Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kép
Kép

málna2162
 
 


Szia MÁlna!!!!!!Köszi a táblát és beszámolót is kérünk!!!!Nem voltál egy ideje :cry:

Kép Kép
meli1118
 
 


8)
Olvasgattalak ám titeket szorgalmasan,de nincs erőm írni...
Már megint elkaptam valami nyavaját.Szerintem még apától :twisted: :twisted: :twisted:
Úgy ugatok mint egy kutya :x
Remekül telnek az éjszakák,mert alig tudok aludni.Már több liter ivósgyógyszert ittam meg de semmi.Remélem máténem kapja meg,bár ma reggel elég nyomi hangulata volt. :( :?

Egyébként minden rendben.Megvan az összes vizsgám :D
De pénteken már elkezdődött a következő félév... :o

Betegeknek jobbulást!!!
Kép

Akikmeg egészségesek vigyázzanak magukra!!!

Múlt héten voltunk két napot Dunaújvárosban az unokanővéreméknél.Teszek fel képet...Nagyon jól éreztük magunkat :lol:

Csipetcsapat:

Kép

:D

Kép

:D

Kép

Vacsi

Kép

Álmosan...

Kép

Fanni...Egy pár év múlva,lesz egy-két álmatlan éjszakája az Apukájának :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

málna2162
 
 

 
 

Szia Málna,sajnálom,hogy te is lebetegedtél!!!!!!Cukik a gyerekek....na igen....Fanni apukája már most jó,ha beszerez egy kalasnyikovot....az én barátom is ezt mondta,mikor a szőke kékszemű Petra lánya elkezdett növögetni(most egy éves 8) )de már az ujja köré csavar mindenkit!!!!Nekünk egyelőre könnyű dolgunk lesz,a fiunk majd csak udvarolni jár el :lol:

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,

a változatosság kedvéért én is kidőltem a hétvégén, 38,2 C-os lázzal és torokgyulladással..... érdekes módon szerintem Eszter hozta haza, ő kb 1 napig volt egy kicsit taknyos, aztán huss, már el is múlt neki. Én viszont kidőltem a sorból rendesen.....
De mára már minden ok. Ki érti ezt ?? Ezek ilyen villám vírusok ??

Málna, látod, hogy a jövőbe láttam,amikor gratuláltam a félévedhez két vizsgával ezelőtt ?? :lol: :lol: :lol: Akkor most már tényleg gratulálok !! Nagyon ügyes vagy !!

A kismanócskák tündériek a képeken !! A fürdőkádas a legjobb !! :lol:
zsizsik
 
 


Egy kis móka kacagás:

Máté tegnap könyvet nézegetett.Apánka egy afrika vadászatról szóló könyvét sikerült, a kezei közé kaparnitania.
Voltak benne képek is,és én kérdezgettem tőle,hogy mi történik,mit lát a képen.

Erre a képre ,"hosszas" gondolkodás után a válasz a következő volt:

Kép

"Az oroszlán megnézi közelről a bácsi pulcsiját"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

málna2162
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom mindenki dögrováson, hamar gyógyuljatok meg, csak eltávozik most már ez a vírusokkal teli idő :evil:

Andi
candi
 
 


Sziasztok!

Málna
Gratulálok a vizsgáidhoz! Gyerkőcök nagyon édesek! :lol: Apa is azt szokta mondani, h hozzánk fiu be nem teszi a lábát :lol:
Máté képfejtős sztorija nagyon tetszik :lol:

Kata
Jobban vagy már?

Zsizsik
Hogy csináltad, h egy nap alatt tul lettél rajta? Mit szedtél? Én már annak örülök, h tegnap estére végre sikerült láztalanitanom magam, viszont a manduláim nagyon be vannak dagadva.

Ma elvitte Danit apósom igy egész nap feküdtem. A közérzetem jobb, bár a fejem még kába. Na és semmi étvágyam, ugy kell magamba erőltetni egy kis kaját :roll:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Először is a betegeknek jobbulást!!! Szerencsére én még nem kaptam el, remélem nem is fogom. Mondjuk én is fekszem sokat a méhszáj miatt, de jól vagyunk.

Málna, gratula a vizsgáidhoz! :lol: A képek nagyon jók! :D
Két hét múlva megyünk uh-ra, remélem megmutatja magát a picikém és tudok nevet mondani. Olyan jó lenne a táblázatban látni.

Megkaptam az első babaruha adagot a rokonságtól, egész délelőtt azokat nézegettem. Olyan jó érzés. :D Bár helye még nincs, lassan neki kell állnom a pakolásnak.
Mindenki vigyázzon magára és gyógyuljatok meg gyorsan!
üdv Mamen
mamen
 
 


Sziasztok,

Mókuska, szerintem nekem ez valami futó "kaland" lehetett, péntek este elkezdett folyni az orrom, szombatra fájt a torkom, hőemelkedés, láz, magas láz, ekkor vettem be 1 rubophent, egyébként csak az aspirin C perzsőtablettát szedtem végig. Nekem az mindig beválik, persze csak az ilyen gyengébb esetekben.

Málna: Máté képértelmezése zseniális !!!! Halálra röhögtem magam !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Sziasztok!!!!!

