Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elutaztunk a párom családjához, azért nem jöttem, és mire kell jönnöm...????????? Megint ilyen szar hírekre???? Én már nem mondok semmit, hiszen amit legbelül gondolok azt ide nem írom, mert már ti elmondtátok és ugyanazt gondoljátok is szerintem, de engem meg kimoderálnának :cry: :cry: :cry:

Holnap megyünk kontrollra...szívom befelé az infót...ahogy bírom.
És hozom a benti híreket. Nagyon kíváncsi vagyok.

Furcsa lesz hogyha a gyerekem 15-20éves lesz nem igazán tudom megmutatni neki hol született...max ugye egy szállodát, lakóparkot valami mást de az hogy hány ember él Budapesten vagy országunkban aki ennek a kórháznak sokat köszönhet...bele sem merek godolni mi lesz velünk mi lesz azzal a tudással ami az ott dolgozók közös erejében van....???? na be is fejezem... mert komolyan sírhatnékom van pedig nem vagyok ilyen lelkis csaj...

Jó éjt.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Hali

Most találtam a hírt, hogy ma adják át az aláírásokat délután a Sándor Palotánál
www.mno.hu/index.mno?cikk=395082&norel= ... df3&pass=2

talán van még egy kis remény
Aki tud menjen el!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!

Engem ma délelőtt keresett telefonon egy doktornő az intenzívről, hogyha tudunk, menjünk a Sándor Palotához fél4re. Szomorú, hogy itt tartunk... :cry: :cry: :cry:
Ha tudunk megyünk, de semmi nem biztos 2 gyerek mellett.

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 

 
 

Szia Anett,

Köszönjük megvagyunk, taknyosan mindhárman.
Igen már nagyon nagyfiú a Gyurci. Mindjárt másfél éves. Amikor ti fél, mi másfél.
(A többiek kedvéért: a gyermekeink között pontosan 1 év különbség van.)
Elkezdtük a bölcsit. Elég nehéz volt a beszoktatás. Majd írok részleteket is priviben.

Üdv,
Judit
angel068
 
 


Sziasztok!

Oké várom a privit! Judit!

Most olvastam a szalaghírt a tv-ben, hogy több mint 10 ezer aláírás gyűlt össze...az azért már jó!!!!!!!!!!Bár én még mindig keveslem...de mert telhetetlen vagyok! :lol:

Na kíváncsi leszek mi lesz a reakció!

Noémi kíváncsian várjuk az infókat!

Szép estét!

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok !

Olvassátok el az alábbi linket:

http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=82788

a szívemből szóltak...bár történne rá valami pozítivum.

Szilvi
bruncsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Semmi jó!!!! Minket is kértek menjünk a várhoz, el is indultunk de mi úgy összevesztünk az urrammal, hogy eljöttünk, pedig nagyon ott akartam lenni. :cry: :cry: :cry:

Hírek: márc.31ig van szerződés, utána nem fizet a tb az ott ellátottakért, tehát bezárnak, naponként gyűéseket tartanak hogy mi legyen, de semmi jó, mert hiába ülnek össze naponta 5ször is ha nincs pénz nem tudnak mit tenni...azt mondta a doktornő, hogy az igazgató a szülészetet megtartaná azt beszéli meg a nőgyógyókkal, de ez azt jelenti hogy magánkéz...kinek van pénze végigfinanszírozni a terhességét és az egész szülést, mindamellett amit most is kifizetünk támogatás mellett is????????????????

Na a koraszülött osztály is ugyanígy üzemelhetne (de azt ugye így nem akarja az igazgató sem) csak ott meg végképp nincs pénz, mert egy kilo feletti baba 5-10millió között van az az alatti pedig 10-20 átlag 15millió, na ennyi tuti nincs egy magyar halandónak, tehát a PIC véget ér az biztos. A mi doktornőnk azt mondta mennek külföldre-csak nincs mindenkinek megfelelő nyelvtudása-mert itthon nem kellenek, hiszen hova???? Csak a SOTE-n lesz koraszülött mentés, már amennyi és már amilyen... mert a schöpfi a központ volt, a legjobbak legjobbja.....szóval nem akarok senkit elkeseríteni, de negyed annyi koraszülöttet mentünk majd meg mint eddig, s el fogjuk veszíteni a kórházat, már csak vergődik mint a partravetett hal a hullámokban ami a partot mossa, s ha apad akkor vége...............--------------------------------------------________________________________________________ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nem tudom kifejezni amit érzek.....de gondolom ti is hasonlóképp éreztek, főleg azok akik valamivel többet köszönhetnek ennek a kórháznak mint "egy szülést"...

Rohadt, szemét politika, pénz, hatalom és a többi...méghogy demokrácia....??? Csak tudnám hol!!!!!!

