Új privát üzeneted érkezett!

Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

GeriAnikó!
Eltudom képzelni a "hatalmas pocakodat" 18 hónaposan. Kép Kép Kép
Lili biztos megszereti a havat, majd rájön õ is az ízére.
A barátnõm állandóan az arany-karikagyûrûjét lógatta a hasunk fölé, abból jósolta, hogy fiú vagy lány.


Nekem egyik babámnál sem csináltak cukorterhelést, az én dokim felesleges macerának tartotta.
Igazából nem is értem akinek nincs problémája azt miért is kínozzák ezzel?


Snoopy!
Ajtony? Szomszédba ez lett volna a negyedik még jó hogy háromnál megálltak.
Teofil? A párom kollegájáé, hogy nehogy olyan neve legyen mint másnak. Én csak kojaknak hívom a kicsit.

Csajok!
Aki valami szépet alkotott az ünnep alkalmával ne fogja vissza a kezét és fényképezze már le.
pl. Madárka gombái, Edó csipke betlehem stb.
Én is lefényképeztem nektek a adventi naptárakat csak ki kell varázsolni a gépbõl.

Na végre eszembe jutott miket is akartam leírni.
Ugyi mi a külkerületben lakunk így kimaradunk a belvárosi fényekbõl és a nyüzsgésbõl, de este (5 óra) ahogy ballagunk haza az oviból, sétából tök jó hangulatunk van, mert egyre több ablakba raknak ki valami világító dolgot. Sõt már egész füzérek vannak egyes erkélyekre kilógatva. A gyerekek meg nagy örömmel keresgélik hol mi villog.

Visszakanyarodva a télapóra. Tavaly nálunk volt házhoz jövõ Mikulás. Idén nem jött, de a fiaimban nagyon mély nyomot hagyott, mert télapó elõtt egy két nappal történt az alábbi dolog. Betettek a szobájukba egy felnõtt széket. Elõször nem tudtam mire vélni a dolgot, és amikor el akartam rakni az egyébként nagyon utban levõ széket nem engedték elmozdítani a helyérõl. Késöbb megmagyarázták, hogy az a télapónak van odakészítve, arra fog ülni, mert meszzirõl jön és biztos elfáradt. Ez olyan megható volt, hogy a kicsi eszével ilyenekre emlékezett.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bocsi Anikó! Kép 18 hetesen Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 

 
 

Ildi,
engem mindig elküldött terhelésesre a dokim, de soha nem jelentett ez többet, mint az "igazi", soha nem is értettem, miért hívják terhelésesnek. Soha nem volt 2-szeri vérvétel, és nem kellett ennem-innom. Hóért irigy-irigy. Kép

Momo,
méhszáj: de jóóóó! Akkor most drukkolhatunk, hogy a veséjével is minden OK legyen. Drukkolok! Kép

Liesel,
mi magunk csináljuk a csomipapírt is, a fehéresen áttetszõ papírra, ami évek óta itt hever a szekrényben, és dunsztom sincs, honnan van, ezüst csillagokat, és a gyerekek ezüst kéznyomatát festjük ill. nyomjuk. Ha találkozunk, azért csak ugorj nyugodtan a nyakamba, miután én sem vagyok egy manöken alkat - természetesen csak egyelõre Kép - , el foglak bírni. Kép Ha Recs abbahagyja a szopizást, akkor én is nekiállok a fogyókúrának ezerrel, és megszabadulok a feleslegtõl. El kellene majd akkor kezdeni a Callaneticset (jól emléxem, hogy te is ezt csinálod?), egyszer kipróbáltam, zsenge 16 éves koromban, akkor nem voltam ilyen duci, de akkor is meg akartam halni közben meg utána. Kép De mivel mindenki azt írja, hogy hatásos, neki fogom durálni magam. Warti: számomra vadidegen szavakat használtál. Kép Miket tudsz... Kép

Anikó,
a Télapu 2-t már én is úgy megnézném, meg a Harry Potter 2-t is. Ma este elmegyünk a férjem cége által rendezett karácsonyi buliba, két bébiszitterünk is lesz, ne unatkozzanak, míg Ráhellel sétálgatnak majd órákon keresztül. Kép Reméle, nem így lesz, de valószínûleg, mivel ha Recs felébred, azonnal cicit kér, ha nincs, éktelen ordításba kezd. Minden együttérzésem a ma esti áldozatainké. Kép Ha túlélik (mind a hárman), jöhet a Télapu, meg a Harry Potter is. Kép

bigacsiga,
és bejött a barátnõd jóslata? Fények: Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Na, túl vagyok a tegnapi napon is. 5-re kellett mennem, de rengetegen várták még a dokimat, most 2 hét szabira elmegy, elõtte minden érintettet berendelt. Majdnem 9-kor kerültem be, fél 11-re értem haza...
Leleteimmel meg volt elégedve, vérképem "elfogadható", terheléses cukrom jó lett, vérnyomásom most oké. A klinikán minden vizelet tesztem jó, megmutattam neki a védõnõ meg az sztk eredményeit, de szerencsémre õ is azt a nézetet vallotta, hogy ne pánikoljunk be tõle, és hagyjuk a csudába (lévén a friss bentim újfent jó). MÉhszáj zárt és okés. Pocimra pedig õ is azt mondta, hogy hatalmas, a mérete alapján azt mondaná, hogy vagy idõsebb, vagy dupla. Mondtam neki, hogy õ látta 4-szer is uh-h, miszerint egyedül van, és ennyi idõs... mindenesetre nem véletlen vagyok én is meglepõdve rajta, hogy ilyen hatalmas most a pocim.

