :(

nem is csoda, sülve-főve együtt vagyunk, ki sem enged a szobájából...igazi zsarnok :)

egyébként Ő már sokkal jobban van, már csak hőemelkedése van :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Tontica gratulálok! Olyan jó nézni a babáidat, rendes az orvosod, hogy ad uh felvételt.

Szerintem szikhólyagnak hívják azt a gömböt.

Antibiotikumot miért adtak, nem lenne elég egy kenőcs? (én úgy tudtam vírusfertőzésre felesleges antibiotikumot szedni.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok :P ).
babicskó
 
 


Na, megprobalok irni mert nem hagy a picurim.

Eloszor is koszi a gratukat azert nagyon parazok mert kaptam egy jo eros gyogyit ami NEM antibiotikum hanem nem tudom micsoda de allitolag eleg eros. :cry: :evil: De muszaly beszedni!

Tunder sajnalom hogy nem jott most ossze, majd a kovetkezo ciklusban!!

Julika bizony nekem is a varakozasi ido volt a legrosszabb, sajnos ezen tul kell lenni, nem lehet mit tenni ellene de utana jobb lesz amikor mar probalkozhattok! Szupi lehetett eloben latni egy forgatast! :D

Sutotok GRATULA!!! UH. felvetelt nem kaptal?

Zsuzsi: mar csak egy honap, szupi!!!

BETEGEK GYOGYULJATOK ME MINNEL ELOBB!!!!
En fiam is beteg volt, alaposan megfazott.

Babicsko: tenyleg szprnyu lehetett atelni hogy nem dobog a kicsi szive, en is rettegek tole. Most mar a jovore kell koncentrallni!!!

Faul: csak par nap es kiderul!!! Drukk!!!

Tobbieknek bocsi, letelt az idom :lol: amit a fiam engedelyezett.

Van excelem ujra, csinaljam a tablat? Van ra igeny?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Én másik topicba szoktam írni,de sajnos a ti topikotok címe is aktuális nálam.Picit beleolvastam és nagyon jó volt látni,milyen optimisták vagytok.Én hétfőn vesztettem el a babámat,elhalt a 8.hét után.Már van egy 9 éves fiam.Meg szeretném kérdezni,hogy nem zavarna e benneteket,ha néha írnék,vagy tanácsot kérnék.Természetesen csak ha nem gond.Várom válaszotokat.

Szép hétvégét nektek

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Szia Eszter!!

Várunk szeretettel!

Puszi
sütõtök
 
 


Szia Eszter!

Olvastalak a másik topicban, nagyon sajnálom a Picurodat, együttérzek Veled :( :( :(

Itt jó helyen leszel köztünk, remélem Te is vigaszt találsz, és nemsokára már újra babát vársz, velünk együtt.

Megkérdezhetem, hogy történt?
Barnáztál- véreztél előtte?

még bennem is elevenen él az "élmény" október 21.-én történt meg velem másodszor a szörnyűség :(
nekem is kb. annyi idősen haltak el a babák :(

előtte volt három problémamentes terhességem...

Tontica!

Mérem a hőt, ahogy mondtad, kedden volt + a peteérés teszt, aznap 36,4 volt a hő, szerda-csüt 36,6 tegnap 36,7, ma reggel már 36,9!!

ugye ez azt jelenti, hogy a hormonszint OK, nincs progiban hiány??

kíváncsi leszek a jövő heti értékekre ...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Szia Eszter, sajnalom! :cry:
Mi tortent, egyszeruen csak elhalt? Nem mondtak semmit? Vereztel elotte, azelott neztek a babat uh-on?
Mondtak hogy hany honapot kell varnod?

Sheila: nagyon szepen megy folfele a hod, ez tenyleg egyertelmuen pe. volt, most akkor ilyen magasan kell maradnia!

Lanyok, irtam egy szakertonek es ezt valaszolta vissza:

Kerdesem:

6 hetes terhes vagyok es kb. 2 hete nemi ferpesz virussal fertozodtem, mennyire veszelyes ez az embriora?
Masik kerdes: ket petezsak lathato az uh-on, mennyi az esely hogy mindketto megmarad?

