Új privát üzeneted érkezett!

Coca!

Tovabbra is mennek a drukkok!!!

Erika!

Sajnos erthetö a dolog! Nagyon szoritok, hogy most is sikerülj rögtön!

Nyuszi!

Pentektöl Neked is mennek a drukkok!

Kiscsillag!

Hatalmas gratula Neked!!!
Azt irtad ez volt a 2. lombikod es tulstimuztak.
Ha hiperstimu lep fel akkor nagyobb az esely, hogy sikerül?

Kismokus!

Gratulalok a kislanyhoz!!!:)

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen jelentkeztem utoljára, de folyamatosan olvaslak Benneteket! :P

Kiscsillag!
Hatalmas GRATULA!

Kismókus!
Gratulálok a kiscsajszihoz! Egyúttal szeretném, ha februárról áttennél későbbi időpontra, jelenleg parkolópályán vagyok. :(

Mindenkinek megy a drukk, amihez szükséges! Ügyesek legyetek!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Még új vagyok itt nálatok, szeretnék csatlakozni hozzátok ha befogadtok.
Igyekszem majd minél hamarabb felzárkózni, addig is drukkolok mindenkinek, ismeretlenül is.

Rólam: Túl vagyok 2 sikertelen lombikon, és egy sikertelen fagyis Et-n, utóbbinak most szombaton lett negatív az eredménye.
A bp-i Kaáli intézetbe járok, K.P dr. úrhoz.
Röviden ennyi.

Mindenkit puszilok.

Bubuska
bubuska

Kiscsillag! Kép

Nyuszipuncs! Akkor egyszerre toljuk az anyagot!!!
Én 16-án megyek UH-ra. Te?

Kép
zölddisznó

Kiscsillag! Nagyon nagy gratula! :lol: :lol: :lol:
Én még olvasó üzemben voltam, amikor Te régebben sokszor írtál ide és lám most szinte ugyanott tartunk. Nekem is a 2. lombik sikerült és 16.-án megyek UH-ra.

Buborék! Mennek továbbra is a drukkok és a tapasztó erők! Pár nap és Te is tesztelsz - ismét-. Hát az 5. napi kicsit korai volt, akkor még ugysem mutat semmit.

Csajok, szerintetek normális, hogy egy napja a petefészkek környékén fáj a hasam? Annyira várom már az Uh-t és olyan lassan megy az idő. Az ember szeretne minden nap bizonyosságot kapni, hogy minden rendben van-e.

Jud

Kép
jud71

Nem értem miért nem sikerült a vonalzó. Na újra próbálkozok.
jud71

Jud :D
teljesen normális :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na végre! Csak sikerült.

Icsilya, köszi.

Jud

Kép
jud71

Jud

Tényleg nagyon korai volt az a teszt és tudom hogy vicces, de valami bekattant és meghaltam volna, ha nem csinálhatom meg. Persze nagy csalódás volt, a párom mondta is ne csináljak ilyen kukaságot, mert nincs értelme, aztán majd itt szomorkodok. Hát így lett. Mondjuk most sem érzek semmit, de nagyon hülye vagyok. Olyan bunkó módon viselkedek és néha bőgök is, nem tudom hogy viselnek el itthon.

Köszi a drukkokat! :D

Gratulálok neked is a sikeres lombikért! Biztos Minden rendben lesz!
:D
buborék5

Babuska! Kép

Kivanom, hogy a következö lombik mar sikeres legyen!

Lanyok!

Az ET. utani 10. nap körüli rosszullet az altalanos? Csak, hogy mire szmitsak. :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc

Nekem ma van a 10. napom. Elég gyenge voltam egész nap és tompa fejfájás gyötört, de nem tudom volt-e valami köze ehez az egészhez. Remélem!

Sok sikert neked, mindjárt kezdtek! :D :D :D :wink: :wink: :wink:
buborék5

Buborek!

Köszönöm! Nagyon rendi vagy! Kép

Igen, jövö het csüt. vagy penteken kezdem a szurikat! Most penteken megyünk a Boga dr. urhoz uh-ra. Meg lesz egy csomo kerdesem is hozza. 8)

En is nagyon remelem, hogy azert voltal rosszul!!! De most mar tenyleg csak par nap!

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt!

