Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Elõször is üdvözlöm az új hozzászólókat!

Nálam semmi változás, a mai a 32. nap, a mensi sehol, viszont a hõm (a mult héten tett fogadalmammal ellentétben ma reggel megint megmértem) leesett a tegnapi 37.0-rõl 36.7-re... Szerintem holnap tutti, hogy megjön, mivel általában a 33. nap reggelén jön meg. Nnnnna, errõl ennyit! De hogy lássátok, hogy nem szomorkodom, itt egy vigyori: Kép Tényleg nem vagyok szomorú, már szinte várom, hogy legyen megint középidõ, és az ov. teszttel nézegessem a peteérésemet.

Anna!!! Mi újság veled???

Laura, csináltál újabb tesztet? Vagy csak hét vége felé fogsz?

cupppppppppantás mindenkinek!
Beja
Beja
 


Beja!
Egy nappal a mensi elott szokott visszaesni a hod?Pedig nagyon szorítottam,hidd el.Bár még nem jött megKép.Ebben a hónapban már használtál ov.tesztet?

Mariann
Mariann
 


Bejja!

januarban szulni jo dolog,uj ev,uj gyerek!!Ehhez ugye aprilisban kell fogannia,kisut a nap,szep ido lesz kell ennel tobb?!?!KépKép

Kriszti
kriszti
 

 
 

Mariann, szija! Igen, a mensi elõtt visszaesik nekem a hõm... A szorítást azért nagyon köszönöm! Az igaz, hogy még nem jött meg, majd - ahogy mondani szokás - hiszem ha látom! Kép
Nem, még nem használtam, a köv. hónap lesz az ov. teszt hónapja! Kép

Kriszti, szija! Kép Igazad van! Januárban megszületik, tavasztól lehet vinni ahova csak akarjuk Kép Ja... és ahogy tegnap valaki mondta (már nem tom, hogy ki, bocsi!), hogy karácsonykor még otthon vagyunk, nem éppen a kórházban szülünk, hanem gurulva karácsonyozunk! Kép Nnnna... így kell ezt csinálni! Kép
cupppppppp, Beja
Beja
 


Mariann,
köszi, egy kicsit, titkon én is reménykedem, hogy talán most sikerült, mert még sosem fájt az alhasam ilyenkor. Olyan figurákat vettetünk be a siker érdekében, hogy húúú. Ahhoz képest, hogy a párom milyen fáradt volt, le a kalappal elötte. Szorítok neked is, hogy elég legyen a 9mm, bár lehet, hogy az én 14mm-em sem lesz jó semmire Kép.

Beja,
pedig úgy szorítottam, hogy bele fehéredett a kezem! Azért még nem lazítok teljesen, hiszen még nem jött meg Kép, de lehet, hogy igazatok van, tényleg jobb januárban szülni, mint karácsonykor!

Lányok,
tegnap megnéztem a Reality Tv-n azt a müsort, három szülést mutattak. Rémes amit az elsö két hölgy müvelt. Az egyik még akkor is sikított, mikor a baba már a kezében volt! A másik meg azt mondta, hogy ha egy kicsit is jobban fájt volna neki, belehal! Mindketten természetesen, fájdalom csillapító nélkül szültek, és fekve. A harmadik érzéstelenítéssel szült, ö nem érzett igazán fájdalmat, de ott meg az injekció beadása volt elég rémisztõ. Én igazából azt nem tudom, hogy mozdulatlan tudnék-e maradni, amig beadják a gerincbe az érzéstelenítöt. Ezek után valószínüleg többet nem nézem meg. Még a végén elijesztenek, azt meg nem hagyom!

Oris
Orsi
 


Lányok!

Mindjárt meghalok, úgy fáj a két petefészkem és
az alhasam. És higyjétek el nem túlzok. Nagyon
hasogat belém.
Ez normális ov. után 2 nappal?

Beja!
Nagyon sajnálom hogy "esetleg" meg fog jönni.
Irigyellek, amiért ilyen optimista tudsz lenni
még ennek ellenére is.

