Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti!
Kitartás a mai napra, majdcsak este lesz. (Ez gondolom jó hír így fél 8 magasságában. :) )
Jó kis gyakorlat lesz ma is, majd mesélek Zsoltinak, hogy mire számítson. :wink:
Most már értem ezt a keményítős dolgot, én sima rántást használok, a jó kis hagyományos módszert, ezért nem értettem ezek szerint. :oops:
Éjszakánk jó volt, gyerekek egyszer sem ébredetek, és még alszanak. Gondolom lassan kelnek, 3/4 8-kor szoktak. Én továbbra is marha szarul vagyok, de annyi baj legyen.
Az orvoslátogatást elnapoltap holnapra, nem látom olyan súlyosnak a helyzetet, és bevallom, félek, hogy ott, a sok beteggel teli rendelőben nyalnak be valamit, ami még rosszabb lenne.

Edith!
Remélem meglesz a jó megoldás net ügyben, és tudsz jönni. Nekem is nagy segítség, hogy van, lehet, már befordultam volna itthon, ha még ez sem lenne. Főleg amióta egy autónk van, és azzal a Zsolti jár dolgozni, így nem is tudok olyan egyszerűen kimozdulni a manókkal, csak nagy szervezések árán.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jó reggelt!

Márti, hidd el, én is pontosan olyan vagyok, mint te. Mondjuk régebb totál kikészített egy ilyesmi, most már kicsit edzettebb vagyok, de vannak napok, alkalmak, amikor most is kiborulok. Pl. van úgy, hoyg IStván nem késik sokat, talán félórát, és mégis idegesít. Pontosan azért, mert nem tudom előre. Persze, ha felhívna (de van amikor ő sem tudja pontosan, hogy maradnia kell még, illetve mennyit) előtte, akkor más lenne. Csak van olyan szerencsém, hoyg mindig olyankor készítek mondjuk hasábburgonyát, ami csak frissen finom, amikor ő nem jön meg pontosan. Szerencsére elég ritkán fordul ez elő.
De pl. egyetemista koromban volt olyan htvége, hoyg nem találkoztunk, mert nem lehetett. HA megbeszéltük előre, minden ok volt. de volt úgy, hoyg akkor hívott fel pénteken délután, hogy csak másnap tud jönni, amikor én már indultam az állomásra, hoyg várjam őt. Na, azt az éjszakámat sem irigylem magamtól. Hiába, ilyen hülye a természetem. Most annyival vagyok nyugodtabb, hoyg úgyis megjön, és hozzám/nk jön. Nem az anyjához, mint régebb.

Képzeljétek, az este majdnem el kellett altatnom Krisztát. Már kérdeztem is Istvánt, hoyg mivel doppingolta így fel, nem és nem akart elaludni. Ha letettemcsak sírdogált, ha felvettem játszhatnékja volt, pedig már fél 10 körül volt! Aztán mégiscsak sikerült, hoyg letettem, megsimiztem, szeme láttára kijöttem a szobából (de résen voltam) és aztán elaludt. A pozíciót viszont nem is részletezem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No, de aztán úgy elaludt, hogy ma reggel 3/4 8-kor ébresztett fel, hogy enni adjak. :shock: :shock: :shock: Igen bizony, annyi ideje először ismét átaludta az éjszakát. Én meg mégis olyan zombiként keltem fel, mintha semmit sem aludtam volna. Sőt, még állandóan álmodtam is, hogy mit mivel ehetek és mit mikor ehetek! :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: (Tudjátok, éhes disznó...)
NA, de most még nem vagyok éhes, még a kávénál tartok. de megkérlek titeket, szorítsatok a mai gyümölcsnapomnak. Nálam ez a bibis nap. De kibírom. és tudom, hoyg csak az első 1-2 alkalom a nehezebb, a többit már megszokom. Igaz, majd lesz egyszer egy hónapban víznap is, de valahogy csak megcsinálom! :)

Ja, Márti, még azt akartam, hogy azért elég veszélyes lesz a párod munkája, és főleg ha majd élesben is el kell mennie, akkor addig biztos rágod a kefét. Viszont gondolom, itt is a racionalitás a lényeg, hogy jól ítéljenek meg dolgokat, a megfelelő pillanatban megfelelően döntsenek. A felelősségük is hatalmas azért. De Roland biztos mindig helyt fog állni, és ügyes lesz. (Na, ez kicsit hülyén hangzik, de ha ez a megfelelő szó rá!) te pedig nagyon büszke leszel a férjedre! :)

NA, megyek, mert a csajom sztrájkol, hogy ő is be szeretne jönni ebbe a kupiszobába, de mivel nem engedhetem a sok bazár miatt (István még mindig dolgozik) én megyek ki hozzá.

Andi, remélem, tényleg van változás nálatok, és persze jó irányba?

kellemes napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, Andi, írtál!
Örülök, hoyg úgy néz ki, a manóknak semmi bajuk. te pedig szedd össze magad! Nem tudod, hogy Anyának nem szabad betegnek lennie? :lol: :lol: :lol:

Én is nagyon remélem, hoyg sikerül jól megoldani a netkérdést. István simán lemondana róla, neki nem hiányzik, de mondtam neki, hoyg könnyen beszél, hisz minden nap elmegy itthonról, a cégnél van net, persze, ha kell, de neki nem ez jelenti a "kimozdulást" itthonról, mint nekem. belátta, hoyg igazam van. Bár abban neki is igaza van, hogy a tavasz jöttével úgyiskevesebbet tudok majd jönni, hisz több időt töltünk majd a szabadban. de még akkor sem mondok le róla.

NA, még lenne a keméynítő, de muszáj mennem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Edith!

