Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a dicséreteket.
Képzeljétek Ákos az elmúlt éjjel csak 1x sír, és az ölemben vissza is aludt és reggel fél 7-kor kelt. Meg is dícsértem érte, és most délelőtt is aludt kb. másfél órát, és ismét alszik. Hihetetlen hogy megint OK minden (az elmúlt napok 1-2 héthez képest). Úgy örülök.
Most szerintem nem fáj semmilye, így ő is nagyon jó babóca lett ismét!

Zsani
kistesót mikor tervezitek? Ha megszabad kérdezni?

Nyulasz
Utro: tudtommal mindenkinek kell, de ha ez valamiért nem jó akkor van valami más (ha jól tudom akkor valami Duphaston vagy mi a neve), de a lombikosoknak tuti kell ilyen, de szerintem másnak is.
szurik: hajrá - hajrá - hajrá - hajrá

Áfony
az Ördögöt felejtsd el, most ilyen nem létezik, csak angyalok, ez is jó értelemben, (mert angyalkának hívják a lombikosok amikor mondjuk UH-on látszik előszőr 2-3 babóca, és a következőn már kevesebb, és akkor aki elment őt hívják angyalkának) úgyhogy neked nincs se ÖRDÖGÖD, se ANGYALKÁD, neked BABÓCÁD -van, vagyis nektek.

Princess
szurkálás: nekem sokáig, majd nem a leszívásig, vagyis előtte való nap már nem kell.
most csak a Suprefact, (hétfőn hívom a mágust, mert ma éjjszaka megérkezett Mikulás apó) úgyhogy kedden v. szerdán megyek vérvételre, és ha OK minden akkor Suprefact + Gonal-f egyszerre (1-et jobbra - 1-et balra).

Lugi
én csak ajánlani tudom a Kaálit és ott Dr. Krizsa Ferencet, nekünk Ákos 1-sőre sikerült, igaz fagyasztásra nem maradt semmi, pedig 13 petesejtet szívtak le de csak 3-4 termékenyült meg, és a 3 beültetettből ő maradt meg egyedül, úgyhogy most is nagyon nagyon reménykedem a sikerben, csak nehogy jó nagy pofára essek. De ügye a remény hal meg utoljára.

Sziasztok

Erika

Már csak este fogok tudni jönni, mert ha felkelt Ákos akkor megyünk a sógorómékhoz a keresztlányunkat felköszönteni (elég irigy 5 éves létére - vagyis még csak 7-én lesz 5)

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!!!

Erika, nagyon jóképű Ákos baba. Olyan édes!!! Örólük, hogy visszajött az álommanó, Te is jobbkedvű, vagyis kipihentebb!!! :)

Áfonyaaaa, ténylrg próbálj optimista és nyugott lenni, ez a legjobb amit tehetsz. Biztosan minden rendben lesz!!! :D

Nyulasz, akkor kezdődik a menet! Nagyon drukkolok!!!!! :wink:

Nyuszifül, mikor teszel fel nekünk UH képet????? Már nagyon kiváncsi vagyok!!!! :roll:

Lugi! Üdv, itt! Én csak a Forgács intézetet ismerem. De azt tudom, hogy ott már augusztusnál jár a lombik várólista. :(
Neked is mielőbbi babásodást kívánok!!!!! :)

Kakastökét sütök. :oops:
pihi
 
 


Princess, hogy megy a hömérőzés?Görbét teszel????
Nekem is ez az első hőmérős hónapom. Sokszor elkezdtem már, de mindig feladtam. Most viszont van görbém és nagyon élvezem.

Zsani, gratulálok Nektek!!!
pihi
 
 

 
 

Sziasztok

Nyulasz
milyen volt a szuri?

Pihi
kakas töke? csak ez a neve, vagy valóban azt is csinálsz?
Ákos: hát remélem hogy nem csak múló éjjszaka és nappal volt, mert egy másik topikon azt írták, hogy tuti a foga, mert náluk is ez van, amit én leírtam, és hát a foga még sehol, nem érzem az újjammal, úgyhogy még nagyon nem vagyunk túl rajta, pedig ilyenkor úgy sajnálom mert úgy szenved szegénykém.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pihi!
Kakastöke????????Elég bizarul hangzik,lehet,hogynem tudnának rávenni,hogy megkóstóljam.