Elnézést mindenkitől, de így azt hiszem nem lesz második gyermekem...minek? hova? hogyan? áááááááááááááááá

Bezzeg a Fidesz-Mszp harcra van lóvé, az állat tüntetésekre, arra van...amit sok elmebeteg tönkretesz azt helyreállítani...de egy ilyen kórházat fenntartani...

Na húzok...mert gondolom unjátok a pofázásom...és tényleg bocsi de kivel osszam meg ha nem veletek????

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


sziasztok !

Bruncsi: elolvastam az oldalt, reméljük van még egy icipici reményünk :cry:
A kiváncsian várom, hogy a köztársasági elnök hogyan, és mikor reagál a kórház fennmaradásával kapcsolatban.
Ha bekövetkezik a legrosszabb, akkor tudja valaki, hogy a Kósa hová megy, melyik kórházban lehet majd megtalálni ?
szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam el az oldalt, szóval bocsi a pesszimizmusért előre is, de a köztársasági elnöktől eddig se várhattunk túl sok jót!!!!
Oda húz ahová a zsebe húzza!!!!!!!!!!!!!

Én semmi jót nem remélek tőle!

Szilvi nem tudom Kósa hová megy, csak annyit, hogy lombik előjegyzései vannak már másjusra is...szóval mivel a Nyírő is bezár, a Schöpfiben nem lehetett eddig se lombikozni...tuti van valami hely...remélem!

Külföld!!!!!!!!Ez lesz itt a trend ezek miatt a mocskok miatt...a jó szakemberek kimennek külföldre, mert itthon csak az marad, akinek a zsebét tömik a politikusok, nem az aki a gyógyításnak szentelte az életét...kóklerek kezére kerülünk!!!!!!!

Szerettem ezt az országot...de már nem tudom, jó lesz e itt a gyermekemnek is?

Kép
manó-v-29
 
 


Amúgy a média szerintem sem ér semmit, mert azok mindig hozzátesznek még valami kis pluszt hogy eladható legyen a hír.
Viszont az a helyzet, hogy a schöpfiben is mint bármelyik másik munkahelyen mindig mást tudnak az alkalmazottak, mint a fönök és a többi.

Viszont nem volt jó érzés, hogy ha máskor mentem nagy volt a nyüzsgés...teli a folyósó, most meg senkivel nem találkoztam a portáson kívűl és a csend...furcsa volt, pedig direkt a szülészeten jöttünk ki, de ott sem senki...mintha megállt volna az élet... :cry: :cry: :cry:
És ha be sem zárnák, akkor is leépítik, mert már egy csomó dolgozó elment és még fog is hamarosan, a betegek meg a másik fele...ugyhogy hiába kerestem schöpfis szülést, mert azt hiszem megprobálkozom a SOTE-val én is. Budapesten ott még van koraszülésre lehetőség így ott kell orvost keressek és a helyet megismerjem, mert különben lehuzhatom a rólot. Ha találok ott jó orvost és tájékozódok a koraszülött ellátásról, ha pozitív eredményeket gyűjtök akkor talán vállalok másodikat, amúgy nem... :(

Viszont a schöpfinek ugyanolyan nagy rajongója maradok, tisztelem és megteszek mindent amit tehetek érte (én mint egy kis pont a kórház életében) csak ez különös érzés, mintha "cserbenhagynám", de az állam, az országunk kényszerít erre... :cry: :evil: :evil: :evil:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Lehangolva olvasom soraitokat. Szomorú vagyok és tanácstalan.

Tegnap még a ellenzéki pártba vetett hitem is megingott. Már kezdett helyrejönni a helyzet nem volt káosz az utcán és most megint elkezdték. De már arra is gondoltam, hogy a két nagy párt összefogott és megcsinálták ezt a nagy marhaságot, hogy még 2-3 hónapig kaphassák a nagy összegű juttatásaikat. Mivel tegnap arról kellett volna tárgyalniuk, hogyan csökkentik a költségtérítéseiket. Most ezzel a hülyeséggel elvonták magukra a figyelmet, így a kórházi petíció átadása röpke 1 perces hír volt a tv-be.

Agyrém utálom az egészet. Igazat kell adnom Anettnak és tényleg azon kell gondolkodni, hogy külföldre költözzön az ember. De most futamodjunk meg és adjuk fel azt amit nagy nehézségek árán már elértünk. Nem tudom, hogy hová jutunk így. Na és az ország is hová jut. Elsőkből már az utolsók vagyunk.

Na nem untatlak tovább benneteket.
Képzeljétek, holnap úgy néz ki a dolog, hogy az egész család megy csavarogni. Ritka pillanatok egyike. Remélem a várva - várt cirkuszba is eljutunk. Nem tudtam előre jegyeket foglalni , így kétséges a dolog.

