Új privát üzeneted érkezett!

Hát lányok, én csak teljes mértékbe egyet tudok veletek érteni, felháborító ami ebbe az országba megy!
Sajnos igaz, hogy aki bezáratja, az meg tudja fizetni a külföldi ellátást is, tehát nem lesz problémája, ha valami vaja lesz a gyerekének...
Sajnos az, hogy az egyszerű, csóró polgár gyerekével mi lesz az sajnos senkit nem érdekel, és csak imádkozni tudok, hogy se a most születendő lányomnak, se a leendő, következő gyerekemnek ne legyen szüksége erre a korházra...(már persze ha be merek vállalni még egy gyereket ilyen körülmények között)!
Na mindegy, megyek bosszankodok még egy kicsit, elolvasom a legfrissebb híreket!
Szép napot nektek!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors válasz Szilvinek:

Én az utóbbi 2 gyereknél sem vagyok benne biztos, hogy az igazolást az orvossal állíttatam ki, most meg biztos vagyok benne, hogy elfelejtettem. :oops:

Az APEH persze eddig mindig visszafizette a pénzt így utólag is, tehát ez nem lehet gond. Szerintem a doki sem lesz zabos, hiszen attól, hogy most igazolja még terhes voltál 2006. januárban

Azért ha túlvagy rajta, írd meg légy szíves mi volt, mert lehet, hogy nekem is kell egyet kérni.

Szia: i
iloly
 
 


Jut eszembe, tőlem mindig szokta kérdezgetni kell-e vmilyen igazolás, stb...
iloly
 
 

 
 

sziasztok !

Köszönöm Iloly, hogy válaszoltál, megmondom őszintén kicsit féltem volna felhivni,ha nem olvasom el soraidat.
A Zsuzsikával beszéltem, nagyon kedves volt, azt mondta, hogy minden további nélkül kiállitják ezt a papirt, csak a Kósa körpecsétje szükséges hozzá, erre jövő héten lesz lehetőség, mivel most nem dolgozik.
Rákérdeztem a kórház megmaradására, mondhatni 0 % esélyünk van. /Valakinek nagyon kell ez a hely./
Nagyon valószinű én már nem lépem át soha többet a kórház küszöbét, igy elcsukló hangon köszöntem meg Zsuzsikának az irántam tanúsitott kedvességét, és a továbbiakban minden jót kivántam neki, mert már úgy tűnik nem találkozom vele. :(
szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Sziasztok!

Tudtok arról valamit, hogy a reprodukciós osztály orvosaival mi fog történni?
Mi lesz Arnold doktorral és Kósa doktorral? Ők nyilatkoztak valamit?

Azt tudom, hogy Arnold a Budai Meddőségihez kötődik még. Kósáról nem tudok semmit.
Azért kérdezem, mert a pcos.hu honlap orvosajánlójában szerepelnek, mint kitűnő meddőségi szakorvosok, és nem tudjuk, mit mondjunk az érdeklődőknek.

Köszönöm szépen az információt.
Vendég
 


Huuuu lányok ez szomorú. Igazából feleslegesen nem akarok itt szomorkodni, mert az magamba is tudok...
Ti mit fogtok csinálni??? Követitek az orvosaitokat? Ha külföldre menne, akkor melyik kórházat választanátok???

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Hát én az orvosom után loholok az tuti!
Már mondtam is neki hétfőn, hogy én tuti utána szeretnék menni, azt mondta még nem keresett semmit, bízik a csodába (ez hétfőn volt) de ha menni kell akkor keres egy hasonlóan felkészült maximálisan bababarát korházat és odamegy, és akkor a másodikat majd együtt ott :)
Szóval bármennyire is bosszant, ez kicsit megnyugtatott...
Bár persze külföld luxus lenne nekünk, tehát ha külföld akkor lövésem nincs hogy hova megyünk a következővel...ha egyáltalán vállalok mégegyet...