De-de, mondogatom is magamnak, hogy jobb lesz minél előbb jobban lenni. :wink: Csak valahogy eddig még nem sikeredett. :) De rajta vagyok az ügyön. Most pl. teát fogok inni (amit utálok), hátha...
Bár lehet ezt egy kicsit el kell halasztani, Marci mintha ébredezne.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith:persze veszélyes ez a meló, meg tuti görcsbe leszek ha vonulás lesz, de az előző munkahelye sem volt veszélytelenebb!!!!Ha "csak" azt nézzük, hogy mennyi pénzzel mászkált állandóan, meg ugye áruszállító volt és a kocsira még véletlenül sem vettek téligumit, és itt a Gellért hegyen mikor terítette az árut nem 1x keresztbeállt az úton a kocsival, mert annyira csúszott télen az út!!!! :shock: :roll: Szóval félteni fogom, de nagyon jó a kiképzés és aztán lehet , hogy elkerül innen egy nyugisabb posztra!!!De eddig nagyon lelkes :lol: .
Persze, hogy szorítunk a gyümi naphoz!!!!!Megcsinálod!!!!Nincs mese!!!! :wink: :lol:

Zsandi:gyógyulj meg gyorsan!!!!Te is egyed azt az osci..izét!!!! :wink:

Net nélkül én is mehetnék vígan a Hárshegyre!!!!! :shock: :lol: Az tutifix.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,de most érdemben nem tudok senkihez szólni.A testem itt van,de az eszem sajnos a papám körül jár.Tegnap meghalt,és hiába tudtuk hogy menthetetlen és készültünk,mégis teljesen magam alatt vagyok.Remélem egy pár nap és rende jövök.
bibolya
 
 


Tegnap elszaladtunk vásárolni az Auchanba , mert nem volt itthon ásványvíz meg miegymás, és észrevettem, hogy van itt is Família, amit eddig csak Soroksáron láttam, olcsó cuccokat lehet kifogni.....éééééééééééés bementem, apa nagyokat sóhalytozott :shock: :wink: , mert ugye miből????De aztán megdícsért, mert 1800 Ft-ért vettem a Zsombinak 1 gatyót a Szoninak meg 2 gatyót és egy csajszis felsőt!!!! :wink: Zsombi méretében nem sok minden volt !meg voltak drágább cuccok , de ezek is édesek!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya drága!!!!Őszinte részvétem. :cry: Ha számítottatok rá akkor is nagyon nehéz!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam vissza,most megint panaszkodhatok egy kicsit?
Ugye nem kivántok a francba ilyenkor??
De újabb tépázás esett a lelkemen.Ami így is eléggé pocsék,és nem tudom,hogy húzom ki a következő fizuig.Na de nem emiatt fárasztalak ismét titeket.

Itt voltak anyámék,meglátogatni minket.Először leírom a jó cselekedetét(tudja,hogy milyen sz@rba vagyunk)bevásárolt erre a hónapra.Tényleg nem igazán kell boltba mennem.Kenyeret én sütöm, lisztem van 35kg(a nagycsaládos adományból,még decemberben,írtam is)tejet,olajat,cukrot,margarint,felvágottakat,tisztítószereket,mosóport,öblítőt
a gyerekeknek finomságokat hozott.Nagyon jól esett,tudom,hogy pénzt nem ad,mert ezt már egy párszor a tudomásomra adta,de ez most tényleg nagyon jó cselekedete volt.
De nem az én anyám lenne,ha nem gázolt volna bele a lelkembe.
Azt mondogatta miért nem megy még a Hanna,mert a Zsolti is csak 1.5 évesen indult el,és ugye nem beszél,és nehogy a Hannával is ez legyen.
Én is elgondolkozom ezen,de nem rágom magam miatta,de ha még fel is hívja a figyelmemet,akkor persze,hogy ezen rágódom.
Ráadásul azt mondja biztos nem tudom majd rendes suliba íratni a gyereket,ez olyan rosszul esett.Van még 3éve a suliig,és a szakember sem nyilatkozik még ez ügyben,mert olyan messze van a suli.És sokat fejlődött szeptember óta.Igaz nem beszél még folyékonyan,de már egyre több szót mond.
Az eddig is elég rossz állapotomnak nem igazán tettek jót ezek a megjegyzések.Nem érzi,hogy mennyire meg tud bántani ilyenekkel.Mondjuk én úgy érzem,hogy szerinte miattam ilyenek a gyerekek,mert nem foglalkozom velük.Ez a rögeszméje.(remélem így kell írni :oops:
Meg állandóan a "mostoha"tesóm gyerekéhez hasonlítja-pedig ő igazán tudhatja,hogy minden gyerek más,hisz bölcsőde vezető,tehát csecsemő és kisgyermek gondozó-aki 16 hónapos.Már 3 hónapja egyedül megy,megmutat dolgokat,tudja hol a feje,hasa,lába,szótagokat,rövid szavakat mond,mert az Ancsa(az anyuka)foglalkozik vele.
Na megkaptam megint!
Természetesen azt is el kellett mondani,hogy most jöttek haza Grand Kanariáról(asszem így írják)én meg nem tudom,hogy miből élek meg ebben a hónapban.Most nem a tesóméktól sajnálom,nehogy félreértsetek,de ez anyám sznobizmusa,mert nem is a nev.apám hozta fel,pedig az ő fia,és nem is a tesómék hívtak fel,hogy elújságolják,hogy nekik még erre is van pénzük.
Szóval nem igazán értem anyámat.Abszolut nem tud beleérezni a helyzetembe és a lelki állapotomban.Ilyenkor még jobban érzem,hogy sosem álltunk egymáshoz olyan közel,mint szerintem kellett volna/kéne.

Na befejezem a siránkozást,ugye tényleg nem haragszatok rám ezért???
Majd visszaolvasok!
Puszi
Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Ibolya,
fogadd őszinte részvétemet!
timiban
 
 


Jó reggelt!

Edit, megkérdeztem a csajt aki foglalkozik nálunk az Aloe Verával és azt mondta, próbáljak este is adni gélt az Ádámnak. (ma megint nagyon jól aludt éjjel)
És van nekik egy mézük, amit már picibabáknak is lehet adni. Az nagyon jó akkor, ha szarul alszik a csecsemő. Most hozott át az anyu belőle, este kipróbálom. Majd beszámolok.