Én már most szédelgek a félelemtõl, hogy mi
lesz velem a ciklus végén.

Laura!

Mi újság? Voltál már orvosnál?

Puszika

Éva
Éva
 


Jo reggelt, Hölgyek,

Mariann! Nem talaltam meg amit irtal, biztos hülye vagyok. Csak a 9mm-t ami nagyon jo.

Orsi! 14 mm az annyira jo!!!

Beja, nezd mar meg a PK-nak agörbejet! Sajnalom hogy leesett, nem is tudom hogy mit mondjak.
nekem mar 3 napja 36,7-36,8 es tuti hogy ma meg kellett volna jönnie, es nem jött meg, es mindig reggel jön meg. Azonkivül nekem soha nem kesik.
Lehet hogy meg remenykedem, ha holnap se jön meg, akkor tesztelek.

Az meh nyalkahartyajahoz annyit: Nekem ezzel nagy bajaim voltak. A veteles utan, 2mm vastagsagu volt, most kezd helyre jönni. Lehet hogy ezert nem sikerül. Tehat erdemes erre oda figyelni.

Mindenkinek puszi

Anna
Anna
 


Lányok!

Hát, én nem tudom, mi van velem...

Viráganya!
Köszönöm a bíztató szavakat, én is abban reménykedem, hogy a pisimmel van a baj. Elozo este talán túl sok folyadékot ittam, ezért túl híg lett, nagyon világos is volt, szerintem alig lehetett belole valamit kimutatni.

Anna!
Kérdezted, hogy mi van velem. Hát ma reggel szomorúan észleltem, hogy a cicim már feszül annyira, mint mensi elott szokott, és a hasam is pont úgy fáj, mintha meg akarna jönni. Úgyhogy felkészültem a legrosszabbra, be is "pelenkáztam" magam. Az autóban elpityeregtem magam, és a kedvesem fantasztikusan aranyos volt, össze-vissza vígasztalt, hogy hát miért csinálok úgy, mintha ez a hónap lett volna az utolsó lehetoségem, a következo hónapban állandóan szerelmeskedni fogunk, sok ido áll még elottünk, mindent megteszünk a cél érdekében, stb. stb. stb.
Ettol megnyugodtam, és most én is próbálom a pozitív oldalát nézni a dolognak: a következo hónapban teletankolhatom magam friss, tavaszi vitaminokkal, meg hát már egy hete megvettem az ovulációs tesztet is, legalább az sem vész kárba.
Hát jöjjön, aminek jönnie kell!!! Állok elébe!

Éva!
Az is tulajdonképpen a bajom, hogy nincs semmiféle konkrét tünete a dolognak, ami csakis és kizárólag a terhességre jellemzo. Nem ájulok el, nincs hányingerem. Nem undorodom kifejezetten az ételtol, de nem kívánok enni mostanában, bár a munkahelyemen nagy gondunk van, lehet ezért is az, hogy nem szívesen látok ennivalót. A hom 36,7 és 37,0 között ingadozik, a magasabb érték lehet attól is, hogy fáj egy picit a torkom, talán bujkál bennem valami nyavaja. Ami még fontos jele lehet a terhességnek az az, hogy a mellbimbó meg az udvar, illetve a szeméremajkak sötétbarnák, vagy sötét meggybordók lesznek. Hát, nálam nem sötétebb. Kicsit fáradékonyabb vagyok, de ez lehet a tavaszi fáradtság is...
Úgyhogy semmi olyan tünetet nem produkál a szervezetem, ami egyértelmuen jelezné a terhességet.

Beja!
Nem tesztelek már ebben a ciklusban egyáltalán, mert összevesztem a tesztekkel. Elegem van a másfél csíkokból! Majd kedden a doki úgyis megmondja, hogy mi van (ha nem jön meg addig).