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Értelek! És köszike a választ! Ööööö...melyik kórház lenne mégis ha kellene???
Mert én személyszerint a SOTE-ra gondoltam, nem tudok jobbat.
Esetleg ti?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Hát a SOTE az igen meg hallottam jót a Rókusról is, de azért azt nem tudom, meg a Szent Imrét is sokan dícsérik...de nem néztem még utána tüzetesen!
Kiváncsi vagyok én is ki mire gondol!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Én már azon is elgondolkodom, hogy lesz e egyátalán kicsitesó. Ha lesz akkor biztos hogy megyek a doktor bácsim után. Ide is így kerültem.
Igaz ezen a héten annyi szörnyűség történt velem, hogy komolyan kételkedem a 3. babán. Ja és még csak szerda van. Mi lesz még ezután, bele sem merek gondolni. Most kb. 4000m-rel magam alatt vagyok. Rettenetes!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


MI történt veled Erika?
Ne légy magad altt, add ki a szomorúságot, dühöt magadból az jót tesz!
Melyik dokihoz jársz?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Szilvi!

Utánanéztem, és nem találom az igazolást... még az lehet, hogy az eddigiektől eltérően már odaaadtam a munkaügynek és a magzat utáni adókedvezményt érvényesítették is az év elejétől. Ami a "naccsaládosoknak" még mindig jár UGYE?? :twisted:

MÁS

Mivel én azon szerencsések közé tartozom akinek most van egy 7 hónapos gyereke, akit ha már ide juttattam erre a szörnyeteg világra tán meg kellene etetni, kérdezlek benneteket ismeritek-e a "Holle" gabonapépeket. Azt tudom, hogy "bio" és pont ezért lett nekem gyanús. Viszont nemcsak búza meg rizs kásájuk van, hanem köles, tönköly búza akárhány pehely stb...is. Elég drágának tűnnek ahhoz, hogy csak úgy rendeljek belőle, aztán meg nem is jó esetleg (mivel itt a délnyugati végeken csak rendelni lehet).

Ha tudtok még jó kajákat, ami kicsit változatosabb a sárgarépa-sütőtök-zöldborsó csokis rizspép társaságnál, az is érdekel. Ja és kész kajákra gondolok, mert arról már volt korábban szó miért is nem veszek zöldséget télen a kicsiknek. :cry:

Köszi: i
iloly
 
 


Erika,
mi történt...?
én is megyek dokink után ,bár nálunk már úgy néz ki nem lesz gyerkőc, a magánrendelés az meg fix...remélem!

akíra,
egy a dokink :wink: ,hogy viseled az utolsó időt? A szüléstől meg ne félj, annál rosszabb...tudom könnyű ezt mondani, de én végig csináltam 3-szor, minden gyorsító és egyéb fájdalomcsillapítók nélkül, és drága dokink is mindig azt mondja, hogy higgyük el nincs jobb a természetes hüvelyi szülésnél! Mindenben segíteni fog számíthatsz rá!

iloly,
sajnos nem ismerem a Holle cuccokat, de mintha én is bioboltban láttam volna...nekünk bevált a Hipp,Humana, meg gyümik, zöldségek, bár megértem ha nem vásárolsz üvegházit, akkor biopiacokon szoktál vásárolni?

Ildi

Kép
KépKépKép
mzille
 
 


mzille!

Köszönöm a bíztatást, és mindig örülök ha jó véleményt hallok a dokimról, remélem nekem is minen jól fog elsülni, és én is a természetes szülés híve vagyok, bár régen azt gondoltam, hogy én majd fizetek a császárért, mert az legalább nem fáj annyira, de ahogy közeledem a végéhez egyre jobban érzem, hogy nekem természetesen kell megszülnöm őt mindenféle fájdalomcsillapító nélkül. Ha valami gond van azt ő majd ugyis látja és nem fog hagyni szenvedni ha ugy látja, hogy nem tudom megszülni, vagy nagyon sokáig tart...szóval én a természetességre szavazok :)

Egyébként egész jól vagyok, bár már jönnek a jóslófájások és egyre többet fáj a hátam, a csontok, de jól vagyok, csak türelmetlen :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akira!
Sajni van akit császározni kell.De hidd el,ők is azt mondják,hogy inkább szültek volna.No persze akkor épp nem fáj,és nem kell végigszenvedni,görcsölni pár órát,nem kell erölködni,.stb.
Csak utána fél évig ,vagy akár tovább is fájhat a seb/heg.Egy rossz mozdulat is rettentő lehet,..stb.
Én azt hizzem szülés után ,hogy jaj de,fáj az alsóm.Aztán láttam a császárosokat,hogy míg mi szaladunk,adig ők alig tudnak mozogni.
Szóval nehogy azt hidd,hogy az fájdalmatlan.Az is fáj,csak nem szülés elött,hanem szülés után de,akkor sokkal jobban.
De erre azt mondom,ha a baba életéről,és a mamáról van szó akkor kell.Ha kényelmi okokból(sajni ilyen is van),akkor felejtsük el.

mimi12
 
 


Akíra
Már lehet, hogy nem emlékszel rá, de én is Szabi bácsihoz járok. Már írtam neked.



