Új privát üzeneted érkezett!

Gabus, nézd csak, mit vettem ma Benyónak? :wink:

És Sasha, akartam még írni neked, hogy ezek a kajálós képek nagyon durvák. :) Mi ez a zöld papi???? :P

Kép
Vendég
 


Eszti fürge róka lábak surranó kis árnyak:):):)...Surranó kis Benyók:)..Tényleg Ő már megy ugye?Vagy nem? Én lánykám még nem megy csak kúszik mászik, de azt olyan seperc alatt, hogy utolérhetetlen:). Egyébként nekem is tetszik ez a bújócskázó cső:) vagy mi a szösz és szerintem ismervén az árakat nem vészes a 10 e.:)..Ti valahol próbáltatok már ilyet? Márhogy a kissrác?Ez most lehet h hüle kérdés lesz, de: Mi van ha leül a közepén és nem akar onnan kibújni:)?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ja egyébként sok mindenben én is paramaminak számítok szerintem. Gondolom ez az iménti kérdésből nem derült ki:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 

 
 

Mák, igen, Benyó már jár - elég régóta.
Ha leül a közepén és nem moccan, akkor kimegyek főzni, de előtte leszigetelem a két végét, hogy ne tudjon kijönni...höhöhöhöhö :oops:
Vendég
 


Ilba írta: „Cool, de jó, hogy írod az úszópelust, meg kell, hogy nézzem, hogy Benire rámegy-e a tavaly nyári még.”

A tavaly nyári? Benire? Látom már, Nokinak lesz hamarosan úszópelusa is…hihi

Sasha, a spenótos Gabis kép láttán kifejezetten a csontjaimban érztem a fájdalmat, mikor a maszatos ujjait a méregdrága babakocsin láttam pihentetni… :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha, köszi a maszatolós képeket. Édik DE, az én lányom már nem ennyire bébi. Ő azért be tudja juttatni a kaját a szájába, főleg ha ízlik neki.
Egyébként én meg kajával mászkálni nem engedem. Van hogy asztalnál eszünk, van hogy a konyhában a földön, mert akkor jól elhülyülünk a sütő ajtaján a tükörképpel,...de no mászkálás.

Mák, szerintem ez a follow up milk a babatej! De, végülis részemről mindegy. Ügyes a lányod, az enyém még csak kapaszkodva járkál, de azt se nagyon szeret. Inkább mászik, de azt szaporán. Sebaj, semmiről sincs lemaradva.

Ezvicc, a párod mindent be tud vinni ami hiányzik esetleg. Legyen meg az első ruhácska a többi meg pótolható szerintem :roll:
Hm, ahogy olvasom én mákos vagyok, mert 3 ágyasban cseppet sem zavart a tömeg. Pedig elég szégyenlős vagyok kórházon kívül. Az influenzajárvány ha lesz itt (és nem csak a média hisztériája éri el az embereket) akkor az Istvánban is tilos lesz a látogatás. A babákat meg védi az anyatej. Az nem valószínű, hogy a dokik csak azért mert "alternatív" kórház veszélyeztetnének az újszülötteket....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


A tápis topikban a dobozban kapható kész tápszert nevezték babatejnek. Amit már nem kell vízzel keverni, hanem egyből iható. És 4 hós kortól adható.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa megválaszolta a zöld trutyi titkát...
Egyébként Cool, a babakocsinak az a része amit tényleg össze spenótozott, két tépőzárral le lehetett venni és rörpült is a mosógépbe. Az a sz@r babakocsi (ami egyébiránt még mindig babakocsi, a többi tönkrement, még a minap általam "reklámozott" esernyőkocsi is, pontosan tegnap délután) még mindig egyben van és semmi baja...

Natasa!
Az a baj, hogy sokáig nem volt etetőszékünk, így az egyedül evést is elég későn kezdte, de akkor hagytam maszatoni, hogy ismerkedjen az állagával... nem hagyta ki.