További szép napot!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok! Olvasgattam az írásaitokat és szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok-e nincs-e mód az aláírást valahogy postai úton eljuttatni a kórház részére. Ugyan én nem itt szültem a kislányomat és olyan jellegű problémánk hál istennek nem is volt ami miatt át kellett volna Őt ide szállítani, de fontosnak tartom ennek a kórháznak a meglétét.Szívesen adnám erre a célra az aláírásomat, akár postán is. Vidékről nem nagyon tudok ide oda utazgatni csak úgy ( nincs kocsink), de a postaköltséget szívesen rászánom, ha van erre mód. Biztosan beszéltek időnként a dokikkal, hátha ők tudják. Gondolom mailben nem egy nagy dolog elküldeni, vagy akár valahonnan letölteni egy honlapról a petíciót és az ember szívesen aláírja.
Szerintem ezt sok jó érzésű anyuka megtenné. Sziasztok!Mák

KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!
Teljesen el vagyok keseredve, nincs is kedvem mit írni...
Mák: rendes vagy nagyon, de szerintem már késő, meg felesleges, lehet, hogy nem is számít az egész....

Kép
németh
 
 


Sziasztok4

A weborvos.hu honlapon olvastátok a hírt a Schöpfiben elhelyezett kislányról? M tették bele az inkubátorba!

Ha nem egy gyerek éltéről lenne szó azt mondanám a miniszterúr ajtaja elé kellett volna tenni!!!!!!!!4 Vajon hová szaladt volna vele?

Noémi szomorúan olvastam a soraidat...be sem merek menni, ha tényleg olyan kihalt még elbőgöm magam. Írok is sms-t a szülésznőmnek holnap, hogy mi a helyzet..............ordítani tudnék!!!!!!!!!

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok!

Nem tudom elhinni hogy nem tud összefüggés lenni, a bezárás és az inkubátorban elhelyezett baba között. Kell hogy legyen.

De ezen felbuzdulva eszembe jutott, hogy bent kéne maradni az épületbe amikor beakarják zárni és nem kijönni, vagy tudom is én, de olyan mérges vagyok, hogy kippukkadnék, ha lehetne...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ezt a bentmaradást így jelképesen értem vagy nem is tudom mit kéne tenni de valami rohadt megrázót. Nincs szíve ezeknek a dög politikusoknak???

Ez a Kossuth téri fesztivál Qrvára kell, erre tudunk összpontosítani...a sok elmebeteggel foglalkozni állandóan. De a kórház semmit nem számít...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


én is arra gondoltam, hogy ha mindenki tűzne egy képet a kórház ajtajára a babáról, akit ott segítettek a világra kinek lenne szíve becsukni

csak ezek a barmok, akik most is randalírozni készülnek, és fogyasztják a pénzt! úgyis leszednék


robbbbanok

Kép
manó-v-29
 
 


Manó!
Ez jó ötlet, vagy egy dobozba ládába, vagy oda az előtérbe...valahova kéne, hátha, de aki nagyon beakarja zárni ugysem nézne oda... :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok !

Szintén a Weborvos.hu-n találtam egy korábbi cikket, abból idéznék:

" Ha a számunkra megfoghatatlan szakértői fantomcsoport egyszer is megtisztelt volna bennünket látogatásával, másképp gondolkodna - "

Mennyire de mennyire igaz......,

http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=82143

Lányok !

Én minden nap ha bekapcsolom a gépet első az, hogy ide nézek be, hátha történik valami csoda és valai már egyszer pozítív hírekről számol be.

Szilvi
bruncsi
 
 


Hali Csajok!

Hallottátok??

Megint életet mentett az inkubátor. Tegnap helyezték el benne a babát, akit Balázs Lilinek neveztek el a dolgozók.

És tessék egy újabb élet, amit a jövőben kockáztatni akarnak. Na nem kezdem el. Örüljünk annak , hogy neki még volt esélye.


Jelentem megtörtént a csoda, eljutottunk a cirkuszba. Ati rettenetesen meg volt ijedve az eléjén , de utánna nagyon élvezték. És nekem is jól jött már egy kis kikapcsolódás.

További szép napot!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Elnézést, de védelmembe kell vennem a köztársasági elnököt is és a tüntetőket is akik a Kossuth téren vannak értünk is..!Láttatok már olyan Eu fővárost ahol majdnem fél éve éktelenkedik vaskordon a parlament előtt?? Az USA-ban a Fehér Házhoz az megy tüntetni aki akar ,akár mesztelenül is...hagyják, mert ez lenne a demokrácia..nálunk még diktatúra van!
A köztársasági elnöknek meg van kötve a keze, mivel annak idején pont az ő fajtájuk akik most kormányoznak, úgy alkották a törvényt, hogy az elnöknek igzából semmi hatalma ne legyen!!
Egyébként a fáklyás felvonuláson, amin ott voltam, ott volt a kerületi fidesz vezetés is elvegyülve...tehát ne mondjuk, hogy mással foglalkoznak, amit tudnak megtesznek, csakhát szinte mindenhez kétharmados többség kell...ezt is jól kitalálták...tehát akkor mi marad szerintetek :?: Külföld? .."itt élned,halnod kell"...
befejezem...