Nem tudok mit csinálni, annyi rossz dolog történt a héten eddig velem , hogy nem térek napirendre.

Most ott tartok, hogy keresk magamnak valami munkát és elmegyek dolgozni.
Rájöttem, hogy minnél többet tud az ember annál rosszabb. Egyre több hülyeséggel traktálom magam.
Nem akarok konkrét dolgokat írni, mert tudom magamról , lehet hogy mások is magukat képzelnék bele az adott történetbe. Ez meg igen rossz dolog.
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


mim12!

Persze ezzel teljesen egyetértek, az ha nincs más megoldás az persze ok, de én arra gondoltam, hogy sajnos nagyon sokan kényelmi szempontból császároztatják meg magukat, és még fizetnek is ezért plusz!
Persze, én tudom, hogy vannak esetek amikor nincs más választás, és tudom, hogy akkor az a helyes, mert a baba és a mama élete mindenek elött!
Szóval én tényleg csak azokra gondoltam akik kényelmi megoldásként császárt választanak már jó előre igy van lefixálva a dokival :evil:

banyanszki, igen igen, már emlékszem :)
Csak már összefolynak néha a dolgok, bocsika :)
Remélem, hogy rendeződnek a dolgok, és jobb lesz a heted befejezése...sajnos vannak rossz időszakok, sajna nekünk is az van most, de bízom a legjobbakba, hogy nem tarthat ez sokáig, és jönnek még jó napok! Kitartást mindeninek! :?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Én soha nem császároztatnám meg magam azért, hogy ne szenvedjek. Jó, aláírom könnyen beszélek, mert én mind a két szülésemet nagyon könnyűnek éltem meg és fájdalomcsillapítást sem kértem. Itt a Schöpfibe a szülésznők el voltak tőlem ájulva, hogy még kiabálni sem kiabáltam. Mindig jött Jolika és nézte a fájásmérőt, mert nem hitte el hogy vannak rendes fájásaim. A doki is mondta neki, hogy én az elsőt is ilyen fegyelmezettem szültem. Velem csak a varrásnál kellett morogni, mert akkor viszont mindig elhuzgáltam a fenekem :twisted:
Igen, a jobb napok mostmár nagyon ránk férnének! Várom őket.
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Mzille!

Akkor Te pont lemaradtál topikos pályafutásom kezdeteiről!

Mi 340 lelkes faluban lakunk és mivel itt a közeli városban csak 1 (a legigénytelenebb) hipermarket van, piac működik de ott egy zöldséges árul 4 standon :D, viszont itt mindenkinek van sok földje és kevés unokája, így a megtermelt mindent az én gyerekeimnek hordja vagy 10 család. Ez van szezonban. Annyi időm, hogy csinos kis befőtteket csinálgassak nem szokott lenni, mert normálisan dolgozni szoktam, így hát amit tudok lefagyasztok. Úgyhogy azt is eszi a társaság, de az persze nem ugyanaz mint frissen. Másrészt SZERETÜNK ENNI :roll: és ha én unom az egyhangú kaját, akkor szegény gyerek miért ne ehetne kicsit változatosabban.

i
iloly
 
 


[quote="akíra"]
írta:
akíra
Egyébként egész jól vagyok, bár már jönnek a jóslófájások és egyre többet fáj a hátam, a csontok, de jól vagyok, csak türelmetlen :)


Szia !

