Új privát üzeneted érkezett!

Hisztihez hadd szóljak még hozzá:
Nálunk Kornél nagyban nyomja, minden nap többször is. Talán most ilyen korban van, hogyha nem vele foglalkozom, akkor sikongat. Más gyerekekre meg egyenesen ráordít, ha valami nem tetszik. Minden héten eljárunk a helyi játszóházba, és már előre tartok tőle, hogy ki mindenkit fog megrikkatni. Még jó, hogy az anyukák nem veszik a szívükre (legalábbis nekem nem mutatják - csak majd egyszer nem engednek be többet :oops: ). Én ilyenkor mindig próbálom elterelni a figyelmét, ami elég könnyű, de többször volt már, hogy azonnal el kellett hagyni a terepet, annyira megijedt a másik gyerek. Néha nagyon durva, és a nagyobb gyerköcöktől sem tart, ha az a játék kell neki, akkor félrelök bárkit. Ez elég kellemetlen, és többnyire az ilyen súrlódásból van a hiszti nálunk :roll: .

Melóhoz még annyit (bár nagyon cifra történeteket tudnék még mesélni), hogy párom a nyomdaiparban dolgozik, ahol egyre nehezebb elhelyezkedni. Írtó nagy a verseny, és itt az a szerencse, hogy tényleg van munka dögivel. Egy jó, hozzáértő vezetés mellett aranybánya lehetnének, csak mindenki gyorsan akar meggazdagodni kishazánkban, ez a baj. Zoli max a felét tudná megkeresni annak, amit most kap, ha másik nyomdába menne... igaz, azt legalább meg is kapná :shock: !
Vendég
 


Barbi, hova mennétek? Régóta érlelődik bennem is, igaz elsősorban Trisztán miatt szeretnék külföldre (tengerpartra) költözni... szép kis álom, igaz? Annyira jót tenne neki a tengeri levegő, nem lenne többé fulladás!
Vendég
 


Én is nagyon szívesen vennék tapasztalatokat nyaralással kapcsolatban. :lol: Belföldre, Balaton közelébe, vagy esetleg valamilyen élményfürdő mellé szeretnénk menni, elfogadható áron... ja, és üdülési csekkel (volt már valaki hasonló cipőben? 8) )
Vendég
 

 
 

hali!
nyuszinózi:
egyenlőre nem tudok nyilatkoni,mert picit meg van duzzadva és bár én szerintem ferdült,lehet csak optikai csalódás és más hülyének néz!szóval majd meglátjuk,de rettegek! :roll:
viszont ma fürcsi közben elkezdett szipogni és altatásnál is végig szipogott,remélem csak valai irrttálja anóziját,mondjuk a vérzés miatt,mert nem tudom mi lesz,ha taknyi lesz! :shock: :shock: :shock:
hogy fogom kiszívni neki! :shock: :shock: :shock: így is szegénykén feljajdul tüszi közben :( és,amikor lendületből meg akarja gyurmázni a nóziját...olyan ari,néz rám kérdően,hogy mi van már! :(
lényeg,hogy a kedve jó,étvágya is rendben,most alszik,remélem nem dugul be a nózi és holnapra csak lilulni fog,mást nem! :roll:
de köszönöm az együtt érző szavakat és igen Totka,velünk mindg fog történni valami,mert mi már csak így bírunk létezni! :?

voltam ma tornázni,bár sokáig dillemáztam azon,hogy vigyem vagy ne vigyem anyumhoz,akire most nagyon haragszom,de végül arra jutottam,hogy nem kettejüket büntetem azzal,hogy akkor nem láthatják egymást és magammal sem tolok ki azzal,hogy akkor nem tudok tornázni menni!viszont szólni nem nagyon szóltunk egymáshoz,ő játszotta a szokásos mártírt,akinek kegyetlena lánya és szomorú a sorsa,de úgy érzem most aztán tényleg nem nekem kell bocsánatot kérnem!általában én kérek a hasonló helyzetekben és el is várja,persze nem bocsájt meg még jó ideig,de megkegyelmez!
viszont ez nem az az eset!pechje(jesszus,ezt így írják???? :oops: )van!ma nem engedtem! :evil:

viszont visszatérve a tornára,ma beleszaladtam!
nektek mit mond az az elnevezés,hogy ZSÍRÉGETŐ STEP???????nekem azt,hogy mocskos sokat ugrálunk a STEPlépcsőn!!!!!ez így is volt,de kicsit váratlanul ért,hogy táncolni kellett és a csaj kérdően nézett is rám,hogy dehát ez STEP!!!! :shock: :shock: jaaaa,hogy az tánclépést jelent????úgyhogy volt ott mindenféle koreográfia mambóval,szambával,csacsacsával megspékelve,szanaszét kellett forogni,fel-le a lépcsőről! :shock: szerencsére volt egy sorstársam,aki szintén benézte az óramegnevezést és szarrá nevettük magunkat,de persze közben égett is a fejünk ,mint a százas égő! :oops: :lol: :lol: :lol:
ari volt az oktató,mert az elején még nem fogott gyanut,hiszen a másik óráiról már ismerősök voltunk neki,és álandóan kérdezgette,hogy ez ennyire nehéz lenne ???és nézett ránk fancsali fejjel(gondolom milyen idiótáknak tűnhettünk),aztán,amikor kiderűlt,hogy mi más bolygóra érkeztünk,akkor örvendezve sikongatott,hogy ja hát akkor ezért toporgunk a steplépcső tetején olyan szerencsétlenül! :lol: :lol: :lol: ,mondta hogy ez már ráadásul haladó csoport,így le a kalappal,hogy még legalább próbálkozunk! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Sziasztok!

