Új privát üzeneted érkezett!

Mamac, gratulálunk, micsoda részszülinapos ajándék!
Nekem is tetszik Jumam ruhája, a felsője egy műalkotás.
Ennyi meglepi! Lesz ugye Jumamé, aztán itt van Peszti haja, amire nem is számítottunk, aztán itt lesz Sajti haja, amit bili borít majd, ha mégsem sikerült, aztán Áron fogai, és lesznek lakkok meg egyéb kozmetikumok is, merthogy megérkezett a csomag! Aztán Ilbusbilbus vonakódot kap majd Sajtitól, amiről ugyan tud, de azért ha szépen megkérjük, biztos meglepett arcot fog vágni, aztán jön Bubek marcija, aki 42es cipőt visel majd, elől-hátul félméteres kitöméssel, aztán Görgőcske, aki túltesz mindenkin evésileg....naháp naháp micsoda fieszta várható itt kedden! :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Sikerült kicsit visszaolvasnom,sokat rötyögtem rajtatok. :lol: :lol:
Jumam!
Csini menyasszony voltál :wink:
Sajti!
Csípem a"lökött"búrádat. :lol: Gratula a párodnak a fogyihoz. :twisted:
Ilba!
Ma megint találtam Beninek rucikat,egyszer csak oda tudom adni.
:wink: :roll: Különben igazán Ti is eljöhetnétek hozzánk!(kérdezted mikor talizunk)Mondtam Gabuséknak,hogy a délelőttös műszak hetemen bármikor jöhettek(akár az egész banda is :lol: )!
Gabus!
Juj nagyon szupi a mezes bady!
:D Tök jó lenne Dominak is csak nem tom jó lenne e még az a 86os méret! :roll:
Mancs!
Én innen szoktam badyt rendelni nagyon jók.www.infocentrum.hu
Mamac!
Gratula a fogacskákhoz és boldog hófordulót! :wink:
Sasha!
Dani idén megy oviba?

Most csak ennyire futotta az időmből mert du vendégek jönnek(anyós szervezte :evil: )és készülnöm kell.
Még annyi,hogy holnapi progi:Ikea(ott is ebédelünk :lol: ),C&A és H&M shopping. :lol: :lol: :lol: Cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cool!
Noki rucija :twisted: :twisted:

Kép
Kép
lldicsi
 
 

 
 

Képek!
anyával
Kép
este
Kép Kép

fiúk
Kép Kép Kép

hinta
Kép

manóm
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

muffin
Kép Kép Kép

tavasz
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ja ezt akartam írni:Noki rucija kimaradt a "meglepi"felsorolásból. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, a ruci nem meglepi, mert Gabus már lelőtte előre a poént.... ugyanakkor igazad van, ha Ilbusbilbus tud rendelésre meglepett arcot vágni, akkor én is. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mamac!
Klassz képeket tudsz alkotni.Na és még a maffinod se az a hagyományos.Hogyan csinálod ilyen rózsaformára? :roll: :lol:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cool!
:lol: :lol:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Lányok,
az általam kipróbált, és kudarcot vallot pelusok listája:
Pamper Active Baby, Pampers SleepandPlay, Pampers Lets Go bugyipelus, Libero (a libero bugyipelust eztán próbálom), DM Babylove (Benedeknek tökéletes), Rossmann sajátmárkás, bordó csomagolású (Bnek jó), Tesco lila csomag (ebből most cefetül bevásároltunk, amikor múltkor nagyon akciós volt, nappalra Lnek is jó, nagyjából) Lidlles pelus, viszonylag jó, Huggiest elég régen próbáltam, lehet, hogy újra az jön. Helen Harper, még Bnek se túl jó, s egy csomó nonamet is. Segítsetek, létezik még kishazánkban pelusmárka?

Mamacka,
GRATULA! Bár nálunk is kibújna az a kb 2 fog, ami miatt hetek óta nem alszunk rendesen! Rettentően tetszet a bejelentés módja, jó sokat szórakozhattál vele, de az alkotáshoz idő kell :wink:
Muffin howto nekem is kell!

Jumam,
Levente 2006 febr.19. vagy írjam levélben?
Nagyon csinos voltál. Egyszer majd én is előhalászom az esküvői képeket, amikor itt a nagy esküvőiképroham volt, abból valahogy kimaradtunk.

