Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Jucikám, én apukámnak chilis babot csinálok, abból marad, és a szokásos rántott husi lesz... úgy tudok kínlódni a kaja miatt. Dani nagyon válogatós, és néha így nehéz dolgom van.

Ezt a ruhácskát láttam ám Kodánál, mikor készítette, már akkor is nagyon-nagyon tetszett!!!

Látom, ízlik Eszterkének ez a C vitamin! :)

KépKép
titi_27
 
 


Itt vagyok én is,csk melózok és 1-kor lépnem kell,mert farsang van a suliban.A képek olyan édesek. :D A csilis babot én is imádom,bár tegnap elcsaptam a hasam brokkolival,meg hormonváltozással. :lol:

Szép napot,megyek dolgozni. :cry:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Sziasztok!
Végre én is ide jutottam. Egy kicsit rendbe tettem a lakást, mert Eszter(gyógytornász) ma megint jön és nem akartam, hogy a kupi közepén dolgozzon. Árban kicsit húzós, hogy hetente 2x jön, de mindegy, csak használjon a kezelés.

Ági
Örülök, hogy mióta szeded a Mg jobban vagy.
A fogfájás miatt sajnállak, gyógyulj meg gyorsan és akkor el tudsz menni fogdokihoz. Egyébként szedsz valamit a torokfájásra,köhögésre? Vivi hogy van ő már kilábalt belőle?
Hol laknak a párod szülei? Hát jó lenne, ha nem volna semmi tünti ami miatt nem tudnátok kimozdulni.
Milyen típusú babakocsit szeretnétek? Bolygós vagy fix kerekűt?
Nekem Dáviddal nagy fix kerekű volt, de egy idő után nagyon macerás vele a közlekedés, mert mindig billenteni kellett ahhoz, hogy fordulni tudjak vele. Vásárlás után jó kis erőfeszítést igényelt.Meg jó nehéz is, ugyhogy ha cipelni kell akár 2 lépcsőfokot is akkor nem ajánlom. Úgy tudom a bergonok is elég nehezek.

Koda
Nagyon köszi a képek felrakását! :D
Te írtad, hogy milyen sok minden kell még. Ha van lehetőséged akkor a corában baba hetek vannak még, most egy csomó minden akciós. Neten is meg tudod nézni, mert fenn van a katalógus.

Titi
Sajnálom a piskótát. Én sütőpapírt teszek mindig a tepsibe és ha kész akkor csak le kell húzni az aljáról és így soha nem ragad le.

Nagyon örülök, hogy sikreült a papáddal értelmesen is beszélni. Hidd el minden rendbe jön csak kell neki még egy kis idő. Nagyon szerencsés ám, hogy ilyen gondoskodó lánya van. :) :wink:
Mikor lesz meg a vérvétel eredménye?
Jövő héttől már próbálkoztok ugye? Ne foglalkozz azzal, hogy a párod egy kicsit köhög, attól ha ő is akarja lehettek együtt. Csak egy kis katona kell nem az összes. :lol:

Juci
Nagyon édesek a képek.
Látod vannak még nyugisabb jó napok. Ebből tessék erőt meríteni.
Még a kis Dudur most is olyan jól alszik éjszaka?
Tényleg már múltkor is akartam kérdezni, estére kell még pótolnod, vagy megoldódott a tejcsi kérdés?
Én nem adok Áronnak cebiont, a doki nem mondta, hogy kell. Igaz ő nem is kapott el eddig semmit. Dávidnak szoktam csak adni, de ő is így szereti, mindig lenyalja az egész kanalat az utolsó cseppig.
Ti járókát vettetek?

Mona
Örülök, hogy a vérnyomásoddal minden rendben van.
Nem csodállom, hogy magas volt na a kis Emma így sírt és cipelni is kellet.
Tessék jelentkezni, hogy milyen nemű lakó van a pocidban. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

Mit főztem többen kérdeztétek.
Tejfölös karfiollevest. Marhapörköltet tésztávak és fejesalival. Sütni is akartam, de arra már nem volt időm így az kimaradt.
Egyébként mostanában csak hétvégén főztem, mert a többi nap hoztam az ebédet. A szomszéd utcában van egy kisvendéglő ahol 650ft egy menü(leves, második) és nagyon jól főznek. Gondolkogtam azon is, hogy valamelyik házhozszállítós cégtől hozatom a kaját, de olyan időben jönnek, hogy kereszbevágja a napomat, és nem tudunk lemenni sétállni. Most, hogy Dávid ovis lett, lehet, hogy egy hétig kipróbálom.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci
Nem tudom, még mit csinálok hétvégén. Lehet, hogy semmit.
A közlekedési múzeumban Thomas vonat kiállítás lesz(Dávid imádja), így délelőtt oda megyünk és szerintem valami gyors ebédet bekapunk valahol hazafelé.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok,

Ne haragudjatok, hogy eltűntem. Csak írni nem tudtam, mert begipszelték a kezem. Egész múlt hétig olvastalak is Benneteket ezerrel.

Ne haragudjatok, hogy most is csak magamról írok.

De előtte még gyorsan.

Titi,
Őszínte részvétem. Azért annak örülök, hogy vannak ötleteid, amiket tudsz is kivitelezni. Drukkolok, hogy Apukádat sikerüljön kirángatni!!!!

Juci,
Tudod a pszichológusok is azt mondják, hogyha már le tudod írni mi a baj, már az is sokat sehít. Ha nem is nekünk, de legalább egy darab papírra.

Koda,
Tessék pihenni. Az nem kivitelezhető, hogy csak a saját dokidhoz jársz?

Virááááááááááág,
Végre...

Szóval, nem tudom mi van velem. Múlt héten kifeküdtem a megfázástól. 3 napig csak feküdtem és semmi mást nem csináltam. Azt hittem jobban vagyok. Aztán hétfőn rosszul lettem. Azóta lázas vagyok, görcsöl a hasam. Megint csak feküdtem tegnapig...Voltam dokinál kaptam antibiotikumot. Sajna muszáj a szivem miatt. De ami miatt nagyon aggódom most. Szóval időközben megjött a mensim. Viszont annyira vérzem, hogy csak na. Az éjszakai betét is csak 3-4 órára elég. Szóval én ennyire nem mensiztem még tiniként sem. Ez megy 2.napja. mindjárt hívom a dokit is. Remélem csak annyi a probléma, hogy ez a szar a hasamra húzódott. Szóval magam alatt vagyok rendesen. Ha volt nektek hasonló kérlek írjatok

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok csajok!jajj de jo hogy egyre többen leszünk megint!

titi igen igazad van akartam is irni lés mikor szoltál visszaolvastam és akkor vettem észre hogy nem irtam oda amit akartam hoyg mostanába én is logok irásilag!de azért egy héten egyszer bejelentkezek irni is!:)ugyhogy ne csesszetek le mert akkor :cry:
nem ám csak vicc volt!tudom én is hogy troger vagyok és nem jöttem mostanába!de igérem mostmár egy mondatig de jönni fogok minden nap!
apukád biztos örülnifog hogy megleped és igy távolbol is gondoskodsz rola!