Ma voltam terheléses vércukor-vizsgálaton...elég jól tűrtem a cukros löttyöt,igaz egy leter teában oldottam fel és 10 perc alatt magamba zúdítottam....de hogy mi a helyzet itthon az egészségházban????Terror és fejetlenség mindenhol.....csak a kartonozóban 15m-es tömött sor állt,én gondoltam haha de jól megúszom,nem kell karton...aha,ja!Kb 50 ember állt sorba előttem a labornál és persze ki van írva,hogy terheléses vércukorhoz a vérvétel soron kívül...ennek ellenére többen rámhurrogtak,hogy ne álljak a sor elejére.....mondom,sorry,nem tud olvasni?????És még én voltam a bunkó....aki ennek ellenére terhesen kiállt a jogaiért.....aztán persze a laboros nőci leugatta a társaságot,hogy álljon már meg a menet,itt a kismamának elsőbbség jár...de valahogy mégsem dagadt a keblem,mert kb.20-an gyilkoltak meg gondolatban :cry:
Csütörtöktől jön a vizitdíj,boldog-boldogtalan most intézi az ilyen ügyeit...és slusszpoénként:kiderült tegnap,hogy megszüntetik nálunk az egészségházat!Nálunk 13.000 ember lakik és további 16 településről tartozik hozzánk többezer ember....hova fogunk ezután menni????Minden szirszarért majd mászkálunk fel Pestre.....kismamák éhgyomorra órákat utaznak :roll: már a gondolatától így érzem magam :shock: :shock: :shock:

Ne haragudjatok,de kicsit kiakasztó a helyzet!!!!!!Amúgy jól vagyok teljesen,ezek ellenére.......puszi mindenek!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok, még élek, bár már nem nevezném teljes életnek -
a gyomorégésem, a légszomjam mellett néha az az érzésem, hogy helyben összerogyok - valahogy nem bírja a szívem a megterhelést.

Persze ez kismiska a vírusgazdáknak, szóval nekik mielőbbi gyógyulást kívánok! Gyógypuszik mennek :D

Kata, remélem azóta már túl vagy rajta, az új kolléganőmet is hasonló kapta el vasárnap, utolsó erejével elvánszorgott az anyukájához, ott kidőlt, és a húga, az anyukája és az apukája felváltva etették teával, kiskanállal :D , de a víz is alig maradt meg benne...

Málna, Máté képmagyarázatán hangosan röhögtem! :lol:

Meli, nálunk az SZTK-ban ki van írva egy táblára - mindenki orra bukik benne, hogy a kismamák és a kisgyerekkel várakozók előnyt élveznek. Ennek ellenére én sem mertem a 15 km-es sor elejére libegni, csak amikor jött még egy pocakos, és megegyeztünk, ha ő megy, én is megyek. Hát kaptunk hideget-meleget is, de szerencsére ott voltak apák, és szééép csúnyán néztek :lol:

Mamen, a babaruhák nézegetése és rendezgetése nekem is kedvenc elfoglaltságom :D

Andi, végre megrendeltük a netet, elvileg március elején kötik (remélem gyakorlatilag is :roll: )

Mindenkinek puszi!

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Sziasztok!!!!
Megyek haza és ma nem is jövök már...igaz ma szinte csak magamnak írnék :cry: Musz,örülök,hogy jöttél és hogy viszonylag jól vagy....eltekintve a gyomorégéstől....én is majdnem minden nap beveszek egy Renniet,remélem nem lesz semmi baja tőle a picuromnak!!!!Mi is lassan veszegetjük a kisrucikat,de amíg nincs meg a szekrény és a kiságy,addig nincs értelme pakolgatni,majd márciusban megveszünk mindent...ez így nem igaz,mert időnként elcsábulok,ha meglátok valami cuki és hasznos dolgot,pl.múltkor negvettem egy édes kis plüssi plédet,ami narancssárga és egy maci alszik rajta...nem nagy,pont jó lesz babakocsis sétákhoz!!!!!Elkalandoztam...bocsi

Mindenek további szép napot és estét kívánok és holnap gyertek kicsit többen!!!Lécci!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Hahó!

Én is itt vagyok :wink: :wink: még egyben :twisted: :twisted:

Meli
én ezen a helyzeten dühöngök hónapok óta :evil: :evil: Nálunk ráadásnak jó levegőtlen helyen zajlik mindez, sokszor nem győzöm magam legyezni a kiskönyvemmel, mert olyan rosszul vagyok :shock: Szerencsére nekem már terhesen nincs több kötelező vizsg. a rendelőben.
Egyébként nálunk sehol nem élveznek elsőbbséget a kismamák, és a picik sem. max. az emberek jóindulata enged előre, de az olyan ember elég ritka felénk....de azért akad.

Hát azért kíváncsi vagyok, ha bevezetik a vizit-díjat kevesebb ember fog e várakozni a rendelésekre :wink: :wink:

Musz
nem akarlak elkeseríteni, de még lesz egy pár nem túl kellemes hét. nekem a drágám most a gyomromat tapossa napok óta. Alig tudok enni, amitől állandóan éhes vagyok, és hányinger is visszatért :? :? :? de nem baj, élvezem az utolsó napokat :wink:
viszont képes volt feljebb tornázni magát ezért is a gyomor-foci, viszont így nem vagyok olyan este mint akit szétkeféltek :oops: :oops: bocsánat....

Málna
a képek szuperek. Máté továbbra is elbűvölő :D Bölcsiben felöltöznek a gyerekek valami jelmezbe?