Puszi mindenkinek: Laura
Laura
 


Anna! Neked is le szokott esni a hõd, mielõtt megjön? Mert ha igen, és egyébként meg nagyon pontosan meg szokott jönni, akkor van esélyed! Kép
Petra görbéjét ismerem, tényleg alacsonyak az értékei... hát nem tom... de én már nem bizakodom. Attól még jöhet a meglepi, de szerintem nem a meglepi fog jönni, hanem a mensim.
Ha holnap reggelre nem jön meg, akkor már holnap reggel tesztelsz???
cupp, Beja
Beja
 


Beja!


En irtam a karacsonyi elmenyeimrol,23.-an szultem,szornyu volt!!!
Az aprilis idealis!!!

Anna!

Nagyon-nagyon szoritok neked!KépKép

Laura!

Nem kell mindenkinek tuneteket produkalnia a tesom a 10. hetig eszre sem vette pedig mar a 3.-at varta!KépEgyebkent az talan rosszabb ha vannak tuneteid megsem vagy terhes,en mar voltam ugy,hogy meg hanytam is faradekony voltam,meg pici tej is szivargott a cicimbol baba + sehol!Szornyu volt,amikor megjott olyan volt mintha veteltem volna.Ne keseregj,fel a fejjel!!Kép

Kriszti
kriszti
 


Laura drága, ne keseredj el... amig meg nem jön, addig ne hidd el, hogy nem sikerültKép Ha pedig mégis megjönne Kép, akkor velem leszel teljesen egyidõben, és majd akkor együtt várjuk a peteérést és együtt NEMvárjuk a mensit, jóóó? Kép
nagy cupppppppppppppppp Neked
Beja
Beja
 


Sziasztok csajok!!!!

Orsi,
Nem hinnem , hogy barmilyen muszerrel ki lehet mutatni terhesseget ovulacio utan 5 nappal. Persze lehet, hogy tevedek. Kivancsi vagyok mit mondanak a dokik es hogyan alakulnak a dolgok a kovetkezo heten.

Catnet,
Bar en magam soha az eletben nem erztem meg a peteeresemet, vannak baratnoim akik azt is meg tudjak mondani, hogy melyik oldalon levo petefeszkukbol szabadul ki a pete. Szoval van olyan, hogy erzi az ember.

Barbi,
Ha nem terhesseg miatt marad ki a menstruaciod akkor valoban jobb ha "beinditjak mestersegesen, hogy legyen eselyed ovulaciora es teherbeesesre. Varj meg egy picit, hamarosan megkapod az eredmenyeket!!!

Mindenkinek egy kalappal az akciozashoz, ovulaciohoz, ket csikhoz - lehet valogatni

Udv
PK
petrakovacs50
 


Lányok... segítsetek...

Hogyan alakul a méhnyak a ciklus során? Annyit tudok, hogy tapintásra az elején kemény, peteéréskor pedig puha, nagyon fent van, alig érhetõ el, a méhszáj kinyílik, ... Aztán hogy alakul? Ismét kemény lesz? És a ciklus végén fent van, hogy alig lehet elérni, vagy pedig lent van egészen?
Köszi elõre is
cuppppp, Beja
Beja
 


Beja!

Hálásan köszönöm minden bíztató szavad! Együtt sokkal jobb nem várni a mensit, mint egyedül!

Puszil: Laura
Laura
 


Laura,

Varjal meg! De mondok valamit, ha ilyen parod van, akkor neked nagy szerencsed van. Nagyon aranyosnak, kedvesnek tünik, ugy hogy ne keseredj el. Ha igy all hozza, tamogat, biztos hogy sikerülni. Ez hidd el olyan fontos!!! Sajnos decemberben nekem is volt egy positiv tesztem, es ket nap mulva negativ volt. Ilyen van, a termeszet kiszamithatatlan. Azert gondolok rad, vard ki a veget es gondolj arra, milyen nagy szerencse egy ilyen partnert (ferjet) a magadenak tudni.

Beja!!
Nem hiszed el, en most akartam a temat menynyak feldobni.
Menses elött alacsonyan van es kemeny. Ovulacio körül fenn, puha es nyitott.
Ha valaki terhes akkor menses környeken fenn van (alig erhetö es puha). En megneztem az enyemet, 5 perccel ezelött, fenn van es puha. Azonkivül görcsölök, de a piros helyett feher jön ki belölem. Bocs a grafikai reszletert. Fogalmam sincs mi van.
Varok.

