Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Letettem Mishalt a szonyegere a jarokaba,talan par percre ellesz.

Titikem!

Eloszor is reszvetem,annyira aterzem a helyzeted...nem is tudom mit irjak.A lenyeg,hogy bar nayon akarsz segiteni rajta,az elejen kicsit hagyni kell szerintem gyaszolni..es aztan szep lassan ujra visszacsalogatni a nagy betus Eletbe...
es magadra is kell figyelned...nagyon fontos hogy te egeszseges legyel...stb...
Tudom mit erezhetsz...es ha Joisten is ugy akarja akkor az a pindurka angyalka elunja fent a felho szelen valo ucsorgest es alaszall es o lesz a te kis Tunderked!!

Nagyon sokszor gondolok rad...el se hiszed,bar nem jelentkezem gyakran de rad foleg sokat gondolok mert veled pont egyszerre vartuk a babainkat.
Vigyazz magadra! :!: :!: :!:

Eszter!

Neked is nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen.Figyelj,a dokid nem ir fel progeszteronos kupot???Mert nekem is ugy volt hogy barnaztam ,gorcsoltem es volt egy beverzesem is,a dokim eleg negativ is volt...es ket heten at kellett ezt a progeszteronos kupot hasznalnom ami segit a rendes megtapadasban.Es persze pihennem kellett!Szoval te is nagyon vigayazz magatokra!
Ja,azt hiszem azt irtad,hogy a Madardombon laksz,vagy hol is???Ho vegen ha minden igaz koltozok ki a Madardombra,kibereltem egy sorhazat,van hozza pici kert,remelem jol fogjuk magunkat ott erezni Mishallal.Es a Helikopter lakopark sincs messze,igy jobban felugyelhetem az epitkezest majd.AKkor talalkozhatunk am!!!

Bocs,megint kihagyom a tobbieket,de nyuglodunk!


Ja,tegnapelott megkapta a 3. honapos oltast..es mar nem kell a terpeszpelenkat hordania tobbe.De azert elviszem majd ultrahangra,ugyis meg kell nezetni a veseit.

Na,most mar tenyleg sir,eddig csak magyarazott...ugy tud dumalni masaallah.

Mindenkinek puszi es szep vasarnapot!
momo35
 
 


Sziasztok,

Titi,
annyit gondoltam rád! Igazán nem tudok okosat mondani.
Az ivásból ki lehet gyógyulni, de ahhoz tényleg nem egyszerű akarat kell! Karcsim apuja egész életében ivott, és most kb 2 éve lerakta úgy, hogy egy kortyot sem iszik. Ehhez kellett persze, hogy az anyukája nem tudom hányszor elköltözött tőle, hogy otthagyja és váljanak el... A legutóbbinál észhezkapott az öreg! Szerencsére... Én nagyon szeretem, nincs nála őszintébb ember a családban! Csak már tönkretette magát. Cukor, érszűkület. Már felállni se nagyon tud. Sose tudjuk, hogy mikor veszítjük el :(
Vigyázz apukádra, de igazad van, neked is csak egy életed van! Magadra is vigyázz nagyon! REmélhetőleg az unoka (ami remélem tényleg ebben a hónapban eljön hozzátok) majd összekapja apudat is!
Milyen fura, hogy a mensid ennyit csúszott... szinte csak azért, hogy ugyanaz a nap lehessen ebben az évben is! :D


Momo,
de jó, hogy már nem kell terpeszpelenka!!! :)
Kérünk friss képet a kicsi fiadról! :)

ÉN pedig hoztam nektek képet a pocakomról.
Tegnap voltam dokinál, megnézett minket, és minden rendben van! :)
Őnagysága egyre nagyobb, már nem fér bele az uh képbe az ülömagassága sem :)
A doki belesett a lába közé és azt mondta: "mit láttunk a múltkor? fiút? Hát... ez most lánynak tűnik... Sőt! Most nem látok semmi olyat a lábaközött, amit a múltkor, ez most nagyon LÁNY!" :lol:
RAkok fel róla is képet, bár nem a legtökéletesebb... Olyan rajta, mint egy ufó, mert a csontjai látszódnak rajta nagyon.

Kép
Kép

Millió puszi mindenkinek!

Eszter!
Nagyon várom hogy jelentkezz a hírekkel!!! REmélem jól vagytok!
csné
 
 


Szia Juci!

Én is Szavaztam! :wink:
lindaposta
 
 

 
 

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a bizatatást és a szeretetete.Most nincs barnázgatás.A hasamat picit érzem,de nem fáj.

Momo!

Én Rákoskerten lakom,a Kucorgó tértől 1 percre.Nagyon várom,hogy költözzetek,tényleg jó lesz,ha tudunk majd találkozni.Nagyon köszi,hogy leírtad,hogy neked is volt hasonló problémád és megnyugtató,hogy most van egy gyönyörű egészséges kisfiad.Ahogy beköltöztél írd meg és összefutunk. :D
Annyira sajnálom,de nem tudok többet írni,mert a másik topicba egy kisebb regény sikeredett és annyi dolgom van,de szerencsére ti is olvassátok mindkettőt.

Nagyon szeretlek titeket és jó,hogy itt vagytok nekem.Sőt,nem tudom,mi lenne,ha nem így lenne.Olyan ez,mint egy kapcsolat,ha nincs net,már tiszta zizi vagyok. :lol: :wink: :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Eszter!
Nagyon izgultam miattad! örülök, hogy rendben voltál éjszaka és reggel is. És jó, hogy megvetted a nadrágot:) Ezzel eldöntötted, hogy a baba marad és kész:)
És emlékszel? Én barnáztam, hanem rendesen véreztem 12 hetsen! A méhszájadat ellenőrizték? Mert ha az is zárt volt, ne aggódj!

Ági:)
Szépséges a pocakod:)
Az Uh-os képeket én egyből elemezni tudtam:) Vajon miért?? :) Nagyon szépen látszik az arcocskája, nekem is sok ilyen kép készült.
A hólyag és gyomortelítődést megnézetted?
És tényleg 25-ös a comcsontja? Naggggyon hosszú babátok lesz. Ez egy jó 18 hetes terhességnek felel meg:) Más adat nem volt?