Sziszi
Tomiék mik lesznek farsangkor? Vagy már elmúlt a farsang nálatok?
Nálunk most pénteken lesz, de mi Krisztiánnal kihagyjuk. :wink:

Babaruhák, imádom én is őket, főleg a pici zoknikat. Olyan "csoda", hogy az én már nagy gyermekeimnek is volt olyan picike lába :D Már alig várom, hogy babázzak. na a pólyázást annyira nem a kórházban az van, de ahhoz én elég béna vagyok :oops:

na megyek, elpakolom a vasalt ruhát :wink: :wink:

Puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


helllllóóó Mindenkinek !

először is gyors gyógyulást a betegeskedőknek !!!!
a buszon már annyian rámköhögtek és tüsszögtek - de nem ám zsebkendőbe :x - hogy talán egyik baci kinyírta a másikat ! :lol:
igaz, most kapar a torkom és be van dugulva az orrom :shock:

Kata
jobbulást !!!
átérzem a helyzeted, én tavalyelőtt nyáron szedtem össze ilyen hányás-hasmenés duót, és piri is megérkezett aznap, ha lúd, akkor legyen kövér alapon :x
komolyan úgy éreztem magam, mint egy hordó, akiből kihúzták a dugót mindenhol :shock:

Musz
de jó, hogy tudtál jönni !
Nyúlgyerek hogy van ?
Gabi után Te vagy következő !!! lassan egy egész bölcsit lehet alapítani a topik babáiból !!!!!

Bea, Dóri, Nika
friss anyukák, hogy vagytok ???


Meli
jézusom, kismamáknak kell majd éhgyomorra bejárkálni Pestre ?????? ezek meghibbantak !!! :x :x :x
a kismamákat segíteni kellene mindenben, azok meg ott úgy gondolták, hogy majd kiállod a sorod üres gyomorral ????????? :?: :?: ők a bunkók !!! :evil:
Te legalább nem vagyok olyan mulya mint én, mertél szólni !
az Rtl Klubon csütörtök este lesz a Házon kívül és ott az egészségügyi reformról lesz szó !
tegnap anyummal voltam egy turkálóban és olyan cuki babaruhákat láttunk ! a kedvencem egy pindurka zokni volt katicamintával !! teljesen elérzékenyültem a láttán !!!! :D

Mókuska
Neked is gyors gyógyulást !
zseni vagy ! kitaláltad a rejtvényt !!!!!

Málna
jobbulást Neked is !
gratula a vizsgákhoz !!!

megyek porszívózni !

jók legyetek !
gyógyulást !!!!
vvviki
 
 


Halihó!
Musz: ez jó hír a nettel,akkor majd gyakrabban hallok édes kis történeteket a nyuszi családról....tiszta jókedvem lesz mikor olvasgatlak, pedig nem lehet olyan fincsi az az általános gyomorégés. :?
Plútó:hű de itt van már az idő, Eszti időzítette magát a tesóknak szülinapi ajándéknak?
Adri mi lesz a farsangon és mikor lesz eg a lelete?
Meli:hogy ízlik a munka? Mocorog sokat a pici Fiacskád?
Viki:jó takarítást!
Málna: még mindig cukik a gyerkőcök, és Máté magyerázata nekem is tetszett. Lesz farsang?
Bea, Dóri: merre vagytok, mostanában nem hallunk rólatok. Vikike: szintúgy.
Zsizsik:futógipszed fennt van már? Dolgozol?
Mókuska,Hoppá:jobbulást , hogy vagytok?
Na én meg megyek valami vacsi után kutatni.
Sziasztok, holnap Valentin nap, ünneplitek?

Andi
candi
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!!

Gabi,örülök,hogy még egyben vagytok,Esztike még hízik odabenn egy picit...Levegőtlen,meleg,szocreál egészségközpont bárdolatlan,barom emberek??!!??Csak nem te is itt élsz????Szerintem egyébként mindenhol ez van,csak most,hogy minket érzékenyebben érint,jobban észrevesszük...hát ez van!!!!!

Andi!!!!Szia,mit mondtak a Kaáliban????Most voltatok hétfőn,ha jól emlékszem??!!Remélem minden rendben van a berendezéssel :lol:
Valentin nap-őszinte leszek,pedig mi ezekből a napokból élünk,de virágosként is csak azt mondhatom:ne már csak egy napig szeressük egymást és ünnepeljük a szerelmünket!Ennek ellenére mindig veszek a drágámnak valami apróságot(ami azért hasznos is)most pl.vettem egy tökszép piros hajszálcsíkos elegáns inget,mert nagyon szereti és jól állnak neki ezek a meleg színek!De nem szoktunk nagyon kírúgni a hámból ilyenkor!!!