Timi, nagyon sajnálom, hogy ennyire belegázolt a lelkedbe anyukád. Én mindig azt hiszem, hogy csak nekem van ilyen seggfej családom. (Nem részletezem a hibáikat, a lényeg, hogy lehet költöznünk kell és nem miattunk, hanem a drága család miatt.)
De ne hagyd, hogy elbizonytalanítson, TE JÓ ANYA VAGY!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, nemcsak ennyi voltam, csak közben jöttek hozzám.

Ibolya, nagyon sajnálom, ami történt. Erre nem lehet felkészülni, mégha hosszú betegség előzi is meg.
Én a nagymamámmal voltam így, akit mindenkinél jobban imádtam. 5 évig közdött a rák ellen, és bár egyre gyengébb volt, én mindig hittem, hogy most kicsit rosszabbul van, de majd újra jól lesz. 10 éve hagyott itt és a mai napig van, hogy álomba sírom magam annyira hiányzik. És ezen az idő sem segít.

Edith, ügyes vagy a fogyókúrával! Kitartást, aztán lehet hamarosan én is belevágok.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ibolya, Részvétem a papád iránt! :( :cry: :cry: :cry: Valóban, a halálra sehogy sem lehet felkészülni.

Jaj, Timi!
Olyan szomorúan olvastam, amit írtál! Nem fér a fejembe, hogy lehet valakinek ilyen pont az anyja. Mert ha egy idegen mondaná, talán meg sem hallanád, de a saját anyjától abszolút nem ilyesmire, kritikára, rosszindulatra számít az ember! Nagyon sajnálom.
De...
Kérlek szépen ne vedd fel a szövegelését! Tudod, hoyg nem a te hibád, hogy Zsolti még nem beszél folyékonyan! És Hanna még nincs abban a korban, hogy ilyesmit el lehetne dönteni nála. Meg aztán ott van Rebi és Áki, akik ügyesek, és ők is a te gyerekeid, azok a gyerekek, akikkel "nem foglalkoztál"! :evil: :evil: :evil: Egyáltalán, honnan veszi anyud a bátorságot és a pofát (már bocs') hogy ilyesmiket vágjon a fejedhez?! A jó cselekedetét ezzel sikerült tökéletesen elb...nia. Biztos nehéz nem felvenni. De valahogy próbáld meg. És látod, ha mi érdemben nem is tudunk segíteni rajtad, azért ittvagyunk, és nyugodtan, bármikor, bármi kapcsán kiöntheted a szívedet! :)

Márti, végülis igazad van a veszélyességet illetően. MInden munka másképp nehéz. Ami pedig a téli kocsizást illeti, én is utálom. István is épp elég sokat jár-kel az országban, és csak én tudom, hoyg mennyire idegesvagyok, amikor tudom, hogy úton van. Úgyhogy átérzem a helyzetedet. :)

Barbi, merre? Ismét nincs net?

Zsuzsi, te sem jelentkeztél már rég!

Edit, helyzetjelentés?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbi, közben nem friss;tetetm, és nem láttam, hoyg írtál. Az én Papám ugyancsak 10 éve halt meg, és én is sokszor megsiratom még mindig. Ő még élhetett volna, mert azonkívül, hogy majdnam 70 éves volt, semmi baja sem volt. Hirtelen jött a halála. Kedvencem volt. Rengeteget tanultam tőle, annyit mesélt mindig. Nagyon szerettem.
Sajnálom a költözést. Hátha mégsem fog kelleni majd. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, megint én! :roll: :roll: :roll: Pfujj, tele van velem az oldal! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Barbi, nem "friss;tetetm" akart lenni az előbb, hanem "frissítettem".

Valaki adott már karalábét a babójának? Hogyan készítettétek el? Én tegnap vettem, és ki szeretném próbálni.

Most viszont húztam innen! :P :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, én már adtam karalábét az Ádámnak, de csak a húslevesből, külön még nem főztem neki.
Nagy segítség voltam, nem? :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith:én már adtam karalábét, simán krumplival meg husival ette!!!

Timi:fel a fejjel!!!! :wink: Nem kell odafigyelni, ezekbe a játszmákba nem kell belemenni ő így gondolja te meg NEM!!!!!És nyugodtan panaszkodj!!!! :wink: :lol:

Na megyek , mert ez a lakás sehogy sem akar ragyogni...mondjuk csak kis lépésekben haladok, nehogy feltünő legyen és elvakítsa a páromat a ragyogás!!!!! 8) :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na mi a helyzet???Mindenki elvándorolt????? :shock: :shock:

Jelentem megfőztem a borsófőzeléket, nem lett a legtutibb, mert kicsit híg lett, de a kisgazfickóm úgy tátogott mint a verébfióka és megette mind :shock: :lol: , úgy örültem neki!!!!!Apró örömök az életben. :lol:

Apa most hívott, ma nem "fulladt" meg, visszajöttek, mert kóvályogtak csak bent és ugye fogyott a levegő; a "tűzhöz" nem jutottak el, de legalább túlélte :wink: :lol: !!!!Már ennek is örülni kell!!!!Sokan üres palackkal jöttek ki!!!!Egyszóval ügyes volt! 8)
De majd csak 6 óra magasságában várható, node sebaj, Zsombi 2 órát aludt délelőtt már nézegettem is, hogy mi a baja!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

Gyorsan, futtában...

Ibolya, fogadd őszinte részvétünket.

Úgy tűnik ez egy ilyen időszak, nekünk sincs túl jó hírünk. Anyuék házában lakik egy lány, akinek eladtuk az ikerkocsinkat tavaly év végén, mert ikerbabókat vár(t). Anyu összefutott a húgával tegnap, és kiderült, hogy állítólag az egyik baba meghalt. Többet nem tudunk sajnos, mert anyu nem faggatta tovább, mert pici a csaj, de eléggé kiborított minket a hír...

Egy közérdekű hírünk is van: a CBA-ban lehet kapni Vivien babavizet is már, jelenleg 69 forint a 1,5 l-es, ami verhetetlen az Óbudai és a Szentkirályi árához képest.

