Új privát üzeneted érkezett!

Paga!

Gratula a korizáshoz :) ! Tudod a korizásba is ugyanúgy bele fogsz jönni mint a vezetésbe. Szerintem :lol: !

Kriszta! Engem is érdekel Vadvirág, de mint írtam én nem gondolom, hogy hazudott, ezért nem is jártam utána :) .

Képzeljétek Mese fél egykor szopizott egy nagyon keveset, utána elmentünk sétálni ahonnan már másfél órája hazaértünk és még mindíg alszik. Déletőtt meg folyton evett volna. (ill. evett is :) )

Holnap megyünk a kéthónapos oltásra, remélem nem fog fájni Neki!

Sziasztok!

KépKép
mandula35

sziasztok új belépő vagyok ,azért itt kezdek írni,mert szintén elmúltam 36...sőt nemrég voltam 40.3 gyerekem van,2 fiú és egy lány.Egyenlőre próbaképpen ennyi sziasztok
Vendég

Ja,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:47-kor.
fanny01

Nyanyuska!
Nem vagy a régi :lol: Ennyit kellett gondolkozni azon a szép háziállaton :lol: :lol: :lol:
Látszik hogy márhol jár az agyad :lol:
Zsikemama!
Üdv közöttünk!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

zsikemama!
Üdv. itt. Nem vagyunk ám mindig ilyen dilisek :) A legjobbkor csöppentél ide :lol: Azért ne menekülj el. Pár nap és lehiggadunk.

Fanny!
Te beteg vagy!

Kép

KépKép
nyanya67

Zsikemama!

Üdv köztünk! Írj egy kicsit bővebben magatokról ha van kedved!
( képzeld, általános iskolában nekem is Zsike volt a becenevem :) )

Szia!

KépKép
mandula35

Jó hír! Most mondták a hírekben, hogy visszavonják a rendelkezést, amely szerint a beteg gyerek mellett, kórházban bent levő szülőnek napidíjat kell fizetni. Az más kérdés, hogy ennek a törvénynek meg sem szabadott volna születnie.

Zsikemama!
Én is üdvözöllek körünkben. Írj magatokról bővebben!

Melinda
fermel

és mit szóltok az eső adóhoz :)

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Én is hallottam, hogy nem kell majd fizetni a kórházban a gyermeke mellett maradó szülőnek. Illetve valami olyan is elhangzott, hogy a kórház döntheti el, kér-e pénzt, és a rászorulóktól nem kell kérnie, mert erre nem kötelezi a törvény, és pl. a szombathelyi kórház úgy döntött hogy ők nem kérnek. Ez viszont azt jelenti hogy nem garantálják az ingyenességet, csak lehetőség... Nem értettem jól, nem tudtam teljes figyelemmel hallgatni. Aki jobban értette írja le légyszi.

Paga
Egyszer sem estél a jégen? Nagyon ügyi vagy :lol:
Én mikor először koriztam, óriási izomlázam lett. De ki nem találnátok, hol :?: a karomban :shock: :lol: Úgy kapaszkodtam a barátomba, hogy el ne essek :lol: :lol: :lol:

Zsikemama
Üdv nálunk. Ugye nem leszel mindig ilyen szűkszavú?

Lányok
Ha valaki nem tudja mit kezdjen az adója 1%-ával:

"... A Szent Márton Gyermekmentőszolgálat Közhasznú Alapítvány immár kilencedik éve folyamatosan működteti a gyermekrohamkocsit, támogatja a magyarországi gyermekmentés ügyét. A tavalyi év során az adózók által felajánlott 1%-os nyilatkozatok 6,6 millió forintot jelentettek a súlyos, akut gyermekbetegeknek, sérülteknek.

Kérünk, amennyiben céljainkkal egyetértesz, rendelkezz adód 1%-ról a Szent Márton Gyermekmentőszolgálat Közhasznú Alapítvány javára.

Adószámunk: 18162785-1-42

További információ az alapítványról és a gyermekrohamkocsiról: www.gyermekrohamkocsi.hu
Köszönettel és üdvözlettel
dr. Krivácsy Péter
kuratóriumi elnök

U.i.: és külön köszönjük, ha ismerőseidnek továbbküldöd a mailt..."

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Icus, Fermel!
Ez a kórházas dolog érdekes. Ezentúl a család fizetési kimutatását mindig hordjam magamnál? Mert ugye nem tudni mikor kerül kórházba a gyerek. Reméljük soha. Vagy hogy másként állapítják meg a rászorultságot? Talán hogy mennyire szakadt gatyában viszem be a gyereket? Na ha valamit hallok azonnal megírom. Köszi hogy írtatok róla

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

csak az UH képhez szeretnék mondani valamit, nekem van egy csomó.
van olyan is köztük amin nem az én nevem szerepel, hanem azé aki előttem volt UH-n, pedig tuti az én babáim vannak rajta, csak a nővér elfelejtette az én nevemet beírni, az előzőé meg ottmaradt.

ugyanilyen az időpont beírása is.
nem jelent semmit milyen dátum v. név van rajta, azt kell h. mondjam.
Vendég

Sziasztok..

Állo vizet felkavarni?....... nos Én mégis megteszem.
Nekem felfoghatatlna és minnél többet olvasok a vitárol annál még inkább az(naujmagyar):) itt van egy ember akit elfogadtunk(köztes nincs) Aki Másnak esetleg nem szimpi, erre jön egy valaki ,egy ismeretlen állit dolgokat most hogy valos nem valos igaz nem igaz...ez mellékes,de az nem hogy rögtön akinek nem szimpi rátámadjon! Fanny drága mért kellet reagálnod rá?
oK nem vagytok szimpik egymásnak? na és? bumm mi van akkor?
Semmi eddig is megvoltál virág nélkül eztán is megleszel! De a tüzet TE szitottad fel avval hogy reagálátl egy idegen beirására!!!
Östzintén csajok melyikotok nyelte volna le ezeket? melyikötök? SENKISE!
és most hol állunk? Fannyt védi Melcsi...ok barátok de és itt abibi oylannal is vitáztok aki kivülállo és itt már nem csupán szimpla viták vannak kezd nagyon komollyá válni.

ehh csajoj csajok..... Nem lett volna szabad ennek eddig fajulnia.Egy szonak is száz a vége ha valakinek gondja van a másikkal tartsa magába ne keverjuk már a kakát még jobban!
Nem kell pártokra szakadni nem aparlamentbe vagyunk.......