Valaki járt úgy közöttetek, hogy már a tesztig sem jutott el, mert elöbb betegedett meg. Nagyon úgy néz ki, hogy nekem ma megjön a mensesem.
buborék5

Köszönöm Lányok!!! :)
Sannah Biztos vagyok benne, hogy Nektek is sikerülni fog, csak kitartás!!! Ha Nekem sikerült, akkor már tényleg mindenkinek fog!!! A Hiperstimu annyit takar, hogy túlságosan sok hormont kaptam, ami felgyülemlett. :( Nagyon kellemetlen tud lenni, de azért nem írom le mivel jár, nehogy elijesszek valakit.

Andre23 :) Akkor Én is Gratulálok Neked, így utólag, de annál nagyobb szeretettel!! Te a kihez jársz? Valóban úgy tünik mint egy örökkévalóság!!!

Jucmuc J Igen, sokkal nagyobb. Már a kórházban is mondták, hogy 90%-ék az esély ilyenkor, de azért nem kívánom senkinek!!!! :(

Jud71 :) De jó, de jó!!! Neked is szívből Gratulálok!!! Akkor sokmindenben hasonlítunk. ;) A petefészek sajnos nekem folyamatosan fáj, de ez a túlstimu miatt van, de hidd el jót jelent! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Buborék,
Neeeeeeeeee :? barnázol?
Vendég

Pandácska

A reggeli Utro óta jön a barnás rózsaszines cucc,de semmi hasfájás.
buborék5

Buborék,
Ez az utro az a hüvelygolyó vagy mi? Mert arról olvastam hogy volt akinek kimarta belül és attól még vérzett is de sikerült a lombikja! Most nagyon szoritok hogy minden rendben legyen!!!!! Talán a beágyazódás is járhat barnával nem :roll: ? ICSILYA HOL VAGY? te mindig mindent tudsz gyere!!!!!!!
Vendég

Pandácska

Az Utro az Utrogestan (hüvelygolyó) akar lenni. Nagyon aranyos vagy!
Olyan hülyének érzem magam. Tanácstalan vagyok.
buborék5

:lol: :lol:

az utrotól is lehet, és a rózsaszín/barna önmagában sokat nem jelent, a terhesség alatt is lehet.
Szonja még vérzett is a 9-10 nap környékén, és babás...

ha a 11. napon vagy, szerintem holnap csináltathatnál egy vérvételt, bár látom, nem vagy bp-i.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya Pandácska

Köszönöm nektek! :D Akkor talán van még remény!
buborék5

Bubi,
Van remény persze nem feladni pocit simogatni és pihenni! Bizti csak a golyóktól van semmi baj :wink:
Vendég

Aranykavics! Pandácska! Jucmuc! Angel 37!

Köszönöm a biztatást! :D

Kiscsillag!

Gratula 1000-el! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :wink:

Olyan kár, hogy nem tudok folyamatosan itt lenni, mert annyi minden történik, és félek, hogy lemaradok valamiről :(
Próbálok visszafelé elolvasni mindent, de mindig megakad a szemem valamin. Most például ilyen a fogigátló, rövidítések stb. A fogigátló a fogamzás gátlót jelenti? Ha igen, akkor miért, és mikor kell szedni?

A rövidítésekből sajnos nem értek semmit :cry:
Remélem, ha megvolt az első konzultációm, és egyre jobban beleásom magam a témába, nem leszek ilyen értetlen :!:

Lenne még egy kérdésem:
Ha sikerül a babóca, akkor továbbra is oda kell járni orvoshoz, aki segített "összehozni" a babát, vagy ha minden rendben van, akkor újra a régi nőgyógyászomhoz járhatok, és ott is szülhetek?

Hírtelen ennyi jutott eszembe :o

Előre is köszi a válaszokat :)
Vendég

Nők :D
az, hogy kell-e fogamzásgátlót szedni attól függ, hogy milyen stimuláció mellett dönt az orvosod.
Valamilyen módszer kell, amivel leállítják a petefészkek működését, hogy a stimuláció során lehetőleg 1 időben érjenek meg a tüszők.

szülni a kaálinál nem lehet és kaális orvosnál sem, a 6-12 hét között elbocsátanak és ott szülsz, ahol szeretnél.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nők,
Igen a fogigátló a fogamzásgátlót jelenti. Lombik elött szokták hogy leállítsák a hormonjaidat és ök ,,építsék" fel hogy megfelelö legyen vagy valami ilyesmi.
Vendég

Lenne egy kérdésem. Amióta megjött folyamatosan fáj az alhasam valamikor elég erösen de valamikor gyengébben. A mensim már elmúlt. Még nem éreztem ilyet soha. Már volt cisztám de akkor se fájt így... Mi lehet ez? Tudom ezt így nem lehet megmondani de mégis? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bubuska,
üdv! :)
Elég hasonlóan állunk! :wink:
Következő neked mikor?