Momo:)
A vese uh-oz egy kalappal! Mikor hazahoztad a kórházból mit mondtak? Milyen nagy a tágulta? Magától megoldódik?

Titikém!
Annyira nagyon tudom, hogy min mentek keresztül. Mi ugyan ezt végigcsináltuk nagyapámmal. Ráadásul ő szinte egyszerre vesztette el a fiát és a feleségét. Mi meg persze a mamát és anyukám tesóját. Mi is azt hittük, soha sem lesz jobb. És ugye nem csak nagyapámat kellett életben tartani, de anyukám is kikészült, hiszen anyukáját és testvérét veszítette el......Ha nem is napról napra, de hétről hétről könnyebb volt. Persze soha sem lett az igazi, de legalább mindenki tudta élni a kis életét a veszteség mellett is. Pedig nagyapámmal is nehéz volt. Élni se volt kedve, nem vette be a gyógyszereit, pedig nagyon beteg volt........Mi is odavettük egy kis időre magunkhoz és ez segített. A végén már ő maga mondta, hogy hazamegy, mert elég erősnek érz magát, hogy folytasa az életet. Sajnos ez nem sokáig sikerült, mert beteg volt, de addig is élte és mi is éltük az életünket. Bár az elején azt hittük, ez soha nem lesz így már.
Kitartás!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda,
hát, igen, te már elmehetnél szonográfusnak is :lol:
Más adatunk nincs, csak a combiját mérte le... De mindig legalább egy héttel nagyobbak vagyunk. Vivit 3850-el szültem, és a szülésznő azt mondta, hogy a második baba általában nagyobb... :shock:
Természetesen megnézettem a hógyag és gyomortelítődést! Azzal is minden rendben volt! :)

Veled mi újság? Jól vagytok?
csné
 
 


Eszter
Nagyon örülök, hogy jobban vagy/tok.Sokat gondoltam rád és nagyon bíztam benne, hogy jó hírekkel jössz majd.
Pihenj sokat!
Tündéri fiad van, ágyba reggeli. Már most irígylem a leendő barátnőit. :lol: :wink:
A kismami ruhákkal kapcsolatban szóljál mikor jó neked és összehozzuk.

Ági
Igazán formás kis pocakod van. Nagyon szuper a kép is a kismanóról. Tényleg kislány? Te titkon miért szurkolsz?
Igazán szép hosszú lábú babócád van. Biztos nem lesz kicsi a végére.

Momo
Legyetek ügyesek a költözésnél. Biztosan jól fogjátok magatokat érezni ott. Sokkal közelebb vannak a segítőid(anyukád, hugod) is.
A vese uh- miatt szorítok!

Titi
Nagyon rossz látni, hogy ilyen magad alatt vagy, de érthető.
Sajnos nem tudok semmilyem jó tanáccsal szolgálni. Csak azt tudom mondani, hogy az élet megoldja valahogy a gondokat. Lehet nem lesz könnyű, de hiába akarjuk irányítani a történéseket néha be kell látnunk valamikor ez nem lehetséges.
Kitartást!
Próbálj meg enni is nem szabad, hogy legyengülj az nem tesz jót neked sem és a papádnak is látnia kell rajtad, hogy az élet megy tovább és vannak még benne szép dolgok amiért érdemes küzdeni. Történetesen itt a leendő unokákra gondolok.

Koda
Hogy vagy? Már kezded vágni a centit? Nekem az utolsó hónap már csak az járt a fejembe hogy minnél hamarabb láthassam a kismanót. Te is így vagy vele?

Dávid 1 hét ovi után beteg lett. Ma a fülével voltunk az ügyeleten.1 hét pihi és melegítőpárnázás. Nem is tudom mire számítottam. Tudtam hogy el fog kapni minden vackot, de azt nem, hogy ilyen hamar. Naívan azt hittem 1 hónapot legalább kibírunk betegség nélkül. Nem jött be.
Áron még jól van remélhetőleg nem kapja el.

Megyek, mert Dávid felébredt és hív.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda!

Jajj emlékszem,milyen sok gonddal indult a te babásodásod is,aggódtam is nagyon sokat érted.Én pont akkoriban csatlakoztam a kis csapathoz.Még szerencse,hogy nálatok minden ilyen szépen alakult.A bioparoxért örök hálám,és a magnézium citrát is bevált.Mondjuk most már sajna 1000 mg-ot kell ennem belőle naponta.

Bufo!

Tündér vagy,hogy gondolsz rám a kismamarucikkal,de most a körülményeim miatt inkább várnék picit,amig tényleg teljesen megnyugszom.Na jó,ilyen sose lesz,de picit várok most és ha minden rendben velem,akkor egy előre megdumcsizott időpontban összefutunk,és előre is nagyon köszönöm.

Titi!

Gyere azért,ha van egy perced,kicsit zökkenj ki most a gondolataidból.nagyon sokat gondolok rád.

Ági!

Ahányszor belépek megnézem a pocis képedet és úgy döntöttem én is szeretnék ilyet,úgyhogy kérdés lezárva. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Tapasztalt mamák,szeretnék kérni tőletek néhány tanácsot.Szertnénk elmenni integrált tesztre és a védőnő adott is egy címet,ua-t,ahol Ági és Juci is voltak.viszont nem nagyon van viszonyításom.Van egy szórólapom egy másikról,amit majd felhívok,mert ugye ár nincs rajta.ha esetleg más is volt ilyenen légyszi írjátok meg hol,mennyiért és hogy elégedettek voltatok-e? A másik,hogy nézegetem ezeket a szuper 4 D-s Uh-képeket,és szeretném megkérdezni,hogy mikor érdemes ilyenre elmenni és persze a visszatérő kérdés,hová és mennyiért érdemes. :oops: Ne haragudjatok a sok kérdésért,de nekem ez nagyon ismeretlen rész még. :roll: :oops:

