Új privát üzeneted érkezett!

Bár nem tudom, mert a fia már 2 éves, meg kéne kérdezni ha a Vitacolant gondolod, hogy azt mikortól lehet!? :roll:
A fenti pár sort egy 14 hónapos kislány anyukájának válaszolta egy gyógyszerész.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok,

Nálunk minden rendben.Hanna meggyógyult.:lol:
Igaz én más okok miatt eléggé magam alatt vagyok,de azért megpróbálok többet jönni és nálatok töltődni.:lol:
Már ameddig tudok-sajnos nem tudom meddig lesz netünk-jövök,de nem panaszkodom,mert mindenkinek meg van a saját baja,nem szeretnék még az én összegyült bajaimmal fárasztani senkit!

Márti,
nagyon köszönöm,hogy tegnap beszélgettünk pontosabban Msn-eztünk,nagyon jól esett.

Edit,
nagyon aranyosak a gyerekeid.Hanna most csak Béres cseppet és Cebiont kap.De az IRS-t kapjuk majd az immrendszer erősítésére.Az orron át kell befújni.

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Jó reggelt!

Edit, az Ádámnak kiskanállal kaja közben becsempészem a szájába. Csak fintorog, de rögtön utána adom a többi kaját, így nem köpi ki. De belekeverheted a tápiba is. Olyan kicsi kell, nem rontja el az ízét. Szerintem

Ibolya, nyugodj meg, az én drágám ugyan így öklendezik a kakiszagtól. Ha fürdés előtt vetkőzteti az Ádámot és véletlenül kaki van, szól nekem és kirohan a szobából. :wink: :lol:

Mai menü sütőtök, krumpli, husi

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

 
 

mai menű:répa, karalábé fözi sonkával
timiban
 
 


Timi:nincs mit máskor is!!!! :wink: Szerintem ezért is nagyon jó hogy vagyunk egymásnak, néha engem is a Barbi meg a Julcsi meg a Zsandi pofoz lelkileg helyre!!!Már rég bediliztem volna nélkületek!!!!! :roll: :oops: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam Krisztával a doktornőnél. Úgy adódott, hogy apukám beugrott hozzánk, és mi is mentünk vele, hozzájuk. A dokinő meg az ő falujukban rendel, így bemehettünk a rendelőbe, és nem kellett neki kijönni hozzánk. Torokgyulladása van Krisztának, amit streptococcus okozott. A pöttyei is lehetnek ettől. Ospen-t (penicillin) kapott, és köptetőt, mert a torka váladékos is, és nagyon köhög. A tüdeje szerencsére tiszta.
Az én dokinőm is ajánlotta az Oscillococcinumot, azt mondta, hogy amíg a hideg, illetve a változékony tavaszi idő tart, nyugodtan adhatom minden héten, bár ő nem csak egy-egy tubust mondott, hanem egy hatos adagot. Különben Kriszta decemberben is kapott egy ilyen adagot 6 napon át, de valószínű, az egyszeri kúrának nincs olyan hosszas hatása.
Márti, te úgy értetted, hoyg egy olyan kis tubust egy egész hétig? Vagy a csövecske mit jelent?

Ibolya, IStván sem teszi tisztába Krisztát, amikor kakis. Ő ilyen. irigylem is azokat az anyukákat, akinek nem finnyás a férje a kakira, de ez van. Mást nem kapok helyette! :roll: És nem is akarok! :wink:

Timi, örülök, hogy Hanna meggyógyult, remélem, nem egyhamar fog ismét betegeskedni. Más bajaiddal meg ynyugodtan gyere és mondd el, hisz tudod, hogy mindenki itt mondja ki magából azt, ami bántja, vagy itt dühöng meg stb.
Miért nem lesz netetek?

BArbi, gratulálok Szépszeműnek a kúszáshoz! :) :) :) Ezután te is megtudod, mit jelent rohangászni utána! :wink: :wink: :wink: :P :P :P

Most ennyi, ha tudok, még jövök...

Ja, Márti, örülök, hogy ízlett a pizza, mégha "erős" teljes kiörlésű íze is volt! És a süti milyen lett? :)

Ma krumpli-máj-brokkoli lesz Krisztának ebédre. De nem frissen főztem, hanem múlt hétről maradt meg és lefagyasztottam. épp most olvad a mikróban! Kriszta meg felébredt kemény 40 perces alvásából. A fene sem érti, tegnap több, mint két órát aludt ilyenkor, és még aludt volna, ha nem sertepertélek már körülötte. :roll:

NA, pussz.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2012.11.18 08:50-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást!

Edith,
hát anyagi okai vannak.Sajnos nem adják ingyen a netet! :cry:
De egy rossz szavam nem lehet rájuk,mert eddig is elég elnézőek voltak.
Azt hittem a karácsony után februárra egy kicsit enyhülnek az anyagi gondjaim és sikerül valamelyest utolérni magunkat,de tévedtem.Ez egyre rosszabb!
Meg sajnos tettek is róla,hogy még nagyobb sz@rba kerüljünk!:evil:
Röviden ennyi!
Remélem Kriszta hamarosan jobban lesz!

Pusz
timiban
 
 


Sziasztok!

Márti, én kérdeztem a gyógyszertárban, hogy mit lehet adni 11 hónaposnak, és mondták hogy a vitacolant lehet. És Kata szereti is!

