Ismét vagyok.
Mano
megkaptam, köszi!!! Szuper, mindent fel fogok tudni használni! Holnap megyünk dm-be, és épp azokat a dolgokat használom, amiket küldtél! És épp most pénteken megyünk a Pesti úti Tesco melletti házba a barátnőmhöz!!!! Úgyhogy azt is fel tudom használni! Milyen jó az időzítés, épp kifogyunk pelusból, csak Pampers van, abból meg kifolyik a pisi, és épp ma mondtam a férjemnek, hogy maradunk a Libero-nál.
Giga, Pilla, Mano
Nagyon szépek a babáitok!!!!
tiop
én nem ebben, hanem az egyágyas családi szobában voltam, az 534-esben.
Az átforduló babáknak hatalmas gratula!!! Azért meg senki ne aggódjon, hogy az ő babája nem akkor csinál bizonyos dolgokat, mint a másik, mert a babák teljesen össze-vissza ütemben fejlődnek, aztán ha jól tudom, 3 évesen utolérik egymást.
Marci is már tartja a fejét, és ha hason van, akkor már egész szép kis fekvőtámaszokat csinál.
)) Persze még elfárad egy idő után a nyaka, de nagyon élvezi, hogy már oda fordítja a fejét, ahova akarja, és nem ahova én fordítom.
Képzeljétek, ma születtek meg az egyik barátoméknak a hármasikrei!!!! Mindhárom kislány! Holnap indították volna meg a szülést, de ezek szerint nem vártak addig a kicsikék. Ketten 2 kiló felett vannak, a harmadik 1800g. Szerintem ez nagyon szép 3 babánál!
Ja, és azóta a bizonyos első alkalom óta még nem kellett tápot adnom Marcinak!!! Úgy látszik, sikerült annyira megnyugodnom, hogy jó sok tejcim lett. Fejni viszont nem tudok mellette, de nem érdekel, már van 7 adag eltéve a mélyhűtőben, vésztartaléknak elég lesz.
Vettem egy járókát, holnap szállítják, 120x120cm-es, fa, állítható magasságú lappal. Remélem, jó lesz, és Marci is szeretni fogja. Betesszük a játszószőnyeget, és napközben ott lehet velünk, nem kell itt fent a kiságyában egyedül aludnia.
Nektek milyen tapasztalatotok van a járókákkal?
A pocakosoknak kitartást és minden jót kívánok! Már tényleg jó volna újabb születéstörténetet olvasni!!!