Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!!
nagyon jól áll a szemüge!!! Panninak meg pláne, nagyon vagesz :wink: falusi idill :D és akármit mondasz, nekem a hajad is tetszik :)

KépKép
KépKép
and
 
 


most megnéztem a képeket.

Jucc! jót nevettem a kakaóscsigás képeken (is), mert a gatyás se rossz :D :D :D :D nagyon aranyosak a fiúk!

Évi, ezeket a képeket a saját repertoárodból merítetted? én még nem is hallottam ilyen gépről!! marha jó! ha nekem elintézel egy ilyen utat, én szívesen bepasszírozlak egy bőröndbe :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


a falusi idillről jut eszembe, tegnap itt aludt ember egy régi barátja, ő is kelet-magyarországi származású. annyit nevettünk, mert használnak egy csomó szót, amit én, a tősgyökeres kőbányai nem is hallottam még. ember még a mai napig meg tud lepni 1-1 ilyen szóval. pl levonó, torkos a lábam, murcos, bokra. mondjuk én a pucáról sem tudtam, hogy micsoda, de asszem ez más lapra tartozik;)

KépKép
KépKép
and
 
 

 
 

And :) És ezekhez a szavakhoz kaphatunk magyarázatot is? Legalábbis én egyiket sem értem :oops:
Örülök, hogy Eszti láztalan!

Totka :) Ne szabadkozz, alig látunk Rólatok képeket, csak tegyél fel sokat :) És nagyon jók a képek! Meg a szemüge is :)

Csikken :) Én is nagyon sajnálom a történteket, gyors felépülést Nektek!

Rokica :) Én sem akarom védeni Veres dokit / magamban én is szidtam párszor, de végülis nem volt igazam.../, de én is ezt akartam írni, amit And. Ha egy kicsi bizonytalanság is van, akkor úgyis megcsinál minden vizsgálatot. Mondjuk nekünk elmondta, hogy leginkább lisztérzékenységre gyanakszik a tünetek alapján, de nincs kizárva a laktóz sem, először azt csináljuk meg, hátha mégis, és akkor megússzuk a biopsziát. Nem lepődtünk meg a negatív eredményen.
Ahogy írtad, nekem is a kísérleti patkányok jutottak eszembe :(

Ja, és Balázsnak a ketchup csípi ki mindig a száját körbe, ahol érintkezik a bőrével, de egyébként nem allergiás rá. Elsőre én sem értettem, hogy ott lett piros, ahol paradicsomos lett a pofija.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Ayse, akartam válaszolni a szívátültetéses kérdésedre, csak akartam valami konkrét számadatot keresni.
csak egy amerikai adatot találtam, ami mond valamit, ahol hosszú távú túlélést vizsgáltak (ez egy nagy szívtranszplantációs központ). 1988-1998 között végzett szívtranszplantáltak 1-5-10 éves túlélési esélye 85-68-46% volt. azóta megint eltelt 10-20 év, és azóta sokat fejlődött az immunológia, a gyógyszerek, stb. úgyhogy valószínű ennél jobbak az adatok, de hogy magyarországon per pillanat mire számíthat egy 26 éves ember, azt nem tudom megmondani. a korai halálozásnál a szervkilökődés és a fertőzés a fő ok, később az érelmeszesedés és daganat kialakulása is rontja az esélyeket.
állítólag jó életminőséggel, jó terhelhetőséggel élnek a legtöbben.
még találtam egy grafikont, amiből az látszik, hogy 1990 előtt lényegesen rosszabb volt a túlélés, mint az után, de ez is csak 1998-ig vizsgálta, nem tudom most milyen lenne ez a grafikon, lehet, hogy még ennél is jobb.

KépKép
KépKép
and
 
 


most apa szívje Eszti orrát, akinek a lábai ilyenkor az apja orrát is kéesek megrúgni (Nyúlné-póz), úgyhogy igyekszem a fülem befogni :(

Jucc:) örülök, hogy nem csak én nem értem ezeket, kíváncsi vagyok, Hajni tudja-e :wink:
bokra: cipőn kötött csomó
torkos láb : magas a rüsztje (egy cipő próbálásnál mondta, mert nem fért bele a lába)
murcos: koszos (itt meg nem értettem, hogy miért mondja az Esztire, hogy morcos, amikor tök jó kedvű :))
levonó: matrica! ez volt a legmeglepőbb nekem

KépKép
KépKép
and
 
 


Helló Csajok!

