Új privát üzeneted érkezett!

Nyúlné, akkor most mi van béccsel?? apának be kell adagolnom :lol: :lol: de tudjátok, ő egy angyal :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


Barbi!
Nem baj, legközelebb kokát (levelet) is főzök a levesbe és minden gondunkat elfelejtjük :lol: .

Igen, lehet bele tenni, vékonyabbra nyújtsd a téztát és kicsit vizezd be a széleit, akkor összeragad. :P

ayse
 
 


:)
bécset elkerülő autópályán megyünk. az A4-ről az A2-re az S1-en, ha ez mond neked valamit :) ha mondjuk ott lenne valami benzinkút vagy ilyesmi, ahol tudnánk találkozni, ahova a tesód oda tud jönni, az sztem jó lenne. van rá esély, hogy ne tévedjünk el :wink:

KépKép
KépKép
and
 
 

 
 

Róki!
Én is tök keveset főzök, de két gyerek mellett nincs is időm, sokszor kedvem se.
Ha főzök, akkor viszont úgy csinálom, hogy 2 napra elég legyen. Így elég 2x főzni egy héten, a többit kapjuk a nagyiktól, déditől. :D
Ma pl. nagyi csinált tökfőzit és krumplis pogácsát. Holnapra is maradt.
Szombaton főzök valamit, vasárnap meg Gabiékhoz megyünk ebédre, akkor megúszom :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


And, Anikó!

Azért még nem adtuk fel az Eszterlánccal. Visszaszóltam nekik, és hát ők is bosszankodtak, hogy szólhatott volna az anyuka, és azt mondták, próbáljak jövő héten visszatelefonálni, hátha addigra lesz valaki. Próba szerencse. Addig is kapunk Majolától, meg még egy ismerőstől anyatejet, és hát bármilyen mennyiségnek örülök! Lehet kicsit telhetetlen voltam, hogy arra gondoltam, teljesen ki tudom vele váltani a rizstejet meg ilyeneket (ami ugye összességében napi majd fél liter lenne), de hát próba szerencse. De már annak nagyon örülök, ha naponta tudok neki adni egy 100-150 ml-t. És már tényleg nincs sok hátra a szülésig, 3-5 hét. Hihetetlen, de már 37 hetes vagyok...


Mosás:

Na ez a másik amiben teljesen analfabétának érzem magam, de örülök akkor hogy nemcsak nekem vannak folt és izzadtságszag gondjaim... a narancsfoltokkal szemben feladtam a küzdelmet, nem jöttek ki semmivel. Se Vanish, se semmi. Ami fehér, azt lehet fehéríteni, és 90 fokon kimosni, ott van esély. De a színes ruháknál semmi. Elég bosszantó. Meg David hozzáállása is hogy a gyerekruha azért van hogy elmaszatolódjon (meg szerinte a sajátja is :evil:) mert ezt akkor dobja be amikor éppen elfelejtett előkét adni a gyerekre, aki következetesen magára facsarja a narancs levét. Vagy a paradicsomét. De az kijön, a narancs nem.


Anikó!

Reményeim szerint lesz rengeteg tejem, Zsuzsával volt elég, mindig tudtam szaporítani ha kellett, és 5-6 hónapos korában én is adtam tejet egy pár hónapig, amíg bírtam, amíg el nem mentem dolgozni, akkor már nem volt rá energiám. Innen tudom, milyen macerás dolog a fejés.


And:

Én mindig pucolatlanul rakom bele a hagymát a levesbe! Csak megmosom és levágom a végeit. David szereti főve, én nem, de a leves (állítólag) szép tiszta lesz tőle. Amitől aranyló lett a leves és zamatos, az a paradicsom volt. Azt is egészben rakom bele, és hagyom hogy szinte szétfőjön.


Ayse!

Fánk recept mentve! Bár én valamiért nagyon félek a kelt tésztától, meg attól is, hogy milyen sokat kell vele bíbelődni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


és szerdán jövünk haza, ha ennél sürgősebb, akkor a légipostát javaslom. karácsonykor kevesebb, mint 4 nap alatt kintt volt a boríték a barátnőmnél, aki nem bécsben él.

KépKép
KépKép
and
 
 


Ayse!
Oké :P :lol:
Biztos nagyon szép lesz Andris szobája. A fiúk szobája is napsárga, alul meg tapétás, ami kék-sárga tengeres vízi állatokkal, a bordűr is ilyen.
Én szeretem a kék-sárga kombinációt, a fiúké is olyan barátságos.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


na látjátok, hogy én vagyok az analfabéta, azt feltételeztem, hogy pucolva teszitek bele a hagymát :lol: én korábban pucolva tettem bele... paradicsomot is szoktam bele tenni :) de hogy mitől lesz tiszta, meg ilyenek :roll: :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Ayse,

Biztosan szep lesz!!

Na akkor en is leirok ketfajta "huslevest".
Pot au feu: Itt barmilyen husit hasznalok, marha, borju de meg neha csirkecombokat is. A lenyeg, hogy jo velos es csontos legyen a hus! Elobb felteszem a husikat majd ha fellfort a viz, a marhanal elofozom legalabb ket orat, jonnek a fuszerek, so, bors, szerecsenydio(nehany reszeles), zellerlevel, petrezselyemzold, hagyom egy jo negyed orat es jonnek a zoldsegek, porehagyma(nem teszek bele sima hagymat), karalabe, kaposztalevel1db, paprika, paradicsom, repa es zeller(nalunk nincs feherrepa). De en mindent egybe teszek bele, nem darabolom fel a zoldsegeket! Majd a legvegen ha mar majdnem kesz akkor nehany szem krumplit. Leszurom, majd a levet vagy befozom tesztaval, vagy japan golyokkal(ami nem teszta, csak suriti a levest es attetszo kis golyok lesznek ha megfottek), a hust kiszedem es a fott zoldsegekkel talalom. Savanyauborkaval vagy mustarral esszuk. A porehagymat fozve imadja a ferjem, vagy siman, vagy ecetes ontettel.

Masik: Poule au Pot:
Ez tyukbol keszul, amit megtoltok, az alabiakkal(zsemle+daralthus+fokhagyma+tojas+piritott hagyma+zoldsegzoldje). Miutan megtoltom a tyukot, felteszem foni. Tyuktol fuggoen, kb 1 ora mulva bele a zoldsegeket, altalaban mint az elozoekben leirt. Ha kesze, leszurom a levet, be lehet fozni levesnek, de en inkabb szosznak hasznalom fel a levet, szoval megpiritok gombat, kapribogyot,egy lehelletnyi hagyman es megszorom Maizenaval(vagy liszt)felontom a leveslevel es hagyom bugyogni egy kicsit! A tyukot es a tolteleket felvagom, feltalalom a zoldsegekkel, amik szinten egeszben foltek vele, rizst fozok hozza es ezt leontom ha mar szedtunk a tanyerokba a szosszal!
Nyam, egy kesz ebed es nagyon light de annal finomabb!!