Kép
sasha
 
 


Ilba,...ha ezt tudom! Én szeretem a pizzát. Don Pepét is! És Szonja is szereti a szélét,....no, majd legközelebb reszkess :wink:
N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Esztipeszti az tök jó. Nálunk Fanni csak kapaszkodva oldalaz egyenlőre, de hát ezt már jó ideje csinálja, gondolom előbb utóbb menni is fog. Először dec. elején állt fel, így ránk támaszkodva, azóta már hajaj...úgy bírom áll, tapsol és ilyenkor teljesen elfelejti, hogy jé nem kapaszkodom anya:).Aztán észreveszi, aztán popira huppan. Kedden az egyik nagymama felé ment pár lépést úgy, hogy kapaszkodott a kezébe, de azóta ezt még nem tette..Mi meg nem eröltetjük:).De azért nagyon várjuk már:).Már az is olyan nagy élmény, hogy szoktunk vele mászva kergetőzni:).Ez egy elég vicces játék szerintem..:)Úgy iszkirizik ilyenkor előlünk:).A főzés nálunk is külön élmény vele:), folyton bevon valami játékba:) és nagyon kell figyelnem miközben a gatyám szárán kúszna felfelé, hogy le át ne essek rajta miközben nyüzsgök:)..Általában ez időben szokott a kishölgy kompozni. Mondjuk arra már rájöttem, hogy ilyenkor +50 cm-t nyúlik a gyerek magához képest. Első alkalommal magára borította a lepucolt zöldség héjat:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Natasa szerintem ahány babus annyi féle. Néha meglep, hogy mennyire gyorsan megnőtt..szoktam nosztalgiázni az olyan igazi kis pici képein. Menni ő is csak kapaszkodva megy, de ezt az ácsorgást próbálgatja..vele meg inkább pont az a baj, hogy sokszor menőzik és még azért nem tud olyan biztosan megállni. Mondjuk kipp-kopp szerencsére egyszer dobta el magát durván, hát le is hidaltam ott helyben, de semmi baja nem lett végül.

Egyébként a tegnapi mese témára visszatérve az a +hosszabb mese olvasás nálunk úgy alakult ki, hogy nem volt hajlandó elmaradni a kiságyba, csak ha ott ücsörögtünk vele és dumáltunk neki. Előtte állandóan bbesátorozott közénk az ágyba és a napközbeni alvások idejét is ott töltötte. Próbáltuk visszaszoktatni, de rendkívüli kitartó módon órákon keresztül képes volt úgy ordítani, hogy közben szakadt róla a víz. Aztán amikor egy ilyen alkalommal négykézláb került ki a2x2 m-es ágyunk szélére és ott kaptam el, beparancsoltuk a kiságyba. Nagyon nehéz erre rávenni. És egy idő után minden alvásnál nem tudtunk mit dumálni fél órán keresztül így jött a meseolvasás. Ez bevált. Azt nem tudom mennyire figyeli, érteni nyilván nem nagyon, esetleg egy egy szereplőt, amit képen is nézegetünk, de ahogy dumálunk arra figyel, megnyugszik, nem hisztizik és végül elalszik. Az igazi meseolvasás az nálunk is képnézegetős. Mi először elolvassuk, aztán részletesen átnézegetjük a képeket. Én leginkább ezt a Cini egérkés könyvet szeretem. Tisztára mint a keresztgyerekeim mindenféle kifogást talál az alvás ellen. Aztán végül csak elalszik.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sasha, de jó, de jó! Már komolyan azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen .....keresema megfelelő szót :? Aztán vagy sajnálnak, hogy ennyit takarítok (pedig szerintem nem olyan sokat) vagy meg hogy mekkora kosz lehet nálunk (pedig nincs, főleg ott nem ahol a gyerek mozog). Kezdtem rosszul érezni magam :shock:

Mák, Szonja kapaszkodva lábujjhegyre áll és már le tudja szedni az asztalon meg konyhapulton levőket. Így a kések és egyéb eszközök kimondott figyelmet igényelnek :!: Mi együtt hámozzuk a krumplit,....én a földön ülök ő meg a tisztákat tanulmányozza. De, tegnap kipakolta a hagymáskosarat!
Ma viszont ismét másfél órát játszadozott Szonjaapa még nem összeválogatott megszáradt zoknijaival :lol:
Legújabb kedvenc egy labda! Az udvaron találtuk,...valószínűleg az oviból került át. De, mivel szonjecnek nagyon tetszett megmostam és most gurítunk vele meg dobálni is tud csak nem jó irányba :) Aztán ha majd megunta visszakerül az oviba :oops: Egyébként én is gondolkodom olyan szarvacskás gumilabdán, mert nekünk csak a létező legnagyobb gumilabdánk van (Fitball), de azt hozzám méretezték nem Szonjechez.
Tudja vki hol lehet olyat kapni,...azt a szarvasat?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mák,
írtam mail-t a freemail-edre.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tavalyi úszópelus Benire? :lol: :lol: :lol:

Sasha,
jók ezek a maszatos képek! 8)
Hogy van a kis beteged?