Buborék,
ettől a kis barnás-rózsaszínes cucctól még bőven terhes lehetsz! :wink: Lehet az Utro-tól v. akár beágyazódástól is!
Drukk!

Pandácska,
valószínűleg semmi különöset nem jelent! :)
angel37

Sziasztok!

angel37:)
Márciusban kezdek, ápr.-ban Et. Azt még nem tudom, hogy milyen protokoll lesz, eddig mindig short volt.
Te most hol tartasz?

Bubuska
bubuska

Minden évben felmerül a kérdés, hogy az 1 %-ot hova is lehet utalni ?
Ha valaki tudja a Kaáli adószámát és technikai számát, légyszíves írja meg ! Köszi !!

mniki

Bubuska,
2 lombik és egy fagyis nem jött össze eddig (a fagyis az első után volt, a másodikból sajnos nem lett).

Július vége - augusztus a következő.

Mniki,
honlapjukon esetleg nincs?
Harcika is biztos megírja priviben! :)
angel37

Buborék
Nekem hétfőn volt et-m és szombattól keddig barnáztam, de utána elmúlt. Úgy tudom Szonja is így volt kb. Szóval az tényleg tipikus beágyazódási volt. Ha jól értem, neked a 11. nap, ugye? Ez kicsit más, de szerintem semmi nem dőlt el!

Kép
Kép
emma1976

Buborék
Még egy dolog:
12. napon már lehet tesztelni! Nem akarsz holnap?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Lányok!

Emma!
Visszaolvastam, és látom, hogy a Kovács drnőhöz jártál, ott jöttek rá, hogy endometriózisod van? Az et. az a nap amikor a leszívás van?

Buborék!
Továbbra is nagyon drukkolok Neked! Nagyon remélem, hogy sikerült!

Babuska!
Örülök, hogy csatlakoztál, remélem a következő lombik sikeres lesz, fel a fejjel!

Nők!
Mikor mész HSG-re? Nekem maga a vizsgálat, meg a katéterezés nem fájt, csak a vizsgálat után 2-3 órával a hasam görcsölt.
donika

Sziasztok Lányok!

Ma egész nap nem volt nálunk elérhető a babanet így nem is tudok mindent végigolvasni.
jucmuc: Köszönöm a drukkokat.

Üdv az ujjaknak!!! :P

zölddisznó:

Neked is küldöm a drukkokat a szurihoz.Egyébbként mi is 16.-án megyünk UH-ra

icsilya:
A www.krio.hu lapon megtalálhatsz mindent árakkal együtt.

Na sziasztok mert rohannom kell dolgozni.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszpuncs :D
köszi, megnézem, hogy van-e valami változás a fiúk óta - nekik is a kriónál vetettük le a kzsv-t - .

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok. :D

Buborék
Ha elég érzékeny tesztet veszel, akkor akár már a10. napon is
megpróbálhatod. De persze a vérvétel a biztos!
Nagyon drukkolok neked!

Bubuska
bubuska

angel37
Neked milyen stimud volt?

donika
Az Et (embrió transzfer) a beültetést jelenti, a leszívás az pedig a punkció. Remélem tudtam segíteni. :wink:

Bubuska
bubuska

[quote="bubuska"]H írta:bubuskaa elég érzékeny tesztet veszel, akkor akár már a10. napon is
megpróbálhatod.

alapvetően nem a teszt érzékenységén múlik, hanem azon, hogy a szervezet mennyi HCGt választ ki a vizeletbe.
az ikres bnőmnek az ET utáni 17. napon lett először nagyon halványan poz. csíkos (úgy, hogy a 11. napon a vérvételen 200as volt a beta HCGje)... nekem meg a biokémiai terhességnél is már ez ET utáni 9. napon kétcsíkom volt.

szerintem teszttel viszonylag nagy biztonssággal csak a 14. nap környékén lehet bármit is mondani.

a 14. napnak azért is van még jelentősége, mert a biokémiai terhesség akkor már jól kiszűrhető.

Orsi
KépKépKép
icsilya

icsilya szia!
Igazad van, azért írtam én is, hogy a vérvétel a biztos.

Bubuska
bubuska

Sziasztok Lányok!