Kép
KépKépKép
mzille
 
 


Sziasztok!

Ki vagyok teljesen akadva a kórház bezárása miatt. Itt születtem, és a gyerekeimet is itt szándékoztam szülni. Az első kettőt itt is szültem, de mi lesz a harmadikkal?? akivel jelenleg terhes vagyok. Váltsak kórházat illetve orvost ezzek miatt??
Én nem akarok másnál és máshol szülni!!! :x :x :x


Bocsi a kiakadásért, de valakivel meg kell osztani a gondolataimat, s kivel ha nem veletek?
:twisted: :twisted:

Ildikó
Kép
Kép
Kép
brandtner
 
 


Szia Ildi,

Tudod én Téged nagyon..... de most mégis le kell írnom:
Külföldön fele ekkora cirkuszért kiküldik a rohamegységet és az hamar hamar szétoszlatja a tömeget.
SOKKAL erőszakosabb eszközökkel, határozottabb fellépéssel, mint itt gondolni is mernek rá.
Pl. Franciaországban bejuthattak a belvárosba? Á, véletlenül sem!! Németországban a zöld tüntetést tüntették el pillanatok alatt stb...
Én nem a célok ellen vagyok de az eszközökkel nem értek egyet és sajnos mindkét brigádtól feláll a szőr a hátamon.
(még akkor is ha a férjem alapította szülővárosában a Fideszt,de az nem EZ volt)

Kriszti

cuiccolo
 
 


Sziasztok!

Cuiccolonak igaza van!

Mzille!
Én a Kossuth téri mizériát nem politikailag értettem, hanem a média azzal éjjel-nappal törődik, a kórház meg nagy ritkán a hír tv-ben meg tegnap a schöpfi tán az rtl klubbon egy összefoglalóban-szerintem ez kevés!!!

Kossuth tér! Engem nem érdekel hogy ki tüntet, meg ilyesmi, csak az a sok pénz amit ott tönkretesznek...és utána mi (az egész ország) tesszük fel a kérdést minek emelik az adót??? Hát ezért pl.ha hetente, havonta szétverik a belvárost, Budapestet, akkor valamiből helyre kell állítani és mindazt az embert kifizetni aki ennek megfékezésében részt vesz(rendőrök bére, stb.stb.)
Mert tüntetni lehet, de nem így, ilyen viselkedéssel. Mindenki kinyílváníthatja a véleményét de miért kell mellette több milliós kárt tenni???
Ennyi ésszel én is szétrugdoshatnám a schöpfi falát, mert felháborodott vagyok és tüntetek, de mégsem teszem...értitek hogy mit akarok ezzel, ugye???

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Mzille:)

igen, Bécsben.
Várjunk csak 2000, vagy 2002? amikor Haider indult a választáson. Bécsben tömeges megmozdulások és zavargások voltak, és körbekordonozták a Parlamentet... elég hosszú ideig, nem emlékszem volt e ilyen hosszú, mint ez.

Noémi
egyetértek, a mi adónk és a költségvetés bánja, ha így viselkedünk, már bocsánat hogy ezt mondom, mert a külföld már így lát bennünket, azt nem tudja hogy Kisbora nem gyújtogatott és dobálta a macsakaköveket.

Egyébként pedig nem tudom elhinni, hogy a Fidesz egyetért az efajta megmozdulásokkal, de köztudottan én vagyok a világ naivája...

Üdv,A.
kisbora
 
 


Ja,
azt pedig egyenesen sértőnek találom, (bármely oldalról) hogy többek között az adómból kapott fizetéséért nem ül a Parlamentben és képviseli az édekeimet, illetve azt amiért rá szavaztunk.

Ez most nem a kordonbontásra vonatkozik , hanem úgy általában...
Jóccakát:)
A.
kisbora
 
 


Értelek Kisbora!!! És igazad van!!! Azért mondom hogy igazából már mindkét párttal kivan a hócipő...

Ebben viszont igazad van-mármint hogy külföld mit lát, de külföld mindig sz@rt lát Magyarországon, mert sz@r a vezetés és így az ország is az, de az én véleményem miatt nem cserélik le az egész parlamentet. Sajna. :wink: :lol:

Viszont a családod, barátaid és ismerőseid-és én is tudom, hogyha nem is értesz mindennel egyet-attól kultúr ember módjára felül tudsz emelkedni azon, hogy mit mocskolódik a két párt-és nem toporzékolsz magatehetetlenül a parlament előtt...ezt így kicsiben értettem, nem globálisan...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Cui,
...én is szertlek.. :D

..térjünk vissza a pelusokhoz, ez mégis egy ilyen topic...én meg nem vagyok Don Quijote...

