Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mea!

Livikének nagyon boldog névnapot kívánunk!


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Hajni!

Napszemcsi nagyon jól áll! Fürdőköpenyes Panna pedig tündéri édes! :D

Szilvi!

Tomi a csíkos erőművészruciban nagyon vagány! :D

Róki!

Zsuzsa nagyon szép kislány, és jól áll neki a tóga! :lol:

Kuha!

Gargőnek jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Zsóf
Gergőnek is jól áll a trikó!! :D :wink:

A familliámban most azon agyalunk, vitázunk, hogy menjünk e, ha igen, hová nyaralni.Ami ugye csak pénzkérdés.
Néztük a balcsit, és ott is majdnem olyan árak vannak(apartman), mint Hotvátho.Én mennék, bárhová, férj meg..... :? Áhhhhh.

Eszembe jutott megint Annamami.Baj van velük???????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

 
 

And
csak én is halkan, hurrá, hogy nem kell gyógyszer Esztinek, és a gyógyulás útjára léptetek!!!
Jaj, én is így gondolkoztam tápszer-tej ügyben mint Te.Panna Milli bolti tejcsit ivott, gondoltam, veszek neki Milumil 3-t(nekem is azt ajánlották)Panni jól megszivatott, egy korty után kiköpte.-pedig szerintem fincsi.
Így visszatértünk a Millire.Hát ennyit erről.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Rokica
most nézem, mááááár csak 11 nap!!!!!!!!!!!!!!


Még 41 oldal az 1000-ig!!! :lol:
Mentem, mielőtt jól elbeszélgetnék magammal!
Pussz Mindenkinek, betegeknek gyors gyógyulást mégegyszer!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


csak 40!!!! :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


sziasztok!
köszönjük a jókivánságokat!
nyuszi sajnos nincs jól,és ma reggel az orrszívás után még a tápit is kihányta(pedig jó egy óra eltelt a kettő között),amitől annyira mejedt,hogy alig bírtam megnyugtatni,aztán apjának is felháborodva,könnyes szemekkel huhogta,hogy mik történtek veele!nagyon édes volt!azért a kedve már jobb,de nem az igazi,olyan kis beteg feje és tekintete van és azt csinálok vele,amit akarok,némán követ,csak az orrszívást nem engedi....de azt nagyon nem! :(
láza igazán még nem volt,popsiban mértem reggel 38at,nem vészes....még!reméljük hamar túl leszünk rajta!

Cleo
ne butáskodj,ha mindenáron meg akarom akadályozni,hogy nyuszi beteg legyen,nem viszem sehova!ezt is tettem egy idewig,mert túl sokat volt beteg és legyengült,de most már esedékes volt,mert nagyon kikupálódott! :wink: ráadásul azért is tudtam,hogy mindjárt beteg lesz,mert megint jött egy fog,kiütéses lett a popi,kicsit folyt az orra,kicsit könnyezett a szeme,szóval a szokásos jelek,eddig mindig benyaltunk valami bacit is mellé!hiába,férfiak,kikészülnek mindentől!
ráadásul csak most lettünk betegek,a tali óta már eltelt jó pár nap!
szóval miattunk ne aggódj,inkább küldünk mi is sok gyógypuszit Majának,szép hercegnőnknek! :P és szivecske,szivecske,szivecske!

Roki
én azok közé a fodrászok közé tartoztam,aki nem szeretett sokat vágni és imádta a szép,egészséges,csillogó,természetes hajat!úgyhogy Zsuzsa haja nagyon bejön! :wink: :P nyusziét is megsirattam,de zavarta és az ő fején hülyén nézett volna ki pár csitt-csatt! :roll: :lol:


Mea
MI IS NAGYON BOLDOG ÉS SZÉP NAPOT KÍVÁNUNK LIVIKÉNEK A NEVE NAPJÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Majola!

Bocs, ha félreérthető voltam, de szerdán vizsgázom, a tanfolyam pedig egész napos. Reggel vizsga, délután ugyanúgy tanfolyam. Igaz, du valószínűleg korábban eljövök, mert szerdán 4-től van ismerkedés a dúlákkal, és most már esedékes lenne választani egyet... Csütörtök sanszosabb, de akkor meg délelőtt kliensem van, délután Siklós van. A legsanszosabb péntek. Az jó? És mehetünk Zsuzsástól?

Julcsi aranyköpéseit pedig mostanában átküldöm Davidnek is, hadd tanuljon belőlük. ;)


Göndörzsóf, Cleo:

Akkor ez a "magunkra aggatjuk a szennyest" is valami univerzális állomás a gyerekfejlődésben... :lol:


Cleo:

Átrendezés nuku. David még mindig úgy gondolja, majd akkor ha elkezd kúszni-mászni Szilvi, szerintem el van tájolva. De majd megtapasztalja a saját bőrén, én már nem küzdök vele. Addig is viszont asztalos kéne aki megjavítja az megvetemedett ajtót. Tudsz ajánlani?


ASZTALOST KERESEK!