Húhh, de sokat írtatok. :)

Tegnap nem voltam és alig bírok visszaolvasni :)

Megjött! :? Az az igazság, hogy titokban reménykedtem, hogy hátha mégis... :)

Buborék!
Az összes ++++++++++++++ küldöm neked!!! :)
Annyira szeretném, hogy összejöjjön :)

Bubuska!
Üdv közöttünk. :) Én még mindennek az elején vagyok. A párom mai eredményétől függ, hogy inszem, vagy lombik!

Kiscsillag!
Nagy nagy gratula. :)

Most ennyi voltam, mert muszáj lefeküdnöm, de holnap pótolom :)

Sziasztok!

Kavics
(2 cn.)
Vendég

Lányok

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítő szavakat! :D Vettem ma kettő darab tesztet. Eldöntöttem, hogy az egyiket megcsinálom holnap, a másikat pedig pénteken. Nem tudom, már egy kicsit fáj a hasam és a derekam is. Lehet hogy megjön.

Babuska

Üdv köztünk! :D

Aranykavics

Mindenki reménykedik titokban. Sajnálom! Te is anya leszel elöbb vagy utóbb.
buborék5

Sziasztok!

Köszönöm Kiscsillag! Nekem volt már egy stimum, amikor is annyi gonal-f-t kaptam, hogy három nőnek elegendő lett volna, de semmi, le is állították. Ezért érdeklődtem, hogy mit értettél hiperstimu alatt. Hát reménykdem, talán egyszer csak. Köszi mégegyszer és csak gartulálni tudok.
Vendég

Kiscsillag!

Ertem. Szegenykem biztos sokat szenvedtel! Nem tudtam, hogy a hiperstumuval nagyobb esely van a teherbeesesre. Jo tudni ezt is. :wink:

Buborek!

Nagyon szoritok Neked!

Lanyok!

Holnaputan hajnalban indulunk lehet, hogy holnap mar nem lesz idöm benezni.
Mindenkinek nagyon drukkolok, majd megprobalok Györböl is jelentkezni de nem igerem. Kb. egy honap mulva jövök haza Györböl.

Mindenkinek szoritok ezerrel es gondolok Ratok!

Puszi Kép

Kép
Kép
jucmuc

Judit

Jó utat és sok sikert neked!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Köszi a szoritást!
buborék5

Sziasztok

Buborék
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucmuc
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma voltam vérvételen, és így ma már a suprefact mellé nyomtam a Gonal-f-et is, és jövő hétfőn megyek kukucsra (UH).

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika

Mindent bele! :wink:
Olvastam, hogy a következőre már nem biztos hogy lesz pénzetek. Én hiszem, hogy sikerülni fog, megérdemlitek. Ilyenkor mindig Icsilya jut eszembe( kettőből kettő, vagy három?)
Köszi a bíztatást!
buborék5

Icsilya!

Köszi a választ! :) Lehet még egy buta kérdésem? (Bocsi, de tényleg kezdő vagyok):(
Mi az hogy stimuláció, és hány fajtája lehet? Talán ez az inszem és a lombik?
Vendég

a stimuláció amikor több tüszőt érlelnek.
ez lehet mind az inszeminációnak mind a lombiknak az "előfutára"
ilyenkor gyógyszereket kapsz, hogy a petefészkeid a szokásos 1 db tüszőnél többet termeljenek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Donika!

Azt, hogy mikor megyek, még nem tudom. Sőt azt sem, hogy kell-e mennem (a múltam miatt). :?
Az orvosom azt mondta, csak akkor csináljuk meg, ha a Kaáliban kérik.
A vetélésem után volt egy "átmosatásom", amiatt, hogy véletlenül se maradjon bent semmi. Kb. 15-20 perc volt, altatásban csinálták, nem emlékszem semmire. :roll: Amikor felébredtem véreztem egy kicsit, és a hasam is erősen görcsölt, de azt már megszoktam a menzeszkor. Egy kicsit izgulós vagyok, és félek az ismeretlentől, ezért érdeklődtem. :shock:
Vendég

Bubi,
Ezerrel mennek a holnapi teszthez a drukkok ügyi legyél :wink:

Kavics,
Sajnálom a fránya pirit :?

Jucmuc,
Jó utat :D
Vendég

Bubi! Jajj, de szorítok!!! :lol:

Erika! Miért kellett vérvételre menned? Nekem nem kell. Hogy megy a böködés?

Jucmuc! Gyere ám majd Győrből is! Jó város, én ott születtem. Tegnap jártunk arrafelé. Már nagyon várnak Téged! :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?