Terheléses cukorról: szóval régen nem volt általános, nemrégiben érték el, hogy általánosan kötelezõvé tegyék. Azért érdemes csinálni, mert a sima éhgyomros eredménybõl sokszor nem derül ki a kezdõdõ baj, ez a teszt viszont hamarabb kihozza. Ugyanis sokszor a terhesség során kialakul cukorbetegség, ami az esetek többségében terhesség után elmúlik (bár most olvastam, a babanetrõl a netkönyvtárból van rá link, hogy azoknál, akik terhesen cukrosak lettek elég soknál, tán 50%-ot írtak, kialakul késõbb az idõskori (II-es típusú) cukorbetegség) Mindenesetre a fel nem fedezett terhességi cukorbetegség komoly kockázat lehet a babának. A terhelésnek többféle módja van, leghumánusabb a tej+zsemle kategória, aztán jönnek a különbözõ mennyiségû cukrot tartalmazó vizek itatása címû dolgok. Továbbiakat a vonatkozó topikban találtok, csmgy elõadásában.

Wartburg:féltengely közelben most cserélt valami tömítést, remélem, hogy ahogy azt észrevette, megtalálta volna ha valami ilyen van. Azért nem igazán hiszek ebben, mert szerintem ha ilyesmi okozná, akkor minden sebességben lenne, ez viszont kis sebességeknél van csak, ha már 4-esben van és gyorsan megyünk, akkor nem rezeg. Párom a kuplungtárcsára gyanakodott, ami tényleg rossz is volt, de most kicserélés után ez a dolog nem változott. (és most 6 év után újra lehet szabadonfutóban hidegen használni, eddig szabadonfutó esetén ki-ki akadt (pl. gurulsz 4-esben nem nyomod a gázt, aztán mire újra rálépsz felpörög üresként, újre be kell tenni, márha hagyja magát, indulásnál 2-esbe nehezen hagyja magát, beteszed ugyan, de ahogy lelépsz a kuplungról nem kerül rá), amit egyébként 6 év alatt megszoktuk, és tudtuk, hogy induláskor motorféket kell használni, aztán negyedóra-félóra menet után ki lehet venni, szóval ezt is most kicserélte és most ez is jó.)

Lányok, biztos be-be nézek azért még ezután, de melózni nem jövök és lehet csak ritkán leszek, úgy hogy itt és most mindenkinek: Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,

leültem a géphez dolgozni, de csak nem bírom ki nélkületek KépKép
Már halálosan unom ezt a sok melót, nem értem, hogy miért mindig most jut az emberek eszébe, hogy még ezt kéne csinálni, meg azt kéne csinálni....

Momo,
örülök, hogy rendben vagytok, remélem, összehangoljuk az istvános szülésünket, hátha találkozunk Kép
Anikó,
nagyon ari lehet Lili, hogy már ennyi mindent mond, énekel, mesél és RAGOZ. mi ettõl még elég messze vagyunk, bááár ha az elmúlt két hetet nézem... Addig gyakorlatilag alig-alig beszélt Tomi, azóta meg mindent ismétel, mond, nagyon édi. Tegnap is az apja irodájában garázdálkodott, mikor Gábor próbálta kiküldeni és mondta neki, hogy mars ki, Tomi ránézett, majd vigyorgó pofával közölte: Maaasss!
Pildi,
jó, hogy nálad is minden rendben, bár kicsit nagyot néztem azon, hogy most akkor egy vagy kettõ. Nekem érdekes módon nincs akkora hasam, mont Tomival, bár lehet, hogy csak azért gondolom ezt, mert vele ennyi idõsen már plusz 10 kg-val többet nyomtam...
Virág,
érezzétek jól este magatokat, a "pótok" meg majd csak átvészeli, míg hazaértek Kép

Én is ma este megyek egy karácsonyi vacsira. A volt munkahelyem hívott meg (mit keresek én ott?? persze azért örülök, hogy ilyen jó kapcsolatban maradtam velük), a gáz csak az, hogy a XI. ker-be kell mennem este 7-re a IV-bõl és olyan õrült ez a város így, Karácsony elõtt.
Tomi nagyon élvezi a havat, a szánkózást is, de a legnagyobb sláger a lapát. Állandóan a havat pakolgatja onnan ide, innen oda, persze én meg majd megfagyok lent, de azért egy délelõtti sétát sem hagynánk ki.
Picurka jól van, sejtjük a nemét is, de titok... merthogy egyáltalán nem biztos. Amúgy meg teljesen mindegy.
A leleteim szerencsére jók, bár engem mindig úgy fogadnak a rendelésen, hogy "szokás szerint" minden kiváló, érdekse, hogy egyébként vashiányom szokott lenni, a terhességeim alatt ez eltûnik Kép

Na, befejezem a kisregényt, mert rögötn itt az ügyfél, én meg még sehogy sem állok.