Timi, én is 71e ft-ot fizettem be tegnap a postán :twisted: :twisted: :twisted:

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edith:én még nem használtam, most ezt találtam a szedéséről:

Első helyen említem az OSCILLOCOCCINUM-ot. Ezt a homeopátiás szert ma már a világ több mint 50 országában alkalmazzák sikeresen, évi 60 millió dózistubus felhasználásával.
Magas aminosav-tartalmának köszönhetően erősíti az immunrendszert. Hatékonyságát több klinikai kísérlet bizonyította. Gyorsan hat, nincs mellékhatása, ezért az influenza betegségek referencia gyógyszere. Az influenza megelőzésére októbertől márciusig, hetente 1 dózistubus OSCILLOCOCCINUM-ot kell elszopogatni. Az influenzás tünetek kezdeti megjelenésekor 6 óránként kell megismételni a gyógyszer bevételét. A kialakult betegség kezelése során naponta kétszer 1 dózistubust javasolt elszopogatni.

Lehet , hogy mi is beszerzünk, mert Zsombinak a Flavocelt
nem nagyon tudom beadni, mert nem iszik olyan sok teát(natúr nem igazán tudom adni neki, mert olyan az íze mint a C vitaminnak, mivel az van benne) és ugye fél-fél órát kaja előtt után árni...a chamomillát pedig olyan szépen elszopogatja, szerintem ezt is szeretné! :wink: :lol:

Finom lett a bukta, mivel ennek a tésztájában van cukor ennek nincs olyan brutál íze...de a páromnak a pizza is ízlett!!!!Éhes férfi még a vasszöget is megette volna!!!!!! :lol: :wink:

Ibolya:az én párom 195 cm. :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Köszi az ebéd tippet, de főzés helyett ebben a gyönyörű időben játszótereztünk (Virág meg aludt a babakocsiban). Így maradt az üveges, de ma még délután megcsinálom a holnapi kajáját. Zöldbab lesz májjal.

Márti!

Barnusnak régen adtam Vitacolant, de a szorbittartalma miatt ment a hasa tőle. Nemsokára jön az Aloe-s csaj, veszek egy gélt, mindenki csak dícséri. Az osci.... -t kapja már hetek óta. Köszi a segítséget!

Timi!

De jó, hogy meggyógyult Hanna! Mi van a tubussal? Mi az az IRS?
Panaszkodd ki magad nyugodtan, nem terhelsz vele bennünket, azért vagyunk, hogy vigasztaljunk.

Edith! Puszi megy Krisztának! Nagyon nyűgös? Honnan derült ki, hogy streptococcus okozza a bajt? Az kenetből állapítható meg, nem?

Ibolya! Köszi a dícséretet a kiscsajnak! Virág 2650 grammal született, de 1 hónapja nem szaporodott egy grammot sem. Egyébként tényleg nem sovány, csak megállt a súlya nagyon.
Köszi a kúp tippet, ha kell majd (remélem mostanában nem), megkérdezem a dokit. Én este Sinecod cseppet szoktam adni, de az csak néhány órára csökkenti a köhögést és az orrbedugulásra nincs is hatással.
Gergő még mindig nagyon anyás? Ha Barnus nincs itthon, nálunk is csak én vagyok a favorit játékok helyett. Ha itthon van a tesó, akkor kapok levegőt is.

Megyek kajáltatni!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Van egy kölcsönbillentyűm, de már nem sokáig, úgyhogy gyorsan írok.

Edith, én sem tudom, hogy kire hasonlít Kriszta leginkább. Mindenkiből látok benne valamit, de én sem vagyok mérvadó, még az Ádámon sem látok semmit.
Bár mindenki azt mondja kiköpött apja, én semmi hasonlóságot nem látok bennük. Kivéve a szeme.

Ibolya, akartam még a kakis dologhoz írni, csak lezsibbadtam, míg azt a pár sort leírtam, hogy ne aggódj. Az István dettó ilyen finnyás, még sosem tette tisztába az Ádámot, és a kakinál sikítva rohan ki a szobából. És utána órákig rosszul van vagy öklendezik. Ennyi, ők ilyen nyamvadt pasik. :lol: :wink: Viszont minden mást megcsinál a gyerek körül.
Kíváncsi lennék, ha egyszer nem akkor kakilna be, ha én nem vagyok itthon. Szerintem a hegyimentőket hívná! :lol:

Edit, az Aloe Vera termékekből egy csomót használunk, többek között az Ádámnak a fürdetőt, c vitamint... És van egy fogkrémük, ami a babáknál a fogzásnál is segít, bekened vele az ínyét és nem szenved annyira. Szóval csak ajánlani tudom.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2012.11.18 08:52-kor.
bibolya
 
 


Ibolya:soksoksoksok :lol: :wink:
ennyi telik tőlem:lányom extra hisztis, fima meg az ujjamat rángatja, hogy sétáljunk, talán a többiek bírnak írni 8) 8) 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na apa hazajött!!!
Szóval

Ibolya:szerintem ezek a manók simán tudnak ilyen sokmindent!!!!Van amelyik baba nem mutatja ki a foga fehérjét ilyen téren, de szerintem tutira értenek és tudnak mindent!!!!! :wink: :lol:

Ezt a nőt amíg lent voltunk végig hisztizett, már előtte nyavajgós volt, Soma elcsórt valami törlőrongyot és kiborult teljesen!!!!Ma sem aludt :? ááááááááááááááá
Anyám itt volt...no comment :?
Már napok óta nem ittam kávét, megjöttek a mobil számlák.... :?
Valaki tud valami jó hírrel szolgálni?????????????????????????,, :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Na, én csak bejelentkezem, mert most értünk haza a dokinénitől - tanácsadáson voltunk - és nemsokára indulunk újra, megyünk apáért.

