Új privát üzeneted érkezett!

Csikken!
egy ugyanilyen cumisüveg volt, csak pirosban, amikor nálunk voltatok, sztem :)
ügyes volt Roli, nem látszik egyáltalán, hogy kórházban van, persze a kézfejét leszámítva.. tetszettek Rolinak az autók? úgy emlékszem ő szereti, vagy rosszul emlékszem? :oops: legalábbis innen úgy látszik, hogy régi autók vannak kiállítva...

KépKép
KépKép
and
 
 


azért holnap belemélyedek ebbe a kiflitémába...

tényleg, van valakinek olyan (rajtunk kívűl), hogy lábujjhegyen megy a gyerek??

na elhúzok tényleg :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Valószínű mi hagytuk akkor ott. :)
régi autók vannak kiállítva, Roli szereti az autókat, de ez annyira nem kötötte le.
Na én is megyek aludni :)

K.

KépKép
Kép
csikken
 
 

 
 

Juci!

Egyetértek Ayse-val, szerintem ha elkezdődik a suli, akkor kicsit "kikapcsolsz" a megszokott malomkerékből, és több energiád/türelmed lesz Marcival foglalkozni. Engem legalábbis feltölt ilyen szempontból a tanfolyamom. Másfajta terhelés.

Az egy óra "csak veled foglalkozom" szerintem nagyon jó ötlet... ha úgy érzed, hogy TÉNYLEG az a baj, hogy nem foglalkozol vele eleget. Nálunk ez elképzelhetetlen, itt inkább szalad a lakás, de Zsuzsával mindig van valaki. :? Szerintem ez meg a másik véglet, nem jó... hogy csak úgy lehet bármit is megcsinálni, ha a másikunk leköti őt. Én meg erre nem találok megoldást, de majd biztos fogok ha megszületett Szilvi :roll:


Majola!

Elmegyek a tejért! Csak ha nem baj, akkor majd szerda után, mert addig próbálom a szabadidőmet tanulásra fordítani... sajna ez alkalommal nem keringenek kidolgozott tételek a tanulók között, úgyhogy most meg kell dolgozni vele egy kicsit... Bár nem számítok nagyon kemény vizsgára, főleg 39 hetes terhesen gondolom hogy kegyesek lesznek velem, de azért mégis...


And!

A kórházban is fekve szívták, egy pelenkázón, ami kétemberes, mert egy ember szívja, egy ember fogja. TEhát szerintem a lefogós variáció jobb. Ott volt egy ketyere, úgy nézett ki mint egy tartály, mellette egy kisebb henger alakú víztartállyal, amibe ment a trutyi. A nagyobb tartályból cső lógott ki, amire mindenki kapott steril véget, amit a gyerek orrába kellett dugni. A másik bajom ezzel a kütyüvel az volt, hogy mind a cső, mind a "kupakja" nem átlátszó volt, tehát csak a hangból lehetett megállapítani, jön-e valami. Az otthoni orrszívóval meg látom. Szóval szerintem én hatékonyabban szívom itthon.

Én egyébként mindig fekve csinálom, hogy a feje a lábam között, a karjai a combom alatt mert különben ő nem tűri. Most már csak ellenkezik, nem üvölt, és utána felpattan és megy tovább, vagy mutogat a porszívóra, hogy "no!" (nose) és ráncolja az orrát. SZóval már nem viseli meg annyira (ez is a kórházi "tréning" eredménye). Úgy szoktam, hogy lefekszünk, belesprayzek az orrába 1-2 fújásnyit, és míg szívom, masszírozom az arcát azon az oldalon, mert akkor jön ki igazán a trutyi. Aztán addig ismétlem, míg úgy érzem jön a cucc. Nem szoktam 5-6-nál többször ismételni... Néha megcsinálom én is azt, hogy egyik oldalon fújom, míg a másik oldalon még benne van a szipka, de ezt tényleg utálja...

Alvás: hát ez nem a mi akaratunktól függött, ezt ő kezdte el saját magától... én is nagyon örülök, de ha valamit megtanultam itt az alvással kapcsolatban, az az hogy minden bármikor változhat!!! De élvezem amíg tart... és gyakran melléfekszem én is!

Lábujjhegy: Zsuzsa is szokott, de nem mindig, szerintem csak szórakozik. Mostanában egyébként szalad!!! Irtó aranyos... főleg mikor tudja hogy valamit nem szabad. Ma elkapott az apja asztaláról valamit és halálkomolyan SPURIZOTT kacagva a másik irányba, az apja meg utána, én csak nevetni tudtam, olyan aranyos volt.


Csibb!

Én lehet átvenném tőled azt az időpontot!! Csak nem tudom pontosan hogy kell odajutni... :? Egyszer voltam, de akkor Nyúlné után mentem autóval, úgy könnyűnek tűnt. Nemistudom hogy pontos címem van-e. Meddig kéne tudnod? Mert én még mindig vacilálok, ráadásul hétfőre már van egy kinzás, akarom mondani vizsgálat, csak az délután az egészséges rendelésen, ahol lehet hogy még oltják is... bár lehet most azért nem lenne szerencsés oltatni, mert tényleg bármikor születhet a kistesó. No mindegy. Lehet el kéne halasztani a hétfői időpontot az egészséges rendelésre. Most aztán sokat segítettem neked, ugye? :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jó reggelt csajok!

Látom, termeltetek az éjjel!!!

Képzeljétek, Gergő is lerobbant! Egyelőre nem vészes, taknyizik, meg be van dugulva az orra ezerrel.
Ráadásul tök szar éjszakánk volt, egész éjjel nyöszörgött, vagy sírdogált. Még nem tudtam bekukkantani a szájába, de szerintem tuti, hogy a foga jön.


Duda!

Ha olvasod, Tőled szeretném kérdezni, mert emlékszem, Te mondtad, hogy az orrcsepp/spray kicsit kikészítette Nati orrát.
És ugye jól emlékszem, hogy kaptál valami speckó, tuti orrspray-t??? (vagy csak képzelődöm??? Már nem is vagyok benne annyira biztos).
De ha mégis, akkor megtennéd, hogy megírod, hogy mi volt az?? Nem szeretném, ha Gergő is így járna, viszont muszáj a spray, mert folyamatosan be van dugulva az orra.
Köszi előre is!

Róki!

Jó volt olvasni, hogy kezd normalizálódni a helyzet, és hogy Zsuzsa maratonikat alszik!
Remélem, ezt az időd Te is pihenésre használod!!!


Totka!

Ugyan már! Tudod ki az abszolút profi és leleményes ez ügyben????
Hát Barbi!! Na, tőle aztán tanulhatnánk!! Mellesleg a gatyát is neki köszönhetem, mert ő hívta rá fel a figyelmemet!