Puszi, Erika
kerika
 
 


Sziasztok lányok!

Írtam egy litániát, erre elszállt. Dióhéjban: azóta sem sikerült végigolvasnom, amit írtatok, remélem semmi rossz nem történt senkivel, csak jó és ahhoz pedig gratulálok, de el fogom majd olvasni.
Adrian marha eleven egy kölök, állandóan próbára teszi az idegeimet, mindenhová felmászik, mindent leszed, kiönt, megkaparint, stb. Én sokat kiabálok vele sajnos!HELP! Mit tegyek, hogy türelmesebb tudjak lenni, ti mit szoktatok csinálni?
Egy lelketlen gonosz kitett egy kis keverék kutyust (németjuhász-husky) az Spar parkolójába itt Szentendrén, hazahoztam, gazdit keresünk neki! 6-7 hónapos, lány és nagyon szép, ari. Cicákkal és Alishával is jól kijön. Ha nincs gazdi, megtartom, bár lesz vele gondom, mert biztos szeret majd a veteményemben kertészkedni.
Csinálok gipsz-szalvéta képeket (Emesétöl tanultam)karácsonyra a családtagoknak!

Puszi, nektek:

Evey
evey
 
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Milyen kicsi a forgalom... biztos mindenki hajtogat, öntöget süt-fõz stb... Én a boltban vásárolok, kreativításom (mint már egy párszor említettem) nulla, de remek és egyedi ajándékokat találtam ki, tuti sikerük lesz. Anyukáméknak vettünk egy ágynemûhuzatot, amire Lili lesz nyomva. Már készül KépKép És gyönyörû lesz, egy baártunk szitázza, szivecskék lesznek a feje körül és strasszkõ a szeme helyén. Csecse KépKép És tegnap vettem mûanyag kulcstartót 90 Ft-ért, abba rakok képek a géprõl, most fogom beilleszteni. Agyilag igyekszem kreatív lenni, de a kézügyességem...

Bigacsiga! Én ezt nem értem? Írtam én már ide sok hülyeséget, de ezt nem találtam KépKépKép

Evey! Nem baj, majd legközelebb írsz sokat Kép

Virág! Azért remélem sikerült a buli... Gyorsan én is elkezdek ide-ode járogatni májusig, aztán 1 évig tuti nem fogok tudni mozdulni a cici miatt. Az a jó, hogy Lili az apukájával is lefekszik aludni, nem kellek én is hozzá.KépKép

Erika! Jó is az, ha az embert meghívják karácsonyi buliba. Bár engem is hívtak volna...

Liesel! nekem tarthatnál kiselõadást a helyes felkötésrõl, mert nekem az istennek nem sikerült... Kép

Lili mondatai: Folyik a pája (pára) az ablakon; tudod Apa, piszkos a kezed (ment az apja kezet mosni a fürdõbe a lánya pedig kommentálta); felkapcsolom a villanyt, jó?; Ha hallanátok milyen édesen mondja, hogy tudod és, hogy jóKépKépKép

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Anikó!

Bocsi azt írtad, hogy nagy a pocid. Én meg mosolyogtam Kép
ja milyen nagy lehet hisz még csak 18 hetes vagy. Kép Kép Kép
Én rontottam el nem te hónapot írtam hét helyett.
Erre gondoltál?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyok.....

Mi is ügyeskedünk karácsonyra. Ma Panna a nagyijánál van, így kreatívkodtam kicsit, olyan jó volt. Üvegeket festettem akrillfestékkel és a csajok képeit raktam bele dísznek. Tök jók lettek. Fini ebédet is gyártottamKépKép
Most hópelyheket fogok az ablakokra fújni.
A csomipapírt most mi is magunk gyártjuk. Panka dekorálja õket a rajzaival, abba fogunk csomizni, aranyra fújt zsinórral kötözzükKépKép

Panka is nagyon sokat beszél, hihetetlen tempóban fejlõdik az agyaKép Rosszcsont is, mert imád borogatni ki a poharából mindent és az összes krémesdobozba könyékig belenyúl, aztán keni ide-oda. Amikor Zsófi sír, õ hisztizik, akkor néha nálam is elszakad a cérna és rákiáltok. Szerintem ha ez nem gyakori, nem baj, legalább megtanulja, hogy az anyja is csak emberbõl van, nem?