Tud valaki asztalost ajánlani? Kösz! :)


Megann:

Oké, akkor lemaradtam. Én még ott tartottam hogy 100 ml-ket iszik és nem kéri az ebédet... és hogy fogyott. Bár biztos ez a betegsége alatt volt. De ha jó étvággyal eszik, akkor tényleg nincs ok az aggodalomra. Hálistennek nálunk nincs ilyen, anyukám inkább azt mondja, kevesebb nasit, szigorúbb étkezéseket. Igaza van, csak eddig arra koncentráltam hogy EGYEN, mindegy mikor, milyen időközökben, csak szedje vissza a súlyát. De most hogy láthatóan jól van, tényleg jobb lenne átállni valami rendszeres kajálásra, mert most tényleg egész nap legel. Nálunk tegnap este egy jó nagy adag tányér paradicsomszószos tészta csúszott le, párolt zöldségkörettel, én meg csak néztem milyen lelkesen rágicsálja a kis bébirépákat. Mindig olyan kellemesen meglepődöm mikor hajlandó zöldséget enni, nem tudom miért él az bennem, hogy egy gyerek utálja a zöldséget, de valahogy nagyon mélyen belémivódott.

Viszont dühös vagyok magamra, mert adtam neki az apja pesztós tésztájából, amit szintén nyelt mint kacsa a nokedlit, csak elfelejtettem, hogy abban parmezán sajt is van. :evil: Hálistennek nem lett semmi baja tőle, de hát ennél jobban kell figyelnem, a fene egye meg.

Ma reggel pedig a pékségben lohasztottak le, mert a kakaós csiga tésztája is tejföllel készül, azt sem kaphat. :(


Barbi!

Jobbulást!!! Ez tényleg elég borzasztóan hangzik, remélem a család többi tagja megússza. :?


Totka:

Annamami még mindig arra vár, hogy beszereljék náluk a netet. :? Állítólag 30 napon belül ígérték, ennek már a végefelé jár. De majd mondom neki hogy hiányoltad! :) Biztos nagyon fog örülni. Mostanában sokszor zargatom, mert az ő kisfia is volt tejallergiás, és neki szoktam keseregni. Hálistennek Marci mostanra már ehet tejterméket, bár legutóbb azt mondta, a tej maga kicsapta.


Most megyek tanulni... :?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jaj, és boldog névnapot Lívinek!!!! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt netem :( Apa lement a srácokkal játszóra vagy két órára, én meg "addig felmosok" felkiáltással maradtam. A felmosás, rendrakás kábé negyed annyi időt vett igénybe, mint amikor a kölkök is itthon vannak, így engedélyeztem magamnak egy kis pihit is. Miután netezni nem sikerült, Janikovszky Éva hangoskönyvét hallgattam, annyira jóóóó!

Ayse :) Halálra nevettem magam :D Ezeket ki kéne adni!/ látom, mások is ezen a véleményen vannak :) / Lili meggyógyult? Ovi?

Sajna elkiabáltam, hogy olyan rég voltunk betegek :( Szépen elmúlt nekem is, Balázsnak is az a kis köhögésünk, ami volt, erre Balázs újrakezdte, pénteken tiszta takony lett. Éjjel jött át hozzám, ugatva köhögött, kicsit meg is ijedtem. Nem tudott visszaaludni, sírt, alig kapott levegőt. Leültem vele a nyitott mélyhűtő elé, de nem akart ott maradni. Adtam neki egy köhögős cukrot, bekapcs a párásítót, így el tudott aludni, és azóta nem volt gond a köhögéssel. Tegnap egész nap hősiesen itta az útifű+kakukkfű keverékéből főzött teát, estére szépen el is kezdett felszakadozni. Most inkább az orrdugulás zavarja. Közben péntek éjjel nekem meg a torkom kezdett el embertelenül fájni, ez azóta sem múlik. Gergő meg ma éjjel kezdett köhögni, és dől a taknyi az orrából :( Mindketten nagyon jókedvűek, nincs hőemelkedés sem, remélem, hamar legyőzzük :)

Látom, sok az újabb beteg, mindenkinek gyors gyógyulsát!!!

Lívinek pedig boldog névnapot!!!

Közben elkezdtem olvasni egy nagyon érdekes könyvet- pontosabban újra fellapoztam, mert már olvastam korábban- / A nagy gyermekkalauz/, az oltásokkal kapcsolatban újra kiakadtam, olyan volt, mintha horrort olvasnék. Röviden összefoglalva: az oltások inkább ártanak, mint használnak :(
A betegségekről pedig azt írja, hogy minden betegségnek nagyon fontos szerepe van életünkben, lelkünk fejlődése szempontjából. Minden betegség változtat rajtunk, mindegyiknek megvan a maga értelme. / azt azért hozzátenném, hogy a könyv abból indul ki, hogy van lélekvándorlás, és ha egy betegséget nem sikerül legyőzni, akkor nabumm, majd a következő életünkben látjuk ennek a betegségnek hasznát. Engem ez azért nem vígasztal... És azt is írja, hogy előző életünkben, illetve a köztes állapotban mi előre eldöntjük, hogy milyen betegséget, sorsot választunk magunknak. Lehet, hogy ebbe nem is kéne belegondolni. Ahogy agyaltam közben, arra jutottam, hogy akkor minek is küzdünk egy betegség ellen? De a könyv arra is felhívja a figyelmet, hogy nehogy ebbe a hibába essünk, minden betegség legfőbb értelme, hogy meggyógyuljunk belőle, és igenis mindent meg kell tenni a gyógyulásért. Hát, sokmindent nem értek még. Mindenesetre annak örülök, hogy nem emlékszünk előző életeinkre, szerintem meg is bolondulnánk./

