Új privát üzeneted érkezett!

Princess, Erika

Köszönjük Nektek is a szavazást, jó lenne nyerni:)
Tényleg rendik vagytok. Még holnap lehet szavazni és vége, légyszives katt. megegyszer a Mátéra. Minden szavazat számít, elég szoros az első három hely.
Persze jövök még és beszámolok a végéről is.


Pihi, Holdvilág
Légyszives szavazzatok Ti is a kisfiamra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég
 


Sziasztok

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!!!

akkor most ha sikerül rakok fel képeket, de sajna csak a 2 tortáról, mert nem találom a gyerekről (a kicsinyítetteket), majd ha apjuk elárulja hogy hova rakta őket akkor azokat is felrakom.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170228009.79.jpg[/img] ezt a párom kapta lassan 3 éve

[/img] Kép ezt pedig most kapta a pici fiam Ákoska, igaz nem úgy sikerült mint terveztem, de azért elfogyott!

Nálam a helyzet, hogy tegnap este már éreztem valamit a melleim külső oldalában (épp hogy valamit, tényleg csak valamit) pedig így csak régen még szülés előtt (azóta nem), és a petefészkeimet - a hasamat is érzetem egy kicsit. És azt hittem hogy megjön a Mikulás, mert a szülés óta csak előtte 2-3 órával érzem a hasam és már itt is van, de most sajna nem, de hát ami késik nem múlik, már nagyon várom hogy ismét meglátogasson.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Zsani, szavaztam tegnap én is. :)

Erika, húúúúúúúúúúúúúúúú de jól néznek ki ezek a torták!!! Nem semmi milyen ügyes vagy!!! Én is szoktam sütögetni finomakat, de ehhez aztán kell kézügyesség meg kreativitás!!!! Na majd ha lesz gyerek, megpróbálom!!
pihi
 
 

 
 

Erika,
ez tényleg nagyon nagyon jóóó!!! Bár a katica átcsapott százlábúba :lol: de akkoris szép! Az enyémek még tortára se igen hasonlítanak :wink:
Vendég
 


Erika!

Méghogy nem sikerült...ez szuper, mindkettő!!!! Én csak torta alakú tortákat tudok, amit meg kell sütni és kész. :oops:

Pihi! Princess!

Fekete szövet kismamanacit vettem, nem kantáros, pocakbetétes, olyan elegánsabb munkábajárós. A férjem első gondolata a kismamaruhákról az volt, hogy ugye nem lesz olyan kantáros "vakondnadrágom"? :? Hát, igaz, ami igaz, szerintem is túl alacsony vagyok hozzá, de munkába sem tudnám hordani, szóval azt hiszem, azt kihagyom. Azért majd egy farmert veszek, de abba még beleférek.

Tényleg jó érzés kismamaruhákat venni és válogatni, a fél boltot meg tudtam volna venni, mert manapság tényleg nagyon klassz ruhákat lehet kapni, de ahhoz képest, hogy csak néhány hónapig lehet használni, nagyon drágák. Szóval észnél kell lenni, hogy mire van valóban szükség.

folyt. köv.

nyusziful76
 
 


Nyulasz!

Nem kell 20 millió, egy is elég, csak 20 millióból sokkal nagyobb az esélye, hogy 1 céltér. És lehet, hogy annak az egynek is összejön, de lehet, hogy csak 10 év múlva, addig meg azért senki nem akar várni. De nem szabad feladni.

Princess! Nekem a Babymark ovulációs teszttel elég fura tapasztalataim voltak, ugyanis mind az öt pozitív lett :shock: Szóval nem voltam vele kisegítve. Remélem neked nagyobb szerencséd lesz vele.

A "teljesítményorientált" szex szerintem is sokat levon a színvonalból. 8) Mi is rögtön felszabadultunk, mikor kiderült, hogy spontán nem lesz baba, csak rajtunk ezt nem segített, de ezt tudtuk is.

Erika!

Nem dolgozom agyon magam, tegnap kicsit több volt, de ez előfordul és szerencsére nem tartós. Egyébként a háziorvos azt mondta, hogy ha úgy érzem elegem van, csak telefonáljak és kiírnak. Szóval ez mindig ott van a fejemben. Lehet, hogy majd tavasszal élek is vele. :wink:

Akkor nálatok is beindultak a dolgok. Akkor ez most hogy is van pontosan, hogy szúrod most ezt a szurit, míg meg nem jön, és utána indul a stimuláció?