Aranyos mondásai: leszakadt a körme, erre õ:"anya, eltört"
Piros alma, aranyág helyett:" piros Anna, ananász"
icipici lencsi lányka helyett:"icipici lencsi lámpa"KépKép

Tegnap voltam hathetes kontrollon, minden rendben van, így tegnap már kick-box edzést is tartottam magamnakKépKép

Panna gyakorlatilag mindig akar cicizni amikor Zsófi is, így tök jó technikával egyszerre szopiznak, Panna is gyakorlatilag tejen élKép De hízik is tõle. Zsófi meg továbbra is kis mohó, így fáj is a hasa még mindig.

Liesel! Köszi a kendõt, kipróbálnám, csak hogy jut el hozzám? Én most nem vagyok nagyon mozgásképes. Megtaláltam a honlapotokon babazsákot, az is nagyon tetszik, arról mi a véleményed?

Kangáékkal mi van?

Na most sokat írtam magunkról.

Mindenkinek Boldog Karácsonyt és még boldogabb új évet kívánunk!!

Puszi: PZSM
PZSM
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Bigacsiga! Igen erre gondoltam, de így már értem. Holnap csinálok egy fotót és nem fogod elhinni, hogy mekkora hasam van. Mindenki ( még én is ) hû meg ha. Lilivel is nagy volt, de nem ekkora ilyentájt. Hiába, az én hasam csúcsos, hátulról még a 9. hónapban sem látszott KépKépKép

PZSM! Jó olvasni rólatok. Tényleg nagyon kreatív vagy KépKép

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Boldog Karácsonyt és Vidám Szilvesztert Kívánok Mindenkinek!!

Puszi
L.
lenocs
 
 


Sziasztok!

Végre írtam egy jó hosszút, erre nem elszállt??? Most nincs idõm újra írni, még van egy csomó dolgom holnapig.
Fáradt is vagyok, a tegnap éjjel termés 12 rúd beigli (egész ehetõ lett), ma meg a ráadás, mert a kimaradt tölteléket fel kellett használni. A mézeskalács is elkészült a héten. Csináltam három házikót is, de sikerült olyan ügyesen összeragasztanom, hogy az ujjaimat is jól összeégettem a cukorral. Már gyógyul...
Holnap anyukámékhoz megyünk, másnap este jövünk haza.

Bocsi, hogy nem írok többet, de mennem kell.

Mindenkinek nagyon boldog karácsony kívánunk!
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


<CENTER>Kép</CENTER>

<CENTER><FONT COLOR="119911"><FONT SIZE="+1">Békés, szeretetteljes Karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új esztendõt kívánok minden topiclakónak!

bigacsiga Kata</FONT></FONT></CENTER>

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Andi!
Tavaly én is összeégettem magamKép Kép
Remélem, már gyógyul..

Edó
edóka
 
 


Andi, Virág!

Csak olvasztott cukorral lehet összeragasztani? Amivel díszitve van az a fehér máz azzal nem ragad össze?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga Kata!
Luca letörte az egyik ajtót amikor díszítettem, és a fehér máz nem ragasztotta vissza. Gyorsan megettük....Luca kezét viszont remekül ragasztja mindenhez, pl a nadrágomhoz.

Edóka!
Köszi, már gyógyul. Kép Legközelebb óvatosabb leszek.

Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga,
képek: Kép köszi. Kép
Cukormáz: de igen, az is összeragasztja, csak sokkal tovább tart, amíg tartod, hogy megszilárduljon. Hugi egyik ismerõse úgy csinálja, de nekem nincs hozzá türelmem.

Virág
Virág (fiore)
 


SZiasztok Lányok!

Lesz buli nálatok? Kép

Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!
Még december elején kérdeztem egyszer, hogy lehetne -e csatlakozni a levelezõlistához. Ha igen, kérlek Benneteket, küldjétek el nekem a címet az agota71@freemail.hu -ra.
Köszönöm: Ágota
Ágota
 


Ja ...........és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!
Ágota
 


Sziasztok,
gyrosan, kutyafuttában egy pár szó magunkról (bocsi, hogy csak magunkról írok)
gyerkõcöknél bárányhimlõ elmúlt, Ábelen utánba kijöttek vmilyen pöttyök(csalánkiütés-szerû), amik iszonyúan viszkettek neki, szó szerint nem tudott alzudni miattuk (volt olyan éjszaka, hogy csak 4 órát aludt!!!!) Úgy néz ki, végre múlik, viszont most köhögnek mindketten... KépKép
Ennek ellenére, ha mindne igaz, és én sem dõlök ki estig, akkor este bulizunk! KépKép Egy baráti családhoz megyünk, ott szintén van egy kislány, a gyerekek is jól fogják érezni magukat.

Emlékeztek még, hogy beszéltem anno netkek arról, hogy a párom menne Ausztráliába egy isgéppel? Biztos láátátok az õsszel, minden tv tele volt vele, hogy a pilóta elindult (én örülök, hogy a párom nélkül). Ha gondoljátok, kukkantsatok be ide:
[url=http://fly4rett.freeweb.hu/" TARGET="_top]http://fly4rett.freeweb.hu/[/url]
ez a pilóta honlapja.