Bodza!

Ne hülyéskedj! Nagyon szépen köszönöm hogy próbálkoztál a fejéssel nekünk, de tandem szopi mellett nem is gondoltam arra, hogy lenne még kapacitásod nekünk is adni! De nagyon aranyos vagy és köszönjük szépen!

Végül az Eszterláncosok újra jelentkeztek, és úgy néz ki, van egy anyuka aki tud adni... asszem holnap megyek érte. Egyelőre úgy csinálom, hogy 150 ml-s zacskókat általában kettéosztok és rizstejjel adom Zsuzsának. Sajna még mindig 2-3-4-szer ébred éjjel, van hogy vízzel megelégszik, de van hogy nyafog és mutogat hogy kéri a tejet.


Hiszti:

Nálunk is van, most hogy Zsuzsa erőre kapott. :evil: Ha valamit nem szabad, akkor hétrétgörnyed és tök hiteltelenül ordít. Meg akkor is ha vége a TV-zésnek, amire teljesen rászokott mióta beteg, mert akkor engedtük hogy nézze. Hálistennek nem csinálja gyakran, de ma elég nyűgi napja volt. Mondjuk nekem is, úgyhogy lehet hogy én ragasztottam rá, mert ha jókedvvel közeledig hozzá az ember, akkor általában jókedvűen reagál. De be kell hogy valljam, hogy elég türelmetlen és ideges vagyok még mindig... ezer dolgot akartam csinálni ma itthon, ebből valamennyi sikerült is... elmentünk bevásárolni a Tescoba, aztán délután bezártam magam a szobájába, és megszögeltem a szétesőben levő ruhásszekrényét, visszapakoltam bele a kórház óta kallódó ruhákat, kimostam két adag ruhát. A pelenkázóját is meg kell szögelni, mert arról is leesett hátul a támfal, és kiesnek a polcok hátrafelé. :evil: David meg csak bizdergélt, hogy minek rakok bele annyi szöget, hát azért hogy legközelebb ne essen le a hátlap!! Szóval én is elég hisztis vagyok, nehezen bírom nagy pocakkal Zsuzsát meg a kistesóra való készülődést. Be kéne pakolnom a kórházi csomagomat, Davidnek fel kéne hoznia a pincéből az újszülött ruhákat, azoknak helyet kéne találnom, de nem tudom hol... Kéne még egy szekrény igazából, de hát most nem aktuális meg nincs is hova rakni mert át kéne rendezni hozzá a lakást...


Nyúlné:

:( :( :( Remélem minden rendben lesz Nyuszi orrával. Annyira együttérzek ezzel mikor az ember háta közepébe nem kéne egy leszúrás, és mégis azt kapja. Remélem hamar rendeződnek a kedélyek anyukáddal.


Nemesek:

Hát nem nagyon tudok mit mondani a ti történetetekre... nekünk is lóg nem kisebb cég mint a Budapest Business Journal már hónapok óta (mit hónapok... majd egy éve) fordítás/lektorálás díjával, elég nagy összegben... de már nincs erőm őket vadászni, pedig kéne nekünk is a pénz, jön David következő műtétje, az én szülésem ára, stb, stb. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy együttérzek, bár gondolom ez sovány vigasz.


Prüntyi:

Minden lehet, de bizonyítani már nem fogjuk. De meg fogja kapni az oltást, ha már teljesen egészséges.


Majola:

Mi az az árpagyöngy és hol lehet kapni? Egyébként most Béres cseppet adok Zsuzsának, nem tudom ugyan hogy mire jó, bennem kicsit az él, hogy ez a Béres csepp is egy ilyen hókusz-pókusz. Jó hogy tele van nyomelemekkel, de a kaja is, nem? No mindegy, most kapja.