bufo!jajj de joooo képek!nekem is küldheted ám kicsinyiteni vagy töltsd le netröl az easythumbnails progit azzal angyon könnyü kicsinyiteni!szegény dávidka jol összetörte magát de sebaj nemsokára elmulik ugyis!nálunk is két hetente simán van ilyen arc!
áronka meg még mindig gyönyörü!engem elvarázsolt a talin!(jajj eröl jut eszembe én még logok képekkel nektek,na majd délután)

kicsijuci olyan drága vagy köszi köszi köszi!imádom a csajszit ez a kép fantasztikus és tényleg nagyon szép!!!
ja azt is észrevettem hogy amit magunkrol akartam irni azt is kihagytam a hozzászolásaimba!mindjárt potolom csak még irok a többieknek is!csináld csak a képeket mi nagyon örülünk neki!amugy meg az a 900termélszetes!mikor én vittem haza három marha nagy albumot enegm hülyének néztek de hát mindent meg akarunk örökiteni nem?ja még azt elfelejtettem hogy csatlakozom a többiekhez nekem is volt ilyen szülsé utánni depi féle és most is elöjön néha mikor egyedül vagyok és mikor olvastam mit irtál olyan volt mintha rolam irtál volna!

koda hogy te milyen fantasztikus csak vagy szuperek ezek a kisruhák!március 3ra vagy kiirva jol emléxem?az már mindjárt itt van!ugy várom már mert akkor végre teljesen megnyugodhats hogy igenis minden oké veletek és lesz egy gyönyörü kisbabád!
iwiwen megnéztem uj képeteket!huh mekkora marci és még mindig tündéri!

zsepy de jo hogy jöttél csak kár hoyg nem jo hirekkel!
nekem volt ilyen erös vérzésem mikor 13honap után jött meg szülés után!anyuék már korházba akartak vinni!fél oránként extrabetét csere volt!de nem mentem korházba mondván ki kell ürülnöm ez azért van!aztán most mikor fél évig nem volt megint akkor is erös volt de már felkészültem elöre nagy betéttel!pár nap és elmulik de ha megnyugszol attol azért hivd fel a dokit!

eszter ez jo elcsaptad a hasad hormonváltozással:)))aranyos!neked sajnos nem tudok kisregényt irni mert nem nagyon irsz magadrol vagy én vagyok figyelmetlen akkor bocsánat!jo farsangozást!

na akkor egy kicsit rolunk is: elvagyunk apa nélkül,mindig valamit kitalálok de vannak napok mikor csak filmezünk meg egész nap ide oda dölünk!most beteg nimrodka kedd ééjjel hányt aztán szerdán fül fájditás éjjel láz fülfolyás!tegnap reggelre vér folyt a füléböl!elvittem dokihoz be van gyulladva annyira neki hogy vérzik kaptam antibiotikumot!neg köhögéscsillapitot meg fájdalomcsillapitot meg orrspray!ugyhogy van minden de ma már egy kicsit jobban van hál istennek!rolam nem sok mindent tudok irni babás téren!mensim még sehol de jele sincs hogy megjönne meg annak se hogy babás lennék!ez a második honap hogy késik!nem tudom mi lehet már megint velem!de azért nekiálltam ujbol folsavat szedni!nem megyek itt dokihoz meg most félrerakom a babázást kikapcsolom afejem!igy könnyebb hogy nincs itthon apika!

na remélem most bepotoltam a hiányzásom!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Zseppy
Örülök, hogy végre jelentkeztél.
Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Betegség , kéztörés. :cry:
Jobbulást neked, gyógyulj meg hamar.
Gondolom nem egyszerű így ellátni magadat és a gyerekeket is. Van most segítséged, vagy mindent egyedül csinálsz?

Koda
Neked már az előbb is akartam írni, hogy hagyd a nagy pakolást a fiúkra te csak irányíts. Ne erőltesd meg magad, hagy maradjon még bennt a kis Bence néhány hétig.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Mindjárt indulok a suliba farsangolni.

Virág!

Annyira örülök,hogy megint vagy.Nagyon féltem,hogy elmegy a férjed és a másik topic is elég káosz lett és esetleg majd nem akarsz jönni.Nagyon rossz lett volna.Szóval így duplán boldog vagyok.Azért nem írok magamról,mert őszintén szólva nagyon nehezen viselem a terhességet és ezért gyakran haragszom magamra,mert én boldog vagyok,de nincs erőm kimutatni,olyan fáradt levert vagyok és kicsit szégyellem. :oops:

Ja én elküldöm külön nehogy közben leakadjak.

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci!

Annyira örülök,hogy ismét olvashatom a kisregényeket és nem hagyod,hogy elhatalmasodjon rajtad a depresszió.Szerintem ha ezt felismered és tudatosan odafigyelsz egy-kettőre túljutsz ezen az időszakon.Megjött már ?Az is lehet,hogy erről fúj a szél!Olyan édes a kis druszám! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi!

Szerencsés apukád van,hogy így gondoskodsz róla.Bitosan nagyon jól fog esni neki,hogy küldessz neki vacsit.Ennek óriási értéke lesz a szemében,majd meglátod.A párod bacijai miatt meg ne aggódj.Tudod egy is elég egy babához. :oops: Remélem azóta azért ő is jobban van.Ugya eszel már rendesen.Ha lesz időd csinálj egy új vonalzót légyszi. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Bufo!


nagyon szépek a fiúk a képeken.Azért az a sérülés elég csúnya,még szerencse,hogy nem lett nagyobb a baj.Én mindíg rettegtem ettől és gondolom most megint fogok.Betegségtől nem is annyira,de eséstől mindíg úgy féltettem Bálintot.Na aztán csattant ő is sokat.Nem egyszerűek a gyerkőcök.Szerencsére hamar felgyógyulnak.És hát párat kell esni is amíg felnőnek.

Kép

Kép
anubias
 
 


Koda!

Tényleg,te vagy a következő,aki szül. :D Én is nagyon várom már ,hogy eljöjjön a te napod és megismerhessük a kis pocaklakó fiatalembert. :D A baba szívverésével ne idegesíts magad,már többször is beigazolódott ,hogy csak a dokik miatt van.Tényleg szuperek ezek a kis rucik,amiket készítettél.Régen én is sokat varrtam,de már 2 éve rossz a gépem és én lusta vagyok megjavíttatni.Pedig ha lesz baba biztos én is újra bütykölök,ha nem is ilyen kis költeményeket,de ágyneműt,lepedőt,apróságokat Bálintomnak is mind én készítettem.

Kép

Kép
anubias
 
 


Ági!

Ugye már nem fáj a füled,torkod? És a fogad hogy van? Tényleg fel kell nyitni? Mikor mégy dokihoz vele? Én is megyek erre a tesztre márc 6-án,csak egy másik céghez.Már előre izgulok azon is.

Hú,bocsi,de nem tudok írni a többieknek,mert indulnom kell öltöztetni a gyereket.

Este jövök

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter
Hát az elején tényleg nagyon levert az ember, de később jobb lesz.
Most aludj, pihenj amikor csak tudsz!
Jó farsangolást!
Mi lesz Bálint? Közös vagy egyéni jelmez?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!
Megláttam itt szeretett barátnőimet! Hát, hogy őszinte legyek végtelenül hiányoznak!
Nem bánnátok, ha néha én is írnék hozzátok?