1 órát ázhattam a kádban, hogy egy gyerek se nézett felém!!! Most viszont ki kellene gondolnom valami ehetőt a családnak, vagy külön-külön.

Egyelőre úgy néz ki, csak el ne kiabáljam, hogy megyünk kedden, mind.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Cool, ne örülj előre, mert egyelőre Julcsiból eléggé folyik a takony :( . És mint tudod, ha nem akartok reggel 6kor elindulni, egymásra vagyunk utalva :wink: . De kedden kezdődött és a 7nap=egy nátha elv szerint hétfőn vége kell, hogy legyen :P

Én nem viszem a meglepit, azt majd máshogy kapjátok meg :shock: :wink:


Ja, és Sasha, Mamacka légyszi egy-egy újszülött gyerkőc képet (sasha-geriről) küldjetek!


Köszi!! mamac ezért érdemes néha kikenni magát az embernek, hogy akkor jöjjenek a gratulációk :wink: :wink: :wink: .Én a páromtól mindig megkapom, ha kicsit is ki vagyok sminkelve... na persze egyébként is :wink: . Ezért jó ha az ember nem sminkeli magát nap mint nap, mert feltűnő ha igen :D :lol:

Akkor részletezem: A ruhát a varrónővel közösen találtuk ki. Az anyagokat a körúton vettük... Az alsó anyagába rögtön beleszerettem lenvászon, aranyszálakkal átszőve, de ez csak közelről látszik, egyébként olyan mintha csillogna az egész. meg gyűrődik ... :roll: A felső anyagát ehhez választottuk. A kék hosszú pedig ami még rajtam volt az anyukámé és mivel kb 15 fok volt :evil: (Aug. 5-n!!), ezért kellett.
Majd mingyá csinálok még Cool kedvéért a felsőről közelit :wink: 8) . kicsinyítek

Jupapa ma bálba megy :shock: . Pécsre Alekszandra-bálba. Most indult. Farmerban a szmokingosok közé :roll: . Az új főnökünk (november vége óta nem a miénk a kiadó, hanem az Alekszandra tulajdonosáé, mi csak alkalmazottak vagyunk) "elvárja" úgymond. Viszont el is nézi neki, hogy nem öltözik ki. Kíváncsi vagyok :roll: . Szerintem egy nagy rongyrázás az egész. De azért lehet, hogy jövőre kíváncsiságból megnézem én is. Még sosem voltam igazi bálban
jumam
 
 


mivel senki sem kérte, felteszek 1-2 nyáladzó képet rólunk... első kettő esküvős (ki hinné), második kettő finnországi nászutas, melyből az utolsó hajókirándulásos, és egyben az utolsó nap, mikor Nokipapa ujján gyűrű feszült...

Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Jajj, de szépek vagytok Cool!!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


dehogy szép, inkább magunkhoz képest nyáááálas

Kép Kép
coolasa
 
 


A gyűrű azért jól le lett fényképezve 8)

Na, nálunk ezért nem lett gyűrű :shock: . Igen nincs, Jupap nem visel ilyesmit, azért meg, csak, hogy ott fel lehessen húzni, nem akartuk.
Azért én kisírtam :wink: magamnak egy nem-jegygyűrűt.

A ruhája is külön szám volt, elég nehezen sikerült erre is rábeszélni, és még ez sem hagyományos. Nyakkendő nuku. Tlán egyszer láttam rajta mióta együtt vagyunk :wink:
De ma sem volt hajlandó felvenni, azt mondta az arra az alkalomra lett és nem akarja megszentségteleníteni :D :wink: .
Nehéz pasas :wink: :wink:
jumam
 
 


Na jó az az összebújós kicsit nyáálas, de akkor is szépek vagytok, ehhez ragaszkodom!

Nálunk olyan beállós meg családos nem is készült :( :D :D . Elfelejtettük :lol:
jumam
 
 


Ja, Nokipapának se lett gyűrűje, amit büszkén mutogat a hajós fotón, az a papájáé. Hozzá nem illik, sokat is sportol, így nem is praktikus, tőlem meg mi sem áll távolabb, mint hogy belekényszerítsem néhány gramm aranyba, ha helyette én is hordhatom. Hiába, vajszívem visz egyszer még a sírba. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, fel vagyok háborodva, a többiek mért nem ülnek a net előtt ebben a ragyogó napsütésben??? ...ööööö, hol is tartottam?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, azért mert ők szeretik a szélvihart!!!!!!!!!!!!!!