Erika!
De gondolom már van foga,nem?
Akkor lehet,hogy hétfőn vagy kedden összefutunk a Kaáliban?Én 9-1/2 10 körül megyek szurira.Egy picit csípett,de hamar megvolt.Azt sajnálom csak,hogy ma meg holnap nincs Harcika,és a másik nővér hihetetlen unszimpatikus.Olyan lekezelően tud bánni az emberrel,se egy mosoly,semmi.
Holnap már kapom a Gonalt is mellé.


Lugi!

Ezt hogy érted,hogy valamit találtak,de mégsem?
Mennyi volt nektek a kromoszómavizsgálat?

Princess!

Thai chi megy még?
Tényleg,görbével hogy állsz?

Áfonya!

Tessék picit kikapcsolódni!Nem lesz baj!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Na megyek böködésre...
Vendég
 


Sziasztok!
Ma végképp kiborultam,már tegnap is nagyon lekezelő volt a nővér,de ma úgy kész voltam a stílusától,hogy hazáig sírtam a kocsiban,még a párom sem tudott megnyugtatni.Lehet,hogy én reagálom túl a dolgot,bár alapjába véve nem vagyok kényes,de szerintem a lelkiállapota elég labilis azoknak,akik ebbe a nehéz helyzetbe kényszerültek.Én nem vártam el,hogy mosolyogjon,vagy kedvesen beszélgessen,de szerintem ennél több érzés szorult még egy SZTK-s nővérbe is.Iszonyatos bunkón beszélt...
Írtam is Harcinak privit,ha nem lesz benn hétfőn meg kedden,akkor nem megyek be injekcióra.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációkat:)

Nyulasz
Aranyos volt, amit írtál:) Hát az biztos, hogy már lassan 15 quadot vehetnénk a dokira költött pénzből. De sebaj, most sikerült nyerni:)

Segítséget kérnék megint Tőletek
Használta valaki a suprafact orrspray-t?
Fontos lenne!!

Köszi
Zsani
Vendég
 


Szia Zsani!

Örülök,mert féltem tőle,nehogy megkövezzenek egy ilyen kijelentésért,de az biztos,hogy sokan vannak,akik nem érdemlik meg azt,hogy szülők legyenek,vagy legalábbis jót tett volna nekik,ha egy kis küzdelem árán lett volna babájuk,mert akkor talán meg tudnák becsülni.Sajna saját baráti körböl látom ezt,biztos nagyon-nagyon sokan nem így vannak,de ilyen is van.És miért pont nekik sikerüljön mindig-minden.

Én nem használtam ilyen orrsprayt.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Tényleg kakastökét csináltam. :lol: :lol: Ínyencség!! :oops: Csak nagyon drága kilója. :( :(
Na jó, a párom sem bírja megenni. De én imádom. :oops: :oops:

Nyulasz, annyira sajnálom, hogy ilyen rossz élményben volt részed. Tudom, hogy milyen én is kerültem már hasonló helyzetbe. És igazad van, sokkal érzékenyebbek is vagyunk a sikertelenségek és csalódésok miatt. De ezt az ott dolgozóknak pontosan tudniuk kellene. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
pihi
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Jobban vagy? Ha ez vigasztal, a múltok én is bőgtem egy sort a Kaáli után, velem a recepción voltak nagyon bunkók, nem tudom, hogy ők is nővérek? Már az első alkalommal sem voltak túl kedvesek, akkor kb. 15 percig csak ácsorogtunk ott, meg se kérdezte, hogy kihez jöttünk vagy mit akarunk, csak egy ismerősével dumcsizott mobilon. Pedig már ott támaszkodtunk a pulton, de teljesen levegőnek néztek.
A következő alkalommal a párom eredményéért mentem, akkor meg elég lekezelő stílusban lehordtak, hogy ha nem hoztam meghatalmazást, akkor nem adják oda a papírt. Mondtam nekik, hogy simán hoztam volna a meghatalmazást, ha mondják, hogy szükség van ilyenre. De Krizsa dr. azt mondta, neki a szóbeli meghatalmazás is elég, a párom még fel is hívta aznap, hogy a felesége tud csak menni a leletért, kint lesz a recepción. Aztán pont jött Krizsa dr, mondta is, hogy meg van vele beszélve, megkaphatom a papírt, a recepciós nővér meg tiszta ideges lett, hogy ez neki plusz munka, mert nem elég csak lefénymásolni, hanem három sort rá is kellet írnia, hogy meghatalmazás nélkül viszem el.
Mikor itthon elmeséltem a férjemnek, rögtön mondta is, ha ennyi pénzt otthagyunk, akkor igazán elvárhatnánk a kedvesebb hozzáállást, és ha legközelebb is ilyenek lesznek, akkor megyünk máshova.