Rólunk: egyre kiborítóbb a lakásnélküliség, Julcsi kijelentette mindegy hogyan állunk, ő hétvégén költözik. Ja, és holnap valószínüleg beugrik ide a melóhelyemre, hogy netezzen.

A lányok ma fodrásznál voltak, kíváncsi vagyok a frizurára, pláne Dorkánál, ő most ment először.
Vendég
 


Sziasztok!

Ibolya!
Őszinte részvétem, elhiszem, hogy megvisel, erre nem lehet felkészülni. :cry:

Timi!
Semmiképp ne törődj ezekkel a beszólásokkal! Tudom, hogy nem egyszerű, főleg, ha az anyukádtól hallod ezeket, de nem szabad foglalkozni velük. Arra semmi szükség, hogy elbizonytalanodj! Nagyon jó anyukája vagy a gyerekeidnek, törődsz, foglalkozol velük, ennél nem lehet többet tenni. Ha megfeszülünk sem tudjuk befolyásolni, hogy a manó 10 hónaposan, vagy 15 hónaposan induljon el, és ez így van jól. Nagy baj az, ha emiatt bárki téged ró meg. Legyen ez az ő szegénységi bizonyítványa.

Márti!
Mi újság? Lassan 6! :wink: Megvagy még?
Mégegyszer gratula Rolandnak a túléléshez. Napról napra ügyesebb!

Edith!
Lehet már lényegtelen, de én is adtam már karalábét a törpéknek, én felkockázva megfőztem, legtöbbször krumplival (nálunk ez majdnem kihagyhatatlan alapanyag), husival, egyéb zöldséggel adtam. Nálunk sikere van. Sőt, én egyszerre többet is szoktam főzni, aztánt turmix, fagyó. Így csak szedem elő alkalomadtán.
Hogy alakul a gyüminapod?

drev!
Örülök, hogy azért néha beugrasz helyzetet jelenteni! Várjuk holnap Julcsit is!
Majd dobjatok képet a megfodrászolt csajokról, arik lehetnek.
Akkor hétvégén költözés! Hűha, az már tényleg itt van! Ügyesek legyetek!

Barbi!
Mesélj kicsit magatokról is! :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsuzsi, Edit, Zsu, Évi?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ani?
(Remélem nem maradt ki senki. :oops: )

Andi
Kép
zsandi
 
 


Julcsi:gyere mesélj...na jó csak holnap, de túrd félre az Árpit!!!!! :wink: :lol:
Azt az ikerbabót nagyon sajnálom :cry: , mióta vagytok TI szóval a Zsandiék meg a Julcsiék jobban átérzem az ikresek helyzetét, hogy milyen nehéz , de egyben milyen nagyon jó is , hogy kettecskén vannak!!!!! :lol: És az Izáék is hogy megszenvedték :cry: .....

Én ma nagyon jól bírtam a kiképzést, ahhoz képest , hogy szakadt az eső és nem tudtunk kimenni, jó napunk volt!!!! :D
Gyerkők édesek voltak:Szoni beverte a buksiját sírt, erre Zsombi loholt át hozzánk a másik szobából és megsimogatta a tesókáját!!!!! 8) :lol: Olyan tündériek voltak és még puszit is adott neki!!!!Meg volt mókás dolog is:Zsombi ha bekötöm az etetőszékbe balhézik ha nem akkor feláll, tehát én fogom az egyik kezemmel, ő meg bohóckodik, na most a kiscsaj is bemászott és együtt ültek vagyis inkább beszorultak egymás mellé!!!!! 8)
Ja, és Zsombi csuda huncut tud lenni, olyan arcokat vág, hogy bepisilek a nevetéstől és ha valami rosszaságot készül csinálni, vagy már csinálja akkor kuncog nagyokat!!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Látom, ma nem pörög nagyon a topic.

Márti!
Örülök, hogy jól bírtad a mai napot. Mégiscsak más így, előre felkészülve. :wink: (Egyébként én is detto így vagyok, jobb, ha tudom előre mennyi az annyi.)

Gyerkőcök már ágyban, de nem akarnak aludni, legalábbis Marci még erősen mondja a magáét. De mivel egyedül alvásra szoktatás kezdődött egy pár napja, így csak hallgatom. (Nem sír, inkább csak kiabál, hogy tuti halljuk meg. :) ) Flóra szerintem már alszik.
Most fürdés után voltak itt apósomék, meghallgatta a két gyereket, meg belenézett a fülükbe. Nem talált semmit, úgyhogy talán nem is lesz gond.

Én meg kaptam NeoCitrant. :wink:

Na, megyek, úgysincs itt senki.
Jó éjszakát!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Pedig én itt vagyok. Most kerültem ide. :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


NA, képzeljétek, mi lett a karalábéból! TÖLTÖTT KARALÁBÉ!!!! :shock: :shock: :shock:
Még magunknak sem főztem soha, de most már Krisztának igen. Olyan jó lett, hogy az egyiket, amit lefagyasztani szántam, IStván ette meg.
Csirkemellet és rizset főztem, majd a húst aprítva összevegyítettem. A karalábékat kivájtam, de először "kalapot" vágtam nekik. Megpároltam néhány karika póréval együtt, majd a kivájt részt és a pórét összekevertem a húsos rizzsel. Megtöltöttem a karalábékat, rá a kalapot, megszórtam petrezselyemzölddel, és kész is volt. ja, egy picike vajat is tettem bele.

Kóstoltattam Krisztával a karalábét még minkor nem volt kész egészen az étel. Nyammogott neki. Kész lett, beültetem a székébe, eszik 4 falatot és elkezdi hajtogatni: inni, inni, inni, ami nála cumit jelent. :roll: :roll: :roll: Már álmosv olt. És egyszerűen akkor nem volt hajlandó többet enni. Egy óra múlva megette majdnem mind. Akkor már jó éhes volt. Aztán másfél órát sétáltunk, jó idő volt. És amikor hazajöttönk, jót aludt. Most voltunk kint rendesen sétálni az utóbbi héten.