És Áron? És Sajti? És a többiek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Mák, nincs benne semmi izé. Érted. Szóval csúnyaság.

Ezvicc,
olvasom, hogy a Dél-pestiben szültél, arrafelé is laksz? Rémlik, mintha már egyszer kérdeztem volna, de nem emlékszem pontosan. :oops:
Drukkolok én is!!! De nem korai még egy picit a mostani hétvége?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mák, de ha csak a hangotok a lényeg Fanninak, akkor akár a hvg-t is felolvashatnátok neki, vagy valami érdekfeszítő krimit, nem? és akkor mindenki jól jár, a szülők is, akiknek ilyesmire (=olvasgatni a maguk szórakoztatására) nem szokott idejük lenni :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, nálunk Szonjaapa szokott nem Szonjás dolgokat olvasni Szonjának :lol:
Találtam füles labdát,...ráadásul itt van Gödöllőn :D Juhé!

Meg ezt kapta,...végre nekem is tetszik noha szines :oops: Csak Szonja nem felépít hanem inkább egymásba helyez. Meg a legnagyobbat rárakom a fejére és egyensúlyoz,...meg röhögünk. Ja, nálunk is menő a fogócska főleg, hogy már van elég hely,...egybekötjük bújócskával :wink:
Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa!

Szerintem nem csak mi engedtük a maszatolást. Igazándiból a Gerginél is fogom engedni, ha már célba talál az étellel, addig meg etetem tisztán. Tudod, azért 4 kezem nincs... Egy-egy vacsi alkalmával etethetném mindhárom gyereket is meg magamat is, csak azért, hogy tiszta maradjon a tányérok környéke... bár Gabi már aránylag szépen eszik, csak az a rossz szokása van, hogy bármilyen zsíros, maszatos a szája, azt kapásból a vállán, felkarján lévő ruhadarabba törli, őrá csak folyton rá kell szólni, hogy van szalvéta. Dani is olyan maszatolást tud rendezni.... nem bánom, épp elég a Gergit és magamat etteni egyszerre...

Kis betegem az első alvásórájában 4x ébredt, utána kb 10 percenként kellett bemenni hozzá és simizve aludt vissza. Ezt csinálta összesen 12-15:30-ig, aztán még két órát feküdt... most rosszcsontkodik, de bágyadt nagyon. jajj, Gergi...

Kép
sasha
 
 


Natasa,
szép ez a toronyka, hol és mennyiért kapható?
Meglesz a nagykocka, talán keddre ide is ér, de anyám azt akarja, hogy az ő nevében is vegyek valamit Leventének, s pont valami poharas toronyépítőn gondolkodom.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Sasha,
szegényke! Olyan elesettek tudnak lenni!

Ezt találtam, nagyon aranyosak:
http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/html ... 4228534954

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi, ezt ajándékba kaptuk, de itt láttam:
http://berchet.hu/


Sasha, Gerginek gyors javulást! Azért ha már rosszalkodik az biztató, nem?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Taliképeim

Egy mosoly fokozatai a la Szonja:
Kép Kép
... és egy ráadás
Kép Kép
Amilyet Beniről már máskor is csináltam:
Kép
Majdnem olyan (ez a decemberi)
Kép
folytatom még, csak Julcsi fürdeni és aludni akar már. Ha jól értem...
jumam
 
 


Sziasztok,

ma megjártam a dokim.
Baba jól van, 160 a szivhangja.
20-án megyek AFP-re.

Tegnap vettünk cipőt. Ugyanaz a márka ami volt neki (super fit). És hála annak a jóságos istennek ákciós volt.
10 rongy helyett 6 e. Ezt a Pólusban vettük, úgyhogy át sem mentünk a siesta outletbe.
Azért még a C&A-ba benéztünk. Vettünk bodykat meg egy marmert :)

Peszti,
tök szupi az a kukac :)

Mamac,
hogy vagytok?

