Új privát üzeneted érkezett!

Ja és mégegy: mivel jó előre gondoskodtunk magunkról, kijátszva szüleink éberségét és gyorsaságát, kaparintsuk meg a földről az ételdarabokat és együk meg jóízűen. Hogy most mért ízlik? A madárlátta kenyér is más ízű, nem?

ayse
 
 


Ppanna!
Köszi! :) Igen élvezte, pedig álmos volt, mert amikor csak baktattunk vele az elején, majdnem elaludt, és akkor mondtam, ez nem lesz jó, szaladjunk. Na, egyből felélénkült.

Ayse!
Neked is köszi! :)
Bendegúznak is felolvasom Andris jótanácsait, amúgy egy párat ő is űz ezek közül. Csak ő ebéé, ebéé csatakiáltással indít. De sajnos nagyon hamar eljut odáig, hogy elkezdi eloszlatni a fölöslegesnek ítélt kaját a padlón, amitől én is elég hamar ideges leszek. És ő most sajnos azt élvezi a legjobban, ha rázza a fejét, és nemm-nemm kiáltással kerülgeti a kanalat, aztán mikor sikerül betalálnom, és megízleli még egyet tátog, majd újra jön a nemm-nemm kör.
De beragasztom majd neki, de úgyis leszedi. Amúgy az égéstől féltem a legjobban, olyan szörnyű fájdalmas sérüléseket tud okozni, és csúnya nyomokat hagy maga után, ez a mumusom. Nagyon megijedtem amikor ez történt, de legjobban az bántott utána, hogy szegény apukámat is leszúrtam, pedig hát őt meg pláne bántotta a dolog. Az ember annyira meggondolatlan néha. :( Persze utána bocsánatot kértem tőle, és mondtam hogy nem ő tehet róla, mert Bendegúz tényleg hihetetlen gyors, de nem kellett volna őt okolnom.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Marti,
es utan szerinted mar "megtanulta" Bendeguz hogy meleg a kalyha, vagy ugyanugy elofordulhatna megegyszer?

Davidna eselytelen lennek a ragtapasszal az biztos :?

Kép

Kép
ppanna
 
 

 
 

Jaj, Ayse én szétröhögtem magam Andris jótanácsain :lol: :lol:
Szerintem Fanninak már rég átadhatta, mert valahogy ő is hasonlóakat csinál.Mondjuk az italát nem locsolja bele a tálba.
De ez a "Jól laktál?Mehetünk az ágyba?"-nálunk is detto így működik.

Mindjárt teszem a képet, csak tegnap elmentem inkább aludni.

Bendegúz a szokásos jó formáját hozz, bevallom szívesen cseréltem volna vele.Nekem is bejön ha jó melegen fel vagyok öltözve, takaró és húznak a szánkón..........
Remélem hamar begyógyulnak az égési sérülései!!!Az aloe first sprayt használta anyukád?

Egyébként Fanni nem köhögött, gondolom a torka sem volt piros, mert mindent evett.

Éneklés: na az én hangom is hagy kivetnivalót maga után, de ez egy összeszokott társaság és itt semmi nem ciki :lol: :lol:

Kép

ezt Andrisnak küldjük :
Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Remélem Andris meg lesz elégedve.
Az apja ott ült mellette, hogy etesse kiskanállal, de Fanninak az én nagykanalam kellett.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Mondhatom mindketten meg vagyunk elégedve!
A hajcsavarós is nagyon jó!!!!

ayse
 
 


Jaj, de jó, hogy benéztem, egy kicsit felvidítottatok! Megkívántam a szánkózást is, Bendegúzgribedli annyira ééédes!
Fanniházmesternő :lol: :lol: :lol: . Andris jótanácsai :lol: :lol: :lol: .