A keményítőről akartam mondani, hog y szerintem is jó találmány és kíméletesebb. Bár olyan sokszor nem használom. Mindemellett rántást csak vagy kétféle ételbe teszek, amibve egyszerűen az jár. Pl. bableves. Azonkívül, ha kell, én inkább habarok. Mikor mivel, keményítővel vagy liszttel.
A rántás nagyon egészségtelen, még akkor is, ha nem pirítod meg az olajban a lisztet erősen.

Márti, mikor is lesz a surprize-buli? Tényleg vigyáznod kell, hogy ne vegyen észre semmit! :)
Nagyon aranyosak lehetnek a manók! Már én is várom, hoyg két manóm legyen! :) :P :oops: :wink:

Andi, örülök, hoyg rendben találta apósod a gyerkőket! Neked meg további gyors gyógyulást! :)

Julcsi, gyere ám egy kicsit pletyózni, mert a végén még megkukulsz a költözésig és amíg mindennel készen lesztek! Drukkolok, hogy minél gyorsabban haladjatok! :)

Ja, Andi, emlékszel, írtam, hoyg Kriszta még nem nyirtogatja a szekrényeket? Nos, nem nyitogaTTA. De most már igen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sikerült kinyitnia a konyhaszekrény ajtaját. Én meg csak néztem... és pislogtam. Nem hallottam, mikor tette, pedig ott volt a hátamnál egy méterre. Csak amikor a tányérokat kezdte emelgetni akkor lettem figyelmes rá. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na, jó éjt mindenkinek!

Akiket Andi említett, legyenek szívesek jelentkezni! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Képzeld Edith, ha Internet Explorert használok, akkor az új vonalzodón a kukac fekete háttérrel jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a szöveg olvashatatlan (Kriszta neve, kora). Ám ha Mozillaval nézem az oldalt, akkor nincs háttérszín a kukacnál :) Így olvasható Kriszta kora is...
No, ez egy fontos észrevétel volt... :) Karalábét én is szoktam adni Samunak, cukkinivel készítve nagyon tuti, de ez a töltött is jól hangzik.

Ha már kajcsi, akkor én is domborítok :) Említettem, hogy Brüsszelben a barátnőm quiche-t (magyarul pitét, lepényt készített), ami nagyon bejött nekem. Azóta a harmadik variációt próbáltam már ki, és ez olyan jó lett, h megörökítettem (sajnos az ízét nem tudom virtuálisan megmutatni...). Íme:
Kép Quiche (francia nagyon tuti finomság)

Ha pedig már fotók, két mai kép Samuról
Kép Samu tornázik
Kép Mosoly

Torna: újabban ezt csinálja samu: hanyatt fekszik, húzkodja maga felé a lábait és nagyokat kacarászik közben. Ma rákérdeztem a bölcsiben, és jól sejtettem, onnan jött az ötlet: délelőttönkönt tornázni szoktak, csak a nagyobbak a gyertyaállást gyakorolják - no, Samunak ez jött át belőle. Ja, és tegnap megvolt az első toporzékolása - hát, érdekes élmény volt... nevettem rajta, de felvillant előttem, hogy ez elég durva lehet majd... Rólunk ennyi.

Timi, tényleg borzasztó megélni, h épp az ember anyja mond épp ilyeneket, akitől pedig duplán fáj... Az én anyum is néha úgy meg tud bántani, pedig biztos vagyok benne, hogy nem direkt csinálja.

Ibolya, részvétem! Nagyon nehéz lehet most neked.

Márti, azért nem semmi dolgokat kell csinálni egy ilyen kiképzésen...

Zsandi, nem semmi lehet, hogy Marci már ilyen magabiztosan megy veled a boltba! Nagyon gyorsan eljutott az első bizonytalan lépésektől az ügyes mászkálásig. Nemrég írtad (Dorka, Livi szülinapi videóklipje kapcsán), h ehhez képest Marci még nem is tud menni - hát ezek szerint jó gyorsan elsajátította a technikát!!!

Most csak ennyire emlékszem, mindenkitől bocsi, akit kihagytam. Ígérem, pótolni fogom. Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Tegnap este 6-kor engedett be először a babanet. Én azt hittem, Nálatok se ment, aztán meglepődve láttam, hogy igen. Legalább tudtam mit olvasni!

Ibolya!

Őszinte részvétem! Légy erős a gyerekek miatt! Várunk vissza!

Barbi!

Mi lett a méz eredménye? Nekem nem mondta a csaj! Nálunk így néz ki a napi immunerősítés. Reggel vas és folsav. Ebédnél Aloe gél. Uzsonna Aloe Kids vitamin porrá törve, gyümipépre rakva, este megint gél. Hát jobban nem alszik tőle, de mióta ezeket a vacakokat eszi, farkas étvágya van és mindig éhes. Ja és hízott 20 dekát a hazajövetel óta.

Helyzet nálunk: mindenki jól van (KOPP-KOPP-KOPP-KOPP). KÉt hónapja először bekerült a helyére a porszívó, orrcseppek kiselejtezve, a többi eltéve, köptető szintén szem elől elrakva. Szóval rendeződött az élet! VÉGRE!

Évi! Mindig csodálkozom Samun, hihetetetlen nagy fiú és csodaszép! Nem láttuk még az új hajadat! Én is ma megyek festetni, mert egyébként félig ősz lennék! Családi vonás sajna! Mi a pite receptje? Állati jól néz ki, és látom sós, nem édes, ezt én is megcsinálom!

Timi! Én biztos szólnék Anyámnak a megjegyzései miatt, nem hallgatnám csendben. A legtutibb még az lett volna, ha a betegeskedést is a fejedre olvassa! Ennyire érzéketlen nem lehet az emberbek a saját anyja. És azt nem kérdezted, hogy szerinte mit kellene tenni, hogy elinduljon Hanna és már mondatokban beszéljen? Azon kívül szívesen várod a fejlesztő óra bemutatóra. Ne edd magad, jó anya vagy, a gondjaidat ne tetézd még a viselkedésén való rágódásssal is. Gyere sokat hozzánk, mi biztos nem cseszegetünk! Megy a vigasz puszi!

