Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már majdnem rosszul lettem reggel, amikor bekapcsoltam szg-et, és az meg nem indult. Még párszor próbálkoztam, aztán már a kidobása felett is döntöttem, amikor a nagy eszemmel felhívtam a szomszéd informatikust, hogy most aztán legyen valami, mert felrobbanok. Javaslat: vegyem ki az akksit, tegyem vissza, hátha... És megy! Másik javaslat: ne kapcsoljam többet ki a gépet, ha most elindul, attól baja nem lesz, és legalább nincs olyan gond, hogy nem indul el. :shock: Na, ezen is túl vagyok!

Betegséggel kapcsolatban mélyen egyetértek az előttem szólókkal.
Nálunk a jelenlegi helyzet, hogy még nem lettem depressziós :wink: , mert Flórának már mintha nem folyna az orra, bár néha hallom szörcsögni, Marcinak most kezdett, de reménykedem, hogy nála is elmúlik. Megkapták ma az osci.. dózisukat (tényleg nagyon kis picike golyók vannak benne, így nem is olyan brutál az egy kapszulányi adag), aztán várunk.

Csőrös pohár: nekünk Nuby van, a DM-ben vettem, szerintem nagyon jó. Csúszásmentek talp (na jó, nem ez a legfontosabb), fülek, csöpögésmentes, de nem horpad a homlok, ha szívni kell. Szép, vidám, formatervezett. Más nem jut eszembe, amivel fényezhetném. Egyetlen, apró bibi van vele: az én gyerekeim rágják szívás helyett, így nem tudjuk használni - még :roll: - . Úgyhogy egyenlőre mi füles cumisüvegben utazunk, a jó ég tudja, hogy mikor fognak pohárból inni. Egyenlőre hajlandóság az nincs rá.

Tali: én is tartanék ám szívesen, ha lenne rá igény. Tudom, hogy nem lakom éppen a közeletekben, de ha felbátorodnátok, és tartanátok egy napos kiruccanást, akkor szívesen látok mindenkit. Végülis, nem lakom messze az autópályától. :wink:

Márti!
Mégegyszer köszi, hogy megnézted nekem a kutyit, így legalább eldőlt, hogy vegyek-e, vagy nem. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith:ügyes vagy nagyon a diétával...én nem mondok semmit, nem is kuncogok :lol: :lol: :lol: :lol: szorítok nagyon, hogy sikerüljön!!!!! :wink:
És az nagyon jó hír, hogy jó a kedve a lánykádnak így azért könnyebb átvészelni!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, én nem kuncogok rajtad! Sőt! Hajrá!
Én is gondolkozom rajta, mert egy negyed deka sem ment le rólam, igaz az éjjeli süteményfalástól nem is mehetett le. :lol:

Az új vonalzód haláli!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

 
 

Edith!

Az előbb ugyan még nem olvastam a hsz-edet, de most is csak azt tudom írni: betegség ügyben mélyen egyetértek.
Sok sikert a fogyókúrádhoz, inkább drukkolunk szerintem, mint kuncognánk, úgyhogy hajrá. Ha 2 napot bírod, már akkor is ügyesebb vagy pl. nálam, úgyhogy mernék csak kuncogni... :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi,
akkor nem szóltam.Természetesen feleslegesen nem kell kitenni semminek a gyereket.Hannával én sem járok játszótérre,tök felesleges,és mi is kocsival járunk.Terészetesen babakocsizunk is.:)ha sétálni megyünk.
Akor nincs is burokban a gyereked! :lol: :wink:
timiban
 
 


Barbi, az írás nem száll csak úgy el. (Általában, na! :oops: ) Mindig van egy 'Vissza' gomb, vagy nyíl, azzal általában visszahozod. Amikor leesik a net sem kell bepánikolni. Így visszalépsz, elmented valahová, és amikor újra lesz net, csak bemásolod.
Én, mielőtt elküldeném az írást, mindig nyomok egy Ctrl+C-t a biztonság kedvéért.
Persze, olyan is volt,, hoyg épp Delete-et nyomtam a mentés helyett. :roll: NA, ekkor valóban nem tudom, mit lehet tenni. Illetve ha közben áramszünet lesz (én jártam így) akkor tényleg elszáll.