Mindne esetre mint csapatszellem az azért nagyon elgondlkodtato hogy simán kiadtunk egy ismeröst egy ismeretlennek!!
És nem hogy megvédtuk volna ,hisz idejárt honapokig,nem még adtuk is a lovat alá.....nem tom érthetö vagyok?

Nme vagyunk egyformák pl nekem simán ment 42évesen teherbe esnem..... embere válogatja ha neki egy focicsapat kell hát legyen Ö dolga felnevelni Öket.ezért nem lehet vaalkit megszolni,ha nem dolgozik Ö élete beleszolásunk nics! Lányok ez egy forum ahol tanácsokat kell adni és kapni megfogadod vagy sem a te dolgod de elitélni SENKIT nincs jogunk semmiért!!!

na más jelentem NIKIM szobatiszta nappalra:D
És imádja a bölcsit:)

levezetésnek na pápuszka:)

Kép
zsenge

Zsenge!
Nagyon is érthető voltál és 100%-osan egyetértek veled. És csapatszellemet említettél, de itt már nincs csapat. Nem is tudom mit gondoljak, csak azt tudom mit érzek. Virágot akit elüldöztek kedveltem, miatta és mások miatt is jártam ide. Fanny viszont becsületből is eltakarodhatna. Vagy megyek én, de vele egy légkörben nem vagyok hajlandó maradni. Remélem én is érthető voltam. Egy valamit még úgy érzek meg kell tennem. Be fogom bizonyítani, hogy rágalom volt az egész és akkor Fanny drága nagyon elszégyellheted magad a sok szitokért.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Két ajánlót szeretnék ideírni (remélem nem ugorja át mindenki) - érdemes legalább megnézni.
Igaz, főleg felsősöknek való, és itt a többségnek vagy idősebb, vagy fiatalabb a gyermeke, de legalább kukkantsátok meg, max. 2-3 perc. Nekem tetszik, Ádámnak is rögtön megtetszett és küldtem is be az iskolába szórólapot. Tudom, hogy sok családnál az anyagiak eldöntik, hogy ilyesmiről szó sem lehet, azért jó lenne kipróbálni.

I.
Erdei iskolák
3-4-5 napos, "ég alatti" erdei iskola, tematikáját az érdeklődő tanítók és tanárok igényeihez alakítjuk.
Az eredei iskolák időpontjai a jelentkezésektől függően februártól folyamatosak.

Szállás jurtában, napi háromszori étkezéssel. Ár: 3000 Ft/fő/nap
Az 1 hetes tábor, napi háromszori étkezéssel, jurta szállásban, kézművel foglalkozással: 25000 FT/fő

http://www.jurta2001.hu

II.
A másik egy havilap, amelyet már korábban talán ajánlottam, de most újra és nemcsak azért, mert szerinten nagyon jó a lap, hanem most azért is, mert fennmaradásáért küzd.
Én második éve vagyok előfizetője, a baráti körben már négyen vagyunk azok, de egy újabb ismerősnek sikerült kedvet csinálni hozzá és tervezem, hogy két rokonnak a közelgő szülinapjára féléves előfizetést adok ajándékba.

A szerkesztőségtől kapott levélből idézek:
"Mi vagyunk talán az egyetlen lap, amely mögött nem áll párt, alapítvány, tehát külső pénzforrásunk soha nem is volt, és nem is lesz. Be akarjuk bizonyítani, hogy az általunk közvetített értékrend megmozgat annyi embert, hogy ez a lap önállóan is talpon maradjon, húsz év múlva is. Ha a Kárpátiának tartósan ezer előfizetője lesz, a lap háttere biztosabbá válik, és nem kell havonta a saját fizetésünkből kiegészíteni a nyomdának fizetett összeget. Jelenleg 980-an tagjai a "családunknak". "

A januári szám borítóját és tartalomjegyzékét itt lehet megnézni:
http://karpatia.freedom.hu/index.php?c=Karpatia-65
A havilap ára 300 Ft/hó, előfizetőknek 3000/év vagy 1500/fél év
regina3

Sziasztok!

Jöhetek? Énis elmúltam 36, sajna már elég régen.
39 múltam, és ha minden jól alakul októberben megérkezik a 3. baba. Nem terveztük, csak úgy besikerült. De ha már itt van...
Szia Mandula! Látom Te is miskolci vagy!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Lányok!
Nem lehetne békében megférni egymás mellett? Attól hogy valaki valakivel nem szimpatizál, miért kéne bármelyiküknek is elmennie :?:

Írásban vitázni komoly felelősség: minden leírt szónak súlya van, sokkal inkább mint az élőbeszédben, ahol korrigálni tudjuk a mondanivalót, ha látjuk hogy rosszul értik a szavainkat. A topicviták fórumszerte tele vannak ilyenekkel hogy "én nem úgy értettem...., csak azt akartam mondani..." stb. Az ilyen vitáknak sosincs győztese - mindig akad egy szó amibe még bele lehet kötni, amit félre lehet érteni vagy szándékosan félremagyarázni - legfeljebb "okos enged" alapon abbahagyni lehet.

És nem kéne ovis módra "öri hari"-t kiáltani azért, mert ez megtörtént. Mindenki tanulhat belőle, hogy a jövőben körültekintőbben fogalmazzon ( akinek nem inge, ne vegye magára), mert gondolom senkinek nem az a célja alapban hogy sértegessen másokat, mégis ilyen irányba fajult el a dolog. Én is bele tudnék kapaszkodni a vita szereplői közül bárkinek a szavaiba, de nem teszem ( mintahogy talán én is írtam már olyat ami mások szemét szúrta, pedig mindig vigyázok hogy az ellenvéleményemet is elfogadható stílusban írjam le).

Igen, többen megbántottak másokat. De talán túl lehetne lépni rajta... én nagyon szeretném. Mindenki maga dönti el hogy marad vagy megy, de szerintem igenis van itt - és lehet még - jó csapat.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Szia Gabi!

Üdv itt. Írj magatokról többet.
A napokban zajlott itt egy csúnya vita, de nem ilyen szokott lenni a hangulat. Gyere bátran :D

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Szücsivel nagyon egyetértek!!!
(Csak én már nem is akarok erről témázni vagy hallani. Nagyon kezd túlnőni rajtunk ez a szombati "botrány")

Egyébként, ha az ajánlásaim nagyon OFF-osak, akkor nyugodtan írjátok meg és nem töröm magamat ilyesmivel. Ez lemaradt az előző hozzászólásomból.