Lost: végre Valaki!!!!!!!!!!! Én is (mi is Robival) nagy Lost rajongók vagyunk, az AXN-en néztük mi is mindig, az RTL még sehol nem volt a másdodik szériával akkor, mikor ott már rég leadták.
Tegnap este m i is megnéztük az utolsó három részt.
És nyugodjál meg, én is tök össze vagyok kavarodva (már akkor is össze voltam), és én sem értem, hogy akkor most mi van.
Azért is néztem tegnap meg, hátha kivilágosodik, de hát nem igazán...
Vannak teóriáim, de hát majd kiderül...

Panna csúcsédes a fürdőruciban!!! :) :) :) A második kép szerintem is csúcs!


Juci!

Kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok a suli(k)ban! Az első időkben biztos rossz lesz Marcinak, de hát csak hozzá szokik valamelyest.
A sulit én sem értem, és többek között én is emiatt hagytam abba egy pénzügyi sulit, amikor még dolgoztam.
Ott is azt mondták, hogy heti 2 alkalommal, du. 3-tól 9--ig van tanítás.
Már így is gáz volt eljönni, mert 5-ig dolgoztam, de a főnököm belement.
Aztán, mikor elkezdtem, akkor kiderült, hogy a heti 2, az 3 alkalom, és mindig fél 2-re kellett járni.
Gondolhatod, ez már nem nagyon tetszett a cégnél, úgyhogy két és fél hónap után leléptem a suliból.
Mellesleg rájöttem, hogy nem is nekem találták ki a dolgot, így legalábbb tiszta volt a lelkiismeretem, hogy a munkahelyemre foghatom a dolgot... :)

Érdekes, amit írsz, én pedig pont úgy látom/gondolom, hogy Te igenis sok időt foglalkozol Marcival. Pont emiatt a dolog miatt, hogy egy kicsit nehéz eset, legalábbis abból a szempontból, hogy ugye nagyon anyás, meg ott van ez a kakis dolog is.
Szóval nem értem a felvetésed, hogy többet kellene vele foglalkoznod.
Illetve másképp fogalmazok, nem azt mondom, hogy nem kéne többet, hanem azt, hogy szerintem Te igenis többet foglalkozol vele.
Szóval érted, mit szeretnék mondani, ugye?

Thomasanna!

Kis erőművész, nagyon helyes, és nagyon pasis!
Már a múltkor is akartam írni, hogy Tomi is jól kikerekedett, és nagyon-nagyon helyes vickó!!!!!
És azon a múltkori képen eszméletlen, milyen jó színe volt!!!
Szoliba jársz vele????? :) :) :)

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Kuha!

Állat jó cuccokat vettél... :D
Milyen kár hogy Barbinak fiai vannak, amúgy akkor nekem adhatna jó tippeket :wink: :wink: :wink: :wink:
Gergő :(

Thomasanne!

Húúú de vagány ez a Tomigyerek, abban a dijbirkózós cuccban :P
Egyenesen ijesztő :wink: :wink:

Totka!
Napszemcsi király....és univerzális abban az értelemben, hogy Pannának is jól áll...úgyhogy most reszkethetsz hogy mikor kaparintja meg... :? :? :lol:
Még jó hogy vettem múltkor én is egyet, mert a másikat..szintén nagyon drága volt (2-3 e ft) Léna megkaprintotta és az egyik szárát kitörte :? :evil: :evil:
Úgyhogy rakd el jó messzire :wink:

Róki, Thomasanne!

ÓÓÓÓ a távolság nem gond..én mindenhol járok ahol csak kell :wink: :wink: :wink: ,
És igen mostmár beugrott nekem is hogy van az Újpesti buy-wayben..és ott van siesta outlet is...
Köszi a tippeket...de úgy néz ki sapkakérdés megoldva...

De még hátra van ma cipővásárlás...most már azt sem tudom milyet vegyek, magasszárú béleletlent, vagy valami zárt szandit.. :roll: :roll:
Aztán még eszembe jutott hogy HK-ban állandóan eső van...és pára, úgyhogy legalább egy esőkabátot még muszáj lesz vennünk ma...
Megkajál a család aztán indulunk shoppingolni...

Juci!
Ne csináld már...még el sem indult a suli és máris magadat okolod hogy nem foglalkozol eleget Marcival... :? :? :?
Egyrészt ez biztos nem igaz, másrészt meg most ezt be kell vállalni, ha már ilyen szépen elindultál és elszántad magad a tanulásra...
Minden elismerésem a tiéd.. :) :)
Titokban engem is piszkálgat néha férj, hogy fejezzem be a főiskolát...(tehát elvárná tőlem), de nem érti meg, hogy agyilag képtelen vagyok ráállni a magolásra..pláne olyan suliban ahol ki van adva a tanároknak hogy 60%ot buktatni kell egyes vizsgákon :( :( :(
Ja és ez legalább 3-4 év....pláne ha még kistesó is jönne közben...

Róki!

De jó hogy Zsuzsa ilyen jól eszik... :P :P
Léna is eszik, nem panaszkodom, de olyan kis nyomorúságos mennyiségeket...
Megint 1 deci tápis tejet birt inni reggelire..., ez úgy zavar....
Már agyalok hogy hogy kellen megnövelni a kapacitását, de valahol meg tudom hogy a dolgok természetes rendjébe nem ajánlatos beavatkozni, hacsak nincs vészhelyzet....
El kell fogadnom hogy Léna ennyit eszik, ugye?????

Szép napot nektek!

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja és köszönjük az érdeklődést....
Léna tök jól van...., ez abból is látszik, hogy halálra idegesit...természetesen egy nyamvadt játékkal sem játszik, viszont nonstopp az székekről kell leszedni és a szekrényeket nyitogatja... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Azért a kezelést folytatjuk...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


A helyes étkezés - posztgraduális képzés
Előadó: Fehér András

Az érdemjegy megszerzéséhez gyakorlati és elméleti vizsgát kell tenni

1. Ha jó sorsunk cérnametéletet vezérelt tányérkánkba, kutató tevékenység céljából egyik végét csippentsük mutató és hüvelykujjunk közé és emelgessük, úgy, mint ékszerész az aranyláncot, hogy hosszát, súlyát, minőségét megállapíthassuk.
2. Ne legyünk önzőek! A partedlinken, etetőszékünkön található állatfiguráknak - akiket az egyszerűség kedvéért egységesen nevezzünk Cicc-nek - is juttassunk a finom falatokból. Ha ők már nem kérik, akkor nyeljük le mi magunk!
3. Amennyiben jóllaktunk volna, vizsgáljuk a gravitáció hatását az ételmaradékokra. Kenyérkatonáinkat, kiflivégeinket, almadarabjainkat "hopp!" felkiáltással bocsássuk útjukra.
4. Aerodinamikai hatásnak még jobban kitehető tányérkánk, amelynek különösen szép pályaívet adhatunk.
5. Ezen tevékenységünkkel egyúttal a görög hagyományokat is ápoljuk , miszerint ouzos poharunkat most a kistányérral pótolva földredobjuk és kezdődhet is a szirtaki (természetesen gondosan ügyelve arra, hogy a földrehullott vizsgálati tárgyakat mégegyszer hasznosítva, belapulási képességeik alapján is rendszerezzük).

ayse
 
 


Thomasanne!
Igen, nagyon jó, ez a díjbírkozó kiállás! A századfordulón is ilyen csíkosban feszítettek az erőművészek! Nagyon aranyos és szép!