Mintha magamat olvasnám :)
De hát, nagyon egyidősek a pocaklakóink, nem is csoda :lol:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


dojika hát igen :lol:
Az lenne a csoda ha nem éreznéd még így magad :D
Kihagytam egyébként valamit? Számythatok egyéb fájdalmas ujdonságokra a jövőhét folyamán? :lol:
Engem már csak avval szoktak bíztatni, hogy ne aggódjak, amíg ki nem bújik jobb már nem lesz, csak rosszabb :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


akíra :lol:

azt el tudom mondani, hogy én hogy vagyok, de ez nem jelenti azt hogy Te is így leszel a következő napokban... sőt, remélem, hogy nem :wink:

én nehezen alszom, vannak éjszakák, amikor egyálalán nem tudok és még utána napközben sem
hátfájás, derékfájás, bokafájás - ez adott
sajnos az egik bokámon a viszerek csunyán kikészültek a súlyunktól, de ez majd javul, mondta az orvosom
nekem mostanában nincs étvágyam
lassú vagyok és nehézkes, már a házimunka közben is többször le kell ülnöm ...
ennyi tömören

de tele vagyok várakozással és izgalommal, hogy mikor jön meg ez a kicsilány és mikor ölelgethetjük meg végre :lol: :lol:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dojika

Bocsi, lehet hogy már írtad, de lusta vagyok visszaolvasni ezért inkább megkérdezem. Kinél fogsz szülni?

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Erika mi a baj? Nagyon letört vagy!!! Pedig te nem ilyen típus vagy!!!

Akíra!
Én a szent imréből menekültem, a rókust ugye leépítik vagy bezárják azt is, ezért maradt nekem igazából a SOTE...??!!

Én császáros vagyok(életmentő)de nekem ez kényelmesebb volt, és jó, el nem tudom képzelni én hogy tudtam volna természetes úton szülni, bár mindig azt mondom ha hüvelyi szülés lett volna akkor bizti hogy azt pártolnám...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Végre másról is szól a társalgás, még akkor, is ha burkoltan. Képzeljétek ma megettük életünk első almáját! Főzve, turmixolva! Nagyon ízlett!
Remélem a többi ízt is ilyen jól fogja fogadni.
Igaz alig alszunk napközben, de lagalább éjszakára kidől!

Iloly! Saját alma! Talán azért ette meg, mert tudta, hogy a dédi vegyszermnetes fáján termett...ennek köszönhető, hogy anya kilakoltatta az illegális beköltöző házát...mert a lakó már eltűnt, szerintem a pincében maradt!

Idén már én is alig várom, hogy a saját kertemben a saját zöldségeimet kapirgáljam...most vicces év lesz, ,mert ki kell tapasztalni, hogy ebben a talajban melyik növény szeret és melyik nem. Remélem a párom is szorgoskodik, mert a jelenlegi építési törmelék hátán szerintem a gazon kívül semmi nem él meg. :lol:

Szörnyen lassan telt ez a hónap....jöhetne már a tavasz, mert mire mehetnék a kertbe nem fogok kiférni az ajtón! Én imádok szoptatni, de ez most már iszonyú méreteket ölt nálam!

De mindent a manókért!

Szép estét!

Kép
manó-v-29
 
 


Noémi és Ildi küldtem 1-1 privit, remélem átment.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Ildi neked szerintem ismerős lesz amit írtam, csak más szereplőkkel. Kb 3 év távlatra gondolj!

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!
Erika, Noémi küldtem nektek privit. Kicsit lehangoltra sikerültek, bocsánat.
Kinga

Kép
németh
 
 


[quote="banyanszki"]D írta:banyanszkiojika

Bocsi, lehet hogy már írtad, de lusta vagyok visszaolvasni ezért inkább megkérdezem. Kinél fogsz szülni?

Erika


Szia Erika !

Nem, azt hiszem még nem írtam le.
Dr. Dulka Tibor az orvosom, és Kátai Timi a szülésznőm.

Épp most jöttünk meg a kórházból, ctg-n voltunk. Ott minden rendben... :)
Viszont a vérképem az katasztrófális :shock: Most dögivel szedhetem a vasat, hétfőn újra labor ... ha az is ilyen lesz, akkor még aznap be is fektetnek ... :cry:
remélem a leányzónak nincs baja ...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Szép estét, vagy már inkább éjszakát!