Zsikemama és Gabi
Üdv közöttünk. Írjatok többet magatokról. A topicunk nagyon jó szokott lenni, tele hasznos hozzászólással, ilyen meggajdulás itt még nem is volt, ha jól emlékszem.
regina3

Sziasztok Lányok!

Azért is merészeltem írni, mert hiába ez a 3. gyerkőc, olyan régen voltam már várandós, hogy nem is emlékszem mi, hol, és mikor fájt.
Most meg teljesen meg vagyok rémülve amikor fáj a hasam, vagy görcsölget. Az aggódás már biztosan a korral jár, régen eszembe sem jutott, hogy féljek, olyan természetes volt, hogy nem lehet baj. Most meg? Teljesen be van kattanva az agyam, alig várom a 12 hetes kort, hogy megcsináltathassam a genetikai vizsgálatot.
Egyébként az előző két terhesség normális volt, gond nélkül.
A párom nem ellenzi, de nem annyira lelkes. Valahol meg tudom érteni, hiszen neki ő már az 5. gyerek (az előző házasságából van 2). A gyerekek nagyon várják a kistesót.
Éppen azon röhögtünk valamelyik nap, hogy most már tényleg muszáj lesz valami kisbuszt/transportert venni, mert ennyi gyerek nem fér el egy személyautóban.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Teljes mértékben egyetértek Icussal és Reginával. Szeretnék továbbra is ezzel, az igenis nagyon jó csapattal beszélgetni.

Regina!
Részemről nyugodtan írd le az ajánlásaidat. Sosem lehet tudni, hogy melyik kinek kelti fel az érdeklődését.

Gabi!
Örülök neked. Nagyon nagy öröm lesz nektek ez a kicsi. Bár nálatok nem is annyira hatalmas a korkülönbség. Én 42 évesen szültem a most két éves Benjáminomat, a testvérei 18 és 11 évesek voltak akkor. A kicsit pedig mindenki imádja. Az egész családot megfiatalítja, még a nagyszülőket is. A kisbusz pedig nem rossz ötlet, még ha viccesnek tűnik is.

Melinda
fermel

Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról. Nagyon sírt szegény kicsikém :( ! Még soha nem sírt ennyire! Na de mostmár semmi baj! Remélem nem fog belázasodni.
Mostanában olyan érzékeny, a múltkor kifújtam az orrom mellette és olyan keservesen elkezdett sírni. Erre tegnap Apa is fújt egyet (szegény megfázott) és megínt keserves sírás lett. Úgylátszik ez a hang különösen érzékenyen érinti!

Regi! Köszi a linkeket, valszeg a kárpátiára előfizetünk, mindjárt meg is nézem hogy lehet. A fianék is voltak tavaly Szanticskán erdei iskolába, az sem volt olcsóbb 14 e volt 4 napra.

Szia Gabi!Persze, hogy jöhetsz! Tényleg jó kis csapat vagyunk, írj bővebben magatokról!

Szép napot mindrnkinek!

KépKép
mandula35

Gabi, zsike! Én is nagyon örülök nektek!

És igen Gabi azt hiszem ez az agyonaggódás a korral jár. Fiatalon az ember nem is gondolja, hogy vele baj történhet!

De biztosan nem lesz semmi gond most sem! És azért tényleg nem voltál te olyan nagyon régen kismami. Biztosan nagyon hamar belejössz majd mindenbe!

Mandula!

Szegény Mese baba! Nincs ő ehhez hozzászokva, hogy bántsák. Remélem könnyen megússzátok a szurit, és nem lázasodik be a picur!

Melinda!

Ma meg azt hallottam, hogy mégsem kell fizetni a gyesen lévő kismamáknak a felsőfokú képzésért. Azért ez is jó hír!

És tényleg nagyon jó hír, hogy a beteg gyerek mellett, kórházban bent levő szülőnek nem kell napidíjat fizetni. Okos dolog volt visszavonni azt az elhibázott dontést!

Regi!

Szerintem mindenki szívesen veszi, hogy ajánlasz mindenféle hasznos linket. Megnézni meg aki nem akarja, annak nem kell. Én örülnék, ha továbbiakban is gondolnál ránk, ha valami hasznosat, érdekeset találsz!

Zsenge!

Niki nagyon ügyes, hogy már szobatiszta nappal!

Még mindig olyan szupi az a munkahely? magadról is adj hírt néha!

Szép estét mindenkinek!

Gabi
paga

Sziasztok!

Először is elnézéseteket kérem az elmaradásom miatt.
Mandula ismerősnek jelölt az iwiwen és akkor nagyon elszégyelltem magam,hogy milyen régen nem írtam ide. Gondoltam gyorsan visszaolvasok pár oldalt és írok Nektek. Hát rossz volt az időzítés :( /vasárnap a vita kellős közepén/,kissé megdöbbentem az itt elhangzottakon :shock:
Nem is szeretnék véleményt mondani,csak annyit,hogy én biztos nem bántanék meg szándékosan senkit,inkább hallgatnék és ez nem azt jelenti,hogy nem volnék őszinte,inkább diplomatikus.

Üdvözlöm az újakat!

Mandula!
Mint már írtam Neked,nagyon édes a kislányod!

Icus!
Anna baba is hatalmasat nőtt az utóbbi időben. Ő is csodaszép.
Hogy álltok a főzelékekkel? Forgolódás megy már neki?

Paga!
Korcsolya....remek!!!! Csak ügyeskedj. Én is nagyon szeretek korizni.
Ősszel elkezdte Kyra a korcsolyaoktatást. Amíg felmehettem én is a jégre vele,addig nem is volt semmi gond,de amint az oktató mondta,hogy már nincs rám szükség,nem volt hajlandó egyedül a jégen maradni. Így sajna abbahagytuk az oktatást. Én fogom ezentúl őt tanítgatni majd.

Melcsi!
Emese, ahogy olvastam már nagyon szépen cseverészik. Neked sem unalmas mellette az élet :wink:
Marcell is egy kis örökmozgó manócska.
Gratulálok a pocaklakó kisfiúhoz!!!!

Kriszta!
Olvastam,hogy Benneteket sem kíméltek a betegségek. Hát nekünk is kijutott a nyavalyákból ezen a gyenge télen. 2 hónapja nálunk is betegek folyamatosan. Legutóbb a bölcsi befizetésnél jót nevettem,nekem adtak vissza pénzt,annyit hiányzott az előző hónapban Marcus.