Aggódom Jack miatt, egész nap hőemelkedése volt, a déli alvás után 38.6 volt a láza, amit a Panadol levitt, a fogát nem látom, de mintha már szétnyílt volna az ínye jobb oldalon. Délután beszéltem a dokinénivel, és holnap reggel azért beviszem hozzá a klinikára, biztos ami biztos. Ráadásul a fürdés közben felfedeztem egy fehér kis hólyagocskát a nyelvén, lehet, hogy aphta :?: :?: talán az is fáj Neki.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


DE jó, most hívott apa, hogy nemsokára hazaér :D . Úgy volt, hogy későn jön haza, van egy örmény énekesnő, akinek egy itteni hangstúdióban készítik az angol nyelvű nagylemezét, és John javítja ki a csaj kiejtését.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Drukkok mennek, hogy ne legyen beteg Jack. Ezek az őrlőfogak azért megszenveszthetik őket jobban. Én amúgy rosszul láttam a múltkor, jobb oldalon alul nincs még kint Bendegúz foga sem, csak a bal alsó kisőrlő.

Timi!
Hajcsavarós képen behaltam!! :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!
Jó nagy volt ma is a nyüzsgés, ahogy látom. :lol:

Én mégis úgy döntöttem nem fogok itt házilag kezelgetni égési sebeket, pláne nem Bendegúzon, úgyhogy nem vártam meg hogy kifakadjanak a hólyagok Bendegúz kezén, hanem felhívtam a Bethesdát. Aztán bevittem délután, mert mondták, hogy mindenképpen le kell szedni ilyenkor a hólyagok tetejét, és bekötözni sterilen. (én marha miért nem korábban jutott már az eszembe :roll: :oops: , no mindegy nem szúrtak le nagyon csak kicsit :) ). Amúgy egy tüneményes idős dokibácsi volt, aki először is feldobálta a levegőbe Bendegúzt, miután sikerült elcsípnie, mert fel-alá rohangált a kezelőben. Drukkoltam, hogy el is kapja, bár a sebészet-traumatológián voltunk de mégis.. :lol: :roll: :lol: . Aztán a seb ellátást végigkiabálta Bendegúz, de szerintem nem fájt neki, csak a lefogást nem bírta. Na, jó a Betadin biztos csípte azért. Szerencsére nagyon szép volt a sebfelszín a hólyagok alatt, remélem majd szépen gyógyul neki. Most van egy jó buci kötés a kezén, csütörtök reggel megyünk vissza. Éjjelre még egy zoknit is ráhúztam, le ne cincálja nekem.

Ma vettem neki egy kis doboz epret, és azt kapta fájdalomdíjként porcukival uzsira, imádta!! :D

Ayse!
Olvastam az ovis sztorit, lehet hogy én udvariasan azért szóvá tennék egy-két dolgot.
Szegény Lili hogy lemarad a farsangról. :evil: :twisted: Én is szerettem a farsangokat nagyon. Most el is képzeltem milyen jó lesz, ha majd Bendegúznak találunk ki jelmezt! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Minden jó, ha jó a vége :D
Egy óriási gyógypuszi megy azért Bendegúznak!!!

AZért nem akarok pattogni, mert van még egy oviba szánt gyerekem, hely meg kevés van, és csak 5 éves kortól kötelező felvenni a gyereket a törvény szerint. Nem tudom, hogy oldanám meg.....

Itthon lesz farsang, szerintem mi Apjával rómaiaknak öltözünk (bár olcsóbb lenne Ádám- Évának :lol: ), Lili Csipkerózsika akar lenni. Most beszéltem a hugimmal, Bécs állítólag tele van jelmezekkel, megnézi mit kóstálna egy ilyen mulatság :D. Andrist még nem tudom. Ötletek???

ayse
 
 


Jöttem nyüzsögniegy kicsit :lol: .

Jacknek ma már nem volt láza, azért doktornéninek megmutattam, valami kóbor vírus volt a ludas a fogzáson kívül. Ma már sokkal jobb kedve volt, este meg már olyan kis virgonc-vidám-rossssssszgyerek volt, mint előtte. A foga viszont még most sincs kint rendesen, ömlik a nyál a szájából, most is már többször felsírt álmában :( .

Sétából hazajövet Jack elindult egyedül fel a lépcsőn úgy, mint a nagyok, és nagy meglepetésemre, sikerült is neki 4 lépcsőfok erejéig, szépen lépegetve a korlát mellett. Olyan kis maki, először mutogat, hogy emeljem fel a lift hívógombjához, megnyomja, és iszkol a lépcső felé, mert az ugye izgalmasabb, mint a liftezés :D .