Na megyek lassan dolgozni,azért remélem sok szerelmes férfi jön ma hozzánk és eladjuk azt a halom rózsát,amit megvettünk!!!!!Puszi mindenkinek és csókoljátok meg a szerelmeteket ma is úgy,mint minden nap!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


LÁtjátok,ami én?????A 24.hétbe fordultam!!!!Juhééééééé!!!Ja Andi,nem válaszoltam,sokat mocorog a kicsikém,de most,hogy nem fekszek itthon betegen és egész nap jövök-megyek nem érzem olyan sokat napközben,este meg olyan hulla vagyok,hogy fél óra alatt elalszom!!!!De már nagyon várom a meglepetésszerű és hatalmas boxokat és rúgásokat,még akkor is,ha nekem fáj...de tudni fogom,hogy ő jól van benn!!!!!!Na pusza

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok
Kép

Meli: de jó is lett volna, ha ilyen hamar kapunk időpontot, de sajna majd még csak március 2.-án megyünk a Kaáliba :roll: , az még rengeteg idő.
Kitartás a férjek rohamához mára :wink:
Mi sem igazán ünnepeljük, illetve azért egy gyetyafényes vacsi erejéig elcsábulunk ma is.
Bea írta, hogy nem jó a gépe azért nem jelentkezik :?
Nagyon szép idő van odakinnt és olyan szépen nyílnak a hóvirágok, ilyenor olyan jó kedvem lesz! :D

Andi
candi
 
 


Szia Andi,bocsi,én mostanában gyakran övök mellé...feledékeny lettem :oops: hát 2-a már azért közel van....és ma tényleg gyönyörű az idő,aki teheti menjen ki sétálni!!!!!!Mi vasárnapra tervezünk egy kis kirándulást,remélem akkor is ilyen szép idő lesz!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


övök=lövök :roll:

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés erejéig jöttem mert a gyerekek szétszedik a lakást. Szóval reggelre Lili bárányhimlős lett... Már totál kiakasztottak, Dani egy ördögfióka. Igaz két napig apósommal egy angyal -DE csak VELE foglalkozott. Hát igy itthon is egy tündér. Azt apósom is bevallotta, h nem tudott mellette még egy ujságcikket sem elolvasni :lol:
Én már jobban vagyok, a torkom még fáj egy kicsit, de a gyulladás szépen megy le a manduláimról és aludni is tudtam éjszaka.

Na ennyit engedett a fiam, már itt rángat és nyafizik, szóval mennem kell!

Szép napot mindenkinek!!!

Ja, mi sem tartjuk a Valentin napot, minden nap elmondjuk (és persze a lényeg, h éreztetjük is) egymásnak, h szeretlek és ez nekünk bőven elég :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Mi sem vagyunk egy valentin-napozó páros.
Azért én szívesen megleptem volna a párocskámat ma egy síró csomagocskával, de Esztike a jelen érzéseim szerint ezt másként gondolja :wink: :wink: :wink:

Na nem baj, hadd erősödjön még odabent. Mikor Krisztiánt vártuk, de már szülés előtt bennt feküdtem azt mondta az egyik idős szülésznő, hogy hidjem el ilyen jó dolga sosem lesz többet a picinek, mint bennt, ott még az ennivalót is dróton kapja, nem kell dolgozni érte :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek nst-re, de szerintem bemegyek a dokimhoz is, hogy nézzen meg :lol: :lol: uh-ra is pályázok :wink: :wink: az a múltkori nem tetszett :oops:

Na megyek kimosott a gép :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Ja, még amit akartam.
Megkérdeztük itt a hivatalban kell a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi másolata. Viszopnt megkérdezték az okmányirodát is, ezt ingyenesen kell kiadni, mert nem elveszett az eredeti, hanem az anyakönyvezéshez kell.

Na ugye anyu intézi, és olyan értetlenül állnak ott hozzá, hogy ők ilyent nem tudnak kiadni :evil: csak olyat ami olyan mint az eredeti azzal a dátummal :shock: de nekem az ugye úgy nem jó.
Ők még ilyennel nem találkoztak :x

na kíváncsi vagyok, mit sikerül intéznie, lehet, hogy jövő héten még oda is le kell majd mennünk :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Plutó, ez tényleg bosszantó! Már én is hallottam erről, de állítólag nem mindenhol kérik. Amilyen szerencsés vagyok, az én kórházamban biztos kell majd. :? De jó hír, hogy fejlesztik szülészetet, lehet, hogy lesz vajúdó kád is. :P

Meli, akkor jó munkát mára, de azért ne vidd túlzásba. Nekem akkor mocorog jobban, ha én is aktívabb vagyok. Igaz, most pihenő üzemmódban vagyok, de így sem panaszkodhatok, este aktivizálja magát a drágám.

Mókuska, javulást és kitartást! :wink:

Musz, jó hogy lesz neted. Gyere sokat! Már nem sok van hátra, kitartás!!! :lol:

Vvviki, igyál sok mézes-citromos teát, nehogy mégjobban belekeveredj!

Candi, remélem minden rendben lesz a dokinál, nemsokára március. :D Bár az idő már most olyan. El is megyek sétálni.

Délelőtt voltam babamasszázson, nagyon szuper volt. Jövő hétre is hívottt a védőnéni, megyek is. Rossz itthon egyedül, csak parázok, hogy valami bajunk lesz. Este is volt egy ijedség és alig bírtam megnyugodni. Szerencsére a homeo bogyók segítettek, már jól vagyok.
Sziszi hogy vagy? Néha írjál is magadról pár sort. :D
Kata és a többiek?

A köldök alatt sokszor érzek lüktetést, főleg ülve. Nektek van/volt ilyen tünetetek? Gondoltam a csuklásra is, de mindig ugyanott???

Puszi Mamen
mamen
 
 


Mamen
bizony csuklás :wink: :wink: :wink:
Én úgy sajnálom ilyenkor őket :?
biztos a helyzetét nem változtatja állandóan de az egyáltalán nem baj :wink: :wink:
És ne idegeskedj, semmi gond nem lesz, ez a jó 3 hónap figyeld meg nagyon gyorsan el fog telni :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi, a "szétkeféltek" érzés ismerős (csak kifelejtettem a panaszlistámról...), és ezt néha felváltja a "jóóól seggberúgtak" érzés - attól függ, hogy éppen hol tágul a medencecsontom :evil:

Hát mi kettesben valentin napozunk nyúlgyerekkel, apa pedig az edzéstársakkal a tatamin...