Bocsi,mennem kell,elnézést kérek attól akinek nem írtam,majd iygekszem pótolni! Kezdődik az esti műszak.

Puszi MIndenkinek!

Bea
beátab

Bea!
Végre hogy jelentkeztél!
Marcell hogy áll a beszéddel? És szoptatod még? Miket adsz neki, felnőttkaját már, vagy még külön?
Nekem ez mostanában a gondom, sokszor adom Neki azt, amit mi eszünk, de sajnos a férfiak nem tul főzelékesek, ezért vacsorára legalább főzök Pörinek külön. A reggelik is furcsák, megissza a tápit, aztán alig akar enni valamit. Persze ha lekváros kalács van, akkor az nagyon csuszik, mindennap megenné talán, de a rántotta vagy a kenőmájas csak immel-ámmal fogy. Máté ilyenkor már rendesen falatozott reggel is. Ti mit esztek reggelire?
Ne izgulj Kyra korizása miatt, nálunk is én tanitottam Mátét, oktató eszembe se jutott, de pár alkalom volt, és nagyon könnyen megtanult. Kezdetben fogtuk egymás kezét, ugy koriztunk, aztán egyszer csak elengedett, hogy innentől egyedül. Ma meg már (vagy 4 éve) a barátaival jár :cry: én nem kellek oda. Na majd Emesével, már alig várom. Csak hát öregszem, és az igazság az, hogy azt hiszem ez a 4. évad hogy nincs kori a lábamon (mindig télen történt valami), nem is tudom hogy menne.
Regina!
Még nem néztem meg, de a Kárpátia ujság érdekelne. Azt hiszem Dezső hozott haza már, vagy lehet hogy kaptuk valakitől. Meg fogom nézni.
Mandulácska!
Remélem elmondtad Mesének, hogy ez 1 oltás, ami ugyan fáj, de ha megkapja, nem lesz beteg. Én is mondogattam Pörinek, és ugy elhitte, hogy a 3. oltásnál már egyáltalán nem sirt.
Most nekünk is ujabb oltás jön, pénteken hozza a dokinéni. Remélem ujra el tudom magyarázni, hogy szereti Őt a doktornéni. Mindenesetre az oroszlánkiabálás már nagyon jól megy, jó ötlet volt ugy látom. Csak meg kell emlitenem és máris nyitja hatalmasra a száját és üvölt szépen :lol:
Zsenge!
Nagyon ügyes lánykád van!
Én azért remélem, hogy marad a csapat. Lehet hogy nem kellett volna beleszólnom és akkor nem fajul idáig, de végülis, hogy Nyanyuska szavaival éljek, Vadvirág meg Fannyt üldözte el. Aki nekem szimpatikus, és továbbra is kitartok emellett.
Icuskám és Kedves Druszám!
Én is ugy érzem, hogy a történtek ellenére ez 1 jó csapat, ahová érdemes tartozni, és őszintén hiszem, hogy hamarosan tul tudunk lépni a viharon.
Gabi!
Üdv közöttünk!
Épp a legjobbkor jöttél, talán csitulnak a kedélyek, mással kell foglalkozni.
Nekem van 1 17 éves fiam, 1 icipici lánykám, 15 hónapos, lombikbaba, és most spontán és váratlanul és magamtól én is babát várok (vagyis a férjemtől :lol: ), 39 éves multam.
Igen, nekem is az az érzésem, hogy az ember öregkorára teljesen aggódóvá válik, a fiammal eszembe se jutott betegségen vagy koraszülésen aggódni.
Én viszont nem mertem megcsináltatni az amniocentézist, egy korábbi probléma miatti félelmemben, de erősen hiszem és remélem, hogy ez a baba is teljesen egészséges lesz.
Mi még szivesen vállalnánk 1-2 babát, remélem sikerül is az álmunk, és nem vagyunk telhetetlenek.
Az ember életét teljesen megváltoztatja 1 uj baba, a régi jól bejáratott házasság egész más értelmet kap ujból, szóval szerintem jót tesz igy 40 körül 1 baba :D

melcsi1967

Sziasztok!

Elnézést, hogy sokáig nem voltam, olvasni azért szoktalak Titeket is :)

Melcsike! :)

Most elsősorban Hozzád jöttem, Te úgy meg tudod az embert vigasztalni az optimista hozzáállásoddal :)

Kérlek, ha van pár perced, olvasd el az utolsó hozzászólásomat a "Várandósság- Élet a vetélés után" topicban, és véleményezd lécci...
lehet, hogy öreg róka létemre olyan butuska voltam, mint egy első bálozó kislány :roll:

Ja, még annyit, hogy a hsz.-ban említett orvos még azt is írta nekem, hogy ha minden vizsgálatom negatív lesz akkor ( de csakis akkor!) lehet, hogy el kéne azon gondolkodnom, hogy ne erőltessem a természetet / ne akarjak 40 évesen szülni/...most totál oda az önbizalmam. és akik 44-45 évesen szülnek /sztárok/
az nem gond??

puszi Mindenkinek

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Drága Melcsi! :)

Ezt nem hiszem el :) :) :)

még el sem küldtem ezt az üzit, és már írtál nekem oda :)
kimondhatatlanul jólesik, hogy követed a sorsomat :)

én is alátámaszthatom amit előttem itt leírtatok: ahogy "öregszünk", úgy leszünk egyre aggódósabbak :(

hát igen, ha mégis BEKÖVETKEZIK MOST, akkor járhatok a templomba gyertyákat gyújtogatni, imádkozni...
tudod: az a két fránya vetélés... :( :( :(

előtte, a másik három gyerkőcnél semmi gond...Hála Istennek
örülhetünk, hogy Melissa van nekünk...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Utolagos engedelmedel én is elolvastam a másik topikot. Ha vérvétellel ki lehet deríteni, akkor derítsék ki és addig ne aggódj, amíg nincs az eredmény a kezedben, Lehet hogy nem is ez a betegség a baj. Jó lenne, ha most összejönne.
A 40 éved miatt meg ne aggódj. Én 39 évesen szültem még aránylag fiatalon :lol: , ha (bocsi lányok :)), Icust, Fermelt és Zsengét nézzük. Az eredményt meg ismerjük, csodaszépek.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuskám :)