Előre is köszi,Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter
Sajnos az integrált teszttel kapcsolatban nincsennek tapasztalataim. Én csak a doki által előírt vizsgálatokon voltam. Igaz az AFP kicsit kibővített változatát csinálták. Az azt jelentette, hogy a Kútvölgyi izotópos laborjába kellet elvinni a vért, és az eredményért menni.
Nálam csak enni volt.
Momo és Juci szerintem többet tud neked segíteni, mert ők úgy emlékszem voltak ilyenen.
Remélem azóta jól vagy és nem volt semmi gond.
Tudod még mi jutott eszembe, hogy nem most lett volna mensid ha nem sikerült volna a baba? Nekem Dáviddal volt 1-2 nap banázás a 2. mensi kimaradásakor.
4d Uh-ot 16,24 és 36 héten szokták javasolni, mert akkor vannak másfajta vérvételi vizsgálatok is és jobban követhető ha valami baj van. Megint csak azt tudom mondani én ilyenen sem voltam egyik terhességem alatt sem.
Na ha ezt valaki olvassa jó felelőtlen nemtörődöm anyának tarthat aki nem volt kíváncsi a gyermekeire és nem akart teljesen meggyőződni, hogy minden rendben van velük. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo!

Dehogy vagy te felelőtlen. :lol: Végül ma felhívtam azt,amit a védőnő ajánlott és oda jelentkeztem be,mert az olcsóbb volt,mint ahol Juci és Ági járt.Remélem az ár nem áll arányban a minőséggel.De sajnos meg kellett gondolnom,mert nagy összeg.Jövő hónapban megyek.Hogy van a nagy ovis füle?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Kicsijuci! Gőzerővel szavazok a férjedre, de megtennél nekem egy szívességet? Betennéd minden nap a linket a másik topikba? Nem kell írnod semmit, csak azért, hogy nehogy elfelejtesem. Tegnap elfelejtettem, éjjel jutott eszembe, és addig nem bírtam aludni, amíg be nem kapcsoltam a gépet , és nem szavaztam! Nem akarok emiatt álmatlanul forgolódni! :lol: :lol: :lol: :lol:
A többiek se fognak érte megharagudni!

Köszike
Vendég
 


Eszter
Köszi már jobban van, még fájlalja ugyan , de már elég virgonc, nem fekszik. A láza 38 alatt maradt egész nap.
Amit a védőnő ajánlott az az integrált teszt vagy a 4d Uh?
Igazából sajnálom, hogy nem készült egyik manóról sem ilyen szupi uh felvétel. Dávidnál nem volt rá keret akkor vettünk lakást és újítottuk fel. Áronnál pedig akartam menni, de valahogy mindig közbejött valami. 8)

Nagyon kihalt a topikunk lányok!
Mi van veletek, hol jártok?
Remélem holnap már többen is leszünk. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Drága Jucim!

Olyan jó, hogy irtál, éreztem, hogy baj van!!!

Meggyógyulok és megyek, jó? Segítek mindenben! De tényleg! Nem a terhedre akarok lenni, hanem segíteni. Elvagyok én is Dudival,akkor is ha sír! Meg megyek veled sétálni, ha az segít! Szólj hogy mikor, és repülök!
...a hét kizárva, mert a torok és fülfájásom sajnos még nem múlt el. Szerintem az antibiotikumot is feleslegesen szedem a fogamra, mert a gyökérkezelt (és betömött!) fogam alatt az inyem begyült, szerintem inkább azt meg kéne nyitni, hogy tisztuljon... :(
Úgyhogy most én se vagyok a helyzet magaslatán és Vivim is fájlalja a torkát!
De jövöhétre igérem meggyógyulunk és számíthatsz rám!!!!
Csak szólj!
Én ott vagyok minden nap, ha kellek, de ha nem szólsz akkor nem zavarkodok annyit!!!!
Tudd, hogy ha nálatok lehetek az nekem csak öröm és nem teher!!! :) Imádom a lányod és mondtam, hogy én is olyat kértem apától!!! :lol:

puszi,
Majd irok én is mindenkinek...
Ági
csné
 
 


Juci
Ó Juci gyere csak "nyávogni" ahogy te írtad. Jobb kibeszélni magunkból a dolgokat.
Szerintem nagyon sok kisbabás mama így érez csak nem meri bevallani. Ez teljesen normális reakció. Már 3 hónapja éjszakázol nem alszol rendesen. Nappal, meg mindig van mit tenni. Jó lelkifurit csinál az is ha a gyerekkel foglalkozunk akkor szalad a ház, ha meg rendes háziasszonyok akarunk lenni akkor meg elhanyagoljuk a kicsit. Mostanra merültek ki a tartalékaink, érzékenyebbek vagyunk mindenre. Nem ért meg senki minket, mert nem tudják beleélni magukat a helyünkbe, még akkor sem ha már átestek rajta ők is. A nap 24 órájábam pattanásra készen állunk mikor szólít a mi kis gyermekünk, és ez felőrli az embert. Sajnos ez most már mindig így lesz, most nehéz, de hidd el beleszokunk. Dáviddal nekem is volt ilyen, hogy semmihez sem volt kedvem, mert alig láttam a fáradtságtól. Volt olyan, hogy hangosan káromkodtam az éjszaka közepén minek kel már fel megint miért nem hagy engem békén. :oops:
Ha saját magadban megbékélsz a helyzettel akkor változni fog minden hidd el. Legalább is nekem ez segített.
Most már előre felkészültem megint megismétlődik a dolog, de hála az égnek nem jött el a depis hangulat.
Jucikám fel a fejjel és gyere beszéld ki magadból ami bánt!
Remélhetőleg segíteni fog. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci!