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, így most reagálni sem tudok, de este majd bepótolom - remélem. :wink:

Dokinéninél minden rendben volt, manóim nagy tempóra kapcsoltak, fejenként 40 dkg-ot híztak, és 5 cm-t :shock: nőttek, így most Marci 9400 g/79 cm, Flóra 9200 g/79 cm.

Rá voltam készülve, hogy megkérdezem a Prevenar oltást, de megelőzött, és a Menjugate-t ajánlotta. Mondtam, hogy mi újság a Prevenarral, azt lehet-e, azt mondta, ha azt szeretném, akkor azt adja, természetesen támogatottan. Úgyhogy jövő hónapban, 1 évesen megkapják az elsőt belőle. Igazából nem tudom ám, hogy melyik a jobb, de annyira a Prevenarra voltam rákészülve, hogy azt kértem.

Na, mennem is kell, jövök majd reagálni is, ígérem. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Hát telefonom már nincs,azt már korlátozták,net még van!Azért tényleg rendesek.Én egy céghez fizetem a kábel tvt,a netet és a telefont.Most még csak a telefont korlátozták!

Andi,
de jó,hogy megkapjátok a Prevenart olcsóbban.Mind a kettő fontos oltás,de szerintem most ez a fontosabb.Különben meg egyszerre is be lehet adatni a kettőt.Valahol a Menjugate már ingyenes.

Márti,
hát én nem szolgálok most jó hírrel,de azért kiönthetem a szívem ugye?
Na a mobil számlát ne is említsük....a tegnap elmondottak miatt

Edit,
a tubusról még semmi,mert a fődoki szabin van-síel-majd 2 hét múlva lesz.Az IRS egy immunrendszer erősítő termék,receptre kapható és az orrbe kell fújni.Többet én sem tudok mert még sosem használtam egyik gyereknél sem.

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Ha már így benne vagyunk, vízszámla: 30 eFt, főtés 25 eFt (pedig még nem is volt tél, hogy nagyon fűtsenek) a többit nem is mondom.
De még mindig szerelmes vagyok a Ferkóba és van egy csodálatos kiscsajunk, aki hála istennek most nem beteg és egy angyal. Nekem ennél több nem kell. :wink:

Timi: sajnálom, hogy gondjaitok vannak, de fel a fejjel. Előbb utóbb biztos rendbe jön minden.

Ibolya: a Szandi már megy a bútorok mellett, most a kapaszkodás nélküli állást gyakorolja.
Az én párom minden gond nélkül tisztába teszi a kakis popsit, a szülésnél is bent volt és nagyon élvezte.

Sedith: volt valami jele a torokgyulladásnak a nemevésen kívül? Mert nálunk eddig 2x volt és semmit nem vettünk észre, csak azt hogy egy kicsit nyűgösebb.
Jobbulást a kismanónak, sok gyógypuszit küldök!

Edit: nagyon szépek a gyerkőcök, és látom már Virágnak is lehet copfi (ezt hogy kell írni??) csinálni.

Barbi: mi annak a fogkrémnek a neve amit használtok és hol lehet venni?

Márti: a nescafét nem szereted? Szerintem az is van olyan erős, mint a főzött kávé. Sajnálom, a hisztit. A Szandi se alszik napok óta, de nem csinálja a balhét.

Andi: de jó, hogy ti is megkaphatjátok támogatva az oltást.
Tényleg jól belehúztak a manók. Most egy kicsit meg is ijedtem, lehet hogy tök feleslegesen vettem egy csomó ruhát a Szandinak, mert nem lesz már jó nyáron. :shock:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Hello!

Ebéd után elmentünk a városba a játszótérre. itt volt a húgom is, így be mertem vállalni az utat busszal. Különben istenien tavaszias idő volt, kár lett volna kihagyni. Kriszta nagyon élvezte a hintát, a csúszdát és a lipinkát is, most meg is örökítettük. :)

Az előbb viszont nagyon mérgeslettem. Már íratm, hogy 40 percet aludt ma a lányom délben, erre miután hazajöttünk, nemsokára jóízűen elaludt. Amikor vagy félórát aludt, meg az alattunk lakóknál elkezdtek fúrni meg kopácsolni. Annyira megijedt szegénykém, ordított a félelemtől. átvittem másik szobába, az ölemben aludt, de ahogy le akartam rakni, állandóan felriadt. Igaz, már csendóra sem volt, és jogomban sem állt beleszólni, de lementem és megkértem a szomszédot, hogy ha lehetne, adjanak nekünk még egy órácskát a pihenésre. NAgyon rendes volt, azóta máshol dolgoznak, és nem pontosan Kriszta alatt kopácsolnak. Különben nagyon jól vagyunk velük, nekik is van egy 2 éves múlt kisfiúk, a munkahelyen pedig én dolgoztam a felesége helyén, amíg ő Barnival itthon volt Gyed-en.

István nem jön haza ma este :( , így megint kettecskén szórakozunk, mert a húgom is elment már. Ani palacsintát sütött, és direkt mondtam, hogy csak a tojás sárgáját tegye bele és szódavízzel készítse, hoyg Krisztának is adhassak belőle. Szerintetek mivel tölthetném meg neki? Lekvárral mégsem adnám még!

