Sziasztok!
bee!
nagyon-nagy gratulaaaaa!!!!!!! Ez vicces, ezt olvasd el: tavaly januárban egyetlen-egyszer voltunk együtt apával január.25-én(szerdai nap volt
, és még a pózra is emlékszem
) (ez volt a pihenős hónap,mert decemberben kidőlt apa, kicsit meghajtottam
)
aztán írtó beteg lettem, emlékszem akkor volt egy hét síszünet a suliban, nem bírtam kikelni az ágyból, és életemben először ki kellett hívni az ügyeletet.
február 13-án teszteltem pozitívat!
Kiváncsi vagyok 2008-ban kinél lesz ez a menetrend??
Szisza, Kikka nagyon tetszett az írásotok. Szisza amit írtál, hogy a gyerek a legnagyobb ajándék. Ez nekem régebben olyan üres frázis volt, Johanna keresztelőjén már értelemmel megtelt szavak!
és hogy ajándékot nem lehet kikövetelni!!?? Hát ezt nagyon szépen írtad.!!
kikka nálad is olyan szépeket olvastam! Hogy ez egy feladat, mindenkinek más a keresztje, szokták mondani, más a feladata, és hogy hitet (általános értelemben) meg türelmet kell tanulni, meg még ki tudja mi mindent...
Alice te is jól látod már a dolgok lényegét!!
és maximálisan egyetértek azzal, hogy így ezerszer boldogabb lesz az ember, én így vagyok vele, látom a két gyerekkel jött különbséget, és félre ne értsetek Domit is imádom, csak ott a nehézségeket teherként éltem meg mikor kisbaba volt, milyen fárasztó felkelni éjszaka ötször, nem akarok otthon besavanyodni...stb, most meg boldogan pattanok éjszaka egykor, hulla fáradtan egy óra alvás után legmélyebb álmomból, és mosolygok a gyerekre. és jó volt Domi mellett dolgozni, mert így alig vártam, hogy itthon lehessek végre!!
okr, de JÓL elkényeztették mindkét gyereket.
De ez már csak ilyen, végül is a nagymamák erre vannak, elég hamar visszaáll itthon a rend, tudják tőlem mit várhatnak el!
Hát nem tudom a sok utazást hogy bírod. Én besokalltam már tőle, igyekszem inkább anyut hívni.
na, ma beiratkoztam a doktorin az utolsó félévemre, lesz egy nagyon durva vizsgám a félév végén. Meg egy dogát kell leadnom. de aztáááán, bármikor megindíthatom a doktori eljárást, nincs már időhatár!!! Ez jó, én nem bírom a határidőket!!
Mondta a tanárom, hagyjam abba a doktorit, mert csak stresszelem magam rajta. (jó fej, mi, már csak egy félévem van hátra a hatból! Jókor mondja!!
)Mondtam már nem stresszelem. - ja, már nem is stresszeli magát rajta???
Hiába, öregszem!!