Bocs, nem akartam kioktató lenni, de tényleg, ne ess kétségbe máskor, ha eltűnik az írásod.

Írok neked privit.


Csőröspohár: Én vettem szelepest, és Kriszta sem tudta, mit tegyen vele. Szépen kivettem a szelepet és azóta úgy iszik belőle, mintha egész életében ezt csinálta volna. Sőt, még egyedül is. Bár a saját kezébe (éppen a szelep hiánya miatt) csak akkor adom, amikor eszik, és én is mellette vagyok, mert miután iszik elkezdi rázogatni és hozzáütni az etetőszék tálcájához. :roll: :lol: Kriszta ügyesen iszik viszont normál pohárból is, de csak akkor, ha jó öblös. Ilyenkor viszont mindig segítek neki és az álla alatt tartom a kezemet, mert azért folyik ki a szája szélén a vízből. cumisüvegből csak éjjel kap vizet, ha kell.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


egy k lemaradt-akkor-
timiban
 
 


Évi:ti is valami moci szerűt gondoltatok Samunak nem?????Azt lehet már tudni hogy milyet????
Én csak azt szeretném, hogy stabil legyen, ne legyen annyira keskeny az ülőfelület!Majd még szétnézünk!!!

Zsandi:nincs mit!!!! :wink: Ez a legkevesebb!!!!

Nem is írok többet, nehogy megint mi legyünk a hibásak, hogy nem tudja végig olvasni az Edith!!!!! :lol: 8) :wink:
Meg megyek takarítgatni, mert megsúgom, csak halkan :lol: , hogy meglepi bulit szervezek a páromnak szombatra most lesz 30 éves 21-én és addigra csillogni kéne a kecónak...csak én elpakolok a manók meg vissza nem sokat segítenek!!!!!!!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na elindítottam a betegség lavinát. Nem akartam, de azért örülök, hogy nem csak én vagyok óvatos.

Cipő: én sem adok rá bent, kint is csak egy bélelt járásra alkalmatlan cipőt, azt is csak azért, mert az overallnak nincs lábfeje. Ha nekem kellene cipőben mennem-játszanom-másznom-ennem egész nap, megőrülnék. Sokszor alig várom egy hosszú séta után, hogy megszabaduljak a cipőtől. Szóval gyermekem is csak akkor fog cipőt kapni és csak az udvarra, ha már megy egyedül.

Vizes fürdőruha: Én magamon alig várom, hogy megszáradjon a kétrészes bikinim, utálom a csöpögő vizes fürdőruhát. Miért lenne kellemesebb egy gyereknek? Én is cserélem még Barnuson is. Mikor vizes fenékkel beleül a homokozóba a strandon, vastagon tapad a kisgatyára a sár. Hát erre nem emlékszem, de túl kellemes érzés nem lehet.

Barbi! A Te cseleddel megette Virág a gélt, várom a hatását! Köszi! A poharat eltettem, jó lesz majd fülesnek tető nélkül. Csak erre a célra kicsit drága volt!

Edith! Örülök, hogy Kriszta állapota nem rosszabbodott, most már gyors gyógyulást!

Ibolya! Én is szívatom az orrát mindig, még ha ordít is. Én sem járkálok orrból csöpögő takonnyal, Virágnak sem engedem. Egyszer valaki azt mondta, minél többet szívatom, annál több lesz. Na ezt a fül-orr-gégészek cáfolják, nem anyatej mintára működik a dolog.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Marci tegnapi akciója, ellopta a kenyeret, meg pesze meg is kóstolta, ha már nála volt

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith, igen, megnyomtam a vissza gombot, erre kezdte előről betölteni a topicokat, az írásom meg eltűnt a süllyesztőben. :lol:

Timi, igen, én is gondolkoztam, hogy akkor miért is van burokban? Csak a Zsu gyerekeihez képest van burokban, hiszen nem járunk tömegközlekedéssel, sem játszótérre.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit, ne ijedj meg, ha nem alszik azonnal jobban. Az Ádám múlt hét elején kezdte inni, és csak a hét végén kezdett jobban aludni. Kb. 1 hét kellett.
De most délelőtt is 2,5 órát aludt.

