Sziasztok!
Ákata, a brendonban lehet kapni 4 m hosszú fejvédőt is, a mi 120-as járókánkban az van, így nem tudja kidugni a lábát. kb. 2500 ft.
leesés: jaj,olvasni is rossz volt, de örülök, hogy jól van!
nekem tegnap majdnem a kezemből ugrott ki, a frászt kaptam...
Zsófica, 3 hónapos kora óta cumizza az ujját, játszócumit egyszer adtam neki, gyönyörű ívben köpte ki...
az öklét még még nem mindig zárja össze cumizásnál, ezért néha majdnem kinyomja a szemét, de már sokat javult a technikája...inkább a jobb kezét cumizza, elevásnál, vagy ha nyűgös, mindig "beveti".
Dorka, örülök, hogy jók a leletek! remélem, a többi is jó lesz! megy a drukk!
Linda, az a barna izé eredetileg egy nyakvédő párna autósüléshez, de sztem játéknak sokkal jobb. az egyik végén egy koronás majomfej van, ezért lett ő a majomkirály. Plüssfánk...ez jóóóó! szabadalmaztatni kéne az ötletet: plüsstökfőzelék, plüssrántottszelet, plüss somlói galuska...
dehogy baj a kérdésed!
Gergő bácsi 9 körül felébred, vigyorog, majd ordítani kezd kajáért. Ha még lájtos üzemmódban ordít, akkor tisztába tudom tenni kaja előtt, ha nem, akkor azonnal cicire kell csatlakoztatni. Ilyenkor melltartót, pólót tépdes, sőt, időnként püföl is...aztán ahogy a pocak kezd megtelni, már mosolyog is
. Ezután játszik a járókában, gyönyörködik a hangjában, és magyaráz többek közt a plafonnak. 3 óra múlva újabb etetés, ezután általában elájul rajtam, és vagy be tudom tenni a kiságyba, vagy nem, mert felébred. ha felébred, akkor elviszem sétálni. Amúgy olyan 2 felé szoktam vinni.
Délutén háromkor van a köv. kaja, aztán 6 felé, 8-kor fürdünk, utána megint kaja, és alvás reggelig. (úgyhogy nem is panaszkodom alvásügyben
).Na most, ha jön egy front, vagy ha nyúgös napja van, akkor mehetek a sóhivatalba a napirendemmel, mert nem működik, de szerencsére ez nem feszélyez, alkalmazkodom. Az etetések közti időben főzök, sütök, mosok, és persze játszunk. nektek hogy néz ki egy napotok?
Goddfairy, próbáld meg kihagyni azt a kaját, amit nem szeret még annyira, és inkább azt add, amit szeret. Aztán kicsit később próbáld meg újra a gyümölcsöket.
Kakiinfót köszönöm!! ma már napsugarasabb színe volt..
(booocs...
)
Bocsánat a többiektől, hogy nem írok mindenkinek, de rohanok, mert holnaptól nem vagyunk itthon, és pakolásznom kell...(a dédiékhez megyünk, és úgy fogunk kinézni, mintha Ausztráliába készülnénk..legalábbis ami a csomagmennyiséget illeti
)
Vigyázzatok magatokra, és a babákra!
szép hetet kívánok Mindenkinek!
pussz, Angel