And :) a levonón sokat agyaltam, tudtam, hogy hallottam már! Rá is jöttem a matricából: a bébiszitterünk használta így, ő miskolci :)

Kuha :) az UH-hoz akartam még: Balázsnál még nem volt a MÁV-ban szokás ez a visszahívás, amit Ayse ír, de akkor meg Újpesten csinálták meg, ott is alap dolog a koponya- és hasi UH. Tényleg megnyugtató :)

Tomi erőművész képe tényleg állati jó :D

Rokica :) Nagyon nagyon tetszik nekem is Zsuzsa, mindig is szép volt, de ez a haj még szebbé tette szerintem :) És nagyszerű, hogy így visszagyarapszik!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés:

Megérkeztünk, itthon vagyunk, és szerencsére meg sem kottyant a repülés Dávidnak!

Visszaolvasok amint tudok..

Betegeknek jobbulast!!

Kép

Kép
ppanna
 
 


Szia Panna!
Hurrá, hogy jó volt a repcsiút!

Belém bújt a kisördög :twisted: :twisted: :twisted: : nem bírok szabadulni attól a képtől amit Megann véletlenségből írt: ha elmentek a SugárbaN. Azért ha tehetitek, máshol menjetek el! :lol: :lol:

(Bocsi Megann :oops: :oops: )

ayse
 
 


És azt már csak tényleg nagyon halkan, hogy a "hálálkodó üzenetek" még jobban bekavart :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops:

ayse
 
 


Hajni!
Még nem is írtam, milyen jó a napszemcsid! Rajtad felbuzdulva múlt héten én is lementem az ofotértba, de hát amit kinéztem, persze horror áron volt :(
70E-ről volt leértékelve 35E-re :shock:
Szóval nekem nem volt szerencsém, de Te nagyon ügyi vagy!És a Pannás képek is nagyon cukik! :wink:

Panna!
Üdv itthon, örülök, hogy Dávid ilyen jól viselte az utat! :D

Jucc!
Jobbulást Nektek, drukk, hogy nehogy valami komolyabb legyen!

Róki!
Nolcsi pl. imádja a zöldségeket, ha pucolom a répát mindig megeszik egy csomót nyersen is. Meg az uborkát, paprikát, hagymát, mindent szeret nyersen is. A krumplit is megenné, de az nem adok neki :lol:
A levesben ha talál zellert, karalábét, fehérrépát, mindig mondja, hogy én ezt nagyon szeretem.
Na Leon már nyeresen nem eszi, de levesben bármilyen zöldséget megeszik ő is.

Gabi nincs valami jól, kihívtam a dokit hozzá, most várom, hogy ideérjen. :(
Szombat egész nap takarítottam, erre két nap alatt akkora kupi lett megint, hogy a mai délelőtt is ráment teljesen....nem értem, komolyan, folyamatosan lehetne mit csinálni :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ayse!
Hogy neked milyen piszkos a fantáziád :wink: :wink: :lol: :lol: :P :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi
én is jobbulást kívánok Gabinak,a gyógypuszikat te adjad! :lol:
kupi
ne is mondd,soha sem tart egy,max.két napnál tovább,katasztrófa!
Ayse
rossz a szemem és nincs nagyítóm!lécci-lécci-lééééccccííííííí!
PPanna
várunk vissza
Jucc
nektek is jobbulást!nyuszi már több,mint két órája alszik lassan,néha jajgat,aztán visszaájul!picit mitha meleg lenne a homloka,majd megmérem,ha felkel! :? nekünk is a torkunk fáj és neki is taknyis az orra,de még kap levegőt,őt inkább a torka zavarja,ahogy látom!

nem tudja valaki:ebből a lándzsás utifű bigyóból mit kell(lehet)adni a piciknek?teát?szirupot?vagy mit?

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


ja és Barbi!
nyuszim azóta többször is a csíkos,kapucnis kardigánban virított és mindig nagyon megdicsérték,hogy milyen csinos! :P nagyon jól áll neki és még nem is kicsi! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


halihó
eytra gyors leszek, mert jönnek anyósék és még valami köretet kell csinálnom, meg rendet..

Barbi! de, jó, hogy megvagytok :) szegény Gabi :( :( :( :( remélem hamar túl lesz rajta, jobbulást!!

Cleo, nem felejettem el ay asytalost, csak kicsit :oops: és még mit kellett volna megkérdeynem? :oops:
(Rokica, ey nem olzan ajtójavítós asytalos :wink: )
na most miért cserélte fel az y-z-t már megint...