Privik megjöttek, már válaszolok is mindjárt!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Erika, Kinga elmentek a privik??? Mer tKinga neked 5ször nem ment a múltkor, tudod...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok lányok!

dojika, hát remélem hétfőre jobbak lesznek az eredmények, és nem kell befeküdnöd, az nagyon nem lenne jó, de hát persze mindent a baba érdekébe!
Amit a nem alvásról és a jövőheti tünetekről mondtál, arról meg annyit, hogy már én se alszom, de a többi nem nyugtatott meg, remélem azért nem lesz ilyen rossz :lol:

nszoke, hát akkor rosszul informáltak engem a szent Imréről :lol:
Akkor igen, nyilvánvalóan marad a SOTE amíg azt is be nem zárják...

mano, nem tudom, hogy jól értelmeztem-e a szavaidat, de ez azt jelenti, hogy akkor te a szoptatás miatt szedtél fel még kilókat? Vagy hogy van ez? Már bocsi ha indiszkrét a kérdés! :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Ó én szoptatás alatt 10 kilót szedtem fel , plusz ami még rajtam maradt a szülés után. Így tehát 16 kg-tól szabadultam meg, miután Atika elérte a fél éves kort. Azóta szerencsére nem jött vissza. Néha azért még rámtör a fogyizhatnék. De ezt már nem veszem komolyan. A kívánt célt már nagyjából elértem. Akinek meg nem tetszem , az ne is nézzen rám.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Helló!
Noémi: megérkezett a privi, válaszoltam is.
Erika, neked is.
Kinga

Kép
németh
 
 


Szia Akíra!

Erikához csatlakozva én is ott tartok, 9 kg maradt rajtam a terhesség után, és a szopi alatt szedtem hozzá még 9-et-. Amikor Árpi 4 hós volt azt mondtam nem bírom tovább...elkezdtem fogyózni a fentebb már leírt, bevált módszeremmel...de a gyerek iszonyú nyűgös lett, és rengeteget bukott vissza...három hét után rájöttem, hogy én vagyok az oka...mert nem eszem olyan
összetételben a kajákat, hogy a tej jó minőségű legyen. Lefejtem és akkor láttam, hogy szinte víz. Azért hányta ki, mert csak előtej volt szinte, az meg nagyon édes...és nehezen emészthető...szóval ismét kajálás következett...nem zabálok, csak sajnos nekem nem szabadna liszteset enni...egyszerűen nem megemésztem, hanem rámrakódik. Hétfőn lesz Árpi 6 hós, már a héten kóstolgatunk, egész jól megy...remélem én is meg tudok szabadulni a feleslegtől, mert nem szeretném a tesót ilyen súllyal kezdeni.
Szóval szerintem biztos vannak, akik a szopi alatt lefogynak, sőt tudok rá példát, akit hízókúrára kellett fogni...én nem ez az alkat vagyok... :cry:
Azt hiszem, ha lesz még babám tudatosabban fogok táplálkozni a terhesség alatt, hogy ne kelljen ilyen sok kilótól megszabadulni!

Szép napot!

Kép
manó-v-29
 
 


Szia Akíra !

Köszi a bíztatást :D
Én, mindent megteszek, hogy hétfőre valami elfogadható értéke legyen a vasnak a véremben, remélem sikerül...

Szoptatás
A fiam nagy tejimádó volt, és szerencsére rengeteg tejem volt. De ennek meg is lett az "ára", szépen kikerekedtem a szoptatás alatt.
És igazából azóta se nagyon jött le, talán most Zsófi ledolgozott belőle valamennyit... Most jobban oda fogok figyelni, hogy mit eszek, mert Mátéval nagyon nagy volt a szénhidrát igényem, és ez sajnos főleg esténként és édesség formájában lett kiegyenlítve... :oops: Ezért jöttek a kilók ...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Huh, hát ez nagyon nem hangzik jól lányok, azt hittem vége a terhességnek és jön a fogyás...most elszomorítottatok...
Én is sajnos nagyon rossz alkatu vagyok, csak jönnek rám a kilók, ha csak a kajára gonolok hízok...akkor valószínűleg ugyanígy fogok járni én is!
És semmilyen fogyókura nem jó?
Még a 90naposat se lehet csinálni? Mert hát ugye ott ehetsz mindent, csak attól függ, hogy mikor teszed...vagy a Norbis? az is hasonló...Vagy abszolút semmit nem lehet? :shock:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!!!

Akíra!
Jó is rossz is a szt.imre csak attól függ milyen szempontból nézzük. Kényelem, komfort és tisztaság szempontjából a toppon van, sőt mondhatni tökéletes, sokan kedvesek, segítőkészek, de a szaktudás az a szülő nőnek van leginkább szerintem, hogy jó környezetben, ikeás szobában mielőbb megszüljön, teljesen háborítatlanul, tehát ezekből a szempontokból teljesen jó.
De ha valami komplikáció van akkor igencsak elgondolkoznak...de legfőképp azon hogy melyik speciális kórháznak passzolják a pacienst, vagy a babát is.

