Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni!
Másfél éve próbálkozunk, már sajnos túl vagyunk a 3. sikertelen inszemináción is...
Olvasgatlag bennetek már egy ideje és olyan jó látni, ahogy támogatjátok egymást. Ezért gondoltam csatlakozok hozzátok.
Zizo
2120

Üdv Zizo!

Na, megyek dolgozni. Este jövök.
hanna30

Sziasztok!

ET utáni 8. napon vagyok és 4. naptól kezdve görcsöl a hasam.Meg tudná valaki közületek mondani, hogy ez mitől lehet? Már alig merek reménykedni. Volt valakinek hasonló problémája?
Előre is köszönöm a választ!

Mesi
mesi27

Mesi :D
akármitől lehet.
Nekem még most is fáj a hasam, pedig a 21. héten vagyunk, a fiúkkal is a 22. hétig fájt.
alkati kérdés... és semmit sem jelent sem pozitív sem negatív irányba.
a hormonokra mindenki másképp reagál, lehet, hogy nálad ezt a görcsölést hozták ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

2120 Üdvözöllek! :) Nagyon jóhelyre kerültél! Ki az orvosod?

Hanna Jó munkát! :)

Icsilya nekem a gyomorszájamnál fent keményedik. Véletlenül azt nemtudod mitől van és mikor múlik el, mert nehezen bírom és alig kapok levegőt. :(

Kép
Kép
kiscsillag

Angel,
Megcsináltam az Lh tesztet és nagyon szép lett a csíkom szerintem legkésöbb holnap lesz a repi bár lehet hogy ma :roll: Na mi belehúzunk :wink: Úgy örülök mint a lottó 5nek :lol:

Zizo,
Üdv! És most lesz majd a 4 inszem? Vagy lombik jön?
Vendég

Zizo,
üdv itt! :)

Pandácska,
akkor este feltétlen húzd magadra apát! :lol: Vagy most!

Én is épp kezdem érezni a PÉ-met :roll:
angel37

Köszönöm a kedves fogadtatást! :D

Kiscsillag,

Szmatona Dokihoz járunk! Ahogy látom egyre többen járnak innen is hozzá.
Gratulálok Neked a Babához! Korábban mikor olvasgattalak titeket, akkor nagyon tetszett a vonalzódhoz írt szöveg, azóta én is így gondolok a Kaálira, h csodára várunk...

pandácska*
egyenlőre még inszem lesz... párom eredménye egyre javul és emiatt nem enged lombikra. :)

Angel37, hanna30,
Nektek is köszönöm az üdvözlést!
2120

Kiscsillag :)
a gyomortájéki fájdalom elég tipikus terhességi tünet. Talán attól lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Üdv az újaknak!

Icsilya
ma voltam UH-on, annyit mondot a doki, hogy endo 6mm, és jobb 11x11 és bal 11x12 (v. fordítva) ez azt jelenti hogy csak 2 tüszőm nővöget?
amúgy megint vissza álltunk mától a Gonal-f-ből 225-re (ma megvettem a 3. tollat - de remélem, hogy most nem kellessz a 4.is)
csütörtökön megyek megint UH-ra, de mondta a mágus hogy egy jó vastag könyvvel (Háború és Béke) menjek mert olyan sokan lesznek.

Mesi
has fájás: olyan mintha meg akarna jönni, normális - nekem is volt Ákosnál, és a dokim mondta hogy természetes

Sziasztok

Erika

Ui: mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
erika13

Drága Angel! :D

Pihentettük a dolgokat, de lassan ismét készen állunk :wink:
Most, hogy nem szedem a bogyókat ismét a régi vagyok és ezt nagyon élvezem a környezetemrôl nem is beszélve
:D

Na, persze én az örök optimista ma teszteltem a 33.napon és naná negatív :( ... a fura az, hogy ennyi sikertelenség után is meglepôdök ezen az eredményen :?