BUÉK mindenkinek!!!!!!!!
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Bigacsiga, Ágota, Zsóka, és mindenki más,

mi is boldog új évet kívánunk! Kép

Mi is betegek voltunk/vagyunk, mostmár csak Recsi beteg, de már õ sem lázas, orra folyik és köhög. Én is lázas voltam, túléltem, de szörnyû volt. (Pelcsiéknél is lázas volt Hannus) Mi itthoni kétszemélyes, romantikus szilvesztert terveztünk, de a párom kidõlt, hulla, rosszul érzi magát, most éppen alszik. Úgyhogy úgy tûnik, lõttek a jó hangulatú szilveszterezésnek. Kép Mindegy, majd bulizunk máskor. Tegnap este úgyis munkavacsin voltunk. Kép Mindenkinek jó éjszakát, és 2003-at!!! Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Köszönök mindenkinek minden jókívánságot, sms-t, képeslapot, jobbulás kívánást, stb.
Most tudtam csak mindent végigolvasni, mert 19-én céges karácsonyi vacsora alatt jött a telefon, hogy Kikkó belázasodott, de ezt írtam is, a baj az, hogy azóta még mindig beteg, rövid szünettel. Szombaton ismét magas láza lett, hétfön elvittem a dokinöhöz és kiderült, hogy tüszös mandulagyulladása van.Kép Adri hála istennek jól van.
Túl vagyok a tetováláson. Még a múltkor kérdeztétek milyen: sminktetoválás, alsó és felsö szemhéj, gyönyörû lett, nem fájt, csak néha egy picit. Olyan jó, hogy reggel az elsö tükörbe nézéskor is (majdem) teljes sminkben díszítek, jó pár évig. Bár azt mondta a kozmetikus, hogy nem fog igazán lekopni soha. Régóta vágytam már erre, csak féltem, de tényleg kibírható volt. Valószínüleg jövö év elején megcsináltatom a szemöldököm és a számat is.Kép

Kata! Csak támogatni tudom, hogy csináltasd meg! Hely: Számomra az Isten háta mögött az Istenhegyi útról kell abba az utcába kanyarodni, majd megnézem, hogy pontosan mi a neve. 11 éve tetovál, nagyon ügyes és olcsóbb, mint a mi környékünk (Szentendre=méregár).Kép

Pildi! Amit még a jó múltkor írtál a topic-korrol, nézz csak bele a táblicskudba, hogy én mikor is születtem...Kép Leleted remélem jobb lesz legközelebb!Kép

Cory! Nekem nyugodtan csókolomot köszönhetsz!Kép(rizseshús, brassói apró, töltött paprika)

Loncs! Üdvözöllek! Itt sosem leszel egyedül!Kép Gyere gyakran és írj magatokról!Kép

Ágota! Jobban vagytok már? Ha nem arról van/volt szó, amit még Anikó írt és tényleg betegség, akkor: Én mindig a homeopátiát dícsérem, vidd el a babádat egy homeopata orvoshoz (én a "rendes" doki mellett homeos-hoz is viszem öket, így nem kell antibigyó), egyébként u.a., mint amit Madárka írt, illetve (az nem derült ki, hogy tudsz-e szoptatni), ha nincs anyatej, akkor erösebb kamillatea is jó az eldugult orrba. Párologtass feltétlen a baba szobában és tényleg vidd ki, ha nincs magas láza. Az orrszívás is fontos, ha nagyon náthás, mert könnyen ráhúzódhat a fülére, arcára!Kép Jobbulást nektek!Kép írj, hogy gyógyultok-e!Kép Ha gondolod egy listát tudunk küldeni a lakhelyetekhez közel levö homeopata orvosokról!

PZSM! Elküldjem a kreatív-hobby bolt elérhetöségét, vagy már késö?

Snoopy! Gratula a kis "Zolihoz"!Kép

Erika! Köszi az anyukámról a dícséretet, kölcsönös!Kép

Momo! Folttal mi újság?

Virág! Jobbulást Recsikédnek!Kép

Kismamák hogy vagytok? Babák mekkorák már?
Régen írókkal mizújs? Hol vannak?
Közben eszembe jutott, hogy csak a levlistára kívántam boldog karácsonyt, ne haragudjatok, de ezúton kívánok mindenkinek és családjaiknak sikeres, gazdag, egészséges, boldog új évet!KépKépKismamák hogy vagytok? Mekkorák a babák?
Kiskutya sajnos már nincs meg, mert átugrott a szomszédba és onnan a barátném kihajtotta, hogy menj haza és elszökött. Csak remélni tudom, hogy jó helyen van...

Katiék nemsokára jönnek, mert ök is kaptak meghívást abba a buliba, amibe megyünk.
Mégegyszer mindenkinek jó bulizást, jó pihenést, boldog új évet!

Puszi, Evey
evey
 
 


Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Már itt vagyunk Eveyéknél nemsokára indulunk a buliba. Otthonról már szokás szerint megint nem volt idõm géphez ülni. Még remeg kezem lábam, talán jövõre sikerül megnyugodnom, ezek az ártányok engem jelöltek ki sofõrnek, mivel én úgyse ihatok... Kedves férjuram már a szomszéddal koccintott, így sehogy sem tudtam legalább idáig megúszni az utat. De a lényeg, hogy MÉG ÉLÜNK!!!! Remélem ez így is marad...

Mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!

Puszi
Kati
cskati
 
 


Nagyon boldog új évet kívánok mindannyiótoknak! Sok örömet, vidámságot, szeretetet, jó egészséget! Váljon valóra minden kívánságotok!

Kép
Puszi
Iboly
iboly
 
 


Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Évi és Csongi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Most "estünk" haza vidékrõl, ezért MOST kívánok
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDANNYIUNKNAK! Kép

Ha "kipihentem" magamat, írok részletesebben is!

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Szioasztok!

Mi is boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Mi itthon sziveztereztünk, gyerekes buli volt és mondhatom, hogy nagyon jól sikerült. Táncoltunk, beszélgettünk, ettünk-ittunk, Lili negyed 12-kor kidölt, de persze reggel 8-nál tovább nem aludt. Nagyon édes volt, egyfolytában táncikált, "buli van" felkiáltással. Azt hiszem ezt hagyománnyá fogjuk tenni, mert nélküle nem igazán lenne a buli buli, fõleg, hogy úgy tûnik õ is imádja a dolgot.

A karácsony életem legszebb karácsony volt, nagyon jól sikerült. Sajna a fát honap le kell szedni, mert elviszik vissza a természetbe. Lili nagyon örült az ajándékoknak, mindennel azonnal szeretett volna játszani. A leginkább a gyurma jött be, de nagyon szereti a törölhetõ mágnese táblát is. és egyre jobban elvan magában, akár 1-2 órát is. Igaz, hogy közben odajön, megpuszilgatom, aztán mindenki csinálja tovább a dolgát. Volt pár rossz napunk ünnepek után, de betudtam a fáradságnak és mostmár minden rendben.

A pocaklakó jól viselkedik, egyre nagyobbakat rúg már elkezdtem a 21. hetet és elmondhatom, hogy az idén szülni fogokKépKép: Már alig várom.

Kismamák és anyukák! Emlékeztek arra, hogy a 18. heti genetikai ultrahang után mikor volt a következõ? Mert feleslegesen nem megyek orvoshoz, ha nem muszáj. Mik a vizsgálatok 20. hét után?

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!
Nincs nayon idõm visszaolvasgatni, azt láttam viszont, hogy sokan betegeskedtek csapatostól, igazán lehetne már tavasz, talá nem lenne ennyi baci!!
Karácsony:
Már két hete lencuccoltuk magunkat Mamámékhoz, jött a kutya is (csak 1x hányta tele a mûszerfalat), hogy ne legyen egyedül. Így Apa napi programja Pannával a napi két séta a két kutyával (mamáméké) a Balaton befagyott jegén.
Rengeteget sütöttünk fõztünk az elmúlt két hétben, mivel folyamatosan tartottuk az átlagos 8 létszámot, szent este annyian voltunk a fa körül, hogy be kellett osztani a csomesz bontogatását, mert nem férrtünk el. Panna teljesen be volt pörögve, egyfolytában mondogatta, hogy boldog karácsonyt mindenkinek. Legjobban a babajháznak örült, meg a mikrofonos magnójának (sajnos elég vacaknak bizonyult, de a mikrofonos funkciója azérrt bevált. Egy csomót hízott mióta lent vagyunk a leány, olyan mint egy kis izom golyó.
A szilveszter itthon telt, már igencsak megcsappant létszámmal, nõvérem a gyerekekkel meg a pasijával elmentek telelni, maradtunk négyen. Pancsa negyed egyig bírta, néha odakapcsoltu a tv-t a fási mulatóra az atv-n, az egész csapatnak táncolnia kellet a cigány zenére, de ez titok, megnéztem volna magunkat kívülrõl.Kép
Az én napjaim nagyon egyhangúak, szerintem életemben nem tanultam ennyit, hiába tanulok, nem látom a végét, egy hét alatt 6 vizsgát képtelenség megcsinálni, egyszerûen nem áll át az agyam. Szóval folyamatosan tiszta ideg vagyok, mindenkit kiosztok, ostobaságokon pöccenek be, az agyamat meg nem tudom kikapcsolniKép

GeriAnikó:
Nem tudni még, hogy mi lesz a baba?

most mennem kell, nem tudom, mikor tudok jönni, csak vége lesz ennek az idõszaknak
puszi mindenkinek
L.
lenocs
 
 


PZSM: Ha érdekel a kendõ, tudok egy site-ot, ahol megadják az anyag méretét (nem kell varni, akár egy db. lepedõ is jó, vagy bármi), és lerajzolják, hogy kell megkötni. Ha tudtam volna, hogy ilyen egyszerû, nem vettem volna 6000 Ft-ért. Most ezzel akarok bosszút állni Kép

Üdv: Méri
Méri
 


Kedves Méri!