Ja, a tortákat saját ötlet alapján készítetted, vagy valami minta alapján?

üdv: nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
torta készítés: a férjemét újságban láttam és kis módosítással csináltam meg, Ákosét pedig csak úgy.

Szuri: most 0,5ml Suprefact - majd ha megjön akkor a 3. és 6. nap között vérvétel - és attól függően indul a Gonal-f - de úgy hogy 0,25ml Suprefact + (2 napig) 225 egység Gonal és utána ha jó az UH akkor 4 napig 150 egység Gonal kell és leszívás (vagy rossz esetben még venni kell mert kevés lesz)
azt nem tudom hogy ez melyik protokoll, mert ilyet még leírva nem találtam, csak más féléket.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Ebédszünetben annyira felháborodtam, hogy muszály veletek megosztanom. Egy nem túl közeli ismerősömmel ebédeltem, akik két lombikon vannak túl és hallotta, hogy nekünk is voltak problémáink. Náluk a lánynak van elzáródva a petevezetéke mindkét oldalon, a férjjel semmi gond. Mennének tovább csak az a probléma, hogy a férj közben külföldön dolgozik és nem nagyon tud hazajönni, időzítve meg főleg nem.

Mondtam neki, hogy mi sem egyszerűbb, amikor a férje itthon van, fagyasztassanak le spermát és akkor bármikor bele tudnak vágni. Erre mondja, hogy az orvosuk azt mondta nekik (híres neves klinikai prof, mondanom sem kell), hogy nem lehet spermát fagyasztani, csak embriót. :shock: :shock: :shock: . Nem mondtam neki, hogy donoros babánk van, csak annyit, hogy nálunk a férjemmel volt probléma, ezért alaposan körüljártuk a témát, és hogy ez a legnagyobb hülyeség, amit hallottam és megadtam neki a Krió elérhetőségét és javasoltam, hogy inkább a Káliban próbálkozzanak. :evil: :evil: :evil: :evil: És nagyon jó kapcsolatokon keresztül mentek ehhez a profhoz!

Ja és ráadásul a 4 embriójuk közül is azt mondta a doki, hogy a 4.-et, amit nem ültetnek vissza nem lehet fagyasztani.....

Na jó, lehiggadok.... Nyugi, közületek senki nem jár oda, ahol ez történt.

Szép napot nektek!
nyusziful

nyusziful76
 
 


Pihi
Köszi a tegnapi szavazatot. Légyszi még ma is katt, egyszer a Mátéra! Köszi és rendi vagy!


Princess, Erika, Nyuszifül és a többiek.
Légyszives ma is szavazzatok a Mátéra. Ez az utolsó nap, ma éjfélig lehet szavazni. Minden szavazat számít. Olyan jó lenne nyerni....már csak egyszer kell aludni és kiderül, sikerült-eSmile

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Természetesen képet teszek fel a boldog Mátéról a nyereménnyel, ha sikerül valamelyiket megcsípnünk.

Köszönjük
Máté és Zsani
Vendég
 


Nyuszifül, hol volt ez?
pihi
 
 


Sziasztok!

Zsani!
Ma is szavaztam, remélem nyertek! Szorítok!

Erika!
Nagyon szépek a torták. Milyen ügyes vagy! Én csak gyümölcstorát szoktam csinálni, ilyen nehezeket nem tudok. Hány órán keresztül készítetted?

Áfonya!
Akkor reggelente mérem a hőmérsékletemet. Ki se kelljek az ágyból és úgy mérjem? Mert írtad korábban, hogy ne mozogjak előtte. És hol mérjem? Pihi írta, hogy ő a szájában méri. Te is ott mérted?

Nyulasz, Pihi, Nyuszifül!
Nálunk a ’teljesítményorientált’ szex csak nálam létezik, a férjemnek mindig van hozzá kedve, meg nem is szoktam neki megmondani, hogy most éppen azért vagyok olyan lelkes, mert peteérésem van. Akkor biztos ideges lenne, hogy most jól kell teljesítenie.
Egyébként én sem fűzök sok reményt ehhez az ov. teszthez, csak azért vettem meg, mert a nőgyógyászom annyira javasolta, meg a saját megnyugtatásomra is, hogy ezt is megpróbáltam.