Valasz:

Honnan tudja, hogy most fertőződött? Mert hogy a hólyagok megjelentek, az csak a kiujulását jelzi. Gondolom nem a pozitiv teszt hatására kezdett uj kapcsolatba. :lol: :lol: :lol: DE!!! :shock: /Ha ezt Apanak elmondom! :lol: /
Szüléskor gond a herpeszfertőzés, csaszármetszés indokolt.
Mennyi az esély? 50-50%, vagy igen, vagy nem. /jesssssss! :lol: /

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást.A kisfiam születése után 2 évvel volt egy spontán vetélésem az 5.héten,ez nem is viselt úgy meg,hiszen még nem volt szívhang és utána műszeres befejezés sem kellett.A mostani terhességet tudatos tervezés előzte meg.Előtte elkezdtem szedni a vitaminokat,hőmérőztem,amit csak lehetett.3.hónapban lett + a teszt.A dokik semmit sem mondtak,én gondoltam először az influenzavírusra,most meg egyre jobban a sárgatest elégtelenségre.6 hónapot kell várni,ami sajnos az én esetemben 8 lesz,mert parlagfű allergiám van,amire olyan gyógyszereket kell szednem,ami mellett nem próbálkozhatunk.Szóval ősszel indulunk neki megint.Én szeretném magam addíg még alaposabban kivizsgálni,főként hormonszintet méretni.Mennyi idő múlva rendeződik a ciklus?

Tontica!

Annyira csodálatos,hogy ikreket vársz. :D Ezt a fertőzést most kaptad el?Vagy lehet,hogy tényleg kiújult volna? Szegénykém.

Sheila!

Látom,te is a progi miatt aggódsz.nekem szépen felmegy a hőm,de rövid a második fázisom,hamar elöregyzik a sárgatest.De mivel terhes lettem nem gondoltam bajra.Most viszont az okokat kutatva elolvasok annyi infót,ezért jutott nekem is ez az eszembe.Te nem gondoltál rá,hogy hormonszintet ellenőríztess? Vagy ez nem ilyen egyszerű dolog?

Az ember lánya azt hinné,ha már egyszer szült,akkor vele biztosan működnek a dolgok,aztán meg közbeszól az élet. :roll:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Kedves Eszter: hát persze hogy szívesen látunk. A ciklus rendeződése változó. Az orvosok azt mondják, hogy 4-6 hét múlva kellene megjönnie az első havinak. Én szerencsés voltam, mert 29 napra már piroskáztam, és a 6 hetes kontrollon minden ok volt. Ne aggódj a ciklus miatt, most pihenj sokat és töltsd fel a szervezetedet vitaminokkal, akkor biztosan gyorsan helyreáll minden.
Vendég
 


Sziasztok!
Hát, ennyit a megérzéseimről...
A jól megszokott 28 napos ciklusom mostanában igencsak rendetlenkedik. Az utolsó 30 napos volt, elötte 27, elötte 26.
Most 25 ha jól számolom....
Van valami tippetek, vagy ez nem kóros?

Kép
faul
 
 


Azt hiszem egy szep alomnak ujra vege, sajnos verzek.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Istenem, Tontica úgy aggódom Érted, mintha velem történne mindez :( :( :(

nagyon vérzel?? :(

Eszter!

Igen, én is gondoltam arra, hogy meg kéne nézni a hormonszintemet...
ki is vizsgáltatom, amennyiben most nem lettem terhes...
jobb lenne, ha nem, mert elkaptam a kislányomtól a betegséget,lázam nincs, de egész nap fekszem, olyan gyenge vagyok :(

még szerencse, hogy hétvége van, és a párom be tud segíteni...

nekem a menzeszem a műszeres bef. után úgy jött meg, hogy szerintem attól a naptól indult az új ciklus...de ez egyénileg változó
lehet...

Faul!

Ehhez sajnos nem értek :(

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Tontica!

Az a doki rém aranyos, nem mondom :twisted:

ennyit magadtól is tudtál...

én ezért nem írok már senkinek neten keresztül, mert némelyik /tisztelet a kivételnek / nem túl udvarias modorban válaszol...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Tontica!

Jajj,ne már,ezt nem hiszem el.Ugye elrohansz dokihoz? Én abban bízom,bár lehet,hogy ez kegyetlen gondolat és ez esetben elnézésedet kérem,hogy a kisebbik babód talán nem fejlődött megfelelően és esetleg ő lökődik ki,hogy a testvére tovább fejlődhessen.Lehet,hogy badarság.Légyszi azonnal írd meg mit mondtak.Annyira drukkolok neked. :cry: :roll:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Tontica!!

Milyen a vérzés? Erős, gyenge??
Görcsölsz is?

Írjál!!!!!!
sütõtök
 
 


Tontica!