Eszembe jutott, egy nagyon kedves emlék, amikor középsős ovis koromban nem lehettem ott a farsangon, mert mumpszos voltam, házi készítésű cicajelmezben feküdtem az ágyamban, míg az anyukám nyusziálarcban vasalt :lol: :lol: .

Húúúú, eper, nyammmmmm!!!! Remélem Bendegúzkéz hamar rendbejön.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ayse, Andris lehetne királyfi, már el is képzeltem, olyan aranyooooos :D :D !

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Ez tényleg aranyos lehetett :D!

De jó, hogy Jack jobban van!

ayse
 
 


Nagycsoportosként én is Csipkerózsika voltam, a nagyim varrta a ruhámat függönyből, és rózsaszínű jersey (így kell leírni??) anyagból. A nagynéném, aki virágboltban dolgozott, hozott rózsaszínű művirágokat, amit a nagyi rávarrt a ruhára, húúú de borzasztóan nézett ki, persze akkor nekem az volt a legszebb ruha a világon :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ettől Lili is boldog lenne!
A királyfi az tényleg jó, végül is az jár Csipkerózsikának!
Lili amúgy is úgy képzeli, hogy majd férj-feleség lesznek :).

ayse
 
 


:lol: :lol: Én a nagypapámhoz akartam feleségül menni gyerekkoromban :lol: .

Megyek még összepakolok a konyhában, azután meg irány a jó hideg ágyikó :( - apa még nem ért haza :( .

Jó éjt!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jó éjt!
Nálunk Apa még fogat mos, aztám mi is megyünk.

ayse
 
 


Na, persze most meg itt nyüzsögtök. Mikor én már megyek aludni. :lol: :twisted:

Manka!
Az jóóó, ha Jack már rossz volt este! :lol: Remélem meggyógyul az aftája is hamar!
Ez tényleg aranyos lehetett, ahogy otthon beöltöztetek.
Én meg húsvétkor voltam mumpszos, és baromira élveztem, hogy karanténban vagyok, és nem jöhetnek be a locsolók. Annyira utáááltaaam a locsolkodást.

Nekem az egyik kedvenc jelmezem Nofretete (remélem jól írom) volt, anyu csinálta, kartonból aranydíszítéssel volt szép fejdíszem is, és kihúzta a szemem. Meg volt egy cicajelmezem is, amit nagyon szerettem, fehér kis cicasapi fülekkel, meg álarc, meg mancsok, és kisszoknya egy hosszú farkincával. Ez is házikészítésű volt. :)


Andrisnak a királyfijelmez tényleg jó! "A nagyétvágyú kiskirályfi" :D :lol:
Vagy lehetne "falánk medvebocs" is, de akkor nem veheti el Lilit feleségül, hogy nézne már ki, egy Csipkerózsika minimum egy királyfihoz megy feleségül. Vagy olajsejkhez ha van esze..

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hiába, lassú vagyok.. :lol: :lol:
Jó éjt!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok :)

Jó téma a farsang, Manka, nagyon jofej anyukad lehet :)

En oviban egyszer gomba voltam, azt is imadtam, de altalanosban meg harmadik lettem mint szaloncukor :D

Jobbulas Jacknek! Sajnos David is kapott egy kis virost, szinten a fogzas melle, remelem rendbe jovunk a szombati repulesre mindketten (mert en meg elkaptam tole)
:?

Hajcsavaros Fanni nagyon aranyos!!

Ayse, jo dumaja van Andrisnak :P Davis is hasonlo elveket vall :)

Kép

Kép
ppanna
 
 


Annyira jofejseg tolem, hogy a sajat gyerekem nevet szinte minden hozzaszolasban elutom.. tehat: DÁVID. :lol:

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyos Lili, hogy azt képzeli Andris lesz a férje. Manka pedig, hogy a nagypapájához akart férjhezmenni. Nekem több unokatestvérem is azt gondolta, hogy a nagypapám a király. Ja, és Manka anyukája nagyon jó fej!