Holnap megyünk farsangra. Sógornőm fiainak lesz.

később bekukkerolok

Kép

Kép
sajtine
 
 


Dani a betegem... de köszönöm...
Elkezdtem köhögni és közben fáj a tüdőm és a torkom :?

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Gabus ok, meg fogom nézni.

Natasa: Én spec. nem sajnállak és nem is gondoltam, hogy kosz van nálad, inkább őszintén szólva csodállak az energiáért amit utánna bele tudsz tenni a babus és széke letakarításába,ami azért szerintem nem is olyan eccerű...pláne mondjuk Szonja hajából kiszedni mondjuk egy jó kis spenót zöld valamit....hááááát..vagy ő oda nem ken semmit?Mert akkor viszont nagyon rendes kislány. Bevallom őszintén kacérkodtam a gondolattam, hogy csak úgy eléteszem a dolgokat aztán hadd lássuk mit csinál, de eddig még ilyen élesbe nem mertem ezt megtenni.Mert szerintem az után fürdetni kéne és hát az elég macera...
Fanninak az első dolga szokott lenni, hogy megfogja a fülét, haját és persze még mellé, hogy a szájába tömi az előkét, hogy a ruha sem maradjon ki a jóból...
Ezt a fejretevős dolgot mi is szoktuk hátszani:).Nagyokat kacag, pláne ha leesik. Mondjuk ennek örömére a sapkafelvételen sincs balhé vele, mert azon is nagyokat kacag:).

Tényleg ti ezeket a foltokat mivel szeditek ki a ruhájukból? Mert ariel ide vagy oda, vanish mosószappan szintén zenész, azért van eg-két folt ami ugyan csak nem jön ki.

Coolsa: igen tudom, ezt dokink is mondta:):):):).Én úgy vagyok vele, hogy szívesen olvasok mesét neki, meg cenzúrázom is közben:). Igazából időnként ismétlem a könyveket és gondoltam mire oda jutunk, hogy igazán érdekli és hosszabban figyel már, van ami addigra rá is ragad. De ha nem akkor sem baj:).Azt az időt rászánom, olyankor nincs hvg, nőciknek való újság, az a kétszer fél óra naponta neki van meséből.Igazából az előzetes küzdelmeket tekintve, az órás hisztikkel, nem túl nagy fáradtság nekem. Van hogy mondókákat olvasok fel neki, van van hogy énekelgetek. Változó. Lényeg, hogy bent tudjam tartani a kiságyban és ne rajtam csüngjön. Azért attól függetlenül, hogy Ő itt van velünk mindig van időm olvasni is, vagy olyasmit csinálni ami engem érdekel, amellett, hogy sokat játszunk is:).

Sasha jobbulást a kicsinek!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Jumam, azannyát, Szonjec tényleg mosolygott rád. Nem baj, ha most egy kis ideig nem szólok hozzád, ugye?

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, Cool köszike a képeket :D

Kép

Kép
sajtine
 
 


Mák, lehet, hogy Natasa (én válaszolok helyette, mint a szóvivője) szóval lehet ám, hogy csal, mert a spenótnál pl nem engedi szabadjára kislányát maszatolni, csak a darabosabb és ezért kisméretű ujjacskák által is bejuttatható ételeknél, mint pl banán. Ha mégsem így van, legfeljebb majd átszervezésre hivatkozva elbocsát szóvivői állásomból...

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha, bocsesz, de szégyen, nem szégyen én a te fiaid meg Kormiét valahogy mindig keverem. Mint ahogy Bubit meg Tücsit :oops: És még csak terhes sem vagyok, hogy ráfognám :wink:
Sajti, kép a babatyról nuku?! Mik lesztek a farsangon?
Mák, valahogy Szonjec ruhái nem foltosak. Ami meg igen az nem baj,....amolyan dobandó darab,....szerencsére csak pár ilyen van. Én kb egy hónapja mosódiókivonattal mosok /uffff, nagyon bio vagyok 8) /// Egyébként előtte Ariel.
Szonja akkor kapkodta a fülét meg a haját ha már nem akart enni. Ezt most úgy jelzi, hogy tépi le magáról az előkét. Ha meg nagyon koszos a haja akkor úgy is apa fürdeti :lol:
Jumam, köszi, ez aranyos sorozat :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, helyesen szóltál!
Egyébként pont az a problémám, hogy mióta Szonja csak egyedül hajlandó enni nagyon meg kell gondolni mit adok neki. Így most nuku spenót pl. De nem kell agódni, nme lesz hiánya semmiben :P
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa!