Nyuszifül!
Szörnyű, mikor az orvosok nem mondanak igazat. Mi az hogy nem lehet spermát fagyasztatni? Egyébként az én nőgyógyászom is meglepődött, hogy nekünk rögtön a lombikot javasolták a Kaáliban. Ő ugyanis erre a fagyasztásos spermagyűjtésre gondolt, és ha összejött elegendő mennyiség, akkor inszem. Szerinte csak akkor jó a lombik, ha nincs más megoldás, de miért kell egy nőt feleslegesen teletömni hormonnal a lombik miatt akkor, ha a ’probléma’ inszemmel is megoldható. Vagy legalábbis megpróbálható. Persze egy lombik biztos hamarabb megvan, mint a gyűjtögetés és fagyasztás.

A kantáros kismamanaci nekem sem tetszik igazán. A tiéd biztos nagyon csinos. Nekem jobban tetszenek az elegánsabb kismama ruhák, mint a sportosak. Ma már fel is vetted?

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Princess

torta: nem nagy dolog, mert csak sütöttem egy sima vizes piskótát (téglalap alkút), főzőkrém helyett 1 vanília pudingot + vajat kikevertem cukorral + diótdaráltam + a végén összeállítottam és a marcipán bénázva ráraktam (készen vettem pesten), úgyhogy összesen hogy mennyi idő nem tudom, de szerintem nem fáradtságos dolog

Szia

Erika

Kantáros kismama gatyó: én ilyet vettem, de már félidőnél megbántam, egy olyan valakinek mint én (aki sokat jár pisilni - és hát ügye a pocakosodás főleg tére esett) annak elégé nem ideállis, de hát erre csak közben jöttem rá.

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Mnzsani!
Szavazat ment,drukkolok!
Vendég
 


Erika!

Ügyi vagy,biztos nagy meló lehetett.
Vendég
 


Princess!

Szájban,vagy hüvelyben kell mérni.És ne szállj ki az ágyból.
Vendég
 


Lányok!

Nagyon fáradt vagyok,de igérem holnap írok.
Pusszantás mindenkinek.
Vendég
 


Princess, Nyulasz
Köszönjük Nektek is a szavazatokat, rendik vagytok...ez már a véghajrá.

Ma sajna nem tették fel az akutális állást, szóval már csak 5-én lesz végeredmény hírdetés.
Nem felejtem el, hogy segítettetek és jelentkezni fogok!

Még majdnem 2 óra van hátra a szavazásból, aki még akar szavazni, gyors megteheti, tényleg fél pillanat alatt megy az egész.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönjük mégegyszer a segítséget!

Máté és Zsani
Vendég
 


Sziasztok!


Mnzsani!

Én is szavaztam. :)


Áfonya (+++++++++++), és Holdvilág üdv nálunk! :)


Sziasztok!

Jeni99
jeni99
 
 


Jeni
Köszi Neked is nagyon a szavazást.

Igérem holnaptól eldugulok, már csak 5-én jövök a végeredménnyel.

Ha valaki még szavazni, van még másfél óra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég
 


Princess,
bizony tilos kikelni az ágyból!!! A hőmérőt este oda kell készíteni (éjjeliszekrény). Én hüvelyben jobbnak tartom, egyenletesebb a görbe, kevesebb körülmény tudja befolyásolni. Van aki idegenkedik ettől, nekik jó a száj is nyelv alatt, a foghoz ne érjen hozzá. Próbálj minden nap kb azonos időben mérni, fél óra plusz mínusszal.

Voltam dokinál, UH volt (a vérvétel szerinte nem indokolt, nem volt hajlandó vérből HCGt nézetni :x ) Szóval azt mondta hogy egészen biztosan terhes vagyok, mert 23 mm vastag a méhnyálkahártyám, de a baba még nem látszik. Pénteken (jövő hét pénteken) kell visszamennem újabb UHra. Közöltem vele hogy magamtól Utrót használok, azt mondta ártani nem ártok vele, de minek kezdtem el? Mondtam neki: Azért hogy megmaradjon a baba. Azt mondta folytathatom. Hát egyelőre ennyi.
Vendég
 


Sziasztok

Áfonya
gratulálok, számomra érdekes a dokid, hogy nem akar vérből HCG-t nézni? Pedig az tuti lenne.