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok:)

Éva:)
Isten hozott, gyere amikor csak tudsz, örülünk neked!:)

Én most jöttem haza az NST-ről. Bár az alapfrekvencia továbbra is 160, az asszisztens néni és a dokim is azt mondták, ez egy remek görbe, semmi baj sincs! Teljesen jó, ne izguljak, nincs szervi probléma a háttérben. Mondták, ha baj lenne, akkor az látszódna a görbe rajzolatán, a szaggatottságán. És nem hallgatnák el, azért vannak, hogy figyeljenek minden jelre. Az asszisztens néni épp csak a kezemet nem fogta végig :) Nem mondom, hogy 100 %-ban nyugodta vagyok, de jó volt ezt hallani.
(mondanom sem kell, mire a kórházba értem, elkapott a hasmenés az idegességtől... :? )

Na most be kell fejeznem...Marci alukálni készül és ez nem megy nélkülem :wink:

Nemsokára írok mindenkinek, mert arra volt még az előbb időm, hogy elolvassak mindent:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Lányok, én már csak este fogok tudni jelentkezni szerintem, mert tele vagyok munkával.

Éva, de jó látni, hallani Téged! Természetesen nagyon szívesen látunk, gyere nyugodtan, és mesélj magadról!

Még egy mondat magamról... most be vagyok sz@rva, mert apukám felhívtam, és azt mondta, mivel pont most 1 hete volt a temetés, kimegy a sírhoz... :( azóta nem is mozdult ki. Meglátjuk...

Este jelentkezem!

KépKép
titi_27
 
 


Éva
Légy üdvözölve közöttünk. Gyere amikor csak tudsz!

Juci
Ez a kaja jól hangzik. A nyál össze futott aszámban tőle. Pedog már ebédeltem.

Tényleg ide nőttünk a géphez. De most van rá egy kis időm , mert mind a két fiú alszik. Nem tőlük veszem el az időt.
:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!ahogy igértem megkésve de feldobom az én képeimet!
Ági,Vivi,Dudika,Kicsi
Kép
Dudika,Kicsi,Eszter,Erzsike
Kép
Bufo,Eszter,Erzsike,Áronka,Kicsi,DudikaKép
Mindenki Kép
TitiKép
BufoKép
Eszter Kép
Erzsike Áronbabával Kép
Ági Kép
Vivike Dudikával Kép
Kicsi Kép
Áronka Kép
Dudika Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


csajok még le se irtam a véleményem a talirol ugyhogy megteszem most!hát én el vagyok ájulva töletek!eddig is imádtalak titeket de most meg aztán már ragozni sem lehet mennyire!nem szeretném hogy ez a barátság ami itt alakul véget érne mert fantasztikus csajok vagytok!
titi szuperül nézel ki,a képeken nem annyira(sorry hülyén hangzik igy) de élöbe nagyon csinos vagy!öcsém azt mondta rád kattanna ha nem lennél férjnél:))
eszti nálad ugyanez van élöbe sokkal helyesebb vagy!és olyan kis ari voltál hogy mindig futnod kellett és most már tudjuk is hogy miért!ugy örülök hogy kismami lettél!
bufo hát a kisfiad egy tünemény engem teljesen le vett a lábamrol!na de az alakod hát nagyon kircsi nem is látszik hogy nemrég szültél!irigykedem :lol:
kicsi te is fantasztikus csaj vagy de legközelebb veletek többet szeretnék beszélni!dudika meg imádnivalo!!!gyönyörü!
ági huh hogy neked milyen szép kislányod van és olyan kis aranyos!tiszta anyja:)
erzsike!veled sajnos nem sokat tudtam beszélgetni de majd a következö talin potoljuk!nagyon örülök neki hogy ilyen hamar sikerült a baba!azért nekem te hihetetlen vagy!mert elötte egy honappal én ajánlottam neked a topicot és olyan jo hogy már taliztunk is!
köszönöm csajok hogy a barátnötök lehetek!nagyon szeretlek titeket!és ilyen talit még jo sokat szeretnék!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Még dobok fel nektek három képet!ezek most a kedvenceim amik a barátnm kislányárol meg rolunk készültek!
Szerelmem Chiarával Kép
Gyönyörüm Chiarával Kép
Dagi Chiarával Kép

Na mára elég is belölem!sziasztok puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Sajnos tényleg nincs sok időm, mert mindjárt indulunk...
Alig akart beengedni a babanet, pedig nem akartam elindulni egy utcsó bejelentkezés nélkül! :D

Virág,
de jó, hogy ilyen sokat irtál! Ez az igazi Virág! Nagyon jók a képek amiket készítettél a taliról, és a fiad nagyon édi! :)

Bufo,
köszi a véleményt a babakocsiról. Sajnos tudom hogy elég nehéz kocsi, de azt találtuk a legjobbnak.
Döntést még nem hoztunk a bolygó vagy fix kerekes között. Nekem Vivivel Hauck-om volt fix kerekes és mondjuk azt imádtam. Igen, az emelgetés néha nem volt egyszerű... Végülis a bolygósat is le lehet fixálni :)

Juci,
Vivivel megyünk Vásárosnaményba, fiúk nélkül. :roll:
Mennyire komoly Dudi abban a pirosban! Megzavarodok érte!!!

Titi,
nyugi, biztos minden rendben lesz!
Muszáj apudnak kimennie. Tudod azt mondják, hogy ilyenkor van egy gyászmunka amit el kell végezni... :(
A kollegáimmal voltam csak és a régi főnökkel (azóta ő már nagyfőnök lett :)). Az újnak nem szóltunk. Ez a "csapatról" szól. Tófeában voltunk. Telezabátam magam csúnyán. :oops: Annyira, hogy reggelizni nem is tudtam ma. :D
Vásárosnaményba laknak Karcsim szülei. Nyíregyházán túl van. Jó későn fogunk leérni, mert kb fél 10 körül tudunk elindulni. Karcsi bement dolgozni kicsit és mi elé megyünk, onnan indulunk...

Eszter,
mi is voltunk farsangon! Majd hétfőn rakok fel képet! Te is?? Mi volt Bálint??

Koda,
már nemsokára itt az idő! :D Annyira várom hogy megszülessen a kisfiad!
A piros nacit vartad Dudinak??? Hát, nekem tényleg kislányt kell szülnöm!!! Elolvadtam attól a ruhától!
Az igazság az, hogy már 4 kiló plusz van rajtam, de nem mondhatnám hogy a nagyrésze a mellemen van, úgyhogy szerintem biztos jó lesz a felső!
:oops: :D
Hogy miket kell vennünk? Még nem igazán tudom. Nekem szerencsére Vivitől a bútora megmaradt, igy azt nem kell. Kiságy, pelenkázó, és szekrény. Az unokatesóméktól kapunk állítólag egy csomó dolgot (neki most 3 éves a lánya és neki adtuk kölcsön mi is a bútort, azt márciusban kapom vissza). Február végén megyünk Egerbe hozzájuk és akkor tudom meg, hogy mi van.
Babakocsit mindenképp kell. Én is néztem a használtakat is, de vagy nagyon rossz állapotúak, vagy drágán adják szerintem! Ezzel meg úgy vagyok, hogy inkább megveszem 40 körül, és akkor vagy eladom majd, vagy megöröklik a rokonok...
Amugy a Bergonban az tetszett nekünk még, hogy nagy a fekvőfelülete, és nem fúj át a szél a fejrészén, mert van egy plusz téliesített rész amit le lehet csatolni!

Éva,
én örülök neki, ha irsz ide és tudjuk követni, hogy mi újság Veled!!!!

Zseppy,
jóbulást!!! Vigyázz magadra és gyógyulj hamar!

...most tényleg muszáj mennem!