Timi, nagyon sajnálom, hogy anyagi gondjaitok vannak. Annál kiábrándítóbb nincs is. A "luxusdolgok"(mert sajnos lassan már annak számíthatnak), mint a telefon, net, még hagyján, de élni kell, és a gyerekeknek nem lehet azt mondani, hogy nincs mit enned adnom. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Andi, örülök, hogy a babóid kedvezményesen kaphatják meg az oltást. :)

Ibolya, én olvasgattam anno, még terhesen ezekről a dolgokról, bár már sok mindenre nem emlékszem. De az még tiszta, hogy ebben a korban, természetesen simán reagálnak már egyszerűbb felszólításokra. De nem tudatosan csinálják, hanem rögzül nekik a felkérés, felhívás különböző okok miatt: ugyanaz a szituáció, ugyanannak a kérésnek az állandó ismétlése és ugyanaz a hanghordozás. (És végülis ez logikus.) Kriszta is megmutatja, hol a lámpa, néz fel és rámutat mutatóujjal, de ha rögtön valami mást kérdezek utána, akkor is felnéz és a lámpára mutat. Innen lehet látni, hogy neki egy egész cselekvéssor, mozdulatsor rögzül. És ugyanígy a nevével. Azt hisszük, hogy tudja a nevét (bár aztán ez már lassan tudatossá válik, de beszélek a 6-7 hónapos időszakról, amikor már reagál a nevére), pedig ugyancsak a hangsúlyt, a hanghordozást érzékeli. Én akkoriban kipróbáltam Krisztaként és Violaként is szólítva. A másodikra is ugyanúgy reagált, pedig azt nagyon ritkán használjuk. És he egy teljesen más szót mondtam, akkor is rámnézett.
Mondom, én ezeket csak olvastam, illetve kísérleteztem egy kicsit Krisztával, de azért lehet, hogy egyéves koruk körül már minden kezd féligmeddig tudatossá válni számukra.
Amikor hisztiznek pl. nem hinném, hogy nem tudatosan tennék. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P
Bocs', hogy ilyen hosszan fejtegettem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Timi, drukkolok nektek, hogy hamar túl legyetek a mindenféle gondokon.

Immunerősítés: ezt most lekopogom, de egyelőre Samut elkerülték a durvább betegségek (eddig 2x volt náthás + 1x hasmenéses), így én csak c-vitamint (cebion cseppeket) adok neki. Remélem, hogy ez a bölcsivel is így marad, bár ez korántsem biztos. Aloe vera termékeket anyukám is nagyon szereti.

Edit kérdezted, h mit esznek a bölcsiben. A pontos menüt nem tudom, az biztos, hogy tízóraira gyümölcsdarabokat kapnak (pl. almát, banánt). Ebédre valamilyen főzelékfélét általában. Uzsonnára kenyérkatonákat. Ezt Samu is eleszegeti.

Mit tud egy egyéves? Most van a kismama magazinban egy cikk épp erről a korosztályról. Ott azt írják, hogy az egyszerűbb utasításokat simán megértik és teljesítik (ha van kedvük :) ). Samu is odaadja azt, amit kérek tőle, meg visszateszi, ha azt kérem tőle. Meg ha kérdezem, hogy hol van a repülő, megmutatja, meg azt is, hogy hol a hinta, a fürcsikád, stb.
Megyek, mert akció van.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi, csak most vettem észre, hogy amíg én írtam, te is írtál.
Én sem vettem észre semmi jelét a torokfájásnak a nemevésen kívül. Tegnapelőtt délután és este köhécselt néhányat, de akkor száraz volt, és mindig azt hittem, hoyg félrenyelt vagy ilyesmi. Aztán twegnap reggelre már olyan hörgősen köhögött. A dokinő azt mondta, hoyg a torka van tele váladékkal, és ezt köhögi fel, ez irritálja.

Edit, most fejbevágtál a kérdéseddel, hogy honnan tudja a dokinő a streptococcust. :shock: Nem volt kenetvétel, hisz egy egyszerű falusi rendelőben voltunk, de az tény, hogy elsápadt, amikor meglátta a torkát. Valószínű, van rutinja a dologban, hogy hogyan néz ki egy strepto... által begyulladt torok, és azt mondta, hoyg a váladékból is erre lehet következtetni. Hát nem tudom, ő az orvos, nem én... :?
Azt elfelejtettem írni, hogy gyönyörűek a gyerekeid. De ezt úgyis tudod! :) Nekem a mindkét gyerek tátott szájjal tetszik a legjobban, de Virág copfis képei is lenyűgözőek! :)

A mai játszóterezés képekben:

Kép .
Kép .
Kép .
Kép A húgommal a hintán
Kép Egyedül a hintán (...azért fogom...)
Kép Velem hintázik
Kép Lipinkázik egy játszótéri kislánnyal :)
Kép Ilyen "bárányka" volt, miután hazaértünk, és megizzadt a sapka alatt. :P


Bocs', hogy ilyen sok képet tettem fel, de olyan jól éreztük magunkat! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na csak bekukkantok:beszéltem Julcsival, átcuccoltak, plafonig tele vannak a szobák, sőt még szülei pincéjébe is kerültek dolgok.Julcsi jól szórakozott :lol: , csak a lába fáj nagyon a sok jövés menésben!!!!Dorka már ügyesen megy, már nem lázas!És puszilnak mindenkit!!!!

Timi drága persze, hogy panaszkodhatsz!!!!! :lol: :wink:

Zsuzsi:de jó kis optimista vagy!!!!!!

Zsandi:Dorina névnapját szeptemberben tartják.
AZ nem semmi , hogy mekkorák a manók!!!!!Zsombi hozzájuk képest sehol sincs, ha a kezdő súlyokat nézzük!!!!!! 8)

Zsu:tök jó, akkor csak lekíséred Katát a dokinőhöz és ő intézi a továbbiakat!!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép, jó estét mindenkinek!