Lívinek mi is boldog névnapot kívánunk!!!

Barbi! 70ezer forintos napszemüveg????!!!!! :shock: :shock: :shock: hát én nem a földön élek vagy mi??
Cleo, tudod most mire gondolok, ugye ? :lol:

Megann, örülj neki, hogy ember magától akar réámolni! nekem könyörögnöm kellett, hogy legyünk már túl rajta. persze mindig volt indok, hogy miért nem, aztán most annyira felbőszítettem, hogy kidobta a kezéből a tollat, és mondta, hogy akkor most azonnal :) a barca meccsre kész lettünk (este 7), úgyhogy minden ok volt.
még előtte mondtam neki, hogy szedje le nekem a függönyöket, arra csak azt mondta, hogy minek :evil: úgyhogy majd megoldom magam..

KépKép
KépKép
and
 
 


még annyi, hogy köszi a tápszeres ötleteket, és még szopizik Eszti, de csak este és az már csak minimális, tehát abban nem sok minden van.

Nyúlné, Eszti szirup formájában kapta, szerette, és szép barna lett tőle a szája széle :)

KépKép
KépKép
and
 
 


köszi And!fel is ébredt,szeriontem kap is akkor olyat,mert hogy van itthon!
pásztok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné!
És azt már csak tényleg nagyon halkan, hogy a "hálálkodó üzenetek" még jobban bekavart :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops:

ayse
 
 


Sziasztok! :) :) :)

Nyúlné,
Jobbulást az egész Nyuszicsaládnak!
Lándzsás útifűszirupot szoktam adni a fiúknak köhögésre! Kicsit émelyítő az íze, így csepegtetek bele pár csepp Cebiont, úgy már egész jó!
Közben olvasom, hogy And már írta neked, hogy az mehet!
Sok sok gyógypuszi (olyan haveri) Kisnyuszinak! :)
Már akartam írni, hogy köszi a fürdetőkrém tippet, Daninak már egész szépen rendbe jött az arca, nem is nagyon használtam a szteroidost.

Rokica,
Nekem is nagyon tetszik Zsuzsa haja, bár én hosszúhaj párti vagyok. :) Milyen ügyesen belebújt a trikódba!
Kapott ma oltást a végén?

Csikken, Megann,
Nálunk is egész nap Apa-apa megy. Pedig tudja Dani azt is mondani, hogy anya, de az nehezebb.

Megann,
De célzás volt anyóstól…. :( Sajnálom, hogy állandóan vívnod kell az anyósoddal Léna kajálása miatt.
Viszont az étvágya tényleg egész jól visszajött. Daninál is favorit a húsleves, tegnap azt ette ebédre és kért vacsorára is (mivel Beni is azt kért) és ma is azt ebédelt. :)
Azt hiszem a kígyólevesért én sem lennék oda. :?

And, Nyúlné, Totka
Dani is Milumil 3-at kap. Kb. két-két decit naponta. Reggelire és vacsorára, mintha egy pohár tejet inna.

Barbi,
Gabinak jobbulást! Tényleg komoly lehet, ha dokit hívtatok hozzá! Drukk, hogy a fiúk ne kapják el. Mikor hozod őket haza?
Danin is volt már a kord dzseki és nagyon tetszett mindenkinek! :)

Mea,
Lívinek mi is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! :)

Kuha,
Remélem, Gergő nem esik vissza! Eltört orrporszívó :(. Mikor Beni kicsi volt én is eltörtem egyet, ami üvegből volt, aztán műanyagot vettem helyette, most is az van!
Robinak jobbulást!

Totka,
Már korábban is akartam kérdezni, hogy Panni egyszer alszik már, vagy még délután is? Mert 10-11 felé ő már ágyban van. Kihúzza ilyen korai alvással estig? Csak kíváncsi vagyok, semmi extra. :)

Jucc,
Balázsnak is jobbulást!
Ismerős, hogy milyen gyorsan megy a takarítás, ha egyedül vagyok! :wink:

Ppanna,
Üdv itthon! :) Tényleg ügyes David, hogy simán bírta a repülést!

Cleo,
Majának is gyógypuszi! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, egyáltalán nem biztos, hogy Kisnyuszi és Gergő Majától kapta el. És amúgy sem lehet vitrinben tartani a gyerekeket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Most ment el a doki, Gabinak tüdőgyulladása van :( :(
Mondjuk sajna gondoltam, mert nagyon fájlalta a mellkasát.....
Ezért a fiúk csak szerdán jönnek haza és csütörtökön Gabi anyukájánál lesznek, remélem nem fogják megkapni :?
Múlt héten 4 napos fotózás volt, ahova nagyon betegen jött egy csaj, a 4. napra majd az egész stáb lebetegedett, mindenkinek 40 fok körüli láza van és szarul vannak.....Most hívta a fotós is, meg egy account is Gabit, hogy ő is ilyen szarul van-e?
Hát ezért utálom, ha valaki betegen megy dolgozni :evil: :evil: :evil:

Emese, Kriszta!
Örülök, hogy jók lettek a rucik és hogy tetszést aratott! :D
Húsleves nálunk is favorit mind a két fiúnál :D

And!
Vagy Armani, vagy Dolce&Gabbana volt...... :P
Azért ilyen szép az ára is :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok,
jegyzeteltem, hogy mit akarok írni, de kicsi fiam kidobta a kukába és nem szeretnék belenyúlni :)


Mea, Livinek boldog névnapot!!!!