Beja, neked is ma van a 14.-ik nap???

Masik temat akartam feldobni: Ugye a masodik ciklus 14 napos. Namarmost mi tudjuk, hogy mikor ovulalunk. Kinek hany napos szokott lenni a masodik ciklus!!!??? Van olyan akinek több mint 14 nap???

Kriszti Köszi!


Puszi Anna
Anna
 


Anna,

Na, akkor nekem már tuti, hogy lõttek, ugyanis az enyém meg lent van és kemény.

Anna, te nekem nagggyon gyanús vagy! KépKép

Igen, ma van a 14. nap. Általában nekem 14-15 nap telik el ovuláció után a megjövetelig.

cupp, Beja
Beja
 


Anna!

A méhnyak-téma engem is nagyon izgat, mert én is tudom, hogy milyen a ciklus egyes szakaszaiban, de milyen terhesség alatt?
Nekem lent van és puha (lehet ilyen egyáltalán?), és az ujjacskám fehér maradt, semmi pirosat nem találtam arrafelé. Na mindegy, majd a doki kedden megmondja, mi helyzet.

Puszi: Laura
Laura
 


PK!

Te nem nézegetted a méhnyakad?

Laura
Laura
 


Laura,

Oszinten az sem tudom hol van es, hogy hogyan kell nezegetni.

Itt olvastam rola eloszor.


Nagyon drukkolok Neked Laura!!!!!

PK
petrakovacs50
 


Anna!

Nekem neha 20 nap is volt mar a masodik szakasz,volt mar 4 het is!KépKép
De TE nagyon gyanus vagy!!KépKépKép

Beja!

Neked nem lottek mert egyutt csinaljuk ujra vegeig a kov. honapot!!!!Kép

Kriszti
kriszti
 


Anna!

Neked akkor nagy esélyeid vannak ám.

Hogyan kell vizsgálni azt a méhnyakat?
Könnyen meg lehet találni? Én még soha nem
végeztem ilyet.

Nekem ov. után 12-13 napra jön meg a mensi.

Tavaly mikor Clostit szedtem és voltam hüvelyi
uh-n nekem csak annyit mondott a doki, hogy
jó vastag a nyálkahártya és hogy sok hatalmas
tüszõ készül a megrepedésre. Most meg, hogy
Serophenet szedek, azt se mondta, hogy menjek
uh-ra vagy bármi másra.

Cuuup!

Éva
Éva
 


Evi,

Nincs olyan , hogy az ovulacio utan 12-13 napra jon meg. Ami biztos, hogy ovulacio utan 14nappal van a mensi. Ami nem biztos az az, hogy a mensi utan hany nappal van az ovulacio, szoval igazibol, csak utolag tudod pontosan, hogy mikor is ovulaltal.

remelem erthetoen irtam, ha nem akkor bocsi

PK
petrakovacs50
 


Lányok!

Én is ismerem ezt, hogy azt szokták mondani a dokik, hogy a második 14 nap,az tuti 14. De mégis, miért kell annak annyira pont 14 napnak lennie? Mért ne lehetne egyeseknek 13 másoknak meg 15? Ezt nem értem.
Ildi
Pethes Ildikó
 


PK!
Azért köszönöm!

Anna!
Nekem is naggggyon gyanús vagy!

Éva!
Háááááááát, én szívesen leírom a méhnyak vizsgálatát, csak hosszasan keresem a szavakat hozzá.
Tehát: én elotte mindig kezet mosok, és felrakom az egyik lábam a fürdokád szélére, szerintem úgy kényelmesebb, jobban elérheto.
Berakom az ujjam a hüvelyembe, és megkeresem a méhem. Értelemszeruen csak az alját érem el (de többre nem is vagyok kíváncsi) na, az a méhszáj.
Ha viszonylag könnyed eléred, mert lent van, és olyan, mintha az orrod hegye, tehát kicsit kemény és zárt, akkor nem vagy termékeny.
De ha nehezen éred el, mert fenn van; és puha, mintha a szádat érintenéd meg, akkor van peteérés, kapd el gyorsan a párod!