Ma egész nap csaviztunk, most értünk haza! Olllyan jó volt!
REggel 10-kor indultunk, Robinak volt egy órás melója Pesten, utána vendégségbe voltunk hivatalosak. (Töki Pomposra...:) :) :))
Mondtam Robinak, hogy akkor elmegyünk reggel vele, addig mi csavizunk egyet az Árkádban. Így is volt, onnan mentünk a vendégsébe.
Aztán olyan szép idő volt, hogy kaja után fogtuk a kölköket, és lementünk játszótérre, odafelé láttam a közelben egy nagyon szupi kis játszóteret, mondtam is Robinak, hogy ezt tuti kipróbáljuk ma.
Így is lett, otthagytuk a férfiakat, hadd dumálják ki magukat.
Hazafelé meg nagybevásárlás a Corában...
Nagyon igyekeztem, mert Robinak nem nagyon fűlt hozzá a foga, de előrelátó voltam, listát készítettem, így abszolút célirányosan mentünk, és hamar le is zavartuk az egészet.

Totka!

Nagyon-nagyon jól áll a napszemcsi, ügyes vagy, jó vételt csináltál!!
Pannáról is már éppen ideje volt képet feltenned! Nagyon édes, pláne a mini-traktoron (vagy mifenén)

And!
Szegény Eszti, remélem, már ő is hamar kilábal a taknyiból...
És mi is mindig csodáljuk Julcsit, és Robi is úgy van, mint a Te párod, hogy jó lenne már, ha Gergő dumálna...
Repcsis képeket nemrég kaptam e-mailben, ez az új Airbus A380-as.
Tudod, az az igazság,gondolkodtam a dolgon, szívesen elintézem Nektek is a repcsit, bevállalom a bőröndöt is... De! Az úticélt én választhatom???

Csikken!

Én is nagyon-nagyon sajnálom, ami történt. Mostmár jól vagy??
Megkérezhetem, hogy tudtál a terhességről, vagy már csak akkor tudtad meg, amikor megtörtént a baj?

Örülök, hogy Rolinak jól sikerült a műtét.



Képzeljétek, tegnap este nagyon tuti kis ruhákat vadásztam a Babaszobán Gergőnek, majd teszek fel róla képeket.
És ez olyan ki a gyorsabb dolog volt, mert a csajszi szólt előre, hogy mikor kezdi feltöltést, és ilyenkor már mindenki startra kész,
és stipi-stopi alapon megy , meg persze, hogy ki az első jelentkező az adott rucira.
És nagyban figyelgetem, meg már két ruhát le is foglaltam, mikor egyszer csak jön egy e-mail Barbitól :) :) hogy ezen és ezen a nick néven én licitálok-e???
Hát jót nevettem, és közben súgott is Barbi, hogy van egy nagyon tuti farmerja a csajnak, mert ő épp tegnap volt nála.
Na, hát gondolhatjátok, nagyon izgultam, hogy mi lesz, végülis sikerült tényleg lecsapni a farmerra is.
Hát, tényleg, az a legtutibb, nagyon örültem neki.
Na, mindjárt megpróbálok képeket keresni a rucikról...


Kép

Kép

Gatya előlről:
Kép

és hátulról:

Kép

És mindezt összesen 3.400 Ft-ért!

Már alig várom, hogy Robi hétfőn elhozza, szerintem nagyon vagányak!
Na, most megyünk fürdeni...
Később még jövök!

Pusz!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

And:

Köszi a józan szavakért. Valamennyire lenyugodtam, mert igazad van. Mondta is nekem is Veres doktor, hogy lehet hogy negatív lesz a vérvizsgálat eredménye, gondolom nem akart leállni nekem a tudományos háttérről értekezni, és nekem pedig mindig ez a legmegnyugtatóbb, ha megértem a MIÉRTeket. És ugye azt is mondta, hogy negatív vérvizsgálat mellett is a tünetek a mérvadóak.