Már vettem édes fiókámnak valentin napi körtét és valentin napi aszalt epret (pezsit nem) - mert ugye a pezsgős-epres vacsit mégiscsak apával kellene megejtenem... :lol:

Csuklás nálunk is van, napszaktól függetlenül, de a legklasszabb a foci, ami azért mindig hajnalban zajlik, amikor én az éjszakai őrjáratomból (értsd wclátogatás) visszatérve próbálnék visszaaludni. Esélytelen....

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


jó estét Mindenkinek !!!

én ma este egyedül vagyok, mert párom a barátaival kártyázik
majd holnap lesz Valentin - nap nálunk
olyan szép marcipán tortát hozott nekem !!! :D

Meli
nekem is az jutott eszembe, hogy vasárnap kirándulni kellene !

Gabi
5 nap múlva Adrika szülinapja lesz , utána meg Krisztikéé
hátha Esztike is úgy dönt, hogy valamelyik tesójával együtt akar szülinapozni !
a párom és én is szeptember 20-án születtünk, néha fantáziáltunk arról, mi lenne ha majd a gyerekünk is akkor születne ! :shock:

Mamen
bocsi, még tájékozatalan vagyok, milyen az a babamasszázs ?
vvviki
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk, még mindíg egyben, de most jól is érzem magamat :lol: :lol: pedig apa annyira mondogatta délután, hogy ne vigyen? Ja hetekig ott kuksolni, gyerekkel a pocimban, köszönöm de nem :lol:

VVviki
bizony egy kupacban vannak a szülinapok, de direkt így lettek tervezve :wink:
Viszont most nem készülök "bulit" tartani nekik.
Tesómék úgysem tudnának jönni :cry: sógornőmék úgyis jönnek, anyuék meg mindegy mikor jönnek, már úgyis olyan rég voltak.
Eldöntöttem ha egyben leszek a szülinapjukon megemberelem magamat és külön külön kapnak tortát :wink:
Most tuti nem csináltatok tortát, tavaly kicsit sokba került :roll:

Na megyek takarítani :roll: jön a gázszerelő, kicsit rendbe kéne kapni Adri szobáját pont oda látni be. A szárítón ott villog a sok bugyi :lol: :lol:

Azért ma gyertek egy kicsit többen. Pihenős időmben nincs mit olvasni

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Csak villámlátogatásra jöttem. Mindkét gyerkőc itthon van ugyanis Lilike tegnap reggelre bárányhimlős lett.
Tegnap és ma is kora reggelről szétkapták a lakást, most is olyan a nappali mint ahová bomba robbant :roll: Persze pakolni egyik sem akar :?

Mamen
Párod este sem jár haza? Hogy dolgozik? Ne izgulj, semmi baj nem lesz!! Próbálj vmi elfoglaltságot találni ami elvonja a figyelmedet :wink: (rajzolgatás, üvegmatrica...stb)

Musz
Éjszakai csakazértsemhagylakaludni téma nagyon ismerős :wink: :lol: A végén még rosszabb lesz :lol:

Most mennem kell főzni vmit + palacsintát igértem a pöttyös leánykámnak -aki egyébként minden nap megkérdezte, h mikor lesz már ő is bárányhimlős :lol: Tegnap a gyógyszertárból hazafelé tartva találkoztunk az óvónénivel aki nevetve kérdezte, h hát Te kis bárányhimlős mit keresel itt? Lili meg fülig érő szájjal közölte, h óvónéni, már vannak rajtam pöttyök :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


jó estét Mindenkinek!!!

kijött egy herpesz az alsó ajkamon ! :twisted: :twisted: :twisted:
valami vírus dolgozik bennem ! :? :?

Musz
ez a "szétkefélt" és "jólsegberúgott" jelző nagyon tetszik :lol:
gondolom, ezt megélni már nem ilyen vicces :shock:
tegnap voltam az egyik kismama barátnőmnél, a hetedik hónapban van és ő is hasonló kifejezéseket használt
Nyúlgyerek mit szólt az ajándékhoz ? van új képed Nyúlgyerekről ?
a kutyusunk apumtól csokit kapott Valentin napra ! :shock:

Gabi
hogy vagytok Esztikével ??
csodállak Téged nagyon, háztartást vezetsz, főzöl, mosol, takarítasz, mosogatsz, mosol, gyerekeket nevelsz, ráadásul egy pöttömke lakik benned !!!! le a kalappal előtted !!!és minden anyuka előtt !!!!! :D

Mókuska
Te is igazi harcos vagy a két kicsivel otthon !
jobbulást a pöttyös kislányodnak !!
jobban vagy már ??

többiek hol vagytok ??

Bea
jó már a gépetek ? Ádikáról új képeket kérünk !! már 9 hetes lesz szombaton !!!!!!!!!

Nika, Dóri
merre vagytok ?

Anna, Icus, Málna ???
vvviki
 
 


Sziasztok,

csak bekukkantok. Csak olvasok mostanában, velem semmi extra, még mindig sz@r@kodik a gyomrom. Várom pirirt, aztán a 3. napon megyek vérvételre :x ÚÚÚÚÚÚÚtálom, ha megböknek, nem lennék jó drogos :lol: Kiderül, mi újság a hormonjaimmal.