Puszi mindenkinek,
Ági

Hétfőn jelentkezem!
csné
 
 


Sziasztok lányok! :)

Én sem tűntem el, néha-néha még olvasóba is jövök, most is átfutottam gyorsan a topicot....és hűű mennyi gyönyörű gyerek :lol: :lol:

Zsuzsa!!
Mennyit nőtt Áron! Hihetetlen...milyen komoly nagyfiús már:)

Dudorkánk is egy tündérlány :lol:
Ahogy olvas...istenem, nemsokára már az oviról írunk :lol:

Titi!
Nagyon-nagyon sajnálom, ami veled történik, és én már kezdem azt gondolni, hogy egyszerre két tündér mászik le a létrán hozzád, cserébe a két elvesztett szeretett személyért.
Hm...lehetséges lenne, lányok? :)

Jövök én is képekkel, de épp mamához készülődünk, úgyhogy ennyire futotta az időmből.
Írok majd bővebben is.

Millió pusszantás mindenkinek,
jó főzőcskét,

Ancsi és a fiúk :lol:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Hali lanyok!

Ezer bocsi mindenkito-i l,Koda neked megy a drukk,nem sok van mar hatra.Babasok vigyazzatok magatokra,probalkozok mindent bele,...tenyleg ne haragudjatok,de nincs egy percem se....

Nonstop targyalok kivitelezovel,gepeszeti tervet keszittetek,muszaki ellenort fogadtam,ingatlanosok kuldik a nezgelodoket(kutba esett egy eladas,majdnem osszejott),probalom osszepakolni a lakast es Mishal mellett ez nagyon nem megy.Es meg mindig meg van a napi 2-3x 2 oras seta,igy a napbol nem sok marad.Rendesen lelkiismeretfurdalasom is van,hogy nem Mishallal foglalkozom sokszor,hanem berakom a jarokajaba es probalok csomagolni,o meg tiltakozik.Nagyon edi amugy,imadom masaallah!
Ferjem jol lecseszett,hogy ne magyarul dumaljak hozza,hanem csak angolul...na ez se konnyumarmint mar ossze-vissza dumalok hozza,szegeny keverek nyelven fog megszolalni :lol:
A epitkezest jovo heten kezdenek mivel ilyen jo az ido....

Ja,Titi,gratulaok a hasznalatbaveteli engedelyhez,vegre az is megvan.

Kicsijuci!

Hivjal...tali szerintem mar a berelt hazban lesz,itt mar dobozok kozott elunk..bar ha olyan messze ki akartok majd autozni.Jo,azert nem a vilagvege,es nem csucsforgalomban hamar ki lehet erni.

Na,rohanok,hatha be tudok dobalni egy dobozt mielott nagyon megharagszik ram.

Ja,nektek mennyit hizik a babatok hetente??Mert mult heten csak 40gt es a dokino azt mondta,hogy az nagyon keves...most aggodom... :cry:

ANno panaszkodtam hogy Mishallal milyen nehez a nap,hat az semmi volt a mostani suritett napjaimhoz,...de egeszen jol birja...olyan edin vegiguli a targyalasokat is..csak nezi az embereket.Na,puszi mindenkinek...igerem mihelyt kikoltozom...eladom a lakast..lebonyolitok egy-ket dolgot gyakran jovok...talan egzser unatkozni is fogok.AZert olvaslak am benneteket is...kiveve most,olyan sokat gyartottatok.Puszi
momo35
 
 


Jó reggelt lányok!

Bizony, jó sokáig sikerült ma aludnom!

Aztán beszéltem apukámmal is, nagyon örült a kajcsinak meg a sütinek is, amit küldtem neki. Azt mondja, már evett is. Küldtem neki olyan kis puffasztott valamit is, azt mondja, azt rágcsálgatja.

Tegnap este 10-kor értek oda az évfolyamtársamék, és azt mondták, 2 hetente szívesen megteszik ezt a kicsike kitérőt, csak küldjek bármit, amikor és amit akarok!!! :)

Jaj, de boldog vagyok!!! Lányok, olyan öröm másnak örömöt okozni!!!

Elvileg jövő hét végén jönne apa, de azt mondja most, hogy olyan hideg van ott Hegyalján, hogy fél, ha otthagyja a házat 1 hétre, mi lesz. Mondtam, hogy szerintem semmi gond, azért olyan mínuszok nincsenek, hogy 1 hét alatt szétfagyjon minden a lakásban. Amúgy már mintha hangyányit jobban lenne. Tegnap végül volt kint a temetőn, mivel pont egy hete temették nagyikát. Azt mondja, iszonyatosan nagy a sár, de legalább kimozdult egy picit. Már fáj a háta a sok fekvéstől, amit nem csodálok! Kocsmázni még nem volt, hát, bízom benne, hogy ez az állapot (mármint a pia nélküli) sokáig fog tartani!

Ancsi, jó hallani felőled! Bár igazad volna! Tudod, én mindent lehetségesnek tartok, akár még a két kicsi angyalkát is, de majd meglátjuk. Egyelőre már egynek is nagyon-nagyon tudnék örülni!!!
A képeket nagyon várjuk!!!

Ági, de jó, hogy fogsz kapni egy-két dolgot a rokonoktól. Ez annyira jó, kár, hogy nekünk nincs a családban senki, akinek volna kisbabája. De mindegy, csak egyszer kell megvenni, aztán jó lesz a többi porontynak is, csak jöjjenek sokan-sokan! :)
Jó lehetett ez a kollegáris vacsi, azért jó, hogy gondoltak rád, és így együtt mentetek. A Trófeáról sok jót hallottam, egyszer mi is tervezzük, hogy elmegyünk. Mennyi időt lehet ott tölteni? Mert egyszerre annyi pénzt úgysem tudna az ember leenni. Vagy igen? Sokféle kajcsi volt?
4 kg Ági, az egyáltalán nem sok!!! Elvileg már a (te jó ég, már???) negyedik hónapban vagy! Sőt, mindjárt kezded az ötödiket???!!! Úristen, hogy szalad az idő?!

Virágom, Virágom, de jó, hogy újra itt vagy teljes életnagyságban köztünk!!!
És olyan jó, hogy feltetted ezeket a talis képeket!!! Nagyon szuperek lettek!!!
Ari vagy, a fényképarcom valóban pocsék!
De hogy írhatsz magadról olyat, hogy dagi?! Azt magadra értetted?! Olyan bolond vagy Virág!!! Nagyon jól néztél ki a talin. Bár az biztos, hogy mindenki tudja magáról, kinek mennyi az ideális, és ha te nem érzed jól magad, akkor hiába fogja mindenki azt mondani, hogy csinos vagy... és hogy állsz amúgy a súllyal? Elkezdted a fogyót?
Te ez a kis Chiara nagyon szép baba, de Nimródka milyen helyes nagyfiú! Később majd biztos csak úgy legyeskednek körülötte a csajok!

Virág, ezek szerint még mindig nem jött meg?! :( A fenébe, pedig már azt hittem, a bogyó helyre tett. Tudod, én picit még mindig mérges vagyok rád (de tudod, hogy szeretlek), hogy nem mentél el itt dokihoz. Tudod, hogy maximálisan segítettünk volna Neked benne! Jó volna már szerintem egy teljes kivizsgálás, nem lehet tudni, mi az oka ennek a rendszertelen és iszonyatosan hosszú ciklusoknak!
Meddig marad a párod távol? Szegénykém, biztosan nehéz lehet azért nélküle. A tesód végig kint marad veletek? És hogy csinálja? Itthon nem dolgozik? Vagy elengedik ilyen hosszú időre is? Miért nem maradtatok inkább itthon anyukádéknál amíg a párod külföldön van? Vagy ezen nem is gondolkodtál?