Ibolya!
Remélem mára már teljesen jól van Gergőd!
Az én párom sem rajong a kakis pelusért, de ha nem vagyok a közelben, akkor megoldja a dolgot, szerencsém van vele, nagyon sokat segít a gyerekek körül, és nem válogat. De ne aggódj, annyi baj legyen, hogy a kakis pelus rád marad.

Márti!
Gondolom Zsuzsinak szándtad Dorina napi infót, ő kérdezte, hogy most ünnepeltek-e Julcsiék.
Épp kérdezni akartam, hogy mi újság a kötözködőkkel, de megelőztél.
Ma tele volt a rendelő, amikorra időpontunk volt (ált. külön kapunk időpontot, így csak mi vagyunk, nem kell a két törpével várnom), nagyon sok a beteg gyerek. Így dokinéni és az asszisztens el volt havazva, modták, hogy mérjem én le a gyerekeket, írjam be a kiskönyvbe, addigra ők is átérnek, hogy megnézzék őket. Így erős a gyanúm, hogy nem azzal a technikával mértem a hosszukat, ahogy ők szokták, mert nem nagyon hiszem, hogy 5 cm-ert nőttek volna 1 hónap alatt. Majd jövő hónapban kiderül, ha akkor "összemennek", akkor én voltam a béna. A súlyuk viszont tuti annyi, azt nem lehet elrontani. :roll:

Edit!
Remélem a mai éjszakátok jobban telik majd. Szenzációsak a képek, gyönyörű gyerekeid vannak. Nagyon vidámak a képeken, jó őket nézegetni.
Én natúr joghurtot adok a törpéknek, abba szoktam gyümit tenni, esetleg kukoricapelyhet. Adtam már gyümölcsjoghurtot is - védőnőnk szerint bármilyet lehet - csak a legtöbb darabos, az én gyerekeim meg ugye felnőtt korukig a turmixolt kajára hajtanak, így az macerásabb. Eleinte Danoninóztunk, de zöld utat kaptunk a bármilyen joghurtra is.
Tegnap karfiol+krumpli+husi volt a menü, ma ugyanez, csak egy kis paradicsommal megbolondítva. A holnapi még kitalálás alatt.

Zsu!
Nagyon kis életre való Katica lányod. Látod, elintézi neked a dolgokat, hogy várnotok se kelljen. Aranyos lehetett. Jobban van már? Akkor most milyen oltásokat adatsz a gyerekeknek?

Timi!
Nagyon örülök, hogy Hanna jól van, remélem így is marad ezentúl. A gondjaidat nyugodtan osszd meg velünk, ha mást nem, vígasztalni tudunk. Néha az is jól jön az embernek. :wink:

Edith!
Hú, gyors gyógyulást kívánok Krisztának!
Nagyon jók a képek, nem látszik betegnek! Nagyon szép kislány.

Hú, biztos lenne még mit írni, de már lefordulok a székről.
Jó éjszakát mindenkinek!

Andi
Kép
zsandi
 
 


A kötözködők a költözködők akartak lenni. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Ma aktívkodom, sokszor benézek :)

Edit, nagyon tuti kis képeket tettél fel a gyerkökről. Virág nagyon szép csajszi, és a fiad is hódító lehet a csajok körében az oviban. Biztos hiányolják majd ebben a hónapban... (bár én egy vörös, nagyon szeplős, kövér kissrácba voltam szerelmes ovis koromban, nem volt épp egy klasszikus szépség, és nem a vörössége miatt :)

Edith, Kriszta is nagyon bájos csajszi, olyan igazi huncut mosolya van. A képek alapján tényleg nagyon élvezte a játszóterezést!

Ma mi a párom húgával kiugrottunk egy outletbe, Samut is vittem hordozókendőben - végigkurjongatta a boltokat, az összes eladónővel bratyizott...
Egy változást vettem rajta észre (nem tudom, h a bölcsi hatása-e vagy sem): sokkal többet dumál. Eddig is nagy dumás volt, de most olyan beszédszerűen hablatyol, be nem áll a szája - mintha folyamatosan magyarázna. Valószínűleg a többiek is folyamatosan csacsognak...

Ibolya, a bölcsibe szoktatás tempója valóban gyors, de ebben a családi napköziben azt mondják, hogy ez jön be nekik általában. És Samunál működik... Az ő tapasztalatuk az, hogy ha anyuka napokig ott üldögél a gyerköccel, akkor sokkal több hiszti, sírás van, amikor végül egyedül marad a gyerek. Bár Samu ilyeneket nem nagyon produkál. Ha éhes / álmos / beteg, akkor ő is lóg rajtam, de ha épp nincs semmi ilyesmi, akkor simán elmehetek itthonról, vagy otthagyhatom valahol. El is búcsúzunk, szokott pápázni is, és nincs baj. Bár szerintem ezt már megszokta tőlem, 6 hónapos kora óta én elég rendszeresen dolgozom, és általában a párom vagy a húga vigyáz rá, és gyakran vagyunk a szüleimnél is (ott is alszunk).

Barbi, billentyűzetkérdés megoldódott? Bosszantó dolog... (brilliáns logikával kitaláltam: ha nem válaszolsz, akkor gondolom, h nem megoldott a dolog... - kommunikációs javaslat: füstjelek?) Nekünk van néhány használaton kivüli billentyűzetünk, csak hát Dunakeszi Csepelhez képest mondhatni két ellentétes vége a városnak...

Andi, jó nagyot nőttek az ikrek, 79 cm nem semmi! És a súlyuk is szép... Ma egy barátnőmmel ebédeltem, és ő mesélte, hogy a mindjárt 2 éves kislánya 9,25 kg és most érte el a 79 cm-t.