Nyuszifül
mi van veled?

Hát mi is megjártuk ma a mázsálást:
1éves +5 naposan 77cm és 9100g (persze ebbe benne van 1 bady + 1 pelenka)
+ vinni kell vérvételre és vizelet vizsgálatra, mert nem nagyon hízik, + az utóbbi idóben nem akar enni sem.

Sziasztok

Erika

képet nem enged felrakni, majd később próbálkozom
[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok csak holnap elutazom egy hétre és amiatt muszály befejeznem az épp futó ügyeimet, meg az utazást is elő kell készíteni.

Áfonya!

Én sem értem, hogy miért olyan problémás a vérvétel, de ki tudja. A nyálkahártya minden esetre jó jel :D Hát kitartás, vigyázz magatokra a következő hétig. :lol:

Princess!
Szerintem ez az inszem vagy lombik téma eléggé megosztja a dokikat. Igaz, hogy az inszem kisebb beavatkozás a női szervezetbe, de ha nagyon kevés a spermium, akkor nem kecsegtet túl sok eséllyel, míg a lombik sokkal inkább. Nem véletlen, hogy van, akit 3 után rögötön lombikra küldenek. Ha valaki az inszem vagy lombik határán van (9-10 millió körül), akkor megértem, hogy kételyei vannak, hogy miért lombikra küldik, de szerintem ne sajnáld, hogy lombikkal kezdtek, mert egy csomó időtök és lelki emergiátok elmenne az inszemekre. Képzeld el, ha a párodnak minden inszem előtt 3-4-szer mintát kéne adnia, ráadásul a fagyasztásért gondolom nektek kéne fizetni. Az első lombiknál, ha női oldalon nincs probléma nem viszik túlzásba a stimulálást sem, szóval szerintem ne bánd. Ha az első után úgy gondolod, hogy mégis inkább a gyűjtögetős inszem, akkor még mindig van lehetőség. De ez akkor már ugysem lesz aktuális, mert babával a pocakban ennek már nincs értelme :P

Erika!

Persze, hogy nem hízik, ha egyszer folyton izeg-mozog :D

Sziasztok! Remélem ma még ideérek elköszönni.

nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Akkor elköszönök egy időre. Mikor újrajövök már 15+3 leszünk. :D

Addigis mindenkinek minden jót!

üdv: nyusziful

nyusziful76
 
 


Nyuszifül!!

Jó pihenést!!!

Áfonya, ez eddig nagyon jó hír!!!!!! ott van a babó!!!!!! És jövő héten már látod is!!!!! :lol: :lol:

Erika, msotanában olyan nemjókedvűnek tűnsz. :cry: :cry: :cry:
pihi
 
 


Sziasztok

Pihi
álmos vagyok nagyon nagyon, most is az elmúlt éjjszaka, kb. 3x-4x kelt de úgy hogy éjjfél után felsírt és fel is állt ki kellett vennem az ágyából de csak rajtam aludt el, de most valahogy rajtam sem volt jó, csak mellettem - hát ok - de kb. 1 óra múlva itt is felébredt és itt sem volt jó, ekkor ivott de az ölemben sem volt jó neki, akkor beraktam a kiságyába, aludt mint a bunda, de ez lejátszódott még kb. 3x.
Nappal is csak sírások árán alszik el, pedig szüksége van rá, mert már annyira fáradt hogy csetlik botlik sokszor, és ilyenkor már a füleit is birizgálja és a haját is borzolja, de még így is csak sírások közepette alszik, és akkor még jön mellé hogy nem igazán eszik, van hogy 4-5 félével próbálkozom (olyanokkal amiket azelőtt fogjuk rá megevett), de nem sok sikerrel. És ez így megy már mióta, mert hát végülis eddig sem volt jó evő, de mostanában kész, és hát igen igen ritkák amikor este lerakom aludni és reggelig max. 1x sír fel állmában úgy hogy alszik is tovább. De én még ilyenkor is mindig többszőr felkelek mert mindig takargatni kell.
Úgyhogy a fáradtságon kívűl nincs semmi bajom, de hát ez van, és én még így is akarok még legalább 1 babócát. Pár év és alhatok. Csak ki kell várni, csak az a baj, hogy addig ki kell bírni pihenés nélkül. Habár már mondtam anyukámnak hogy a beülti után jöhetne, hátha megint olyan rossz lessz mint Ákosnál volt, és akkor legalább pihenhetek majd egy kicsit.