Zsani!
Én sem használtam ilyen orrsparyt.

Lányok!
Nem igazán megy nekem ez a hőmérséklet mérés. Rosszul csinálok valamit? Reggel mérem, még az ágyban, a szájban. De a legmagasabb eddig 36.4 volt, peteéréskor. Ez jó eredmény? Nektek ilyenkor mennyi szokott lenni? Mert én elég alacsonynak találom.
Egyébként digitális lázmérőnk van. Vegyek hagyományosat?

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Nyulasz!

Én senkinek soha nem szoktam rosszat kívánni, de tényleg vannak olyan párok, akik nem érdemlik meg a babájukat. És persze nekik rögtön sikerérül. Nálunk is van a baráti körben, látszik rajtuk, hogy mennyire unják a szülő szerepet, a múlt héten pont azért mérgelődtem, mert a barátnőm megjegyezte, hogy megbánta, hogy szült két gyereket, elvált és ez rontja az esélyeit, hogy újra férjhez menjen.
De vallásos rokontól (két gyereke van) is megkaptam, hogy nekünk azért nincs még babánk, mert nem volt templomi esküvőnk, csak polgári. Hát, nem rosszindulatú?

Pihi!
És hogy készítetted el? Még soha nem ettem ilyet.

Üdv: Princess
princess
 
 


Nyulasz,
én is sajnálom! :( Én magamnak adtam a szurikat anno mikor stimuláltak, pedig oldószer+por kiszerelésű Merional volt, vettem fecsit, tűt, és egy nővérként dolgozó virtuális barátnőm részletesen elmondott mindent mire ügyeljek. Te nem tudnád magadnak beadni? Ha meg akarod próbálni szívesen segítek, leírom lépésről lépésre mit csinálj.
Pihi,
gyerekkoromban imádtam a kakastökét. Nagyon jó íze van, aztán ráeszméltem mi az, és soha többet nem ettem meg :lol: És a tyúkaggyal pont ugyanígy jártam :lol:
Princess,
nem tudnád feltenni azt a görbét? Így nehéz bármit is mondani, de a 36,4 nem épp peteérős érték...
Vendég
 


Princess, nem biztos, hogy nem jó, a PÉ után megy fel.Lásd az enyémet
Kép

A Kakastökét hagymásan csinálom, úgy mintha máj lenne.

Áfonya, én is kiskoromban ettem, ha anyukám kakast vágott. A tesómmal mindig vitatkoztunk rajta, hogy kié legyen. :lol: És így voltunk a tyúkaggyal is. Én ma is imádom azt is. Csak olyankor eszem, ha hazamegyünk a szüleimhez. Én soha nem szoktam a tyúk fejét, nyakát, lábát stb..megvenni. De a szüleimnél az udvaron szaladgálnak és ők megcsinálják. :lol: :lol:
A velőrózsát is szeretem. Az meg sertésagy rántva, végülis.
pihi
 
 


Erről jut eszembe, hogy a jövő hétvégén megyünk haza a szüleimhez disznóvágásra. :lol:
pihi
 
 


Szia Áfonya és Pihi!

Nekem csak egy füzetem van, amit a nőgyógyászomtól kaptam, abban jelölgetem a hőmérsékletemet, de nincs görbém, csak egy egyenes vonal, legalábbis eddig. Minden reggel 36.3 vagy 36.4. A naptár és az ovulációs kalkulátor szerint holnap van a termékenység utolsó napja. Pihi! Szerinted ezután fog emelkedni? Áfonya! Nálad is így volt?


Üdv: Princess
princess
 
 


Princess,
mindegy mit jelöl a naptár, minden nőnek más és más a ciklusa, nem mindenkinek ugyanakkor van az ovulációja, a naptár csak a nagyátlaghoz tud jelölni. Valószínűleg még nem volt ovud, ez nem jelenti azt hogy nem lesz hamarosan. A hőmérsékletedet figyeld!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm,már jobban vagyok.Harcimókus megnyugtatott,hogy bennt lesz,és gondolja is kiről van szó,mondta,hogy sajnos senki nem tesz panaszt ellene,hogy jó lenne,ha a főnővérnek legalább panaszt tennék.De amíg nem vagyunk túl a lombikon,nem megyek bele ilyenbe,én nem akarok mindig gyomorgörccsel menni,hogy mi van,ha hozzá kerülök.