Külföld:

Nem biztos hogy külföldön jobb. Persze attól is függ, hova. Én csak Amerikához tudok hozzászólni, mert ott éltem. És még mindig amondó vagyok, hogy jobb nekünk itt Magyarországon míg a gyerekek picik. Iskoláskortól kezdve lehet hogy nem, de addig nem vállalnám be, hogy mindkettőnknek 40 órás munkahelye legyen és addig a gyerekeket más neveli, a fizetésünk nagy része meg a gyerekfelügyeletre menne el. Ami Magyarországon van és nagy kincs az az IDŐ amit a szülők otthon tölthetnek a gyerekkel. Pénz valóban nincs, bár én inkább nem panaszkodom, mert úgy gondolom, jól élünk, csak bizonytalanul. És hát a sok balszerencse miatt jó ideje nem tudtunk elmenni sehova se nyaralni vagy üdülni, szerintem azért ebből is látszik, hogy valaki mennyire tud kijönni. Mert szerintem ha üdülésre futja, akkor olyan kapitális gond nem lehet... Persze nálunk meg más a hunyó, mi sok kaját rendelünk, és nem is olcsón... gondolok itt pizza, szusi, ilyesmire. Szerintem ezen lehetne összébbhúzni magunkat, de David nem így látja... no mindegy, ez lényegtelen, de szerintem a legtöbb családban vannak luxuskiadások amin lehetne csiszolni. Bosszantó, hogy kell, de ebben szerintem keményen benne van az is, hogy 1 vagy 2 gyerek iszonyat sok pénzt elvisz, és emiatt úgy tűnik, már nem engedhet meg magának annyi mindent az ember mint a család előtt. De ez valahol így van rendjén. Én abba kapaszkodom, hogy most "letudom" a gyerekszülést és nevelést, és majd ha visszaállok munkába, akkor nagyobb lábon tudunk élni, fel tudjuk újítani a lakást, el tudunk menni valahova nyaralni, ilyesmi. De addig elsődleges a két gyerek és a családi kiadások.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Hajni/And!
Köszi!

Nyúlné!
Most tudom, hogy nem látszik, de a kedvenc edzésem a step aerobic. Én már úgy de úgy mennék, de egyelőre valahogy az erőnlétemet kéne visszanyerni, mert a második számnál leesnék a steppadról :oops: . És hát Lilinél is az volt az elvem, hogy a szopi vége után mentem.
AZért jó, mert táncos, nem arra figyelsz, hogy a derekadig lóg a nyelved, hanem, hogy mit kell lépni. Ha ügyes az oktató, minden óra más, szóval ez olyasmi, amit nem vehetsz meg dvd-n. Hova jársz?

Viki!
Petikének jól áll az új frizkó! :)

Jucc!
Merre jársz?

Nemesek!
Nektek tényleg receptre kéne felírni a tengerpartot.

Majola!
Éljen, hogy ilyen aktív vagy! Annababa alszik éjjel is?

Külföld:
az én családomban, mint már írtam, többen vannak külföldön, sőt én is voltam a szüleimmel még lánykoromban, és így lassan kialakult bennem az érzés: ez az én hazám és nem megyek el innen. Ez persze elég kényelmetlen, viszont sok döntésnél leegyszerűsíti a dolgokat. Néha persze megingok, amikor az őszre és vele a depire gondolok, valami mediterrán ország sokkal jobb lenne a hangulatomnak. De ha nem itt élnék, mindig azt érezném, hogy nem a helyemen vagyok. Nekünk már az egyik kerületből is gondot okozott átköltözni a másikba (nem sokan tipródnak pedig ennyit egy XIII-ból a XII-be való cserén :lol: ). Szóval én/mi maradunk.

Rólunk:
kipakoltuk a rumliszobát.....hát az valami hihetetlen mi volt ott :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Most a másik két fennti szobában vannak a cuccok, de erősen szelektálni kell majd, az tuti. Mélyen magamba is szálltam, hogy itt kesergek, aztán mennyi kacat gyűlik össze (na jó, ennek egy része kinőtt gyerekruha, meg sajnos én szívesen vennék hosszabb életű cipőket is, csak nemigen vannak olyanok).

ayse
 
 


sziasztok!

csak röviden, mert most kezdek el pakolni...

Barbi engem is érdekel, hogy hová mennétek.... bár már nem biztos, hogy vissza fogok tudni olvasni, majd akkor megkérdezem jövő héten :wink:

és éljenek a kétgyermekes anyukák! meg azok, akik tornáznak az egykéjük mellett :D

Ancsi, jobbulást nektek!!!

elkezdem teletömni a bőröndöt, pá :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Róki, én natura-, bioboltban szoktam venni, de szerintem Tescóban is van, csak mi nem nagyon járunk szupermarketekbe. De szerepelt ott a listán még sok már dolog, csak erre felfigyeltem, mert használom.
Szerintem fontos, hogy most igyekezz sok egészséges dolgot adni Zsuzsának. Julcsi ma barnariszt evett, az is fincsi. És ha jól emlékszem, Zsuzsa nagyon szerette a gyümölcsöt, egészben falta már kiskorában a barackot. Én például mindig vágok fel sok gyümit, amikor Julcsi dvd-zik (kábé háromszor egy héten), mert akkor biztosan megeszi...máskor is, csak ilyenkor még többet elmajszol.