Persze, örülök, hogy Te is elolvastad, minél több vélemény, annál jobb :)
Köszi aranyos vagy :)
Nagyon örülnék, ha összejönne a baba, de talán jobb lenne, ha kapnék egy ici-pici haladékot, míg azoknak a dolgoknak utánajárok :roll:

a parázásom oka főleg az, hogy ha babásan derül ki, hogy mégis ilyen ok áll a vetélések hátterében, akkor azt a fogamzás ELŐTT kéne elkezdeni kezelni,mert a beágyazódásban is szerepet játszik.

csak azt nem tudom, hogy mi a fene történhetett velem az 5 év alatt, mióta Melissa született, mikor egészségesen élek, sportolok, vitaminokat szedek... :roll:

annyit azért nem öregedhettem belsőleg /mert külsőleg nem nagyon látszik :) /

persze, előttem lebeg Fermel és Zsenge példája / Icus is fiatalon szült :D /, és még a két kezem se lenne elég, ha összeszámolnám,
hány nő szült a környezetemben jóval 40 felett, de hát tudod, az orvosok meg tudják ijeszteni az embert :(

remélem sok hűhó lesz semmiért, most jól kirettegem magam, közben meg lehet, hogy semmi baj...bár úgy lenne. :)

Szép napot Mindenkinek, és GYÖNYÖRŰEK A BABÁK!!!! :)
/ irigy-irigy / :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!
Megértem aggodalmad és egyet értek veled, hogy ha tényleg az a baj, akkor jobb lenne most nem terhesnek lenni. De kiderülhet a vérvételből az is, hogy nem az a baj, akkor meg jó. Hogy mi történhetett veled szülés óta? Hát sokminden. Tudod nekem is 2 baba ment el és utólag kiderült az én betegségemet nagy valószínüséggel pont a szülés hozta felszínre. És gyógyszer mellett már sikerült. Szóvel ne aggódj a gyógyszer miatt se.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya :) !

Persze, igazad van :)
Most, hogy mondod ezt a felszínre kerülő dolgot, eszembe jutott, hogy mikor Melissával voltam terhes, az utolsó hónapokban ekcéma alakult ki a kezemen, és pollenallergiám lett ( előtte sosem volt ),
Hála Istennek, azóta mindkettő "elmúlt"
valószínű, hogy a terhesség alatti "immunhiányos" állapotnak tudható be, hogy előjött :(

érdekes, a fiúk után semmilyen szerezett "nyavalyám" nem volt, hiába akkor még huszonéves voltam, nem öreglány :D

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

sziasztok
vagyok és pótolom a hiányokat,csak betegek a héten a gyerekek így nehezen jutok ide.
Egy kérdés a csíkot hol rakom be a dolgok közé a profilnál,de hova?
Vendég

Vendég

éppen bénázok :lol:
Vendég

zsikemama!

Aláírás:
A hozzászólások végére kerülő szöveg.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Gabi! Amikor én terhes voltam Mesével ugyanezeket éreztem, tiszta para voltam, bár azért nekem sajnos volt előzménye :( !
De ne aggódj, minden rendben lesz, és biztosíthatlak nagyon-nagy boldogság :lol: !

Bea! Nem akartam "rádpirítani", de majd időnként írok az iwiwen és akkor majd jössz ide is :lol: !

Melcsi! Mondhattam én bármit Neki, olyan keservesen sírt :( ! Sajnos még délután is eszébejuthatott ez a rossz élmény, mert sokat felsírt, ami egyáltalán nem szokása! Még ma is nagyon nyűgös, most bírtam elaltatni a teraszon. Pöri nagyon édes lehet az oroszlánkodással! Mikor látunk képeket?

Sheila! Hát ne haragudj rám, de én azóta is követem , hogy mi van veled :oops: :oops: . És nagyon drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön végre ahogy szeretnétek!!! Azért jöhetnél közénk is néha , hogy hírt adj magatokról!

Kriszta! Minket is elért a nyavajaság! Alex a múlt héten volt beteg (neki 2 nap alatt helyrehozta egy homeos bogyó, aminek elfelejtettem a nevét). Most Kitti és a férjem is beteg, remélem nem kapom el, vettem oscillot megelőzésre, meg ha elkapnám.
Csak azon izgulok nagyon, hogy Mese el ne kapja :!: :!: Te meggyógyultál már? Végülis nem kellett a tápszer?

Zsenge! Na, csak jössz Te is sűrűbben! Niki nagyon ügyes kislány!

Zsikemama! Fog ez menni :lol: !

És nézzétek mit találtam a kertünkben:
Kép Kép Kép

Remélem már nem lesz fagy, mert egy pár virág már kibújt, sajnálnám nagyon ha lefagynának!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandula! :)

Dehogy haragszom, sőt: nagyon jólesik :)
jókívánságot köszi, és ígérem, jönni fogok :)

gyönyörűek a hóvirágaid, de MeseBabád szépsége elhomályosítja őket :)

szerintem már nem fagynak el

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Mandula!
Jobbulást neked. Nagyon szépek a virágaid

Paga!
Te már meggyógyultál?

Kép

KépKép
nyanya67

Sheila!
Van a Kaális topicban 1 csaj, igaz még csak 35 éves. Neki volt progi problémája, emiatt több vetélése. Aztán elmentek a Kaáliba, és valami egyszerü progipótló injekciókurával rásegitettek a dologra. Max 2-3 hét mulva szül... De ugy tudom, ha pl. nem jön meg, és 1-2 nap mulva csinálsz egy zebrás tesztet, azzal az injekcióval még azon is lehetne segiteni. Szerintem a vizsgálatot csináltasd meg, aztán próbálj a dokival arra az eshetőségre számoltatni, hogy mi van ha ebben a hónapban sikerül.
Sajnos a terhességgel az embernek jó és rossz irányba is változhatnak a dolgai. De ma már minden problémára viszonylag könnyen fény derülhet, és ebben legyen minden reményed!
Csendesen, tanácsként azt mondanám, ha most sikerül, inkább próbálj nagyon sokat pihenni az első harmadban, ne utazz sehová, egyáltalán, semmi olyat ne csinálj, ami a legkisebb veszélyt is hordozhatja. Nagyon drukkolok!
Mandulácska!
Gyönyörü virágaid nyiltak! Elődök hagyták Neked?
Adtál Mesének Germicid kupot? Nekem minden oltás után kellett nyomni, igy az aznapot végig is aludta javarészt, másnap meg kutyabaja nem volt. De nem mindegyik doki esküszik a megelőzésre.
Azért remélem, mára javult a helyzet, 1 nap alatt biztos tullesz rajta.
Jobbulást a családnak!
Bébi a szopi miatt remélhetőleg nem kapja el, bár most azért legyengül valamennyire az oltás miatt.
Már nagyon ideférne 1-2 kép, de a fiam (az a lusta disznó) még mindig nem tette fel a fényképező programját :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

melcsi1967

Mandula!
Itt nálunk is csodálatos idő volt ma. Tiszta tavasz! Nagyon jók a fotók, szépek a virágok.
Jobbulást a családtagjaidnak! Mesét pedig az anyatej remélhetőleg megvédi.