És hát azzal kezdtem, hogy magamra vagyok dühös, és azért mert én forszíroztam a vérvizsgálatot is. Azért, hogy megtudjuk még mire lehet allergiás Zsuzsa. De most megint a tudatlanságomba ütközöm: ez a vérvizsgálat úgy működik, hogy csak olyan anyagokra mutatja ki az allergiát, amivel MÁR találkozott a szervezete és elkezdett ellenanyagot termelni? Vagy olyat is kimutat amire ő majd ellenanyagokat termelni fog ha találkozik velük a szervezete??? Mondjuk szerintem nincs nagyon olyan étel a listán amit még ne evett volna.

Nem tudod véletlenül, hogy ez a vérvizsgálat a RAST, vagy a CAP-RAST? Állítólag az utóbbi korszerűbb, érzékenyebb.


Na, most akkor mással is foglalkozom, nemcsak magunkkal...


Megann, Ayse!!

Hogy vagytok? Gyerkőcök gyógyulnak?


And:

Épp akartam kérdezni, mi van Esztivel, de látom már javult a helyzet. Zsuzsa is újra taknyol. :( Remélem nem lesz belőle semmi komolyabb. Én még mindig nagyon ingadozom az arcüregtisztítással kapcsolatban... Nem akarom Zsuzsát újabb tortúrának kitenni, de most aggaszt, hogy még abba sem hagytuk legutóbbról az orrszívásokat, most újra betaknyolt. Pedig már csak naponta egyszer kellett neki.., most meg megint folyik az orra.


TOtka:

Nagyon tuti a napszemüveg. :) És Panna is. Olyan nagylányos!! A vidéki idill nekem is tetszik. :)


Juci!

Mi van veletek?


Majola!

:( Nagyon sajnálom hogy így megparáztatott az orvos! Szerintem is hallgass apára és próbálj meg ne aggódni! (Mondom ezt én.) Ha jól értettem, akkor megcsináltatjátok a Telkiben az ultrahangot? Máshol nem csinálják? A Praxisban sok szakorvos rendel, nemcsak babamozizás megy, lehet érdemes lenne felhívni őket, hogy ott csinálnak-e ilyen speciális vizsgálatot. Remélem mihamarabb megnyugtatnak...


Prüntyi!

Köszi az infót! Azt hiszem, most már szépen kivárom a vérvizsgálat eredményét, és nem szervezek Zsuzsának újakat egy ideig... épp elég, hogy még a szurijai hátravannak...


Csikken!

Örülök hogy Roli műtétjével minden rendben volt! Vetélés :( Mennyi idős terhes voltál?

Zsuzsa úgy tűnik már teljesen meggyógyult, de most újra folyik az orra. Remélem ennél a stádiumnál megállunk. Hétfőn viszem egészséges rendelésre, eredetileg az oltásait akartam beadatni, de most majd kikérdezem a dokit. Pl szerintem nem ártana neki még egy fülészeti kontroll. Kár hogy beutaló kell.


Megann:

Tudom már túl vagy rajta, de pl van egy Kenguru Gold az újpesti Stop Shop-nál, ami a Víztoronnyal szemben van, és van egy hatalmas (a legnagyobb) Dunakeszin. Nem túl közel hozzád, de azért szoktál erre járni, nem? Vagy mégse?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Azért azt még elújságolom, hogy csináltam egy nagyon tuti friss salátát vacsorára, volt benne minden, reszelt káposzták meg répa, friss leveles saláta, paradicsom, paprika, uborka, és mindez egy olivaolajas, balzsamecetes öntettel... nagggyon finom lett (gondolom már jól ki voltam éhezve a friss zöldekre). A lényeg viszont hogy Zsuzsa is ette! Egyáltalán nem számítottam rá, hogy bukik az ilyesmire, mellé rántott csirke volt meg krumplikrokett, neki raktam még egy kis csemege kukoricát is, gondolván hogy más zöldséget úgyse fog enni. Kapott egy icipicit a salátából is, de csak a kinézet kedvéért, hogy az ő tányérján is van minden. Erre mutogat az enyémre a MO! (more!=még!) felkiáltással és kimarkolt belőle egy nagy adag salátát. És rágicsálta is!!! Szóval megint meglepett.

A másik ami mostanában nagyon ízlik neki az a konzerv őszibarack. Nem hiszem hogy a cukron kívül túl nagy tápértéke lenne, de ma jól beuzsonnázott friss szőlőből és konzerv barackból. Legalább a friss szőlő egészséges. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Azt meg még nem is mondtam el nektek, mert magam se hiszem, hogy újabban délután 3 (!!!!!!) órákat alszik. Én meg még mindig azt hiszem, álmodom. Már legalább egy hete.