Nálunk minden évben szokott családi farsangunk lenni. Az egész nagy családunk (40- 50 fő), mindenki beöltözik, a legkisebbektől elkezdve a nagyszüleimig. Ma reggel telefonált a nagynéném (ők szokták rendezni), hogy idén elmarad. Minden évben meg van szabva, hogy melyik családnak milyen jelmezebe kell öltöznie. Idén a zöldség- gyümölcs lett volna a téma, nekünk trópusi gyümölcsöknek kellett volna öltöznünk. Ezért nem bánom csak, hogy elmarad, különben igen. Tavaly viszont jó volt. Akkor valamelyik történelmi kornak kellett beöltözni, mi az ókori Rómát kaptuk. Majd teszek fel róla képet.
Barátokkal is tartottunk pár évvel ezelöttig mindig farsangot. Egyik évben én is voltam Nofretete. Nekem is ez volt a kedvenc jelmezem. És tevém is volt a 2 húgom személyében.

Fanni a hajcsavaróval nagyon aranyos.
Bendegúz is. Látszik mennyire élvezte a szánkózást.

Panna!
Itthon tudsz majd internetezni? Mert, ha tudnál akkor megbeszélhetnénk egy napot, és az egészséges babákkal és mamáikkal tudnánk talizni.

Ja még valami!
Ayse! Amíg próbáltam kitalálni, hogy hogyan is öltözzünk be trópusi gyümölcsnek a jelmez.lap.hu -t nézegettem. Talán Andrisnak is találsz rajta valamit, de Lilinek vannak rajta balett ruhák.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Szegény Bendegúz, gyógyuljon meg hamar a keze! Tényleg jó fej volt a dokibácsi! :)

Ayse, tetszett az Andris evési-tízparancsolat, nálunk is hasonlóképpen működik! :wink:
Azért Lili milyen jó fej, hogy megelégszik az otthoni farsanggal!

Ahogy látom, Fanni már beöltözött házmesternek, :D :D, Zita tegnap Piroska volt, mikulássapkában, mindjárt mutatom is.

Nálunk telnek a napok, Ákos szopizik szépen, esténként fájdogál a hasa, meg minden kaki előtt sír egy picit. Már nem emlékszem, Zita mikor tanulta meg kinyomni, Ti sem emlékeztek?
A kukival még hadilábon állok, mindig elfelejtem, hogy amint napvilágra kerül, csőtörés van, és összepisil mindent ill. mindenkit. :oops: :? :shock:

Jók a farsangos sztorik, én egyszer oviban cowboy voltam, sztem anyum ilyen jelmezt tudott éppen szerezni, aztán meg suliban már nem öltöztetett be minket. :(

Családi fotó még nem készült, és ahogy ma néztem magam a tükörben, nem is mostanában csinálunk. Nem tudom hogyan, de nagyobb a tokám, mint amikor terhes voltam. :( :( :D :D

Zita ilyen jó tesó, ad enni Ákosnak, és a telefont is odatartja neki:

Kép Kép

Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

4től vizsgázok! :cry:
/kémia-biológia rendszertan....meg földrajz/
szorítsatok!!!!!!!!!!!

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

16 h-tól vizsgázok! :cry:
/kémia-biológia rendszertan....meg földrajz/
szorítsatok!!!!!!!!!!!

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


hehe.......látszik fárdt vagyok.......

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Kriszta, megy a drukk.........

Farsang: én egyszer pingvin voltam, asszem harmadikban és megnyertem az első díjat egy kis csokitortát :lol:
Később meg bohóc, korcsolyabajnoknő.Ezekre emlékszem.

Zita nagyon ari a tesókával.Tünde, hogy bírod?

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Nah az első körön túl vagyok! Biolódgia 5-ös,Kémia 4-es,
a Földrajz meg 3-as... :?
Még holnap lesz matek,töri,irodalom........
Jah,és arra értem haz,hogy Beninek 39 fokos láza van.... :cry: :cry:
Éjjel megint nem alszok tuti..........