Andi, szegény gyerek, csak üres kenyeret kap enni? Azt is el kell lopnia? Ezt lássa meg a védőnő! :lol: :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti, nem kell visszavonulnod a csigaházba! :P :P :P :P
Nálatok ezek szerint kétszeres szülinapozás következik! Nálunk is így lesz. 1-én Kriszta, 5-én én. de azt hiszem, egyben tartjuk.

Barbi, kösz a bókot a "kukacomra". Már amúgy is megkaptam, hoyg olyan nagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Évi, látod, a La femme bonita segített ma kicsinyíteni a kukacomon. Csak olyan jól sikerült neki, hoyg a katibogarat el is tüntette.

Köszi, lányok a drukkot a fogyihoz. Ma zöldségnapom, azaz keményítőnapom van. Még nem éhezek. Különben ez nem annyira éhezős diéta. Csak a gyümölcsnap és a havonta egyszeri víznap. de valahoyg megoldom, na. Szerencsére, felfedeztem az avokádót, és nekem ízlik is, így a gyümölcsnapon nemcsak édes és savanyú gyümiket tudok enni, amiktől egy idő után vagy undorodom (banán) vagy éhesebb leszek (narancs).

NA, most megyek ebédet készíteni. És a telóm is szól.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti!
Sok sikert a meglepi bulihoz, kíváncsi leszek, hogy alakul. Én is nagyon agyalok egy hasonlón, az én uram áprilisban lesz 30. :wink: Majd várok esetleg részleteket is, hátha tudok ötletet meríteni belőle.

Edit!
Lehet tőlem hallottad ezt a több szívás, több trutyi dolgot, mert egyszer meséltem, hogy ezt mondta apósom (ő orvos, de nem orr-fül-gégész). Én sem hiszek benne, szívom is az orrukat rendesen, ha folyik.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Dehogy nincs burokban Barbikám, miért nem viszed játszóházba, Corába (lehetőleg gyerekmegőrzőbe)!!! És miért nem hívod meg a körzeti rendelő betegeit, hátha hamarabb túlesik Ádám a gyereknyavalyákon!!! :D :D :D :D :D :D


Látszik, hogy esik az eső, mindenki aktívan topicol!!!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Na nem sikerült érdemben neki fognom a takarításnak, ert a kisbetyár gyorsan kialudta magát!!!!! :?
Így nem vonultam vissza!!!!
:lol:
Én gyerekem is ordít az orrszívásnál, de nincs sok választása, míg ki nem fújja egyedül...bár múltkor ha emlékeztek még a Szoni nóziját is szívni kellett, mert lehet hogy attól lett a mandula gyuszi, mert nem jött ki a trutymó!!!! :roll:

Zsandi:majd mesélek, ha túl leszünk rajta, bár ez inkább batyús bál lesz, mert nagyon nem tudok készülni, hogy a drága ne vegye észre!!!!Azért is megyünk a moziba, hogy mire megjövünk akkorra itt legyen mindenki. :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bocs', még valami és el is tűnök.

MA van az a bizonyos február 13-a, amikor "filmbeillő" körülmények között összejöttem Istvánnal. Azóta járunk. Soha ne szakítottunk közben. De akkor még nem gondoltam, hoyg ferjem és a gyerekem apja lesz.
És már 10 éve annak. Basszus, hogy telik az idő. :cry:
Ja, és az esküvőnk is egy 13-i napon volt, de az júliusban.

Húztam. Kép :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith!
Nagy-nagy gratula az elmúlt, együtt töltött 10 évhez, és még jó sokszor ennyit kívánok nektek!

Márti!
Szóval ezért a mozi... :) Milyen kis furfangos vagy!

Edit!
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy séta helyett fórumozás. Na meg mindenkinek milyen kis jól nevelt gyerekei vannak, délelőtt alszanak, anya meg addig kikapcsolódik. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Gyorsan, mert felébredt a drágám, (kicsit kialudta magát :lol: ) és ebéd lesz.