Mint igazi hipochonder, elgondolkoztam, nem lehet-e Julcsi tejallergiás. Kicsit ekcémás lett a háta és a könyöke. Ő még nem kap tejet, csak tejterméket. Persze Karcsi jól lehurrogott, hogy mindig keltem a pánikot, inkább fürdessük egyelőre fürdetőkrémmel. Végülis igaza van........most az egyszer.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Anyagiak:
azért is nehéz egy kisgyerekes családban, mert itt mindig vannak előre nem látható, kiszámíthatatlan kiadások.
Én is arra számítok, hogy ha visszamegyek dolgozni, akkor több mindenre jut majd. Mi ezt úgy fogalmaztuk anno, hogy egyelőre emberkékkel rendezzük be a házat/az életünket, aztán a többivel :D.

ayse
 
 


Köszönöm a hozzászólásaitokat nyelv-lenövés és kényszertartás ügyben!
Totka! Neked külön köszi a megnyugtatást, gondoltam, hogy te értesz ehhez!

Thomasanne! Te is megnyugtattál, hogy nálatok se volt ebből a lenövésből nagy gond. Ja, és akartam írni, hogy Saci is nagy Gryllus rajongó! A Maszkabált is szereti, de a Dalok 1-2 talán még jobban bejön neki. Nekem folyton a Kárókatonát kell énekelnem neki. :lol:

Nyúlné! Puszit küldünk Nyuszi nózijára!

And! Kristófnak szerencsére a szopiban nem okoz gondot a lenőtt nyelv, inkább a későbbi hangképzését féltette a dokinénink. Kényszertartása pedig csak a fejének/nyakának van, a lábának szerencsére nem.

Barbi, Nemesek! Nem semmi, amit írtok fizetés-ügyben. :(

Majola! Azt hiszem nekem is jobb a közérzetem most a két picivel, mint anno Sacival az elején volt. Jó olvasni, hogy neked is így van. Remélem Davallia és Róki is erről számolnak majd be. :)

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Igen, Anna alszik, de kétszer-háromszor szopik és az egyik után nyüglődik is egy kicsit, talán hirtelen túl sok tejecske kerül a pocijába. De ez biztosan elmúlik majd.
És a legjobb, hogy néha nappal is alszik hosszabban. Julcsi ezt nemigen tette akkoriban.
De ennél még jobb, hogy mostanában viszont Julcsi is két-három órát is alszik délután.

Rumliszoba :lol: Nálunk csak Karcsinak van ilyen, de az földi halandó számára elképzelhetetlen, hogy néz ki.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Kép Eszem azt az okos kis fejecskédet!!!


Kép Hi-hi, ez fincsi volt!


Kép Mondtam már, hogy abból 20-at vegyél, azt másik 50-et meg add el!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Szerintem Anna tipikus második gyerek :D.
Lili is egyéves kora után kezdett délutánonként aludni. Annyira belejött, hogy még most is így van, pedig ősztől suli! :shock:
Most nekem is könnyebb, mert Andris áttette az alvását délutánra, így van, hogy mindkét gyerek alszik. Az a csönd, az valami mámorító.....

ayse
 
 


Jajj Bodza!
hihetetlenül aranyosak!!! :D:D:D

ayse
 
 


Bodza!

Nagyon-nagyon jók a képek! :) Kristófról sugárzik a megelégedettség. :)

Olyan jó azt hallani, hogy könnyebb lesz miután megszületik a kistesó... gondolom nem a legeslegelején... de egy pár hét/hónap elteltével. Várom már...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Bodza, gyönyörűek a képek! Akarom mondani, gyönyörűek a gyerekek. Ezek a Sacifürtöcskék különösen helyesek :)

KépKép

KépKép
majola
 
 


Róki! Tényleg egy kis kéjenc a fiam! Olyan megelégedett arcot tud vágni, ha jól érzi magát!!!

Ayse! Ház-berendezés emberkékkel. :)

Majola! Kristóf is alszik nappal egy hosszabbat, van hogy 4 órát is egyhuzamban! Viszont Saci meg ráállt arra, hogy délelőtt kb. fél 11-től alszik egy órát (de ma pl. csak 40 percet) , és kész! Így este már annyira fáradt és nyűgös, hogy semmit nem lehet vele kezdeni. :( Nem tudom, hogy tolhatnám ebéd utánra az alvását.

And! Jó utat nektek!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Sziasztok!

Bodza
Nagyon édesek vagytok! Saci telefonálása meg haláli!
Sajnálom, hogy ilyen kellemetlenségek derültek ki, de nézzük a dolgok jó oldalát! Viszonylag könnyen orvosolható.
Ortopédiára mikor mentek?

Nyúlné
Mail ment. Amúgy meg túrórudis Marci nagyon édes. A kedvenc képem, amikor szépséges szemei olyanok mint a tavaszi tó tükre!

And
Nagyon jó utat Nektek!

Totka
Ez az autóbaleseted nagyon szörnyű lehetett! Hogy történt, ha nem vagyok indiszkrét?

Rokica
Árpi fél 9 körül jár szerintem a Központ felé reggel. Ha még olvasod.