Márti!

Ügyes Apa nagyon! Szoni várja már a szülinapot? Nagy buli lesz? Én a nappalit lufival fogom díszíteni, bár sokat nem ért még majd a jövés-menésből. Az egyik torta margarétafej alakú virág lesz, a másik egy orrszarvú (na ez Barnusé). Mi is összevonjuk a két szülinapot, a kettő között nincs egy hónap sem.

Na itt kellett félbehagynom, mert a lányom kaját követelt 1/4 7-kor a hét helyett. Most meg Barnust nyüstöli.

Megyek piacra, veszek karfiolt, sütőtököt, répát, brokkolit. Tegnap itt volt a barátnőm a két hónapos lányával, annyira kis tündérke volt. Csak már most rálépett a karban vagyok csak útra. Már előre sajnálom anyukát.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:de bizony vannak ilyen anyák is!!!!!Az enyémről is tudnék mesélni...... :( csak ez olyan hihetetlennek tűnik másokank!
Örülök, hogy jól vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ő már nagyon várja a szülinapot, elmeséltem neki, hogy egybetartjuk(erre anyám ebbe is beleszólt, hogy nem egyszerre van!!! :evil: ), ő is imádja a lufikat meg a Zsombi is, az lesz valószínű!!!!A tortát még nem tudom, nagyon nem rendelgetünk egyiket tuti apa csinálja, mert isteni túró tortát tud, a másikat még passzolom!!!!
Tényleg ti milyen tortát adtok????Ha előtte eszik tojást(először a sárgáját???) és nincs gond, akkor lehet rendes tortát nem????

Edith:holnap lesz a buli, de sajnos nem tud mindenki eljönni(betegeskedés miatt).....remélem azért páran leszünk :roll: !!!

Évi:ez a Samu féle gyaertyaállás tök jó!!!!És milyen egészséges életet él a fiad még tornázgat is!!!!!Nagyon édes!!!
A receptet én is szeretném!!! :lol: :roll:

Zsandi:én pont ezen mosolyogtam egyik nap, amit az Évi írt, hogy modtad a Marci még ennyire nem áááááááááááá ő még nem megy, aztán lassan egyedül megy shoppingolni!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi drága BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :lol:
Ha mégsem heckerkedsz(vagy mi??) akkor Árpi add át légyszi!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Na, ismét egy átaludt éjszaka, kíváncsi vagyok, meddig lesz ez így. De már ennek az elmúlt kettőnek is nagyon örülök. :roll: Most meg még alszik. evett fél 7-kor és azóta még nyomja! :)

Évi, tényleg nagyon szép a fiad, és látod-látod, milyen hasznos a bölcsi?! Biztos lesznek majd rossz dolgok is, amiket felszed, de ez úgyis elkerülhetetlen. Viszont még egyéves sincs és már egyedül csinálja a gyertyát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A lábait kriszta is szereti így felhúzogatni, főleg tisztábatevés közben. :roll: Akkor összefogom mindkét kezét és lábát, illetve úgy, hoyg egy kéz, egy láb, és döntögetem erre-arra, minközben hinta-palintát mondok. Azt a kacarászást és élvezetet! Meg mondja, hoyg: illla, illlla, illla, ami nála hintát jelent. (Múltkor a játszótéri felvételen figyeltem fel erre, és azóta minden ingó, lógó, dülöngélő akármire következetesen használja.)

Edit, nagyon-nagyon örülök, hoyg teljesen meggyógyultatok! Elhiszem, hoyg nagy megkönnyebbülés számodra ez. Remélem, hogy nem egyhamar kell előszedni a jól elrejtett szereket, masinát. Épp tegnap gondolkodtam én is, (bár én hallgassak :oops: ) hogy már több, mint egy hete a porszívó nem volt a helyén, és még a konnektorból is ritkán volt kihúzva. Bár ritkán, de napjában 2-3x még mindig ki kell tisztítanom az orrát.
A tortákat rendelni fogod vagy magad sütöd? Idén én azt szeretném, ha én sütném meg, és vlami nagyon szépet, érdekeset szeretnék kitalálni neki. Én is két tortát sütök majd, egyiket neki, amit kedvére szét is szedhet, a másikat meg magamnak, mert rá 4 napra lesz a szülinapom. És akkor abból eszik a társaság. Így jó lesz, gondolom.

Márti, Szerintem akkor már nem lesz gond a tojásos tortával. Nem is biztos, hogy túlságosan be fog lakmározni belőle, és végülis egyéves kortól aztán mehet a fehérje is. Én lehet hoyg valami túrókrémes tortát fogok Krisztának készíteni, a babák általában szeretik. Pudingosat-krémeset egyelőre mégsem adnék neki.
tejszínhabnak vajon melyik jobb, a növényi vagy a normál tejszín. Mostanában mind a növényit szoktam használni, de az úgy tele van E-kel, hogy rossz olvasni.

Julcsi, Boldog névnapot részemről is! :)

Zsuzsi, nagyon rég nem írtál! :)
ZSu, Ani, BArbi, ti is jelentkezzetek!

Jaj, Évi, engem is érdekelne a recept. Az alaprecept nem egy omlós tészta tképpen? És mint a pizzát is sokféleképpen lehet variálni? :)
Hát igen, a kukacom témáját jól körüljártuk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAgyon tetszik neked! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Különben egyik nap fele le volt vágva, hosszában. A katibogár nem is látszott.

na, megyek, mert már hangicsál a tündérkém.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ja a kukac: :lol: nekem is feketén jön be, ahogy az Évi levezette az okokat, de a katica mindíg látszott betűk meg soha!!!! :shock: Még szerencse, hogy van egy kis memóriám!!!! :D És nem vagyunk 120-an!!!!! :wink:

Ani:jól eltűntél, akkor MOST rémisztettünk el????? :shock: :roll:

Zsuzsi:mi a helyzet?????Éjjel alszik a kiscsaj????És a nappalok?????Akkor most hány foga van????? :oops:

Ibolya: ha esetleg olvasol, ti hol veszitek a pelust???A PEnnyben????És mennyibe kerül????Múltkor vettünk a Tescoban, olcsónak olcsó volt, meg nem is eresztett 8) , de ilyen zörgős a külseje, gondolom nem is szellőzik így semennyire sem! :shock: Eddig a Rossmanost használtuk, de ha azt mondod ez is jó kibróbáljuk!!!!