Csak valtozatokat irtam, de az igazi magyaros husilevesbe en is nyakat es szarnyat szoktam tenni, csak a nyammogas miatt is :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Én is úgy tudom, hogy a hagymától tisztul. Azért habot is meregetek. Olyan érdekes, hogy egy ennyire egyszerű kaját, amibe szinte mindenki ugyanazt teszi, hányféleképp lehet csinálni. Becsukottszemmel is megmondanám pl., hogy melyiket főzte anyukám, vagy anyósom (mindkettőt nagyon jó).

Barbi!
Biztos szép lehet a tengeri állatos is! Én is szeretema kéket meg a sárgát.
Lili azzal üldöz, hogy neki rózsszín szoba kell. Ma az áruházban láttunk egy guszta darabot, lehet, hogy belemegyünk.

Rokica!
Ne félj tőle, legfeljebb kidobod és akkor mivan?
Nekem kedvenceim a kelttészták. Sztem tök jók az élsztők, soha nem volt semmi gondom. Arra figyelj, hogy tényleg langyos legyen a tej, a forróban sem jön fel. Más gond nem lehet.

Én szeretek főzni :oops: , de néha vágyakozom már rá, hogy mindenki egyen szépen a saját menzáján!


Megyek, mert férj szólt, hogy ma korábban feküdjek le. Igaza van.
Jó éjt!

ayse
 
 


:lol: :lol:
A fiuk szobaja is kek-sarga kombinacio. Balazse vilagoskek es citromsarga, feher butorokkal es halacskas kozepcsikkal, a Matthieue meg narancssarga, kek es bordo diszitessel, sotet szinu butorokkal!

Ugy latom masoknal is bejon ez a szin :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Nyúlné!

Igazad van! Ilyenekre kéne koncentrálnom, mármint hogy mennyit javult a helyzet. Csak sajnos és hajlamos vagyok arra hogy inkább a negatívokat nézzem és azon agyaljak, mi baj van. David ezért szokott velem mostanában veszekedni, hogy olyan búskomor vagyok és csak halálba idegeskedem magam, és ezzel őt is idegesítem, pedig Zsuzsa itthon, jókedvű, gyógyul, ennek kéne örülni. Igaza van, de nehéz az alaptermészetemen változtatni!!

Egyébként azt hiszem mégiscsak besorolunk Apósdokihoz és Zsuzsa nénihez orrot szívni, ahogy kicsi pénz folyik be hónap elején, mert Zsuzsának úgy érzem hiába szívogatom naponta többször az orrát, nem akar múlni a takony. Csak úgy sajnálom őt, ma is teljesen kiborult Veres dokinál, pedig ő igazán nem csinált vele semmi szörnyűt (lemértük meztelenül, meghallgatta a tüdejét, kitapogatta a hasát meg a nyirokcsomóit, ennyi), csak hát szerencsétlen fél iszonyatosan. De azt hiszem muszáj lesz. Meg a vérvételt is, és attól is ki fog borulni, az tuti...

Na látod, már megint a negatívon agyalok...


Barbi!

Nálunk is anyukám egy csomót főz nekünk, csak szegény meg van lőve ugyanúgy mint én... tejmentes (Zsuzsa), húsmentes (David), szénhidrátmentes (én). Nem sok minden marad. Múltkor hozott nekünk nagy lelkesen túróscsuszát, én meg azon mulattam, hogy ez a tökéletes kaja, amit egyikünk sem ehet. :)


Azt hiszem én is búcsúzom, aludni is kéne egy kicsit...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


mindig is tudtam, hogy meg kellene tanulnom franciául, annyira zavar, hogy fogalmam sincs hogyan ejtik ezeket a szavakt :oops:

mindenkinek jóéjt, összeszedem apát a kanapéról, ezek szerint ez a meccs nem volt olyan izgi, mint a német-francia :wink:

KépKép
KépKép
and
 
 


Ayse,

Koszi szepen a fankreceptet, ha Balazs engedi, talan hozza is fogok, csakhat rajtam kivul nem igazan edesszaju senki, en meg ugye egyedul csak befalnam mindet, utana meg sopankodhatok csak, hogy mar megint hiztam. Epp le kellenne dobnom 3 kilot, ami szepen felcsuszott igy tel tajekan!! :twisted: :twisted: Most is egy kis (na segits mi ez !)rizstaller, felfujt rizspehely taller?? :lol: :lol: szoval ezt ragcsalok ---- lazackremmel :lol: :lol: :lol: jo kis fogyokura!!! :lol: :oops:

Na elrakom magam holnapra!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


And,
sajna ekezetek hianyaban nem tudok nagyon segiteni a kiejteshez, :lol: de hatha "potofo" itt az utolso maganhangzo o, mint no. Masik "pulopo" ez igy ahogy irom!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


heureka,

Ayse a regi Hamlett azt hisem"rizstaller" :lol: :lol:

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Kicsit ritkán írok, de igyekszem legalább olvasni.

Köszönöm a hiányolást, majd rakok föl képeket is. Kristóf tegnap megkapta a 2 hós oltást, teljesen jól viselte. Sajnos vinnem kell gyerek-neurológushoz, mert kényszertartása van - folyton balra tartja a fejét, és valószínűleg a nyelvét is fel kell vágni, mert le van nőve. (voltak ilyen gondjai valakinek anno?)

Saci már nagyon ügyes a formabedobásban, de ő se beszél egy kukkot se anyán-apán kívül. Mutogatni persze ő is tud. És tegnap egyedül kanalazta a levest! Olyan édes volt!

Jucc! De jó lehetett a vonatozás és az otthon-lét! Bátor vagy! Én is gondolkodom, hogy be merjem-e vállalni 2 gyerekkel a vonatutat Szegedre. Az otthoni kényelemért-kiszolgálásért elég sok mindent be fogok vállalni azt hiszem.

Barbi! Fizetéscsökkentés :(

Anikó! Hú, biztos nagyon szép helyre fogtok költözni! Óceán :)

Róki! Örülök, hogy legalább kiderül lassan valami, hogy mi is volt az oka ennek a betegségnek. Az persze kevésbé jó, ha tényleg allergia.
Hát, nagyon szégyellem magam, de nekem ez a fejés dolog nem megy. Meg akartam próbálni, hogy fejek nektek, és lesz Zsuzsának még tejcsi, de egyrészt ki is szívnak mindent a belőlem táplálkozók, másrészt magamat se tudtam rávenni, hogy nekiálljak, mindent előszedjek, kifertőtlenítsek és még fejjek. Tényleg nagyon szégyellem, ne haragudj! :cry:

Ancsi! Jobbulást! Tényleg lehet lány is, fiú is, én egyikkel se voltam rosszul!