Ha tudnád! :lol: :lol: :lol:
Nem a Kormi és az én fiam nevét keverted össze... csak az én 3 fiam közül a két kicsiét... Most aztán jól meg vagy keveredve mi? :twisted:

Kép
sasha
 
 


Sasha, nem szép dolog így kiszúrni a kisebbel, hogy ilyen sok fiú, meg Korminál is.... szégyelljétek magatokat :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sasha, ennyire azért nem vagyok dinka. Azt írtam/akartam írni, hogy a TE fiaidat is keverem meg Kormi fiait is keverem. No!
Ha Eszti tegnap tejberizsezet akkor én ma kenyeret ettem vacsira,...nem keveset :oops: :P :evil: :cry:
Eszti, akartam is kérdezni, hogy hogy állsz közérzetileg meg mérlegileg,...bár ahogy a bulira készülődsz annyira nem lehet rosszul :) Továbbra is csodálom a kajaadagod. Én figyeltem, de tényleg! Nem ettem kenyeret, tésztát, édeset,....és nem is ettem sokat /kóvályogtam is eleget/ erre,...fél kilót HÍZTAM :shock: Ilyen nekem csak a nehéz napok előtt volt /3kg + is befigyelt víz formájában/, de most szó sincs erről. Ha legalább operaénekes éennék vagy duci modell,...... :(

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nem tudok elszakadni a témától,....takarítás Szonja után:
klikk, tálca lepattint, elmos, klikk vissza.
Gyerek keze, szája csapnál megmos, megtöröl. Ez akkor is így van ha nem ő maszatol.
Ja, a sorrend fordított. Előbb Szonja utána tálca :wink:
Az előkéje meg mosogatáskor elmos,...ugyanis gumiból van :wink:

Pá! Téma lezárva :P

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
megnéztem a berchet oldalt, hű, nem semmi, gyönyörű dolgok vannak ebben a márkában.
pl: http://berchet.hu/pics/s_227418.jpg
Csak nyerni kellene hozzá a lottón.

Nyomorultul vagyok két napja, így szánombánom, rossz anya vagyok, de kimaradt a fürdetés. Kicsi pizsiben, de még 2 órán át úgyis nyúzza az idegeimet.

Délután a szokásos, mégis mi van a szájadban, babú kérdésre a válasz a szemüvegem orrtámasza volt, megint csináltathatom meg.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi, nekem is tetszenek főleg a szinek /nem harsány/ meg a formák /inkább lekerekített/.
Most a gyerekek után anyukák betegszenek meg?
Nem tudom nálunk mi lenne ha kimaradna a fürdés,....Szonját kiszívja avíz meg a nagy hancúr a habokban,....így könnyű az elalvás. Pihh, beszélek holott ezeket nem is én csinálom. Szóval lehet Szonjaapának nincs is olyan nehéz dolga? :roll:

Kép Kép
natasa1975
 
 


[quote="natasa1975"] írta:natasa1975a te fiaid meg Kormiét valahogy mindig keverem
N.


Na, nekem ebből az jött le, hogy kevered kavarod, azt, hogy kit kivel az már nem derült ki :lol: :wink:

Egyébként én is hasonlóan tisztázom őket etetés után. Csak nekem van egy jó kis rongyom pont erre a célra. Mikroszálas kendőcske bevizez, kicsvar, majd jól letörlöm vele mindenki kezét-száját, aztán mehetnek isten hirivel... persze ha nagyon gáz akkor utána rendes kézmosás is van, de addig se kenjenek össze mindent. tálcát meg én is hasonlóan ...
Meg egyébkiránt néha totál fárasztó folyton maszatolásellenes intézkedéseket tenni. Pl 1 órán át küzdök, hogy ne maszatoljon... inkább maszatoljon 1 órát magának addig is pl mosogatok... aztán az a 10 perc takarítás már nem oszt-szoroz.