Aranyosak vagytok csajok moci ügyben, de egyenlőre egyik sem jött be, csak ez:
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... cts_id=515
De ezt rendelni kell, van ugyan a Brendonban de ott 11000.-!!!! :evil: :shock: Azért nem mindegy...a többi nekem keskenynek tűnik, bár találtam tegnap jópofákat, de az is inkább babytaxi és én kintre szeretném használni!!!!Vagyis, hogy a kiskrapek kint tekerjen vele!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

Julcsinak átadom majd a köszöntéseket, egyelőre nem tudom bejön-e, mert ha tud érdemben segíteni a lakásban, akkor ott fog dolgozgatni.
Vendég
 


Jó reggelt!

Julcsikám, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Andi, hogy vagy?

Edit, örülök, hogy végre mindenki meggyógyult. Ezután kérd el az orvosi igazolást mindenkitől, aki a gyerekek közelébe megy. Nehogy...

Évi, baromi aranyos Samu. Ő is folyton mosolyog.
Hogy működik az alvás a bölcsiben? Ha egy ilyen pici baba hamarabb elálmosodik, akkor leteszik aludni? Vagy megvárják a többieket?

Edith, remélem innentől kezdve csak ilyen jó éjszakáitok lesznek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Csak egy-két mondat, így átfutva a termést.

Úgy látom, ellentmondásba kerültem önmagammal. :?
A Julcsiék videóját látva, Marci még nem tudott menni. Akkor kezdett elindulni, tett 6-8-10 lépést, elesett, aztán mászott tovább. Napról napra több lett a lépéseinek száma, most már folyton megy, simám irányt változtat, akkor esik, ha nagyon belendül, vagy elérte a célját, vagy megbotlott. Érdekes módon nem jött még rá, hogy hogy kell felállni kapaszkodás nélkül, így ha lehuppanik, onnan általában elmászik a következő helyig, ahol fel tud állni. Aztán indul tovább.
Persze van, hogy nincs kedve hozzá, olyankor gyorsan letérdel, és másképp oldja meg a dolgokat. Videóval nem tudok illusztrálni, mert béna vagyok hozzá.
Lehet, kicsit bonyolult lett amit írtam, de majd kibogozzátok, gondolom.

Julcsi!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok,

Julcsinak átadom majd a köszöntéseket, egyelőre nem tudom bejön-e, mert ha tud érdemben segíteni a lakásban, akkor ott fog dolgozgatni.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma - életében talán először - Samu teljesen végigaludta az éjszakát. Este fél 9-től reggel fél 7-ig, és egy kis tápi után még fél 8-ig kummantott egyet. (Újabban azért elég jók az éjszakái, általában hajnalban, 4-5 körül kel, h éhes, és aztán alszik tovább, de ilyen sokáig még nem aludt egyben!) Szóval Krisztához hasonlóan, Samu is kellemesen meglepett!

Quiche (sajtos lepény) recept:

az alaprecept:
Tésztához 30 dkg liszt, 1 tojás, 10 dkg vaj, só, és egy kis víz vagy tej az összegyúrásához - 1 órát érdemes hűtőben pihentetni. És igen Edith, ez egy sós omlós tészta... :)
Aztán kerekre kinyújtom (vagy szétnyomkodom), és egy kivajazott, kilisztezett formába símitom (én tortasütőbe teszem, de van direkt quiche forma is).
Töltelék: 5-6 db paradicsom felkarikázva, 2 hagyma, 20 dkg kecskesajt, 2 gerezd fokhagyma, 3 tojás, 2 dl tejföl (esetleg a fele lehet tejszín), só bors, kakukkfű, szerecsendió.
Az apróra vágott hagymát (fokhagymát is) vajon üvegesre párolom. Egy tálban enyhén felverem a tojásokat és hozzáadom a tejfölt (tejszínt), sót, borsot, szerecsendiót, és belekeverem a párolt hagymát.
A tésztát 10 percig elő kell sütni, aztán a paradicsomkarikák felét és a kecskesajt felét váltakozva rátenni, erre jöhet a tejfölös-hagymás cucc, meg egy kis kakkukfű, és a tetejére szintén a paradicsomkarikák és a sajt. Sűtőben kb még 30 perc és készen is van.
A fotón látható változat egy kissé felturbozótt verzió: a tésztájába tettem reszelt parmezánt is (egy barátnőm tuti tippje), és a hagymát nem vajon, hanem felkockázott kolozsvári szalonnával pirítottam. Ja, és kecskesajt helyett mozarellát használtam, de valószínűleg sokféle sajttal finom!
A vegák pedig úgy turbózhatják, hogy a tejfölös cuccba spenótot kevernek, esetleg még reszelt sajtot is.

Julcsi, boldog névnapot!

Edit, nagyon örülök, hogy jól vagytok mindannyian!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi, megvan a vasárnapi ebédem!!!!!!!!!!! Igaz, csak hagymát, paradicsomot tehetek rá, de majd jól le is paradicsomszószozom, és akkor csak finom lesz! A páromnak meg így készítem el, ahoyg leírtad. Illetve, majd meglátom, milyen hozzávalók rejtőznek még itthon. Én is szeretek állandóan "turbózni".