Vagy feléjük nincs is, csak felétek és felénk, a külterületeken :wink:
jumam
 
 


Ja és Gabus a net előtt ül, csak nem jön be neki a bnet.
Csak a szkájp. :wink:
jumam
 
 


Cool,
de jól néztek ki!!! Tök szép a ruhád!!! :)

Jumam,
Ti is szépek vagytok :) A ruhád pedig... Csodás! Milyen nagy élmény lehetett a gyerkőcöknek, hogy Anya és Apa esküvőjén ott lehettek. Tetszik.

Mamacka,
mitől lesz ilyen rózsa-szerű a muffinod?

Dia,
hát akkor kuksizzuk egymást holnap, mert mi is megyünk az Árkádba, olyan 1 körül leszünk ott. C&A-t és H&M-et úgysem hagyom ki :wink:

Most egy kicsit megpihentem, megyek vissza fürdőszobát sikálni :?

Kép
mancs
 
 


Mancs, a ruhám ráadásul ingyen volt, legalábbis nekem, mert az unokatestvérem, aki éppen akkoriban próbálta szárbaszökkenteni divattervező-karrierjét, vette, varrta, stb. Külön felső, külön szoknya.

Kép Kép
coolasa
 
 


Nálunk is k. nagy szél van :shock: Bepakoltam a gépbe egy nagy adag konyharuhát, azt lobogtathatja, nem árt neki. És ha jól megy, még meg is szárad estére.

Kép
mancs
 
 


Cool,
nagyon szép. Ez olyan kitolás, hogy csak 1x vehet fel (elvileg) az ember lánya menyasszonyi ruhát... Nekem minden stílusúból lett volna 1, amit szerettem volna. Aztán döntöttem: azt választottam, amit elsőre felvettem. Az tetszett meg egyből, ahogy beléptem a szalonba.

Kép
mancs
 
 


Cool, nem szoktatok az itteni Ósanba menni??
Én ma még asszem elmegyek háromgyerekestül.
jumam
 
 


Halihó!

Szél itt is fúúú 1000el, mi vásáltunk Interspar+DM, fél GYED-em megint ugrott. :shock: :shock: :shock:
Mindjárt befejezem a 2. tányér ebédem, hozom a Gundel palcsim és visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam,
Ádusz: 2005. dec.10.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool,
én is épp azt válaszoltam volna, hogy a többiek biztos gyereket röptetnek ebben a szép szeles időben, csak beelőztek időjárásjelentésben. Amúgy meg hétvégén eleve nem szokott nagy élet lenni itt...
Ti is jól néztetek ki.

Nekem annyira nem jó emlék az esküvőnk, annyira kicsire sikeredett. No sose akartam volna nagy csinnadrattát (vagy hogy is írjuk), de bennem az maradt meg leginkább, amikor Ákos atya a hodálynagy templom ajtajában meglátta a kb 10 fős násznépet, hogy ennyien leszünk? Tökre elvesztünk az épületben. Az már csak hab a tortán volt, hogy a párom unokaöccse beteg lett, s a Hein Pálban kötöttek ki az esküvői kajálás alatt. Na, ennyit a jó hangulatról. Minden évben elfelejtjük megünnepelni az évfordulót, mindig utólag jut eszünkbe, s már többször meg kellett néznünk az anyakönyvi kivonatot, hogy hát pontosan melyik nap volt. Mondjuk idénre beigértünk magunknak valami kis éttermezést legalább, idén lesz a 10. évforduló, az má elég kerek.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ja, s az egészből nem sokat láttam, mert akkoriban nem volt kontaktlencsém, de hogy jól nézzek ki, nem volt rajtam szemüveg se.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


[quote="kormi"]J írta:kormia, s az egészből nem sokat láttam, mert akkoriban nem volt kontaktlencsém, de hogy jól nézzek ki, nem volt rajtam szemüveg se.


:D :D :D
vagy inkább :cry: :cry: :cry: ?
jumam
 
 


Sziasztok,

jaj de szépséges esküvők :D
Jumam, mikor volt az esküvőtök?