De többször senkinem sem írom le!

Puszi: Laura
Laura
 


Drága PK!

Nálam a hõmérõzés szerint szinte mindig
a 13. vagy 14. napon van az ovulációm, és
26 napra szokott megjönni.
Tehát: 13 nap + 13 nap = 26. nap (mensi)
14 nap + 12 nap = 26. nap (mensi)
Én így számolom. Vagy nem így kell?

Írjon már valaki arról a méhnyak vizsgálatról!!

Éva
Éva
 


Laura,

Tudod mi a abaj, hogy nekem fenn van es puha, meg sem vagyok biztos benne hogy fenn van es puha, mert vegül is milyennek kell lenni ha fenn van es puha. Szoval en ezt a fajta vizsgalodast kizarnam, mert nem vagyunk jaratosak benne. De a feher az nekem is van.

Lanyok,
Tiszta rosszul vagyok, szedelgek mint a golya, görcsölök.... Nem nyafogok.

PK, en is ugy tudom, hogy a masodik nap mindig 14 napos. Az elsö szakasz valtozik.

Kriszti, biztos vagy benne hogy 20 napos volt?

Puszi

Anna
Anna
 


Laurácska!

Kössszi szépen az információt.
Bocsánat, amiért kellemetlen helyzetbe hoz-
talak. Többet nem kérdezek semmi kínosat
senkitõl.
Még egyszer bocsika!
De remélem hasznát veszem majd a leírásodnak.
Csak számomra ez még idegen, hogy magamban
nyulkáljak.

Mindenkitõl bocsánatot kérek, ha hülyeséget
mondok, vagy kérdezek.

Ne haragudjatok.

Üdvözöl minden csíkokra vágyó leányt

Éva
Éva
 


Anna!
Jó kérdés ez a mihez képest van fenn és puha, de ha két-három naponta megvizsgálod egy teljes ciklus alatt (mensi után, peteéréskor, mensi elott), akkor van már összehasonlítási alapod.

De azt hiszen, neked erre már nincs sok esélyed egy jó pár hónapig!

Puszi: Laura
Laura
 


Éva!

Ha nagyon kellemetlennek éreztem volna, nem írtam volna le. És ne legyen számodra semmi sem idegen, ami a szervezeteddel kapcsolatos!
Az én fogorvosom pl. ha gyökérkezelést csinál, úgy állapítja meg, hogy begennyesedett-e a foggyökér, hogy beledug egy tu alakú (hosszú, vékony) papírt, és amikor kiveszi, megszaglássza, hogy büdös-e. Ezt én rettentoen kínosan élem át, pedig hát - ha logikusan belegondolunk - nem lehet a beteg foggyökér ibolyaillatú!
Úgyhogy tessék megbarátkozni a szervezeteddel, hiszen Te vagy!
Ha pedig úgy érzed, hogy hülyeséget kérdezel, azt is kérdezd meg nyugodtan, hogy inkább tisztázzuk (ha tudunk segíteni), semmint hogy hónapokat veszíts egy meg nem kérdezett probléma miatt!

Szeretettel: Laura
Laura
 


Kedves Laura!

Igazán rendes tõleg, hogy ilyen megértõ
vagy velem szemben. Azt hittem, hogy már
elveszítettem a barátságotokat.

Ugye ezt már lehet barátságnak nevezni?

Úgy szeretném, ha sorba mindenki, aki várja
a mensit, senkinek sem jönne meg, hanem
mindenki babát várna.

Pusszancs mindenkinek.

Rendesek vagytok.

Éva
Éva
 


Kedves PK,Anna!

Volt mar 4 het is ez attol fugg,hogy hogy allsz sargatest hormon termelesben,hat en szarul!!!Alt 5-6 hetesek a ciklusaim de 14-16. napon ov.biztos mert teszteltem,leesett a hom stb...