Csakúgy, mint Csikken Rolija! Akkor mostmár megoldódott a golyókérdés?

And!
De jó! Most Watsonnak érzem magam Sherlock Holmes mellett (kérdezek valamit tudatlanságomból fakadóan és a nagy agy rájön, hogy merre kell tanulmányoznia :D ).

ayse
 
 


Ayse :lol:
egyébként annyira jók ezek a szösszeneteke, hogy szerintem kezd őket gyűjteni és simán ki lehetne adni!

Évi!
az orrcsepnek az a lényege, hogy fluimucil van benne, ami ugye köptető-nmyákoldó, és nagyon jól oldja a trutyit az orrban, viszont nem húzza össze a nyálkahártyát, mint a nasivin/novorin. ha dugul az orra Gergőnek, akkor használj Novorint (azt mondták jobb, mint a Nasivin), ha nem dugul, csak a trutyi van, akkor jó ez a spéci orrcsepp. ez viszont magisztrális, tehát fel kell íratni, de majd megkeresem a papírt, amire felírtam, és közzé tesszük, csak az most lent van :oops:
remélem csak a foga, és hamar túl lesztek rajta!

és bunkó módon nem köszöntem meg a jobbuláskívánságokat, és a felénk küldött gyógypuszikat! úgyhogy köszönjük! biztos volt hatása, mert a láz teljesen elmúlt :) és az étvágy is kezd visszajönni :)

KépKép
KépKép
and
 
 


And!
Akkor hajrá vasárnapi ebéd :D!

Lili: szeretnék egy horgászbotot....rózsaszínt! :lol:

ayse
 
 


A helyes étkezés - posztgraduális képzés
Projektmunka az ötös érdemjegyért

Kutatási terület: nyelvészet
A vajacska és a hajacska szavak közös gyökerének felderítése különös tekintettel a Vajacskát a hajacskába kísérletsorozatra. Támpontul szolgálhat a tény, hogy a középkori várurak is a szolgálók hajába törölték zsíros kezüket. Ennek hiányában kísérletezés a saját hajon.

ayse
 
 


Összehasinlító tanulmányként ajánljuk a banánt, a mandarint és minden paradicsomos ételt.

ayse
 
 


Ayse,
Szenzációs! :)
Beírnál Daninak is egy ötöst? :) Megérdemli, tanusíthatom! Minden pontot gyakorlatban és elméletben is profin tud! :)
Örülök, hogy Lili jobban van, a hiszti már valóban jele a gyógyulásnak, ezt meg Beninél tanusíthatom! :)

Thomasanne,
Csíkos díjbirkózó Tomi nagyon édes! :)

Totka,
Panni is a csíkos köztösében és pizsamájában! A napszemüveg király! Tényleg vigyázz, mert megkaparintja a csemetéd, bár neki is jól áll! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Most ilyen szaggatott leszek! :) Teljes béke és nyugalom van itthon! :) Végre ide jutottam a géphez. :)

Csikken,
Sajnálom a babát! :( Jó, hogy még nem volt időd beleélni magad!Örülök, hogy Rolival túl vagytok a műtéten! :)

Zsuzsa,
Hogy kiborítottak! Szörnyű! :( Még jó, hogy Apa kicsit megnyugtatott! Remélem, nem lesz baj Annababával! :)
Nekem is tetszik a rövid hajad! :)

Kuha,
Jobbulást Gergőnek! Remélem, tényleg csak a foga! Nagyon jó cuccokat vettél! :) Ügyes vagy! Én is úgy szeretek a neten vásárolni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Juci,
Drukkdrukkdrukk, hogy Marci el legyen a Tesóddal! :)
Én értem, hogy mi az a nettó játék, nekem is kéne kicsit több időt foglalkoznom Danival, ami kizárólag csak róla szól. És nem együtt teregetni, meg együtt főzöcskézni. Igyekezni fogok.

Megann,
Nekem is pedzegeti Apa, hogy kéne tanulnom és már én is kezdek hajlani rá. Bár, azt nem tudom, hogy agyilag hogy fogom megoldani. Mert ha leülök olvasni, 20 perc után tuti elalszom. :( Néha Beninek alig tudom az esti meséjét elolvasni, mert érzem, hogy ragadnak le a szemeim. :?

Beni nyúz, hogy a gépen akar szinezni....
Még akartam írni, majd este. Ha beenged ez a fgjfskgjéfsldkgjsé babanet. Péntek este már kezdtem azt hinni, hogy Apa intézte el, hogy ne legyen babanet. :wink: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


And
Kár...
Igen, mi is betegek vagyunk, de már kilábalóban. nátha, köhögés, most már mindkettőből csak egy kevés.
Esztinek is jobbulást kívánunk, meg minden beteg babának!!!

Rókica
Ma estig kéne tudnom, hogy mentek-e, mert reggel 8-ra mennék suliba hétfőn, ha mi nem megyünk. De igazság szerint, kéne azért egy másik időpont nekünk... :? Merthogy csak cserélni szerettem volna, nem meglógni a szívás elől... :lol:
De akkor, ha mégis elmennétek erre az időpontra, akkor felhívom Zsuzsit, és megpróbálok kérni másikat.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Róki
ja, az este hosszú 8) , legyen mondjuk este 9 a határidő, mert akkor még meg tudom beszélni anyuval, hogy jöjjön reggel!
Köszi!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Szijjasztok!

Ayse!

LÁtom nagyon formában vagy!! Szét vinnyogtam magam a röhögéstül, nagyon jóóóó!!
És mindezt abszolút el is tudom képzelni...

And!