Nya fodri is megvót :D
Most elmondom ,hogy van:
Mondtam a fodrimnak, hogy egyszínű világos szőkét szeretnék, mert eddig többszínű fóliás melírem volt.
Csak sajnos nagyon rég voltam és már lenőtt.
Persze Ő leakartbeszélni, mert, hogy utálni fogom ha lenő a töve és állandóan festetni kell.
Eddig egy évben 2X kellet olyan lassan nő a hajam.
Na szóval nem engedtem neki :lol:
Egyhez ragaszkodtam, hogy ne legyen sárga, mert útálom és antipatikus vagyok sárgás szőkével.
Úgyhogy most leszívatta blansal (nemtom hogy kő írni) a tövét.
Mostmég nagyon világos (ennyire azért nem akartam), de ugye nem volt más választás, mert akkor nem lesz világos szőke.
A többi nekem tetszik, mármint az alsó szőke :lol:
Úgyhogy még a jövő héten megyek majd egy sima szinezésre ahol kicsit sötétebb lesz.
Úgyhogy kicsit még ilyesztő a szín és szokatlan. ( csak azért, hogy ne ijedjetek meg ha megláttok :lol: :lol: :lol: )
Azért az mindenesetre megvigasztalt, hogy a Zsófi nem fakadt sírva mikor meglátott és fel is ismert :lol: :lol: :lol:

Mamac,
gratula a fogacskához :lol:

Cool,
most mondta Zsófi a képetekre, hogy ott a papa meg a mama :lol: :lol: :lol:
Igen mondtam maximálisan igazad van Ők a Noki papája meg mamája :lol:

Na most megyünk át a nagyihoz , mert bulaj van :lol:

legyetek jók, este jövök.
Ill. asszem most délután csinálja meg a férjem a szgépet, úgyhogy lehet, hogy nem jövök.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Eszti,
DM-ben kaptam rizstejet, de csak 2decit vettem, hogy megissza-e. Egyébként van az Intersparban is, ott a literes 519Ft. Van ismerős bioboltban, megkérdezem, hogy ő mennyiért tudna hozni.

Intersparban nincsen ilyen focis body.

Bubi,
Nekem dokinéni 1 éves kortól mondta a rendes tejet, sőt azóta rá is kérdezett, hogy ugye kap Beni. Én valahogy nem lelkesedem érte, csak ezért nem kap. Más oka nincsen.
Livicsek imádja úgy tudom, szerintem nyugodtan kipróbálhatod Marcinál.

Jumam,
Nagyon-nagyon szép voltál!!! És vagy is persze! :wink:
Tudom, hogy már mondtam, hogy tök ismerős vagy nekem, de már a férjed is. Nem lehet, hogy egy helyen nyaraltunk egyszer? Mást már nem tudok kitalálni.

Áron! Boldog hófordulót!
És gratulka a fogaidhoz!

Dia,
Hát február második felére összehozhatnánk akkor valami talit. Na? 8)
Hiányzik már egy iiiigazi domipuszi. :D
Iszonyú irigy vagyok a holnapi programodért. :wink:

Mamac,
Máffin recept nekem is!!! :)
Mit kap Áron, milyen cseppeket?

Cool,
De jól nézel ki! Mikor volt az esküvő?

Sajti,
Jumam direkt odaírta az első kép elé a dátumot. :lol:
Na most már nagyon kivi vagyok a hajadra. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


hát azt mondom, hogy 2005 aug. 5-én volt Jumam esküvője :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


képzeljétek Zsófi evett főtt ételt :shock:
na mostmár tényleg megyünk

Kép

Kép
sajtine
 
 


Coolék pedig időközben elmentek nélkülünk bevásárolni :P :evil:
jumam
 
 


Ilba, 2003.
Mamac nem d vitamint adagol áronba?

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolék nem mentek el vásárolni 8)
jumam
 
 


Csak gyorsan mert mindjárt itt a vendégsereg. :evil: :shock:
Mancs!
Tuti arra leszünk valahol. :wink: Szerintem 10felé megyünk és 2ig tuti arra kolbászolunk mivel az Ikeában akarunk ebédelni.

