Sziasztok!
Geszti!
Nektek jobbulást még mindig!!! Sajnos (vagy inkább szerencsére
) nem tudok ajánlani köhögésre szert, remélem a Lányok által ajánlottak közül valamelyik hatásos lesz.
Köszi a könyves infot! Én nagyon szeretek olvasni, csak időm nincs rá mostanság
A homeos bogyeszt lehet, hogy bevetem Beninek, mert ma a délutáni alvásából
sírva kelt és szinte 1 órán keresztül nem lehetett megnyugtatni, csak ordított. Tutira a foga volt.
Rozsagi!
Ha valaki, hát én megértelek, hgoy nem tudsz jönni...
Dorka!
alvástéma: tegnap megvettük a Madarászos alvás könyvet, ma sikerült is 5 oldalt
elolvasnom belőle... De hátha találok benne valami használhatót számunkra is. Ha valaki nekem cirka 1 éve ilyen nehezen alvó babáról mesél, el sem hiszem
Nálatok sem könnyű a helyzet ezen a téren, ugye?! Csak az rémlik, hogy Te is "csatlakoztál" az "este 28milliószor ágybaciciztető anyukák" szakkörébe
A Rota elleni cuccról mit tudsz? Nekem is van egy-két babaismerősöm, aki a Szt. Lászlóban kötött ki
Kicsit megkésve, de annál több szeretettel kívánok Neked
Nagyon Boldog Névnapot!!!
Jadey!
Fánk
Na, én ezért nem kezdek bele kelt tésztába. Nekem a Stahl féle keverős-kavarós-kisütős sütik jönnek be. Majd ebből rakok fel a topikunkba is
Képek nincsenek a tegnapi napotokról? Rönci miért nem ír?Nincs ideje?
Livi!
Én az agyhártyagyulladás ellenit nem adatom be, szerintem az elég ritka megbetegedés. Viszont a báránygyuszi ellenin gondolkodom Marcinál (csak nagyobb gyerkőcöknek lehet beadni).
Felesleges cuccok: kézi orrszívó (mondjuk jó játék a gyereknek a fürdéshez
), vízhatlan PVC lepedő (nem "szellőzött" a gyerkőc a matrac felé), meg talán egy-két rucit. Szerencsére mi ügyesen vásároltunk
Gömb
Ügyik vagytok!
Tina!
Összecsomózott cipőfűző
Klassz Merci új fotója! Milyen nagy csajszi már Ő is
Beuka!
Tegnapra eldöntöttem (nem tudom, hogy a nap végére mi lesz
), de nem stresszelem magamat a tejen. Nála ugye nem lehet tudni, hogy éhes-e, mert sokat sír és ha ilyenkor cicire próbálom is tenni, van hogy egyszer nem kér, majd 5 perc múlva úgy eszik, mint akit egy hete éheztetek
Igen, nőgyogyinál citológia miatt voltam.
Boti nagyon cuki
A cumizós a kedvencem! Benit is imádom, amikor tövig bekapja és dudlizik rajta
Légzésfigyelő
Marcinál tapasztaltam, hogy milyen sz@r érzés. Beninél be sem kapcsoljuk, olyan rossz alvó...
Beusa!
Üdv itt köztünk!
Járóka: nagyon jó, ha ki kell menned a szobából vagy csöngetnek. Ha a babó már ön- és közveszélyes, a járókatökéletes a lekorlátozására. Én Marcimnál még 1,5 évesen is használtam, hogy nyugodtanb tudjak reggelizni.
MSE!
Andris csudaédi, csudaszép és csudaszigorú tekintetű manócska
Gyurma!
Hurka
Én is Foodexpresszes vagyok, de hurkatémában inkább csak a házi jöhet számításba.
Napraforgó!
Nektek rendületlenül jobbulást!!!
Szamóca!
Üdv Neked is! Írj Magatokról!
Csengő!
Ugye milyen jó, ha csak egy gyerkőcre kell vigyázni
(Na jó, azért nekem van egy kis lelkifurdalásom utána, Marci miatt, pedig imád Anyuéknál lenni.) Ha Miki jól érezte magát Anyósnál, akkor miben veszed észre, hogy megérezte a "lepasszolást"? Veled szemben viselkedik máshogy?
Homeos bogyesz beadása babáknak: én úgy tudtam, hogy pici langyos vízben lehet feloldani Nekik és kiskanállal odaadni. Ez hülyeség lenne???
Van akinek nem lett pozitív a BCG-je és újra kell oltani? Vagy csak mi vagyunk ennyire szerencsések (ezen a téren is)?
Tegnap este, mire elküldhettem a hsz-t, besz@rt a Bnet. Magunkról majd írok később, mert már nyügi van Beni részéről, Marci pedig a szekrényre próbál felmászni
Pusz: Melinda