Áfonya!
Köszi aranyos vagy,de holnap már lesz a Kaáliban Harcimókus,aki egy tünemény.
Én nagyon félek a szuriktól,és mivel csak négy napról van szó,úgy voltam vele,hogy bemegyek.De ennyit nem ér az egész,inkább mentem volna SZTK-ba.Meg a dokim is úgy kérdezte,hogy van-e valaki,aki beadja,mert ő bizony magának nem adná be.Én nem vagyok olyan bátor,mint itt sokan mások.De azért kedden megyek fogorvoshoz.


Erre próbáltak minket felkészíteni,aki ajánlotta nekünk Krizsa dokit,ő elmondta,hogy a személyzettel nagy bajok vannak,de amikor az ember már eljut az orvoshoz,akkor már minden oké.
De erre nem lehet felkészülni.

Princess!

Szerintem jobb lenne,ha a hüvelyben mérnéd.De mostmár mérd szájban is,vagy mindkét helyen.Aztán meglátod,hogy pontos-e szájban.Hányadik cn-on vagy?
Vendég
 


Sziasztok

hát végre ide jutottam, egész nap rossz volt nálunk az internet, nem volt összeköttetés vagy mi, és a párom dolgozott, és én meg nem tudtam megcsinálni, de neki elég volt hozzá 10 perc is.

Nyulasz
igen már van 6 foga, csak sajna még hátra van 14db.
szuri: nekem nem csíp, inkább viszket és már kék zöld szinben játszik a helye
és most sajna diéta helyett csak zabálok ahogy kajához jutok, úgyhogy most már tényleg többet nyomok mint szülés előtt (remélem ez nem lesz gond a megtapadáskor és most sem)
én holnap hívom a mágust, hogy mikor mehetek vérvételre (kedden v. szerdán)
Ha szabad kérdezni, Harcimókus mit válaszolt a mai nővérrel kapcsolatban?

Zsani
Suprefact: én Ákosnál és most is hasba döfködöm magam
egyébként az orrspray is ugyan arra jó?

Pihi
én az ilyen mint a kakastöke - agy velő és társai max messziről megnézem, de meg nem kóstolnám, de a párom viszont olyan aki 1x mindent megkostól hogy milyen
mondjuk szoktam neki éves szinten 1x főzni pl. tenger gyümölcsei, v. pacal, de utálom mert számomra mindkettő büdi, + nem bizti hogy jól főzöm meg mert ügye nem kóstolom meg, úgyhogy legutóbb is a pacal nem volt rendesen megfőzve, de azért megette.

Princess
vallásosság: nem szeretem a fanatikus hívőket, amúgy nekünk volt egyházi esküvőn, és mégis itt társalgok veletek, akkor most ilyenkor mi a helyzet? Vagy lehet hogy azért mert nem vagyunk fanatikusan hívők, v. mert nem járunk tempomlba? Na mindegy is, ezen változtatni már úgysem tudunk.

Remélem nem sértettem meg senkit semmivel, ha mégis nem volt szándékos.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


SziaErika!

Szerintem egyszerre írtunk.
Azt mondta,hogy nagyon sajnálja,és panaszt kéne tennem.És benn lesz,menjek nyugodtan.Nagyon rendi.
Vendég
 


Szia Nyulasz

Örülök hogy bent lesz Harcimókus.
És a Gonal-f-et is bent fogod beadatni magadnak.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Most még azt is bent adják,de holnap kell utoljára Suprefact,így utána a Gonalt magamnak fogom adni.Az már menni fog :lol:
Megyek is,szép napot mindenkinek,délután még jövök.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
akkor holnap jössz a Kaáliba?
Én kb. 9.00 vagy 10.00 fogok oda érni, attól függ hogy melyik vonatot érem el.
Most le vagyok törve mint a bili füle, mert a telcsiben közölte egy női hang hogy Krizsa dr. mától 2hét szabin van, és ha jól tippelek akkor most mindent nélküle kell végig csinálni, de lehet hogy a beültin mégiscsak ott lesz már nekem, hát nagyon remélem, mert így most tényleg kétségbe estem, én ott még soha nem voltam más dokinál.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Sajna nálunk is apabajt állapitottak meg, vagyis nem találtak spermiumot . Úgy döntöttünk, hogy uraljul a problémát, és megoldjuk. Schöfi meddőségibe járok, de ha tudtok jobb helyet ajánlani szívesen elfogadnám. Érdekelne, hogy inszem milyen anyagi terhet jelentene.