Ilba!
Oxi,benne vagyok. :wink: A csajok is kaptak puszilingóóóóóót. :lol: Ha lefotózod a rizstej dobozát megnézem van e itt Nálunk a bio boltban.Az bizti,hogy literes van csak azt nem tom 2 dl-es van e.

Cool!
Bugyingó látható vagy ott olyan az anyag esése?
:twisted: :lol: 8)

Kormi!
Jó emberhez mentél hozzá? :lol: :lol: :lol: Bocsika,ugye nincs örihari? :? Különben Én se élveztem túlságosan az esküvőmet mert fusztrált,hogy Én vagyok a középpontban(250fő volt). :roll: :twisted:

Na,pá este jövök(remélem)!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cool,
a miénk is 2003-ban volt. :) Érdekes, mi? :lol:
De valószínű, csak mert a Cebiont így nem lehet, mert annyira keserű.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Dia, Cool ruhája olyan, írta hogy 25 részből állt, az a felső alja szerintem.
Nekem tetszett, hogy végre egy kicsit én vagyok a középpontban :oops: . De ennyi elég is volt :wink:

Ilba, legközelebbi talin végigbeszéljük, ki mikor, hol nyaralt. :wink:
Vagy a márciusi Kacajtáborban :wink:

Cool, megharagudtál, hogy már órák óta hozzám sem szólsz?????????? :wink: :shock: A nyálaaaaaas miatt?? Naaa, nem is olyan csak beállított és ettől nem természetes annyira :wink:
jumam
 
 


Ja, Jumam, elfelejtettem válaszolni, mi is a ti auchanotokba szoktunk járni, de egy hónapban max 2x, mert Nokipapa a szocializálódásnál már csak a sokemberes sorbanállós vásárlást utálja jobban.

Dia... bugyingó? Hm? Hol? Mi? Ki? Mért?

Kép Kép
coolasa
 
 


Nem 25 részből, csak 2 részből állt Cool ruhája :oops:
jumam
 
 


Halihó mindenkinek!!!

Jumam, Cool! Nagyon-nagyon gyönyörűek (és ezt most komolyan mondom) voltatok az esküvőn. Tényleg.
Cool a te ruhád tényleg csak bombázó alakon mutat, Jumam a tied meg olyan álomszép, ha eccer Gergőpapa el akarna venni engemetet elkérem a varrónőd címét okszi??? :lol: :lol:

Ilba:
vigyek egy doboz vaníliás tápszert neked keddre? Itt rohadványozik meg, Gergőke ugyebár nem eszi, én meg sajnálom, hogy ki kell eccercsak dobnom.
Vagy ki kajol még tápit? Nestlé Beba 2+ vaníliás.

A kölök újfent nem eszik. A hisztit ugyebár tudom valamelyest kezelni, bár elég drasztikusan, mert megy az üvöltözés :oops: de 2 napja mindent kihány. Szépen lassan eszeget, egyszercsak elkezd öklendezni és kijön, de mind. Ilba ugye nálatok volt ez egy időben, hogy sokszor kijött belőle?
Őszintén szólva nagyon megvisel lelkileg engem ez az etetéshadművelet, ha nem látnám, hogy mennyire szüksége van a kajára, és hogy mennyivel nyugisabb, ha tele van a pocak, istenbizony hagynám a fenébe. Tegnap pl. semmit sem vacsizott, mert kihányt mindent és szó szerint óránként volt fenn.
Igaz hogy már a 11. fogával küszködik és egyszerre 3 próbál kijönni, de ezek a hátsó őrlők nagyon nagyok.....


Kormi:
akartam már kérdezni, ha nem akarsz nem válaszolsz, jöhet priviben is, beszélnél egy kicsit a pánikbetegségedről? hogy jött, mitől csitult stb. szimplán érdekel.

Mamac:
már nem írom le, hogy milyen édes Áron, meg te milyen csudaklassz fotókat csinálsz, inkább azt hogy a férjednek jó pólója van :lol: :lol:
Vendég
 


A Cebion nem is keserű hanem finom savanyú a fiam imádja csak úgy cuppog hozzá és tartja száját! hiába anyja fia! :)
Esténként cebiont és d vitamint is kap!