Továbbra is olvaslak benneteket és mindenkinek drukkolok!!!

Pusz:Lona
lona1

Erika :D
ha ennyit mondott akkor az 2 db-t jelent. Kisebbekről nem beszélt?
A 6mmes endo nem rossz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok! :D

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, azt viszont láttam, hogy Buboréknak most nem sikerült.

Buborék!

Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:

Velem minden rendben, pénteken voltunk az intézetben uh-on, ma vagyok a 28. napon amikor megjön a második nap kezdek.

Majd írok menetközben.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Lona,
örülök, hogy jól vagy! :)
Sajnálom a nega tesztet, franc belé! :?

Mit jelent ez a "lassan készen állunk" :wink: Ez még csak annyi, hogy nemsokára belefogtok v. esetleg ki is van tűzve?

Erika,
ez nekem is 2 tüszőnek hangzik!
Drukkolok! :) +++

Jucmuc,
majd csak ügyesen! :wink:
angel37

Sziasztok

köszönöm a válaszokat

Orsi
csak 3 adatot diktált le, és utána a szobájában is csak annyit mondott, hogy akkor vissza állunk arra ami 2 éve is volt, a 225-re (akkor 6napig volt 150, majd 4 napig 225 és 1 nap kb. 270-280 egység) emiatt most eleve az első 2 nap 225 volt, és 4 nap 150, de mátol megint 3nap 225 és csütörtökön UH, de arról semmit nem mondott hogy ez most kevés v. sok, csak hogy még vegyek Gonalt.
Az endo mikor jó? nagyon jó?
1 tüsző folyadékban több petesejt is lehet?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,

Endo: 6mm-től már be is tud ágyazódni az embrike, és még nőni is fog az ET-ig! :wink:
De dokink szerint nem olyan fontos, hogy minél vastagabb legyen, ezt már többször is mondta, hisz pl. egy méhenkívülinél nincs is semmiféle mnyh!

Egy tüszőben egy petesejt szokott lenni.
angel37

Sziasztok

Angel
köszi a választ, kicsit lelombozódtam most hogy csak 1-1, na mindegy majd lesz valami.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
ne szomorodj el! Csütörtökre még bőven lehetnek többen!
+++++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok

Angel
köszi a biztatást, de úgy látszik hogy most is annyit kellesz akkor magamba nyomjak mint Ákosnál, és akkor vennem kell egy 4. tollat is, na mindegy a végeredmény a lényeg!

Szia

Erika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171295240.92.gif[/img] Itt mindenkinek ezt kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/img]

Kép

Kép
erika13

Angel :D :D

Azt jelenti, hogy lassan belefogunk. Nincs még kit?zött idôpont.
Szeretnék elötte néhány dolgot kizárni, pl.: szerintem jó lenne egy átjárhatósági, mivel az elôzô több mint egy éve volt és ugye sose lehet tudni...
Meg lélekben is kész akarok lenni. Szóval próbálom megteremteni a legoptimálisabb feltételeket. Nem akarom elsietni, azt akarom, hogy sikerüljön :wink:
Láttam, hogy a köv. június, mivel kötöd le magad? Azon kívül, hogy itt mindenkihez van egy jó szavad?
lona1

Erika,
hááát, ha ugyanaz lesz a végeredmény, akkor jöjjön az a 4. toll! :) Bár tudom nem két fillér a dolog :oops:
+++++++++++++ a tüszőidnek?