Na mindegy nem is untatok senkit tovább, mert én akartam ezt, és még halmozni is akarom - szeretném.

És persze nagyon remélem, hogy ezeket a fáradt napokat ti is minnél hamarabb át fogjátok élni jóóóóóó sokáig.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

akkor most ha nem zavar senkit rakok fel 1-2 képet Ákosról.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166155635.26.jpg[/img]
[/img] Kép

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúújj,de édes!!!!!!!!!
Nagyon büszkék lehettek rá,gyönyörű fiatok van.Úgy megzabálnám!!!!!!!
Amit a fáradságról írsz,meg a küzdelemről az evéssel meg alvással,az mind nagyon ismerős a környezetemből.
Én nem is tudom nekem honnan lesz energiám.De mostmár azért nem mondjuk le az időpontot. :lol:
Jól néz ki a kábelköteg a gép mögött.Nálunk is ilyen gáz. :lol:
Vendég
 


Ma este a Házon kívül-ben lesz egy riport egy lombikos párral.Asszem a BMC-s topicban olvastam.

Nyuszifül!

Akkor már biztos nem olvasod amit írtam,de érezzétek nagyon jól magatokat,pihenj sokat,és csinálj csupa olyan dolgot,amit szeretsz.
Várunk vissza!

Zsani!

Jelentkezz majd,hogy mennyire tettszik a quad!Ja és képeket is kérünk!

Áfonya!
Ezt én sem értem,hogy miért nem nézett HCG-t. :?
De a lényeg,az,hogy tényleg ott van.Párod hogy fogadta?Biztos kiugrott a bőréből.Nagyon irigylünk ám,ilyen meglepetést!

Pihi!
Neked is egy hét,és megtudod,mit hozott ez a honap.Reméljük zebrás tesztet!!!!!!

Jeni!

Mi újság veletek?Volt nálatok hó?

Princess!
Hányadik napon vagy?
Kérdeztél valamit a Krióban?Vagy megvárjátok a 13-át?

Nekem még egy nap munka.El sem hiszem,hogy már ilyen közel vagyok hozzá.Szombaton indul a szuri.
Vendég
 


Húú Nyulasz,
de fogok szorítani!!! +++++++++++++++++++++++++++
Apa örül nagyon. Meg velem együtt fél.
Erika,
nagyon aranyos kisfiú!!!
Nyuszifülnek jó utat!
Vendég
 


Áfonya!
És mégis mitől fél?
Hogy ketten vannak? :wink:
Vendég
 


Sziasztok

Örülök hogy tetszik mindenkinek a mi kis gézen-gúzunk,
de a fent leírtakhoz még hozzá tenném, hogy az utóbbi 1-2 hétben már a tisztába tevés is horror, mert mindig átfordul, még akkor is mikor nyakig sz....os. Úgyhogy néha már a pelenka váltás is 3 emberes feladat.

Nyulasz
szombat szuri +++++++++++++++++++++++++++ hajrá hajrá
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170356177.72.gif[/img]

Áfonya
mitől féltek?
[/img] Kép

Nyuszifül
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166161981.8.gif[/img]

És Mindenkinek ezt Kívánom!!!!!!!!!!!!!!!4

[/img] Kép

Sziasztok

Mindenkinek Nagyon Szép Álmokat Kívánok!!!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszi Erika!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Nyertünk:)
Máténak már mutattam itt a neten a quadot, és egyből mondta, hogy csüccse:)
Mindenkinek köszönjük mégegyszer a szavazatokat!

Máté és Zsani

Nyulasz
Amint megérkezik a quad, csinálok képet is felteszem ide!

Jó éjt mindenkinek!

Zsani
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Úgy örülök, hogy végre találtam sorstársakat. (Persze elég szomorú, de ez van)

Mi is évek óta próbálkozunk, aztán a férjemnél kiderült az azoospermia, ráadásul genetikai a probléma.