Csók

Kép
KépKépKép
mzille
 
 


SZIASZTOK

ÉN IS A A KORHÁZBAN SZÜLTEM ÉS EL VAGYOK KESEREDVE .MI IS AKARUNK MÉG EGY BABÁT ÉS OTT AKARTAM SZÜLNI ŐT IS!:(
REMÉLEM TÖRTÉNIK VALAMI CSODA ÉS MEGMARAD A KORHÁZ!!!!


SZERETNÉM TŐLETEK MEGKÉRDEZNI,HOGY A KÉPET ÉS EZEKET A CENTIKET HOGYAN TUDNÁM ÉNIS A KISFIAMRÓL ITT MEGCSINÁLNI?

SZIASZTOK

JA MÁR MULTKOR IS KÉRDEZTEM CSAK SAJNA NEM TUDTAM JÖNNI ÍGY NEM TUDOM MIT VÁLASZOLTATOK NEKEM!:
BOCSI,DE EZT MOST FIGYELEM!



PÁPÁ
boszyka
 
 
 
 


Sziasztok :)

nszoke meghívásából átjöttem ide, remélem nem zavarlak titeket :)

Én most márcusba fogok itt szülni, legalábbis remélem, hogy még addig nyitva tartják...bár az lenne a lejobb ha be se zárnák...

Ma megek a dokimhoz ultrahangra, ugyhogy rákérdezek, hogy mit tud, ő tud talán friss infókat!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!!!

Ildi igazad van és ELNÉZÉST MINDENKITŐL eltévedésem miatt, de kivagyok ezzel a sok butasággal már...

Boszyka ha rákattintasz a vonalzókra akkor ott tudod megcsinálni, mert bejön az az oldal ahol készítjük. Feltöltesz képet, és ide beilleszted a profilodba aláírásnak. És kész.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Akíra!!!

Örülök hogy jöttél! Kinél szülsz? Mi lesz a neve a babádnak? És te hogy vagy? Félsz? Első baba? Mesélj egy kicsit.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Az előbb mrá irtam egy jó hosszút, de elment az egész ugyhogy gyorsan megpróbálom ujra irni...

Szóval Dr. Herczeg Szabolcsnál fogok szülni ha minden igaz... a baba neve Kíra lesz vagy Kyra ha sikerül y-al anyakönyveztetni...
Most már egyre nehezebb így az utolsó hetekbe, és tudom ez csak egyre nehezebb lesz most már...Ő a mi első kisbabánk és már nagyon várjuk, én már nagyon türelmetlen vagyok, tudom, hogy akkor jön amikor jönnie kell és nem szabad siettetni, de már olyan jó lenne megismerni őt szemtől szembe :)
Egyébként nagyon félek...a szüléstől rettenetesen, de attól is, hogy mi van ha alkalmatlan vagyok az anya szerepre? Ha nem fogom tudni ellátni pedig ő teljesen rám van utalva, tehetetlen nélkülem... :shock:

Szóval próbálok mindenhol tapasztalatokat gyűjteni olyanoktól mint te is, akik már bizonyítottak, hogy jó anyukák...ellesek tőletek mindent :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Üdv Akíra

Én is Szabolcsnál szültem mind a két gyerekemet és ha ezzel egy kicsit meg tudlak nyugtatni, akkor merem állítani, hogy nagyon jó kezekbe kerülsz. Rendes, figyelmes, megnyugtató és tudja a dolgát. Én személy szerint nagyon szerettem vele szülni.
Már nem is csoda, hogy ennyire várod a babát, hisz már a vége felé tartasz. De majd az milyen izgalmas lesz, mikor már csak 2-3 nappal leszel a szülés előtt.
Az elsőnél én is mindig azt kérdezgettem a páromtól, hogy jó anya leszek-e és hogy kész vagyok-e miderre. Aztán itt vagyok. Jó nem állítom, hogy a mi gyerekeink a világ legjobbjai, de szerintem jó úton haladunk.