Benianyu! Nekem se vált be a Clorox kímélő. Színes ruhákra valahogy még nem igazán találtam jó folttisztítót. Ha tud valaki, szóljon!

Ayse! Andris szobája tutit lesz a leírás alapján. Fánk-receptet mentettem. Én egyszer próbálkoztam eddig fánkkal, hát, nem lett túl jó. Valahogy túldagasztottam a tésztáját. Azóta nem mertem próbálkozni.

Tényleg nem szeditek le a hagymáról a héját??? Legközelebb én is kipróbálom.

And! Potofő és pulopo :D

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Barbi! :D
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A jó, édes ........

Rókica! :D

Jó, hogy egy kicsit előrébb jutottatok. Nem lehet könnyű a főzés, hogy alig ehettek valamit.

Húsleves:
Én is csak a habot szoktam leszedni, de nem szűröm le. A gyömbér nagyon jó bele, de paprikát nem teszek, mert mindig eszembe jut a jó gimis "Fradi" leves, amiben mindig volt szétfőtt, gusztustalan nyálkás paprika. :D :D :D :D Szerintem a marhahúsleves a legfinomabb.

Körkérdés:
Nektek szoktak hisztizni a gyerekeitek?
Bubus mostanában elég kiborító. Alig van el nélkülem, és ha még mások is vannak nálunk, vagy mi nem vagyunk otthon, akkor állandóan kézban akar lenni, ha nem veszem fel, hisztizik, üvölt, sikít, leveti magát a földre. Ilyenkor mi a legjobb? Ha felveszem, eléri a célját, és érdemes volt hisztiznie, ha hagyom, megszakad a szívem. Más részről pedig mivel éppen idegenben fordul elő, pl. Tpiegő-topogón, azt sem várhatom, hogy mások elviseljék az ordítását egy órán keresztül. Szerintetek mi a megoldás?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Anikó!

Gratula a költözéshez!

Bodza!

Jó hallani felőletek! Szegény Kristóf! Aztán majd mondhatod, hogy ennek a gyereknek jól föl van vágva a nyelve.:wink: :( :lol:

Ayse! :D

Biztos szép lesz Andris szobája, és Lilié is, ha rászánjátok magatokat! :D Nálunk is sárga a gyerekszoba, alul volt egy házikós tapétacsík, aminek nagy részét Gergő letépte. :(

Önálló játék:

Ha ott vagyok a közelben, szépen eljátszik Bubus, szeret autózni, karikapiramisozni, formabedobózni, kis figurákkal játszani és ledobálni a játékokat a polcról az ágy alá... :lol: :cry: Gergővel is eljátszanak, olyan aranyosak, mikor birkóznak, autóznak, vagy összeölelkezve táncolnak.

Beszélni Bubus sem beszél valami sokat, néhány szó, de ezen fölösleges aggódni, 3 éves korára minden gyerek beszél, szobatiszta stb.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Sziasztok!

Na, mi is itt vagyunk anyuméknál, igaz, nem most érkeztünk, már háromnegyed 6-kor itt voltunk! :)
Nem volt túl nagy forgalom, úgyhogy a Váci útról (ott raktuk ki Robit) 20 perc alatt kiértünk.

Persze, Gergő aztóa sem aludt egy szemet sem, pedig nekem már leragad a szemem. Hiába, negyed 5-kor keltem...

Totka!

Akartam már tegnap is írni, csak kiment a fejemből, hogy gratulálok a jó kis szervezőkészségedhez, meg a rengeteg aláíráshoz, aminek eredménye képpen megmaradhat a gyermekorvos!!!!

Róki!

Sajnálom, hogy hivatalosan is úgy néz ki, hogy maradt a tejallergia. Azért az tényleg nagy könnyebbség, hogy nem kell minden tejes dolgot kiiktatni, és lehet úgymond kísérletezgetni.
Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő heti vizsgálatok eredménye...

Anikó!

Hűű, micsoda hírek! Biztos nagyon jó lesz ám nektek a tenger mellett!!
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de azt írtad, hogy megy a gyár is. És a dolgozók is mennek, vagy ez hogy lesz??

Barbi!

Sajnálom, hogy ilyen szar a helyzet Gabiéknál. Tudom, nem nyugtat meg, de sajnos nem ez az egyedüli cég, ami szar helyzetben van.
Nálunk két éve nem volt fizetésemelés, ami ugye engem egyenlőre nem érdekel, de Robi sem kapott 2 éve egy fillért sem.
Ezzel csak az a baj, hogy ha lett volna, akkor, amikor visszamegyek szeptemberben, verhetném az asztalt, hogy nekem is meg kell, hogy emeljék a pénzemet, min. annyival, ahány %-os fizu-emelés
volt az alatt az idő alatt, amíg nem dolgoztam. De mivel nem volt, ezért nincs is miért vernem.
A gáz csak az, hogy mielőtt eljöttem, nekem is előtte egy évvel volt utoljára. Tehát idén, 2007-ben, mikor visszamegyek, ugyanannyi lesz a pénzem, mint amire 2004-ben megemelték, és amivel 2005-ben eljöttem.

Nagyon gáz, mert 3 évvel ezelőtt az elég szép kis pénz volt, de mostmár...

Azt, amit most Ti éltek át Gabival, azt sajnos mi is átéltük 2004-ben, Robival. Minimálbérre volt bejelentve, és mellé számlázott a cégnek, mint egyéni vállalkozó.
Azok voltak ám a szép idők, minden túlzás nélkül, havi 80-100 ezer forintot el tudtunk tenni (jobban mondva persze feléltük, utazgattunk, stb... most bezzeg milyen jól jönne)
Aztán elkezdték rebesgtni ezt a kényszervállalkozósdit, meg hogy meg kell szűntetni a színlelt munkaszerződéseket, stb.
Hát, mi nagyon megsínylettük ezt a dolgot, mert a cég be is szüntette a számlázósdit, és szépen mindenkit hivatalosan bejelentett.
Lehetek őszinte??
Akkor kétszer annyit keresett számlára, mint amennyi most a bruttó fizetése!!!
Nagyon nehezen éltük meg, igazságtalanságnak véltük, meg persze kétségbe voltunk esve, hogy miből fogunk megélni.

Nyúlné!

Kisnyúl fantasztikusan helyes pasi!

Túrórudis sorozat! :) :) :)

Ma mi is elvisszük Gergőt igazi fodrászhoz, kíváncsi leszek...