Kép
sasha
 
 


Cool, hja, van ahol a 3 már tömeg, de azt egy kissé intimebb témában szokták felhozni...

Kép
sasha
 
 


Sasha /életem első nagy szerelme /óvodáskori/ meg Szasa volt/,....nálunk most megy a "tanulunk kezet mosni" akció. Tudod, én még nagyon ráérek. Egyébként nálam is működött A rongy :wink: A paradicsomos dolgokat kell csak jobbn súrolni mert azok beszívják magukat a műanyagba. Pl az összes kanál kissé piros :twisted: Most már inkább fém kanalat használok, de megesik, hogy a másik kerül a kezembe.

No, Szonja kiszabadult a fürdőből,...anya beszabadul. Jéééh!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sajtine bocsi hogy esetleg hüleséget kérdezek ez is betétes cipő mint a siesta?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ez a fránya babanet, úgy látszik este nem bírja a terhelést.

Most én kérdezek főzőset. Mit lehet csinálni és hogyan gesztenyéből a babáknak? Eszti help me!

ésatöbbi kép:
Livi fent: Kép
Livi lent Benedek által takarva:
Kép
És teljes egészében:
Kép
Julcsi a hódolók gyűrűjében:
Kép
Amikor a másét szeretjük :wink: :
Kép Kép
Aludjunk drágám, itt úgysincs semmi érdekes!
Kép
Kép Kép
Na én ezt most jól elfenekelem!!
Kép
A téma: ki hol tanult, ki milyen nyelven nevel...
Kép
Csupaszem
Kép
Kifeküdve, csak nőiesen
Kép
Kép
Blablabla
Kép

Ezek meg itthoniak.

Kb 3 percre hagytam magára és ez lett belőle:
Kép
Fodrászat (előjegyzéseket felveszünk!)
KépKép

A nappali padlója (a konyhai tesója)
Azért szeretem a legjobban mert foltos :oops:
Kép

Fog erre járni egyáltalán valaki????????????????????
jumam
 
 


Jumam, milyen gesztenyéd van? Van a sima gesztenye, héjastul és nyersen, meg van ugye az előre főzött, morzsolt, vagy egyben van.
Én előbbit vettem, keresztben bevágtam, és kb. 45-50 perc alatt megfőztem.
Közben egy másik lábosban csirkehusit, almát, krumplit és rizst (ez utóbbiból vagy amelyiket szereti, Benyó régen a csak krumplitól öklendezett, ha rizs is volt benne, akkor nem). Amikor megfőtt a gesztenye, le kell hámozni, ez elég macerás, majd bedobtam a másik lábosba, még egy kicsit együtt főztem és kész. Turmix, és lehet enni.
Az előre elkészített, meghámozott, előfőzött gesztenyét csak be kell dobni a többihez, az sokkal eccerűbb.
Sok sikert. :)
Vendég
 


Naháp Jumam, én is pont tegnap este gondoltam arra, hogy Nokinak is gesztenyés akármit adnék... de én nem kérdeztem volna meg senkitől, mert veled ellentétben híresen prímán főzök, ugye...

Ezt :wink: meg az egyik képaláírásért kapod...

Kép Kép
coolasa
 
 


Na végre!
Akkor mégsem Kacajklub tett be a bnetnek csütörtökön. :lol:

Már nem is tudom mit akartam este, vissza kell olvasnom.
Ja igen, Natasa hát ezt az oldalt kár volt feltenni. Ezekbe a kiskonyhákba beleszerettem. És nincs is messze, szóval sanszos, hogy élőben is megcsodálom. :wink:

Mamac?????

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, annyira tecc ez a padlólap, ha egyszer lenne házikónk, tuti hasonlót csinálnánk. :) Szuper gyönyörű
Vendég
 


Jumam,
nekem is nagyon tetszik és a többi kép is szuper.
Fürdőköpenyt adnak a Kolpingban?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, úgy emlékszem, Jumam azt írta, hogy igen.
Ezt persze sok mindenre írta eddig a világtörténelem során, de én konkrétan a fürdőköpenyre értettem most. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
ezt Neked :wink:
http://www.ilovesushi.hu/

Ez meg tecc :)
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Megindult a teknőc!!! Hurrá! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, akarsz róla beszélni? úgy értem, milyen teknőc????

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?