Hiszit
Marci valami brutál módon kapcsolt rá. Főleg ha fáradt nagyon és felriad. Akkor aztán végem. EGyébként tegnap éjszaka 12-től 3-ig randalírozott, hisztizett. MÁr nagyon kikészültem Tőle.
És ma sem volt könnyebb Vele. Már alig vártam, hogy leadjam Anyuéknak 1-2 órára és én kiszellőztessem a fejemet Morzsival :oops: Mert hogy sétálni sem volt hajlandó.
De nagyon cuki volt, mert amikor befutottam Anyuékhoz akkor rámr agadt mint a matrica. Jelezvén, hogy Anya most már sehova!!!!
Amikor ott hagytam, csak "bedobtam" Apu kezébe és elhúztam a csíkot mert az idegeim már cafatokban lógtak.
Na de most vissza olvasok.

Ja és Zsófi
Nyilvánosan ez tényleg irtó ciki. Csak az az ötletem van, hogy elhagyni a terepet. Bár ha ölbe akar jönni Marci arra általában nem mondok nemet. Nálunk az más dolgokból fakad a hiszti....

És Benianyu
Bocsánat, hogy még nem válaszoltam. Szóval letettem Marcit, amikor ma kérdezted. És én is aludtam egy órácskát. Aztán amikor felébredt előlről indult a műsor, így ne haragudj de csak arra volt egy pillanatom,hogy kilőjem a gépet.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Nyúlné! :D

Szegény Marci! Ne aggódj, nem lesz maradandó sérülése! Bubus már annyit esett, duorok, lila foltok, horzsolások mindennaposak a homlokán, orrán. Van, amikor elesik, hogy egy kicsit a nyelvét is elharapja, és vérzik. :( De nem foghatjuk egész nap a kezüket. Sajnos, megesik az ilyen.
Miért farigcsálták az orrodat? Valami baleseted volt? Bocs, ha már írtál erről korábban. :oops:

Bodza! :D

Annyira édesek, és Saci mennyire szereti Kristófot! Megzabálom őket! :D :D

Nemesek! :D

Jó, hogy újra itt vagy. Sajnálom, hogy rossz hírekkel jöttél. Elképesztő, hogy milyen emberek, cégek vannak.

Köszi a hozzászólásokat hiszti ügyben. A baj csak az, hogy a hiszti tárgya ált. az, hogy vegyem fel, és nem igazán lehet elterelni a figyelmét. :( De azért majd próbálkozom.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


És nézzétek el nekem egy ilyen nap után és ilyen későn ezt a sok hibát!

Ayse
Kicsit lemaradtam. Most Andrisnak külön szobácskája lesz?
Én a zöldre szavazok, mert láttam itt szinek jöttek-mentek.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Külföld:

Osztom Rókica és Ayse véleményét, máshol sem biztos, hogy jobb, ráadásul nem érezném otthon magam. Egyik nagynénémék még a 60-as években disszidáltak Ausztráliába, és rajtuk látom, ez mennyire rossz. Se ott, se itt nincsenek otthon.

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Sziasztok! :) :)

Most sikerült visszaolvasnom, tegnap este úgy kidőltem. Csütörtökön reggel becsípődött a nyakam egy rossz mozdulattól és azóta szenvedek vele. Aludni sem tudok, mert minden mozdulatnál felébredek, hogy fáj. :( Na, vége a panasznak, másnak sokkal nagyobb gondjai vannak.

Bodza,
De édesek! :) Kristóf tényleg nagyon kis elégedett baba, Saci ügyvezető igazgatónő pedig tüneményes a kis göndör fürtjeivel. :)

Juci,
Semmi baj, gondoltam. Sajnálom, hogy ilyen rossz napotok volt. :( Mára jobbat! :)

Nemesek,
Sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel jöttél, de végre itt vagy! :) Gyere gyakrabban! :)

Nyúlné,
Szegény Kisnyuszi! :( Remélem, rendbe jön az orra! Drukkdrukkdrukk.
Egyébként Dani is állandóan csetlik botlik, minden napra jut egy lila folt a fejére, vagy egy szájfelleredés, nyelvelharapás, tök kis kamikáze.

And,
Ha még olvasod! Jó utat! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Bodza,
Az előbb lemaradt, hogy Beninél is féloldalasságot állapítottak meg, mikor olyan pici volt, mint Kristóf. (szerintem csak túlzás volt...) Minden esetre, felszereltünk az ágyrácsra az ellenkező oldalra egy tükrös játékot, abban nézegette magát.
:)
Zsuzsa,
Jó olvasni, hogy ilyen jól mennek a dolgok a két picivel. :) Főleg, hogy Julcsi is ilyen jókat alszik délután. :) Hihetetlen, hogy még dolgozni is tudsz.

Ayse,
Én átérzem, hogy milyen mámorító, amikor mind a kettő egyszerre alszik! :) Bár Beni már nem alszik délutánonként itthon, sőt a héten már volt olyan nap, hogy az oviban sem tudott. :(

Felébredtek......