Húsleves téma: én is pucolva teszem bele a hagymát. És szintén leszedem róla a habot. De ismerek olyat is, aki arra esküszik, hogy nem szabad leszedni a habot, mert később elforrja úgyis...
Persze, olyan szép tiszta levesem soha sem lesz, mint a tv-ben.
De azt hallottam, (most csak azok figyeljenek, akik használnak kockát, ízesítőt - én használok), hogy ha külön vízet felforralsz, abban elforralod, feloldod a kockát és ízesítőt, és azt adod külön, leszűrve a leveshez, akkor egyáltalán nem lesz zavaros.
Persze, nyilván akkor kell hozzáadni, mikor már nem "habzik" a leves.
És hát persze a legalapabb dolog, a húsleves legfőbb titka: lassú tűzőn (én takarékon szoktam), jó sokáig főzni. Én min. 4 órát főzöm, de van, hogy tovább is. Úgyhogy azt mindig jó korán felteszem, hogy ebédre meglegyen...


Bodza!

Nekem is felvágták anno a nyelvemet, mert szintén nagyon le volt nőve!!! Nyilván nem emléxem rá, és most anyum sincsi itthon, hogy megkérdezzem, de délután megkérdezem tőle.
Csak figyázz, mert anyum is néha figyelmeztet, hogy anno túlságosan felvágták a nyelvemet, és ezért vagyok olyan szemtelen... :) :) :)

Na, most jól kiírkáltam magam. Gergő kb. fél órája a búgócsigával játszik, úgyhogy nyugi van.
Meg közben reggelizik is...
Ja, és már a zöldbab főzeléket is megfőztem neki.

Aztán lassan elsétálunk a postára...

Később még jövök!

Puszi!

Kép
kuha
 
 


Bodza!
Szegény Kristóf!
Hogyan tartja magát kényszer? A fejecskéjét billenti oldalra? Olyankor nem az a megoldás, hogy úgy kell szopiztatni, hogy jól tartsa? Persze biztos lesz gyógytorna is!

Kuha!
Hónodalja hogy van? :lol:
Én úgy érzem, nekem elmúlt, de ma reggelre meg is jött. Van ilyen összefüggés?
Egyébként is van egy biztos barométerem, hogy mikor fog megjönni (a szopi miatt egy kissé rapszodikus): Andris nagyon hányja-veti magát szopi közben, elengedi, sír, ütögeti, szóval meg van sértődve, hogy nem olyan ízű. :?

Zsóf!
Az én elvem az, hogy házon kívül csírájában elfojtani a hisztit, ha kell engedmények árán is, vagy halk, mások számára nem hallható meggyőzéssel. Nem szeretek ilyen áron a középpontba kerülni és én is úgy gondolom,hogy egy programon a többieknek nem az én gyerekem örjöngését kell hallgatni. Ha kell, elcipelem a helyszínről.
Persze ez nem mindig könnyű, mint már írtam, nekünk is megvolt a bolt közepére odapisilős hiszti.
Végeredményben azonban mégiscsak jól működik, Lili nagyon szépen tud viselkedni idegeb helyeken, ami azért is praktikus, mert ugye ott sokkal több a veszélyhelyzet és ennek egy jó része sokkal jobban kontrollálható, ha nincs hiszti. Azt már nagyon korán megtanulta, hogy több szabály van idegen környezetben (végül is mi is többet engedünk meg magunknak az otthoni étkező asztalnál, mint mondjuk egy vendéglőben).

Otthoni keretek között már másabb a helyzet. És sokkal bonyolultabb, nehezebb eltalálni a határvonalat. Engem mondjuk ki lehet üldözni a világból a kellemetlen hangokkal, úgyhogy minél előbb megszüntetem a hisztit. Ha lehet, akkor odaülök mellé, vagy Lilinek keresünk együtt egy olyan tevékenységet, amit egyedül is csinálhat. Andris azt tolerálja nehezen, ha főzök, akkor jön és nyüszizik egyfolytában. Ilyenkor dumálok hozzá, vagy énekelek, vagy berakok egy cd-t (a KAláka új édéje, a Madáretető zseniális), tegnap hozta is ANdis a furulyáját és fújt ő is :D.
Ha ezek nem használnak, akkor erősebb fokozatra kapcsolok, de ez inkább a nagyobb gyerekeknél lehetséges. Lilit mostanában felküldjük 100-at ugrálni a trambulinra. Vagy beküldjük a szobájába, hogy gondolkodjon. És mit szépítsem a dolgot, ha elveszítem a fonalat, akkor kiabálok is. :oops: Ezt nem mint megoldást írom, hanem tényt.
Hiszti megelőző/könnyítő tényező a gyermekek másokra való időleges átruházása, vagy a délutáni szundikálás hogy jobb idegrendszerrel vágjunk bele a következő menetbe (ebben kevés részem van sajnos). Illetve a gyerekek totális kifárasztása a jó levegőn. Ott nem annyira szoktak hisztizni, az étvágyuk megnő, alszanak.
Nálunk ezek működnek.

Bubus, Andris és társaik azért még kicsik, ha nyafiznak, annak általában oka van (sokszor egy kis ivás is segít). Én nem érzem úgy, hogy most még keménykedni kellene.

ayse
 
 


Sziasztok!

Bodza
Tominak is felvágták a nyelvét, kb. ennyi idős volt, mint most Kristóf. A Madarászban Dr. Mona Viktor csinálta a sebészeten, nagyon jó fej volt, kedves, segítőkész, profi. Ha jól emlékszem 3 perc lehetett, kicsi sírás volt, a doki szerint, inkább azért mert lefogták és a lidocain sem túl jó ízű. Összességében nem bántam meg, hogy oda mentünk, bár nagyon sok rosszat hallottam a kórházról.

Bocsánat, de most csak ennyi, barátnős, takarítós napom van, de Apa is itthon van, így nem haladok!

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Sziasztok!
Nagyon ritkán írok, de azért olvasni mindig szoktalak Benneteket. Nem is értem, hogy van időtök nap nap után ennyit írni :lol:. Én csak kapkodok minden nap, és soha nem érem utol magam. (Biztos velem a gond, mert annyira szétszórt vagyok).
Most is csak azért írok, mert ez a fizu ügy elég kiborító. De ami pároméknál megy, azt nehéz überelni:
Szóval nálunk a pénzügyes muki és a tulaj minden fizetés nap környékén felszívódik... nem lehet őket elérni sem mobilon, sem sehogy máshogy. Csak akkor mutatkoznak újra, ha tudnak pénzt hozni. Ez egy kisebb cég (20-25 fő kb.), de mégis állandóan teli vannak melóval.
A lényeg, hogy a két jómadarat karácsony óta senki sem látta! Ez pontosan azt jelenti, hogy a decemberben ledolgozott, január 5-6.-a körül esedékes fizetésért állna sorba mindenki, csakhát nincs hova menni. A tulaj állítólag a Fülöp szigeteken van (ott él a felesége), a pénzügyi igazgatót legutóbb egy szentendrei kaszinóban látta valakinek az ismerőse. Hát csak reménykedünk, hogy nem a munkabéreket játszotta el ott, és most azért nem jelentkezik.
Na tömören ennyi, aki tud ennél elkeserítőbbet, szívesen venném!
Még jó, hogy az én gyesem napra pontosan érkezik, és ráadásul meg is emelték 943 Ft-tal :shock: .