Megann! Örülök, hogy emlékszel :) Én is tegnap néztem meg, hogy milyen néven voltam regisztrálva. Nem tudom miért hittem idáig azt, hogy ugyanezen a neven.
De jó, hogy már csütörtökön mentek :) Sok képet kérünk ám.

And és többiek!
Rolival voltunk kontrollon és minden rendben van. Azt mondta a doki, hogy nem lehet a láz a műtéttől valószínüleg vagy beteg lesz vagy a foga. De szerencsére ma még nem volt semmi, még hőemelkedés se!

Barbapapa, jó kis napszemüveg lehet! :)

Vettünk mi is lemosható filcet, Roli alkot azóta. A kezére :):)
+ ilyen lemosható pecsétet is és folyamatosan jön, hozza és mondja, hogy va-va (akkor kutyát kell rápecsételnem, vagy cic, akkor cicát, vagy i-á akkor a pacit. :)

Minden beteg babának és szülőnek gyógyenergiákat küldök.

Ayse, :) :) hogy miket észre nem veszel :) :)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Benianyu
Pannának kb. 7 hónapos korában alakult ki, hogy délelőtt alszik 10-12ig.Azóta is tartja ezt az időpontot.Kb.95%-ban alszik du-tán 4-5 ig egy órát, este kilenckor lámpaoltás, reggel 7-fél 8 ig meg se nyikkan.
Ha valamiért nem alszik délelőtt, akkor ebéd után teszem le, de addigra már annyira álmos, hogy nem alszik csak este, ilyenkor kiborul, semmi nem jó neki.
Barbi
jól megjárta Gabi, az egyszer biztos.akkor ez egy elhúzódó betegség lesz!vigyázz nagyon magatora(már amennyire lehet)
Napszemcsi :shock: (mondjuk, én is láttam hasonlót, be volt zárva vitrinbe)
Csaba megy valamelyik nap, kíváncsi leszek, kap e magának, fene egy ízlése van.....(mondjuk, 10e.pénznél nem ad érte többet)
Panna
Szia ITTHON!(szoktál vágyni nagyon haza, v.már megszoktátok?)

Szombaton megyünk baba-mama talira Hódmezővásárhelyre!!!Nagyon várom!!!Olyan osztálytalálkozó-féleség lesz(oda jártam eü.-i szakközépiskolába), és az iwiwen az egyik volt oszt.társos kismami kitalálta, hogy mi lenne, ha szervezne egy olyan talit, ahol a kisbabás-nagybabás oszt.társak vennének részt.Mi nagyon rákkantantunk, és remélem , Pannival együtt élvezni fogjuk.
A vásárhelyi usziban lesz, mert a csaj ott edzősködik, és szerzett termet.

Benianyu/ill.lencsét használók, lécci segítsetek!!!
Tegnap este, elszakadt az egyik (jobbos )lencsém, valószínű, a körmömtől...... :evil: :evil: Ne tudjátok meg, milyen mérges voltam magamra, két napja bontottam fel........ :cry: :cry:
Szerintetek egy darabot, nem egy párat fogok kapni???????
)férj szerint nem, elhajtanak a fenébe)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka
küldtem privit!
csak azért szólok,mert van,hogy nem érkeznek meg! :roll:

kontaklencse :shock: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


nyuszim most azzal szórakozik,hogy a letekert WCpapírt :twisted: cafatonként bedobálja a rácsos fa ágyneműláda résein!jól el van végre! :wink: :lol:
jaj,de megunta és a könyvespoc következik....sziasztooooook :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Benianyu:

Nem, végül átraktam az időpontját szerda reggelre, mert átmentünk anyukámhoz, és rájöttem, tutira nem érünk ide vissza 2:20-ra, mert mostanában déltől háromig alszik. Úgyhogy szerdán még vizsga előtt egészséges rendelés. :roll: Lehet fel kéne hívnom a dokit, hogy hogy is legyen... előre kell szólni hogy oltást akarok, vagy az van neki ott a tarsolyában?


Barbi!

:shock: Mihamarabbi gyógyulást!!! Remélem a család többi tagja nem kapja el. Antibigyó? Lehet tudni, meddig ragadós ez a nyavalya?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Jajj, szegény betegek, gyors gyógyulást nekik!

Nyúlné!
Igen, pont említetted Benianyunál, hogy már túl régen voltatok betegek, és hogy lassan megint esedékes... Hát tessék...

Ayse!
Beléd tényleg beléd bújt a kisördög!!! :lol: :lol:

Barbi!

Szegény Gabi, jobbulást kívánok neki én is!!!

Benianyu!

Köszi! És képzeld, most én is ilyen műanyagosat vettem, és azt mondta a patikusnő, hogy már csak ilyen műanyagos létezik.
Mindegy nekem, csak jöjjön a taknyi...