Zseppykém, de jó, hogy végre adsz magadról életjelet! Már annyira, de annyira hiányoltunk!!!
Mi történt, hogy begipszelték a kezed? Te jó ég, akkor biztosan nagyon nehéz lehet a gyerekekkel egy kézzel... És még meg is fáztál?! Na, akkor rádjárt a rúd mostanában. A mensi témában... mit mondott a doki? Felhívtad? Amúgy képzeld, nekem mindig olyan gyenge volt a vérzésem, hogy alig vettem észre, és mióta szültem, olyan, mintha dézsából öntenék, bár ez csak 2-3 napig tart így, de akkor is megterhelő. Talán nem marad mindig ilyen. Ez még csak az első mensid a szülés óta?

Bufo, ez az ebédkihozatal nagyon jó dolog. Én próbáltam már ezeket a kiszállítós cégeket, de nem igazán szerettem. Tudod, azok hidegen hozzák a kaját, becsomagolva, én meg jobb szeretném, ha frissen, melegen kapnám. Akkor lehet, hogy én is rendelnék néha. De így... pedig tudom, hogy frissek, csak nem tudom... nem olyan étvágygerjesztő számomra. De az is lehet, hogy nem a legjobbat próbáltam. Talán kísérleteznem kellene nekem is tovább.

Ági, talán Te kérdezted... most pofátlan módon én válaszolok... Koda Dudorkának azt a piros rucikát varrta! :) Annyira édes, nem?!

Eszter, már rettentően hiányoltalak!!! Úgy örülök, hogy itt vagy, de azt nagyon sajnálom, hogy vannan negézségek. Ugye azóta semmi barna és görcs?!
Tegnap hogy sikerült a farsang?

Momo, de jó látni Téged is! Na, lányok, gyűlik a csapat? Ha jönne Oné is és Rimar is, akkor szinte olyan volna, mint régen!!! :)
Gondolom, milyen kemény lehet Neked most ez az időszak, de nagyon ügyesen csinálod, csak így tovább! Nem is tudom, hogy bírod, csak ki ne dőlj! Az építkezést meg majd egyedül levezényelni! A férjed remélem, nagyon büszke rád! Az angol miatt pedig tényleg igaza van, Mishalnak tényleg nagy lehetőség volna az, csak hát Neked meg a magyar az anyanyelved, úgyhogy ez így biztosan nem fog menni. Az volna jó, hogyha ő beszélne hozzá angolul. Tényleg, ezt nem is tudod... a pároddal milyen nyelven kommunikáltok? Hol ismerted Őt meg annak idején?

Jucikám, ez a kajcsi, amit tegnap írtál, annyira jól hangzik. Már annyit terveztem, hogy nyitok magamnak egy "szakácsfüzetet", és a hallott jó kis recepteket bele fogom írogatni. Mert így csak elolvasom, és aztán milyen jó volna egyszer elővenni... akkor meg keresgélhetek.
Szóval holnap indultok?! Aztán jelentkezz majd be, ha megérkeztetek, jó?!
Nagyon jó utat, és vigyázz magatokra!!!!!!!

Jézusom, lányok, mennyit írtam, na jó, most eldugulok. Délután 4-re megyünk a párom szüleihez, mert szülinapozás lesz náluk. Szerintem én már csak holnap délután fogok jönni.

Ja, még a görbém...

Kép

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!csak gyors bejelentkezem aztán majd este jövök még!

titi hát magamra irtam a dagit!de engem nem zavar csak néha a képeken tök gáz,de amugy elvagyok!fogyot már egyszer kari elött elkezdtem de aztán mivel otthon nem lehet megállni ünnepek alatt az evést abba maradt!most meg hát azért nem merek ujra nekiállni a tornának mert hátha lakik itt bent valaki és nem akarok bajt!majd ha megjön ujbol nekiállok!tudom tudom hogy mérges vagy meg azt is hogy szeretsz!de engem most abszolut nem érdekel se doki se semmi!ne haragudjatok hogy ilyen butaságot irok de most probálom kikapcsolni az agyam!

régiancsi de jo hogy te is vagy!várjuk majd a képeket!

momo jo költözést neked!na milyen jo hogy mishal ilyen jol viseli a tárgyalásaid!nemsokára vége lesz és akkor pihenhetsz egy kicsit!majd ha lesz idöd akkor kérünk ám képeket

ági jézusom tényleg már a negyedik honap!ez tök hihetetlen!én olyan boldog vagyok hoyg van pocaklakod!a 4kilo meg szerintem semmi

puszi mindenkinek este jövök még addig irjatok sokat sokat

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok:)

Én is ideértem végre....Marci anyukáméknál. Persze pihenés helyett főzök, szervezzük a fürdőszoba felújításást. Szerintem 2 hónap múlva sem lesz kész......

Zsuzsa:)
Bármikor küldd csak át a képeket, semmiből sem tart felrakni őket:) Amúgy is olyan jó nézegetni benneteket:)
És nagyon örülök, hogy a ruci jó lett Áron babára. Nekem is tetszik benne :oops:
És igen, én főleg csak irányítottam a pakolást, de van olyan dolog, amit férfiember nem tud megcsinálni, mert nincs érzéke hozzá :lol: Így rám maradt néhány dolog. De ahogy lefeküdtem, jobban is lettem szerencsére. :wink:

Titi:)
Megkívántam tőled a piskótát, úgyhogy ma gyümölcstortát fogok sütni:)
És Március 11-re gyok kiírva. De persze attól függ, mit mérnek az Uh-on. Úgyhogy ki vagyok írva március 23-ra is:) Igazából a 11-e a valós dátum, tudom mikor fogant. Csakhát ugye nem lesz nagy baba, ezért mérnek kisebb adatokat. És így tolódik a szülés kiírása is.

Juci:)
Nagyon édes vagy, hogy felraktad a képet a kis ruháról! Kicsit tényleg nagy még, de legalább sokáig rá tudod adni. Úgy nőnek mint a gombák :)
Err a pánik dologra pedig figyelj oda! Nem hangzik túl jól ez a közlekedés iszony....nekem sajnos már csak a gyógyszerkúra segített abban, hogy fel tudjak szállni a buszra....ma már legalább eszembe se jut, hogy buszon utazok. Régebben....összestem, ha csak a buszmegállót megláttam :cry:
És igen, a baba miatt rendeztük át a szobát. Sajnos csak 2 szobánk van. Marci meg lassan 4 éves lesz, nem tehetem őket össze, mert akkor Marci nem tud játszani, a baba meg nem tud aludni. Úgyhogy egyenlőre Bence baba marad a mi szobánkban. A kiságynak csináltunk egy védettebb helyett.

Zseppy:)
Sajnos nem volt megoldható, hogy csak a saját orvosomhoz járjak. Bonyolult rendszer ez.....a táppénz miatt volt így sana. Meg a pecsétekért....de most már megvan az 5 db pecsét, így nem kell a másik dokihoz mennem. Mostmár csak és kizárólag a sajátom foglalkozhat valem végre.:)
És te voltál a dokidnál? Mit mondott a vérzésre?????