Ez bizony a szülés utáni depi, sajnos nekem is volt! A hormonváltozás okozza és a hirtelen nagy felelősség, és amit Bufo is írt, a 24 órás készenléti állapot! Sajnos ez akkor is jön, ha nem akarjuk. Nekem anno az orbáncfűteát illetve egy orbáncfűvet tartalmazó kapszulát javasoltak, ezeket szoptatás alatt is lehett használni.
Szóval a jóhír az, hogy van rá gyógymód, a rossz, hogy később is visszajöhet. Sajnos velem ez is megtörtént, már 1 éves elmúlt Bence, amikor ismét ilyen tüneteim voltak mint neked, de aztán megint tea+bogyó és újra a régi lettem. Már bele se merek gondolni, hogy most majd megint mi vár rám........ :lol:
Még azt tudom ajánlani, hogy fogadj el minden segítséget, amit ilyenkor lehet! Nem leszel rossz anya, ha egy kicsit lazítasz, bár tudom, hogy a baba nélkül eltöltött idők baromi nehezen telnek.
Vendég
 


Halihó!
Hol van mindenki?
Úgy látszik mostanában már csak én írogatok . :cry:
Lányok ki fogunk halni!!!
Mindegy én irok hátha valaki bekukkant.
Ma volt egy újabb balesetünk. Dávid a kismotorjával borult egyet. Újból felrepedt a szája, de most a változatosság kedvéért felül. Nem varrták, tetanuszt sem kapott, mert 1 hónappal ezelőtt már adtak neki.Nagyon rendesek voltak a Szent Imrében, még előre is vettek minket, és ellátták, pedig nem gyerekrendelő.

Nagyon megy az idő, már jövő hónapban lejár a Tgyásom és intézni kell a Gyedet. Ezen a héten terveztem, de így hogy Dávid most itthon van ez csúszik a jövő hétre, mert két gyerkőccel nem vágok neki.

Megyek, mert sírás van...
Ha tudok még benézek. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtam hamarabb jönni,mert nem volt internet.

Titi!

Őszinte részvétem a mamád miatt.Remélem apukád jobban lesz és hamarosan erőt meríthet az unokájából!

Juci!
6
Magamról annyit,hogy tegnap a védőnőnél magas volt a vérnyomásom,ami kissé aggasztó,mivel általában alacsony...Elkértem anyósoméktól a vérnyomásmérőt,remélem ma ideér,és azt is,hogy nem tartósan magas.A vérnyomásom.
Néha el sem hiszem,hogy terhes vagyok,és bele sem merek gondolni,mi lesz,amikor megszületik a baba.Bevallom,nagyon félek...
A fiammal így is rengeteg problémavan,Emma pedig nagyon.nagyon anyás.
Visszatérve a terhességre:sajnos már +8kg-nál tartok és a hasam HATALMAS!Néha olyan,mintha egy ólomgolyót cipelnék.
Megyek,nem panaszkodom tovább!És Emmát meg kell akadályoznom,hogy megegye a szobanövényeket!

Mona
monaszisza
 
 


Na, lányok, erőt veszek magamon és írok néhány sort.

Minden nap itt vagyok veletek, olvasom a hozzászólásokat, de bevallom, még élni sincs kedvem. Tegnap reggel elmentem vérvételre, aminek eredménye csak kb hónap végére várható, utána meg aludtam jó sokat. Ma már dolgoztam, de szinte ma is csak aludtam volna.

Nem is tudom, ma hányszor beszéltem apával... még mindig nem találja magát, azt mondja, nem is borotválkozott... de kezdek mérges lenni, hogy nem hajlandó összeszedni magát. Igaz még csak 1 hét telt el, de annyira szar így látni egy férfi embert!

Szóval én már ici-picit jobban vagyok, apát állandóan hívogatom, és 2 hét múlva jön hozzánk, amit már nagyon várok. Bevallom, marha fárasztó természete van, így túl sok kedvem nincs hozzá, még a telefonjait is néha nehezen viselem, mégsem tudom megállni, hogy ne hívjam. Néha olyan baromságokat beszél a piától, meg sem hallja, amiket mondok neki.

Juci, nem is értem, anyukád hogy bírja apukád alkoholizálását?! Azért ez tényleg nagy szó, mármint hogy addig nem iszik, amíg Ti ott vagytok!!!
Remélem, picit sikerül összekapnod magad Debrecenben, de én szinte biztos vagyok abban, hogy ez csak egy egyszeri eset volt! Ki kell, hogy jöjjön belőled is, hiszen az életed változott most meg egycsapásra.

Lányok, ígérem, én is hamarosan összekapom magam, és gyakrabban fogok jelentezni, de most valahogy nem vagyok önmagam. Remélem, nem haragszotok érte!!! Ugye így van?!

Sokszor puszilok mindenkit!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, a vonalzóm nem javítottam ki! Ma járok a 4. napnál.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek. :D

Mona
Remélhetőleg a vérnyomásod csak egyszeri alkalommal nem stimmelt. Nézd alaposan nehogy baj legyen belőle.
A hatalmas pocak érthető, minden többedik babánál nagyobbnak látja és érzi az ember. Hidd el ha eddig simán ment a két gyerkőc ellátása akkor most sem fog gondot okozni. Az elején biztosan lesznek húzós időszakok, de meg tudod csinálni. :)
Na a szobanövény megmenekült?

Juci
Szuper ötlet kimozdulni egy kicsit. Lesz segítséged, megváltoznak a hétköznapok, pont ez kell most neked. Kipihen jókedélyű Juci jön maj haza meglátod. :D
Jogsi: elég gáz. Főleg az utánnajárás, doki sorszám ilyenek. Még jó, nem vették észre a rend őrei.
Egészen jól viseli Dávid a dolgot. Igaz inni csak szívószállal tud. Az előző seb látszik, mert az kívül is repedt az álla felett ez nem, mert csak belűl nyílt szét az ajka. Ma már nem olyan duci, csak be van kenve piros színű fertőtlenítő oldattal így első látásra ilyesztő.
Hidd el mindegy fiú vagy lány a gyerek, ha mozgékony kivédeni sem lehet. Egy két sérüéls kell ahoz, hogy megtanulják mi az, hogy veszélyes.