Sziszi, te is jelentkezhetnél, mi van veled.

Kismamik, gyerkőcök rosszalkodnak?? Gyertek ti is! Hadd lássuk a topicbabákat :lol: !!

Nem sorolok fel mindenkit, de ne haljon ki ez a topic! Lassan ott tartunk!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Még annyit, hogy a Valentin napt mi em ünnepeltük, nekem ez (is) csak a kereskedők ünnepe. Ja de, megünnepeltük mégis, az unokaöcsémet agyon puszigattam, rágtam, szeretgettem. Nekem ez volt a legjobb ünneplés. Már mindent próbál mondani, kisebb-nagyobb sikerrel sikerül is neki.

Ja, meg tegnap is, meg ma is hokimeccsen voltunk. :lol: Mindenkinek ajánlani tudom, isteni kikapcsolódás.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Jó reggelt!
És kicsit tolongósabb napot :wink: :wink:

Tegnap voltam nst-n és bementem uh-ra is a dokimhoz. Minden oké :wink: :wink:
Esztikének kicsi feje van-mondtam a dokinak az nem baj mondja, hogy nem lesz nagy baba, arra is mondtam az sem baj, majd kinnt megnől :D :D
Most 2800g.
Méhszájat nem is nézett, mondván nincs már ilyenkor jelentősége, ha szülni jövök teljesen mindegy, majd tágul az is :wink: :wink:

Vvvikike
majd belejössz Te is. :wink: :wink: Gyerek mellett az sem baj, ha nincs patyolattisztaság :lol: :lol: nálunk ezt képtelenség is lenne kivitelezni.
Egyszerűen már nem is strapálom annyira magamat, mert az addig tart amíg megcsinálom. Anyós mint 3. "gyerek" csatlakozik a kettőhöz :D :D

Ildi
olyan jót mosolyogtam rajta, hogy Lilike milyen büszke a pöttyeire. Emlékweim szerint Adrika nem örült neki ennyire :shock: :shock: viszont szerencsére nem vakarta el, legalábbis nem maradt meg sehol foltja :lol:

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!!!!Hűha,micsoda rengeteg hozzászólást kellett elolvasnom....Gabi,örülök,hogy minden rendben van Esztikével és tényleg nem baj,ha nem nagy baba,neked szülni könnyebb lesz,utána meg majd hízik jó sokat!!!!!A kis cuki....a tesók már nagyon izgulhatnak :lol:

Kata,teljesen igazad van,mi is csak egy kis aprósággal köszöntöttük egymást,de mindketten megbeszéltük,hogy hülyeség az egész....de azért jó nap volt egy újabb kellemes összebújásra :oops: jövőre szerintem mi is összecsókoljuk a kisfiunkat és megköszönjük ŐT egymásnak...és ennyi!

Én jól vagyok,csak gyakran ég a gyomrom és sajna magas lett a vércukor-eredményem....majd a jövő héten megyek a dokimhoz és ő megmondja,hogy kell-e diétáznom,vagy minden ok lesz és nem nagyon magas az érték(ezt remélem)de addig is visszaveszek az édességből(egyébként is ritkán eszek)de már a mézes teáról is lemondtam ma....
A kisfiam nagyon élénk,minden nap soxor érzem,de még nem olyan erőteljesek a mozdulatai,az apja nem érzi még :cry:
Na megyek vissza csokrokat kötni,délután még benézek!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli
Mennyi lett? Egyébként nekem ugy volt, h az első magas után egy ismétléses terhelés aztán mivel az is magasabb lett diéta. Mondjuk itt Starjánban elég szigoruak a vércukor tekintetében...
Eredményeim: 75g-os 7,9, 120g-os 8,1

Most csak ilyen rövid időre tudtam jönni, gyermekeim állandó felügyeletet igényelnek. Lili szépen pöttyösödik, szegénynek már a szájában is van :roll: -igaz őt nem zavarja :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok,

Mókuska, Lilinek jobbulást !! Eszter is volt pár éve bárányhimlős, jó móka volt..... :? Felállítottunk a wc-re (persze a teteje le volt hajtva) és fürdés, törölközés után ott pöttyöztük az apjával, azzal a fehér rázókeverékkel, ezt hiszem volt olyan, hogy több száz pöttyöt raktunk rá..... a gyerekeknek kicsit uncsi dolog, de hála Istennek nem gy veszélyes betegség.

Kis-plútó: tényleg nagyon kevés lehet már hátra, jaj, nagyon izgi neked most !!! :lol: :lol: :lol:

Meli, mi sem ünnepeltük nagyon a Valentin napot, kaptam egy nagyon szép csokor rózsát, majd nem sokkal később óriásit vitáztunk gyereknevelési kérdésekről.... :twisted: :twisted: Szóval erről ennyit. Szerintem a legjobb, ha az ember az év minden napján ki tudja mutatni a szerelmét a párja iránt. Egy nap erre nem elég.

Hoppá, örülök, hogy nekiindulsz a kivizsgálásnak, remélem, nem találnak semmit, de ezzel együtt jó lenne tudni, mi áll a problémák hátterében.... a hormon vizsálgatok biztosan közelebb visznek majd a megoldáshoz.

Puszi mindenkinek !
Igen alacsony itt a forgalom mostanában...
zsizsik
 
 


jó estét !!!!!