Köszi, akkor kipróbljuk ezt a Novorin!
Bár most kissé ideges vagyok, mert nemrég törtem össze a porszívós orrszívót. Vittem takarítani, ki is mostam, és kicsúszott a kezemből, és összetört a kövön. Nem teljesen, csak az a kivehetős része. Na, dehát az a lényeg...
Úgyhogy most holnapig szívünk:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: , és a kézivel szívunk, de holnap veszünk másikat.

Kép
kuha
 
 


Ayse, nagyon jó, tényleg ki kellene adni :D

Julcsi beszélget ugyan, de nem mindig tudja a szavak pontos értelmét. Ime két tegnapi párbeszédünk:

A könyvespolcnál áll és jajgat:
- Juj, juj, juj
- Mi baj van, Julcsi?
- Lábi, lábi (és jajongva emelgeti a lábát)
- Ma van a lábikóddal?
- Piszkos, piszkos.

A pelenkázón, kipirosodott puncival:
- Fáj, fáj.
- Mi fáj?
- Naddág, naddág.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok,

huh, nem semmi Julcsi mennyi értelmeset tud. csak ámulok és bámulok.
Nálunk az megy egész nap, hogy apa apa apa! :)

Rolinak 38,4 volt most a hője popiban. Remélem nem megy feljebb mert mehetünk be akkor a korházba. Felhívtam őket és azt mondták, ha feljebb megy menjünk be. Nem szeretnék most semmi komplikációt. Egyébként is holnap be kell mennünk mert leszedik a tapaszokat róla.

Benianyu, tényleg nem volt időm beleélni magamat, főleg mert folyamatosan Roli műtétjén volt az eszem.

Ayse, hát reméljük ezzel megoldodik a golyóbisgond, de a kockázatoknál azt is irják, hogy esetleg visszamehet. Bár nem értem hogyan amikor rögzítették lent.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csibb!

Úgy döntöttem, hogy mégse megyünk!!! Bocs hogy itt bizonytalankodtam! A biztonság kedvéért küldök privit is. Köszi!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

A tegnapi napunk nagyon sűrűre sikeredett, már nem volt erőm írni.
Nálunk voltak a szüleim, Keresztmamám, sürögtem-forogtam egész nap. :)
Ma Nati nagyinapozott, Apa dolgozott, így egyedül voltam itthon.
Olyan hülye vagyok, délelőtt nekiálltam hűtőt pucoválni, takarítani.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy most kell olyasmit csinálnom, amit Natival nehezen tudok. :?
De azért délután pihentem is! :D És legalább rend van! :)
Nati jó kislány volt, csak akkor purcant ki, amikor hazahozták a Nagyiék. Hiába aludt napközben, nagyon fáradt volt. :)

Minden kis betegnek jobbulást kívánunk! :)

Csikken!
Sajnálom, hogy ilyen nehézségeken kellett átmennetek! :(
Rolinak nincsenek fájdalmai, ugye? Melyik kh.ban voltatok?

Ayse!
Megint nagyon jót röhögtem Andris posztgraduális képzésén! :lol:
horgászbot :D Lili igazi csaj! Mondjuk ezt eddig is tudtuk! :)

Kuha!
Látom, And válaszolt! :D
Jobbulást Gergőnek! Én előrelátóan műanyag orrszívót vettem. :wink: :oops:
Igaz azt meg egyszer kifőztem és megolvadt! :lol: :lol:
Tényleg szuper cuccokat vettél! Nekem az első tetszik a legjobban! :)

Zsuzsa!
Én tutira biztos vagyok benne, hogy Annának nincs semmi baja!
Valahogy így érzem!
Julcsi párbeszédét tátott szájjal olvastam! :shock:

Juci!
Drukkolok, hogy minden simán menjen! :)

And!
Kipróbáltátok a kütyüt? :roll:
Sikerül vele "dolgozni"? :?
Eszti hogy van?

Tomi és Panna is nagyon édes!:D :lol:

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Rókica
Ok. Akkor megyünk mi! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Régen nem láttatok rólunk képeket, illetve csak mikor még kórházban volt Zsuzsa...

Mostanában Zsuzsa egyik kedvenc időtöltése, hogy a szennyesből kihúzza a ruhákat és a nyakába aggatja őket, és úgy futkározik a lakásban. Múltkor sikerült úgy ügyeskednie, hogy felhúzta magára az egyik trikómat és úgy pózolt benne mint valami tógában. :)

Kép Kép


Egyébiránt volt szó itt múltkor a hízásról: Zsuzsa minimum fél kilót már visszahízott abból amit elvesztett. Szerintem ez mind az anyatejnek köszönhető. 9,5-ről feltornázta magát 10 fölé...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


A képeken látszik hogy a sovány, megnyúzott kis pofija is kikerekedett azóta!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk :)

Rókica!

Jaj de szép Zsuzsa 8) 8) :P :P , még tógában is :P :P :lol: :lol:

Csikken!

Nyugi, nálunk is " apa" megy egész nap...
Pedig azt hittem ez lányos mizéria....na ha fiam lesz majd legközelebb, sem számithatok több kedvességre már látom :twisted: :lol: :wink:

Majola!

:shock: :shock: :shock: Hihetetlen :shock: :shock: :shock:

Benianyu!

Sorstársam... :oops: :cry:
Akkor most mi lesz, klónozzuk magunkat????
Anyósom ma is elmondta, hogy ő két gyerek mellett járt egyetemre..és éjszaka tanult...
Biztos nem célzás volt ugye???? :? :?

Ayse!

:lol: :lol: :lol:

MI:

Mi vásárolni voltunk Lénának tavaszi holmit..vettünk is neki egy cipőcskét, béleletlen magasszárú bőr..6990-ért..
Az Örsön a Sugárban az egyik sarokban a legfelső emeleten van egy állati jó cipőbolt...komolyan mondom ott tipródtam mert annyi jó csuka van FIÚ IS 8) 8) 8) , hogy tök kinban voltam hogy mégis melyiket...
NAGYON TUDOM AJÁNLANI MINDENKINEK :P :P :P :P
Aztán most az egyszer hagytam apát választani...jó csajosat választott...én a másik szinűre szavaztam volna, vagány méregzöldre...de még nem tettem le róla teljesen :wink: :wink:
Meg akartunk még venni tavaszi dzsekit, nadrágot de a H&M-ben pont a 86osok voltak kifosztva :evil: , de nem is baj, mert kinai srác mondta, hogy a szállodánktól 10 percre van egy bébiáruház, és 10 dollárért frankó cuccok vannak...és hogy amúgy se vigyünk semmi meleget, mert állati jó idő van..ő pólóban meg egy vékony dzsekiben van...(ja mert hogy ő már ott van... :) :) és szervezi nekünk a progikat, meg foglalgatja a helyeket...
Meg is üzente nekem hogy most foglalt helyet jó étteremben, akváriumok között ahol KIGYÓK VANNAK..ÉS OTT RÁBÖKÖK EGY KIGYÓRA, ÉS ABBÓL FŐZNEK NEKEM LEVESKÉT :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
Hát még nem tudom hogy való-e ez nekem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Délután meg anyóséknál voltunk, lezajlott a szokásos szópárbaj, hogy de adjak neki tortát, sütit, túrórudit, joghurtot..
A végén már odarakta elém a joghurtot, és mondta hogy hozza a kanalat???Mondom nem...kérdezi, miért??? mondom mert NEM ADOM ODA NEKI :evil: :evil: :evil:
Nagyon fárasztanak az ilyen végtelenül erőszakos és unos untalanig elcsépelt jelenetek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hát ennyit a mi napunkról..