Semmire sem mondhatjuk,hogy biztos,mert mindenki maskepp mukodik.Egy-ket teherbeeses is volt mar itt es azt gondoltuk,hogy nem lehet mert a hoje nem azt mutatta es megis.

Udv,Kriszti
kriszti
 


Sziasztok lányok!

Én még új vagyok, nem sokára jön a bemutatkozás, csak már régóta le szerettem volna írni amit tudok a ciklus második feléről.
Szóval a ciklus második fele minimum 14 naposnak KELL lennie, mert, ha annál rövidebb, akkor a méhnyálkahártya nem kész a befogadásra és a pici nem tud megtapadni. Kép Akinek mindig rövidebb az a szakasz (mint nekem), ott hormon probléma van, progeszteron hiány, ami segítené a megtapadást.

Orsi, a dokid nem PCO-t mondott? Ha nem, akkor ezer bocs Kép, de OP-ről még nem hallottam.

Jázmin
Jázmin
 


Jázmin!

Nekem is rövidebb a ciklus második fele mint
14 nap. Neked orvos mondta, hogy ez progeszteron
hiányt jelent? Lehet ezt gyógyszerrel gyógyí-
tani? Mit tudsz róla?

Éva
Éva
 


Éva, igen orvos mondta.
Persze, hogy lehet gyógyszerrel helyrehozni, de csak ha tényleg az a baj.Ne ijedj meg feleslegesen! Kép Kérj hormon vizsgálatot, abból rögtön minden kiderül.
Jázmin
 


Sziasztok csajok!

Holnap behozom azt a konyvet amiben a "masodik 14nap a biztos" dolgot olvastam. Talan abbol jobban meg lehet erteni. Ez normalis esetben van igy!!

Laura,

Meg kell mondjam, hogy lenyugozott a leirasod. Kiraly az orr es szaj hasonlat. Komolyan mondom egy orvos nem mondhatta volna jobban - bar nem tudom, hogy igy van e, de ezek utan el tudom kepzelni.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Szia Jazmin,

Üdvözöllek,

Az igaz amit irtal a 14 naprol, viszont 12 napmeg OK.

Beja, laura, van valami ujsag"

Anna-Optmista-Pista
Anna
 


Na,lányok,szerintem én is beléphetek az áprilist éltetok közé,márha hinni lehet a méhszáj vizsgálatának:alacsony,keményKép

A ciklus második szakaszáról éppen azt akartam írni,amit Jázmin mondott.A sárgatest elégtelen muködése esetén a pete nem tud beágyazódni a méhnyálkahártyába,ilyenkor a második,emelkedett fázis 10 napnál rövidebb.
Na,nekem 8-9 nap volt az utolsó ketto ciklusnál.Ezt vajon miért nem veszi észre az orvos?Lehet,hogy csak ennyi a probléma,és már régen terhes lennék.Kép

Anna,nekem nincs kedvem a tegnapi UH-ról írni,úgyis felesleges.Pedig annyi erofeszítést tettem ebben a hónapban is.

Mariann
Mariann
 


Az Index-es meddőség, lombikbébi topic tagja vagyok kb 3/4 éve, de ott sokkal komolyabb problémák vannak nagyrészt, mint az enyém., mivel mi is természetes módon próbálkozunk. Kép
2 éve sikertelenül. Kép
A hormonjim néha bemondják az unalmast,ilyenkor se tüszőérés, se repedés.. Szedtem Clostit ősszel, azonkívül semmi komolyabb nem történt velem. Sok UH, vizsgálat, ilyesmi. A ti hatásotokra újra feldobódtam, mert nagyon gödörben voltam egy ideje, de itt ANNYIRA jó a hangulat, hogy csak na!!!Kép
Eddig nem foglalkoztam a hőmel, gyógynövényekkel, nyálkával,hanem kb így zajlott az életem: dokihoz járás, UH, menzi nem várás, reménykedés, menzi, pofára esés...és így tovább, de ti egy kicsit felráztatok! Kép
Beszereztem 3 gyógyteát és 3. napja mérem a hőmet.
Jó, hogy vagytok!