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Oreka :)
De kedves vagy! Nagyon orulnenk a talinak, es bar nem allandoan, de azert leszek internet kozelben, ugyhogy majd benezek..
Nagyon remelem hogy az egeszseges gyerekek taborat fogjuk boviteni!

Cristi!
Gratulalok a vizsgahoz! Szegeny Beni :( Remeljuk csak a foga es semmi komoly..

Tunde :)
Tenyleg, hogy birod? Zita nagyon edes ahogy gondoskodik a kisocsirol :)
Davidnak szinte a maszasig volt olyan, hogy sirt kaki elott, mert addig meg nem mozgott annyit.. Remlejuk Nalatok ez gyorsabban elmulni sokkal..

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Nagyon édes Zita mint Mikulás-Piroska. Meg persze a kis csomag is, de belőle olyan kevéske látszik ki. :)

Kriszti!
Gratula a vizsgákhoz és drukkok mennek mára is.

Ppanna!
Tényleg jó lenne ha össze tudnánk hozni egy talit akkor. Remélem a gyerekek nagyrésze egészséges lesz!

Mi a hetet a dokibácsik-nénik jegyében töltjük. Tegnapelőtt kötözték ugye Bendegúz kezét. Tegnap délután mentünk az orthopédiára kontroll önálló járáskor címszóval. Hát Bendegúz mint a megveszekedett rohangált a rendelőben fel-alá, rá is írták a papírra, hogy rendkívül mozgékony, gyorsan aprókat lép, mert tényleg szó szerint rohangált. Viszont meg kell még egyszer mutatni magunkat majd 3 hónap múlva, mert azt mondta a dokinéni, hogy a térdeit nagyon feszíti járáskor, és megnézné még egyszer ez hogy alakul. A lábfejeit jól tartja szerencsére.
Ma reggel mentünk az égési osztályra a Bethesdába átkötözésre, és sajnos holnap reggel is kell mennünk. De teljesen szépek a kis sebek az ujjain, csak gondolom a hétvége előtt látni akarja még egyszer a dokibácsi. Amúgy úgy látom az orvos fóbia oldódni látszik, mert most is teljesen felpörögve rohangált Bendegúz egészen addig, amíg le nem fogtam, hogy le tudják vágni a kezéről a kötést. Onnantól persze ordított, de amint elengedtem szaladt tovább, és megszerzett egy kulcsot, alig bírtam tőle visszaszerezni. Most egy sokkal tutibb bucikötést sikerült rárakniuk, ezt aztán nem szedi le.
Jó kis szélben jöttünk haza, szerencsére odafele apa vitt minket.
Itt csak úgy rázza a redőnyöket a szél, annyira utálom az ilyen időt.

Nagyon várom a tavaszt.

Ayse!
Végül született döntés, minek öltözettitek Andrist? Mikor mentek Sopronba?

Jaj, ezt mg elmesélem, képzeljétek tegnap este Bendegúz odajött hozzám, magától, és csak azért hogy adjon egy puszit. Olyan aranyos volt, először azt hittem mandarinért jön, mert azt puceváltam neki éppen. De csak megállt előttem, és nyújtogatta a nyakát és cuppogott, aztán mikor lehajoltam az arcomra adott egy puszit. És ma reggel is kaptam amikor ébredt és bementem hozzá. Ez nekem azért nagy szám, mert ő eddig nem volt puszilkodós és ha kérjük nem mindig ad. De ez így spontán annyira de annyira édes volt. Ezekért érdemes élni, komolyan, majdnem elsírtam magam. :oops: :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Még várom kémeim jelentését, hogy hol mi milyen áron kapható!
AZután döntünk. Jövő hétvégén megyünk Sopronba, ez úgyis azután lesz.

Réka!
Köszi a tippet!!!
Eddig egy családról hallottam, akik így ünneplik a farsangot. Őket Kovácsnak hívják.