Noémi

Mi van veletek? Apa itthon van még? Vagy már visszament? Minden rendbe van Málnával? Mit mondta a kórházba?
Ne politizálj, mert csak felhúzod magad! Ezt magamról tudom.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!
Akíra: hidd el, rendben lesz minden. Ezt mondta nekem is mindenki, én sem hittem el, de igazuk volt.
Tényleg, majd írjátok meg, aki mostanság volt bent a kórházban, hogy mit mondanak a "belsősök".
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

akíra: ne félj, hidd el amikor megszületik a babád minden olyan természetes lesz majd számodra. Elhiszem, hogy ez az utolsó időszak szinte olomlábakon telik, de amikor megszületik csak úgy rohan az idő. "Most " szültem az első lányomat és szept-től iskolába megy. Emlékszem a kolléganőm amikor megszületett azt mondta használjak ki minden pillanatot, mert ezek az idők vissza nem jönnek, hát igaza volt. Szakközépiskolai barátnő is szintén pátyi, Lehottyán Timinek hivják, talán ismered.
Emlitetted, hogy ma mész Uh.-ra, esetleg hallottál valami friss infót ??
szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Akíra

Erről jut eszembe! Az én egyik szakközepes osztálytársam is Pátyi volt, vagy talán még mindig az , de már férjhez ment és neki is van két gyereke. Őt Pásztor Szilvinek hívják és 25 - 26 éves. Nem tudom hogy tölti. Véletlenül nem ismered?

A friss infók engem is érdekelnek. Ja és azt nem tudod véletlenül, hogy a doki mikor megy szabira? Febr eleje , vagy vége?
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!!!

Banyanszki már befejeztem a politizálást... :wink:

Akíra!
Te is ugyanolyan jó anyuka leszel mint bárki más, és mindent magától megérzel, ráérzel majd a dolgokra...bár neked is tuti lesznek nehezebb idők, fáradt leszel, kimerült, ingerült...törődj a kislányoddal és magaddal minden mást tessék magasról...na meg apával is kell foglalkozni azért. :wink:
Szóval én is néha néha elsírtam magam-pedig baromira nem az a típus vagyok-ha éppen arra volt szükségem. Utána könnyebb sokkal-annyi erőt lehet meríteni egy kiadós bőgésből, hogy csak na.

Páty: nekem van egy pár ismerősöm: Miléné Berecky Niki, Simon Judit, Kerper Attiláné Évi, nagyjából ennyi-hirtelen, de már rég beszéltem bármelyikükkel is-mind kolleganőm volt-és elég jóban voltunk akkoriban.

Erika!
A kórházban azt mondták, hogy panasz esetén kontroll. A szívem összeszorult-ugyanugy jöttem el mint bármelyik másik kontrollról-mintha még mehetnénk vissza-furcsa de még fel sem fogtam.
Apa itthon van s marad is szerencsére-nem bírjuk egymás nélkül.
Ráadásul napi szinten interneten tartottuk a kapcsolatot, a telefonszámlánk mégis csúnyán megsinylette külföldöt... :oops: :(

S veletek mi van? Tesó ügy?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam már, bár olvasgatni időnként sikerült. Itt tombolt a vizsgaidőszak, azután mindenki beteg volt...de az igazsághoz tartozik az is, hogy nem jutok szóhoz. :(

Mindenesetre szerencsésnek tartom magamat, hogy a tervektől eltérően 2006-ban és nem 2007-ben szültem -eddig- utóljára, mert ez egy téboly!

Remélem lesznek még olyan vidám napok, amikor az lesz a fő kérdés, hogy ki milyen szépen varr össze egy sebet, ki mennyit szenvedett, míg meglett a baba és hogy a választott doki megfelelőnek találta-e a boríték tartalmát. :roll:

Megdöbbentő, hogy egy babanetes topiknak nem ezek a témái, hanem az, hogy miért nem szül következő gyereket ez a generáció.

Hát nem tudok mit írni, ami bíztató lenne.

Szebb napokat: i
iloly
 
 


Sziasztok,

nem nagyon szoktam ide írni, inkább csak olvasgatni járogatok közétek,mivel érdekel a kórház sorsa engem is mint itt oly sok mindenkit. A neten találtam ezt a friss hírek között, s gondoltam közszemlére teszem.

Olyan fura mert egy jó ideje sejtem, hogy ez lesz a vége, de még mindig bízok.


Hét kórház halálos ítéletét írták alá

2007. 02. 06. 08.27 Hírextra

Megszületett a csaknem végleges megállapodás a kórházi struktúra átalakításáról vasárnap Lovasberényben - legalább hét intézményt bezárnak, országosan tizenkettőben pedig csak krónikus ellátást biztosítanak áprilistól.