Titi
Jaj nagyon szomorú a hangod! :cry:
Remélhetőleg a papád is összeszedi magát egy kicsit és akkor te is megnyugszol. Sajnos ilyenkor nincs jó tanács az idő majd megoldja, csak nehéz kivárni. Gondolom minden egyes beszélgetés után még jobban magad alatt vagy, mert nem jutsz vele dűlőre. Lehet, hogy neki több idő kell megemészteni a mama elvesztését. Most csak az italban látja a kiutat. Ha eljön hozzátok lehet, hogy nagyon jót fog tenni, mert kiszakad az ottani környezetből és nem emlékezteti minden rá. Hidd el neki sem egyszerű annyi közös emlékkel szembesülni minden nap. Esetleg egy lakás átrendezés, vagy ilyesmi neki is jól jönne, hogy ne legyen minden ugyan úgy ahogy a közös életül során volt.
Bocsi nem akarok okoskodni, csak ez jutott eszembe.
Fel a fejjel, most kell észrevenni az élet apró kis örömeit!
Puszi és légy erős és ügyes!

Már 9 óra van és én még nem csináltam semmi érdemlegeset. Ülünk a kupi tetején, ideje mennem valami harci rendet vágni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Juci: én mindennap szavaztam eddig..:) Jó, hogy jelentkeztél megint.

Énis mindennap olvaslak titeket, de mire odáig jutok, hogy írok a manó felébred...szóval mi jól vagyunk..bár Bence hasfájós lett kicsit-viszont az édesköménytea nagyon bevállt.

Titi: kitartást kívánok neked és tudom biztosan helyesen fogsz dönteni. Bízz a szerencsétekben és a jövőtökben, mert minden hamarosan nagyon szép és jó lesz. Én ezt kívánom nektek, megérdemlitek végre.

Bufo: Dávidnak jobbulást...gondolunk rá.

Kép
sziszike1000
 
 


Helló Lányok!

Bocsi, hogy ide pofátlankodok, dee
Légyszi szavazzatok a kicsi fiam képére!!!!



http://www.nivea.hu/frameset.php Nivea creme fotópályázat IV. ( a fényképezőre kell kattintani) Majd az introk átugrása után
Fotópályázat részletek, aztán Fotógaléria és a Magyarországról beküldött képeket megnézni majd a regisztráció után, amennyiben ti is úgy gondoljátok 10 pontot adni a következő képre:

Kép

Ezer milló köszönet!!!!
Vendég
 


Jucikám, dehogy fog kihalni a topik!!! Még most kicsit nyalogatom a sebeimet, de igyekszem vissza!!!

De tudjátok, án nagyon hiányolom Onét, Rimart, Zseppyt!!! Annyira régen nem írtak. Oné még a szüléstörténetét sem írta meg, képet sem küldött a picurról, Zseppy meg teljesen eltűnt. :(
titi_27
 
 


Drága vagy Juci!!!

Én is úgy érzem, hogy itthon vagyok!!! Csak van néhány tag, aki nagyon fog hiányozni!!! Na, de majd megoldja az Élet!

Ígérem, gyakrabban fogok jönni a jövőben!
titi_27
 
 


:( Még nem csináltam meg az újat. Per pillanat azt sem tudom, hanyadik napon tartok. A hőm meg ugrál le-fel!

KépKép
titi_27
 
 


Titi, Juci

Itt vagyok én is!
Ma úgy döntöttem, nem hozok ebédet, hanem én főzök. Na ebből az lett, hogy most végeztem és eddig ezért nem tudtam jönni.
Ígérem most már vagyok. :)

Kedves Titi!
Én is átkukkoltam a másik helyre is. Nagyon megértem amit írtál oda. Remélhetőleg nem bánod meg.
Mi meg csak örülünk, hogy újra itt vagy és otthon érzed magad közöttünk.
Igaz kicsit megfogyatkoztunk motanában, de remélhetőleg visszatalálnak az eltünt ismerősök. Nekem is hiányoznak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, biztosan nem bánom meg, hogy eljöttem, majd azért néha be-be fogok kukkantani! Tudod, az igazság az, hogy visszahúz a szívem, mindig is húzott.

Sajnálom én is, hogy megfogyatkoztunk mostanában, lassan csak Te, és Juci maradtok itt aktívan. Na de nem sokáig, ígérem!!!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok drága barátnöim!jelentem itt vagyok és én sem tünök ám el mert nagyon szeretlek titeket!minden nap olvaslak titeket de irni már nincs idöm!

titi mihamarabbi gyogyulást kivánok a lelkednek!erös csaj vagy és tudom hogy hamar talpra állsz!apudhoz meg kitartást!

juci jajj nagyon tündéri ez a kép a vonalzodon!nem rakod be nagyba is?a szavazatom minden ip váltásnál leadom naponta többször!

bufo jobbulást dávidnak!nem raksz uj képeket?

multhéten volt egy levélváltásom mesivel azt hiszem jövöhéten tud meg néhány eredményt és ha jo az eredmény akkor megirja nekünk is!

jajj nekem nagyon hiányoznak a többiek olyan érzésem van hogy elhagynak minket mert babáznak!tudom tudom nincs idö baba mellett de hát csak egy mondatot irnának néha egy héten egyszer vagy mit tudom én!

eszti örülök hogy minden rendbe volt a dokinál és hogy szuper orvost találtál!nö már a pocid?

ági veled mi ujság?jobban vagy már?

puszi mindenkinek!!!!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, csak sajnos a családot elkapta a kórság. Marci már gyógyul, Gabi viszont 39 fokos lázzal fetreng. Nekem meg begyulladt valami az arccsontom körül jobb oldalt. A totrokfájásról már nem is beszélek......
Holnap megyek Barcikára NST-re. Hétfőn Miskolcon a tanácsadáson sajnos megint gyorsabb volt a baba szívhangja......Próbálom nyugtatni magam, de ahogy elkezdenek vizsgálgatni, ideges, izgatott, feszült leszek és valószínű ebből kap a baba is. Idegileg már nagyon a végét járom, tegnap is sírás lett a vége. Mindenkivel veszekszek, nem találom a helyem. Csak azt várom, hogy az egészséges kisbabámat az ölembe tudhassam már.