Robi nincs túl jól, volt ma dokinál, kapott a kórházba beutalót, teljes belgyógyászati kivizsgálásra. Nem tudom, ez hogy néz ki, de nagyon-nagyon nem szeretném, ha be kéne feküdnie addíg, amíg vizsgálgatják... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha
 
 


nyuszi megint kidőlt,remélem azért nem sokat,mert lassan az esti alvás is jön!nincs túl jó formában,de azért tartja magát!
Kuha,
így van,én festettem a falra az ördögöt...a fene!
szegényRobi :shock: :? !jobbulást neki is!
Barbi
:shock: :? szintén!ti sem bírtok egy hétnél tovább egészségesek maradni!jobbulást Gabinak!
:evil: :evil: :evil: NagyNyúl is a munka hőse állandóan(betegen is)csak itthon nyavajog! :evil: de persze ő is puffog,ha más betegen dolgozik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Benianyu
de jó,hogy neketek is bevált a fürdető dolog! :P :P :P
apóst ezért is szeretjük,mert jó kis szakdokikhoz juttat el néha,akik a tényleges jó megoldást is megmondják a bajra(legalábbis ez a bőrgyógyász csajszi hipermegacsászárnő)

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Ayse!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Csinálj valamit azzal a kisördöggel, jó???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(egyébként igazad van....a Sugárba kell elmenni cipőért :oops: :oops: )

Barbi!
:( :( :( :( :( :(
Ó szegény....
Imádkozom hogy a fiúkra ne tapadjon át a kórság :roll: :roll: :roll:

Nyúlné!

:? :? :? Kisnyúlban is bújkál valami az tuti :( :(

Kuha!
:( :( :( :( :( :( :(
A fenébe, azt hittem hogy a múltkori körrel lezártátok ezt a gyomrosdit...
Bár a diétáról és annak betartásáról sokat nem irtál :? :roll: :roll:
Szoritok hogy mindent rendben találjanak...
Olyan szörnyű, ha valakit ennyire kórosan és rendszeresen kinoz valami fájdalom :? :? :? :( :( :(

Benianyu!

Mi is fürdetőkrémben fürdünk mióta kiszáradás van Lénán...
Remélem elmúlik...

Na majd még olvasok, csak most sütöm a rakottkrumplit :P :P :P :P

Léna:
Nagyon elégedett vagyok Lénával...ma mindent de mindent megevett amit adtam neki...
És ördögi nagyon nagyon...már már sátáni :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jucc!

Hát remélem nem hagszol meg a véleményemért..., de a könyv amit olvastál szerintem közelebb áll a valláshoz(azaz hiszem-nem hiszem kérdéshez), mint a realitáshoz....

Rossz példa(Ayse Lilije miatt), de ha elkerülhető valamelyik betegség(pl bárányhimlő) védőoltással, akkor miért kellene felvállalni a kinokat??? :roll: :roll:
Még igy is marad elég betegség ami ellen nincs védőoltás :? , lsd még egy nyamvadt kis fülgyuszi is hogy le tudja verni a gyerkőcöket...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Rókica!

Te jó ég...
Mindjárt szülsz és még vizsgázol :shock: :shock: :shock: :shock:
Hihetetlen...
Csak én vagyok ilyen tutyimutyi béna....dflkadjafkléjklasé
Mindenki tanul...csak én nem csinálok semmit...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsban, mindjárt megyünk fürdeni.

Totka,
Ahol veszed a kontaktlencsét, kérdezd meg, hogy nincs-e lehetőség kapni egyet a szakadt helyett. A Fotexnél van évi egy lencse ingyen, ilyen esetekre. Ezen kívül van olyan lehetőség is, hogy ha meg van a lencse csomagolása és esetleg nem a körmöd miatt szakadt el, visszaviheted, bevizsgálják, hogy esetleg nem gyári hibás és akkor is kapsz egy újat helyette.
Én is kész lettem volna, ha a második nap elszakad. :?

Nyúlné,
Kisnyuszi jobban van! Mennek a gyógypuszik továbbra is! :wink:

Rokica,
Szerintem nem kell szólni, mert kell lennie oltásnak a rendelőben, de lehet, hogy jobban jársz, ha odacsörögsz, nehogy hiába menjetek.

Csikken,
Tök jó, hogy a kontrollon minden oké volt! :)

Barbi,
Jaj, a tüdőgyulladás az komoly. Remélem, Gabi hamar kilábal belőle és nagyon drukkolok, hogy se a fiúk se te ne kapd el!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Megann!
Oké, majd teszek valamit a kisördög ellen....megyek is EL..... :lol: :lol: :lol:

ayse
 
 


