halihó,
már megint eddig csak olvastam...
És most meg már olyan fáradt vagyok, hogy ihaj!
De azért egy kicsit írok:
Mák, milyen képnézegető programotok van? Hátha tudok majd segíteni, hogyan kicsinyíts...
Nagyon szépek ezek a varrások...ez olyan, mint hímzés? Van egy alapanyag (olyan gézszerű valami), és erre van rajzolva a minta, amit azután bevarrogatsz? Vagy hogy?
Nincs kedved egy jövő csütörtöki talihoz a XV. ker-ben? Legalább megismernénk személyesen is...Na?
Én a képeket majd hétvégén küldöm, jó? Majd valamelyik éjjel. Sok van, szóval majd szólok mikor, és akkor ürítsetek.
Tali, mint azt írtam asszem már a héten ugyebár
szép nagy piros betűkkel - és most jól én is megsértődök, mert egyesek
a szép nagy piros betűket is képesek nem észrevenni és átugrani valahogyan, mintha nem rejtenének lényeges információkat...
:
JÖVŐ HÉTEN CSÜTÖRTÖKÖÖN!!!!
a klub már elég régóta működik, és mindig is így volt, ahogy Ilba írta: minden hónap első kedd és második csütörtök...
Na jó most az egyszer még megbocsátok...
Vuka, nagyon édes Petra, ezt már a talin is akartam mondani! Cserfes, kiscsajos, és nagyonnagyon okos és ügyes kis egyéves!!! Tünemény!
Eszti,
ezeket régen nem is tetted fel...mármint ezeket a képeket...Eszelős!!!! Könnyek gyűltek a szemembe...
És annyira emlékeztetett az egyik MArcira...nézd:
Amúgy ez a hajós esküvő sztem nagyon romantikus dolog...és ti nagyon romantikusak is vagytok Petivel! Tök jó lesz! És az is hogy Mamac csinálja majd a dekort! Nagyon meg vagyok veletek elégedve...bizony....
Tücsi,
nem kéne elmenni dokihoz esteleg???
Ne viccelj ilyenekkel, nehogy valami komolyabb vírus legyen, aminek aztán valami hülye szövődménye lesz... nem akarom hogy parázz, de zeért jobban érezném magam, ha egy doki is látna...
Kajaügy: Marci 3 napig szinte semmit nem evett a hétvégén...ilyen még soha nem volt, már rendesen elkezdtem aggódni a 3. nap, és bár ő nem hányt, tuti a foga miatt volt, mert nyálzott, és rágott, és éjjel vagy 5x kelt fel úgy hogy elsírt....de abbahagyta az éhségsztrájkot, bár visszavett a tempóból rendesen, mostanában nagyon örülök, ha egy üveg kaját megeszik...az uzsit állandóan átalussza, este 6h-kor meg már nem eszünk, mert 7h-kor vacsi...szóval na aggódj...csak tarts ki!!! Ez a lényeg...És a fűszerezéssel meg óvatosan, mert lehet hogy nem most, de felnőtt korában a belei kikészülhetnek emiatt...
Autó: HAJRÁ-HAJRÁ!!! Kollégáméknál 3 gyerek van, Zafirájuk van (bár van mellette egy kis corsájuk is), és nagyon szeretik! És Tibi (kolléga) is nagyon meggondolja hogy mit vesz autóban, és anno kb 3 éve asszem amikor vette akkor azért ezt, mert az ár-teljesítmény/hozzáadott érték
aránya ennél találtatott a legjobbnak nála. Én is utaztam már benne, és nagyon jó!!!! Kényelmes, jól húz, és a 3 év alatt amióta Tibinek megvan, nem tudok róla hogy lett volna nagyobb baja...
Holnap beszéljünk.
Natasa,
én sem hagyom Marcit pacsmagolni...
és ő is tud már kanalazni is egyedül, (igaz ez egy-két kanálig működik, utána ki akarja önteni a tányérjából a többit- és én ezt nem szoktam hagyni) meg a soknás abonettet is megeszi egyedül.
Nem is írtál semmit se szuperjó kis rólad készült fotósorozatomra...
Sajti,
a felüljáró után van a víztoronnyal szemben. Ha a felüljárón átértetek kocsival, akkor az első lámpánál van balra kanyarodó sáv, onnan lehet bemenni. csomó üzlet van ott. Marci cipőjét ott vettem, általában olyan 7-9e ft-ért láttam a cipőket ott.
Ha ott nem, akkor szemben van a Deichmann, ott is láttam cipőket, deott nem volt MArcira jó cipő. Mármint ami nekem tecctt
volna.
Na már gőzöm sincs, hogy mit akartam még írni egy órával ezelőtt...
Ja Sasha,
Gabi beszólása:
Nagyon helyes! Az állatok védelmére kell őket tanítanunk!!!
Azt pl tudtátok, hogy az állatkertnek is adhatjátok az adó 1 %-át?...Na jó csak úgy modtam...
Na mentem, jó éjt nektek, aludjatok jól!