A miniszerelnök, a koalícós pártok, a szaktárca és a régiók képviselőinek találkozóján eldőlt, hogy a Schöpf-Merei kórház, az Országos Pszichiártiai és Neurológiai Intézet, a budai gyermekkórház, a Svábhegyi Állami Gyeremekgyógyintézet és a Budai MÁV-kórház biztosan bezárja kapuit. Hasonló sors vár a kecskeméti repülőkórházra és egy borsodi dialízis centerre is. Áprilisra az aktív ágyak száma 60 ezerről 44 ezerre csökken, a krónikus ágyaké pedig 20 ezerről 27 ezerre nő - írja a Népszava
olahné rita
 
 


Na szép jó reggelt mindenkinek, már ha persze ezután a hír után lehet még szépnek nevezni ezt a reggelt :(

Hát előszöris köszönöm mindenkinek a bíztatását, és megpróbálom elhinni, hogy tényleg jönni fog magától minden, és meg fogok birkózni az anya szereppel :)

Igen, tegnap voltamultrahangon és ctg-n és rákérdeztem a Herczegtől, hogy mi is akkor most a helyzet...
Azt mondta, ő sem tud még semmi konkrétat, de junius 30ig biztos, hogy nyitva áll a korház akkor is ha bezárják...
Kérdeztem tőle, azt is, hogy ő hova megy tovább, mert én mennék utána, mert nagyon meg vagyunk vele elégedve, és azt mondta, ezt még ő se tudja, mert egyszerűen ő nem hiszi el, hogy ilyen megtörténhet, hogy bezárják a korházat, és addig nem is keres ujjat amig azt nem mondják neki, hogy holnaptól ne jöjjön dolgozni...
Nagyon bízik benne mindenki odabent, hogy ezt nem fogja megtenni az állam, de hát ahogy olahné rita is irta, ugy látszik minden remény elszállt, és mégis megtették...

A szabiról én is csak annyit tudok, hogy nekem február 26.án kéne mennem legközelebb egy vizsgálatra, de azt mondta az aszisztense, hogy ha esetleg pont akkor mennének szabira akkor telefonálni fognak, hogy át kell tenni az időpontot... szóval még ők se tudják biztosan...de remélem nem indul be pont akkor a szülés, mert nem lenne jó ha a dokim pont szabin lenne amikor szülök...nem szeretnék az ügyeletesnél szülni...

A pátyiak közül akiket említettetek én nem ismerek személyesen senkit, párom a pátyi, én pesti vagyok, csak miatta költöztem ki én is, de azt tudom, hogy egy két név ismerős, mert hallottam már tőle, iwiw-en is be van neki jelölve ha jól emlékszem a Lehottyán Timea is és a Pásztor Szilvi is, a többiekre nem mernék megesküdni :)

Noémi, mi a baja a kis Málnának? Ugye semmi komoly?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Akíra: a pátyiak, ill. a kórházi infókat köszönöm. A leírtak alapján nem keseritettél el jobban, sőt a Herczeg doki véleményét olvasva, még jobban reménykedem, és fohászkodom a Jó Istenhez történjen végre CSODA !!
szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Hát igen szilvi, ebben bízok én is, meg ugy látszik ő is, meg az egész személyzet is...de az elkeserítő, hogy milyen fontosságú korházakat akarnak bezárni, gyerekkorház, Máv korház, Schöfi...minden a gyerekek ellen van, vagy hogy van ez, én ezt már nem értem, most akkor nem az lenne a lényeg, hogy vállaljunk több gyereket?
És hova? Hol szüljük meg, hova vigyük ha baja van? :shock: :twisted:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok !

Én a Scöfi-ben szültem a fiamat, majd 5 éve, és ha minden jól megy, még a lányom is itt fog megszületni... március 8-ra vagyunk kiírva...

Elkeserítő ez a helyzet, hogy be akarják zárni ezt a kórházat, amely egyetlen a maga szakterületén ...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


dojika!
Akkor még az is lehet, hogy találkozunk is a korházba, hisz majdnem egyszerre fogunk szülni :)

Csak azt nem tudom, hogyha az egyik nagyeszü politikusnak lenne olyan problémája (mármint feleségének vagy gyerekének) amiért a Schöfibe kellene vinni mert csak ott tudnák ellátni, és rájönne, hogy hoppá de azt bezárattuk...akkor mi lenne? Nem kívánok én senkinek se rosszat, de megérdemelnék...

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Igen :lol:
Látom, hogy nagyon közeli a két időpont egymáshoz :)
Nem lenne rossz "ismerőssel" együtt szülni :wink:

Az a baj, hogy nem emberi sorsokban, főleg koraszülött vagy nem kívánt babák életében gondokodnak "nagyjaink" hanem pénzben ... :cry:
Bár ha kicsit utána számolnának, ez a sok baba, akit az inkubátorban hagynak és szerencsére nem egy kukában végzi, illetve a speciális ellátás után egészségesen távozó babák egy nap mind mind fizetik majd a tb-t, meg az adót ... :roll:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok !

Íme a fentebb Rita által említett cikk a véglegesen bezárandó kórházakról amelyekről a hétvégén "titkos" tárgyaláson döntöttek:

http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=83528

MERT UGYE EGY ILYEN SOKAKAT ÉRINTŐ ÜGYBEN TITKOSAN KELLETT DÖNTENIÜK... NO KOMMENT..