Tünde!
Nagyon aranyos ez a Mikulásos-csomagos csapat! :D Olyan vicces, hogy Ákost még oda lehet tenni csak úgy a kanapéra! :D

Lili sok szempontból könnyen kezelhető. És annyira szeret minket, hogy ez így neki még jobb élmény is lesz! Csak aztán nehogy hagyomány legyen. :lol:
Én egyelőre farsangi fánkkal ünnepelek, az első adag már pirul is!
(hiába mentálisan még nem vagyok éett egy fogyókúrára :oops: )

ayse
 
 


Tünde!
Olyan aranyos Zita, ahogy Ákost simogatja!
Engem is érdekel hogy bírod.

Ayse!
Nálunk nincs senki Kovács a családban. Úgyhogy mostmár 2 családról hallottál, akik így farsangoznak.

Márti!
Nagyon édes Bendegúz, hogy puszilgat. Tegnap én is kaptam jó sokat! :P Majdnem elestem a szobában, Ágoston meg jól kinevetett. Aztán hogy halljam még ezt a nagy kacajt megbotlottam párszor a kedvéért. A végén már azt játszottuk, hogy elestem, ő odarohant, a karomba vetette magát, és adott egy jó cuppanós puszit. Olyan édes volt!
Jó, hogy gyógyul Bendegúz keze. A Tiéd hogy van?

Kriszti!
Gratulálok a vizsgákhoz! Ma is drukkolok.
Beni hogy van?

Megpróbálok képeket feltenni, először csak a tavalyi farsangról. Ja, és nem is rómaiak voltnk, hanem görögök. Megtévesztett, hogy Ayseék rómaiak lesznek. Kép

Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


De jó, sikerült!
Sajnos nincs olyan, amin én is szemből vagyok. Én elfelejtettem fényképezőgépet vinni. Ezeket a tesóm csinálta.
Akkor mindjárt teszek még fel Ágostonról friss képeket.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


:D
Kép

Bepisiltem (mutatja mindig a pisit is és a kakit is)
Kép

Elmélyülten vonatozom
Kép

Elmélyülten dolgozom
Kép

Kép

Ágoston és az első hó
Kép

Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Nézegettem a képeimet, és még egyet felrakok közülük, mert írtam, hogy csináltunk Ágostonnak tévés dobozból házikót, amit nagyon imád.
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Hű mennyit változott Ágoston! Nagyon szép kisfiú!
A házikó szuper, csakúgy a görög jelmezek!
Mi hasomlóképpen leszünk rómaiak, csak valami babérkoszorút akarok a fejünkre szerkeszteni.

Cristi!
Gratulálok!
Mire készülsz? Jó sokfélét tanulsz!
Szegény Bence, ez elég rossz széria most Nektek! :(


Andris meglátott egy pókot. Túl gyorsan elszaladt, pedig meg akarta fogni, ezért most így szólongatja:
- Héj, Te!!!! (minket is szokott így) :lol: :lol:

ayse
 
 


Sziasztok!

Éjszaka nem sokat aludtam,Beni 1órától fenn volt,kb 4kor aludt el........de szerencsére a láza gyorsan lement....remélem én is hogy csak a foga,mert egyszerre 4 ujját rágja.....most nincs láza.
Olyan vagyok mint egy Zombi....most indulok az agytesztre......majd este jövök valamikor.
Köszi a drukkokat,rám fér! :wink:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Réka, húha, mennyit változott Ágoston! Már egészen nagyfiús!
Tetszik ez a nagycsalási farsangozás, biztos jó mulatság mindig!

Márti, tényleg, a Te kezed hogy van?
Ez a pusziszkodás jó dolog, én kb 2x kaptam spontán (sztem Apa többször).

Hogy hogy bírom? Hát eddig igazán nem panaszkodhatom, nem nagyon voltam egyedül a két gyerekkel, Apa egészen összeszedte magát, sokat segít (bár ma kiborulva jött haza a boltból :? ), a kaját hozatom, Zita nem féltékeny.
Ettől függetlenül baromi fáradt vagyok, ma kicsit megijedtem magamtól, hogy milyen sápadt vagyok, úgyhogy jövő héten lehet elmegyek a munkahelyemre egy vérvételre.
Ákosom úgy néz ki, hasfájós, esténként elég sokat szenved(ünk), éppen most is Apa vigasztalja. :( Most én voltam a hülye, tegnap jó fokhagymás ebédet ettem. :(
Ha éjszaka szopizik, utána beájul, szóval jó baba, lehet mellette aludni.