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Sajna nálunk is apabajt állapitottak meg, vagyis nem találtak spermiumot . Úgy döntöttünk, hogy uraljul a problémát, és megoldjuk. Schöfi meddőségibe járok, de ha tudtok jobb helyet ajánlani szívesen elfogadnám. Érdekelne, hogy inszem milyen anyagi terhet jelentene.

csibe
csibe32
 
 


Szia Csibe, üdv itt közöttünk!

Itt általában mindenki a Kaáliba jár. Én és még egy páran Dr. Krizsa Ferenchez.
Az hogy mennyibe kerül az inszem azt nem tudom, mert nekünk csak lombikunk volt, és lesz most is (kistesó).
De jövő héten már lesz Nyuszifül, és ő el tudja neked mondani, mert neki inszem volt és elsőre sikerült is.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszönöm, Erika. Káliba, mi az eljárás? Az elvégzett vizsgálatokat elfogadják?
Csibe
csibe32
 
 


Szia Csibe!

Nekem minden papíromat és a férjemét is elfogadták. Igaz mindkettőnk orvosát ismeri az ottani (Dr. Krizsa Ferenc) orvosunk.
telefonon lehet időpontot kérni, ha tudod hogy kihez szeretnél menni akkor név szerint hozzá kérsz, ha nem akkor ők adnak az egyik dokihoz. Mivel nekünk csak lombik lehetett, és lehet most is, így nekünk akkor csak az első konzultációért és az első UH-ért kellett fizetnünk. Hálapénz itt nincs, hogy mennyi az inszem nem tudom, de ha a Kaális forumon (a szülészeteknél) megkérdezed biztos megmondják, ott is mindenki nagyon segítőkész.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

Igen,jövök holnap,fél 10 körül szoktam odaérni.Szerintem ne aggódj,mert 10-én én is a Szmatona dokihoz megyek UH-ra,és amikor Krizsa doki beírt,akkor mondta is,hogy nem lesz,jó-e ha máshoz jövök,vagy megvárom őt.Asszem 12-én már lesz.Meg Princessék is 13-ra vannak beírva,úgyhogy biztos lesz.De majd holnap megkérdem Harcikát,ő biztos tudja.
Melyik pályaudvarra jön a vonat?

Szia Csibe!

Édes a neved.Üdv.itt.Milyen vizsgálatok voltak?Párodat hányszor nézték?Genetika volt?Hormon?
Írj picit többet magatokról.
Vendég
 


Szia Nyulasz

nekem a telefonba azt mondták hogy 2 hét szabira ment. De Harcika is azt írta, hogy ne aggódjak, ő lesz holnap és holnap után is. De remélem hogy neked lesz igazad és csak a héten van szabin. Mert nem igazán szeretnék máshoz járni, nem azért mert nem bíznék meg benne, csak már úgy megszoktam Krizsa dr-t, és amúgy sem szeretem ha túl sokat túrkálnak bennem, látott már elég orvos, tudom mást már többen is.
A vonatom a Nyugatiban ér célt.

Hát még eldöntöm, hogy holnap v. holnap után, mert Ákost is vissza kell vinni egyik nap a dokinénihez a vérvételi eredményekkel (az anyósomnál van, apjuk holnap reggel műszak után megy érte, úgyhogy már csak ezért sem tudom hogy holnap melyiket érném el. De valszeg csak a későbbit, és akkor veled már valszeg nem is találkozhatnánk, mert én kb. 10-re érnék oda, de te meg addigra már ott sem vagy.

Ja és tényleg, holnaptól szúrod a Gonalt és már szombaton mész is UH-ra?

Te akkor már 10-kor ott sem lennél?