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóóó! Hol vagytok ma? :)
Mi már meg is ebédeltünk, Dani alszik. Na, mi volt ma az ebéd? :) Hát, persze! Húsleves! :) Rég vártam ennyire, azután, hogy egész héten erről beszélgettünk. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Prüntyi,
Mi voltunk tavaly nyáron a füredi Marina Hotelben. A szobák, legalább is, amiben mi voltunk, kicsit lelakottak, a bútorok régiek, de tisztaság van. Az ellátás all-inclusive, mindhárom étkezés svédasztal. Elég nagy a választék kajából. Van etetőszék bőven, sőt gyerekmenüt is készítenek.
A szálloda partja viszont kárpótol a szobák miatt. Gyönyörűen kiépített saját strandja van, árnyas fákkal, füves parttal, nyugágyakkal és uniós gyerekjátszótérrel. A parton is van egy büfé, ami szintén igénybevehető az all.incl. ellátás keretein belül.
Ezen kívül Füred nagyon helyes kisváros, nagy élet van a kikötőben. A szállodától 5 percre pedig tavaly nyílt egy új vizipark.
(ha elküldeném a szállodának ezt a beírásomat, talán még %-ot is kapnánk :))

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon büszke vagyok magamra, elvezettem a Csörsz utcába, (Gryllus koncertre) parkoltam, hazavezettem. Hurrá! Nem tévedtem el, nem mentem neki semminek és senkinek!
A koncert nagyon jó volt, de ez a mindenkiodaülahovaakar, ez nagyon gáz. Szívesebben fizetnék egy kicsit többet, de a koncert kezdete előtt nem nyomorognánk gyerekekkel a kezünkben! :evil:
Szóval ettől eltekintve, én nagyon jól éreztem magam, nem elhanyagolható, hogy Tomi is el volt ájulva. :D
Elaludt hazafelé az autóban, bekommandóztam, azóta is húzza a lóbőrt!

Barbi
Remélem találtatok helyet és bocsánat, hogy nem sikerült tartani az üres székeket! :oops:

Andrea, Megann
Remélem sok képet csináltok majd!

Bodza
Nagyon édesek a gyerkőcök! Saci nagyon komolyan tőzsdézik!
Kristóf igazi pufi-pofi! :D
Nekünk is azt mondta a doktor nénink, hogy a későbbiekben lehet a lenövésből probléma.
Nem találom hova mentettem el a mesekönyves infódat, leírnád újra?

Juci
Sokkal jobb éjszakákat és nappalokat nektek, sajnálom, hogy nem jöttetek ma!

Ayse
Milyen lett Andris szobája?

Nyúlné
Ti voltatok ma? Persze a tömegben nem biztos, hogy kiszúrtalak volna, Barbi és Maresz mellett is elmentem egyszer!
Marciorr hogy van?

Benianyu
Éppen elég gond ez!
Ez a nyakcsípődés nagyon sz.r dolog, Flector gél van otthon? Állítólag nagyon jó rá!

Maresz
Rendben hazaértetek? A Cd nálam maradt!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Anikó és jucc Balázsának boldog névnapot és Mea Apunak is!!!!


Benianyu!
Jobbulást, az tényleg elég vacak!!

Juci!
Igen, Andris külön szobát kap, és mi hat év után elöször gyerekmentes hálószobában fogunk aludni (mármint éjjel 1-2-ig, amíg Lili megint át nem jön, hogy rosszat álmodott :).

Amúgy Andris szobáján zárt ajtók mögött dolgozik a mester, a glettelésig még láttam. Nagyon alapos amúgy, többszörösen ki van próbálva, nem aggódom. Kiderült, hogy nem csak a bordűrszalaggal űzzük a hazárdjátékot, hanem a festékkel is. Ezért sem aggódom. Ami biztos, hogy holnap is jön.

ayse
 
 


Jucc, bocsánat :oops: (pedig többször átolvastam, hiába kell a szemüveg, nem tudom, mit divatozok itt a gép előtt :evil: )

Thomasanne!
Nagy pirospont!!!!

ayse
 
 


Ayse, Thomasanne,
Köszi az együttérzést! :)

Anikó és Jucc Balázsának mi is boldog névnapot kívánunk! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ayse,
Hogy áll Andris szobája? Elég lett a festék és a bordűr? :) :wink:
Lili sokszor átjárkál hozzátok? Ilyenkor reggelig ott alszik, vagy, ha már elaludt visszaviszitek a helyére?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu!

Holnap lesz kész. A festék és a bordűr csak holnap kerül sorra. Viszont a dekorléc nem, lett elég, azt vesz holnap reggel a festő.

ayse
 
 


Havonta egyszer-kétszer. Ha átjön, ott is marad.

ayse
 
 


Havonta egyszer-kétszer az nem olyan vészes. Beni mostanában leszokott, nyáron ő is hetente egyszer átjött. De én mindig visszavittem, miután elaludt mélyen, nem is ébredt föl rá és reggel sem igazán csodálkozott. Én nem tudok aludni, ha ott van mellettem. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Lilivel nagyon jókat lehet aludni. Nagyon nyugodtan alszik és jó meleg és én is nyugodt vagyok, hogy ott szuszog mellettem.

ayse
 
 


Jucc és Anikó Balázsának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Ayse
Köszönöm a pirospontot! Beváltható egy morfológia zh-ra? :wink:
Most az a baj, hogy annyira büszke vagyok magamra, hogy ide nekem az oroszlánt is....! Egészen addig, amíg valami kapitális baromságot nem csinálok.