Meli
nagyon nagyon irigyellek a kisfiad mozgásáért !!! :D
drukkolok, hogy a jövő héten minden rendben legyen a dokinál !

Zsizsik
nekem is volt barihimlőm gyerekként ! olyan volt a hasim meg a fejem miután bekenték rázókeverékkel mint egy légyölő galóca ! :shock:

Kata
én vízilabda meccsre szeretnék majd kimenni a párommal, itt Egerben klassz csapat van
jobban vagy már ?

jók legyetek !
vvviki
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!!

Ma még délelőtt dolgozom,aztán holnap irány a nagyvilág!!!!El akarunk menni apával valahová kirándulni,ha jó idő lesz,csak akkor!!!!!!Remélem úgy lesz!!!

Ildi,75g-os és 7,2!A védőnőm szerint a testalkatom és a táplálkozási szokásaim tekintetében a dokim nem fog diétára fogni,de majmellátjuk!!!!Pénteken megyünk hozzá!!!!Valamit azért tudni kell rólam:én soha semmibe nem teszek cukrot(nincs is itthon kristálycukor)csak barna,de azt sem használom!A teámba teszek időnként mézet,de azt sem sokat!Sütit 2 hetente egyszer eszem...és kész!Nálam max. a szénhidrátok és a gyümölcscukor okozhat bajt....de szerintem minden rendben lesz!

Gabi??!!??Még egyben????

Zsizsi,jobban van a lábad???Ha jól tudom hétfőn már te is újra dolgozol?!???Addig is pihenj sokat a hétvégén!!!!!!

Mindenkinek szép napot mára!!!!Remélem ma már többen jöttök!!!!pusza

Kép Kép
meli1118
 
 


Jó reggelt!

csak gyors bekukk :wink: :wink: :wink:

Meli
egyben bizony, de szerintem még maradok is egy darabig. Keményedés, jóslófájás folyamatos volt a 33-34 héten, most ritka. Az alhasam sokat fáj, és a derekam, de ennyi, ezzel nem lehet menni szülni :cry: :cry:
Szerintem a pocim már lejebb ment, de nem tudom,


Viszont egy valamit nagyon szeretnék, hogy a kiírásig kibújjon a kicsi. nem szeretnék indítást :? :oops: :oops:
Igaz most már másmilyen mint 3 éve, de ez a változat sem tetszik :?

Na, megyek van egy jó nagy halom vasalnivalóm. A héten egy nap nekikezdtem, de olyan szépen aludt a kicsi, hogy én is kedvet kaptam :oops: így most meg lesz 2 napra a programom :?

Szép napot, és jó hétvégét mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok,

szép verőfényes napunk lesz ma !! Lassan itt a tavasz !!! :lol: :lol: :lol:

Viki: még szerencse, hogy átestél a bárányhimlőn, így akkor nem kell tartanod többé ettől a betegségtől. Állítólag felnőtt korban sokkal veszélyesebb, mint kisgyerek korban.

Plútó: remélem, ülve vasalsz.... én most tanultam meg, amióta a lábam gipszben van, egész kényelmes megoldás, nem kell órákon át állni a deszka előtt....

Meli, ne izgulj, lehet, hogy diétával is karban tudod tartani a cukrodat, de mindenképpen vedd komolyan ! Tudod, a pcos alapja is egyfajta diabéteszhez hasonló probléma, és a pcos lányok terhesség alatt elég sokszor követésre szorulnak pont a cukor miatt. Ha én terhes leszek valaha, valószínűleg veszélyezetett leszek kapásból, pont emiatt. Nagyon szigorú diéta, szénhidrátok számolgatása, ezzel kordában lehet tartani, de remélem, neked még erre sem lesz szükséged ! Ügyes, okos kismami vagy, nem lesz semmi baj ! sétáljatok egy nagyot a pároddal, ma olyan szép idő van !

Én már a héten is dolgoztam, a férjem minden nap bevisz és értem jön. A lábam szépen javul, dem ég mindig csak két mankóval tudok közlekedni, remélem, a héten már el tudom végre hagyni !
zsizsik
 
 


hellló !!!!

gyors bekukk, fől az ebéd !

ide is küldjetek napsütést !
hideg szél fúj és semmi napsütés :?
vvviki
 
 


Sziasztok!!!!
Hát nálunk sem lesz ma rekordmeleg :cry: de remélem holnap már szebb idő lesz és akkor elkirándulunk valahová apuciva!!!
Zsizsi,igazad van,komolyan veszem,csak hár a jó kis kenyérkéről nagyon nehéz ám lemondanom!!!!
Ha addig nem "találkoznánk"nagyon boldog névnapot!!!!!!!!

Gabi,te is szerintem inkább pihenj,nem számít az a vasalnivóló....ha Esztike kibújik kevesebb időd lesz,mint valaha!!!!