Lona :)
majd kiforrja magát az az időpont! :) Majd ha tökéletesen késznek érzed magad rá!
Az átjárhatóságod nem valószínű, hogy változott a legutóbbi vizsgálat óta! :wink:

A köv. július vége-augusztus! Júniusban valszeg nyaralás lesz, és utána vágunk majd bele a dolog lényegi részébe! Mennék én azonnal a következőre, de ésszel azt mondom, hogy kicsit most stop, mert más is van a világon a teherbeeséséen kívül! Április végén, ha megjön kezdhetem már a fogit! Addig meg csak elmegy vhogy az idő, lógok itten a neten, munka mellett (helyett)... :mrgreen:

Várunk, ha újra csatasorba akarsz állni! :wink:
angel37

Erika,
bocsi: a "tüszőidnek" után a kérdőjel véletlen volt!
angel37

Sziasztok

Angel
köszi szépen
neked pedig a nyár közepére és végére ++++++++++++++++

és persze mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika :D
nem szokott 1 tüszőbe 2 petesejt lenni, ill. nagyon ritka, gyakoribb, ha üres a tüsző.
Szerintem ez adagot is azért emelte, mert hogy 2 tüsződ van. de aggodalomra semmi ok, mondani szoktam, hogy a fiúkkal az első UHn 2+3 tüszőm volt és 11-t szívtak végül le, szóval még nagyon sok beérhet.

a 6 mm jó, de nem a nyh vastagságán múlik a siker. A fiúkkal nekem 10mm volt a transzferkor, most Lilivel meg csak 8.5 (vagy 9 már nem emlékszem pontosan). A hivatalos álláspont szerint min. 7 mmnek kell lennie, de a gonal és a repesztő ill. a progeszteron is vastagítani fogfja még.
(szerintem Lilivel az első UHn mintha 5 lett volna).

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mesi27! ET után nekem is kb. két hétig fájt a hasam, és azóta is néhányszor. Ez valószínűleg a hormonoktól van és nagyon jót is jelenthet. Kaptál Choragont ET után?

Andrea23! Hogy vagy? Holnap mész UH-ra? Nagyon várom a híreket!

Jud

Kép
jud71

Sziasztok! :)
Tudom, hogy régen jelentkeztem már, de olvasni azért szoktalak Titeket! :lol:

Boburék! :)
Sajnálom, hogy nem sikerült. :cry: A következőhöz májust írtam Neked, de ha nem akkor lesz, kijavítom!

Üdv az újaknak! :)
Sok sikert!!!

Gondoltam, felteszek egy táblázatot, mert a legutóbbi óta elég sok változás történt! (Így legalább láthatom a vonalzómat is! :oops: :lol: )
Kiscsillagot - saját kérésére - még a kékben hagytam, pedig ő már lehetne a sárgában is. :wink:
Ha valamiről lemaradtam, vagy nem jó, illetve ha valaki szeretne bekerülni, szóljon!!!

Rólunk annyit, hogy jól vagyunk, minden oké, és a saját dokim szerint is KISLÁNY, úgyhogy most már biztosra veszem!!! :lol:

Szóval a táblázatok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Sziasztok

Orsi
köszi szépen a biztatást, azért most már kezdek jobban lenni!

Kismókus
köszi szépen a táblázatot!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szép estét!

Isten hozott minden újat!!
:D

Nyuszipuncs, Zölddisznó, Erika, Ági +++++++++++++++++++++++++
buborék5

buborék5: Köszi szépen a bitatást

erika13: Nem kell elkeseredned nem a mennyiség a lényeg hanem a minőség. Küldöm neked a drukkokat ezerrel++++++++++

2120 és Zizo: Üdvözöllek benneteket .

kismókus: Gratulálok a kislányodhoz

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Hanna megköszönném, ha írnál.

Mindenkinek ezerrel szurkolok, sok-sok ++++++++++++++++++++ !!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hanna megköszönném, ha írnál.

Mindenkinek ezerrel szurkolok, sok-sok ++++++++++++++++++++ !!!!!!!!!!!!
Vendég

Bocsánat, de nem tudom miért megy el kétszer-háromszor az üzim.
Vendég

Sziasztok!

Az Őrangyalom megsúgta, jók lettek a hormon eredményeim is! :lol:

Már csak a szerdai vizsgálat van hátra. Hmmm...

Sannah!