Én várom már, hogy átköltözzünk a saját hálószobánkba, de ha néha nélküle alszunk, már hiányzik a motoszkálása.

Bodza
Volt egy ilyen időszakunk nekünk is, amikor Tomi az ebéd előtt kidőlt, de délután már nem aludt. Én megpróbáltam később elindulni vele a játszótérre, mindig egy kicsit 10-15 perccel később.
Az elején volt, hogy fél 12-kor ebédeltünk és belealudt, de gyorsan hozzászoktunk az ebéd utáni alváshoz. Persze tudom ez 2 gyerkőccel bonyolultabb.

Viki
Mindig elfelejtem, ne haragudj :oops: Peti nagyon édes hajasan és kopin is.

Szilvi
:oops: :oops:

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Természetesen a nevem miatt nem pironkodom!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Nálam beválthatod, de tartok tőle, nem sokra mennél vele!
Magyar nyelvészet morfológia?
Vagy már túl vagy rajta, csak az emléke kísért?

Nekem a szintaxis volt a "kedvencem", de csak az irodalomszigorlat után, ami a rémálmok rémálma. :twisted: :twisted:

ayse
 
 


sziasztok!
Balázsoknak boldog boldog névnapot kívánunk Kisnyuszimmal! :P

akinek egyébként javulgat az orra,úgy néz ki nincs nagy baj,bár még picit duzzadt,picit lila és picit látszik még a zúzodás is,de már nem fáj neki....azt hiszem! :roll:

Thomasanne
igen,ott voltunk mi is,de pont beestünk és pont helyünk is volt,és élveztük is,de olyan nyuszisan,föl-le álltunk,ő föl-le futkosott a szélén a többi huligánnal(volt ott hasonló huligán bőven :twisted: ),de a legvégét már nem vártuk meg,mert folyyton a ki akart menni,mert ott kiszúrta a takarító nénit,főleg a takarító szettjét éss hát... :lol:
Barbit ki is szúrtam ott közép tájon,de a találkozás most elmaradt!
viszont köszönöm a tippet,máskor is megyünk,mert talán,ha nyuszi előrébb ül(de szigorúan a szélére),akkor lehet jobban élvezni a kis töpszli lelkem! :lol:
elötte még tornáztam,utána meg takarítottam estig!jól is vagyok,gondolhatjátok!de tény,hogy jobban bírom az otthon munkát is ,amióta tornázgatok! 8)
nyuszi a du.alvás után nagyon szarul kelt,valami baja volt és fetrengett a szenvedéstől,hisztitől....ilyet még nem csinált,nmagyon rémísztő volt,de próbáltunk felülkerekedni a dolgon,nem is evett :shock: ,majd egy nagy séta helyre vágta!
most mentem is,majd jelentkezem holnap valamkikor
talán!
vagy hétfőn..... :roll:
ja,holnap megyünk megint a Műv.palotába!!!!!! :!: :!: :!: :P :roll:
valaki????9-10körül már ott szeretnénk lenni!akkor még tömeg sincs!
remélem jön valaki!jó pofa lenne!
na mentem tényleg!
valaki kérdezett tőlem valamit?na holnap azért visszaolvasok,hátha lemaradtam valamiről!
pusszantás csajok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Ayse
Német nyelvészet morfológia. :D Már túl vagyok rajta, de még mindig kísért! :wink:

Nyúlné
és természetesen mindenki
Február 20. Halász Judit koncert a Jövő házában?
Mi ott leszünk!

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Sziasztok lányok!

Ma elvoltunk számítógép asztal néző kőrúton....és találtunk is egy jót (számomra jót), így most már arról írok :lol:

mindjárt visszaolvasgatok...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Benianyu, köszi!!!! :lol: Akkor Tüncsinek egy paradicsom lenne igaz? Már le van foglalva, de kicsit elbizonytalanodtam a tavalyi horvát-all-incl.-rossz élmény miatt, ezért érdeklődtem! Akkor megéri kiadni a pénzt?!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Jaaaaaa, és minden Balázskának nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
Szerintem érdemes. :) Nekünk is tervben van idén is, de még nem tudom az időpontot.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Thomasanne,
Köszi az infot a Halász Judit koncerttel kapcsolatban. Felmentem a honlapjukra is megnéztem, ez egy délelőtti koncert.
Érdekelne, hogy miért tesznek egy gyerekkoncertet kedd délelőttre? :? :? Persze, az ilyen kis törpicsekeknek még mindegy milyen nap, de az ovisok és az iskolások hogy mennek? Lógnak? :? :? Na, csak morfondíroztam egy kicsit magamban....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Balázsoknak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Thomasanne
Én is nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk. Egyrészt az tartott vissza, hogy nem tudok tájékozódni. De tényleg. Egyszer Kelenföldről Biatorbágyra 70 perc alatt jutottam el a VIII. kerületen keresztül :oops: :oops: Folytassam? Így nagyon-nagyon gratulálok a mai sikeredhez! De tényleg.
Másrészt féltem, hogy Marci milyen formáját hozza ma.
De hála Istennek ma nagyon aranyos volt.
Ti mikor szeretnétek kistesót?