Eszter:)
Hogy van kismami? Ugye nincs barnázás meg semmi? A magnéziumot tessék szedni szorgalmasan:)

Ági:)
Voltam megnézni ma a babakocsikat....háááát...sajna nem találtam olyat, amit keresek. Vagy ha igen, 120 e ft volt :roll:
Nekem mindenképpen mózeskosaras kocsi kell, 3 funkciós, átváltható karos, nagykerekű. (borzasztó rosszak az utak itt nálunk Miskolcon, Marcit is alig tudtam sétáltani a kiskerekű babakocsival....). Ilyen meg nem volt. Ami tetszett bergon kocsi, az sajna mózeskosár nélküli volt. :cry:
Amúgy 40-50 e ft között volt az áruk. A neten viszont láttam megrendelhetőt, kedvemre valót, csak az meg baromi nehéz, 17 kg mindennel együtt. Bár ahogy ezeket a kocsikat kipróbáltam, nem tüntek könnyebnek :) Nekem mindegy, hogy 12 vagy 17 kiló, egyiket sem bírom el. Buszra szállást meg sem kísérelem :)

Virág:)
Nagyon köszönöm a dícséretet Marci nevében is. Sajnos eltörte a szemüvegét, így sokáig nem is tudta hordani. Szegénynek össze-vissza állt már a szeme....de ma végre megjavították a szemüveget, így remélem a kis szemének a kuszasága is visszaáll:)
Olyan jó, hogy felraktál ilyen sok képet!:)

Jelentem ODAÉGETTeM a piskótááááááááááát :evil:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hát lányok nem is látszik, hogy hétvége van, annyit írtatok. :D

Mi délelőtt elmentünk a Közlekedési Múzeumba, mert vonatkiállítás van. Hát rengetegen voltak, fél óra sorbanállás után feladtuk és inkább sétálltunk egyet a városligetben.

Ági
Jó utat nektek érezzétek jól magatokat! :)
Várjuk majd a farsangi képeket Viviről.
Szuper, hogy jól sikerült a munkatársakkal a vacsi. Mi is a Trófeába szoktunk menni a kollegákkal. Degeszre lehet enni magunkat. :)

Virág
Elszomorít, hogy a ciklusod még mindig vacakol és nem mégy dokihoz. :cry: Viszont azt is megértem, hogy most nincs motiváció, mert a párod messze van és még sokáig nem lesz.
Köszönjük a képeket, a tieid is jól sikerültek. :D
Tudod nekem a kilókkal kapcsolatban az a véleményem amíg a párodnak is megfelel, addig ne aggaszd magad.. :lol:

Ancsi
Hiányoltunk ám téged.
Remélhetőleg most már gyakrabban jössz.
Ti hogy vagytok? A fiúkkal minden rendben? Betegeskedést sikerült elkerülnötök?
Várjuk a képeket! :)

Momo
Na végre, már nagyon eltüntél. Még a heti 1 bejelentkezés is elmaradt.
Minden elismerésem a tiéd, a sok szervezés, tárgyalás lebonyolítása miatt. Nem lehet könnyü egyedül egy kicsi babával végrehajtani. Remélem a férjed büszke rád, e miatt.
Ügyesen tovább, a pakolással. Háhta hagy egy kicsit a kis Mishall. Ha átköltöztök akkor sokkal több időd lesz rá gondolj mindig erre. Meg fogod látni. :)

Titi
Nagyon örükök, hogy a papád, már kicsit jobban érzi magát. Gondolom ez neked is sokat jelent. Rendes a csoporttársadéktól, hogy benéznek hozzá, és elviszik amit küldesz.
Az ebéddel kapcsolatban én is ezért választottam ezt a megoldást. Ez mindig friss meleg még akkor is mikor hazaérünk vele.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bocsi el kellett küldenem, mert Áron felébredt és kihoztam a szobából, hogy ne sírja fel Dávidot is. Ha sok hiba és elütés van akkor bocsi, de nem olvastam át.

Titi
Jó szülinapozást!
Egy létrán két angyalka, nem rossz.:)
Remélhetőleg jó hamar jön mert nem szeretne sokat kapaszkodni, nehogy elfáradjon. Mikor kezdek neki ebben a hónapban? Jövő héten már jó lenne nem?

Koda
Ne légy szerény a ruhákkal kapcsolatban. Nagyon jó ízléssel válogattad ki melyik gyerkőcnek mi az előnyös. Még szép, hogy neked is tetszik. :D
Nálunk működik az egy szobában a két gyerek. Igaz kissebb a korkülönbség. Áron vígan alszik a zajban is.
Marci mennyire várja már a tesót, érdeklődik?
Babakocsi ügyben, tényleg amilyet az ember megálmodik vagy nincs vagy arany árban van. Sok sikert hozzá.
A piskóta miatt ne aggódj majd legközelebb sikerülni fog. Különben is az íze a lényeg. :D :wink:

Megyek szórakoztatom kicsit Áront, hogy ne érezze magát egyedül.
Puszi mindenkinek!
További szép napot!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt Lányok!

Hát ide találtam. Kicsit szétszóródtak a barátaim, így több helyre írok, de ez nem baj, hiszen talán új barátokat is hoz nekem ez a helyzet!
Próbálok bekapcsolódni a beszélgetésbe.
Addig azért írok egy kicsit magamról:

34 éves vagyok (lassan 35 )
Az első házasságomból 2 gyönyörű és okos lányom van, 15 és 10 évesek.
A második házasságomból pedig egy rosszcsont kisfiam, aki két éves lesz.
Igazából Balázs születése óta nem védekezünk, de 5-6 hónapos volt, amikor komolyan eldöntöttük, hogy jöhet a kistestvér. Még szoptattam Balázst 10 hónapos koráig és 2006 novemberig nem is aggódtam, mert tudtam, hogy a szoptatás okozta hormonális változások lassan alakulnak vissza. Novemberben mentem el az orvosomhoz , akkor még volt egy pici tejem. Kiderült, hogy magas maradt egy picit a prolactinom ami akadályozhatja a teherbe esést. Bromocriptint szedtem kb 1 hónapig és a laborértékeim normalizálódtak. Azért biztonság kedvéért készült egy hormonprofil és a párom is kapott egy beutalót az andrológiára. A férjem szerencsére teljesen egészséges, nálam kiderült, hogy alacsony a progeszterinem, tehát ezt még rendezni kellett. A ciklus 16 napjától szedem a Duphastont. Elvileg a 25. napig kell, de ha esetleg kiderül, hogy terhes vagyok, akkor nem tudom, hogy abba kell-e hagynom. Az előző hetem szintén vérvételekkel telt a 19-21-23 napon progeszteron néztek, az eredmény szerintem kedd magasságáben lesz meg.
Közben írtam Radványi doktornőnek, aki szerint szintén a progeszteron szint lesz a probléma. Javasolta nekem is a Maca Vibe-t, cickafark teát, akupunktúrát, homeopátiát.
A vizsgálatok szüneteiben azért nem volt eseménytelen az élet, mert először egy diónyi csomót találtak a mellemben, amiről kiderült, hogy csak egy kötőszövet szaporulat és nincs jelentősége, majd a pajzsmirigyemen találtam egy csomót, az egy cysta. Szóval nagyon ki vagyok vizsgálva.
Kicsit kezdek türelmetlenné válni és már borzasztóan útálom a hőmérőzést és a különböző testi jelenségeim megfigyelését.

