Sziasztok!
Cool, "Senki ne mozduljon, visszaolvasok!"
(én tegnap este kezdtem a visszaolvasást /a csütörtöki terméstől kezdve/, még jó, hogy nem írtam én is ilyen senkisemozduljonosat, itt napokig megállt volna az élet
)
Eszti, Livi csillagjegyét és ascendensét nem tudom
, aug.16. hova esik? Valami oroszlán rémlik, mintha mondták volna Livire (mármint a csillagjegyére
), de lehet, hogy rosszul emlékszem. (én csak a saját csillagjegyemet tudom, de azt is csak azért, mert sokat mondták, hogy tipikus vízöntő vagyok - bár nem igazán tudom, "mit tud" egy tipikus
)
Mamacka, gratula a két fogatokhoz
. A képeitek meg megint csak önmagukért beszélnek
. Esküvői fotós meg... nálunk is elég kezdetleges fotós manus volt, az akkori kollégám (ma már csak ex-) is csinált fotókat (aki pusztán csak egy lelkes, amatőr fotós volt), és utólag nem lehetett látni a különbségeket a fizetett profi és a lelkes kolléga képei között... (...sőt!!)
Jumam, nagyon jók Zsó képei, főleg az egyhónaposak tecc. Ja, meg a burkolt konyhareklám se rossz
(...vagyis a burkolt-konyha reklám?) (...de, a "viccet" félretéve, tényleg!)
Kormi, írtad, hogy "...Meg voltak a terveim, hogy akkor én hogy fogom nevelni a gyerekeim, meg hogy mit fogok biztosan másként csinálni, meg mit úgy, mint anyám, de azért folyamatosan szembesülök, hogy nem egy egyszerű dolog" - hú, ilyeneken rengeteget gondolkodtam/gondolkodok. Tulajdonképpen a nővérem járt úgy, hogy mikor anno panasznapot tartottunk egymásnak, akkor jól megbeszéltük (vagyis ő mondta), hogy na de majd ő a gyerkőceit teljesen máshogy fogja nevelni, mint minket a szüleink... S tény, hogy azokat a hibákat nem követte el, de most, hogy a nagyobbik már 16 éves múlt, háát... Szóval, én már nem is merek semmiféle célokat vagy elveket kitűzni, amit tudok, hogy minél több szeretetet adok Neki, aztán a többi majd kiderül... Na, szóval a lényeg, amit írtál, hogy hát igen, nem lesz ez egyszerű dolog...
Na, és még akartam írni másnak is, de már így is ezer éve ülök a gép előtt (visszaolvasás+írás), ...úgyhogy gyorsan bekapcsolódok a családi életünkbe.
És mivel épp a házasságosság a mai nap főtémája, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, és mivel Gabi rakott fel már képeket, én a "nászút a Mátrában" c. rövidített képregénnyel jelentkezek.
Gabi, háttérben a szállásunkkal (főépület):
Kilátás az erkélyről:
Kilátás az ekélyről, másik irányba (a fehér apró figura ott kézépen az Gabi, csak mint tudjuk, Ő elég pici egy szerzet)
S két kép a két nászutazóról:
Ja, és végül egy mai kép Liviről. Séta:
Na, további jó éjt!!
Zolibá'