Aniko, nagyon gratulálok a költözéshez, és persze nagyon írigyellek is. Pontosan az én álmaimat éled :D !
Üdv mindenkinek, Kati
Vendég
 


Bodza,
Eloszor megijedtem ettol a nyelvfelvagastol, de ha Thomassanne is vegigjarta ezt az utat, akkor valoszinuleg "csak" :cry: rutinmutetrol van szo szerencsere! Miben nyilvanul ez meg?? Meg sosem hallottam rola, ugyanugy, mint errol a baloldali kenyszer dologrol???
Biztosan nem lehet akkor konnyu, de ne aggodj, majd megoldodik!!
Te is szoptatod mind a kettot?? Le a kalappal!!! A beszedkeszseg meg majd jonni fog, amikor itt lesz a z ideje :lol: :lol:

Ayse, Zsof,
Hat valahogy nalam is igy alakul. Ha idegen helyen vagyunk, minden fele keppen megprobalom mar csirajaban elfojtani a hisztit, ezt boltban valami harapnivaloval, mashol cumival, duduval(ez egy kis pluss bohoc, ami mindenhova elkiser bennunket, olyan anyapotlo) vagy raszolassal vagy ami eppen eszembe jut.
Otthon mar "konyortelenebb" vagyok es igenis rahagyom, ha latom ok nelkul vagy olyasmiert hisztizik, amit ugysem lehetne. Ilyenkor vagy parkba rakas(erre szolgal), vagy csak hagyom, hogy sirjon, de ha rossz napom van, akkor sajnos en is kiabalok. Tudom nem hasznal, meghat csak megijed ilyenkor, dehat ugye mi is csak "emberbol" vagyunk :cry: :cry:

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Kati,

Nincs lehetosege valami mas munkahelyre?? Merthat ebbol nem sok jo fog kisulni szerintem hosszabb tavon :cry: Nekunk is van egy vallalatunk, hat nem tudom, hogyan lehet nem fizetni :evil: Erkolcsi meg elvi szempontokbol is. Nem is tudom mit mondjak, bar sejtesem szerint, sok ilyen hely van meg sajnos :oops: :oops:

Koltozes,
Hat igen, ha sikerul, en sem elmodhattam volna jobbat magunknak :roll:

Valaki kerdezte az alkalmazottakat! :oops:
Maganvallalkozasunk van szerencsere, ferjem, sogornom, aposom es en vagyunk a csaladbol, ezen kivul van egy boltosunk, akinek talaltunk helyet kozelebb egy tarscegnel, ket alkalmazottunk, akik kozul az egyik nyugdijba megy jovore, a masik pedig tudjuk, hogy fel akar mondani, valamint a kereskedonk, aki egy kinai fiu, o meg jon velunk. Itt is alberletben van, ott is tud lenni, o meg orul is, hogy nagyobb varos!! De megvarjuk, hogy Balazs betoltse a harom evet, vagyis kb masfel ev meg, meg aztan ido kell mindenhez, de ugy tunik minden osszejon! Apos mar csak segit, sogorno meg orul, mert a ferjenek is van egy epitovallalata (epiteszmernok) es o ott is dolgozik, szoval neki sem gond. raadasul, aposeknak van egy nyaralojuk, ahova megyunk es felajanlottak, ha eppen nem talalunk addig hazat, akkor mehetunk oda.


Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!
most csak gyorsba!
Bodza
a mi kórházunkban a gégészek végzik a nyelvfék pici bemetszését.
Pannámnak is rövid volt=lenőtt nyelv, és 3 NAPOSAn a fönököm megcsinálta neki..Lidokain befújással kb2.5 perc, és inkább azért ordítanak a babák, mert hideg és keserű a lidocain.Ne aggódj, tényleg icipici beavatkozás.(mondjuk Pannit nem én fogtam, de rengeteg újszülöttet tartottam, míg bemetszették, és tényleg nem sírtak)

Remélem, este jövök, pusszantás addig is Nektek!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Andris étkezési kurzusa haladóknak:
1. Ha már megtanultuk a levest a tányérból szürcsölni, saját és közönségünk szórakoztatására fújjuk a levegőt visszafelé is. A publikum hangos ovációval fogja díjazni ügyességünket.
2. Ne legyünk egyoldalúak, csillogtassuk meg képzőművészeti képességeinket! Ehhez nem kell mást tenni, mint hogy a levesben, főzelékben található darabokat kis ujjacskáink segítségével kihalásszuk és az etetőtálcán tetszetősen elrendezzük. Ha kigyönyörködtük benne magunkat, dobjuk vissza a tányérba. A felcsapó lé külön esztétikai élményt nyújt. És különben is rend a lelke mindennek! Levesünk, főzelékünk darabjai, csakúgy, mint a kaleidoszkóp kristályai a végtelenségig kombinálhatóak, próbálkozzunk újra és újra!

ayse
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
lehet elintéztem nyuszim orrát!sétáltunk és egy beton gödörben elzakózott és pont telibetalálta az orrát,ráadásul oldal irányból!szegénykém!óriási hangja volt(ott álltam mellette :oops: :cry: )és nagyaon üvöltött!egyből be is vérzett körbe a nózija :shock: :cry: és vérzett is egy kicsit,de szerencsére nem nagyon!én jól bepánikoltam!fölrohantam vele és kétségbeesetten hívtam apóst,hogy mi lesz nyuszi orrával,ami lehet akár el is törött! :shock: :cry: ,de képzeljétek addigra nyuszim már nem is sírt,sőt jó lett a kedve!(persze cuncival és takaróval felszerelkezve,az ölemben)
azt mondta nagyon úgyse tudnak vele mit csinálni,fújjam be First-tel :shock: (féltem,hogy csípni fogja,de nem)és borogassam ,jegeljem.....na ez nem sikerült,úgy bőgött,ha az orrára tettem a kendőt!a homlokán lévő púpokat sem engedi bekötni! :?
úgyhogy egyszerűen letettem aludni,aminek nagyon örűlt!én meg itt cidrizek,hogy hogyan fog kinézni,ha egyszer felkel! :shock: :cry: :cry: :cry:
kikészülök,ha az ő orrát is elintézem már most! :cry: :cry: :cry:
azért ilyen áron nem akartam,hogy tényleg rám hasonlítson! :cry:

meg azt is mondta após,hogy majd később,ha tényleg van elváltozás,akkor egy orr-fül gégész majd rendbevágja!az én orromat is előszeretettel farigcsálták! :evil:

anyum meg újra tanuságát tette a remek szülői támogatásról! :evil:
felhívtam őt is,mert hozzá készültünk,hogy nyuszit ott alatassuk,én addig tudjak itthon pakolászni.....bla-bla.....mesélem,hogy mi történt,erre elkezdett velem ordítani,hogy szedjem már össze magam és vigyázzak a gyerekemre :shock: :shock: :shock: ,na erre volt most pont a legnagyobb szükségem,úgyhogy elköszöntem és rávágtam a telefont!visszahívott,mondott is valamit,de kértem,hogy most ne is beszéljünk erre ő vágta rám a telefont!na erről ennyit! :cry:
Csibivel skypoltam(illetve nyuszim skypolt vele először :P :P :P ),aztán én és mondott egy jót anyumra,hogy bagoly mondja verébnek! :lol: :lol: :lol: na igen!én csoda ,hogy élek és megvan mindenem!pedig testileg hányszor ott állt mellettem! :roll:

de leglább most édesen pihen nyuszim és csak reménykedem,hogy nem lett semmi komoly baja az édes pisze orrának! :cry:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné!
Megy a drukk Kisnyuszinak! Szegény! :(
Egy férfinak még előnyös is lehet egy karakteres orr.

ayse
 
 


folyt.
Roki
azért akkor is lehet érezni a soraidból a nyugodtabb,békésebb lelkivilágot! :P az alaptermészeten tényleg nehéz(és ki tudja,hogy kell e)változtatni,de vannak fokozatok!
szerintem is essetek túl ezen az orrszíváson és ,akkor legalább a járatok kitisztulnak,lehet sokat lendítene!vagy kiderűl,hogy nincs is benne nagyon semmi,akkor meg legalább ez kipipálva és aggódhatsz a többi miliónyi dolgon! :wink:
túróscsusza :lol: :lol: :lol: (hú,de rég ettem :roll: )
Aniko
még nem is írtam,pedig nagyon irígykedbve olvastam,hogy micsoda változások lesznek kis családotokban!hurrrrrááááááá!
Bodza
felvágott és nem felvágott nyelvekhez én sem tudok hozzászólni,csak arra emlékszem,hogy apósék mániája volt,hogy nyuszi csak egy oldalra forgatja a fejét,meg ilyenek,de valahogy éreztem,hogy ez csak para náluk,viszont azért az ő tanáacsukra mindent át tettünk a másik oldalára és mi is onnan közeledtünk feléje,meg ilyenek,hogy erővel kényszerítsük mozgásra a másik irányba is.....ő csak egyszerűen kinőtte,ha volt ilyen egyáltalán! :roll:
Totka
milyen jó,hogy vagy és megnyugtatod az embert,de főleg most Bodzát,hogy milyen rutin dolog ez és hogy nincs mitől tartani!ami Kuha felvágott nyelvét illeti,már jobban kétségbe esnék! :twisted: :twisted: :twisted:
Barbi
titeket is olvastalak állás,pénz ügyben! :evil:fenébe!
Nemesek
a te sztorid meg egyenesen fenomenális! :shock: :shock: :shock:

hiszti:
hát az nekünk jutott bőven,nagy játékos nyuszi is,de azért el lehet az ő figyelmét is terelni csak az nem mindig jut eszembe,hanem inkább megrekedek a hisztijében! :? már ,amikor máshol vagyunk!otthon ügyet sem veszek általában róla vagy kiviszem játszani a levegőre,ilyenek,de meghatni nem hat meg!
máshol viszont még tanulnom kell egy-két paraktikát,főleg azt hogy hogyan ne essek kétségbe és kezdjek el pironkodni a helyett,hogy mindenféle briliáns megoldásokkal villognék! :roll: szerencsére nyuszi viszont nagyon nagy kapcsolat teremtő(főleg felnőtekkel...ilyenkor azért jól jön,hogy haverkodik és nem egy anyámasszonykatonája)és így magától is abbahagyja a hisztit,mert valakit kiszúrt magának,akinek inkább vigyorog meg kukorékol! :lol:
Ayse
kurzus :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné!
nyugodja meg, biztos nem lett semmi baja, akkor tovább sírt volna! azért az tovább fájna, ha eltörött volna neki valami!!
tudod Eszti is a fejére esett, és az orra kezdett el vérezni, tehát így félig a szemére-orrára esett, és megröntgenezték külön az orrát is, és azt mondták még nincs isami eltörjön, mert tiszta porc!
nyugodj meg, biztos nem lesz semmi baja nyuszkóorrnak!!! és most jól alszik, kap jól levegőt, nyugi!!!!! :)
anyukád :evil: nekem szerencsére nem mondtak akkor semmit, pedig akkor tényleg én voltam a hibás :(
nem lehet minden betongödröt kivédeni :(

KépKép
KépKép
and
 
 


köszi csajok,meg is kukkantottam,de altakarja az arcát,nagyon édesen durmol!én is abban bízom,hogy csak szenvedne a fájdalomtól,ha akkora lenne a baj,én már csak tudom! :roll:
meg azzal is nyugtatgatom magam,hogy micsoda vagány,görbe orrú pasi lesz 8) ....de ezt azért most még sem akarom! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Bodza!
lenőtt nyelv: én is annyit tudok róla, hogy ez gyors, nem vészes beavatkozás, és azért kell, mert pl a szopizásnál gondot okoz. egy ismerősömnek pl mindig nagyon fájt a bimbója, berepedezett állandóan, mire kiderült, hogy azért sebes, mert a gyerek nem jó technikával szopizik.

fejtartás: ESztinek nagyon jobbra tartott a feje, illetve mindig csak jobbra fordította a fejét. persze én nagyon beparáztam, hogy akkor féloldalas, biztos valami idegrendszeri sérülése van, meg az elhúzódó császár miatt oxigénhiányos lett stb. de nem! egyszerűen volt egy kényszertartása, mivel szegénykém nagyon be volt szorulva a méhbe, és úgy maradt a fejecskéje. a lába is ezért áll ennyire befelé.
mi is azt csináltuk, hogy mindent a bal oldalra tettünk, amikor elkezdte nézegetni a sakktáblát, akkor emlékszem azt forgattam neki állandóan, hogy követi-e. ember már kikészült tőlem. a kiságyban is megfordítottuk , hogy ha kifelé akar nézni, akkor balra fodítsa a fejét. persze akkor inkább a falat nézte :evil:
de aztán szép lassan haladtunk. sokat segített, hogy állandóan erőltettem a hasonfekvést, és úgy már kénytelen volt megemelni és forgatni a fejét.
és jártunk a dévényes tornára is, de azt nagyon-nagyon utálta, amikor a nyakát masszírozták.