Most megyek még pakolászni a konyhában, mert holnap jönnek még bútorasztalosok :shock: és cirka 1,5 év után javitják ki a konyhabútoron a hibákat..meg jön még vitrines szekrény....

Jó éjt:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


idáig bírta a Nyúl család!szépen egyszerre,ki-ki a maga módján megbetegszik éppen!Kisnyuszi elkezdett köhögni,kicsit szuszog is és szenvedve alszik,de egyenlőre alszik,Nagynyúl persze halálán :wink: ,én gondolom hasonlóképpen,de rohangászok a teákkal,sóslavorokkal,meg ilyenek!ezt benyaltuk!ki tudja hol,mikor....nem is fontos,végünk lesz holnapra,mint a botnak! :?
ez van!már régóta nem voltunk betegek,várható volt,de azért kihagynám! :roll:

ma apóséknál voltunk nagy családi bigyón....remélem ikrek megússzák és nem fertőztük meg őket,hacsak nem ők fertőztek meg minket,vagy valaki onnan....bár,mintha nagyNyúl már reggel is panaszkodott volna.....biztos tüsszentett! :twisted: :lol: :lol: :lol:

lényeg,a lényeg ikrek csúcsédesek,Emesébe szerelmes lettem,olyan kacéran vigyorog az emberre,komolyan zsongtam tőle! :oops: de Bence is jófej nagyon!nyuszim nagyon érdeklődött,persze egyszer Emesének oda is csapott :? ,és Bencének egyszer oda is kurjantott :? ,
de mindketten hősiesen viselték a megpróbáltatásokat! 8)
jaj,nagyon édesek!
remélhetőleg majd egyszer felkerülnek a képek a huligánokról :roll: :wink:

lányok!illetve főleg Benianyu!mit is mondtál,mit adsz a gyerekeknek,ha köhögnek????mézes hársfatea oké,de mi volt a másik?????
hát most hirtelenjében ennyi,
megakadt a szemem Zsuzsa lányzóan,aki már szépséges hercegnővé vált és olyan jó,hogy meghagytad Roki azt a gyönyörű haját!nagyon szép és látszik,hogy jobb bőrben van! :P :P :P

betegeknek jobbulást és kitartást!
puszi,jóéjt mindenkienk!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


jóestét!
csak gyoprsan, mert vár a vasalnivaló.

ma nagyot dolgoztunk apával és Esztivel :D volt olyan zacskó, amit költözéskor tettünk félre, ne kérdezzétek hány éve :oops: és végre telepakoltunk minden szekrényt a garázsban, én azt hittem végtelen űrtaltalmúak, de kiderült, hogy nem...

Andi :)
kütyüt még nem tudtuk használni, mert csak ilyen hosszú váladékszívó valami van hozzá, amivel nem lehet orrot szívni. Zsuzsa volt olyan kedves, és felajánlott olyan pipettát hozzá, amit ő használ, az jó ebbe is. egyébként egyik boltban sem tudták, hogy ez a váladékszívó kütyü orrszívsára is jó :shock:
doki néni azt mondta nem kell fülész meg gyogyó, úgyhpgy lapítunk, reméljük a bacik ezt nem hallották :D
sterimart cég meg rajtunk gazdagodik :evil: majd besomfordálok am kórházba és lejmolok egy kis fiziológiás sót, mert a patikában azt mondták már nem árulnak, csak nagyobb helyeken lehet "csináltatni", amit nem értek, mert ez olyan hasznos dolog, sebet is lehet vele mosni stb. na mindegy.

Barbi!!!??? hol vagytok?

Megann, hű de jó lesz nektek! azt a cipőboltot én is lemeózom :wink:

Rokica! Zsuzsa nagyon szép!! és milyen kis kerek lett a pofija!!

most kezdtem el azon gopndolkodni, hogy valamilyen tápszert itatnék Esztivel rendes tej helyett. ha már minden tejterméket eszik, akkor milyet kell venni??? vagy milyet ajánlotok? ugye van értelme? mert hogy abban vannak jó hasznos dolgok.

KépKép
KépKép
and
 
 


hali,

Róki, milyen szép Zsuzsababa! Látni rajta, hogy felszedett egy kicsit magára.

Duda, remélem nincs Rolinak fájdalma, de minden pelenkázásnál ordít. Nagyon fél, hogy hozzányulunk. Remélem azért ez elmúlik majd.

Megann. Mikor is mentek?
Nem semmi ez a kigyós kajálda, nem bírnám az tuti. Rolinak most vettem én is két edzőcipőt (vagyis a nagyi vette) két Adidast és míg az Europarkban az egyik 3700 Ft a másik 4990 volt, ugyan az a Camponában 5000 és 7400. Ugyanolyan üzletben. Szóval máskor is Europarkban fogok venni cipőt. Most a földszinten is van egy bolt ahol 50 %-kal le vannak értékelve a cipők (Asso), csak sajna béleltek az meg már nem akarok.

Egyébként Megann, tök sokat gondoltam arra, hogy mondogattam régen, hogy egy topkiból jöttünk. (Megint megjött-ből) aztán most rájöttem, hogy akkor még más néven voltam regisztrálva. Krinyóként :) :) Szóval ott még nem Csikken voltam.


Na mennem kéna vasalni, bár megvár :) :)

Jóéjt.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken, írj holnap, hogy mi volt a mkontrollon! remélem nem komoly ez a láz dolog!!