Remélem, Eszternek igaza lesz ( egyébként nekem ez nem jutott eszembe, pedig hallottam, hogy van ilyen )

és nagyon drukkolok, hogy a nagyobbik babó világra jöhessen!!!

sok puszi Neked,

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Tontica mindenképp menj orvoshoz, mert lehet hogy ha időben mész még tud segíteni!

Babus
Vendég
 


Jó reggelt!

Tontica!

Légyszi írj valamit,hogy mi van veled,mert olyan ideges vagyok,mintha velem történne.Ráadásul egy lány,Little,aki ajánlotta nekem a dokiját,úgy volt,hogy mindketten nála szülünk tegnap vérezgetni kezdett és üres a petezsák.Nem értem,miért történik ez.Remélem,hogy veletek minden rendebn lesz és borzasztóan sokat gondolok rád.

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok, fekudnom kell, fenyegeto veteles, most mar csak pecsetelek de SZIGORU AGYNYUGALOM! Mindket babanak dobog a szive. :D Mindeketto 2,7 mm.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Szia Tontica!Hála istennek minden rendben.Nagyon örülök neki.Pihenj nagyon sokat.Drukkoltam nagyon...

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Tontica!

Jajj de jó,hogy mindkét szivecske dobog.Fel ne kelj nekem,tudom,hogy nagyon nehéz lehet,hiszen ott a picúr közben.Gyógyszert nem kaptál? Mit mondtak,mi vérezhet? Jó kérdés,tudom,hogy általában csak találgatnak,de a lényeg,hogy ott a két kis szívecske és dobognak.Hú,most elsírtam magam,annyira örülök nektek.Nagyon vigyázz magatokra,mert kell itt a jó példa,hogy mire oda kerülök én is bízhassak,hogy neked sikerült. :D

Mindenkinek puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!
Tontica pihizz sokat! Sokat gondolok rátok! Drukk!

Kép
faul
 
 


Sziasztok!

Tontica: én is nagyon szorítok értetek! Tudod, én is ikreket vártam, és átérzem a helyzetedet. Bevallom, mikor elkezdtem vérezni 18 hetesen, én is csak azért imádkoztam, hogy legalább az egyik baba megmaradjon. Hidd el rendben leszel. Tudod, azt mondtuk, hogyha kell, 9 hónapot is kórházban töltünk, csak legyen picink. Azért amíg otthon nyugodtan vagy, addig ez nem fenyeget. DE tényleg csak feküdjél!!!Sokat gondolok rátok!
Sütőtök: annyira örülök, hogy nektek is összejött! :D Vigyázz nagyon magatokra!
Többiek: kitartás, nemsokára nekünk is össze fog jönni! :wink:
Csütörtökön voltam inszemináción. A doki azt mondta, hogy 20% esély van arra, hogy sikerüljön. ( A sima inszeminációnál 10-12%) A vetélés miatt nyitottabbá vált a méhszájam, és így könnyebben sikerült feljuttatni a műanyag csövecskét. Azt is mondta, hogy nem szabad a vetélés után 3 hónapnál többet várni, mert ilyenkor még emlékszik a szervezet a terhességre. A hasam szurkál, de nem tudom, hogy ez jót vagy rosszat jelent. Március elsején kell visszamennem vérvételre. Akkor leszek pont két hetes, és kiderül, hogy terhesen-e? Addig reggel, este 2-2 kapszula progeszteront kell a hüvelyembe felhelyezni :oops: . Remélem meg lesz az eredménye! Mellette E vitamint és folsavat szedek.

Mindenkinek szép vasárnapot!
Sok puszi: Timi
kabócabobár
 
 


Tontica! :)

Annyira de annyira örülök a két kis szívecskének!!!! :)
Rengeteget gondoltam Rád, az esti imámba is belefoglaltalak, úgy tűnik használt :)

tudom, nehéz lehet feküdni a kisfiúcska mellett, de gondolj arra, hogy ez csak egy átmeneti állapot, ha stabilizálódik a terhesség úgyis felkelhetsz majd :)

és ezek a DRÁGA KINCSEK minden áldozatot megérnek!!! :)

tegnap én is feküdtem, annyira gyenge voltam, ma már SOKKAL jobban vagyok, eltudom látni a családot :)

rohadt egy dolog ez az influenza, de talán azért nem volt lázam, mert a sok vitamin, immunerősítő csak számít valamit :)

Melissa is jobban van, de most két étig itthon fogom...azon imádkozom, hogy a fiúk ( Patrik és a férjem ) ússzák meg a nyavalyát...