Márti, nagyon jó a kismotor, az ára pedig itt is kb. annyi. n is nézegettem a bébitaxikat meg ilyesmit itthon. (az üzletekben) Remélem, jól sikerül a holnapi buli, és igazán szép meglepi lesz a párodnak! Sokan lesztek? Mit jelent a "batyus"? Mindeni hoz magával valamit? mert ez jó ötlet lenne nálunk is! :wink:

Barbi, nagyon szűkszavú voltál ma! :P

Andi, én kibogoztam. De szerintem nem keveredtél ellentmondásba. Pontosan így értettük mi is. legalábbis én. Az volt a lényeg abban is, amit Márti írt, hogy meglepően gyorsan eljutott abból a fázisból a jól menősbe. :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Vagyok-vagyok, csak nem nagyon jutok a géphez.
Erpé: ez a recept nagyon tuti. Kecskesajt helyett mást is használhatok, nem? Mondjuk mi trappistát szoktunk. Az jó bele?

Na hari, de nem igazán olvastam vissza.
Alig látok ki a fejemből. Két éjszaka is rosszul aludt Bendus.
Gondolom fogzik, másra nem tudok gondolni.

Olyan kár, hogy ilyen borongós idő van, úgy sétálnék.

Tudjátok, írtam, hogy járok pszichoterapeutához, és képzeljétek, tegnap meg lettem dicsérve, hogy szépen haladok. Eddig hetente kellett mennem, és most csak négy hét múlva kell mennem.
Nem mondom, hogy könnyű, nagyon oda kell figyelnem magamra, de hát megéri.

Kedden megyek egy tejcukor és egy lisztérzékenységi vizsgálatra. 7-re megyek , iszok tejcukor lötyit és utána fél óránként négyszer vesznek vért.
Irritális bélszindómám van és semmilyen gyógyszer nem hat, hát most kivizsgálják ezt is.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


ja, én is kismotort szeretnék B-nak a szülinapjára, de ennél olcsóbbat. Mondjuk ez nagyon tetszik nekem. De mi azt hiszem maradunk a 2-3000ft-osnál.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Erpé: ez a mennyiség amit leírtál a receptbe, ebből egy ilyen karika lesz?
Fontos, hogy még ma válaszolj, ezt csinálnék vacsira meglepinek a páromnak.
Vékonyra nyújtjuk a tésztát? Mitől jön fel egy kicsit?Félek, hogy vékony és száraz lesz a tészta.
Jénaiban is csinálhatom, nem?Nekem csak csatos tortaformám van, az is jó?
Bocsi a sok kérdésért.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Andi, én is értettem, de ahogy az Edith is írta, az benne a lényeg, hogy milyen gyorsan eljutott az egy-egy lépéstől a sétálásig.
Flóra hol tart a lépegetéssel? Ő még nem ilyen bátor?

Szerintem ilyen gyorsan fognak eljutni a darabos kaja evéshez is. Mondom én, akinek az Ádám max. a banánt hajlandó megenni darabosan, semmi mást. De az vígasztal, talán nem ő lesz az első, aki 20 évesen is turmixolt kaját eszik. Nem?

Márti, hogy haladsz? Nem buktál még le? Roland nem sejt semmit?

Évi, nagyon jó, hogy végre aludtatok egész éjjel. Mardos az irígység. :lol:

Ani, ügyes vagy, csak így tovább!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, még mindig alig jutottál a tőmondatokon túl! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És csak annyit tudtam meg rólatok, hogy esz a penész :P :P :P :P :P :P mert Samu jól aludt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbi: Bendus se akarja enni a darabos kaját. Ha mi eszünk, akkor jön és kér belőle, néha megeszi. Itt gondolok, a sült húsra, virslire.
Kenyeret, kekszet, kölesgolyót, ezeket megeszi, de ő is csak a banánt eszi meg villával összenyomkodva és a krumplit, sárgarépát már nem.
Én nem aggódom, én még nem láttam felnőttet, aki pépet evett volna.
Bendus egyre többet áll kapaszkodás nélkül és most már néha lépeget is. Háromnál többet azért nem.(kapaszkodás nélkül)Kapaszkodva a világ végéig is elmenne.
Tegnap megtanult puszit adni. Repdesünk a boldogságtól.
Köszi a dicséretet.

Kép
Kép
nemes ani
 
 



Kép
Kép
nemes ani
 
 


Említettem már milyen csapni való anya vagyok???? :cry:
Magára rántotta Zsombi a cipősszekrényt!!!! :cry: Pedig nem messze voltam tőle: mosogattam, de nem hittem hogy ilyet bír művelni!!!! :shock:
Felhívtam mindenkit, nyugtatgatott mindenki, megnyomkodtam a drágát, hamar abba hagyta a sírást!Sehol nem jelzett , hogy fájna , a természetgyógyász is megnyugtatott, hogy nincs semmi baja.Csak a szája vérzett.Most figyelem, hogy nem aluszékony-e meg nem fog-e hányni, de eddig semmi!!!Vagyis most aludt el , de ez normális!!!
2 hetente nem akarom röntgeneztetni :? ,, meg mikor a balesetünk volt akkor a doki is csak megnyomkodta a kis pociját, meg mindenét!Azóta ugyanúgy mászik, bohóckodik és rosszalkodik!
Úgyhogy én most elbújdokolok....remélem azért nem lesz több ilyen horderejű dolog, mert akkor én is megőszülök!!!! :? :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Erpé: merre vagy? Így hogy lesz meglepi vacsim? :(

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Bmo: ne hibáztasd magad. Dehogy vagy rossz anya.
Bendus tegnapelőtt az én lábamon esett át, de úgy hogy ömlött a szájából a vér. Elharapta a száját.
Ja, és amikor még csak megfordulni tudott, akkor pedig leesett az ágyról, mert én nem gondoltam, hogy már le tud onnan forogni.
Én is nagyon megijedtem, de nem lett baja.
Neked aztán pláne tudnod kéne, hogy ilyenek még elő fognak fordulni.
Na, szóval, nyugi. :D

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Itt vannak Bendusról képek:
www.kep.tar.hu/Annuska

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Bocsi itt:
www.kep.tar.hu/Annuska0319

Elrontottam mert felébredt az öcsi és siettem. :D

Kép
Kép
nemes ani
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?