Évi, én is a műanyagot javaslom :wink:

Nyúlné, nektek is jobbulást!!!!!!!!! fránya bacik és virnyák, pusztuljatok!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

na páááá

KépKép
KépKép
and
 
 


ANd
mi,após ajánlásával a Milumil 3-at szoktuk venni,de gyakran,sőt,legtöbbször,mivel lusta vagyok a kész Humana3 tápit veszem,kis dobozok,egy doboz300-400körül van(DM a legolcsóbb általában)!nekem ezek váltak be!főleg azért,mert az elején,amikor mindig a porral ügyködtem,akkor csak ennek a két típusnak tudtam csomómentesen elkészíteni az adagját!és annál szarabb nincs,amikor a csomók miatt az éhes gyerek nem tudja szívni a cumi kicsinyke lukán a nedüt!kiborulnak és aztán én is!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Csikken!

:D :D :D :D
Na látod, igy már emlékszem Rád :D :D :D

ASSO!!!!!!!IGEN IGEN IGEN..ezt vettük ma mi is...
Nagyon fáintos, tényleg minőséginek néz ki, ortopéd ajánlással és nem siesta árban..
És az Örsön lévő Sugárban már ott a tavaszi kollekció :P :P :P
Csak vigyetek jó sok lóvét..mert majd megszakadt a szivem hogy nem vehetek egyből 3-4 db-ot..mert állati jók :P :P :P :P

Ja és csütörtökön megyünk :P

And!

Nem fogsz csalódni cipőbolt ügyben :P :wink:
Apa ma bejelnetette hogyha hazajövünk, akkor a rá következő hétvégén nem hajlandó menni sehova, mert ki és be kell pakolni a gardrobot a garázst..stb..
Már előre félek tőle most hogy mondod hogy milyen következtetésre jutottatok.. :? :?
De azért gondolom az Esztinek nagyon bejött a pakolászás..
Léna imádja ha pakolászás van..mindenhol ott van...egyszerre egy időben a lakás több pontján, ott ahol nagy zsák, doboz, tároló van... :shock: :shock:
Hogy hogy csinálja,???? :lol: :lol: :wink: :wink:

Jézus, na megyek lelépni, mert a végén még az éteren keresztül engem is megfertőztök a vasalásotokkal :twisted: :twisted: :twisted:

Nyúlcsaládnak mielőbbi kigyógyulást!!!

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Köszönjük a dicséreteket! :)

Nyúlné:

Olyan jó hogy dicséred Zsuzsa haját, mindig meglepődöm, mert azt hiszem, te majd a hajvágás mellett leszel. Igazából szerintem már ráférne egy kiigazítás. Csak még nem bírtam rá magam, hogy elvigyem fodrászhoz.

Jobbulást nektek! Remélem nem tart sokáig! Zsuzsa is taknyolt most egy napot, de mára úgy tűnik olyannyira kilábalt belőle, hogy nem szívtam az orrát, és se nem folyt, se nem szürcsögött! Úgyhogy hajrá, hátha ti is gyorsan kigyógyultok!


And!

:shock: Lemaradtam valamiről? Már nem szopik Eszti? Vagy csak a tejet akarod helyettesíteni a tápszerrel?

A fiziológiás sóoldat miatt már én is bosszankodtam! Nem értem miért nem csinálnak gyógyszertárban! Szerintem tuti azért hogy méregdrágán el lehessen adni a spray-ket! Teljesen ledöbbentem mikor David szemműtétje után akartam venni egy üveggel (a régi szép időkben még árulták mint kontaktlencse tartozékot) és kioktattak, hogy olyat bizony már nem lehet kapni!


Megann:

Kigyós vacsora. :) Majd mesélj.

Remélem nem leszek egy kalap alá véve anyóssal, de szerintem ha aggódsz Léna gyarapodása miatt, akkor egy-két nasi, pláne mondjuk joghurt formájában szerintem becsúszhatna... Meg ugye én most mindenhol a saját árnyékunkat látom, és azt akartam kérdezni, hogy figyeled-e hogy milyen ütemben gyarapszik? Mintha múltkor írtad volna hogy fogyott a betegsége óta. Ilyen korban tényleg lassabban szedik magukra a súlyt a gyerekek, de én a helyedben egy ideig nézném legalább kéthetente/havonta, hogy gyarapszik-e egyáltalán, és ha nem, akkor esetleg lehetne változtatni a stratégián vagy őt is kivizsgáltatni ételallergia szempontjából (mondom, most mindenütt magunkat látom). Léna hányszor eszik egy nap? És hány széklete van egy nap? És biztos hogy amit eszik annak elég magas a kalóriatartalma? Mert még az is felmerült bennem, ha túl "diétás" a kaja, mármint hogy ugye ti szigorúan x alkalommal esztek egy nap, és ha ilyenkor teletömi a pocakját olyan ennivalóval aminek nem elég nagy a tápértéke, akkor lehet érdemes lenne laktatóbb ennivalókkal kinálgatni. A tejtermék erre nagyon jó, magas a zsír- és emiatt a kalóriatartalma. Bár emlékszem, írogatod, hogy nemigen akarja meginni a tápszerét...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Élünk mi is, csak Gabi nagyon sokat dolgozott, hulla voltam a két fiútól.......most meg iszonyat beteg 40 fokos láza volt egész tegnap, alig bírtam neki levinni :(
Csak fekszik, hány. Ma talán egy kicsit jobban van.
Fiúkat kivittem anyuhoz, remélem nem kapták el és megússzák ezt a borzalmat. :?

And!
Köszi a hiányolást, jól esett! :D
Üdv újra itthon, Eszti csúcsédes a hóban! Jobbulást Neki, habár olvasom, talán a nehezén túl vagytok.

Megann!
Én is vettem a h&m-ben csíkos dupla csomis sapit Leonnak :wink:
A cipőboltot is lecsekkolom majd.

Csikken!
Sajnálom a babát, remélem minél hamarabb összejön!
Rolinak jobbulást kívánok!

Évi!
Ügyi voltál, tényleg klasszak a cuccok :wink:

Emese!
Nektek is jobbulást!

Róki!
Zsuzsának milyen szép hosszú a haja és szerintem is kerek a kis pofija, nagyon jól néz ki! :D

Duda!
Nem semmi vagy, habár én is mindig takarítok, ha a fiúk nincsenek itthon :?
Mellettük nem nagyon lehet....

Thomasanne!
Tomi irtó vagány a csíkos ruciban és nem semmi, milyen jó kis súlyban van :D

Zsuzsa!
Julcsin csak ámulok-bámulok, olyan okos kislány. Annával bizti nem lesz semmi baj, olyan szép a képeken is, csak nyugi!

Na ennyire emlékszem :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Csikken, jobbulást Rolinak, remélem, nem megy fel a láza.

Róki, Zsuzsa tényleg milyen szép! És jól áll neki a tóga.
Szerdát majd egyeztessük, készülünk zenebölcsibe, az asszem fél 11-től van.

And, mi ez a váladékszivó? Úgy tisztit, mint a Zsuzsanéniféle kütyü?