Titi!
Nagyon örülök neked!
Úgy szeretném a buksidat megsimizni, bárcsak attól elmúlna minden bánatod! Most bármit is írok, azok csak üres szavak.....De legalább apukád lenne jobban, akkor tudom te is erőre kapnál.

És igazad van, Gyöngyi pl. teljesen eltünt. Na meg Zseppy...!!??
Én is nagyon várom, hogy visszajöjjenek!

Juci!
Jaj ahogy olvastam a soraidat, egyből az ugrott be, hogy ez bizony egy kis depresszió pánikbetegséggel keveredve......Hú de nagyon tudom, hogy mit érzel. Szerencsére nálad ez helyre fog jönni rövid időn belül, de nálam ez borzasztó formát öltött. Nekem tényleges betegség alakult ki, igaz már jóval Marci születése előtt. Innen is látszik, hogy nálad az a sokminden hozta elő ezt a dolgot, amit a lányok olyan jól leírtak fentebb. Úgyhogy nem elkeseredni, ebből ki lehet evickélni! :wink:
És a lehető legjobb megoldást választottad, mikor kitaláltad az a kis utazást anyudhoz. Okos csaj vagy :wink:
De ahogy a színes, nagy betűidet nézem, talán már javult is a helyzet? :)

Zsuzsa:)
Hát hogy van ez a rosszcsont Dávid? :) Szája gyógyulgat? Úgy látszik minden gyerek legalább egyszer esik egy hatalmasat a kismotorral. Marci a lépcsőházban egy egész emeletet gurult le vele, kb 10 lépcsőfokot, persze jó kemény betonlépcsőn. Az egész lépcsőház kirohant az esés zajára, gondolhatod akkor milyen lehett.......mai napig nem hiszem el, hogy az ijedségen kívül nem esett más baja. Bennem megállt az ütő néhány pillanatra......Még most is kiver a víz :roll:

Mona:)
Sikerült a vérnyomásodat megméretni?? Jó, hogy odafigyelsz rá! Ugye nem volt magas újból?

Ági:)
Hogy vagytok? Vivi torka? És neked a mindenféle bajod? Remélem kezdesz helyrejönni! Gondoltam rád sokat, mert nekem is fájt nagyon az arccsont és a felső fogsor között valami..........
A rucid kész van, csak fell kell varrni az alját és a ujját. Tudod mi jutott eszembe? Mintha tudat alatt érezted volna anno, hogy neked majd nyáron lesz szükséged erre a felsőre. Merthogy rövidujjut választottál. És most tényleg nyáron lesz nagy pocakod, amire jó ez a felső. Az előző terhességednél meg most lett volna nagy hasad. Nem is tudtad volna hordani......hmmmmm....

Momo:)
Hogy vagytok? Mikor mentek a vese Uh-ra? vagy már voltatok?

Én is megfőztem tegnap, így most csak pihenek, mert a család is alszik. Épp babakocsit nézegetek a neten. De jó lenne mózeskosár is, meg pelenkázó táska, meg merev pelenkázólap, amit a kiságyra lehet tenni............Nézem a használt dolgokat is, de nem sok a választék. Újonnan meg olyan drága minden........

Sziasztok:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Virág:)
Végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Mivel töltöd a napjaidat?????? Hogy vagy?

Eszter:)
Szuper híreket olvastam rólatok! Olyan sokat gondoltam rád, meg a babára:) Akkor egy ici-picit megnyugodtál? A barnás pecsételés okát nem mondták?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Na lányok ez az gyűlünk gyűlünk lassan! :D

Virág
De jó, hogy te is jelentkeztél. :D
Vannak új képek, csak Titit most nem akartam ezzel zaklatni.
Sajnos még mindig béna vagyok ebben :oops:
Hogy vagy? Nem érzed magad nagyon egyedül?

Koda
Úgy látszik a Miskolcon történő vizsgálatok már csak ilyen eredménnyel fognak zárulni. Nem kell magadat izgatni miatta. Különben is már nem kell túl sokat oda járnod. :lol: :wink:
Nyugodtan sírjál csak azzal kicsit megkönnyebbülsz.
Jobbulást a kis családnak!
Dávid szája egészen gyorsan gyógyul. Már nem dagi, csak jó sebes. Ha sétállunk akkor mindenki szörnyülködve nézi, a piros kence meg még jobban kiemeli a sérülést.
El tudom képzelni, hogy Marci mekkorát esett. Remélhetőleg egyiknek sem lesz már több ilyen bukása, mert tanultak belőle.

Dávid már alszik.
Áron folyamatosan sasolja az akváriumot és dumál a halaknak. Csomó ideig képes nézegetni a halakat.
Én megyek ebédelni, ha már főztem. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa:)

Küldd ide a képeket! Tudod, én is fel tudom rakni, nekem is van olyan program meg idő is:) :wink:
És szerencsére Miskolcra már nem kell többet mennem tanácsadásra! A doki is jobbnak látta, ha elfelejtjük egymást :roll:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szavazatokat, aranyosak vagytok!

Kép

Kicsijuci! Mindennap szavazok a férjecskédre! Meddig tart a szavazás?

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Koda
Köszi a segítséget. :D
Most küldöm a képeket.
Az első képen a tőled kapott ruciban feszítünk. :lol:

Örömmel hallom, hogy nem kell többet oda menni. Biztosan nyugodtabb is vagy ettől.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok lányok!!

Jövök picit közétek én is, remélehetőleg kicsit többet majd mostantól... :roll:
Azért csak picit, mert muszáj kicsit pihennem még délután, mert este megyek a munkatársaimmal vacsizni és félek, hogy idő előtt elfáradok :D

Juci,
elfelejtetem, hogy ez a hét lesz az elutazósod!!! :( Nem baj, mert addigra legalább jól meggyógyulok tutira! :lol:
Örülök, hogy mész anyukádékhoz! Rádfér kicsit! Olyan jó és tökéletes mostohaanyuka vagy mindig, hogy nem csodálom, hogy kiborultál már! Vigyázz magadra nagyon, és jelentkezz hamar, mert nagyon hiányoztok!!!