Eszter!

Kimondhatatlanul elszomorít, hogy ennyi kis Élet gondolja meg magát... :(
mondd meg Little-nek, hogy lélekben Vele vagyunk, és ha úgy gondolja, csatlakozhatna hozzánk...

Kabóca!

de jó, hogy jelentkeztél, hiányoztál már :)
képzeld, nekem is márc. 1-én derül ki, hogy sikerült-e, bár a pé. előtt 2 nappal voltunk együtt...elméletileg össze jöhetett, kíváncsi leszek.

az E vitamint milyen gyakorisággal szeded?

Edina drága! :)

Te is írhatnál Magatokról, látod, itt zajlik az élet...
hogy van a mi kis első TopicBabánk?? :)


Sütőtök!

Felétek nem tombol az influenza?
Vigyázz nagyon Magatokra, inkább ne vidd Lillát oviba, nehogy hazahozza a vírust...

puszi Mindenkinek,

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


étig=hétig :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Tontica - gratulálok és nagyon drukkolok! Már üzentem a mi két kis csillagunknak, hogy dologra fel, van kikre nagyon vigyázni!!!!!!!! Így amíg mi még várakozásra vagyunk "kárhoztatva", addig biztosan vigyáznak rátok ők! (még két hét van a négyhetes konrollig - kínlódunk.....)

Timi -nagyon szorítok az inszem sikerességéért!!! Nem tudom, volt-e már ilyen beavatkozásod, én lombikos vagyok, lehet, hogy tudod, akkor ne haragudj, de ha elfogadsz egy jó tanácsot: nekem a lombik után fehérjedús táplálkozást javasoltak pontosan az utrogestan miatt - te is azt használsz? - hogy gyorsabban felszívódjon. Meg én kaptam Isostar-t , hogy igyam naponta s legalább fél litert. Ez egy csomó vitamint tartalmaz, meg kicsit feltúrbózza a szervezetet, nem engedi, hogy beteg legyél most ebben a nagyon fontos időszakban. Persze nem kell megfogadni, de én hiszem, hogy nekünk a lombikos beavatkozás ezeken is múlt, nemcsak a szervezetem ügyeskedett magától. Örülök, hogy ezt írtad a három hónapról, attól félek, nálunk sem megy majd a kivárása, de mi próbálkozunk egy picit spontán is, merthogy a lombik előtt érdemes tényleg 6 hónapot kivárni. De addig akár....... :wink: Nagyon drukkolok neked!!!!!

Persze mindenkinek nagyon drukkolok aki babát szeretne, tessék csak szorgosan babásodni, hogy mi ,akiknek még várni kell kicsit - ugye érzitek a szenvedést, hogy már harmadszor hozom elő? :D - csak pozitív példákat lássunk magunk előtt!!!!!!!!!!!
julika79
 
 


Sziasztok!

Sheila: az ember csak ilyenkor érzi, hogy milyen sok az a hátra lévő két hét. Reggel és este egy -egy szem E vitamint veszek be. Vigyázz magadra!
Julika: igen, olvastam, hogy mi történt veletek, de mivel te még új vagy, nem tudhatod, hogy nekünk a harmadik inszemináció sikerült. A miskolci Kaáli Intézetbe járunk és maga Kaáli professzor mondta a 3 hónapot. Valamit csak tud?! Igen, utrogesztánt használok, de nekem nem mondták a fehérjedús táplálkozást, és isostart még soha nem használtam. Láttam, hogy nálatok mi a probléma. Nálunk a férjem tenyészbika :lol: , nekem viszont túl zárt a méhszájam, bár a vetéléssel tágult. Hol lombikoztatok? Nekünk már csak két inszeminációs lehetőség van hátr, és utána mi is lombikozhatunk. Nem szeretnék odáig eljutni. Ja! Mi is próbálkoztunk januárban spontán, úgy, hogy mini mikroszkópot használtam. Nem jött össze, és nem akartunk tovább várni. Ezt gondolom Te is megérted, és biztos Ti is így lesztek vele.

Na, pusz!
kabócabobár
 
 


Lanyok, olyan aranyosak vagytok!!!
Folkeltem egy kicsit mert mar irtora faj a hatam a fekvestol.
Sajna, verezgetek, nem nagyon de piros vert, nagyon felek hogy hiaba csinalom ezt megint vegig! :cry:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica!