Köszönjük a dicséreteket! Tényleg jó, hogy Julcsi már beszél :) Igaz, ez azt is jelenti, hogy megállás nélkül utasitgat, mondja, hogy épp mit is akar. Főleg, ha rajzolunk: cicát, kutyát, kakast, madarat, pávát...hát az én rajzkészségemmel ezt az utolsó hármat nem nagyon tudom különféleképpen elétárni. :D

KépKép

KépKép
majola
 
 


Majola!
Pedig egyszerű: páva: ötujjas kesztyű a farok részre, kakas: ötujjas kesztyű a fejtetőre. Tehén: ötujjas kesztyű a hátsó lábak közé! :lol: :lol:
Azon én is ámulok, hogy miket beszél Julcsi!

Andris szzereti mostanában azt játszani, hogy mondok valamit s utánozza. Van humorérzéke, mert amikor azt mondtam
- Most mondd azt, hogy dezoxiribonukleinsav! - akkor kacagott! :lol:

ayse
 
 


Barbi!
Jubbulást a párodnak!!!
Te véletlenül nem a Jóskába jártál? Mert beugrott, hogy kábé a Te korosztályodból egy jó pár csajszit ismerek onnan.

ayse
 
 


Ayse!
Köszi!
Nem, a Leövey Klára gimibe jártam:)

Na én is megyek alukálni, habár holnap addig alszom, amíg szeretnék...... :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Nem volt időm visszaolvani teljesen, mert sűrű hétvégénk volt.

Rókica! :D

Zsuzsa tógás képei nagyon emlékeztetnek engem valamire. :wink: :wink: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Gergő kb. másfél éves volt, amikor ezt a képet készítettem róla: Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Zsuzsa! :D

Jól áll nagyon a rövid haj, bár szerintem a hosszú is jó volt.
Ne aggódj, Bubus is hónapokig szortyogott születése után, neki se jött ki semmi, és a dokink azt mondta, hogy meg van nagyobbodva az orrmandulája. Most is néha horkol, ha meg van fázva.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Sziasztok!

Mar jo reg irtam. :oops: :roll: Pedig olvasgatok rendesen, de irni mar alt. nincs kedvem/idom. :( Az ekezetek hianya miatt bocs, de ember kitorolgetett egy par programot a laptoprol, mert az mar teljesen tele van majakepekkel. :twisted: :lol:

Kuha/ Nyulne!
Eloszor is nektek szeretnem irni, hogy mennyire lelkiismeret furdalasom van azert mert Maja pont aznap reggel kezdett el kohogcselni, mikor mentunk Benianyu talijara es azota is kohog es taknyos is. Lehet, hogy tole kaptak el a fiuk a nyavalyat. :oops: :( Ne haragudjatok, hogy nem voltam szigorubb, de Maja olyan ritkan beteg igy nehez volt megitelni, hogy mi a szitu. :oops: :roll: Remelem senki mas nem lesz beteg. :?

Maja egyebkent jol van teljesen jokedvu, nincs laza sem. Enni viszont nem sokat eszik, gondolom faj a torka. :roll: A doki, mikor felhivtam nem is mondta, hogy vigyem be, csak hogy adjak neki kakukkfuves koptetoszirupot ketszer egy nap es szivjuk az orrat. Eddig meg nem sokat javult a helyzet, de nem is rosszabb. A takony nem olyan veszes (nem tul sok es atlatszo) a kohoges a csunyabb. :evil:

Barbi!
Jobbulast Gabinak!

Roki!
Tunderszep gorog-Zsuzsa! :D Maja is nagyon szeret a szennyesbol oltozkodni. :wink: Milyen hosszu mar a haja es milyen szoke. :shock: :lol: Nagyon jol nez ki a csajszi. Orulok, hogy teljesen rendbejott.
Hogy alltok a lakas atrendezesevel igy szules elott par nappal? :?: :lol: Van mar vegleges verzio, hogy ki melyik szobat kapja?

Zsuzsa!
Nagyon csinos vagy es a rovid haj is szuper jol all. :D A lanyok gyonyoruek es hat Julcsi fantasztikus a fajos labijaval es naddagjaval. :lol:
Ugy latom a parak a masodik babas, rutinos anyukaknal sem csokkennek szamottevoen. :roll: Meg szerencse, hogy ott vannak az apak, akik mident tudnak. :lol:

Csikken!
Remelem Roli hamar kiheveri az egeszet es nem marad semmi rossz emleke a mutetrol.
Sajnalom a babot. :( Hajra egy honap mulva! :lol:

Totka!
Eloszor is nagyon orulok, hogy megmarad a munkahelyed es, hogy a gyermekorvosi ellatast is sikerult megmenteni. :D
Panna nagyon edesen pozol a szupercsini kontoseben. :lol: A napszemcsihez is nagyon jol all es ne legyen miatta lelkifurid, mert megerdemelted (tudod, mint a Loreal reklamban :lol: :lol: :lol: ).

And!
Nagyon jok a sielos kepek, klassz lehetett. Eszti meg gyorsan gyogyuljon meg! :D

Megann!
Jo utat Hongkongba! :D Remelem rengeteg kepet csinalsz. :wink:

Thomasanne!
Nagyon gusztan nez ki a kis dijbirkozod. :lol: Jo kis pasi. :wink:

Zsof!
De edes Gergo trikoban. :lol: Hasonlitanak egymasra a fiuk, de Gergonek kicsit lagyabbak a vonasai, jol latom? :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Ayse!

:lol: :lol: :lol: Jot mulattam!
Nalunk most a Hogyan szekaljuk az oruletbe azt a szegeny, kedves, oreg kutyat c. eloadassorozat gyakorlati foglalkozasai zajlanak, tobb, mint kevesebb sikerrel. :twisted: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo
 
 


Jó reggelt csajok!

Nem sok tul.képpen most két dolog miatt jöttem, aztán majd csak később.

1. [bMea!!!![/b]

Lívinek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!

Remélem, olvasol minket mostanában, és át tudod neki adni!!!


2. Cleo!!!!

Bár nem nagyon szerettem volna még elkiabálni, de mindenképp szeretném leírni, csak azért, hogy ne legyen lelkiismeret furdallásod.
Úgy látszik, Gergőnél is, mint Zsuzsa babánál, 1 napos taknyolás volt csak, ugyanis, úgy tűnik, az volt az utolsó orrszívásunk tegnap, ami után össze is törtem azt a sz..rt.
Úgyhogy nálunk nincs semmi extra gond, és remélem, Nyúlnééknál sincs!!!
Nem hinném, hogy Majácskától szedtünk össze valamit, úgyhogy nyugi!!!