KépKép
KépKép
and
 
 


Ayse :lol: :lol:
élvezet olvasni :)

KépKép
KépKép
and
 
 


még szerencse,hogy maradt még itthon két kávés-csoki kocka!lélekerősítőnek most nagyon megteszi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


húúúú,de magyaráz Kisnyuszi az ágyban! :shock: lehet most elemzi a történteket!megzabálom!na pussz és drukkoljatok,hogy ne legyen tú sokáig maradandó sérülése! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nemesek, ez is nagyon durva, amit írsz! én ezt nem is értem :( :( :( :(

off
asszem tegnap Barbi írta, hogy milyen országban élünk. én mostanában döbbentem rá, hogy tényleg mennyire mennyire borzalmas a helyzet, nagyon elkeseredtem. egyszerűen már nem hiszek abban, hogy gyökeresen bármi is megváltozna, mert az emberek gondolkodása nem fog változni. úgy érzem magam, mint 1-2 éve, amikor rádöbbentem, hogy nem kőbánya a világ közepe... korábban nem értettem, hogy miért jó budán élni, miért ragaszkodnak hozzá emberek. most már értem.
eddig úgy voltam vele, hogy jó itthon élni, kicsit mások a körülmények, de ugyanolyan emberek élnek itt is. hát nem.
(barátnőm anyósának itthon megállapították, hogy áttételes rákja van tüdő és májáttéttel, amit el is mondtak neki, ami a depressziójának marha jót tett, kivitték, felkészült a család mindenre, kinnt kivizsgáltatták, és nem találtak semmit :shock: - én szégyellem magam, hogy ilyen országban élek.)
persze máshol meg más problémák vannak biztos, de most nagyon a bögyömben van minden. meg a számlanélküli 5 milliárd...

KépKép
KépKép
and
 
 


Hahó!!

Háááát mi elkaptunk valami nyavaját!! :evil: :evil:
Nekem kapar a torkom és fáj a fejem,Melinek meg most mértem 38,2 lázt!! :( :( Meg ő is taknyi és kicsit köhécsel!! :(
A dokink délelőtt rendelt az ügyeletre nem szivesem viszem.
Szerintetek mit adjak neki???
HELP!!!!!
És én mit vehetek be???

Rókica.
Remélem a vizsgálatokból végre minden kiderül!!!
Hát sajnos a keksz sem segit!!! :(

Barbi.
Hogy mit szeretnénk jobban????
Majd megmondom ha kiderül!!!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy meg tiszta para vagyok,hogy minden rendben van-e,ugye az első terhességem miatt!! :cry: :cry:
De azt mondta a dokim,hogy mivel utánna született egy egészséges babánk,ne izguljak!!De azért izgulok!!!!!
Azon gondolkodom,hogy lehet 12 hetesen elmegyek 4d uh-ra is!!

ancsi26
 
 


Ja,szobafestés!!!

Meli megy a mi szobánkba,a pici a Meliébe mi meg a nappaliba!!
És apa azt találta ki,hogy Meli szobája legyen rózsaszin!!! :shock: :shock: Hát nem tudom,mert ha esetleg fiú a pocaklakó és esetleg majd akarnak egy szobába lenni......elég érdekes lenne!!

Tudtok esetleg ajánlani jó gyerekbútór boltot??
Bár valószinű csináltatni fogjuk,hogy mindennek meglegyen a helye!!!

És egyéb ötletek szobakialakitáshoz Melinek???
Szin,diszités,dekoráció......

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Bodza!
Én is azt hallottam a nyelvfelmetszésről, hogy rutinműtét és nem is nagyon fáj.
Annó Nolcsi tartotta csak egyik irányba a fejét, de nekünk is csak a játékokat kellett a másik oldalra rakosgatni. Ki is nőtte.

Évi!
Hát igen, tavaly volt Gabiéknál is , hogy megszüntetik a számlázást teljesen, be is szartunk rendesen, hoyg akkor mi lesz, tele vagyunk hitellel, kölcsönökkel, mi a szarból fizetjük. Aztán a cég "csak" lecsökkentette a számlákat, bejelentették egy nagyobb fizura és így egész jól jöttünk ki belőle. :?
Gabi 3 éve nettó 35E-el többet keresett, mint most........ :( Köszönhető a számlázás csökkentésének és a mostani fizucsökkentésnek...
Csak azóta lett 2 gyerekünk és plusz még egy kocsink hitelre. Hát nem könnyű, de senkinek sem ebben a jelenlegi szar helyzetben.
2 lehetőség van, vagy beletörődni, hogy szarabbul élünk, vagy kihúzni külföldre :?
Mi a második lehetőségen gondolkozunk, Gabi próbál ismerősöket felkutatni.
Eddig nagyon ellene voltam, de most már akár ki is mehetünk, ennél az is jobb lenne.
Tiszta röhej, hogy itthon Gabi aránylag nem keres rosszul, vezető beosztása van, szuper a szakmájában és filléres gondjaink vannak. Külföldön ilyen besztásban dolgozó emberek milliókat keresnek és az a problémájuk, hogy Tahitire vagy Balira menjenek telelni........
Most nem akarom, hogy ez legyen, csak könyörgöm, ne kelljen már állandóan azon rettegnem, mi lesz hónap végén. Ha van különmunka, akkor nincs gáz, ha nincs, akkor igen :cry:

Nemesek!
Jesszusom, na ez se semmi. :shock: Párodnak lehet gyorsan más munka után kéne néznie.....persze biztos nem könnyű, ha az lenne, gondolom már rég váltott volna :(

Ayse!
Andrisnak nagyon megy már ez az egyedül evés :lol: :lol:

Emese!
Hogy van nyusziorr? Bizti nem nagy a baj, ha így elaludt és ébredés után magyaráz az ágyában :)

And!
Off-ban sajna egyetértek :(

Mi ma villamosozni voltunk, képzeljétek babakocsi nélkül :D
A 6-os vilivel elmentünk a Király u.-ig, ott átvettem egy farmert magamnak, lesétáltunk az Oktogonig, ettünk a burger king-ben egy sült krumplit és hazavillamosoztunk.
Hááááát nem volt könnyű, a két fiú két felé szaladt, pár évet öregedtem, de a jövőben lehet próbálkozom többször is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ancsi!
Jobbulást nektek! :(
Remélem semmi komoly!
Melinek cebiont adjál, ha 38, 5 fölé megy popsiban akkor kúpot, addig én nem szoktam semmit, had küzdjön kicsit a szervezete, hátha legyőzi. Persze ha alvás előtt magas, akkor nurofen szirupot (vagy panadol babay-t) kapnak.
Babaszoba dekorációra pont most vettünk egy könyvet kint Ausztriában, kár hogy nem laktok közelebb, szívesen kölcsönadtam volna. Nagyon jó ötletek vannak benne.
Meli szobája kicsi? Vagy miért nem egy szobában lesz a két gyerkőc?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi.
Cebiont hogy adagoljam???