Nem a méret a probléma, hanem az, hogy nem mindegy, hogy szabod ki (szálirány), ha azt meg betartod hidd el, hogy otthon megvarrva is ennyibe jön ki.

Kérdezd meg nyugodtan Lieselt, õk csinálják a kendõket,
[url=http://www.babastart.hu/" TARGET="_top]http://www.babastart.hu/[/url] itt meg is nézheted.

Gondolom az árból neked meg ez van meg:
[url=http://www.babanet.hu/termek/kanga/index.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/termek/kanga/index.html[/url]

bigacsiga Kata

Ui: Ja és nem kell bosszút állni, elég bosszúság az ha egy rosssz szabású kendõbõl kiesik, kicsúszik a baba. Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Elég uncsi lett ez a topic.Pedig régebben ez volt a legjobb.Itt voltak a legnormálisabb emberek.
Névtelen
 


Sziasztok!

Kendõsök. Speciel én saját készítésû karikátlant használtam, de nem volt semmi bajom vele.
Háton hordva nem tudtam kilómétereket cipelni benne Mazsolát, de asszem bárhogyan szabtam volna húzta volna a vállamat...

Bevallom, hogy semmilyen extra szálirányt nem alkalmaztam és az anyagot diszkontáron vásároltam.
Bocs Liesel.
Karikásat viszont nem is láttam még közelrõl, úgyhogy valószínûleg azzal nem boldogulnék Kép

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!

Mindenki írhat érdekes dolgokat, hogy ne legyen unalmas a topik!!! Kép (névtelennek)
Olvasgatni egyszerûbb, írni is kell ám!

Lányok, senki sehová nem ír a taliról? Hadd ne én írjak már...
Annyit mégis, hogy a piros és a kék gyurma nagy része eltûnt, viszont háromszor annyi lilásfeketés van, mint volt... Kép Kép
A Trabant kulcsomat pedig a tanulószobában, a játék fonott babakocsiban találtam meg némi sajtostallér morzsa társaságában... Kép Kép

Én élveztem a talit, a romok majd elfogynak egyszer, semmi maradandó károsodás nem ért se gyereket, se lakást! Kép
Jöhettek máskor is! Majd kerti partizunk, ha kitavaszodik!

Apropó!
Kanga, PIldi, és a régen írók, hol vagytok??????
Hiányollak ám titeket!

Edó
edóka
 
 


Edó,
te ma már dolgozol, miért nem alszol? Kép Rebek elhozott egy nyakláncnyi gyöngyöt fonallal együtt, majd visszaszolgáltatjuk. Bocsi. Kép Buli jó volt, bár sokan hiányoztak nekem. (Nem merem felsorolni, hogy kik, hátha kihagyok valakit.) Kenyeret kaptunk, Imrének köszi az útbaigazítást. Kép

Jó volt látni titeket, meg a gyerkõcöket. Kép Kaja tök jó volt, jó lenne, ha a következõ bulin messzebb lenne tõlem a süteményestál. Kép

Pele,
úgy látszik, Áronnak és Rubennek, ha együtt vannak, csak Viktor hiányzik. Férjem szerint azért nem volt kakaskodás, mert azzal akarják eldönteni, ki az erõsebb, ki a fõnök, most viszont egyértelmû volt, hogy Viktor az. Kép Ákos pedig készüljön, mert leboxolom a szemtelenkedéseiért!!! Kép

Többiek, meddig maradtatok?

Andi,
Luca óriásit nõtt! Jó volt látni titeket is! Ha felénk járnál, nem dobnálak ám ki... Kép Egy telefon, tudod, és jöhettek. Kép

Evy, CsKati,
hogy sikerült hazajutnotok sötétben?

Snoopy,
Mazsi kialudta magát az úszásra?

Ugye nem hagytam ki senkit? Ha mégis, nézzétek el nekem, 3 napja Diclofenacon élek, tegnap csak 8000-ért húzták volna ki a fogam, így megvártam a mai napot, fáj nagyon, de ma remélem, mind a 3 felesleges fogamtól megszabadulok. Aztán jöhetnek az implantátumok 80000db + altatás. Snoopy, altathatsz már?

Kanga,
Pele mesélt Rólatok, meg Blankáról, hogy milyen szép hosszú. Meg miegymás... Irgum-burgum. Kép Fel foglak hívni. Vedd fenyegetésnek. Kép


PM,
jelentkezz! Ha bántott, amit a MÁV-os topicban írtam Szabó doktorról, bocsás meg, kérlek, õszintén mondom, hogy örülök, hogy nem volt igazam.

Norcsi,
ha olvasol minket: hiányzol! Neked is készülök egy mélt írni, volna mirõl. Kép Kép

PIldi,
hogy vagytok? Mesélj magatokról!

Napocska,
te is!

Na most elküldöm, mielõtt elszáll, aztán ír nektek a Rebek. Pusszancs:

Virág
Virág (fiore)
 


Bocsi, PZSM. Kép Kép

V.
Névtelen
 


Sziasztok!