Ja, annyiszor szerettem volna már kérdezni, hogy Maja "simán" Maja, vagy valami más nevet becéztek így. Csak azért kérdem, mert nekem nagyon tetszik, és szerintem abszolút nem gyakori név.


Na, most lépek, Robi hamarosan jön haza, megy megint dokihoz :twisted: :twisted: :twisted:
Egész éjjel alig aludt valamit, megint ugyanolyan fájdalmai voltak, mint amikor leges-legelőször, elkezdődött a gyomrával ez a mizéria.
Amiről még mindig nem tudjuk, hogy micsoda, mert minden lelete nagyjából rendben van. Gyógyszert is szed, stb.
Szóval nem tudom mi van, remélem, semmi, bár az a baj, hogy látom, hogy Robi kombinál össze-vissza, és ez nekem nagyon nem tetszik...

Kép
kuha
 
 


Bocsi, így akartam kezdeni: Nem sok időm van, tul.képpen... :oops: :oops:

Kép
kuha
 
 


Barbi!
Télleg, onnan is ismerek egy csajszit, Sz. Dórát. Ismerős?

Cleo!
Hogy álltok a házzal?

Rokica!
Én is beállok a Zsuzsa-fanclubba, nagyon szép kislány! :) Tényleg kikerekedett!

ayse
 
 


Jó reggelt!

Róki! :)
Nem nem veszlek egy kalap alá anyóssal..ne izgulj..
És persze teljesen logikus amit irsz, csak ugye egy szónak egy bárminek is jelentősége van...
Szóval szombaton ugye férj nagymamájának a 80. szülinapját ünnepeltük vidéken...
Nos déltől megkezdve Léna evett..egy jó adag husilevessel inditott, majd kedve szerinti mennyiségű rántotthús sültkrumplival...és innenetől kezdve pedig feketeerdő torta mingonnal és zserbóval vegyitve :lol: :lol: :lol: :lol: , és aztán még ami pogácsa és sajtos masni fellelhető volt a dohányzóasztalaon, abból kedve szerint szintén, majd illemből még egy kinden pinguit is meg kellett etetnem vele, mert soha nem látott vidéki rokon adta, és leste hogy mit fog hozzá szólni Léna... :) :) :) :)

Nos ezek után úgy gondoltam, hogy némi vitaminra is szüksége lenne Lénának gyümölcs formájában....
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy tegnap Léna megint 2 szer ebédelt..szintén húsleves, rántotthús, sültkrumpli kombinációt..,de csak azért mert anyós már az ajtóban besértődött amikor közöltem hogy Léna ebédelt az Árkádban(mivel ugye nem ebédelhet 2 órakkor, vagy amikor épp odaérünk hozzá)...

Egyébként lehet hogy hatott a panaszkodásom, mert Léna ma MEGITTA AZ ÖSSZES TÁPIJÁT...és tegnap ugyan csak a felét itta meg, de még utána evett párizsit sajttal, paradicsommal...és épp most még kért tőlem Cini Minis-t is :) :) :) :) :)

Úgyhogy nem aggódom most már...gondolom összekapja magát ha igy eszik....

Nálunk ételallergiának egyenlőre nem látom jelét :)

Léna 5 ször eszik, plusz még némi ropika minden nap(férj) :? :? és minden nap van valami nasi, ebéd vagy vacsi után, túrórudi, túrókrém, túróhab, puding...
Szóval szerintem nem nélkülözik Léna nasit sem.. :D

És igen én is gondoltam hogy majd szemmel tartom a súlyát, csak ugye most elutazunk és a mérleget nem visszük :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Cipő!

Ti milyen cipőt vesztek a gyerekeknek tavaszra???
Úgy értem milyen méretűt????
Léna téli bakancsa 20as volt..és most a tavaszra vettem 21-est, ami szemmel láthatóan nagy, de hát vettem volna abból is 20-ast???
Felpróbálta, szaladt is benne, de nem bukdácsolt nem esett el benne..
Szerintetek jól tettem hogy 1-el nagyobbat vettem?????? :roll: :roll: :roll:

Ja aki elmegy a Sugárban lévő cipőüzletben, az majd ha lehet a hálálkodó üzeneteket tartsa meg nekem,mire visszajövünk :lol: :lol: :lol:
(A legfelső emeleten van egyébként a pólófeliratkészitővel sréhen a sarokban)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jó reggelt csajok! :D

Zsóf!
Nagyon édes Gergő a tógában, tényleg hasonlítanak egymásra Bubussal! :D

Cleo!
Majának is repülnek a gyógypuszik, remélem hamar túl lesz rajta és semmi komoly! :roll:

Ayse!
Nem igazán.... :oops: De én az osztályomon kívül nem igazán barátkoztam mással, mert olyan jó volt a mi osztályunk, hogy nem volt már rá igényem :P

Évi!
Jubbulást Robinak!

Mea!
SOK BOLDOG NÉVNAPOT LÍVINEK!!!! :D :D :D

Megann!
Én télen is mindig min. 1 számmal nagyobb cipőt veszek a fiúknak, nagy legyen rájuk, persze azért olyan, amiben tudnak menni. Így tuti nem növik ki pl. januárra.....
Szóval tavaszi cipőből is nagyobbat fogok venni. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Fő a krumplim a pürének, halacskát már megsütöttem, Panna meg már nagyon akart menni az ágyikójába-gondolom kifáradt, gyalogosan voltunk a boltba!!!!!! :P
Így én meg gyorsan idecsücs. :P
Pannám, és a napszemcsim is köszöni szépen a dícséreteket, én meg csak dagadok a büszkeségtől!!!!!!!Nekem is nagyon tetszenek Panni fürdőköpenyes sorozatai, olyan kis csajos benne!!! :D

Mea
Lividnek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Pannival!!!!
Kuha
Gergőnek jobbulást!!!!Pussz-pussz Neki(kéretik átadni!! :wink: )
Lost :D :D Majd kielemezzük!!
Megann
nagyon jó, hogy Léna már meggyógyult!!Ugye nem bántad meg, hogy elvitted a szakihoz?Kígyóleveske...... :D :D Mennyi lidő lesz a repcsiút?
Ayse
tényleg, ahogy And írta, add ki a táplálkozási szokásokat 16 hós korban!!! :D
Rokica
jaj, nagyon aranyos Zsuzsa a polóban, és nagyon szép kerek pofija lett ismét!!!!!! :D
Barbi
Gabinak jobbulást, és reméljük, a Srácaid nem szedik össze a bacikat, vírusokat! :cry:
Nyúlné
Nektek is baci-vírusmentességet kívánok!!!!


Mit akartam még....

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?