Csak azt nem értem ha már annyi mindenki kiállt a kórház mellett, több mint 10000 aláírás gyűlt össze stb. akkor miért nem látják be, hogy erre az intézményre szükség van. Nem vagyok ugyan orvos de nap mint nap próbálom a kis laikus esszemmel végiggondolni, hogy szíkmailag mi indokolná a bezárást... de eddig még reális érveket nem találtam... dehát mindegy én úgyis csak egy kis porszem vagyok.

Kiváncsi leszek, hogy az eddig is többnyire teltházzal működő szülészetek, ahol fél napokat várakoznak a kismamaák ezekután hogy fognak működni.

Kiváncsi lennék, hogy akik döntöttek jártak-e az intézményben(bár egy cikkben olvastam, hogy nem), hogy legalább fogalmuk legyen mi is folyik ott és szomorú vagyok, hogy ennyit ér a véleményünk. Nagyon átlátszó ez a dolog.

Szilvi
bruncsi
 
 


Sziasztok!

Bármennyire szeretnénk a pelusokkal foglalkozni, amíg ennek vége nincs nem fog menni, és még utána se egy jó ideig.
Beszéltem a szülésznőmmel tegnapelőtt. Március 31. Ez már fix. A főig. bejelentette nekik, hogy nézzenek más helyek után...de hová, amit bezárnak az nem jó, ami megmarad, ott létszámcsökkentés van. Kérdeztem a hír igaz-e, hogy kimennek a dokik külföldre...sajnos igaz...mert itt ugye nem kell a jó szakemeber! Minek! A műszerek a picről azt hiszem egy hír alapján a sotén kötnek ki. De kérdem én ki mentette meg a gyerekeket a műszer, vagy a használó?

Márc 31-ig fizet az oep. Jún 30-ig van szerződése a kórháznak, szóval lehet szülni jún 30-ig, de már csak saját pénzen. Kiszámolták maguk között, ha minden problémamentes akkor egy szülés 300000 ft, és ekkor se érzéstelenítés, se semmi nem volt, és még nem feküdtél bent!
A kórház havi pénzigénye 70-80 millió...na a parlamenti csürhe fizetésének töredékéből fent lehetne tartani, de minek amikor a Kökény Misi majd ugyanennyit beszed a nyugdíjasoktól az otthonbakerülésért!


Történjen valami végre!

Az aláírások a kórháziak szerint nem túl jó helyre mentek, mert a közt elnöknek nem sok beleszólása van!

Hátt...majd meglátjuk!


Jobb éjszakát!

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok!

Szeretném a véleményeteket kérni:
Tavaly júl-ban szültem, önadózó szeretnék lenni, és szükségem lenne orvosi igazolásra ami a magzat 91. napját igazolja, igaz ez tavaly jan-ban volt, de utólag szerintetek lehet kérni a Kósától ? Nem fog elküldeni melegebb éghajlatra.
köszi szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Sziaztok!!!

A babanet egésznap nem engedett fel!!! :evil:

Név nélkül írok szerintem mert nem vagyok bizti hogy tutira tudom ki mit írt, de: egyetértek, hogy nem könnyű másról beszélni amíg ilyen fontos dolgok vannak a terítéken...
Én is azt mondtam, hogy nehogy aztán azok akik bezáratják a kórházakat szükségük lesz majd rá-és nincs hova-de a férjem erre azt mondta: hogy mivel ezeknek a döntőbíráknak-akik mindenféle szemle nélkül döntenek országos kérdésekben-annyi pénzük van, hogy viszik a családjukat magánkórházakba vagy külföldi ellátásért, mivel röhögve megtehetik. És ez gáz az egyik olyan gazdag nálunk mint a szemét, míg másnak gondolkodnia kell miből vesz holnap kenyeret. :shock: :shock: :shock: ez elgondolkodtató. Továbbá ugye a politika nem ide való, de egyszerűen nem tudom hova kerül az a rohadt sok adó amit vonnak pl.tőlem-havonta 50-60ezer(kivéve most gyeden)kétlem hogy ezt vissza is kapnám, hiszen már tényleg nem tudok olyat amiért ne kéne fizetni. Így bármit használok kis hazánkban azt akkor kifizetem helyszínen, mert muszáj....akkor minek az adó meg a tb és a többi?
Pár éven belül vagy büdös gazdagok leszünk vagy oltári szegények..........
Nagyon szomorú vagyok attól ami van. Igazándiból személyszerint annyira nem viseltek meg a változások, mert már hozzászoktunk az elmúlt években az áremelésekhez, meg ahhoz hogy mindenért fizetni kell, de ez a schöpfi bezárás nagyon begázolt...robbanni tudnék.
Ugy de ugy tennék valamit. Valami nagyon durvát azokkal akik így döntenek-komolyan szinte bármire képes lennék...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?