Sheila!
Azért írjál időnként nekünk is. A 40 év pedig még valóban nem kor. A napokban hallottam egy esetet. A 44 éves anyuka most szülte az 5. gyerekét. Az első kettő is még csak 11éves, ikrek és anno inszeminációval jöttek létre. Van egy 6 éves, egy 2éves (már őt is 42 évesen szülte) és most a kicsi, aki véletlenül lett. Úgyhogy a te korodba még akár két gyerek is belefér.

Bea!
Gyere te is gyakrabban!

Paga!
Az nagyon jó lenne, ha a kismamák továbbra is ingyen tanulhatnának. Ezt a legújabb variációt én még nem hallottam.

Benji ma ül a széken és egyszer csak hallom, hogy azt mondogatja: két gigabájt, két gigabájt! (direkt fonetikusan írtam!) Érdeklődésemre persze közölte, hogy ezt Bencétől hallotta.
Ezzel még nincs is semmi baj, de sajnos előfordult már, hogy hallottam tőle mást is.
Melcsi? A te fiad nem beszél csúnyán? Sajnos én hiába küzdök ellene, a két nagy sokszor észre se veszi, hogy mi hagyja el a száját (főképp Péternél) Nálunk a káromkodás maximum odáig terjed, hogy a fenébe! és hasonlók, ezért keserít el nagyon, hogy a kamaszok (köztük az én fiaim is) már kötőszóként is csúnya szavakat használnak. A kicsik pedig persze, mint mindenre, erre is nagyon fogékonyak.

Jó éjszakát mindenkinek!

Melinda
fermel

Kedves Druszám!
Szerencsére Máté itthon nem beszél csunyán, de a barátaival egymás között igen, többször hallottam.
Mi itthon nem ezt mutattuk, és valahogy nem is jött haza, ritka kivételektől eltekintve.
Nálunk is történt ma 1 érdekes eset.
A gyerekek turó rudit meg Balaton szeletet ettek. Pörinél a Balaton. Máténál a Rudi. Mondja Máté Pörinek, adjál csokit, és is adok turórudit. A kicsi lányom erre a háta mögé dugta a csokit, és odatátotta a száját a Rudinak. És nem tágitott, nem adta a csokit, de akarta a Rudit. Hát honna tanul ilyet 1 15 hónapos gyerek? Akinek mindig mindenki mindent odaad?

melcsi1967

Sziasztok!

Melcsi, FMelinda
Édesek a szösszenetek :lol: :lol: :lol:
Látjátok, ez való ebbe a topicba - szerintem - (meg persze sok értelmes eszmecsere) Írjatok még!!!
Az oroszlánkiabálás ötlete nekem is tetszik!
Nálunk Anna azon kuncog édesen, amikor kanalazunk, s már kezdi unni én tátom a számat s mondom neki áááááááááááá, kb. a zenei " á " hangon, mint egy éneket, hát ez roppant vicces számára :lol:

Bea
Jó hogy itt vagy!
Marcellel is biztos történnek hasonló dolgok, mesélj róluk!
Főzelékevés jól halad, kb. 100-150 gramm között eszik meg Anna naponta 1x, most már a répával is kezd megbartkozni, napról napra többet teszek a sütőtökbe vagy a krumpliba. Almával meg bármi lecsúszik! Most kezdtük a husit, az is ízlik.
Ja, forgolódás: a nagy kavarodásban nem is meséltem: vidéken a Mama meg a Papa szeme láttára egyszer csak ügyesen átfordult a kis Tündér. Jó, ennyi idősen ez nem egy nagy szenzáció, de nekem nagy öröm! Olyan érdekes, sok gyerek, aki "küzdő" típus, hamar kezdi próbálgatni, s előbb utóbb sikerül is. Anna viszont "befőtt" típus :lol: ő meg sem próbálja míg nehéz neki, csak vár, vár, nem erölködik. Aztán hipp-hopp, könnyedén átfordul, mintha mindig is ezt csinálta volna :lol: Azóta is előadta többször, de nem viszi túlzásba: tényleg "elvan, mint a befőtt", ahogy a doktornéni mondta.

Gabi
Én is megcsináltattam a genetikai vizsgálatot. Szerintem is jobb félni mint megijedni.

Kriszta
Én is "aránylag fiatalon" szültem :P :lol: akkor még nem töltöttem be a 40-et - ez azóta már nem momdható el :wink: - de fiatalabbnak érzem magam mint valaha :lol:

Lányok, ez a gyerkőc komolyan megfiatalít... bearanyozza az életem, minden napom :D ( de ezzel nyilván nem mondok újat többgyerekes anyukáknak :D ) Naponta hány száz puszit kap, nem is tudom. Olyan boldogságot hozott az életünkbe, hogy nincs rá szó...Ahogy telnek a napok, napról napra szorosabb az érzelmi kötelék köztünk. Ahogy egyre jobban lehet kommunikálni Annával, s úgy néz mintha csak értené a szavaimat, ahogy egyre nyilvánvalóbban kifejezi ki ő is a ragaszkodását, úgy szövődik egyre szorosabbra ez a meghittség... annyira élvezem, el sem tudom mondani.

Mandula
Anna is érzékeny a váratlan, erős hangokra. Őt nem az orrfújás zavarja - még egy náthánk sem volt egész télen (el ne kiabáljam, mikor annyi betegségről olvasok), de ha szopi közben tüsszentettem egyet, attól nagyon meg tudott rémülni míg pici volt.
Most szándékosan szoktatom a zörejekhez: direkt akkor porszívózok mikor a férjem is itthon van, hogy hallja a zúgást és szokja meg, de ha mégis elsírná magát, apa máris vígasztalja. Ugyanez a konyhai robotgép: apa kezéből figyeli, amíg ügyködök vele, s bár van egy kis ijedelem a szemében, így mégsem sír és lassanként megszokja.
Nagyon szépek a hóvirágok!!! Hétvégén anyósoméknál voltunk vidéken, ott is volt a kertben. Ma meg igazi gyönyörű tavaszi idő volt, egész nap csavarogtunk. Csak félek, lesz még ennek böjtje...