Az esti tejtermelés mikorra áll be?

Ayse, pók :D :D :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Mit jelent az, hogy az esti tejtermelés mikorra áll be?

Fincs kezdettől fogva kétszer cicizett éjszaka 24-01 és hajnali 03-04 között.Aztán 3 hónapos korától aludta át az éjszakákat.

Ő egyébként igény szerint lett szoptatva, mostani napi 1-szerit is ő állította be magának.

Ágostonnak édes a kis pofazacskója a vonatos képen.
A házikója is szuper.Tényleg sokat változott.
A családi farsang milyen szép szokás nálatok!!!!

Ayse, asszem az ősziben olvastam, hogy a gyerekülés huzata tönkrement.Ha nincs kedved megfoltozni, lehet, hogy egy varrónő is megcsinálja.Mi is így jártunk, mivel kaptuk az ülést és a huzata finoman szólva is gáz volt.
Vettünk anyagot és 3000 Ft-ért varrta meg a huzatot( kettőt) szivacsbéléssel együtt.
Mondjuk a mi ülésünk egy no name, a legegyszerűbb változat.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
A nálam tapasztaltabb szopisok mondták, és én is tapasztalom, hogy estére kevesebb a tej. De azt mondják, pár hét/hónap (???) alatt ez beáll.
Fanni csak szopizott, és úgy aludta át az éjszakát 3 hósan??? Hogyan csináltátok? Áruld el a titkot, léégyszi! :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Már itthon vagyok,minden vizsgán túl........köszi mégegyszer mindenkinek a drukkokat!
Elégedett vagyok magammal....
Irodalom 4es(Jókai bácsi ) :lol:
Töri 4es(Árpád házi királybácsik,Anjouk) :lol:
a matek írásbelit még javítják,azt majd jövőhét szerdán mondják meg,de senkié nem lett roszabb 3-asnál,mert akkor szóbelizni kellett volna.............
Most kipihenem 2hét agybajának a fáradalmait....
alszok ,alszok,alszok....Bence egyenlőre ma még nem volt lázas.remélem nem is lesz!

Jó éjt mindenkinek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Cristi!
Gratula, jó pihit!

Timi!
Köszi az ötletet!
Első nekifutásra megróbálom megoldani a helyzetet (csak halkan súgom meg, hogy gimi után az iparművészetire jelentkeztem, mert textiltervező akartam lenni, sőt akkoriban a ruháimat is én varrtam). De ha nem lesz türelmem, időm, stb., akkor elkérném a néni telcsiszámát. A mi huzatunk überübergááááááááz. :oops: :oops: :oops:

Tünde!
Szopi, pihi, hami (neked!), szopipihihamiszopipihihami.
Ezenkívül türelemtürelem.
Más nincs.

ayse
 
 


Andris étkezési kurzusa haladóknak:
1. Ha már megtanultuk a levest a tányérból szürcsölni, saját és közönségünk szórakoztatására fújjuk a levegőt visszafelé is. A publikum hangos ovációval fogja díjazni ügyességünket.
2. Ne legyünk egyoldalúak, csillogtassuk meg képzőművészeti képességeinket! Ehhez nem kell mást tenni, mint hogy a levesben, főzelékben található darabokat kis ujjacskáink segítségével kihalásszuk és az etetőtálcán tetszetősen elrendezzük. Ha kigyönyörködtük benne magunkat, dobjuk vissza a tányérba. A felcsapó lé külön esztétikai élményt nyújt. És különben is rend a lelke mindennek! Levesünk, főzelékünk darabjai, csakúgy, mint a kaleidoszkóp kristályai a végtelenségig kombinálhatóak, próbálkozzunk újra és újra!

ayse
 
 


Ayse :D
:twisted: :twisted:
Bocs, de ezt a reszt en mar cenzuraztam, David nem olvashatja el :D :D

Timi, az enegem is nagyon erdekelne, hogy mi a titka a szopi mellet harom honaposan ejszaka-atalvasnak!! igy konnyuuu!!!