Ma erőt vettem magamon és időpontot kértem a BMC-be. Márc. 29., jó sok, de legalább megtettük az első lépést.
Üdv mindenkinek!
lugi
 
 


Sziasztok

Zsani
gratulálok a quadhoz. Várjuk nagyon a képeket!

Lugi
Üdv itt közöttünk.
És mi alapján döntöttetek a BMC mellett?
Csak azért kérdezem mert itt többnyire, talán inkább mindenki a Kaáliba jár, és mind megvagyunk vele elégedve.
Mi már a kistesó projektben vagyunk.

Sziasztok

Erika

Hol vagytok Nyulasz - Jeni - Pihi - Áfonya - Princess, bocs ha valakit kihagytam!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika,
én vagyok vagyok!
Kérdezted hogy mitől félünk. A spontán vetéléstől félünk nagyon. Még szexelni se merünk. :oops: Tudom hogy túlzás, de akkora csoda ez a baba, hogy ha elvesztem ilyen többet nem lesz. Ráadásul olvasgattam statisztikát, hát állítólag 25%-a a terhességeknek szakad meg spontán. (Jó témában olvasgatok, tudom.) Szóval félünk nagyon, csak lennék már minimum 3 héttel idősebb!
Vendég
 


Sziasztok!

Igazából régen a Kaálit néztük ki, de a nőgyógyászom a BMCt javasolta. Azt mondta, hogy eredményekbe ugyanolyan, csak a Kaáli sokkal drágább, hát nem tudom.

Az Nlc fórumokon a csajok nagyon dícsérték a BMC-t.
lugi
 
 


Sziasztok

Áfonya
írtad hogy használsz Utrogestant, szájon át szeded, vagy hüvely golyóként, mert tudtommal a hüvely változat-ból több szívódik fel, így jobban is használ mint a szájon át szedett változata, én Ákosnál a 13-14 héten szoktam le róla lassan, nekem akkor 3x3-at kellett dugdosni, de a többség csak max 3x2-öt használ ha jól tudom, te mennyit használsz?

Lugi
a BMC-ben mennyit kell fizetni? ha szabad kérdezni?
Mert nekünk (igazhogy nálunk márcsak miattam is lombik lehetett csak) és így nekünk a Kaáliban csak az első konzultációért és az első UH-ért kellett fizetnünk, semmi másért, + a Kaáliban nincs hálapénz (erről papírt is alá kell írni)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Köszi a grtulációkat:)
Ha megékezik a járgány, jövök a képekkel.

Lugi
Én a Kaáliba jártam és igaz, hogy nem voltam megelégedve mindenel, de itt a Máté és az a lényeg. Nagyon jó a Kaáli statisztikája. Én a győribe jártam. Te melyikbe mennél?

Zsani
Vendég
 


Erika,
hüvelyi Utrót dugdosok, 3x1-et. Ezt is saját szakállamra kezdtem el, bár utólag az orvos rábólintott. De nem csak ezen múlik sajnos hogy megmarad-e. Azt hiszem a következő 3 hét ilyen aggódós-szomorkásan telik majd, de igyekszem lekötni magam és gondolni rá sűrűn hogy baj lehet, ami persze képtelenség... :?
Vendég
 


Sziasztok

Áfonya
beszélgess a babókátokkal, mondj el neki mindent, simogasd a hasad
és arra ne is gondolj hogy rossz történhet, csak arra hogy ő egy egészséges babóca aki hozzátok szeretne születni!!!!!!!!!!


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Áfonyaaa

Igaza van Erikának! Mondogasd a babáknak, hogy kapaszkodjatok, már nagyon várjátok Őket!
Hidd el, hogy ez is sokat számít! Beszélj Hozzájuk!
Én legalábbis ezt tettem:)

Zsani
Vendég
 


Sziasztok!

Zsani!

Hurrá!Örülünk,hogy sikerült!Szerintem nagyon megérdemlitek,hiszen nektek Máté nagyon sokba került.Legalább a quad legyen ajándékba.Akinek meg spontán lett babója,az vegye meg abból a pénzből,amit a lombikon megspórolt.Legalább egyszer igazságos volt az élet!

Áfonya!

Nyugi,biztos minden nagyon rendben lesz!Küldök nektek babaragacsot+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Erika!

Utrót mindenkinek kell használni?