A táblázathoz:
2 év, 19cn, Pécs
Nem tudom ponotosan az ovuláció napját. Egy csomó kérdésem lesz, mert ti teljesen máshoz álltok a dolgokhoz, mint a másik topicban, rengeteg újdonság van. Én pedig talán nektek tudok majd segíteni olyanban, amiben az a topic "erős".
Ja, és el kell mondanom, hogy Szonja ajánlotta ezt a topicot és ezer hála neki ezért!
Bocs ahosszúságért, de annyi mondanivalóm lenne még.Kép
Jázmin
 


Szia Jázmin, üdvözöllek! Kép

Várjuk a bemutatkozást! Kép

Éva! Én úgy tudom, gyógyszeresen szokták kezelni a progeszteron-hiányt.

cupp, Beja
Beja
 


Szia Jazmin!!!

Isten hozott. JO helyre kerultel!

Figyi, a ket ev alat voltatok a paroddal valamilyen kivizsgalason?

Udv
PK
petrakovacs50
 


Köszi az üdvözlést. Kép

Máris van két kérdésem.
Volt valakinek olyasmi érzése a ciklus 17. és 18. napján, hogy az egész méhe feszül? Nekem teljesen ilyen volt és nem tudom hova tenni.


A hömérözés nekem nagyon új és azt nem tudom, hogy amikor felmegy a hő, vagy elkezd felmenni, akkor mennyivel előtte volt a tüszőrepedés?
Mert mi próbáltunk két naponta akciózni, de néha nem jött össze, úgyhogy úgy sikerült, hogy: 8.,11.,13.,16. és 18. nap, ma van a 19. És a hőm a 16on ment fel, akkor pont lekéstem róla?

Március elsejétől olvastalak el titeket és kilistáztam mindenkit, hogy tudjam ki hol tart, meg ilyesmi, úgyhogy "ismerlek" ám titeket! Kép

Laura, fix, hogy terhes vagy, én annyira úgy érzem!Kép

Niki, Érdre fogsz költözni? Amikor olvastam teljesen összeszorult a gyomrom. Ott éltem kicsi koromban. Nosztalgia...Kép
Jázmin
 


Jázmin!

Mikor kell levenni a vért a hormonvizsgálathoz?

Éva
Éva
 


szia jazmin!

Jo ,hogy itt vagy!2 ev az nem semmi,itt sorban esnek teherbe a lanyok ugyhogy jo helyre jottel.
Mert itt senki sem akar terhes lenni!Kép
Ja te meg nem tudod ez mit jeleny,egy idoben tema volt,hogy a nok akkor esnek teherbe mikor nem akarnak gyereket,ezert itt senki sem AKAR terhes lenni:0

NNA pussszzz Kriszti
kriszti
 


Jázmin, ne tartsd vissza magad, jöhet a mondanivaló! Kép

Itt egy kis frissítés:

Beja: 8c, 32cn, 14ou Budapest (25 év)
Kriszti: 8c,18cn,3ou Galagamacsa(29ev)
Orsi: 8c, 19cn, 5ou Komlo 26 év
Anna: 4c, 22cn, 14ou Hamburg
Laura:6c, 40cn, kb. 21ou Budapest (29,5 év)
Eva: 19c, 16cn Nyíregyháza (26 év)
Mariann: 3c,20cn,?Miskolc
Monika: 6c, 80 cu, Budapest III. 27év
Jutka: 3eve 23cn. Videk
Kinga:1c,32cn 9ou???????
Rony: 3c, 30cn, 15ou
Szonja:4,5 éve 24cn (Budapest)
Niki: 10c, 23cn, 9ou, Bp, (nemsokára Érd), 27 év
Jázmin: 2 év, 19cn, Pécs

Anna!!!
Semmi újság!
Te hogy vagy?

cupppppppantás mindenkinek!
Belya
Beja
 


Jazmin,

A homeros kerdesre a valaszod nem. Vagyis nem kestel le rola. A spermak 72oraig eletkepesek a noi szervezetbe valo behatolas utan a pete pedig 24-48orig megtermekenyitheto.