Edith, nagyon sok boldogságot Nektek és még sokszor ennyi boldog évet együtt!!!

Edit, hogy én erre nem is gondoltam! :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Megint én :lol:

Edith,
sok boldogságot kívánok eme jeles naphoz.És még sokszor ennyit a továbbiakban!:lol:
Én a mostani páromat május 8-án ismertem meg.A kapcsolatunk kicsit később kezdődött(kb.1 hétre rá).Az esküvőnk is május 8-án volt. :lol: Most lesz a 8.házassági évfordulónk.
Az első házasságom nem kötődött semmijen dátumhoz.Lehet,hogy ez volt a baj??????Különben február 24-én volt,1995-ben.
A fogyihoz sok sikert!!!!!És kitartást!!!
Nagyon tetszik Kriszta vonalzója!
timiban
 
 


Tegnapi menü: zöldbabfőzelék, husi, kevés krumpli
Mai: brokkoli, krumpli, hús, pici sajt

Lányok!
Hallot/tud valaki valamit a DM-ben kapható Babylove 3 tápszerről? 8 hónapos kortól adható anyatejkiegészítő tápszer, 800 g, és nem mellesleg 1000 Ft körü van egy doboz.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith:nagy-nagy gratula ehhez a jeles évfordulóhoz!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi ....10 év!!!!!
Mi nyáron leszünk 8 évesek!De az esküvő "csak " 5 éve volt!!!!Azért gyümölcsöző volt nekünk ez az idő...itt rohangál a 2 gyümölcs!!!!! :wink: :lol:

Zsandi:én még nem láttam, bár biztos nem néztem eléggé, mert hogy a tejpépet mindíg ott vesszük!!!!De majd megnézem ha legközelebb megyünk!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:én imádok másokat meglepni, ha mással nem csak annyival, hogy emlékszem a szülinapjukra vagy ilyesmi!!!Mikor a Dénes koncertjén voltunk és az Izát felköszöntöttük szülinapján ő is nagyon meglepődött, hogy honnan tudjuk...aztán mondtam, hogy még a Szoninak mesélte hogy őt a Télapó hozta!!!!! :wink:
Igaz az én dolgaimat általában elfelejti mindenki...na jó a párom nem!!!!!!!!!!! :lol: De ezt már megszoktam :? .

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok :)

Látom ne mértetek engem :) Nem érzem úgy hogy felelőtlen lennék, de nem is akarok túl óvatos lenni. Valahol keresem az arany középutat. :)

Amikor azt mondtam hogy nem zavar ha egy beteg gyerek jön hozzánk, természetesen nem "nagy" dolgokra gondoltam, és nem is viszem be a gyereket a fertőző kórházba, hadd kapjon el mindent.

Hanem pl, a szomszéd kiscsaj taknyos volt, és át szeretett volna jönni hozzánk. Az anyja nem engedte, merthogy taknyos. Én mondtam hogy jöjjön nyugodtan, hiszen minden nap órákat játszanak együtt, ha el akarta kapni, már elkapta volna.

Értitek?

Beteg gyereket én sem vinnék közösségbe, mert tiszteletben tartom a másik gyerekek egészségét.

Márti, tényleg úgy nézek ki mint aki le akarja fertőzni az egész topicot??? Persze Kata, már teljesen egészséges. Vasárnap fejeztük be az AB kúrát, de már a 2 Ab-s nap után se taknyos nem volt, se nem köhögött...

Edith, gratulálok én is !!!
Mi ma vagyunk pont 1,5 éves házasok ha jól számolom :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsandi, mi elég sok Babylove terméket használunk (azt pont nem próbáltuk még) de mind szuper! Ebből kiindulva nem lehet rossz az sem :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Cipők, nem ismerem személyesen, lengyel, ZETPOL márka, jókat hallottam róla. Gondoltam nektek is megmutatom. Nem biztos, hogy járáshoz rájuk adnám, de kocsicipőnek jónak tűnik. Ha valakit érdekel, van róluk ártáblázatom, mert a honlapon azt hiszem az nincs fenn.
http://www.kacper.hu/

Zsu!
Én is szeretem a Babylove termékeket, de ezt még nem ismerem.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti DRÁGA!