Bufo,
jaj szegénykém, mindig megjárjátok Dáviddal! :) Gondolom az utcán hogy néznek rátok! Olyanok tudnak lenni az emberkek! :?
Hogyhogy ma te főztél? Mit főztél?
Múltkor kérdezted, hogy a kislánynak jobban örülnék-e? Hát igen, valamiért a kislány felé húz a szívem! :) ...Bár koszos zoknik Vivinél is vannak a sarokba dobálva :D

Koda,
én babakocsit a Bergonnál néztem. Sajnos a honlapján nincsennek árak, de mi voltunk a boltban és ez még (a többi újhoz képest) egészen elfogadható... olyan 40e körül már lehet kapni szépet!!!
Szegényem, akkor te is jól vagy! :( És neked pontosan mi fáj? Az arcüreged? Én rájöttem, hogy az inyemen van egy nagy pukli belül, valószínűleg, mert rátömött a fogamra idő előtt a doki... :( Majd talán a jövöhéten eljutok oda is, mert most a köhögés miatt nem tudok menni!
De jó, hogy mindjárt kész a felsőm! Olyan nagyon várom már! Milyen fura, hogy már lassan egy éve tervezgetjük... És tényleg nyáron fogom pont hordani. :D
Örülök, hogy már nem kell többet a Miskolci tanácsadásra menned! Rettentő lehetett a hozzáállásuk, ha mindig ennyire fel tudtak idegesíteni! :(

Virág,
jóó, hogy te is itt vagy!!! :) Ugye jelentkezel majd többször! MI újság veled? Hogy vagy?
Mesinek nagyon drukkolok, remélem jó hírekkel jön majd! :)

Titim,
én is itt vagyok!!! :D

puszi,
hétvégén nem leszünk, mert megfűztem Karcsit, hogy menjünk el anyukájáékhoz! Remélhetőleg a tüntetők nem szólnak bele a tervembe!!! Jövöhét elején mindenképp jelentkezem!

Ja, és képzeljétek, a magnézium szedése óta nagyon rendben van a pocim, és olyan sokat érzem Őt mocorogni :DD

Ági
csné
 
 


Lányok, este jövök, már a saját gépemről, majd mesélek... most muszáj dolgoznom... :(
titi_27
 
 


Zsuzsa:)
Várom-várom a képeket, de nem jönnek :roll: Na majd csak ideér:)

Ági:)
Akkor ahogy felvarrom a ruci alját, küldöm is. Remélem a méreteid olyanok, mint régebben:) mert akkor pontosan levettük. Én felpróbáltam, rám kicsit nagy :) Úgyhogy rád jónak kell lenni. Remélem hordható lesz!!!! :roll:
Én is nézegettem bergon kocsikat. Van is Miskolcon egy bolt, ami árul. Lehet, hogy bekukkantok oda:)
Nektek akkor mindent venni kell? :roll: Gondolom semmi sem maradt meg a lánykádról.....húúú.....miket vesztek még? Miket nézegettél?

Titi:)
De jó, hogy este jössz! Várom a hozzászólást!
Készítettem neked egy dobozkát. Elküldhetem majd a közeljövőben? Pici munka van még rajta.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda
Már akkor elmentek a képek amikor írtam.
Nálam már az elküldött üzenetekben van.
ESetleg túl sokat küldtem egyszerre és nem fért rá a postafiókotokra. Küldöm megint részletekben.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


zsuzsa!

Ááááá....a chello nagyon sok és nagy képet tud fodadni. nem tudom, hol lehetnek a képek. Valahol az éterben :) Hátha sikerül az újboli küldés!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda
Újból elmentek a képek két részletben.
Remélhetőleg ezek megérkeznek. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Valami nagyon nem működik. Nem jönnek a képek....másoktól pedig kapunk mindenfélét folyamatosan.

Ide küldted?

agabi@chello.hu

olyan szomorú vagyok, hogy nem tudom felrakni a képeidet:(

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda
Igen oda küldtem.
Nem értem, miért nem kapjátok meg. :shock:
Bízzunk benne, hogy megérkezik. Ha nem akko holnap újra küldök.
Még egyszer kösz a segítséget, és bocsi, hogy egész délután készenlétbe álltál e miatt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Én sem tűntem el ,csak nem mindig jutok gép elé.Emma most mászik,mondenhol feláll,vagyis kb 120 szem és ugyanannyi kéz kellene,hogy mindig kordában tudjam tartani és megakadályozzam a kisebb-nagyobb baleseteket.
Mértem a vérnyomásomat,szerencsére nem magas.A védőnőnél mindig is magasabb és most emma is velem volt,ráadásul torka szakadtából ordított,valószínűleg ez volt az oka.
Szerintem hamarosan elmegyünk 4D-s uh-ra.Már nagyon várom.Annyira kíváncsi vagyok fiú vagy lányka aki a pocakomban lakik!Most valahogy nem érzek rá.Emmánál nagyon biztos voltam a dolgomban!
Babakocsiról annyit,hogy hamég nem vettetek,kisebbet válasszatok,ne a legnagyobbat,mert a babának ugyan nagyon kényelmes,de egy rémálom vele közlekedni.
én most szeretnék esrnyőre csukhatót venni.

Mona
monaszisza
 
 


Szép jó estét lányok!

Na, végre itt vagyok, csak olyan zajos volt az este. Itt volt a párom unitesója, ő csinálja a felső emeletre majd a beltéri ajtóinkat, és azt beszéltük meg.

Képzeljétek, ma megkaptuk a használatbavételi engedélyünket!!! És minden szó nélkül, a kisházról szó sem volt benne!!! Legalább ennyi boldogság most! Úgy örülünk neki!