Mindenkinek nagyon szép napot mára!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Meli
Lehet, h most még nem kell diétáznod és kicsit később megismétlik a vizsgálatot -legalábbis nálunk igy megy.
Én sem ettem sok édességet, ráadásul terhesen még annyira sem kivántam. Még a kedvenceimből sem vettem mikor kináltak (pl. raffaello), mert tudtam, h ugysem eszem meg. És tessék, mégis magas lett :( Sógornőm is nagyon meglepődött hiszen a családban magasan én tartottam az édesség evés negativ rekordját :lol:

Mi jól vagyunk, ugy látszik elég gyorsan végig fog vonulni Lilin a bárányhimlő. A pöttyök egy része már varasodik és nem jött ki rajta olyan nagyon sok. Gondolom attól is függ kinek milyen az immunrendszere, Lili egy ideje kap Béres cseppet és C vitamint. Danin még semmi jele a pöttyöknek, de épp ma beszéltük, h mivel még szopizik lehet, h el sem fogja kapni :shock: Őszintén szólva nem bánnám mert elég kicsi még hozzá, Lilit is nehéz lebeszélni a kapargatásról :roll:
Itt ma olyan szép idő volt, kicsit bosszantott is, inkább most eshetne mikor szobafogságra vagyunk itélve :? Egy hete nem mozdultam ki a lakásból csak 2 órát :twisted: Gondolhatjátok, h már minden bajom van :roll:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Micsoda hétvégi tolongás van :shock: :shock:

Csak gyors bekukk, még egyben :wink: :wink:

Meli
voltatok kirándulni??? Nálunk csalóka benntről gyönyörűnek néz ki az idő, de csalóka. Viszont nagyon jó tiszta levegő van :D

Többiek, tessék egy kicsit írni :!: :!: :!:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


helló !!!!!!

Gabi
Adrika holnap lesz nyolcéves !!! én kisgyerekként a szülinapom előtti napon már nagyon izgatott voltam ! fantasztikus volt, hogy hétfőn még csak 6 éves vagyok, de kedden már 7 ! :shock:
Esztike nagyon jól érzi magát odabent, kosztot és kvártélyt is kap ! :lol: :lol:
itt Egerben sütött a nap egy órácskát, de megint lelépett a felhők mögé :? :?

Mókuska
én világéletemben csoki- és édességimádó voltam ! :oops:
de a vérképem mindig rendben volt
5 éve viszont magas lett a koleszterinem !! nekem, akinek zörögnek a csontjai és zsírosat nem is eszek ! :shock:
a biológia rejtelmei :o
jobbulást a pöttyöseknek !!!

Zsizsik
én már vasaltam négykézláb is, amikor összecsuklott a vasalódeszka, és másnapra díszbe ( vasaltba ) kellett vágnom magam a melóban....
hát, lumbágósoknak nem ajánlom, az én derekam is bekrepált a végére

na, megyek felmosni és ablakot pucolni

jók legyetek !



ma reggel volt a Napkelte műsorában Czeizel Doktor, a nézők kérdéseire válaszolt
mondta, hogy néhány EU-s országban INGYEN adják a magzatvédő vitamint :roll: :roll:
vvviki
 
 


Vvviki
nem holnap lesz Adrikám 8 éves, hanem 22-én, nem tudom ezt ez a dilis vonalzó miért nem tudja pontosan :?: :roll: :twisted:
Krisztián pedig 26-án lesz 3 :wink:
Majd holnap kíváncsi vagyok mit ír ki :twisted: :twisted: :twisted:

Zsizsik
igen ülve vasalok, de most már úgy sem jó. Állni nem bírtam kb. 20.-25 héttől mert a derekam megfájdult. Viszont ez a "merev" ülés a pocimnak nem jó, a végére már nagyon szokott fájni+derékfájás így is van :evil:
Nem baj, ha megszülünk kényekmesebb lesz :lol: és gyorsabb, mert nem tudom Te, hogy vagy vele, de én is jobban tötyörgök egy-egy ruhával :oops:

Többiek??? Még mindíg kevesen vagyunk

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!

Gabi,igen voltunk kirándulni,elmentünk Kecskemétre a vadasparkba,mindenkinek csak ajánlani tudom,pláne gyerekes szülőknek,nagyon aranyos hely!Kicsi,de jól felszerelt,van tigris,feketepárduc,őzike,strucc,kenguru!!!És a kicsik simogathatnak kecskéket!Tényleg nagyon pici,egy óra alatt be lehet járni,de olyan családias!!!!
Utána elmentünk Tőserdőre és Tiszakécskére,nagyon sok ember volt pláne horgászok!Ott is sétáltunk egy jót!Aztán mentünk Szolnokra a Corába bevásárolni!Jó nap volt,el is fáradtam kicsit,most nincs i kedvem dolgozni menni!!!!!!!De muszáj,mert Zsuzsanna nap van és biztos sok vásárlónk lesz!!!!Zsizsinek még1x nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Remélem ma már többen leszünk és jó sokat írtok többiek!!!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,

Meli, köszönöm szépen a köszöntést !! :lol:

Viki, érdekes lehetett a négykézláb vasalás.... :shock:

Lassacskán kezdek járni, már alig kell a mankóra támaszkodnom. Szerintem hétvégére el is hagyhatom majd, már ennek is annyira örülök.

Szép napot mindenkinek !!!
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Zsizsik
Boldog névnapot kívánok én is :D
Kép

Rajtam kezd valami nyavaja kijönni :cry: :cry: A múltkor sikerült elkerülnöm, de most már egy kicsit köhögök is, de szorgalmasan iszom a csipketeát, és szedem a c vitamint, valamint multit iszok :wink: :wink: nagyon nem hiányzik most pedig, hogy kijöjjön valami rajtam :roll:

Na, megyek vasalok, tegnap inkább aludtam egy jót vasalás helyett :shock: :shock: Most meg megint megy a mosógép is :roll:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?