Sheila
De jó hogy itt vagy!!!
Hiányoztál a topicból!
Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Köszi hogy megvédted a "fiatalságomat" :lol:

Regina
Szerintem hasznosak az ajánlásaid!
Én pl. a múltkor végigolvastam a Lenkei dr. oldalát ( bocs hogy nem reagáltam rá :oops: ) - háááát, igen elgondolkodtató volt... hogy pl. a káposztában mennyire csökkent a vitamintartalom pár évtized alatt :shock:
Mire az én gyerekekm felnő, talán nem is marad benne :?: :!: És a többi, amiről nem is veszünk tudomást :?: :?: :?:

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok!

Nem akarok undok boszi lenni, de biztos vagyok benne, hogy ennek a korai tavasznak tényleg lesz böjtje.
Nekem igazából van is egy kis hiányérzetem, amiért nem volt télies idő. A lánykám pedig nagyon szomorú, hogy nem volt hó.
És ami a virágokat illeti: a környéken egy háznál január végén(!) sárgán virító árvácskákat láttam. És mástól is hallottam ilyet pl. az őszi körömvirág folyamatosan virágzik.
Persze a gázszámla így is sok lett, nem is merek belegondolni, hogy télies időben mennyi lett volna. 21-et fizettem legutóbb, úgy hogy állandóan éjszakain (19°) volt a fűtés, csak ritkán vettük fel. És normál méretű a házunk, kb. 110 nm. Persze sok helyen a régi típusú, nem jól szigetelt házra 30 felett fizettek, úgy, hogy nem volt tél...

Szösszenet (Icus szavaival élve)
Minap Évike azt mondta az apjának, hogy "Apa beleesett a fogkeféd a WC-be, de én visszatettem a helyére."
Erre a párom felkapta a fejét és rögtön kérdezősködni kezdett, de a kiscsaj csak kacagott, méghozzá egyre jobban. Azt gondoltuk, hogy csak ugrat minket (mert ugyanolyan zsivány, mint az apja), de ő kitartott a sztorija mellett. Közben már annyira kacagott, hogy alig kapott levegőt, mi pedig nem tudtuk,hogy higgyünk-e neki.Persze minden újabb kérdésre mégnagyobb hahota volt a válasz. De mivel a fenti fürdő nagyon kicsi és a WC tényleg elég közel van a mosdóhoz, a pici kezével tényleg leverhette a fogmosópoharat, és beleeshetett a kefe. Úgyhogy igaznak tűnik a dolog, csakhát több nap elteltével derült ki. A férjem azon szörnyűlködött, hogy napokig úgy mosott fogat, olyan kefével. És én is fintorogva mostam fogat aznap, ki tudja hol járt, hol nem az én fogkefém is. (A keféket persze rendbetettem)
regina3

Icus!
Bocsánat, hogy öregítettelek, úgy emlékeztem 1 évvel vagy idősebb nálam, ezek szerint csak kb fél év, mert én nyáron töltöm majd a 40-et. De persze fiatalok vagyunk mindketten :) Sőt az egész topik.
Hogy én mennyire az vagyok el is mesélem :) Tegnap Balázs ezt mondta "Anya nagyon szép vagy és szép a hajad és Blanka is szép, a lányok szépek" :) Hát fiatalodtam vagy 20 évet. Aztán délután jött Mama és neki is mondta. Olvadozott is tőle :)

Regi!
A fogkefés sztorin jót nevettem :lol:

Kép

KépKép
nyanya67

sziasztok
sajnos mind 3 gyerekem csíkját nem tudom berakni,mert nem enged annyit.fotokat a Bálintka 2005 albumban lehet rólunk látni.
Vendég

Balázs már ráérzett, hogy a nőket hogyan kell levenni a lábukról. A kedvesség a legtöbb nőnél bejön. Tehát jó úton halad.

Én az elfogultsággal tapasztaltam érdekes dolgot. Egyszer készen vettem muffint és nekem nagyon ízlett. Ádám beleharapott és utána azt mondta, hogy rossz, "Anya Te sokkal finomabbat sütsz" felkiáltásssal, és nem is ette meg. Én pedig győzködtem, hogy ez is nagyon finom, ráadásul az enyém gyakran sikeredik kissé szárazra és olyan is volt, hogy ki kellett dobni, mert még az utcai kóborkutyus sem ette meg(!) :oops: Ádám mégis ragaszkodott ahhoz, hogy én finomabban sütök és ő nem emlékszik, hogy valaha is rosszat sütöttem volna. És főtt étellel is volt így, még örültem, hogy nem a vendégségben adta elő, csak otthon mondta. Ráadásul én teljesen átlagos szakács vagyok........ Lehet, hogy nem leszek népszerű a leendő menyemnél??? :D

Az életkorral nekem is van néha gondom. Valamiért ez a "késői" gyermekvállalás kicsit megérint, mint kritika. Pedig én is nagyon fiatalnak érzem magam és fiatalos is vagyok azt hiszem, na meg egészséges és ez nagyon fontos. Mégis kicsit rosszul érint, amikor a környezetemben ítélkeznek a korunkbéli gyermekvállalókkal kapcsolatban. De ettől még nem fogom feladni. És nekem is jó példa Zsenge és Fermel és itt a többség, hiszen én 32 éves szültem utoljára, tehát szinte mindenki példa itt nekem és látom, hogy tényleg mekkora boldogságot okoz az anyaság, talán nagyobbat mind huszonévesen, mert érettebbek vagyunk.
A "kedvencem" a szülői értekezletes duma: "Én nem szívesen ülnék 50/55 évesen még szülőin. Vagy "Milyen ciki lenne a szalagavatón, hogy nagypapának/nagymamának néznének" stb. De a legdurvább: "Nem vagy Te öreg már ehhez?"
Viszont komolyan úgy gondolom, hogy a legtöbb esetben valami irigységféle van a háttérben, mert én még megtehetem, mert én még merem vállalni (optimizmus, jó házasság, egészség, energikusság stb., bármire lehet irigykedni)
De próbálom elfogadni, hogy bár sokan megítélnek, attól én még nem leszek kevesebb vagy rosszabb!!!

Azért szívesen venném a tapasztalatokat, hogy kinek hogyan fogadták a relatíve késői gyermekáldást!