Zsombidnak nagyon-nagyon boldog 11. hónapfordulót kívánok! Sok-sok puszi neki!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsombinak
Kép

Anyukájának
Kép Kép Kép Kép Kép

Nekem
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsu:ezek után nem tudom :roll: :roll: :roll:

Zsandi:köszi, átadom!!!!!Micsoda memória!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu:ezek után nem tudom :roll: :roll: :roll:

Zsandi:köszi, átadom!!!!!Micsoda memória!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti: Zsombinak nagyon boldog hófordulót kívánok!
Találtam neked bébitaxit, bár lehet, nem ilyet szeretnél.
http://www.tekerekvilag.hu/piciknek_minitraktorok.htm
http://www.arzuhanas.com/Gyerekj%E1rm%F ... html?cpg=3

Még nem sikerült vissza olvasnom a mai termést, mert a Szandi reggel óta, most aludt el először. Most megpróbálom, hátha nem ébred fel egyhamar.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:köszi aranyos vagy, olyat néztem ami az első linken van, de ez a 12 ezer is kicsit sokank tűnik :roll: , nem tudom.Azt hiszem a Visegrádi u-ben is van valami játék bolt majd megnézzük ott is!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem sikerült elijeszteni, itt vagyok! :D
Kicsit lassan megy itt a fórumozás, a mamanethez szoktam.
Azt hiszem a vonalzóm már látszani fog, az avatar kép még nagy, de igyekszem.
Sajnlálom, hogy Bendus nem nagyon kivehető a képen, de hát ennyire le kellett kicsinyítenem, hogy csatolja.
Majd keresek másikat, ahol közelebb van.
Erké: a párom a TBG betontelepen dolgozik, ott van egy betonlaboratórium és ott vezető.
Bmo: köszi a segítséget vonalzó ügyben.
Szóval te akartál felvenni az msn listádra? Én nem fogadtalak, mert nem tudtam, hogy ki az. Próbáld újból és akkor felveszlek a listámra.

Az én pici fiam se akar inni cumisüvegből egyedül. Most már megfogja az Aventes üveget a füllel, de inkább csak játszik vele, azt meg nem engedem.

Nem sok időm volt visszaolvasni, bocsi, ha nem írok mindenkinek.

bmo: jól láttam, hogy a te fiadnak ma van hófordulója? Akkor sok boldogságot neki.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


[quote="bmo"]t írta:bmoudod nőből vagyunk így kíváncsia a természetünk!!!!! :lol:


Csak jelezném, én nem vagyok nőből, illetve anyukámból áttételesen, mondattanilag értelmezve... izé, na...
Vendég
 


Bendus Kép

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Így néz ki a kisfiam, ha apukája eteti meg.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Mi a párommal. Kép

Kép
Kép
nemes ani
 
 


drev drága:persze erre egyből ugrasz!!!! :wink: :lol: Átfutott a kisagyamon, hogy te is topiklakó vagy, de mondom mostanában úgysem jársz erre...nem is írogatsz, úgysem veszed észre....de sas szemed van!!!! :wink:

Ani:köszi a köszöntést .És így már látom én is!!!!!Csudaszépséges kismanód van!!!! :wink: :lol: Nagyon tuti a vonalzód!!!! 8)
Különben Márti vagyok, csak most az új vonalzókészítésénél nem bírtam berakni az aláírásomat , mert azt mondta ez a vacak, hogy úgy túl sok :shock: ...na mondom ha ezen múlik!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Nézd el nekem, képtelen vagyok megjegyezni dátumokat, mióta itthon vagyok!

Nagyon sok boldogságot a 11 hónapos fiatalúrnak!

Te Márti!

Miről maradtunk le, nem teljesen értem Árpi üzenetét!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Csak átfutni van időm, de ez szíven ütött... Majd írok, ha a főnök lelécel végre telelni, csütörtökön.

Lakásfronton nincs változás.
Vendég
 


Kértek még képeket?