Ma teszteltem egyet, de csak a magam bosszantására, mert igaz, hogy a ferti szerint a 10 naponvolt pé-em, szerintem csak a 12-13. napon. Szóval várható volt, hogy negatív lesz.

Éva

Kép
balimama
 
 


Hali!

Csak bekukkantottam,mindjart ebred Mishal. :lol:
Titi!
Ferjemmel angolul dumalunk,de nekunk 3 nyelven kell tanitani Mishalt,magyarul,angolul,es arabul.
En bevallaltam az angolt,magyart... :lol:

Mar tul vagyunk egy nagy setan,posta,zoldseges,jon anyukam es hoz kajat,hurra!!!Mar nagyon unom a kekszevest. :cry:

Holnap gondoljatok rank..szerzodeskotes a kivitelezovel inshallah ha minden jol megy.

Jo vasarnapot nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Balimama
De jó, hogy újra jelentkeztél.
Köszönjük a kis életrajzot. :D
Látom neked sem megy zökkenőmentesen a babára várás. Kívánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön!
Ha esetleg ne adj isten nem jó a vérvétel eredménye akkor mire lehet számítani? Újabb gyógyszerek...

Biztosan nehéz így bekapcsolódni hozzánk, hogy te sem sok mindent tudsz rólunk, ezért írok én is néhány sort magunkról:
Idén töltöm a 31 évemet. Van 2 kisfiam. Dávid 3éves, Áron 4 hós.
Hálát adok az égnek azért, hogy nekem nem kellet megküzdenem értük. A nagyfiam jött elsőre, a kicsi is az elhatározás után 4. hónapban jelezte, hogy ott van. Nem hőmérőztem és semmi egyéb dolgot nem figyeltem, csak akkor voltunk együtt amikor jól esett. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam ebben a dologban.
Dáviddal most kezdtük az ovit 2 hete, amit nagyon élvez.
Áronnak kezd kinyílni a világ egyre érdeklődőbb. Sajnos ő is kis oxigénhiány miatt enyhén feszes izomtónusú így vele is Dévényezünk heti 2x. Remélem hamar hat, bár én már most látom a javulást. Egyébként otthon töltöm a napjaimat "unatkozó" 2 gyerekes anyukaként.
Hát röviden ennyi. Ha kiváncsi vagy még valamire kérdezz nyudodtan. :)

Momo
Szorítok a kivitelezős megállapodáshoz!
Cseppet se aggaszd magad a nyelveken, ha mindenhogy beszéltek vele akkor gond nélkül fog menni mindegyik, mert ebbe nő fel.

Ma jön anyukám délután így lehet, hogy már nem jövök csak este ha van időm.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok én is végre, csak annyi a teendő. Itt van a párom unitesója, hozott 3 ajtot odafentre, lassan haladunk az emelettel is. Egyelőre az 5-ből 3 ajtónk lesz, úgy döntöttünk, fa ajtók helyett marad a fehér műanyag, lent is az van, meg végig műanyag ablakok, ne kutyuljuk őket. Arról nem beszélve, hogy mindenképp szabatni kellett, mert nem jól hagyták meg a szabvány lukakat, és csináltatnunk kell így is, úgy is az ajtókat (kicsik lettek az ajtónyílások).

Momo, nem tudom, hogy fogod tudni megoldani, de ez pl egy figyelnivaló dolog... ha szabványajtót akartok betenni, ellenőrizd, hogy jó méreteket szabjanak!!! Ha tudsz, akkor centivel mindig ellenőriztess mindent! Nem tudom, nekünk ez hogy lett eltolva így. Arról nem beszélve, hogy semmi sem egyenes. A falak girbegörbék, nehéz mihez viszonyítani.
Drukkolok a holnap miatt!!!

Momo, azért irigyellek ám a több nyelvűség miatt! Én csak hegebek, habogok angolul meg németül, pedig a párom német, de egyszerűen nem tudom elfogadni tőle a segítséget. Arra még nem válaszoltál, hogy hol ismerkedtetek meg? Azelőtt is beszéltél angolul? Vagy csak a párod kedvéért tanultál meg? Ne haragudj, csak annyira édekel!

Éva, örülök, hogy ide is benézel néha! Ezek szerint teszteltél ma?! :( Sajnálom, hogy negatív lett!!! De azért nagyon ügyes vagy, hogy a eddig meg bírtad állni a tesztelést. Így legalább megnyugszol, és tudod, hogy hogyan tovább. Vagyis nem! Hisz még talán korai volt?! Igen! (Na, akkor ezt most jól megbeszéltem magammal.) Remélem, nincs otthon több teszted, és kibírod még néhány napig. Jó nehéz ez a gyógyszer dolog, én nem is tudom, mi van ilyenkor. Kell tovább szedni?! Kedden ha meg lesz az eredményed, nem tudsz erre rákérdezni?

Koda, Te is odaégetted a piskótát?! :) Na, megfogadom Bufo tanácsát, legközelebb teszek alá sütőpapírt, pedig teflon a formám, de azért ártani nem fog!
Remélem, azért pihiztél is egy kicsit, hogy Marci a szüleidnél volt!

Bufo, jaj de jó, hogy már látod a fejlődést Áronkánál! Biztosan segít ez a gyógytornász! És hogy viseli Dávidka, mikor ott van?! Le tudod kötni?

Virág, ígérted, hogy jösz még este, aztán mégsem jöttél! Ejnye-bejnye!

Juci, na, szerencsésen megérkeztetek? Úgy várom, hogy jelentkezz!

Ági, hogy sikerült a hétvége?

Na, megyek, még fel kell mosnom... jelentem, apósom ma megint itt volt, ismét cigiszagú lett a lakás, de emiatt már nem hőbörgök, mert csak magam stresszelem vele, és lassan nem lesz egyetlen valódi színű hajszálam sem (na, nem mintha a festék alatt látszódna).

További szép estét mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, most hívott Eszter, hogy bent van a kórházban, meghalt a babája! :cry: :cry: :cry:

Azt kéri, ne keressük most, ő fog jelentkezni, amint felállt!

Istenem, lányok, miért történik ez?! Miért ilyen kegyetlen az élet?! Aki ennyire vágyott rá, aggódott, izgult, imádta a picit... de azt hiszem, nem firtatom tovább, mélyen letört a tragédia!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok!

Borzasztó, ami történt! Annyira vágyott rá!
Nem is tudom, hogy lehet ezt feldolgozni!
Tudom, hogy ez nem segít, de mélyen együttérzek vele!

Éva

Kép
balimama
 
 


Igen Éva, nagyon vágyott rá! Nagyon-nagyon bízom benne, hogy fel fog tudni állni idővel, és újra a régi Eszter lesz. Biztos vagyok benne, hogy nagyon megrázza most ez, csak ne adja majd fel!

Rögtön Ági jutott eszembe, akinek hasonló eset után rögtön sikerült a baba. Hisz emlékszel Éva! Bízom benne, hogy Eszternek is ilyen könnyen fog jönni a kárpótlás!

Egyszerűen nem térek magamhoz. Miért van ennyi vetélést és betegség mostanában?!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Hát, nem gondoltam, hogy ilyen rossz hírre kell jönnöm! :(
Annyira nagyon sajnálom! Én már úgy örültem a babájának! :(
Jaj, istenem, szegénykém...
Igen, remélem én is, hogy hamar jön a kárpótlás neki.
Eszternek ez nem a második baba akit elveszített??
Titi, mást nem is tudsz róla, csak ennyit, hogy meghalt a baba? Hogy derült ki??