Szoval nem kestel le semmirol, es gratula a parodnak az akciohullamhoz!!!!!1

Udv
PK
petrakovacs50
 


Petra,
A páromat teljesen kivizsgáltattuk, annyira OK, hogy egész Kínát teherbe ejthetné!KépKépKép
Első évben csak próbálkozás volt, aztán egy éve kerültem (3 doki váltás után) a mostani dokimhoz, aki nagggyon jó! Rögtön hormon vizsgálattal kezdte, ami be is igazolta a dokim gyanuját. Akkor annyira rosszak voltak az eredményeim, hogy húú, még peteérésem sem volt, csak menzim. Kép Ezt ősszel helyreraktuk, azóta ellenőrizget. Most ha az elkövetkező két ciklusban sem lesz siker, akkor lesz egy laparoszkópiás műtét, ahol minden más kiderülhet (összenövés, elzáródás, fizikai rendellenesség a petefészken, a vezetőkön..) és helyre is hozza rögtön. Bár remélem semmi nem lesz. Szerintem jól haladunk, nem is kapkodtuk el de azért időben elkezdtük az orvoshoz mászkálást.
Azért is érdeklődök a ciklusomról nagy hevesen, meg a hőmről, mert nagyon jó lenne, ha most sikerülne.Vagy következő hónapban..velem lehet egyezkedni!Kép

Éva, van 3.napi és 21.napi hormonvizsgálat, illetve gyűjtött vizeletből készített...szóval a legegyszerűbb, ha a dokiddal beszélsz erről, neki semmibe sem kerül, hogy ezt kivizsgálja és Ő akkor mindent elmond.

Hogyan kell hosszú öüo betüket írni, hogy ne kriksz-kraksz legyen?
Jázmin
 


Sziasztok!
Igaz, hogy mar a 23. hetet kezdem, de en is nemreg meg itt tartottam, ahol ti. Es a teszteleshez szeretnek hozzaszolni. En, mivel nem birtam kivarni a nem vart mensi elott egy nappal teszteltem Monoteszttel, es mar pozitiv volt, igaz a 2. csik hlvany volt meg. Ra 5 napra csinaltattam SZTK-s tesztet, aminek az eredmenye masnapra megvolt, es NEGATIV lett. Nagyon szomoru voltam, mert nem tudtam mire veljem ezt. Rohantam a gyogyszertarba ujabb tesztert, majd haza, es POZITIV volt, eros 2. csikkal! Tehat az SZTK-s tesztek megbizhatosagarol ennyit!

Cincerke es Laura! Ne foglalkozzatok masok velemenyevel! Es a korkulonbseggel se! Az en apukam mar elmult 43, mar majdnem 44 volt, amikor en szulettem, es elso egyben utolso gyerek vagyok, most mar 26 es fel evesen, es apu el, szerencsere egeszseges, es imadja az unokajat! Ja, es 27 evvel ezelott hol volt a nogyogyaszat...

Drukkolas mindenkinek!
Moni
Moni
 


Jázmin!

A hõmérõzésrõl annyit tán tudok mondani, hogy az emelkedés elõtti 3 napban a legvalószínübb a tüszõrepedés. Tehát azon a reggelen, mikor felmegy a hõ, már túlvan a nõ a tüszõrepedésen.
cupp, Beja
Beja
 


Jázmin!

Ha ez a dokid, akirõl mesélsz, Budapesten praktizál, kérlek, írd le a nevét és elérhetõségét!
Elõre is köszönöm!
Beja
Beja
 


PK!
Örülök, hogy le tudtalak nyugözni, de be kell vallanom, hogy az orr és a száj hasonlatot nem a saját kútfombol vettem, hanem egy Czeizel Endre könyvbol származik. (Címe: Ki viszi át a szerelmet?)

Optimista Anna!
Velem semmi különös nincs, hacsak annyi nem, hogy még nem jött meg. (Nem mintha nagyon várnám.)

Jázmin!
Hány éves vagy (ha nem vagyok indiszkrét) és milyen gyógynövényeket szereztél be?

Puszi: Laura
Laura
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?