No, mára búcsúzom, mindenkinek jó pihenést!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 09:13-kor.
bibolya
 
 


Zsandi:látod-látod öregszem!!!!Én úgy emlékeztem , hogy Te kérdezted!!!! :oops: 8)

Az összes kép nagyon jó!!!!Barnus+Virág tündériek a fürdős a legjobb!!!!
Kriszta meg egy pirospozsgás kis szöszi angyal!!!!
Ibolya neked is szépséges családod van!!!!!!Milyen kis pinduri volt Gergő is! :wink: :lol:

Boldog hófordulót Katának!!!!
Katának , Samunak Julcsiék is sok puszit küldenek a hófordulóra!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya:ezt azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy nem szoktuk unni a képeket sőőőőőőőőőőőőőőőőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ibolya, nagyon szép gyerekeid vannak. Nagyon tetszik az a kép, ahol Gergő 3 hónaposan mosolyog.

Samu az elmúlt éjjeleken többször is felébredt (3-4 alkalommal is), de ma csak egyszer: fél5-kor jelezte, hogy ő akkor most éhes. Aztán még nyomta fél8-ig. Szerencsére a sokszori ébredéseknél sem kellett mindig bemmeni hozzá, mert felsírt, dödögött egy kicsit, aztán aludt tovább. Ilyet eddig még nem nagyon csinált - mostanáig ha éjszaka felriadt, mindig segíteni kellett neki a visszaalvásban. Nagyon kis ügyi már!
Néztem, hogy jön-e esetleg egy újabb fog, de karácsony óta nálunk nyugi van a fogügyben.
Többet akartam írni, de Samu szétszereli a laptopot.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Katának boldog 11. hónapot kívánunk!

A képek nagyon jók, Ibolya nagyon szépek vagytok!
A csúszdázó Kriszta nagyon aranyos. És mindig mosolyog!

Évi drága vagy a billentyűvel kapcsolatban, ha közelebb lennénk el is mennék érte. Talán este már lesz másik

Az Ádám lázas, tegnap 38,3, este semmi, éjjel megint, most semmi
De az éjszakánk csapnivaló volt, 1/4 óránként kelt

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 09:14-kor.
bibolya
 
 


Jaj Barbi!!!!Sajnálom :? , remélem semmi komoly!!!!!!Mennek a gyógypuszik!!!!

Évi:lassan Samu is önálló lesz, egyedül megy a tanácsadásra!!!!! :wink: Imádom én is mikor Zsombi eldumálgat, főleg mikor szöszmötöl valamivel és ez az aláfestő zene!!!!

Ma beszerezzük azt a osci...akármit le nem tudom írni...akkor azt most hogy kell szedni,, megelőzésre????????????
Zsuzsi:megnéznéd ha benne van a füzetedbe?????Köszi :lol:
Megyek rittyentek ebédet aztán majd rakok képeket, most töltöttem fel, csak most rohanok!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Ibolya: jól mondta a Márti, mi soha nem unjuk a gyönyörű gyerkőcöket nézegetni.

Barbi: sajnálom az éjszakát. Remélem Ádám nem lesz beteg. Sok-sok gyógypuszit küldök!

Zsu: Katának boldog hófordulót kívánok!

Évi: a Humanna tápszerre gondoltál?

Márti: nagyon jók az új képek a vonalzóba!
Oscillococcinum:
- az influenza megelőzésére okt.-márciusig, illetve hetente egy dózis-tubus javasolt
- az influenzás tünetek jelentkezésekor egy tubus-dózist kell bevenni, majd ezt kétszer, esetleg háromszor (6 óránként) megismételni
- a már kialakult influenza esetén naponta kétszer (reggel és este) 1 adag 1-3 napon át.
Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, javulás nem köv. be, forduljon orvosához.

Nekünk szuper éjszakánk volt. A Szandi aludt fél 10-től negyed 7-ig. Akkor is csak azért kelt fel, mert bekakilt. Gyorsan megetettem és aludt tovább negyed 11-ig. :oops: :lol:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


na a képek:
a mosógépszerelőnk:
Kép

a nagy alvás:
Kép

bealudt a drága:
Kép

ebédel a nagysasszony:
Kép

a szoni a papa polójában:
Kép

tündérbogyó:
Kép

Zsombi elterült:
Kép

édespofa:
Kép

Zsombi a Sacira feküdt:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Itt volt anyukám és vettek nekem egy új billentyűzetet. Hiába, anya csak egy van!

Szóval ami még az elmúlt pár napban kimaradt, csak nem tudtam már szarakodni:

Az István csak a kakis pelussal finnyás, a szülésemet, ill. a műtétet az ajtóból nézte végig. Pedig elég horror volt, de bírta. Csak akkor fordult el, mikor a spinális érzéstelenítőt kaptam, azt nem tudta nézni.

Andi, nagyon szép méretei vannak a törpöknek. Az 5 cm növés meg majd kiderül jövő hónapban. Nem? (szerintem is baromi sok 1 hónap alatt :lol: )

Márti, az evés közben olvasó Szoni nagyon király. Simán berakhatnád egy fotópályázatra, annyira aranyos. Mintha belenne állítva, olyan eredeti.
A mosógépszerelődnek meg imádom a huncut szemét!