Hát még jól meggondolom, megtárgyaljuk, mert olyan jó lenne talizni.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Ha azt mondod,hogy 10-re érsz oda,akkor megyek én is 10-re.Ezen ne múljék!
Biztos,hogy lesz a Doki,lehet,hogy a múlthét meg ez a hét a szabija.Nem?
Én a Gonált már tegnaptól szúrom.Illetve még szuratom,mert a Suprefacttal együtt adják,de holnaputántól már magamnak adom.
És igen,szombaton UH.És akkor megtudom,hogy kell-e még Gonal.
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Akkor ha lehetne maradjunk a 10.00 óránál, mert akkor Ákost sem kell felébresztenem ha véletlenül nem kelne fel magától korán, de az is lehet, hogy szerintem ha a vonat nem késik odaérek fél 10-re is. Mert elvileg 8.40-re kell a nyugatiba érjen, és bő fél óra kell hogy a Kaáliba érjek.
Úgyhogy én ott leszek az bizti, mert azt sem tudom már hogy mennyi idő alatt van meg vérvétel eredménye, meg mire bejutok a dokihoz hogy megbeszéljük hogy akkor kezdhetem-e a Gonalt.
Nekem a hajam általában össze van fogva (válig ér kb) és olyan soktucatból 1 vagyok, és az is tuti hogy kék farmer nadrág és fekete combközépig érő kabát lesz rajtam amin 2-3 helyen szürke himzés van.

szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan ennyit:

Végre egy spermavitamin :):

http://www.fer14.hu/hatekony.php
pihi
 
 


Sziasztok!
Akkor asszem odamegyek 3/4 10 re.Rajtam barna oldalt is zsebes naci lesz,meg világoszöld mellény.De az lesz a legjobb,ha Harcit megkérem,hogy segítsen.Mondhatod te is neki,hogy Nyulaszt keresed,itt van-e.Remélem sikerül összefutnunk!
Vendég
 


Sziasztok!

OK Nyulasz! akkor majd Harcimókus segít. Ő fogja neked beadni a szurit is?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Igen,ő adja be.Akkor holnap a Kaáliban. :wink:

Pihi!

És ezt csak rendelni lehet,vagy kapható boltban is?
Bocsi,de még nem olvastam végig. :oops:
Ti vettetek már?Vagy ismersz valakit aki vett?
Leht,ha most valami miatt nem sikerülne elsőre,akkor kipróbáljuk,de mostmár kevés az idő(szerencsére) így maradunk az eddigi vitaminoknál.

Most is van pecsételés?Vagy érzel valami változást a Clostytól?
Vendég
 


Sziasztok!

De jó Nektek, hogy taliztok!!!! :)

Nyulasz, még nincs forgalomban, nem tudom, hogy hol lehet majd kapni. De ahogy olvastam, csupa olyan vitamin van benne amit mi is szedünk. Úgyhogy jó lesz ez mostmár egy kapszulában. Nem kell annyi félét venni és gondolkodni, hogy melyik a jobb. Mert apa nem szívesen kapkodna be 20 féle bogyót minden nap. :)


Jajj, csajok, jönnek a mensisi tünetek. :(

Azért dobok egy görbét, remélem nem untatlak Vele Titeket!!

Kép

Áfonyaaaaaaaaaaa!

Ide meg sem írod, hogy voltál dokinál és látták a méhen belül a petezsákot!!! Hiszen ez nagyon jó hír!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
pihi
 
 


Sziasztok!

Nyulasz.Én 32 éves vagyok, párom 35. 1 1/2 év probálkozás után kezdtük el a kivizsgálást. Idáig a hormonon vagyok túl, prolactin szintem magasabb, HSG-ét még nem csinálták meg. Párom spermavizsgálata lett nagyon rossz. Nem találtak nála egyetlen egy spermát sem. Szegényt ez a dolog nagyon megviselte, de megbeszéltük a dolgokat, hogy nagyon szeretjük egymást, megoldjuk. Utánna olvastam a dolgoknak. Első kör az inszemináció lesz( ha jó lesz a Hsg) Kósához járok a Schöfibe, de érdeklödök, és nem tudom eldönteni, hogy merre induljunk el, illetve maradjunk a fenekünkön Kósánál. Ez a mi rövid történetünk.
csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!
Pihi!

Görbéd az szuper.És miért untatnál?Azért kapcsolom be nap mint nap a gépet,hogy elolvassam,mi van veletek.Ti meg azért,hogy elolvassátok,mi van velem. :lol:
Amíg nincs mensi,nem feladni,terhességnél is vannak ilyen tünetek.

Csibe!