Totka
Nekem volt egyszer olyan, hogy már eleve hibás volt a lencsém, hiányzott belőle egy kis darab a szélén, és nekem kicserélték, de csak egyet. És azt mondták, hogy félévben vagy egy évben (erre most nem emlékszem pontosan... :oops: jó rég volt) egy db-ot, azaz nem egy párt kicserélnek ingyen.
Remélem, még mindig így van.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Megann
milyen kiszáradásvan Lénán???
a testén?csak szimpla kiszáradás?
nnyuszi érzékeny,kiszáradós bőrére ajánlott a bőrgyogyink egy olajat,patikában lehet kapni,gondolom vény nélkül is:Balneum Hermal F
(fürdőolaj,gyógyszernek nem minősülő,gyógyhatású készítmény,főként hámló és érzékeny bőr fürdőkezelésére)
én fürcsi után nyuszim nedves bőrét kicsit átkenem vele és azóta semmi baja nem volt,ajánlom mindenkinek!persze a fürcsikrém alap!

na mentem
tona utáni végem ven!nyuszim változatlan,de leagalább nem rosszabb! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Képzeljétek, ma viháncoltak a fiúk elalvásnál! :) Ilyen még nem nagyon volt, mert mire Benivel végzünk a mesével, addigra Dani már félálomba takarócumizza magát.
Olyan édesek voltak, tök hangosan röhögtek, meg csibészkedtek. Aztán szerencsé(jük)re kidőltek! :) Lassan köthetem fel a gatyám, ha majd összeszövetkeznek a csibészkedésben! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok lányok!

nagyon nincs időm olvasni...így csak amit felületesen elolvastam ahhoz írnék...

Barbi, nektek jobbulást! Remélem nem kapjátok el...anyósék ma taknyosan beállítottak... :evil: állítólag a nehezén már túl vannak és csak taknyolnak (meg köhögnek)...köszi :evil: remélem nem zuhanunk bele mi is...

Megann, én sem "csinálok semmit", amit csináltam volna, az a diplomámmal némiképp összefüggő másoddiploma, de az ugye minimum 3-4 év...amiből, ha támogat is valamennyit az állam az is 1-2 év lenne...és aztán meg fizethetném önköltségen...ami nem igazán menne...így letettem róla...maradok én is az itthoni nyelv-frissítéseken...

Kuha, mi a fene lehet? Kicsit én is bajban vagyok, mert apa is fájlalja a hasát-gyomrát, meg hogy nincs túl jól...ez lehet a stressztől is, de szerintem már kezdi túlzásba vinni a fogyókúrát...alig eszik már egész nap...az sem túl laktató...nem győzöm mondani, hogy egyen kicsit többett...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Csibb, Benianyu
nagyon rendik vagytok, de most mérgeltem fel igazán magam..........
Ahogy megláttam, meg éreztem hogy szúr mint a hülye, kidobtam a kukeszba nagy káromkodások közepette :evil: :evil: :evil: és úgy nézett ki a lencse, mint a Tiéd Csibb, a szélén kis darab hiányzott belőle.
Nem vagyok normális :evil: :evil: :evil: Már csak abban bízom, hogy lehet venni darabra is, holnap telefonálok is, és nagyon kedves leszek! :twisted:
Megann
az én rakott krumplim este hatkor sült ki!!!! :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


sziasztok!
anyósék balra el, még vacsizni sem akartak velünk. ember jól berágott rájuk, hogy miért sietnek el, mikor ráérnek, úgyhogy haza sem vitte őket. na mindegy.

kipróbáltuk az orrszívós kütyüt. nekünk bejön, örülök, hogy beruháztunk. szállítható, nem olyan hangos, teljesítményre ugyanolyan jó, mint a porszívó, Eszti is kb annyira élvezi...

Esztinek totál kicsípta popsiját a kaki, igazán kijöhetnének már ezek a rágófogak. talán egyszer volt ennél rosszabb a helyzet, de akkor egy nap alatt elmúlt, most meg már hetek óta néha nagyon csúnya lesz neki :(
de most megtaláltam a Nyúlné-féle ill. apósdoki-féle :) popsikrém receptet :)
és úgy döntöttem fiz.sót is megpróbálok felírni, hátha sikerrel járok.

egyébként kipróbáltuk rajtam ezt az orrszívó kütyüt, hogy milyen, de semmit nem éreztem, nem is szívott, viszont előtte sterimar éuiogefp9kugfiauwgv érzés volt... és most gyorsan leszaladtam ki9venni a fertőtlenítőből, mert ott felejetettem.


Barbi!
nagyon remélem, hogy hamar túl lesztek rajta, ez nagyon rosszul hangzik :( :( :( :( :( :( és valahogy úgy intézd, hogy te ne kapd el!! én nem tudom mi lesz még itt komolyan. inkább jöjjön a fagy :?
Gabit ne engedd felkelni az ágyból, ha már jobban van, akkor sem. nem tudom ő milyen, én ilyenkor ágyból menekülős vagyok :(
(még szerencse, hogy itthon az ember a doktor, úgyhogy jól meggyógyít engem is, mert én erre nem vagyok alkalmas.)

hogz van a miskolci syekciónk???? Meli? és a kétgzermekes család?? :)
na már megint :evil: :evil: :evil: yzyz most ok :)

Nyúlné, ezt a kencét kicsit száraz bőrre is ajánlod? én nem kenem Esztit testápolóval, de néha érzem, hogy bizony nem ártana. mi is csak a gyógyszertári fürdetőt használjuk.

még azt akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettm, hogy a bölcsiben-oviban pizsiben alszanak délután a gyerkőcök??? mert mintha itt is mondtátok volna, hogy ágynemű és pizsi mosás. én nem szoktam Esztit itthon átöltöztetni, kellene? csak a feles cuccokat kapom le róla. persze mondjuk kinti nadrágban nem fektetem bele az ágyba. ez eddig nem is foglalkoztatott.