Zsuzsi, a fogkrém neve FOREVER BRIGHT. Csak olyantól lehet venni, aki Aloe Verával foglalkozik. De ha kell, rendelek egyet neked, majd megkérdezem mennyibe kerül.
Hogy mennyire használ azt nem tudom, mert a mai éjszakánk elég vacak volt, de nem a foga hanem a láz miatt. Úgyhogy eddig hiába használtuk, mindig valami más miatt kelt éjjel.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:össze is teheted a 2 kezedet, hogy ilyen anyukád van!!!! :lol: :wink: Tudok egy nagyon szép verset anyák napjára(majd ha aktuális lesz elküldöm), most hogy már van az Ádám olyan mintha ő mondaná neki!!!!Az én anyám ezt nem is értené és tiszta szívből nem is tudnám neki ezt prezentálni :? :shock: :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám:össze is teheted a 2 kezedet, hogy ilyen anyukád van!!!! :lol: :wink: Tudok egy nagyon szép verset anyák napjára(majd ha aktuális lesz elküldöm), most hogy már van az Ádám olyan mintha ő mondaná neki!!!!Az én anyám ezt nem is értené és tiszta szívből nem is tudnám neki ezt prezentálni :? :shock: :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Van pár percem, és talán most nem bőgök, úgyis egész nap sikerült itatnom az egereket.

Rámszakadt a világfájdalom és az egyedüllét, reggel már sírással indítottam.

Barbi!

Mi újság szépséges Ádámmal? Jobbbulást!

Tegyen mindenki képet nyugodtan fel, azt nem unjuk meg soha.

Nagyon szépek a gyerekek!

Kicsit kurtára sikeredett a mondanivalóm, bocsánat!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, sírd ki magad, az segít. Én ilyen baromira sajnálom magam. :lol: Aztán rájövök, hogy nincs is semmi komoly baj. :wink:

Az Ádámnak érdekes betegsége van. Tegnap délután lázas volt, meg éjjel, reggelre semmi és azóta sem. Nem tudom már megint mi a fene lehet, de most szerencsére nincs baja. Csak negyed annyit eszik, mint szokott. Inni viszont iszik rengeteget, átlag 2 óránként tisztába kell tenni mert már folyik ki a pisi. :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


na, azt akartam írni, hogy ilyenkor :oops: és nem azt, hogy ilyen

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:most már írhatsz össze-vissza élvezed mi!!!!! :lol:

Edit drága !!!!Mi a baj :( ???Most jött ki az elmúlt idők feszültsége?????Akkor sírj csak nyugodtan!!!!
Tutira megnézem , hogy vidékre is ingyér(na jó fix összeget fizetünk) beszélhetek-e ,és sorra hívok minden depis topiklakót!!!!!Olyan rossz, hogy ilyen messze vagyunk egymástól!!!!! :? :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Na, egy jó kis napon vagyok túl, a törpék ma bömbis napot tartottak. De nagyon ügyi voltam, már alszanak, apa meg még sehol. :(

Edit!
A sírás jót tesz, úgyhogy csak rajta. Meg mondd el itt a bánatod, hátha attól is jobban érzed magad kicsit. Nekem is vannak olyan napjaim, amikor már reggel 8-kor azt érzem, hogy nem volt értelme felkelni, és hol még a nap vége.

Márti!
Szuperek a képek, nagyon ügyesen fényképezel. Na meg jó alanyaid is vannak hozzá. :wink:
Én is akarok ilyen szőnyegen elalvósat.... :D

Ibolya!
Te is szuper képeket tettél fel, csodaszépek a gyerekeid, szép család vagytok. Örülök, hogy téged is megismerhettünk.

Zsu!
Nagyon boldog hófordulót kívánok Katicádnak!

Barbi!
Örülök, hogy megoldódott a billentyűzet dolog. Aranyos anyukád!

Zsuzsi!
Örülök, hogy jól sikerült az éjszakátok, remélem a következők is ilyenek lesznek!
Köszi az infót az osci...-ról, engem is elkezdett érdekelni a dolog, most azon filózok, hogy hogy a fenébe kérjek a patikában, mikor a nevét sem tudom kiejteni. Talán egy papírral próbálkozom majd. :wink:

Évi!
Szerintem is simán lehet, hogy a bölcsi van Samura ilyen hatással, mármint hogy többet beszél. Biztos példát vett a többi gyereken, akik folyton csacsognak körülötte. :) Ezért is hasznos a közösség.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egy-két mai kép:

Ketten
Kép

Ismét a kis párosom
Kép

Bambula
Kép

Marci siet valahova
Kép

Kedvenc elfoglaltságaink egyike
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:megnyugtatlak nálunk apa vette az osci...izét, én beolvastam neki a telefonba a netről, ő meg mutogatott a gyógyszerész néninek mert meglátta a polcon!!!!! 8) :lol: 8) Ne parázz ki van rakva!!!! :wink: Ma beletömtük az első adagot a manókba!!!!
Nem is bömbiztek a manók ...a képeken vigyorognak!!!!! :shock: :shock: :shock: Marcitől ez a félspárga nem semmi!!!!A cipőfűző kóstolgatás ismerős...Zsombi mindíg a legkoszosabb cipőt halássza ki !!!! :?