Donorinszemre gondoltatok?
A párodnak hány spermavizsgálata volt?
Mert kettőt minimum kell csinálni.
Biopsziáról nem esett szó?
Párodnál hormon és genetikai vizsgálat még nem volt?
Mert ha ezek közül bármelyik is még hátra van,addig szerintem ne kezdjetek bele inszembe.
Nálunk sem találtak első két alkalommal semmit sem.Azt írták rá,hogy azoospermia.Utána a Kaáliban pedig már találtak egy pár darabot,ami már lombikra használható.De ott centrifugálták is,és akkor már volt élő is.Ez egy előkészítési eljárás a lombikhoz.
Vitaminokat szed a párod?
Vendég
 


Mindjárt rohanok fogorvoshoz,csak még annyit,hogy beszéltem ma Harcival a Kaáliban,és azt mondta,hogy az a bunkó asszisztens csak külsős kisegítő és csak májusig lesz.És Erikával is sikerült megismerkednem,aminek külön örülök!

Áfonya!

Ez igen!Mi is tudni akarjuk,hogy mi volt!!!!!!


Este még jövök,de lehet,hogy csak későn,mert fogorvos után még a körzetihez is be kell mennem,EKG beutaló miatt.
Vendég
 


Sziasztok!

Pihi!
Amíg nincs mensi, addig van remény. Egy percig se gondolj rá, hogy meg fog jönni.
Csatlakozom Nyulasz véleményéhez, soha nem untatsz. Mindennap azért rohanok haza, hogy olvassalak benneteket. Nélkületek már padlón lennék.
Nagyon jónak tűnik ez a vitamin. Mikor lesz forgalomban? Te már megrendelted?

Nyulasz + Erika!
Találkoztatok?????? Nagyon irigykedtem! Már tegnap is akartam írni, de nem tudtam belépni a Babanetre. Könnyen megismertétek egymást? Remélem egyszer a csoportos találka is összejön.

Csibe!
Az első alkalommal a páromnál is azoospermiát állapítottak meg, a második vizsgálatnál már találtak 1-2 darabot, a harmadiknál már 3 millió volt. Most ismét sokat romlott az eredmény, de legalább nem nulla.

Áfonya!
Nekünk is írd meg az új híreket!

Nyuszifül!
Hiányzol!!!!!!

Üdv: Princess
princess
 
 


Nagyon kedvesek vagytok lányok hogy érdeklődtök felőlem!
Az az igazság hogy lelkifurdalásom van hogy a ti témáitokhoz nem tudok nagyon hozzászólni, csak magamról írni meg olyan kis önzőség, de olvasok ám mindig! Ha bárkinek hőmérőzős tanács vagy görbeelemzés kell szóljatok, legalább ebben tudjak segíteni.
No de ha kérdeztétek: tegnap el kellett futnom egy villám UHra az SZTKba mert táppénzre vetettem magam ugyanis megszűnt a munkaviszonyom, és 6mm-es petezsákot láttak, méhen belül, jó helyen. :D Örültem neki nagyon! Pénteken pécsi UH! :)
Vendég
 


Szia Áfonya!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Nekünk erőt adsz, hiszen spontán fogant a babád, pedig az orvosok szerint csak a lombik jöhetett volna szóba.
Sajnos most nem tudtam mérni a hőmérsékletemet, mert belázasodtam. Az elején olyan boldog voltam, hogy emelkedik, 37-37.5-38, stb. De mikor elérte a 39-et, akkor már gondoltam, hogy ez sajnos nem az, amire várok.

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Szegény Princess!Gyógyulj meg!!!!Mert már csak 1 hét,és tervezhetjük veled is a randit a Kaáliban.Harcit kérdeztem,hogy itt van-e már Erika,és azt mondta még nem látta.Aztán mikor kijöttünk a szuri után,mondta,hogy megnézi.És látta,hogy be van írva,de sehol nem látjuk.Persze,mert közben bement vérvételre.Aztán elmentem pisilni,és mikor kijöttem,láttam egy lányt farmerban a folyosón ácsorogni.És odamentem hozzá,hogy Erikának hívják-e.És talált.Aztán leültünk dumcsizni,amíg várt az eredményre,és Harcika is majdnem végig ott beszélgetett velünk,csak amikor már nagyon nógatták,hogy ezt vagy azt intézze el,akkor ment.

Áfonya!

Tök jó,és ha nem is írsz minden ap,akkor is nagyon szeretnénk tudni,hogy mi van veled,néha azért kérünk pár sort!!!!!!
Péntekre nagyon szorítok!!!!!+++++++++++++++++++++++++

Erika!