Fogyi: hát én az egész terhesség alatt 6kilót szedtem fel kb, aztán szülés után le is fogytam ( a 30kilo vizet is ami rámjött) de 2hónap után amikor hazamentünk, szoptattam s januárban másfél hónap alatt 40-50kilo jött rám, valószínűleg hormonális okokból, azóta bárhogy fogyizok nem megy le, most saját módszerekkel kb 11kiló ment le, de nagyon nehezen, pedig már próbáltam mindent.

Viszont Akíra: szeritem, kis has, nagy has, mindegy mindenképp nők vagyunk, sőt a párunknak gyakran tetszik is ez a "testes" időszak, és szerintem amíg szoptatsz, meg amíg nem érzed magad felkészültnek és nem életbevágóan fontos addig ne fogyizz, mert felesleges. Helyette foglalkozz a kisbabáddal, majd akkor fogyizz ha nem szoptatsz és ha magadnak akarsz megfelelni majd, mert a fogyizás az egy kisebb feszültség is, mert megvonjuk a kaját magunktól és ez nem jó ha a babára is átszállna...szerintem.
Az anyáváváláshoz ez hozzátartozik és pont ilyenkor kell kiélvezni, hogy egy pár kilo plussz van rajtunk...ami senkit nem zavarhat.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok.

Engem is nagyon elkeserit hogy bezárják a kórházat. :( 2 hét múlva megyek a dokimhoz magánrendelésre (az éves rendes rákszürés), és megkérdezem, hova megy, vagy mi lesz vele. Ha lesz rá lehetöségem, és ha majd érkezik a kistesó (2008-ra tervezzük), akkor oda megyek, ahova ö. Most konkrétan azt még nem tudom, hogy bevezették-e azt a tervezetet, hogy csak a körzetedhez közel esö 3 kórházban lehet "ingyen" szülni. mert fogalmam sincs pl, hogymelyik 3 kórház lenne az, de gondolom a védönö tud ilyen infókat. Na, mindegy Tényleg nagyon trutyi egy dolog ez.

Iloly :)
Nándinak adtam Holle pépeket. A tönkölyben is van glutén, ha nem akarsz neki olyat adni, akkor inkább kölest, hajdinát (ez nem tudom, van-e Holle) Nándi szerette, mindenfélébvel kevertem neki.

Akira :)
sztem ez alkat kérdése, az én barátnöim (és én is) mind fogytak szoptatás alatt. De sztem semmilyen fogyokura nem ajánlott szopi alatt. Eseteg a Norbi.

Na, megyek, mert fürcsi van
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Köszi Minyu!

Főleg ez érdekelt, hogy "ehetőek-e" mert a kiscsaj elég finnyás.

Manó!

Ügyesek vagytok nagyon. Látod mondtuk, hogy nem kell betojni mindjárt. A kertészkedéshez sok sikert!

Amúgy megnyugtatás végett, én az első kivételével egyik gyerekkel sem voltam nehezebb szülés után mint terhesség előtt, de szoptatás közben mindig "visszahízok" pár kilót. Pedig mindig ugyanolyan sokat és válogatás nélkül eszek. VISZONT nem jellemző, hogy nassolgatnék, vagy üdítőt innék rendszeresen. Az elsővel 10 kg volt rajtam szülés után, de amikor elkezdtem dolgozni hipp-hopp eltűnt.

Fogyókúrázni képtelen vagyok, tehát marad a mozgás.

Azért örülök, hogy kezd megszűnni a világvége hangulat!! :)

i
iloly
 
 


Sziasztok!

Noémi, sajnos nem tudtam akkor menni kontrollra, amikor Te, mert beteg voltam, pedig jó lett volna talizni. Ma voltam a kórházban, Arnold doki azt mondta, hogy most az a legvalószínűbb, hogy magánkórház lesz, a tb semmit sem fog fizetni. De ez sem biztos. Asszisztens Kati azt mondta, hogy ha bezár a kórház, akkor lehet, hogy nyugdíjba megy. Hát nagyon kíváncsi vagyok. Ragaszkodom a dokimhoz, de ha egy vérvételért is fizetni kell majd a kórházban, akkor nem tudom, megengedhetem e magamnak, hogy oda járjak.