Lugi!

Üdv,itt.
Kromoszóma vizsgálaton derült ki,hogy genetikai probléma?
És akkor biopsziát sem csinálnak?
Vendég
 


Erika, Zsani, Nyulasz,
köszi a bíztatást,mondogatom ám neki hogy maradjon velünk hamár ennyire élni akart hogy az én (egészségileg) ramaty testemben megfogant. Csakhát ugye az ördög nem alszik...
Zsani,
jót vigyorogtam a többesszámon. Én már egy csodababának is nagyon nagyon örülök. :D
(A lombik elötti utolsó hónapban fogant spontán.)
Nyulasz,
neked ma indul a szuri!!!
Jajj de mennek a drukkok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Áfonya!

Köszönöm!Ez a hét szurikkal telik majd,de az utána levő héten kezdünk.Addig meg csak pihenek,mert szabin vagyok.Nekem ez hozott megnyugvást.Remélem már nem kell visszamennem dolgozni.
Én is akarok ilyen vonalzót!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Áfonya!
Ne idegeskedj, meglátod minden rendben lesz. Beszélgess a csodababátokkal, Erikánál is bevált ez a módszer. Egyébként jól vagy? Hányinger, fáradtság… vagy ezek csak később jelentkeznek?

Erika!
Milyen szép a kisfiad. Többször is megnéztem a képeket, annyira tetszik.
Meddig kell szurkálni magadat? Most sem érzel mellékhatást?

Zsani!
Gratulálok a nyereményhez, várjuk a képeket!

Nyulasz!
Ma kezded a szurit? Nagyon szorítok! Te adod be magadnak? Mert korábban írtad, hogy be fogsz járni a Kaáliba, de ma szombat van. Ott ilyenkor is vannak?
Most már szabadságon vagy, ugye?

Lugi!
Üdv. itt közöttünk.

Princess
princess
 
 


Princess!

Igen,megyek ma a Kaáliba.Egyébként tűm sincsen,bár a dobozban nem néztem van-e,de úgyis csak 4 napig kapom a Suprefactot,így 4 napig bemegyek inkább a Kaáliba.
És,IGEN,szabin vagyok.Már alig vártam!!!!!!!!!
A Kaáliba mindig vannak,én például nov.1-én voltam ott vérvételen.És azért nem számolnak fel semmit,ha ünnepnap mész.Én meg akkor nem dolgoztam.Még Karácsonykor is vannak,de remélem az már egyikünket sem fog érinteni. :lol:
Talán a Húsvét,de így megnyugodhatsz,mert nincs szünnap!

Este még jövök,mert ma nem leszünk itthon.
Vendég
 


Erika!

Én is már rengetegszer megnéztem Ákosbabát,még a páromnak is mutattam,milyen tündéri!!!!!!!
Vendég
 


Princess,
nincs semmi tünetem, de Enikő lányommal sem volt egész addig míg meg nem mozdult. Ebből a szempontból szerencsés vagyok, bár ha így jobban belegondolok a kávé nagyon büdös pár napja, kávézás után a férjem se beszélhet velem ha közel áll, de más nincs. :D
Nyulasz,
hamarosan lesz ilyen vonalzód meglásd!!!

Akit kicsit is érdekel a nyílt örökbefogadás (akár puszta kíváncsiságból, akár mert érintett valamilyen szinten)
A Duna TVn 9.-én pénteken 19 órakor leadják a Gólyamesék című filmet!!! Alig 1 óra, és sokat elárul a nyílt örökbefogadásról, nem hagyomásnyos dokumentumfilm, 1 pár valós története valós időben forgatva! (Majd még szólok pénteken is ha el nem felejtem)
Vendég
 


Sziasztok!

Hirtelen, el is bizonytalanodtam a BMC-be, ahogy olvastalak benneteket....
A férjemnek tavaly volt nyáron biopsziája, igazából találtak valamit, amiből végülis nem indulhatunk ki, tehát semmit.
Elment egy vérvételre, és abból kiderűlt, hogy egy kromoszómából több van neki.
Azt mondta a doki, hogy amikor fogant, akkor valami kis anyagcsere nem jól működött... ennyin múlik...hihetetlen.

Olyan jól esik, hogy ilyen kedvesek vagytok...
lugi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?