Nem tudom,hogy az ottani dokiknak mi a véleményük,de én legközelebb biztosan szeretnék progreszteron tartalmú hüvelykúpot kapni.Te erről mit tudsz.Esetleg nem kaphatnál?Továbbá vegyél be C vitamint,mert az összehúzza az érfalakat így csökkenti a vérzést.Nekem doki mondta és utána felhívtam telefonon egy terhesség alatti gyógyszerszedéssel foglalkozó számot is (mivel rá van írva,hogy terhesen ne szedd),és azt mondták,napi 500 Mg megengedett.Próbáld ki és vegyél be magnéziumot is,az meg napi 1000 mg-ig megengedett és a méhösszehúzódásokat gátolja.Remélem valami segít.Persze kérdezd meg a dokit.De nekem 3 doki is javasolta egymástól függetlenül,ennyien láttak ugyanis amíg véreztem és még élt a baba.Nekem sajnos kevés volt,de hátha neked nem így lesz.És a progis kúp nagyon jó volna.Én valamiért úgy érzem,ha akkor én kaphattam volna,még most is bennem volna a baba.Pihenj sokat.Mikor kell visszamenned?

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Timi - most aztán igazán jó kedvem lett!!!!!!! :lol: :lol: Nagyon bíztató, hogy igazi szakember mondta ezt a dolgot a három hónapról. Nagyon várom már a végét.....Mi Győrben lombikoztunk, az is 250 km-re van tőlünk, de így is ez van a legközelebb. Nagyon elégedettek voltunk az ottani csapattal, dr. bácsim végtelenül kedves, jószándékú, és legfőképpen alapos. Nem ijedtünk meg attól, hogy vissza kell mennünk, de nem bánnánk, ha nem kellene mégsem :wink: Igen, maximálisan megértem, hogy nem akartatok tovább várni. Nekem ez a legnagyobb félelmem: most még ugyan bizakodva állunk elébe a dolgoknak, de félek, és ettől bizony nagyon, ha sokáig nem sikerül kisbabát hívni a pocakomba, nagyon mélyre fogunk csúszni lelkileg. Így aztán március végén már megyünk konzultálni, és valószínűleg még ebben az évben lombikozni is fogunk. De azért lehet, hogy a tervezett 6 hónapnál több időt adunk most magunknak - legalábbis most így látom. Addig meg reméljük nagy lesz már a tülekedés a kis lelkek között, akik hozzánk akarnának születni :roll:

Nagyon drukkolok neked, bízom benne, hogy a tavasz meghozza mindannyiótoknak a várva várt babócát!

julika
julika79
 
 


Eszter!

Nagyon jó, hogy megosztod velünk ezt a sok hasznos infót :)
Én most elég nagy dózisú C-vitamint szedek (2000mg ) a betegség miatt, használt is, mert ma már nem húzott az ágy, szinte teljesen egészségesnek érzem magam.

bevallom, nem tudtam, hogy vérzés esetén is használ...
progis hüvelykúpra én is gondoltam, nekem már az első vetélésem előtti vérezgetéskor az villant az agyamba, hogy kevés lehet a sárgatest egy idő után ( kb. 8 hét ) és csak azt a néhány hetet kellett volna áthidalni progi pótlással, míg a méhlepény átveszi a sárgatest termelését...
ez persze csupán az én "megérzésem", ha lehet így mondani, de ha ez igaz, akkor most lenne egy 10 hónapos babám :(

ha most nem estem teherbe, akkor végre rászánom magam a hormonprofil kivizsgálásra, bár azt olvastam, hogy előfordul, hogy nem terhesen teljesen OK a progiszint ( a szabályos ciklusaim erre utalnak) babásan mégis kevésnek bizonyul abban a kritikus néhány hétben :roll:

egy szó mint száz: ha pozitív lesz a teszt, elmegyek dokihoz, és ragaszkodni fogok a hüvelykúphoz, állítólag ártani nem árt, Te mit tudsz róla??

Tontica!

A babáid szívecskéje ver...ez nagyon jó dolog.
A vérzés lehet ártalmatlan is, lehet, hogy Neked is kicsit kevesebb most a hormontermelésed a két baba miatt...beszélj a dokiddal.
Az UH nem mutatta meg, honnan származik a vérzés??
úgy tudom, azt lehet látni.

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Lanyok, ez borzalmas, inkabb mar lennek tul az egeszen, nem birok igy lenni hogy sirok ha erosodik a verzes meg azert is ha gyengul. Inkabb menjenek el a babak bekeben, nem akarok tobbet szenvedni! :cry:

KépKép
KépKép
tontica
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?