Cool
Gyönyörű menyasszony voltál!
Az én ruhámat is az unokanővérem varrta!
Az alsó anyagot anyagturkálóban vettem eredetileg függöny volt! :)
elmentünk egy szalonba kinéztem beleszerettem lerajzoltuk és ő megvarrta! :)
Kép Kép Kép
Ők az unokatesóim... az egyikőjük varrta a ruhám a másik kifestett..
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
esküvői autó
Kép Kép Kép Kép

Kormi nekem akkora lett csináltatva lencse éjjelre kivettem és betettem vízbe :( azóta sincs...

Muffin receptet majd összeszedem...
Rózsa alakú mufinformában sütöttem szilikon...


jumam
elő kerítek újszülött képet....

köszönjük a fogas gratulát


mi most jöttünk vissza a sétából.. kellet a friss levegő... igaz nem 20 bar nyomással :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jumam? Kihez nem szólok? Dia meg bugyingózik... itt ma mindenki megőrült? :lol: :lol: :lol:

Jumam, aha kezdem érteni, szóval Dia arra gondolt, hogy a felsőrészem 3szög alakban lefelé végződik, és ő ezt nézte fehérneműnek..? Milyen kis ravasz, ejnye Diácska, ejnye..
Dehogy sértődtem meg a nyálason, elsőnek én írtam, ha visszaemlékszel... amúgy beállítottnak pont nem beállított, mert a kép úgy készült, hogy letettük valami kőre a réten a fényképezőgéet, beállítottuk 10 másodperces önkioldásra, és gyorsan odafutottunk a feltételezett helyünkre... szóval ez a tinédzser érzelgősség belülről fakadt... :wink:

Ilba, nemá, 2003-ban ti is? Azt hittem eddig, hogy csak mi.... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


bocs egy kicsit fotofixált vagyok... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, a bogárhátús alatti kép a akedvencem, olyan ahisztokhatikus vagy rajta.
Amúgy nálatok az egész család profi fotós? Ez már-már irritáló :wink: Mert ugye nem akarod elhitetni velünk, hogy azokat a képeket is ti készíettétek, amin ti vagytok messziről lekapva...

Tücsi, eddig eleresztettem a fülem mellett a ruhámra vonatkozó bátorító megjegyzéseket, nade te, hogy ez csak bombaalakon mutat... ház, komolyan kezdek aggódni a látásod miatt, van egy jó optikus ismerősöm... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="coolasa"]
írta:
coolasa
Tücsi, eddig eleresztettem a fülem mellett a ruhámra vonatkozó bátorító megjegyzéseket, nade te, hogy ez csak bombaalakon mutat... ház, komolyan kezdek aggódni a látásod miatt, van egy jó optikus ismerősöm... :wink:


képzeld el rajtam :lol: :lol: :lol: és igenis jó alakod van, öröülj neki
Vendég
 


Dia:
ami linket beadtál, azon kijön egy szoftereket árusító cég... badyk helyett.... :lol: :lol:
Vendég
 


Tücsi ismered ezt a Kodiak Moment polót? szerintem is csúcs! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hali!

MAMAC!

Gratula a második fogacskához! Ezt nehéz lett volna átugrani és nem észrevenni :wink: :lol:
(nem állt szándékomban ám!)

Ilba!
A cebion savanyú, mert citromos... legalábbis, ha az ízlelőbimbóim meg nem keveredtek, bár nem igazán vagyok képben. Olvastam bőszen, aztán kiderült, hogy semmise maradt meg odabent a kis buksimban... no mincegy.

Jumam!
Igenis, keresek minyá! Az már csak egy, azt simán :wink:

Én nem voltam kint, én jelentem aludtam egy hatalmasat! Gergi felébredt fél 1, akkor megetettem, utána gyorsba vittem a Danit altatni 1-kor és ottmaradtam vele :shock: De úgy, hogy a párom 4-kor hozta a Gergőt, hogy most már altassam el, Danci időközben eltünt mellőlem, valamikor felébredt oszt kiment. Most Gergi alszik, apa a két nagyobbal meg az anyjához ment. Az ebédfőzés természetesen megvárt :wink: Most azért kicsit mérges vagyok magamra, mert annyi, de annyi dolgom volt. De végülis, mindig ennyi dolgom van... áhh.

megyek mert kifut a kolompér.

Kép
sasha
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?