Hazaérek és azonnal megírom. :lol:
9:30-tól kell szorítani. :lol:
hanna30

Sziasztok!

Icsilya, Erika13, Jud71!
Nagyon rendesek vagytok, hogy válaszoltatok! Köszönöm szépen!
Nem Choragont kaptam, hanem Utrogestant.

Erika13! Ismerek olyan lányt akinek két petesejtet szívtak le, de egyet ültettek be és sikerült :D

Mindenkinek sok sikert kívánok!

Mesi
mesi27

Jajj, majdnem lekéstem. :oops:
8:30-tól tessék szorítani. :lol:
hanna30

Oké Hanna, úgy lesz. :lol:
Vendég

Köszönöm szépen!
hanna30

Sziasztok

Mindenkinek köszön szépen a drukkokat!

Én is mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Drága vagy Jud71,hogy gondoltál rám és ilyen pontosan tudod,hogy holnap megyek UH.-ra... Baromira izgulok! :oops: Sajnos csak este 10 körül munka után tudom leírni,hogy mi volt. Te hogy vagy? te mikor mész?

amúgy én itt vagyok mindennap csak olvasó üzemmódban...

drukk Mindenkinek!!!

pusz

Kép
andrea23

Sziasztok lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást. Sajnos napközben a munkahelyemről nem tudok babanetezni, de esténként pótolom. Ma beszéltem a dokimmal, szerdán reggel 7-kor vár hálóingben-papucsban:-) Addig még holnap ki kell lógnom bentről a leleteimért. Azt mondta, szeretné látni HSG előtt még a Kaáli-s hormoneredményemet és a férjem leletét is. Az vajon mire kellhet neki?
Azt számolgattam, hogy a márciusi inszem-be még nem kell beavatnom a főnököm, de ha véletlenül nem sikerülne (persze sikerülni fog:-) , akkor a következőnél már elkerülhetetlen. Ti hogyan jelentettétek be a mh-en? És hogyan fogadták? És csak a főnök tudja, vagy a kollégák is? Na jó, leállítom magam, mert ömlenek a kérdések:-)
gabi_

gabi_
Szerintem kérdezd meg a dokit h mire kell neki a lelet, biztos elmondja.
Én beavattam a főnökömet, mert így nyugodtan mehettem el fél napokra mikor uh volt és egy-két nap szabira mikor inszem volt. Teljesen jól fogadta szerencsére. A kollégákat nem avattam be.

hanna30
Milyen vizsgálatod lesz szerdán?

Lányok!
Vasárnap is ugyanúgy mennek a dolgok a pesti Kaáliban mint hétköznap? Csak mert elutazunk és nem tudom h elkezdjem-e a closty-t szedni... szombat este érnénk haza, ami a 13 ciklusnap.
Köszi:
Zizo
2120

Zizo,
Szerintem úgy mennek mondkjuk én csak uh-on voltam vasárnap más beavatkozásom nem volt még hétvégén de inszemet bizti csinálnak hiszen van punkció meg beültetés is.
Vendég

icsilya: Küldtem neked privit

erika13: drukkolok a csütörtökhöz addig még bármi lehet!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Köszönöm pandácska*!

Akkor felhívom őket és bejelentkezek, így nem marad ki ez a hónap.
Zizo
2120

Zizo :) Köszike! Szmatana dokit látásból ismerem, nagyon fiatal, de Hanna sok jót mondott róla. :) A Csodára Nekünk több, mint egy évet kellett várni, kívánom, hogy nektek ne kelljen ilyen "sokat". :)

Icsilya köszike, de nem fáj egyátalán hanem keményedik és puffad. :( :cry:

Erika :) Drukk a tüszikéidnek!!! :) Növesztő sugikat küldöm feléd!!! ++++++++++++++++++++++

Andrea 23 Mi kb. egyidőben vagyunk. Én ma léptem a 6. hétbe, ha a mensi első napjától számolom. Ugye onnan kell?? Drukkolok nagyon az UH-hoz, hogy minden rendben legyen!!!! Neked ki a dokid??