Hízás-fogyás téma: én fogytam szoptatás közben, már csak 46 kiló vagyok, de szerintem ebben az is benne van, hogy sírós a kislányom, és nem hagy enni sem :wink: azért remélem, mostmár vége lesz a hasfájós időnek, és rendesen fogok tudni enni...

puszi
rozus

KépKép
rozus
 
 


46 kilo??? :shock: :shock: :shock: aztahétmeganyolcszázát, ez tök jó...neked sosem kell fogyókúrával "bajlódnod"... :wink: :)
Adnék én neked szívesen pár kilot... :oops:
A tali tényleg jó lett volna, de talán majd legközelebb.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Hello!

Te Noémi! Mielőtt irígykedni kezdenél kérdezzük meg Rozustól, hogy nem csak 140 cm magas-e véletlenül! :lol: :lol:

Szép napot!
i
iloly
 
 


Iloly!!! :lol: :lol: :lol: végre tök jót mosolyogtam most ahogy olvastam amit írsz...hihihihi

Kedves Rozus ugye 140cm-er felett vagy??? :oops: :shock: :wink:

Megyek szórólapos "állásinterjúra", kíváncsi vagyok mit mondanak. Tök jó helyi szórólapozás és elég jól fizet én meg szeretem csinálni, amikor más lehetőségem nincs akkor mindig keresek valami ilyesmit, most ugye GYED mellett nem tudok mit tenni így ez a legjobb. Majd talán még van itt a piacon egy pék ő mondta mehetnék beugrósnak tavasztól...egy kis plusz pénz...pont jól jönne, mondjuk kinek nem jönne jól mindig egy kis plusz, nem?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Kedves Erika és Noémi!
Tegnap este küldtem mindkettőtöknek privit, nem tudom megkaptátok-e. Ha azóta válaszoltatok, azt nem kaptam meg, mert mindenféle e-maileket kaptam, hogy van privim, aztán meg nincs is. Szóval nem értem az egészet. Lehet, hogy inkább az e-mailetkre fogok ezután írkálni. Biztos ez is csak nálam nem működik...

Kép
németh
 
 


Erikától kaptam privit. Azt hiszem én vagyok a hülye. Lehet, hogy megőrültem.

Kép
németh
 
 


46 kg...mikor voltam én annyi? Talán egyszer amikor még növőfélben voltam kamaszkoromba :lol:
Azóta az nálam már anorexiás súlynak számítana, de azért nem volna rossz :D
Hát lányok rendben, kicsit megnyugtattatok, bár nem nagyon, szóval ha hízékony vagyok akkor hízni fogok szoptatás közbe is ha tetszik ha nem, hát ez remek....nem baj, lényeg, hogy a bébi jól legyen és legyen elegendő tejem, a többire magasról...ha meg valakinek nem tetszik akko elmehet :wink:

Egy másik kérdés...szobafoglalás, ugye jobb lefoglalni...láttam én is szombaton, hogy mennyivel jobb...de egyenlőre még sakkozgatunk párommal a pénzügyi helyzet miatt...na most mi van ha én lefoglalom, és mondjuk mégse lenne meg a pénz? Akkor van olyan, hogy én azt mondom, hogy mégse megyek külön szobába? Vagy akkor már az van és kész?
Vagy ti mit tennétek a helyembe? :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra: szerintem beszéld meg a szülésznőddel ezt a szobakérdést. Vagy a főigazgató titkárságán kell azt hiszem foglalni, ott is biztos megkérdezheted, szerintem vannak olyan rendesek, hogy segítenek.

Kép
németh
 
 


Akíra!
Ha foglalsz és mégsem kell nem lesz nagy gond szerintem.
Én "véletlenül" csöppentem a schöpfibe és ugye ezáltal krónikus ágyra, de .... nem részletezem, ha teheted inkább menj külön. Mert 3tán 5napot kilehet bírni a krónikuson, de én majd 2hónapot kellett volna maradjak...de végül csak 2hetet kellett. Azt is csak papíron :wink:

Németh én megkaptam a privit, de még nem válaszoltam. Viszont tényleg jobb lenne email, mert nekem is szívózik ez a babanet, tudod mikor neked akartam küldeni...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Akkor csak félőrült vagyok... :roll:

Kép
németh
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?