Icus (a táblához)
Vízöntő lévén elérkezett a szülinapom, még januárban és én így már 39 vagyok.
regina3

Adok-veszek, internetes piactér

http://www.vatera.hu
http://www.teszvesz.hu

Az egyik barátnőm már régóta ad-vesz és nagyon dícséri mindkettőt.

Icus (vagy bárki, aki ismeri)

Keresek egy verset, 4-8 éveseknek való, de itt a neten csak oroszul találtam meg.
Danyiil Harmsz: Negyvennégy pici pinty (Rab Zsuzsa fordításában)
regina3

Sziasztok!

Kriszta
Én októberi vagyok, szóval csak épp hogy sikerült 40 előtt szülni :wink: .
Évekig terveztük, vártam és vágytam rá, s ilyenkor mindig azon fohászkodtam: Csak 40 éves koromra legyen egy babám! A Jóisten meghallgatott...
Balázs igazi lovag :D nagyon édes, és természetesen igaza van :lol:

Regi
A fiad mire megnősül, inkább a feleségének a kedvét fogja lesni ( bocs) mint a tiédet. Szóval biztos lesz olyan diplomatikus hogy az ő főztje is finom lesz neki :lol: , akármilyen is lesz! A másik alternatíva, hogy már most kezded a kevésbé finomakhoz szoktatni :shock: és akkor kész főnyeremény lesz számára az asszony :lol:
Nálunk a késői gyermekáldást mindenki nagy örömmel fogadta - de ez más eset, örültünk hogy végre sikerül :D
A Teszvesz-t már sokszor megnéztem, sőt pár hónapja regisztráltam is. Van itthon egy csomó dolog ami fölösleges de kidobni sajnálom, jó lenne eladni. De odáig még nem jutottam el :wink:
Sajnos nem ismerem a verset, de megpróbálok utánanézni.
Jó hogy te is írtál szösszenetet :lol: , ki tudja mi minden történik ezen túlmenően, amit a gyerekek nem kötnek a szüleik orrára :P

Nálunk fürdés után az a játék, hogy apa mindig felemeli Annát, a nagy fürdőszobai tükörben összenevetünk, aztán hátrafordulva meglátja hogy ott (is) vagyok, ott is összenevetünk. Aztán megint a tükörben, aztán megint igaziban... ez hetek óta így zajlik. Tegnap valamiért kimentem a fürdőszobából, s mikor apa felvette, szokás szerint keresett a tükörben. Meséli a férjem, hogy járt a feje oda-vissza döbbenten, mint a radar, hogy most mi történt :shock: Mikor beléptem, láthatóan megkönnyebbült és tele szájjal nevetett. Olyan kis édes tündér, el sem tudom mondani.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

szücsi ő az első babád?simán lett?mármint a sok évi várakozás után?probálkoztatok másképp is?
Regina
én 1.gyereknél 27 voltam,2-nál28 és most januárban töltöttem a 40-t Bálintom 17 hónapos.Váratlanul jött,de nagyon örültem neki és egy percre se bántam meg,h itt van velünk.sokkal jobban viselem az itthonlétet vele ,mint anno 10 éve.A 2 nagy között 17 hó van az nagyon kevés,nehéz időszak volt nekem,ezt a 10-11 év korkülönbséget ideálisnak tartom nálunk.Nagyok is imádják a kicsit,míg egymással örökös a harc.És tényleg nem érzem magam 40-nek :oops:
Vendég

Icuskám!
Végre hogy Tőled is jönnek az édes kis történések! Ez a tükrös dolog nagyon bejön Pankánál!
Talán az a legjobb ebben a korszakban, hogy ugy tudnak ragaszkodni a kis rituáléikhoz, ha csak 1 apró mozzanat kimarad, már rosszul tudnak lenni.
Nekünk (egyelőre) zuhanyunk van, emiatt Pörit még mindig a kiskádban fürdetjük. Ugy zajlik az este mostanában, hogy megvacsizunk, aztán mondom Neki, hogy szóljál Apának, hogy engedjük a vizet. Ugy szól, hogy bemegy a fürdőbe, kiszedi a vödrét és kihozza, majd odaadja Apának, hogy na akkor indulás. Egyik nap nem volt nyitvahagyva a fürdőajtó. Megállt döbbenten, látta hogy nem nyilik, majd elkezdett kopogni, közben nézett ránk segélykérően, mert azt hiszem felfogta, hogyha mindannyian kint vagyunk, akkor nincs bent senki, hiába kopog. Azért szerencse, hogy kintről is nyitható az ajtó :D
Na látod, csak megfordult a picurka! Gratulálok! Tényleg ugy van, igaz Emese 3 hónapos korában megfordult, de hetekig küszködött még utána, nagyon nehéz volt még a lendülés sokáig, szerintem vagy 1 hónapig eltartott, mire könnyedén sikerült.
Regina!
Le foglak lombozni. Mire a gyereked a kamaszkor legmélyén lesz, még meghallod, hogy ezt miért igy és miért nem ugy főzted... :cry:
Nálunk sajnos -ezt már többször leirtam- ez a késői gyermekáldás nem váltott ki sem tiszteletet, sem megbecsülést, pedig tudta a családom, hogy mennyit küzdöttünk és hogy jó helyre jön a gyerek. Még Emesét csak-csak várták, meg örültek Neki, főleg az előzmények miatt, de az az igazság, hogy ez a meglepetés-baba szinte döbbenetet váltott ki. Meg se szokták kérdezni, hogy vagyok, kell-e segitség. Még szerencse, hogy ez csak a családomra értendő, mert a barátaink, ismerőseink ugy látom, örülnek, és tetszik nekik az életszemléletünk. Ez a férjem családjára is igaz, csak a szegény anyósom aggódja magát halálra, de tőle megszoktuk...
Fogkefe :lol: :lol:
Képzeljétek, a frissen szerzett, orvosi naplószámmal ellátott receptemen az diszeleg, hogy 40 éves vagyok :shock: Pedig csak októbrben leszek!
Sheila!
Látod, itt többen is figyelik a sorsod alakulását, ugyhogy légyszi gyere gyakrabban!
Tud-e valaki valamit Rabkriról :?:
Még 1 kérdés: Devecseri Gábor Állatkerti utmutató c. verse érdekelne, mindössze az "Apám- igy szól a kis bálna" kezdetü rész maradt meg az emlékezetemben, de kéne a többi is. Van-e olyan link, amin szerepelhet?

melcsi1967

KépKép
mandula35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?