Húúú,biztos jó lehet a könyv!!!
Itt nem lehet kapni??

Azért gondoltam,hogy külön legyenek,hogy a pici ne költse fel Melit!!
De ha nem jönne a tesó akkor is menne a nagyobb szobába,mert a mostani elég kicsike!!
Nektek együtt voltak az elejétől a gyerekek??

ancsi26
 
 


Ha beteg, a cebionból 15-öt adok Leonnak.
Nem, az első hat hétben Leon a nappaliban aludt mózeskosárban, mi a hálóban és Nolcsi a gyerekszobában. Amikor már beállt a rend és csak max. 1x kelt hajnalban Leonka, akkor raktuk át a közös szobába.
A könyvet nem lehet szerintem itthon kapni, mert német könyv, német nyelven, én nem láttam még. :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Nyúlné
uhh, eggyüttérzek Veled, meg Marcival!!! :cry: :cry:
Engem 7 évesen mikor elgázolt az autó, és szétment a nózim+a pofim, azt mondta a gégész(komolyan emlékszem rá), hogy a nózim miatt ha fiú lennék, nem operálnának meg, mert fiúként lehet szexepilem is.......De ha ránézel Marcinózira, szemmel lehet látni, hogy eldeformálódott??????Ha nem, nyugi, semmi baja, az is lehet, hogy "csak"repedt.Hát Veletek mindíg történik valami!!!!! :cry: :cry: Milló puszika cuki-muki, édi-bédi Marcinózira!

Én nemtom mi van velem, állandóan álmos vagyok, meg baromira fáj a fejem. :evil:
Ja, néztétek ma a naptárat??????TELIHOLD VAN::::::::: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :cry: :(

Vettem Pannának olyan időszakokra, mikor nem óhajt kajcsizni FINOM milupa milumil3-at.
Azt hiszitek ette?????????Két korty, és kiköpdösi.Ennyit erről.
Férjem mondja(anyuméknál öt napja született 9 kispoca, hogy jó lesz azoknak...... :? :wink: Hmm, csak ne 2110 pénzbe került volna.......!


Ayse
nagyon bírom, ahogy, és amilyen szépen, költöien írsz!!!!!!
Barbi
fizucsökkentés :evil: :evil:
Gyerkőcöknek nacik viszont :D :D

Panninak is napsárga a szobácskája, a plafon is, középen meg macis bordűr.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ancsi
jobbulást Nektek!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok lányok,

Ma csavarogtunk nagyot! Mindenfelé...

Ancsi, szerintem még korai a külön szobára gondolni...az első időben biztoi, hogy veletek lesz egy szobában a picúr...
amúgy nekem favorit színem a halvány narancs és az orgonalila, akár külön, akár együtt, nagyon jól, és sok színnel kombinálhatod akár fiússá, vagy lányossá téve később a szobát...de egy szobán belül is ki lehet alakítani fiús, lányos kuckót mindkét színhez.

Jobbulást nektek!

Róki, nem lehet, hogy ez a "népszerű" baci okozta a kálváriát? Ez a pneumococcus?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


ja, és lányok...volt közületek már valaki, Balatonfüreden a Hotel Marinában? Azt néztük ki nyaralásra...ha van infó megköszönném!!!!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Csak futólag olvastam vissza :oops:

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok!

Ancsi!

Kitartás, hidd el lesz ez még jobb is!!! :D

Mi nagyon betaknyosodtunk mára, én már alig kapok levegőt! :(

Tegnap hajat vágtunk Petinek, mert már mindenhova lógott!

Előtte:

Kép

Utána:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Peti viszont, mint a képeken is látszikmár jobban van szerencsére, és simán eszi a gyógyszereket is minden küzdelem nélkül! (kopp-kopp-kopp :) )

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Róki, örülök, hogy végre kiderül valami, jobb, mint a bizonytalanság. Reméljük, itt vége is a betegségláncnak és Zsuzsa hamar kinövi a tejallergiát.
Olvastam a babaszobás topikban, hogy az árpagyöngyben is sok kalcium van. Én sokszor azt teszek levesekbe betétnek (zöldséglevesekbe főleg), szerintem nagyon finom, Olaszországban láttam, hogy gyakran használják.

Ancsi, szegény, szar dolog ez a hányinger, én is átéltem. De elmúlik!

Húslevesreceptekért hálás köszönet, megreformálom az enyémet.

Már dolgozom, annyira belelendültem, hogy az 1/5-e meg is van a munkának. Perzse szerencsém volt, mert tegnap és ma is volt Julcsinak külön programja (tegnap szomszédolt, ma apa vitte orrszivásra), Anna meg aludt, igy volt időm. Hogy miért vállalom el? Egyrészt szeretem csinálni, másrészt sajnos ma kis hazánkban nagyon értékes kincs a munka, vigyázni kell rá...és ha nem vállalom, hivnak mást, onnantól nem csak én leszek a kiadónál a lektor. Harmadrészt pénz, ez is fontos, bár csak ezért most nem vállaltam volna.

Most tudtam meg, hogy bezárják Óváron a múzeumot, ahol apukám nyugdijasként dolgozik. Vajon mennyi munkanélküli lesz ebben az országban idén? És mi lesz velünk kórházak és kulturális intézmények nélkül? Tiszta horror, ami történik.
Sajnos már én is mennék inkább máshová. És sokan körülöttem, és ahogy látom, innen a topikból is. Olyan szomorú ez.

Na, amúgy jókedvem van. Képzeljétek, lekopogom, de énekem egyelőre könnyebb most két picivel, mint Julcsival volt az elején. Lám, még dolgozni is tudok, mindennap főzök és rendbentartom a lakást. Segitsék abban van, hogy sokan szeretik Julcsit és elviszik néha, vagy idejönnek játszani vele.
Persze nem biztos, hogy ez igy marad, de most úgy örülök, hogy nem érzem olyan megerőltetőnek. Na meg apa is itthon van egész nap, olyan jó, hogy együtt reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk, ha meg dolgozik, mi élvezzük a zongoraszót.

KépKép

KépKép
majola
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?