KépKép
KépKép
and
 
 


And,
Beniék pizsamában alszanak az oviban és ágyneműben, amit a szülők vesznek és visznek is haza kimosni kéthetente pénteken. Zárójelben jegyzem meg, hogy a koszos zokni az rajtuk marad. :? :?
Danit én sem öltöztetem át, mivel nem piszkos, általában harisnyában és bodyban alszik. Ugyanúgy én is lekapom a felső rétegeket. Majd nyáron perzse tisztában fog aludni, nem a játszótéri szerkójában, csak mert nem teszem bele a tiszta ágyba koszosan. :) :wink: :)

Drukk a gyors fogkibújáshoz és a popsigyógyuláshoz! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Pocikép 38 hetesen (csak kicsit szörnyű a minősége, bocs... erre futotta az energiámból):

Kép


And:

Nem, legalábbis Zsuzsa bölcsijében ruhában aludtak.

Sterimart én is kipróbáltam mikor olyan nagyon taknyoltam, és valóban szar érzés. Zsuzsa a szívásból azt utálja a legjobban mikor ezt fújom az orrába. Én már edzett vagyok orrspray-kel mert Amcsiban hasonló kiszerelésben árulják a nyálkahártya-összehúzó-terheseknek-nem-javasolt-12-órára-kitisztítjuk-még-a-betonalagutat-is orrspray-ket.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok,

Totka, elvileg adnak a lencséből egy ingyenes darabot amikor kipróbálod. Kaptál ilyet? Ha nem akkor szerintem kérdezd meg, hogy nem adnak-e. Egyébként nálam is minden évben volt, hogy elszakítottam és 1 darabot minden évben adnak. Sőt, nem is biztos hogy kell hozzá a lencse mert úgyis feljegyzik, hogy idén már igénybe vetted a lehetőséget.

Benianyu, de édesek lehetnek a fiúk :)

Roli most 38,7 popsiban. Holnap kihívom szerintem a dokit. Nem akarom most azzal sokkolni, hogy rendelőbe megyünk. :(

Egyébként semmi baja nincs. azért lekopogom.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Barbi! :D

Gyors gyógyulást Gabinak! reméljük, ti megússzátok!

Na de Ayse! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Ejnye! :D :D :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy agyilag már zokni vagyok, de a hálálkodó üzenetek nem esik le.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Rókica! :D

Gergő a trikót a fiókból vette ki. :wink:

Totka!

Ez a kontaktlencse! Édesanyám egyszer anno véletlen beleejtette a szemetesbe takarítás közben, aztán guberálhattuk ki.:D :D :D :D :D :D :D :D

Benianyu! :D

Olyan aranyosak, mikor viháncolnak! Nálunk ez este is rendszeres. Sőt, Bubus mindig odamegy lefekvés előtt puszit adni Gergőnek.

Megann!

Jó, hogy megjött Léna étvágya.Gergőé is ingadozó.

Lívinek boldog névnapot!

Igen, hasonlítanak a fiúk, és Gergőnek finomabbak a vonásai. Bubus inkább macsó, az apjára hasonlít. :D :wink:

Ma voltunk a Szöcskevár nevű játszóházban, Óbudán, és elképesztően élvezték mind a ketten. Egy ismerős családdal voltunk, egykorú gyerekekkel, annyira jól elvoltak. Gergő mindenhova felmászott, lecsúszott, kipróbált mindent nélkülem is, Bubus is lecsúszott egyedül az óriáscsúszdán, kúszott-mászott, labdázott és nem hisztizett, pedig tuti fáradt volt, mert 8-kor kelt, kb. 10 percet aludt az autóban, és fél 12-től fél 5-ig voltunk. Szóval ajánlom akiknek közel van. Sokat fejleszt a mozgásukon, és ki is fárasztja őket.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Évi!!
írtam pü-t!!

Rokica, szép poci :D :D :D
ezt az orrsrayt elemeztem egy ideig, míg megértettem :lol: de ebben az esetben betonalagút sem lennék :lol:

köszönöm az infot ruha ügyben, akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok annyira slendrián :)
és a tápszer ötleteket is, holnap beszerzem ezt a milumilt.

KépKép
KépKép
and
 
 


Róki, nem semmi hasméret.
Nincsen Zsuzsás összehasonlítós?

KépKép
Kép
csikken
 
 


Zsóf, Benianyu,
helyesek lehetnek a viháncoló fiúk! :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Rókica! :D

Hű, de szép pocakod van! Jó lent is van már! Lehet, hogy Szilvit nem fogod túlhordani? Hú, de izgi! Hajrá!

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?