Bendusról: nagy csibész. Sokszor sikerül neki feldühítenie, iszonyat akaratos. (a düh miatt sajnos pszichoterapeutához járok, ami miatt remélem nem itéltek el mindjárt az első napon)
Megérti, hogy nem szabad , ha mondjuk neki, akkor rázza a fejét. Érti, hogy gyere ide.
Fel tud állni, kapaszkodva tud menni is. Egy hete egyre többet áll kapaszkodás nélkül. Tegnap megtette első lépéseit. Egész pontosan hármat lépett egyedül.
Ja, megmutatja hol a lámpa, az okos feje, a kukaca. Tud tapsolni, táncolni.
Nagyon szereti magát a tükörben nézegetni, sokáig csak magának inett pá-pát, most már minket is megtisztel vele.
Ötször eszik egy nap. Ebből három tápi, egy főzi, és egy tejpép gyümivel, v. babapuding.
Rólunk:
Sokat vagyunk egyedül, nehéz segítség nélkül, de megoldható.
Pár hónapja eldöntöttük, hogy jövő nyáron összeházasodunk, de tegnap meg azt, hogy télen tervezünk kistesót és akkor ugrik az esküvő.

Tali: aranyosak vagytok hogy hívtok minket is, de ez valószínű, hogy nem megoldható, mert én nem tudok elmenni Pestre egyedül, a páromnak pedig sok a munkája.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Edit drága!!!!
Válogatsz a hsz-ek közt???? :shock: Ezt valóban én írtam, de már nem tudom, hogy mikor...akkor mikor az Ani kérdezte, hogy miről írjon!!!!!
Ja és persze mindenkinek elnézem, hogy kihagy a memória.....mert , hogy a Zsandinak panaszkodtam, hogy az én gazfickómat nem köszönti senki :( :lol: és erre írta amit írt!!! :wink: :lol: De nem gond, tudod kicsit túlérzékeny vagyok néha, meg dilis meg ilyenek....lüke, dög, meg rusnya a pofám, ja és hülye is vagyok!!!Ezt nem mindenki értheti de ezeket a jelzőket kaptam 1-2 topiklakótól!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: De nincs harag :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon figyelmetlen vagyok! :oops:

Ani,
még nem is köszöntöttelek!Nem volt szándékos!
Nagyon helyes pár vagytok,és a fiacskád is tündéri.

Márti,
boldog hófordulót Zsombinak,mindjárt itt az első szülinap! :lol:

Pusz

Timi
timiban
 
 


Ani:Elhiszem, hogy nehéz egyedül!!! :?
Nagyon ügyi fiad van, ilyen sok mindent tud!!!! :lol: És milyen kis vigyori!!!! :wink: De azért szomszéd, vagy valaki van akivel tudsz sétálni vagy beszélgetni?????Akkor nem is tudtok kettesben lenni a pároddal????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ani:persze , hogy kérünk még képeket, 1 közelivel nem érjük be!!!!

drev:jó szöveg....................... :roll: 8) Engem ezzel az 1-2 mondattal nem kenyerezel le!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ani:persze , hogy kérünk még képeket, 1 közelivel nem érjük be!!!!

drev:jó szöveg....................... :roll: 8) Engem ezzel az 1-2 mondattal nem kenyerezel le!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ani!
Örülök, hogy nem üldöztünk el. :)
Nagyon szépséges Bendus, és látom már foga is van jópár.
Csak nem céklaevés volt?
Nagyon jó a ti képetek is!

drev!
Legalább látjuk, hogy olvasol bennünket! :wink:
Ne légy ilyen szűkszavú, mesélj, hogy haladtok? Csajok jól vannak?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Na, most jól lebuktattál! :D De igazad is van. :wink:
Igaz, ami igaz, elhangzottak ezek a jelzők :) , de magunkat sem kíméljük. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egyszerűen az avatar képet nem találom el. Már olyan picire csináltam, hogy nem is tudom mi látszana és még mindig nem engedi feltenni.

Kép
Kép
nemes ani
 
 


Igen céklaevés volt.
6 foga van és három jön most egyszerre.
Olyan ismerősökre már tettem szert, akikkel legalább sétálni tudok. Igen, azt hogy kettesben legyünk azt elfelejthetjük. :(

Kép
Kép
nemes ani
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?