Igen, ez ugyanaz a kislány aki pár hónappal ezelőtt napi 30-60 perceket volt hajlandó aludni, azt is leginkább háromfelé osztva.

És az esti lefektetés most már egy nyikk nélkül megy. Megkapja az anyatejét, lefekszik (mindig a rossz irányba, hogy meg kell igazgatnom, szerintem szándékosan), betakarom, elbúcsúzom tőle, lekapcsolom a lámpát, kimegyek és KÉSZ!!! A titka a dolognak, hogy a fejét is be kell takarni, mint a madaraknak!!! :roll:

Tegnap éjjel David kelt hozzá, és csak 2-szer ébredt, és végül fél hétkor kelt. Nem is rossz. Én meg aludtam! :) Szóval most nagyon friss és fitt vagyok magamhoz képest.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


And

Szeretném megkérdezni, hogy mentek-e a jövő héten orrszívásra Zsuzsihoz???
Titokban abban reménykedem, hogy igen, mert nekem lenne egy hétfő fél 11-es időpontom, amit, ha nektek jó lenne, szívesen elcserélnék egy másik időpontra, mert suliba kéne mennem... :?
De ez persze csak ma jutott eszembe, és már nem akarok bekavarni Nála, mert úgyis bolondokháza van arrafelé orrszívásügyben.

Ha nem mentek, vagy nem jó a hétfő, az se baj, legfeljebb lógok egy napot... :wink:

Köszi

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok! Teljesen jól vagyunk már. Igazából nagyon még bele se tudtam magam élni mert 5 hetes voltam-
Tudtam róla mert egy hétig volt pozitív tesztem. Elöször halvány, majd erősebb, majd kedden már semmilyen :(
Szerdára meg is jött, jó erősen és hát elment.

Most ugyan azt a méhösszehúzó cseppeket kell szednem mint terhesség után. Egy hónap pihi aztán ismét jöhet.

And, igazából van egy piros kupak amit nem találok, de nem tudom, hogy nálatok tüntettem e el. Nem emlékszem milyen cumit vittünk. Azért egyenlőre tartsd meg. Bárányhimlőt remélem kihagyjuk. Vicces, de én pont azért oltattam be magam mert nem akartam terhesen elkapni. Nehogy baj legyen...

Róki, de édes lehet Zsuzsababa fejbúbig betakarva :)

Kuha, jók a ruhák :)

Totka, édiszép a lánykád -:)
Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Kriszti :cry: :cry: :cry:
And
nem hallottam még ezeket a szavakat!!! :D :D :D de tényleg.


néztem a Lost sorozatot(az AXN-n pont az utolsó két részt nem láttam, így most nagyon be voltam indulva!!!!)
De olyan égő, én nem értem, tisztára bekavarodok...... :oops: :oops:
Ha van még valaki Lost rajongó, és okosabb mint én, írja már le nekem, hogy is vannak ezek.....???????
(apa szerint egy agyrém)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kuha
én mindíg ámulok, milyen leleményes, ügyi van, én annyra analfabéta vagyok az ilyen tuti klassz cuccok beszerzéséhez, hogy nagyon!
Rokica
a konzerv őszibari Panninak is(és nekem is)nagyon bejön, rántott husival.....

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon jó napunk volt! Apát hagytuk tanulni, elmentünk a barátnőmhöz akinek két kislánya van és elvittük magunkkal gyermektelen barátnőmet is. A mai nap után úgy döntött, még egy ideig így is marad! Hogy miért? :D
Azért volt kb. 2 óránk amíg mindhárman aludtak. Furcsa volt a csönd.

Manka
Milyen helyes Jack! Tényleg nagyon hasonlít rád!

Megann
Dunakeszi Buy-Way-ben rengeteg sapi van, pénteken voltunk Apával, de vele nem lehet sokat nézelődni, így csak azt vettük amiért mentünk. :?
Ja, olvasom már vettél, akkor stornó!

Andrea
Eszti hogy van ma?

Benianyu
Tomi is elég dagi, (most már a 14 kg-t súroljuk alulról) de már nem aggódom. Étkezésekben elég szigorú vagyok, nem kap csokit, cukrot édes nyavalyákat.

Jucc
Az úszósapkás, kakóscsigás, játszóteres képek nagyon édesek!

Zsuzsa
Ha még aktuális az I. számú Gyerekklinikán van ismerősünk, ha gondolod szívesen megkérdezem. Annának jobbulást!
Julcsin csak ámulok! Te pedig fantasztikusan nézel ki! Nagyon jól áll a rövid haj!

Kuha
Nálunk is rutin volt a hasi-, koponya uh! Ha jól emlékszem 6 hetesen voltunk!
Nagyon jók a rucik!

Csikken
Remélem Roli jobban van és nem lesz baris!
Vetélést nagyon sajnálom! :cry: Tudod azért történnek ezek a dolgok, hogy az a baba érkezzen meg hozzátok aki nektek rendeltetett!

Hajni
Jó a napszemcsit, és persze Panniról a képek...

Roki
Mámorító lehet a 3 órás alvás! Remélem Te is pihensz!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Nagyon beindultam képfeltöltésügyileg....!!!!
Ezeket ma este fotózta Apa, a köntösét Panni még karira kapta, most jutott eszünkbe, hogy ki kéne bontani, mert van ilyen..... :oops: :oops: :D
Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


And!

Aranyos vagy, hogy megnézted! Hát remélem a lánynak nagyobb esélye lesz a hosszútávú normális életre.

Régebben kárpátaljai lányokkal leveleztem (ált. isk.), ők is tudtak olyanokat írni....a levonót ezért már ismertem. :)
Ami eléggé megdöbbent minket, hogy Lili néha olyan tájszólásban beszél, mint szegény apósom, aki több, mint két évvel Lili születése előtt meghalt :(. Nem tudjuk, hogy lehet ez, még a legésszerűbb magyarázat, hogy talán Lili kihallja a férjem beszédéből ezeket a hangokat (amiket különben én nem hallok, pedig a nyelvhez van némi közöm), és felerősíti. :roll:

Rokica!
Köszönöm kérdésed, Lili jobban van. Ma már nem volt láza, sőt megsértődni is volt ereje, és még rá is kellett szólni, hogy ne őrjöngjön, úgyhogy haladunk!

ayse
 
 


Sziasztok!

Még nem volt időm olvasni, csak ezt az oldalt. Azt láttam, hogy Rokica hiányoltál, köszi jól esik!

Velünk az a nagy helyzet, hogy megkaptam az órarendet. És jövő héten meg az azt követő héten végig suli van/lenne. :?
Ugyanis tuti, hogy nem tudom az összes napot megoldani :cry:
Ráadásul tudjátok, hogy mennyire anyás Marci. A hétfői napot Tesóm bevállalta, de rendesen ideges vagyok miatta. Na mind1. Belevágunk. Telefon van....
Olyan vegyesek az érzéseim. EGyrészt annyira várom. Másrészt pedig tökre aggódok, hogy Marcival hogy és mint lesz a dolog.
Amúgy nem igazán értem, hogy a suli ezt hogy gondolta. Pénteken kaptuk meg az órarendet. Ha valaki dolgozik(ami valószínű, mivel másoddiplomás képzés) akkor pénteken szólhatott a mhelyén, hogy hello, nem jövök kettő hétig???
Áhhhh.Nem egyszerű az élet.

Ráadásul pénteken jól ki is fakadtam BEnianyunak, teljesen kétségbe voltam esve, hogy mi a baj velünk? Miért ilyen nehéz Marcival?
Benianyu egyébként rájöttem, hogy hol hibázok. Nem foglalkozok eleget Marcival. Ok, ezzel együtt nem egy könnyű eset, de mostantól szigorúan háttérbe szorítok mindent és napi egy óra 1000%-os figyelmet garantálok Neki. Mondom ezt, most hogy kettő hétig suliban kéne lennem.
Szóval Lányok nem tudom, hogy az elkövetkezendő kettő hétben mennyit hallotok rólam, majd igyekszem. Kedden pl negyed 6-ig óra lenne a belvárosban és 6-tól Dunakeszin angol.Fizikai képtelenség mindenhol ott lennem. Na jó nem pörgetem magamat...
Majd adja magát....
Most olvasok :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Andris is nagyokat alszik ezen a héten, így mi is. :)

Hajni!
Nagyon jó kis képeket tettél fel! Napszemcsi jól áll, csakúgy, mint Pannának a köpeny! :) A második képért külön dícséret a fotósnak!

ayse
 
 


Ayse
Lili javulása :D :D :D :D
Erre mifelénk azt hiszem nem használunk extra tájszólásokat, viszont sokat beszélünk "É"-vel, ha beszélnék közületek bárkivel, tutira kiszúrnátok..... :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ez sem extra tájszólás, inkább pont ilyesmi. é-zés is van. Pl. céruza Lili is kisebb korában beszélt inkább így, de néha még most is.

Juci!
Sztem ha egy kicsit kikapcsolódsz ebből a malomkerékből, és bekapcsolódsz egy másikba, akkor lesz jobban türelmed, időd ahhoz, hogy mindent félresöpörj. Ezen nagyon sokat szoktam gondolkodni, mert nyílván mindig hiányérzete van egy szülőnek, hogy nem fogalalkozott eleget a gyerekkel, meg nem úgy. Hiszen annyifelé kell rohanni, figyelni, háztartás, stb. Viszont azt sem hiszem, hogy régebben mondjuk a paraszti családokban, ahol ugye még a vizet is a kútról hozták , szóval sokkal keményebb életük volt, ráértek volna arra, hogy minőségi időt töltsenek a gyerekekkel. Mégsem lett belőle nagy baj. Persze szükséges, hogy leüljön az ember és csak a csemetével foglalkozzon, mert nagyon szereti, igénylik. Csak azért írom, hogy ne ostorozd magad!

ayse
 
 


Ayse, jó, hogy már a javulás útjára léptetek!! Eszti is már csibészkedett itt nekünk este, úgyhogy apa mély megnyugvással vette, hogy jól van a lányunk :)
azért a sárga taknya nagyon zavar..

Csibb!
nincs jövő hétre időpontunk, mert ezen a héten csütörtökön voltunk utoljára, és akkor már alig volt taknyi, és azt mondta a Zsuzsa, hogy akkor már nem is kell jönnünk, erre aznap estére lett lázas. úgyhogy másnap megvettük az orrszívó kütyüt. (hétfőn egyébként megyünk hozzá valami alkatrészért)
szóval ezért nem megyünk.
ti is megint betegek vagytok??

én elkezdtem gondolkodni ezen a béres cseppen..
az tuti, hogy bennem sincs elég vitamin, mert az összes körmön betöredezett.

KépKép
KépKép
and
 
 


And!
És a gyerekorvos mit mondott? Nem kell gyógyszer?

ayse
 
 


Majola
Irtó csini vagy!!!Nagyon jól áll a rövid haj!
Julcsi meg... úgyis tudod.
Csak azt nem találom,hogy mi dudorodik Annának???

Totka
Nagyon édes Panna. És nagyon tuti a napszemüvegeded!

Ayse
De jó, hogy Lilinek van ereje már megsértődni is! :lol:

Rokica
Nagyon szívesen. Már annyira bántott, hogy nem sikerült még átadni!
És azt is kiszűrtem, hogy Zsuzsa egész jól alszik, ugye?
Hurrá!!!

Megann
Léna gyógyulásának is nagyon örülök!

Manka
Jack milyen nagyfiú lett!
Azta mindenit! És nagyon jóképű! Gyertek gyakrabban, jó?

Csikken
Nagyon sajnálom a babát! Remélem hamarosan egy egészséges, erős babóca lakik majd a pocidban!

Most még alaposabban olvasok!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Most találtam ezt a képet a kis erőművészemről!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Hát igen, azért az már jó, ha rosszalkodnak. Egész pontosan azt kellett kérdeznem Lilitől, hogy vagy 40 fokos láza van, vagy őrjöng???

ayse
 
 


Melyiket?

ayse
 
 


Thomasanne!
Remélem holnap megcsodálhatom, most megyek aludni!

Jó éjt Nektek!

ayse
 
 


Most találtam ezt a képet a kis erőművészemről!

Kép

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Szilvi:
Váárjuk... :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ayse
Köszi :P És igazad van. Csak tudod Marci az utóbbi pár hétben rákapcsolt a "rendetlenkedésre". Ami nem másról szól, mint hogy -Anya figyelj már rám!!!!-És be kell látnom,hogy a nagy rohanásban, hogy mindig minden rendben és készen legyen arra nem szakítok egyedül időt, hogy VELE leüljek és játszak.VAgy csak simán RÁ figyeljek. Igyekszem nem túl szigorú lenni magamhoz, bár hajlamos vagyok erre is a maximalizmusom miatt. Legalább rájöttem. :?

And
Esztinek akkor most egyedül a sűrű taknyi a tünete?
Az már nem a vége a kórságnak?
Nekem érdekes módon most nincsen folt sem a körmömön. Pedig nem szedek vitamint. Illetve néha szedek, de nem rendszeresen.
A körmeim cserébe nőnek mint a gomba és tök erőssek :shock: Néha már terhes, hogy egy csomót kell manikűrözni.

Ja és a tájszólást imádom! Drága Papókám és Mamókám beszélt/beszél nagyon ízes szabolcsi tájszólással! Néha jókat derültünk Tesómékkal. Pl furik és társaik :lol: :lol: :lol:
Levonót én is vágom :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Csíkos erőművész!!Nagyon helyes pasi!!Én nem látom kiflinek a lábát!!!

Mentem én is aludni, jó éjszakát, szép álmokat!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Thaomasanne
Édes pofa!!!! Tök erősnek hiszi magát, látszik!!! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Na!
Csak sikerült!

Muszáj mennem szuszizni, Tomi 3 fogat növeszt egyszerre, sokszor felsír éjszaka én pedig nehezen alszom vissza.

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Köszönöm a dicséreteket haj-ügyben, nekem is jobban tetszik, mint a hosszú (persze apának nem).
Thomasanne, köszönöm, azt hiszem a dokinénink is pont ott próbál időpontot szerezni.

Csikken, sajnálom. Majd biztosan hamar eljön az ideje a babácskának!

Róki, szuper, hogy tudtál pihenni. Mi legyen a tejcsivel? Az utóbbi két napban nem sikerült fejnem, annyira el voltam foglalva a dolgainkkal, de van már a hűtőben és még szivesen fejek is.

Totka, panni nagyon édes. És milyen jó kis fürdőköpenye van!

Juci, ezt jól bevállaltad! De szerintem neked sok energiád van, fogod birni.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Jó éjt Lányok, akkor én is lépek!
Ha máskor nem, hát kb kettő hét múlva.
(Áááá addig csak jövök :lol: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Áááá Majola, Te még itt??
Honnan tudod, hogy nekem sok energiám van?
De köszi a bíztatást!
Amúgy én is elég szívósnak érzem magamt :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Hihi, Thomasanne, most látom a képet: nagyon aranyos!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Juci, hajrá :) mi szorítunk, hogy jól sikerüljön a két hét!

Ayse, olyan érdekes ez a Lili-"tájszólás"...
egyébként az utánaolvasás közben olyan kedvet kaptam a tanulásra, hogy elöl hagyom a könyvemet, hogy csak ki kelljen nyitni :)

apa a kedd esti elnök embereit nézi, ez a No1 sorozata
Hajni, a lostnak a reklámját sem bírom :oops: Panni nagyon csini! :)

Évi, nagyon jók a rucik! nekem az ing tatszik nagyon, olyan jól áll a fiúknak :)

Rokica :) :)
nem tudom, hogy nálunk mit csinálnak, én egyébként is le vagyok maradva a RAST-nál :oops:
azt biztos nem tudják kimutatni, amivel még nem találkozott, mert ahhoz legalább egyszer kellett találkoznia a kiváltó antigénnel, hogy ellenanyagot termeljen ellene.
Zsuzsának a kórházban hogyan szívták az orrát? és te hogyan szívod otthon? én ledöbbentem, hogy a mi orrszívásunk után mennyi taknyot tudtak leszívni! mondjuk nem egészen úgy csináltam (addig), mint Nyúlné mondta, mondván, hogy így is jött ki rendesen trutyi, de hogy mennyi maradt benne :shock: :shock: :shock: pl mi sokszor ülve csináltuk, mert úgy Esztinek semmi kifogása nem volt ellene, fekve meg mi9ndig sírt, de arra nem gondoltam, hogy fekve több cucc jön ki. ha csak a macera miatt vacilálsz, nem tudom érdemes-e. vagy Zsuzsa az otthoni orrszívás közben nem ellenkezik? Esztinek tök mindegy hogy itthon vagy ott szívják-e, ugyanúgy ellenkezik ezerrel.
és hurrá alvás!!!!!! naugye, hogy ő is tud, ha akar, és ti is akarjátok!!!! szuper, nagyon örülök!!!

KépKép
KépKép
and
 
 


Hát, Juci, látom, amit látok :D

KépKép

KépKép
majola
 
 


igen, én is pont az I. gyerekklinikát akartam javasolni, velünk olyan rendesek voltak!

KépKép
KépKép
and
 
 


Tomi írtó édes kis erőművész, jó félelmetes :lol:
mi az a kifliláb? :oops: ezt már múltkor is akartam kérdezni, és, hogy milyen cipőt kellett hordanotok, csak elfelejtettem.

Ayse, a dokinénit holnap délelőtt próbálom elérni..

Barbival mi a helyzet, lemaradtam valamiről?

KépKép
KépKép
and
 
 


Amúgy nekem is fel kellene nőnöm, mielőtt a gyerekeim felnőnek. Ezen a problémán tegnap halálra aggódtam magam, összevissza telefonálgattam, ma meg már meg vagyok győződve, hogy nincs semmi baj, ha nem vinném vizsgálatra, sem aggódnék. Hát igy viselkedik egy felnőtt?
Ti nem érzitek néha, hogy mennyi mindent kellene megtanulni, hogy aztán megtanithassátok a gyerekeknek?

KépKép

KépKép
majola
 
 


Na most már tényleg megyek aludni...csak amióta szortyog, nincs mellettem szuszogó csomag, mert inkább a légzésfigyelő felett altatom.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Majola: így :wink: egy felnőtt anyuka :) annyi a különbség ezek szerint köztünk, hogy én másnapra sem nyugodnék meg :wink: :wink: viszont kívűlről annyira egyértelmű, hogy nem lehet semmi baja!! tök korán emelte a fejét, meg gőgicsél, tuti semmi baja! erre jók az apák, ők ezt tudják ösztönösen :D :D

most erről eszembe jutott, amikor az utolsó uh-on azt mondták, hogy kis súlyú az Eszti, és nagy baj van, én abban a pillanatban ziháőló zokogásban törtem ki, és azt hittem itt a világ vége, aztán kirohantam apához, és fél perc múlva már sírva mosolyogtam :) ezt imádom benne :)

Évi! el is felejtettem, tiéd az úticél választás élménye :lol: és hurrá csavizás :)

KépKép
KépKép
and
 
 


ja, és én mindig azt érzem, hogy mennyit fogok majd tanulni, amikor majd az Esztinek tanítom a dolgokat! :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


Felteszek én is Roliról képet. Az első a kórházban műtét után a második meg ma a Camponában.

Juci, milyen suli lesz? Szeptemberben nekem ugyan ez volt. Két hétig minden nap. Nekem anyósékál volt Roli és nagyon jól birták egymást :)

Kép
Kép
Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Még mindig itt....

Andrea
Ha a talpát szemből nézed, egy C betűt formáz, tehát a sarka és a lábujjai közötti rész kifli alakú. Hűű, de nehéz így elmagyarázni, de hátha érthető. Holnap dobok róla képet.
Bebax cipőt hordunk, nektek is ilyen volt?
Hozzá kell tennem, jó hosszú ideig nem hordtuk, mert már én nem láttam kiflinek a lábát :oops: , de most újra ráadtam. Igaz az ortopédus szerint nagyon sokat javult a lába a cipő miatt, (amit nem hordott :oops: ) már csak biztosamituti alapon van.

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Juci! ember is szabolcsi :oops: a tegnapi barátja is szabolcsi, innen a nagy egyetértés :)
nem tudom, hogy a betegség vége-e a sárga trutyi... csütörtök éjjel lett lázas, pénteken kezdett minimálisan folyni az orra, ma meg már tök sárgás-tapadós. inkább arra gondolok, hogy volt egy alap taknyosság, ami felülfertőződött (megint).

na megyek vasalás helyett olvasgatni :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Szilvi! basszus, akkor nekünk is kiflilábunk van! csak én ezt egyszerűen csámpinak hívom :oops: meg befelé álló lábnak. mi is hordtunk bebaxot, de aztán azt mondták, hogy nem kell, az egy éves kontrollon sem mondtak semmi továbbit! ti is a klinikára jártok?

KépKép
KépKép
and
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?