Ma a kiscsaj a mamáéknál alszik!!!! :lol: Kíváncsi leszek meddig :lol: ......... hiányzik :? 8)

Most néztem a Brendon honlapját régen használhatatlan volt, most meg pöpec és egy csomó Little Tikes játék van most, ami régen nem volt...én egy honlapon csorgattam a nyálam, igaz itt kicsit drágábbak, de nincs szállítási díj, így olcsóbb!!!! :? Zsombinak nem tudom mit kéne venni szülinapjára...gondoltam egy normálisabb autót, mert vagy gagyi van ami már szétesett(anyáméktól kapta) vagy matchboxok!!!!És már nagyon ügyin tologatja az autóit.Na persze még gondoltam sok mindenre , de nem tudom!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Olyan jó képeket tettetek fel! Én is kedvet kaptam :)
Ibolya - Laptop Gergő zseniális! A lányod meg milyen nagylány :shock: (én valahogy a 8éveseket kisebbnek gondoltam - de ez csakis rólam szól...)
Márti - nagyon jók a fotóid! Nekem ritkán sikerül igazán jó pillanatokat elkapnom. Nekem is nagyon tetszik Szoni ebédelős képe, és Zsombi elterülései :)
Andi, a te fotóid is szuper jól sikerültek! Nekem az első két kép (amin együtt vannak és téged néznek mosolyogva) tetszik nagyon-nagyon.
No, és íme néhány Samufotó mostanából:
Elmélyülten
Kép
Nagyon bután néz...
Kép
Pakolás
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Na, még mindig itt vagyok, mert apa közben megjött, és rendeltünk pizzát (ma ennyire telt tőlem :oops: ), ami nem nagyon akar ideérni.

Márti!
Most látom, hogy a vonalzódon is új képek vannak! Vagy nem? :oops: Nagyon jók azok is.
A Brendon honlapja tényleg megváltozott egy ideje, most sokkal jobb, mert könnyeben lehet találni rajta dolgokat, és árak is vannak. 5000 Ft felett pedig ingyen kiszállítják.

Évi!
Samufotók is szuperek, az a komoly pakolás nem semmi. :) A habtapi esténként nálunk is kb. ilyen. :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Megjött éjjel apa és kaptam egy Valentin napi tavaszi hagymás virágkosarat. Majd lefotózom. A kedvem jobb már, de még nem vagyok 100-as.

Szóval tegnap megjött az immunszint eredmény, 5-10-ig normál az összimmunszint, Virágnak 4. Az orrnyálkahártya is érzékenyebb az átlagosnál, ezért taknyizik sokat. A siralmas vasat már írtam.
A doki szerint át kell vészelni ezt a pár hónapot, sokat lesz beteg, de nyárra megerősödik majd.

És ekkor jött az önsanyargatás, hogy én vagyok az oka a szopi miatt. Régen borultam ki ennyire, szinte reggeltől estig sírtam.
Barnus is mintha ellenem fordult volna, nagyon kiakasztott tegnap.
Ennyit rólunk.

Évi! Samu mintha másfél éves lenne, kész nagyfiú.

Márti! Aranyos vagy, tegnap csörögni akartam, de túl sokat bőgtem volna a telefonba.
Mosógépszerelős Zsombi viszi nálam a pálmát, és az ebédelős Szoni. Mi is egyben tartjuk a szülinapokat, márc. 21 és ápr. 17.

Barbi! Nem piros Ádám torka? Nálunk akkor van a nem evés!

Andi! Tényleg hatalmasak a gyerekek! Nekem az első kép tetszik a legjobban. Olyan kis csibészek!


Zsuzsi! És milyen tápot eszik most Szandi?

Lépek, mert jön megint az asztalos, és a mosógéppel is van valami, a szárítása siralmas, pedig A kategóriás a szárítási fokozata. Szerintem selejt a gép.

Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Évi:az utolsó képen mintha a fiamat látnám, csak ő nem nézelődik kidobálja a fiók tartalmát és pattan bele!!!!! :lol: És az első képen a kupi is ismerős csak nálunk nagyobb káoszt sikerül csinálni a 2 gyerkőnek!!!!! :lol:

Edit:sajnálom :( .De azért Virág sokáig evett anyatejet, szereztél neki!!!!Az meg , hogy nem ment a szopi...azon már ne keseregj!!!!Mindent megtettél te is!!!!Add neki az aloe verát az osci ...izét, azok biztosan jók, attől is erősödik az immunrendszere nem csak a betegségektől!!!!! :shock: :P Remélem minden rendben lesz most már!!!!!
Ja, és sírva is hívhatsz nyugottan, az nem probléma!!!! :wink: :lol:

Zsandi:igen újak a vonalzós képek , a régin olyan kis pöttömök voltak még, ezek sem a legfrissebbek, de valamennyire közeliek legalább!!!!! :lol:
De hogy a Marci hogy sétálgat az nem semmi!!!! :shock: :shock:

OLYAN JÓ LENNE MÁR EGY TALI!!!!DE ÉN IDŐPONTOT MÁR NEM MEREK MONDANI!!!! :oops: DE ÚGY HIÁNYOZTOK ÉS KIS DEPIS MINDENKI ? EZ SZERINTEM DOBNA A HANGULATUNKON!!!!! :lol:
Gondoltam egy gyors összejövetelre a nagy szülinapok előtt!!!!! :oops: De nekünk a 17-e meg a 3-a nem jó sajna!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na csajok, akkor megnéztem a telefonos tarifákat, ha bárki elvan keseredve , tessék küldeni egy malit a telcsi számmal és amint időm engedi hívom az önként jelentkezőt!!!!! :wink: :lol:
Nehogymár mindenki beforduljon!!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na nekem ez az anyáknapi vers tetszik nagyon:

:wink: "Édes, kedves nagymamácska anyák napja van ma. Olyan jó, hogy anyukámnak/apukámnak is van édesanyja. Reggel mikor felébredtem az jutott eszembe, vegyek csokrot mind a két kezembe. egyik csokrot neked szedtem odakint a réten, te is sokat fáradoztál évek óta értem. Kimostad a ruhácskámat, fésülted a hajamat, jóságodat felsorolni kevés lenne ez a nap. Köszönöm, hogy olyan sokat fáradoztál értem és hogy az én jó anyámat/ apámat felnevelted nékem!"

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?