Rendben hazaértél?
Vendég
 


Sziasztok

Pihi
miért untatnál itt bárkit is?
Nem feladni a reményt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Princess
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170788962.31.jpg[/img]

Áfonya
[/img] Kép
és remélem hogy azért ide is ellátogatsz azért majd, és mesélsz magatokról

Nyulasz
örülök hogy találkoztunk, és megismerhettelek.
Milyen volt a fogorvos? Kaptál beutalót EKG-ra?
Igen rendben haza értem, csak kóvájogtam még a Nyugatinál, hogy Ákos tudjon aludni és ne kelljen megbojgatni - felébreszteni miattam, közben a fejem is megfájdult és nemrég múlt egy algopyrin segítségével.

Csibe
inszemet csinálnak a II-es Klinikán is - az én dokim - (a szakterülete a meddőség) esetleg őt tudom ajánlani neked, (ha érdekel a neve és címe akkor megadom), akiknek eddig ajánlottam mindenki meg volt vele elégedve.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

Én is nagyon örülök,hogy megismertelek!A fogorvosnál feltették a koronámat arra az egy fogamra,ami még a múltkor tört le.EKG-ra kaptam beutalót.A háziorvos azon tanakodott,valyon ha a leszívás napjától kiír,arra jár-e táppénz.Jó fej volt,mondta,hogy holnap a felülvizsgálaton rákérdez,mert ha nem jár,akkor megfázással ír ki,arra a két hétre,amíg terhesség miatt nem tud.
Sajnálom,hogy nem volt több időm,mert kicsit dumcsizhattunk volna,de képzeld meg is vették az autónkat.Úgyhogy ahogy hazaértem,fél óra múlva jöttek vissza a pénzzel,csak kellettem én is,mert én voltam a tulajdonos.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
gratulálok az autó eladáshoz, és hogy ilyen sikeres volt a napod a dokik terén is.

Szia

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Princess gyógyuljál meg minél hamarabb. Nálunk a férjem beteg, lázas :( Azoospermiát dg-ak nála. 1x. E vitamint szedetek vele 400 mg-ot, Béres cseppet is adok kb. 3 hónapja.
Elkezdem a neten nézegetni az andrológusokat, be szeretném jelenteni valakihez, hogy nézzék meg, adjanak tanácsot.
Nekünk 16-án kell visszamenni Kósához. Úgy szeretnék visszamenni hozzá, hogy lenne már egy szakértői vélemény is.
Meséljetek magatokról.
Káliba jártok?

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Erika!

Igen,a tegnapi nap nagyon sikeres volt.Remélem ilyen jó formában maradok.

Csibe!

Az egy vizsgálat a párodnak nem elegendő!
A Princessék a Czeizlernél voltak spermavizsgálaton,ott asszem elég hamar adnak időpontot.De a Szabolcs u.-ban is lehet,ott van Papp prof,ő a szakma egyik kiválósága.
Arra nem válaszoltál,hogy donorinszemre gondoltatok?
Mert elötte szerintem nézessetek a párodnál hormonokat,meg genetikai vizsgálatot is kérjetek.És még utána ha nincs változás,még mindig ott a herebiopszia.Ez egy olyan beavatkozás,amikor a hereszövetből mettszenek ki egy kis darabot,vagy több kis darabot,és az abban található spermium kezdeményekből tudnak dolgozni.

Ilyen hamar azért ne adjátok fel.Viszont a Shöpf Mérei úgy hallottam megszűnik,ezért talán jobb lenne rögtön olyan helyre menni,aminek nem bizonytalan a jövője.Mert vannak olyan vizsgálatok,amit lehet,hogy máshol nem fogadják el,és akkor lehet újra csináltatni.
A Kaáliban például a magánrendelésről hozott sperma eredményt nem fogadták el,és ott újra kellett csináltatni.De azért sokmindent elfogadtak.
Igen,mi a Kaáliba járunk,nálunk elvileg a jövőhéten lesz valamikor a leszívás majd a beültetés.

Az Evitamin jó,de nem sok a 400 mg?
Az én párom még szed szelént meg cinket is.Meg Multi macát,illetve mostmár Maca Vibét.Ezeknek is jótékony hatásuk van.
Reméljük jövőhéten meglesz az eredménye a sok vitaminnak.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?