Liza cica - Isten éltessen 4. hófordulódon!
Zsófi - Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Sziasztok!
Hát elég lassan, de ideértem. Hétvégén sűrű programunk volt és Márk erősen harcol a fogmanókkal. Tegnap pedig Apa szabin volt
Olvasó üzemmódban voltam, de annyit írtatok, hogy nem biztos, hogy tudok mindenre reagálni.
Kedves Samu! Köszönjük leveldet és sok szeretettel gratulálunk új tudományodhoz a tolatáshoz. Ez nagy ügyességre vall, mi ezt a mozgástípust nem tudjuk felmutatni a repertoárban. Reméljük a játékok minél hamarabb elérhető közelségbe kerülnek. Puszi p,m,a
Kata - örömmel olvastam, hogy ennyire jó volt a Dévényes torna. Nagyon drukkolok, hogy az új dokinéni is ilyen kedves, rendes és alapos és nem utolsósorban szimpi legyen. Nagyon csini vagy Krétán, de szerintem most is!
Angi - Bende csodaszép fiúcska. Csak miért bújkál előlünk?
Zsófi - fogyókúra - minden elismerésem! Én amióta férjhez mentem csak növelem a kilók számát
, de most kedvet kaptam tőletek! Samu tényleg kék szemű és igazi fénykép arc - úgy szeretem a képeiteket! Hajad pedig nagyon csini lett!
Reni - Niki csodaszép! Ilyen sebünk nekünk is volt és járt hozzá egy nyelv elharapás is.
63 kg nekem is egy szép álom, 55 pedig 20 évesen voltam. Ja és 172 cm vagyok. Az esküvőmön 60 voltam, most inkább le sem írom...
Timi - Bala csúúúúcs!
Zsóka - Marci nagyon édi az új frizurájával! Én még ragaszkodom egy kicsit a hajához, de azt hiszem az első szülinapjára új frizurája lesz, mert hátul már kicsit csigásodik, de olyan édi, hogy nincsa szívem levágni.
Edus, Imri - buli utáni afterparty a metrón
Kis Zs és Zsófi montázs pedig zseniális!
Anaci - ma nálunk is extra nyűg volt egész nap. Azt hittem sosem lesz este!
Rólunk - Márk már nagyon ügyesen áll és kezdi figurázni is. Már csak 1 kézzel kapaszkodik, a másikkal operál (valami olyasmit csinál amit nem szabad). Ma pl. az egyik kezével kapszkodott, közben leguggolt és felvett a földről egy papírt.
A PP etetőszékünk vasárnap este új funkcióval bővült - járássegítő. Márk kb. 5 métert tolta maga előtt és ment utána (természetesen Apai felügyelttel). Erősen küzdünk két fogmanóval, ma reggel 1/2 7-től 1/2 12-ig nem aludt semmit és hulla volt. 1 óra alvás után ébredt, majd du. nagyon hoszzú 40 percet bírt aludni. Cserébe remélem éjjel aludni fog
Ma elkezdtem tornázni és megpróbáltam kevesebbet nasizni. A torna jól esett, nasizás nagyon-nagyon csábító, de remélem holnap már sikeresebb leszek. 10 kg minuszt kellene elérnem. Nem lesz könnyű az tuti.
Midenkinek szép estét kívánok és remélem megint tudok jönni sűrűbben is.
Hinta-palinta...