Egyébként Nyúlné
Marci is pár napja ilyen hisztiket produkál ébredés után amit írtál.TEljesen elképesztő olyankor. Most mondjuk láttam, hogy egy rágófoga folyamatban van...Talán az meg a telihold?
Valamivel magyaráznom kell :lol:

Ayse
Képeket várjuk majd sok szeretettel! Jól emléksze, hogy Lili szobája fehér? Ő nem szeretne színeset?

Benianyu
Nyakad hogy van? Ma nem voltatok sehol? Nálunk is volt húsleves. Igaz maradék. De Marci szerencsére nagyon szereti.(Ezt legalább.)

Rokica
Holnap is megpróbálkozunk. Hátha :lol:
Zsuzsa hogy van?

Bodza
Marci is lassan-lassan szokik át a délutáni alvásra. Mondjuk a pár nappal ezelőtti pocsék éjszakánk betett, és borult a dolog.
Jelenleg ott tart a dolog, hogy ebédidőben szeret a leginkább aludni :?
Próbálom tolni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci,
Köszi a kérdést, kicsit jobb a nyakam. De nincs kedvem lefeküdni, mert nem alszom tőle jól.
Ma nem voltunk sehol, csak délelőtt kicsit sétáltunk a fiúkkal, de olyan ócska idő volt, hogy jöttünk is fel hamar.
Ma Dani sem ébredt jól a délutáni alvásból, elkezdtek olyan erővel fúrni, délután 2-kor, hogy még ő is felébredt, pedig nem szokták zavarni a zajok. Így kb. 50 percet aludt, de már nem akart többet. Pedig a fúrás 3 perc után abbamaradt. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok! :)

Ma is voltam suliban és egy olyan jót vásároltam véééégggrreee :D
Vettem kabit, nacit, felsőket :)
Nagyon jól esett, már tiszta ódivatú voltam :D

Ja és eldöntöttem, hogy ez után a suli után jön az angol és a német felfrissítés :D , szeretném megcsinálni angolból a közepet, németből a felsőt.

És már találtam is rá magántanárokat, egyik egy utcával arrébb lakik majd Maroson tőlünk, a másik házhoz jön :)

És még nagyon gondolkozom, ha Lívi ovis lesz és megtehetem, akkor elmegyek megint a 3 éves német nyelvtanárira(állítólag van megint 3 éves képzés), amit abbahagytam anno én MARHA! :(

De ez csak terv egyelőre, ebből nem bizti, hogy lesz tutira valami......

Már az is jó, ha lenyelvvizsgázom.

De annyira jól esik kimozdulni itthonról, komolyan....
Ritkán jutok el bárhová egyedül!

Lívi ma megint anyósomnál volt és jövő héten is ő vigyáz rá szombaton.
Semmi gond nincs, simán elalszik ott is , anyumnál is és nem hiányol , de ha meglát mikor hazaérek vigyorog és mondja, hogy ANYA!!!!!Olyan jó érzés!!!
Már ezért is megéri elmenni néha, hogy hiányozzon ennyire :D

szóval most HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYY vagyok :D



Bodza!
Képek annyira cukik!!!!

Nyúlné!
Gyógypuszik mennek Kisnyuszi orrocskájára!!!!!!


Puszi Nektek!

További szép hétvégét!!!

Mea
mea
 
 


Thomasanne!
Szóval szintén zenész!
És hol volt a gyomrot megfekvő morfológia vizsga (bocsi ha már írtad)?

Juci!
Rózsaszínt! :twisted: :twisted: :twisted:
Szerintem kap majd.

Benianyu!
Fúrás :evil: :evil: :evil:
Az a baj, hogy ez egy következmények nélküli ország. Megteheti, mert úgyse lesz semmi, neki meg pont szombaton kettőkor jó :evil: :evil:

ayse
 
 


Sziasztok!

Benianyu
Igen az időponton én is csodálkoztam. Persze nekünk még mindegy, de gondolom Beni is szívesen megnézné.

Juci
Kezet foghatunk! Nagyon rosszul tájékozódom és akkor most finoman fogalmaztam. Ezért is féltem ma elindulni, mert arra még egyáltalán nem vezettem, de utasként sem jártam sokat. Szerencsére nem volt nagy forgalom, volt időm bizonytalankodni is. :oops:
Rátapintottál! :wink:

Apa már kidőlt mellettem (hivatalosan tanul, de kétlem, hogy a tananyag bőrön keresztül felszívódik), azt hiszem én is lefekszem aludni!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Ayse
Kodolányi! :cry: :twisted: :oops:
Sajnos nem fejeztem be, most pedig már keresztet vethetek a 2 befejezett évemnek, de sebaj, majd ha nyerek lottón újra elkezdem.
Persze nem ott!

Kép
Kép
thomasanne
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?