Tunde :)
Tokre ugyes vagy, de ezek szerint a gyermekeid is kooperalnak, nem beszelve az apukajukrol :)
Nekem ez az esti nagyon hamar beallt, pont mint az ejjeli ebredeseink :D :D

Cristi! Gratulalunk!!

Oreka,
nagyon helyes Agoston, es tokre okos, hoyg mondja ha bepisilt, bekakilt, szerintem ez ritka ennyi idosen!
Szuper a kis hazikoja is :)

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Ez a haladó kurzus jóóó! De azért nem mutatom meg Bendegúznak, egyenlőre... :lol: :roll:

Réka!
Ágoston tényleg milyen nagyfiú lett. Nagyon tud koncentrálni, az látszik. A házikó meg szuper, én is szívesen csinálnék egy ilyent Bendegúznak, biztos élvezne egy ilyen kis bunkit. Majd kiagyalok valamit, bár már most is úgy néz ki a lakásunk mint egy játszóház. De ettől azért nem akarom megfosztani. Előbb-utóbb úgyis szobát cserélünk vele, és akkor beköltözik a hálóba, ahol lesz helye bőven. Legalábbis bővebben mint a kis lukszobájában. :)

Manka!
Hogy van Jack aftája? Kezelted végül is valamivel?

Mi megjártuk az égési osztályt ma is, szerencsére nem kell többször menni, gyógyultnak lett nyilvánítva Bendegúz pracli. Már szabadon lehet hagyni, csak kenegetni kell, és fürödhet is vele!! Hurrá!! :D
Viszont elrettentésnek jó volt ez a pár látogatás ott, iszonyatosan kell vigyázni minden forró dologgal, levessel, stb. Inkább üvöltsön a járókában tíz percig mint egy életre megnyomorodjon. Nem akarok senkinek a lelkébe mászni, de borzasztó volt látni azokat a kisgyerekeket,akiknek az egész arcuk be volt kötözve. Nekem megviselte a lelkemet nagyon. :cry: :cry: :cry:
De utána hazafele egy jót sétáltunk Bendegúzzal, olyan szép tavaszi idő van, még a madarak is máshogy füttyögenk állítom. Ettől jobb kedvem is lett, és turbónagytakarítást csináltam, csak most megpihenek közben.
Délután megint kimegyünk, annyira gyönyörű az idő!
Na, lejárt a motyógép is, megyek nem lopom itt a napot.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ppanna!
Hi-hi! Ezek szerint nem csak nekem működik így az agyam. Óvjuk ártatlan gyermekeinket az ilyen káros behatásoktól. :lol: :lol: :lol:

Tünde!
Én hiába pihihamipihihami, meg ittam rengeteget, nekem is estére kevesebb volt mindig a tejem. Mondjuk én inkább próbáltam tartani a szopival a 3-4 órákat, nem volt kifejezetten igény szerint. De Bendegúz is elég hamar elhagyta az éjjeli szopit, és lehet azért is lett kevesebb. Ezért kapott az estihez tápszert kb 3-4 hónapos korától ha jól emlékszem.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ayse, igyekszem mindhárom utasítást betartani.
Tegnap kár volt annyira örülnöm, most éjjel elég okat fent voltunk, hulla vagyok. Reggel ittam egy cappuccinot, így most aludni sem sikerült. :?
Ezt a haladó kurzust én se mutatom meg a gyermekeimnek.

Remélem nem baj, hogy Zita topicjában Ákost menedzselem.
Olyan pici, hogy elveszik a 62-es overallban. :)
Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Márti, most látom, hogy Te is írtál.
Ákos is igény szerint szopizik egyelőre, szerencsére tartja a 2,5-3, néha 4 órát. A 4 óránál már felkeltem, hogy szivattyúzzon ki. :wink:
Örülök, hogy Bendegúz pracli meggyógyult!
Te azért ilyenkor megmondod, hogy kollega vagy, csak úgy, a miheztartás végett?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tünde!

Néhány vigasztaló szó... :twisted: :twisted: :twisted:

A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?