És még egy pozitívum, egy évfolyamtársamék havonta 1x, 2x kocsival mennek Pestről Sárospatakra, és megbeszéltem velük, hogy olyankor ha kérem, beugranak apához, ugyanis Olaszliszka menet közben útba esik nekik. Szóval szombaton mennek, és most itt sütök-főzök apának, had tudjak küldeni neki egy kis kaját. Meglepinek tervezem, biztosan nagyon fog örülni neki.

Koda, olyan drága vagy! Megpróbálok beugrani hozzád legközelebb, ha minden igaz, 2 hét múlva. Előtte mindenképp csörgök!

Bufo, nyugodtan küldd a képeket hozzám a szokott helyre, szívesen felteszem!!!

Virágom, Virágom, olyan jó, hogy végre adtál életjelet magadról! De most le kell, hogy toljalak! Te sem jelentkeztél túl gyakran!!! Ha jösz majd, akkor letolhatod a többieket, addig egy szót sem! :) :wink:

Bufo, hallod, nálatok is mindig van valami. Remélem, Dávidka jól van! Milyen jó, hogy ilyen normálisak voltak a kórházban, és ilyen hamar ellátták. Reméljük, egy darabig most már semmi baj nem történik.
Hordod a kajcsit valahonnan?

Mona, örülök, hogy nincs gond végül a vérnyomásoddal! Gondolom, mennyire aggaszthatott ez a magas vérnyomás!

Ági, de jó hallani felőled!!! Örülök, hogy "látlak"! Hol laknak Karcsi szülei?
Remélem, jól sikerül az este a munkatársaiddal! De hogy alakult ez így? Tartod a kapcsolatot velük? A főnököd is ott lesz, vagy ez csak olyan kollegás tali?

Jucikám, mikor is utaztok pontosan? Holnap? Tudom, hogy írtad... :oops:

Koda, nyugi, már mindjárt vége! Csak ne izgasd magad fölöslegesen minden. Te is olyan hirtelen, stresszes típus vagy, és igazad van, biztosan kap belőle a pici is! De most már mindjárt a karodban tarthatod az egészséges picidet.

Lányok, én ma a 7. napon járok... lassan közeledik az ismételt idő. :)

Na, megyek, kiveszem a sütőből a piskótát... kíváncsi vagyok, hogy sikerült.
titi_27
 
 


Sziasztok!

Itt vannak ezek az édes képek!:)

Én elég rosszul vagyok...a szívem rendetlenkedik, ájulok el. Valószínűleg túlhajtottam magam. (átrendeztük a nagyszobát :roll: )

Ezt a rucjátén varrtam:)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szóval azt akartam írni az első képhez, hogy azt a ruhácskát én varrtam Áronnak:) Csak kissé egybefolytak a betűk:)

Titi:)
Jaj de jó lenne, ha tudnál jönni. Akkor még talán itthon leszek. (tudod, befektetnek hamarabb a kórházba....)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, hogy Te milyen ügyes vagy! Nagyon szép ez a ruhácska!!!

Bufo, hát Dávidkának elég csúnya az arcocskája, szegényke! Gondolom, hogy megijedhettél!
Milyen nagy már Áronka!!! Annyira drága!

Koda, előtte mindenképp felcsöröglek, igen, tudom, hogy befektetnek előtte. Csak már azt nem tudom konkrétan, hogy mikorra vagy kiírva. Márciusra emlékszem csak. :oops:

Jaj, lányok, leragadt a piskóta a tepsibe, a fenébe, de megoldottam. Na, csináltam kókuszgolyót is, és még chilis babot csinálok, remélem, apukám boldog lesz. Csak megegye őket!

KépKép
titi_27
 
 


Koda, ne ijesztgess! Tessék egy picit pihenni, nehogy rosszul legyél nekem!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt lányok!

Jucikám, ez a kis csöppség nagyon, de nagyon drága!!! Olyan szépséges baba!!! És az a kalap egyszerűen varázslatos!!! :)

Hát, sajnos a piskóta jól odaragadt, nem tudom miért, a múltkor olyan jól sikerült... de sikerült levakarnom a tepsiről, és így meg tudtam menteni.
Próbálkozom magam tákolni, ami nagyon nehéz. Akkor van jobb hangulatom, ha apának is jobb kedve van picit. Bízom benne, hogy ez napról napra csak jobb lehet.
Minden nap hívom vagy 3x. Persze majd idővel ritkítom, de most úgy látom, ebbe tud kapaszkodni. Tegnap már sikerült vele normális dolgokról beszélgetni, mert eddig csak kesergett, meg mindenféle baromságokat beszélt a piától. Tegnap józan volt. Nem tudom azért, mert elfogyott otthon a pia, és nem ment ki a kocsmába, vagy miért. De már vittek neki tyúktápot, meg cigit, amit ki is fizetett, abból, amit hagytam neki. Nagyon bízom és reménykedem, hogy jól fog alakulni a jövője!!! Imádom apámat!

Hát, a vérvizsgálatról csak annyit tudok, amit értettem, hogy prolaktint mindenképp néznek, meg még néhány dolgot, de sajnos sokmindent nem értek belőle.

A babának nekilátunk, amint itt az idő... csak a drága uram már megint beteg, fáj a torka.
Mindig Éva (Balimama a másik topikból) jut eszembe, ő írta, hogy a betegség bizony rombolja a spermákat. Nagyon remélem, hogy a hétvégére rendbe jön, mert azért kedden jó volna már együtt lenni. De tudjátok lányok, most nem görcsölök.

Ma reggel is mértem a hőmet, fel is teszem mindjárt, meglátjátok, milyen érdekeseket produkálok mostanság. Biztosan a lelkiállapotom miatt van ez is, szépen ugrál le-fel.

Juci, örülök, hogy fogsz tudni a szüleidtől is netezni!!! De jóóó!!! Akkor vasárnap utazol... hihi, húgom Debrecenben tanul! :) Nagyon szép város. És közel van Miskolchoz. :oops: Bár sok jelentősége nincs, csak most eszembe jutott.

Na, megyek dolgozgatni, aztán még jövök. A görbém mindjárt hozom!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: