Sziasztok!
Zsebi!
Köszönjük, hogy jelentkeztél! Gratulálok még egyszer a kicsikhez és kivánom, hogy minél hamarabb megerősödjenek! Ha tudod őket szoptatni annál jobb nincs, biztos, hogy lassan, de biztosan gyarapodnak majd!
Tök jó, hogy a kórházban nem volt gondod, ez nagyon fontos.
El tudom képzelni, milyen rossz lehetett, hogy aggódnod kellett a kicsik miatt, de most már minden rendben, hiszen otthon vagytok!
Ha van időd és szivesen megosztanád velünk, küldj majd képet a kicsikről, nagyon kiváncsiak vagyunk rájuk!
Igaz, csajok?
Vigyázz magadra, pihenj, amennyit csak tudsz és igyál naponta legalább 3 liter folyadékot, ez nagyon fontos a tejtermeléshez!
Dorka!
Nekem volt mellgyuszim, érdekes, Boti is 10 hónapos volt, mikor kitört rajtam a kórság!
Hasonló tüneteket éreztem én is, mint amit irtál azzal megspékelve, hogy egyszer csak észrevettem, hogy ráz a hideg, 39 fokos lázam lett.
A mellgyuszira antibiotikumot szoktak adni, de ezt kizárólag orvos adhatja, szóval magadtól ne szedd be! Én Augmentin 625 mg-osat szedtem, egy egész dobozt meg kellett enni, de teljesen kikúrált.
Amig eljutsz dokihoz borogathatod a melled meleg kamillateával, ez felllazitja a tejcsatornákat, ha esetlegesen eldugult volna valamelyik illetve gyulladáscsökkentő hatása is van. Emellett fejj, amennyit tudsz, hogy kiürüljenek a tejcsatornák és ne feszüljön a melled! Ha esetleg lázad is lenne, Algopirint lehet bevenni.
A dokidnak mondtad, hogy szerinted mellgyulladásod van?
Azért kérdezem, mert a mellgyuszisokat hamar meg szokták vizsgálni, nehogy még jobban bedurranjon a dolog, úgyhogy szerintem próbáld meg még egyszer, hátha mégis fogad!
Szerintem megmondhatod neki, hogy nagyon fáj és hogy addig is, amig fogadni tud, mit csinálj, mert rosszul érzed magad. Hátha hamarabb bejuthatsz hozzá.
Jobbulást kivánok, remélem, tudtam segiteni!
Lilla! Tegnap elfelejtettem válaszolni: nem engem láttál a Cora-ban, valószinűleg egy hasonmás lehetett!:) Mi a budaörsi Auchan-ban szoktuk eltölteni az időt, tök jó program, a végére a férjem mindig sikideg. Szegény utál vásárolni, de nekem nincs jogsim, szóval nélküle nem birok karton vizeket venni.
Képzeljétek, ma jeles nap van, Boti ma másfél éves! Azért ez már szép kor! Mindjárt nősül!
Szép napot mindenkinek!
Kinga