Hanna :) Örülök a szép eredményeknek!! Tudtam, hogy nem lesz baj! Meglátod a hsg-n is hamar túl leszel és megnyugszol, hogy minden a legnagyobb rendben van! :) Drukkolok holnap neked ezerrel!!!!!!!! Fogom a kezed!!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++

szurkálóknak kitartás és tüszőnövesztő egy vagonnal :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juuuuj már csak 4 nap az Uh ig! Nagyon izgulok!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Elnézést a bepofátlankodásért, de azóta gondolok rád, hogy párszor átjöttél a Kútvölgyis anyukákhoz. Már többször kerestelek és mit látok ma!!!!! itt vagy és ..... úgy néz ki nem is egyedül :D :D :D annyira de annyira drukkoltunk neked (de így ismeretlenül mindenki másnak is) hogy azt el se hiszed. Átjössz azért majd néha hozzánk is? Remélem! Nagyon-nagyon örülök nektek és jövök pénteken is. Ha más nem, leskelődni :lol:
Mindenkinek nagyon szorítunk!

Ha van valaki aki hallott vagy vett esetleg Mini-mikroszkópot, annak örömmel venném a PRIVIJÉT a véleményével. Előre is nagyon köszönöm. :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a tüsző növesztő drukkokat!

Én is nagyon szorítok és drukkolok mindenkinek ahhoz amihez nagyon szeretné!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lányok! Pandácska!
Hogy működik ez a LH teszt? Felvilágosítanátok? Nálam teljes a sötétség. :( ezzel lehet PONTOSAN tudni, hogy mikor van a tüszőrepedés? sokba kerül?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok, tudom ritkán jövök, inkább olvasgatlak titeket.:)
áprilisban indulunk 1. lombikkal (4.sikertelen inszem után.)
Kicsit kiakadtam a napokban, de gondolom ez gyakori másnál is.
3-4 évvel ezelőtt azok a kolléganőim akikkel elkezdtünk gyerekprojektről beszélni-ténykedni, már szállingóznak vissza gyes-ről és én mutatok meg nekik minden változást. volt aki megkérdezte, hogy én mikor jöttem vissza, mondtam még el sem mentem, de egyre rosszabbul tűrom ha sajnálnak, igy inkább nevetni probálok velük, több-kevesebb sikerrel. Azt hiszem az sem megoldás ha csak fiukkal dolgoznék, mert van kollégám akivel 1 napon házasodtunk, ők most várják a 2. gyerkocot.:((( Tudom, hogy nem teljesítménytúra, de mikor megjön a mesim, még rosszabbul érzem magam.:((( befejeztem a nyivákot.:) kicsit félek a lombiktól...
adél11

Sziasztok lányok!
bejelenteni valóm van:
mivel nálunk a lombikosok a TB által finanszírozottak, ezért a stimu kezdete utáni dolgok már ellátás alá esnek. Sajnos csütörtöktől vizitdíj-kötelesek.Tehát a fogigátló szedése / vagy a Suprefact elkezdés , hosszú protokollnál/ alatti ultrahang vizsgálat, a follikulometriák, a leszívás, a transzfer, a bhcg, az első terhes uh. Körülbelül ezek.
Az előzetes megbeszélések és vizsgálatok értelemszerűen nem, mert az még nem a lombik megkezdése utáni dolgok.
Összeszámoltuk, átlagosan kb. 7 alkalom páciensenként. Lehet persze nagy eltérés, ki hogy stimulálódik.
Bármi kérdés felmerül segítünk a recepción.
Inszem nem tb-s, ezért az nem esik ez alá, csak a lombikosok, és csak a gyógyszer megkezdése utántól! Addig nem.

Mi is most tudtuk meg, ma volt értekezlet :cry:
harcimokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?