jó reggeleket!
ma ilyen korai üzemmódban, mert megyünk... tudjátok... szuri.
hűű Julcsi, jajdejó h ilyen jó kis étvágya lett Barnusnak! Látod ilyenek ezek a gyerekek
gyorsan pótolják is amit nem ettek meg korábban
meglátod hipp-hopp és visszahízza ami lement róla...
Lizu is így csinálta, hogy egyik héten még 5700 gr volt,a következőn meg 6400
azt láttuk rajta h nagyon kikerekedett, na de hogy ennyire !!
Panni nekem is Ti lebegtek Márkkal a szemem előtt alvás téren! hogy tényleg milyen szuperül beállt Márknak . pedig emlékszem voltak nehéz idők...
mert Lizunak is teljesen összekuszálódott az esti ill. éjszakai elalvása
tegnap este is 18-kor kelt, fürcsi, vacsi és nagyon nehezen mindenféle trükk (cici, cumi, tápi, ringatás, letevés, simizés, popsirázás, ének, ssss, és ezek együtt meg van ami többször is) bevetése után 23:20-kor aludt el.
és van egy olyan gyanúm, hogy amikor evett 03-kor, akkor utána már nyöszörgött/sírt 05-kor és sztem a kettő közt nem is aludt el!
(bezzeg én!
)
szóval nagyon kusza ez nálunk most.
a másik meg ez az evészet! nem hiszem el hgy ha megeszik 200-at akkor rá 3 órára éhes. pedig ébred, és eszik. nem elég ha csak teát adok pl. mert abból is bevág 125-öt és aztán még sír amíg nem kap tápit. (cicben már kevéske van, az sem elég neki-elcsócsálgatná 1 órát is de azt nem bírja.. mint ahogy már írtam..
)
na most jól ki"panaszkodtam" magam. EZ LEGYEN A LEGNAGYOBB BAJUNK EGYÉBKÉNT !!! szóval inkább ilyen nem alvós éjjeleket mint a görcsök nyílvánvílóan...................
jó volt tegnap, még gyertyás szülinapos tortát is kaptam, meg ajándékot. nem is tudom mikor volt ilyen szülinapom. nem szoktuk ennyire nagyon ünnepelni...
szóval klassz volt!
Noémi meg kér fizu nélküli szabit a munkahelyén, ha nem megy akkor valszin felmond és ideköltözik hozzánk néhány hónapra segíteni Lizuval. (hétköznaponta)
én nagyon örülök neki, mert jó lesz ha kicsit ki tudok mozdulni, illetve biztonságosabb érzés valahogy ha 2en, azaz 3an vagyunk.
tudjátok ákos nagyon akarta h legyen segítségem, én meg egy totál idegent nem akartam semmiképp kerülgetni egész nap
szóval így tök jó lesz.
a múlt hét meg a hétvége volt a főpróba, mert akkor végig itt volt a tesóm.
(neki 5 perc alatt megy a lizu altatás, akárhogy is sír!!!!!!!!!!!! nemtom hogy csinálja, de minden kisgyerek imádja egyébként...)
hűűű na most engem fog olvasni mazsola2 is végig hazafelé menet
szóval dugulok!
sok pusszancsok a napra!