Bár nem szeretem a névtelen beszólásokat, el kell ismerni, most tényleg igaza lehet.
Talán kicsit "kifulladtunk"... Na, meg néha érdekesebb a levlista.
Ezért most inkább ide írok.

Edó, biztos jó lehetett a buli, irigylem is a résztvevõket!

Virág, részvétem. Nem sok utálatosabb dolgot ismerek a fogfájásnál. És nem elég, hogy fáj, még iszonyat drága isKép

Lenocs, egy hét 6 vizsga? Hát nem semmi vagy! Én úgy jelentkeztem, hogy 4-5 nap legyen azért minden vizsga között. Kicsit ki kell eresztenem a gõzt, meg át kell állnom. Persze annak is meg van az elõnye, ha egy hét alatt letudja az ember mindet. Azért vígasztaljon, hogy nem vagy egyedül, hasonló cipõben járunkKép

Nálunk lerobbant az egész család. Szerencsére a vizsgát csak az én torokfájásom elõzte meg, Csongi szombat estére lázasodott be, és az apja sem az igazi. Ma viszem Csongit orvoshoz. Egyenlõre csak este kellett kúpoznom, napközben elég volt egy-egy kanál Nurofen, de estére mindig felszökött a láza. És totál tele van az orra. Muszáj megmutatni az orvosnak, nem szeretném ha többel kötné be!

Cory, Madárka boldog névnapot!

Zsóka, Ábelnek boldog névnapot, jobbulást, és ne depizzetek!!!KépKépKép

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Virág!
Igen, Zsombi tisztára virgonc volt a vízben, Csengének is nagyon örült és nem azért, mert megverheti! Kép
Fejest is ugrott a létra tetejérõl a vízbe. Kár, hogy akkor, amikor nem néztem oda (addig nem akart bejönni) így az ívet nem láttam, csak a fejjel lefelé alászálló gyermeket. Kihalásztam. Röhögött.

Edó!
Máskor is megyünk, ezt vedd fenyegetésnek!
Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat. Kár, hogy Katival és Evey-jel (?) alig, Andival egyáltalán nem sikerült beszélgetni, Zsombi pedig nem csábíthatta el Lucát. Sokan hiányoztak Nekem is. Remélem hamarosan összejön egy újabb tali. Máltás játszó?

Zsóka! Fel a fejjel! KépKépKépKép
Csak Neked!
Miért depiztek? Már világosodik! Most is süt a nap!
Remélem a betegségek múltával elmúlik!
KépKépKép még a végére is Kép!

Vizsgázóknak egy kalappal. Aztán halljuk a híreket!

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Csajoooook!!!

5-ös lett a pszichológia vizsgám! Húúú, de boldog vagyok!KépKépKép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Évi!

Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Nincs vmi jó ötletetek, hogy mit lehet játszani egy 6 hónapos babával?
Még nem forog és nem ül, viszont hatalmas igénye van a közös játékra (pont azért, mert nem tudja még lefoglalni magát - a 24 órás hanyattfekvés elég unalmas lehet)
Próbálkozom azzal, hogy rávegyem a fent említett hiányosságok kijavítására, de még egyelõre nem akar ilyen tornagyakorlatokat végezni.
A kezébe adott játék ideig "óráig" kielégíti, de mivel nem tud újat felvenni a környezetébõl (hiába pakolom körbe mindenféle jóval), ezért ez sem jó megoldás.
Én inkább vmi kreatívabb játékra gondoltam, amihez ketten kellünk + vmi egyszerû segédeszköz. Azt szeretném, ha a közös játék öröme nyûgözné le. Nem akarom azt, hogy unatkozzon, alul stimulált legyen, arra láttam elég példát a környezetemben (14 éves kamasz és nem tudja mit kezdjen magával, mert gyermekkorában nem foglalkoztak, nem játszottak vele eleget).

Elõre is köszi az ötleteket!

Üdv: Ágota
Ágota
 


Sziasztok!

Edóka! Köszönjük a meghívást, jól éreztük magunkat, csak kár, hogy tényleg ilyen rövid idöt tölthettünk ott. De a párom szombat délelötti "csak-fiú-partija" szent és sérthetetlen, ezért csak 1-kor indultunk Szentendréröl.
Visszafelé már 1/4 óra alatt odaértünk Szszentmiklósra.Kép

Évi! Gratula!!! Büszkék vagyunk rád!KépKép

Pele, Virág, Andi! Veletek is jó volt találkozni!Kép

Ágota! Mi lett azzal a krónikus orrdugulással? Arról nem írsz semmit??

Snoopy! Tényleg kár, hogy nem beszélgettünk.Kép Ha ráérsz, akkor bármikor szívesen látunk.Kép

Ezutóbbi tulajdonképpen mindenkire vonatkozik, aki erre jár és eljönne hozzánk.Kép

Bevallom lusta voltam és nem néztem meg a szüli- és névnapokat, de mindenkinek minden jót kívánok ez alkalomból.

Kanga nemigen ér rá mostanában, de fog jelentkezni, ahogy tud. Egyébként jól vannak!

Puszi, Evey
evey
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?