Mi amugy hazaértünk, majd holnap irok nektek...

Puszi,
Ági
csné
 
 


Őszintén lányok... szinte azt sem tudom, mit beszéltem vele, úgy elérzékenyültem, és megrázott!

Arra emlékszem, hogy kórházban van, és hogy holnap lesz a műtét.

Pedig kérdeztem tőle, hogy mi történt, de lányok, mintha meg sem hallottam volna... ne haragudjatok, tudom, hogy tőlem várnátok most a híreket, én meg ilyen bamba vagyok! De majd elmeséli ha jön. Remélem, hamarosan majd visszatér közénk! Csak teljen el egy kis idő! Minél hamarabb és gyorsabban!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!jajj ezt nem hiszem el!szavakat sem találok!ugy sajnálom!ááá nem tudok mit mondani megyek is!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jaj lányok ezt nem hiszem el! :cry:

Borzaztóan sajnálom Esztert, úgy örült a babának és nagyon akarta.
Mondjátok meg miért történik ez? Olyan igazságtalan az élet, hogy ennyit kell szenvedni.

Eszter
Lélekben veled vagyunk! Nagyon sok erőt kívánok, hogy túltedd magad a tragédián! Légy erős, holnap! Sokat gondolunk rád és várunk vissza!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok, Lányok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de ha megengeditek, néha irnék ide is, mert nagyon szeretem a lányokat, és nem szeretném megszakitani a kapcsolatot. Persze, csak ha nem zavar titeket!

Most azért irok, hogy elmondjam, mennyire örültem annak, hogy Titinek a problémája megoldódni látszik, és erre az Eszter esete nagyon lesújtott :cry:
Titi, légy szives bármi eszedbe jut abból, amit Eszter mondott, ird meg!! Annyira sajnálom, és gondolatban fogom a kezét, és ha tehetném, átvállalnék a fájdalmából!

Ildikó

KépKépKép
ildiko74
 
 


Jó reggelt lányok!

Látom, mindenkit megrázott a hír... nem is csodálom... de bízom benne, hogy ma megjön Eszter, a segítségére lehetünk majd. Remélem, hogy fog tudni erőt meríteni belőlünk. Mármint hogy tudunk erőt adni neki.

Ildikó, jó téged itt is látni, gyere csak nyugodtan, biztosan nem lesz kifogása a lányoknak sem ellene!

Juci, örülök, hogy megérkeztetek Debrecenbe! Majd beszélünk... most picit én is csendesebb leszek. Ezerrel gondolok Eszterre! Tegnap írtam neki egy sms-t mindannyiunk nevében!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Nagyon köszi, hogy a mindenki nevében írtál Eszternek.
Érthető, hogy csendesebb leszel. Szerintem mindenki így tesz.
Végül hová ment, melyik kórházba? Litte dokija elvállalta múltkor(terhesgondozás...), most is hozzá ment?
Jaj úgy segítenék neki, remélhetőleg hamar túl lesz rajta. Nagyon sokat gondolok rá én is.

Ildiko74
Üdvözöllek a köreinkben. Gyere minnél gyakrabban, nem zavarkodsz! :D

Juci
Jó pihenést otthon, érezd jól magad!
Néha tessék bejelentkezni, mi történik veletek! :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!huh nekem valami szörnyü északám volt!este annyira letaglozott eszterröl a hir hogy alig aludtam mire nagynehezen elaludtam azon kaptam magam hogy már megint ébren vagyok!jajj szegénykém remélem hamarosan jön ismét közénk hogy ne egyedül maradjon a gondjaival és mellette állhassunk!

kicsi jo pihenést nektek debrecenbe!töltödj fel!

ildiko üdv itt is köztünk!

titi köszi szépen hogy irtál sms-t mindenki nevébe!olyan aranyos vagy!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Nem gondoltam,hogy ilyen szomorú hírre jövök vissza!Nagyon sajnálom Esztit!Teljesen kiakadtam!
Titi!
köszi,hogy tartod vele a kapcsolatot!Remélem hamarosan visszajön közénk!

Zsuzsa!

Éjjel veled álmodtam(pedig nem is ismerjük egymást személyesen)!Nem tudom terveztek-e még újabb babát,de álmomban kislányt vártál!


Február 22-én megyünk 4D-s uh-ra!nagyon várom!


Mona
monaszisza
 
 


Na, Bufo, hallod ezt?! :) A végén még jön egy kislány is!

Lányok, rólam is álmodhatnátok valami jót! :)

Mona, ez szuper, 22-e mindjárt itt van!!! De jóóóóóóóóó!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Még meg sem köszöntem, hogy ilyen kedvesen fogadtatok! A tegnapi tragédia után csak Eszterre tudtam gondolni.

Zsuzsa!
Bizony egy kislány még hiányzik a fiúk melől! :lol:
El sem hiszed mennyire mások, mint a fiúk!

Juci!
Biztosan nagyon jót fog tenni neked, hogy kiszakadhattál az otthoni mindennapokból. Néha én is úgy érzem, mintha minden napom pontosan ugyanolyan lenne. Csodákat tud tenni akármilyen kis változás.

Titi!
Én megszavazok neked egy kisfiu-kislány párost, akár egyszerre is! :lol:

Ildikó!
Nagyon örülök, hogy Te is itt vagy. Nem akartam elszakadni Tőled!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Úgy örültem, hogy van egy kis időm írni nektek, de valahogy minden gondolatom elszállt, ahogy az előbb olvastam Eszterről.
Annyira sajnálom.
Hányadik hétben volt?

Nagyon szomorú vagyok,
nem tudok írni.

Később még jövök.

Puszi mindenkinek.

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Én is olvastam a tegnapi híreket, csak most lett kedvem írni:(
Titi!
Köszönjük, hogy írtál neki a nevünkben is! Remélem mi is és a családja is átsegíti a nehéz időszakon.....



Titi:)
Én nem akartan leírni neked, de mivel kérted én ezt álmodtam néhány hete rólad: ikreid lesznek! Ha hiszel nekem, ha nem, tényleg ezt álmodtam:) Amióta feljött ez a téma, csak itt nevetgélek magamban, de most már nem bírtam ki, hogy ne írjam le. (kisfiúk......) :)


Éva:)
Köszi az összefoglalót magadról, így már totál képben vagyok:) Az én történetemet olvashattad nemrég.....

Ancsi:)
Azért olyan jó, hogy előkerültél te is!
Mesélj már nekem: nálad ki hol alszik? A fiúk együtt alszanak? A kicsi veletek? Vagy hogy van ez? A két fiú megfér egymás mellett? nem zavarják egymást?

Zsuzsa:)
Tök jó, hogy neked a srácok így elvannak egymás mellett. Nálunk ez nem kivitelezhető, Marci köztünk alszik.....nappal viszont a kisszobába játszik ovi után és nem halkan.......szóval bárhova teszem a kiságyat, sehol sem jó igazán. Már látom, hogy én fogok a kicsivel vándorolni éjszaka hol ide-hol oda......Egyenlőre a nagyszobában lesz a kiságy a mi ágyunk mellett. Marci meg vagy marad küztünk és elviseli a sírást éjszaka, vagy ha unja, kimehet a szobájába, ott is van ágy....vagy én megyek ki a kiszobába Bencussal :roll: ......

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: