Új privát üzeneted érkezett!

brendon: ment a számom...
Vendég
 


Espero++++++++++++++++++++drukk


Ginuska: ne aggódj, előbb-utóbb meglesz az a baba, én legalábbis így állok hozzá, bár még csak 2 éve próbálkozunk....

Beebeey:
sok sikert az új munkához!egyszer eljön az idő ,amikor én is váltok, mert nekem is stresszmentes hely kellene, de szakvizsgáig vagy babaszülésig már kibírom, tovább tuti nem....

Kavicska:
te aztán jól bírod,hogy fent vagy sokáig aztán meg ilyen jókedvű vagy reggel... :D én készen vagyok minden reggel, a metrón mindig majd bealszok, még jó, hogy egy kolleganő is ott van, mert rendszeresen elfelejtenék leszállni.... :cry: bár nem bánnám, néha olyan jókat alszom a metron, vonaton!!!!!

mniki:
pü ment!!!!

Puszi nektek
Lafi
27.cn.
Vendég
 


Sziasztok lányok,

Kavicskám, Szisza, Okr és mindenki: köszi a biztatgatást, ma már jobb kedvem van !! csak borzasztó nehezen mennek a napok ebben a gipsz börtönben. Éjjel azt álmodom, hogy próbálok ráállni a lábamra....

Bee: igen, arra gyúrok, hogy a szexistennő hamarosan, a fitness lady pedig mihamarabb előbújjon a gipsz alól.... :lol:

Nme tudom, ki kérdezte, de nekem nem volt elég a csak metformin, Tűű levett a szerről és kaptam helyette a kétkomponensű Avandamet nevű gyógyszert, ami metformin és még valami keveréke. Nekem ezt hiszem, nagyon bevált !!

Szisza: eszméletlenül ügyes vagy, komolyan mondom, gratulálok a fogyáshoz !!! Milyen metodust követsz ??

Csakegy: örülök, hogy bevált a dietetikus, kérlek szépen, hogy küldd el nekem is az elérhetőségét !! Már régóta próbálom felvenni a kapcsolatot egy dietetikussal aki segítene átnézni az étkezésemet, miért nem fogyok.... megkeresném én is a hölgyet.

ESPERO, NAGYON DRUKKOLOK ÉN IS !!!!

Dimetke: email ???
zsizsik
 
 

 
 

Zsizsik:

Én kérdeztem az Avandametet...

És neked miért nem hatott a meforal? Ez miben nyilványult meg?
Köszi....
szisza30
 
 


Ja, a metódus?

Keveset sokszor, és heti háromszor sok mozgás....
szisza30
 
 


Sziasztok Csajok!

ESPERO, mennek a drukkok, nagyon szurkolok++++++

Csakegy, nem semmi amit veled műveltek az elmúlt időben. Örülök, hogy találtál jó dietetikust. A 32 hét után tényleg jobbak szoktak lenni az eredmények, remélem végig kihúzod diétával és nem kell az inzulin. Egy barátnőmnek 36. hét után már szinte diétáznia sem kellett, pedig előtte hasonló értékei voltak, mint neked.

Zsizsik! Jobbulást, fránya dolog ez a gipsz, nekem már háromszor volt fekvő gipszem, egyszer 3 hónapig :? , szóval tudom mit érzel. Kitartást és sok energiát küldök.

Kavicska! Olyan jó, hogy vagy, ha van egy kis időm visszaolvasni a topicot, mindig jó kedvem lesz tőled :) .

Rejo, jobban vagytok? Péntek körül tudnánk menni hozzátok, ha már nincsen vírusveszély :D .

Rólam pár szót. Az endokrinológus kemény diétára fogott, mert az éhgyomrim egyszer 5,7 lett 25. héten, amúgy 4,9 szokott lenni. Aztán ismértelt terheléses cukrot csináltattak 28. héten. Brrrr, már annyira utálom ezt a cukros lötyit inni és utána koplalni 2 órát. Teljesen kész voltam. Minden esetre vaklárma volt a dolog, mert a terheléses 5,2 lett. Szóval 5 hét diéta után ismét kajálok :D . Persze azért visszafogottabban. Igazából az 5 hét alatt nem híztam semmit, úgyhogy most összesen 6,5 kg-nál tartok a 31. héten. Azt hiszem ez annyira nem rossz eredmény.
Vilmos babám ugarándozik odabent, nagyon mozgékony, viszont éjjel hagy aludni :) , nagyon rendes kisfiú.
(pajzsmirigy dolgaim rendben vannak szülésik 175 ug L-Tyroxin, aztán meglátjuk. Egész jól beállt most ennél az értéknél)

Puszi mindenkinek, szép napot :D
nóra1
 
 


szerintetek ki kell várnom a 2 hetet, hogy emeljem a meforal adagját?Tűű azt mondta, hogy 2 hétig napi 1 szem 500 mg-ból, majd 2 szem 2 hétig, utána 3 szem.
szerintem bírom az egy szemet, emelhetem hamarabb is?most szedem 1 hete....

köszi
Vendég
 


Nóra: én tutira kihúzom inzulin nélkül :) Eldöntöttem :) ha szabad tippelnem, szerintem az inzulinosok 2/3-a is kihúzná inzulin nélkül egy jobban átgondolt diétával... (nálam szerintem elég necces a helyzet pl. kizárólag az alacsony GI-s cuccoktól nem megy fel a cukrom... de ha ezt nem veszik figyelembe a diéta kialakításánál akkor automatice inzulin... pedig egyébként nagyon jól kezelhető a helyzet... és még csak éhezni sem éhezek...)... csak hát macerás betanítani + kevesen vállalják, hogy még a GI-t is nézzék a szénhidrátok mellett...

Egyébként nem igazán értem az endokrinológusod... diéta után tudtommal nem csinálnak még egy terhelésest (olyankor szerintem csak próbareggeli van)... de a lényeg az, hogy minden tökéletes :)))))))

Esperóról van már valami hír?
Vendég
 


Kutyafutta!!

Espero!!!!! Már biztosan megölelhetted a kislányod!!! Sokat gondolok rátok!

Rejo elfeledtem válaszolni. A szőnyeget a törökbálinti Cora-ban levő perzsa szőnyegárusnál vettük, egy havi akkori nettó fizetésemért. Vedd úgy, hogy tanárfizetés. :roll:
A rajta levő gyereket a X.kerben vettük, a Maglódi úton, 110 ezerért. (80 doki, 30 szülész)

Megjött a kortizolom, kicsit magas... :? 571 nmol/l

Csajok, most engem tessetek pátyolgatni!!!! Norka tanácstalan!! És nincs ciklusa!! :lol:

Ma ellőttem megint egy LH tesztet, ha atom pozitívnak kell lennie, akkor ez mostmár az, mert a tesztcsík hamarabb kijött és sötétebb jóval, mint a kontroll. Ha ezek után nincs pé-m, én komolyan nem tudom, mit csinálok!! :x
Vendég
 


Szisza,

nekem az volt, hogy négy hónap merckformin max. adag (3x850 mg/nap) szedése alatt egyre rosszabb lett minden, a mensim 32-35 napról 44-48 napra csúszott, fogyás semmi, édesség utáni vágy már elviselhetetlen volt, patik egyre több, gyomorégés, és az ismételt terheléses inzulin a korábbi 35-ről 102-re változott. Ettől Tűű dobott egy hátast, és azonnal leállította a merckformint, és adta az Avandametet. Az első avandametes hónap végén 30 napra jött meg, édesség vágy szinte semmi, patik elmúltak, sokkal jobb a közérzetem is, csak még mindig nem tudok fogyni. Valami mintha elindult volna, de lehet, ez a mostani gipszes életmód - annak ellenére, hogy borzasztóan keveset eszem, és gyümölcsnapokat is tartok - valószínűleg nagyon kevés kalóriát emészt fel. Ezért kezdtem volna visszaállni a rendszeres testmozgásra, csak nem lett jó vége....
Nálad mi van, ami szerinted arra utal, hogy nem hat a bogyó ? Mondjuk jó jel, hogy fogytál, méghozzá sokat. Ahogy látom, aki fogy, annak sokszor magától is rendeződik minden....

Nóra1: szia, de régen írtál !!! Te jó ég, neked is volt ilyen rémes időszak az életedben...!!?? És mikor újra lábra állhattál, hogyan tudtál ismét járni ? Én ettől félke a legjobban, hogy nem fogok tudni járni rendesen....
Tök jó, hogy Vilmoska jól van, és gratula, hogy nem híztál sokat !! Ügyes vagy !! :lol:
zsizsik
 
 


Bee, annak oka van, hogy nagytakarítást végeztünk a Kérdezz-felelekben, nem mi végeztük, hanem Petrányi doktor. Igen, pontosan az ilyen stílusú részektől szabadultunk meg, és ennek is oka van. :wink:
Vendég
 


Norka, már hogyne lenne ciklusod??? Ráadásul pé-s ciklus!!! :D

Lafead, nekem is ezt az ütemezést írta Tűű, én nagyon féltem, lassan emelgettem, de inkább hetente féllel, mint 2hetente egésszel.
Lehet, gyorsabban is ment volna, mert mai napig egész jól tűröm.
Ha bírod, szerintem nyugodtan gyorsíthatsz, ha túlgyors, akkor még mindig visszavehetsz.

Csakegy, nagyon köszi a telefonszámot! Azt még megkérdezném, hogy elég neki a laboreredményeket vinni? Mert én (még) nem vezetem, hogy mit, mikor, mennyit eszem.
mamint
 
 


Norka: fel a fejjel :) (nem lehet, hogy minél jobban stresszelsz a ciklusod miatt, annál rosszabb? Nálam ez legalábbis így működik... bááár... ha belegondolsz én is úgy lettem terhes, hogy maratoni ciklusaim voltak :) (+ szoptatás alatt eleve máshogy működnek a hormonok... nekem azt mondták, hogy olyankor még az IR is jobb...)

Szurkolok de nagyon!!!!!

(röhögni fogsz... mi mostanában a mókusainkat lessük állandóan... a fiúnak gyönyörűen leszálltak a heréi és éjjel-nappal a lányt molesztálja... egyszer még meg is erőszakolta... amit csak olyankor szokott amikor a lánymókus fütyül (ld. PÉ)... a lánymókus viszont nem fütyül... de a fiú mégis úgy érzékeli a dolgot... úgyhogy tutira lehet most valami a levegőben ami mindenkinek összezavarja a biológiai óráját...)
Vendég
 


Esperoról mi hír??? ESPERO, sokat gondoltam rád és a babára délelött!!! Remélem minden rendben van, és nem kell sokat az intenzíven dekkolni!

Zsizsik, kitartást! Egyébként ez nagyon érdekes, nekem több az inzulinom, mint a tiéd, és a meforal úgy tűnik használ. Legalábbis a patik terén tuti. :shock:
mamint
 
 


Csakegy, a mókusok a "ti" mókusaitok, vagy csak szabadban élő, de a kertetekbe betévedő mókusok? :)
Ha lesznek kismókusok, feltétlenül küldj egy fotót! :)
mamint
 
 


Csakegy, kemény csaj vagy :D , biztosan menni fog inzulin nélkül :) . Én sem értettem az újabb terhelést. Az mondta az endokrinológus, hogy a próbareggeli nem elég megbízható..., mindegy kibírtam ez a lényeg. Kitartást :roll:

Zsizsik, igen elég ritkán jutok net elé. Még dolgozom, építkezünk és valahogy hihetetlen sokat kell dokikhoz járnom :shock: , rengeteg vérvétel meg ilyenek... a pajzsmirigy dolgomat havonta nézegetik. Pont Rejoval beszéltük, hogy majd valószínű az utolsó hónapban ha már otthon leszek és lesz net, akkor jobban rá fogok érni és it fogok zizegni veletek.
Hát nem egyszerű a gipsz börtön az biztos. Nekem valahogy a csúszós dolgok nem mennek, kétszer korizás közben és egyszer síelésnél törtem el a lábam..., azt hiszem nem tudok jól esni. Persze ez nem vette el végleg a kedvem, csak bátortalanabb lettem tőle. Hát 3 hónap után nagyon durván nézett ki a lábam, lefogyott és mivel csak fekvő gipszem volt, olyan volt az első lábraállás, mintha lezuhant volna a csontom. Majdnem 4 hónapig még sána voltam. Rengeteget jártam úszni (amúgy is versenyszerűen búvárúsztam előtte), és azt hiszem ez segített a legtöbbet. Szalag problémánál sokat kell nyújtani és gyógytorna is van kötelezően. Szóval ne aggódj, minden rendben lesz, és teljesen fel fogsz épülni, csak ki kell várni. Viszont jó hír, hogy pont tavaszra már sokkal jobban leszel tele energiával :) . Veled vagyok lélekben :)
nóra1
 
 


mamint: szerintem bőven elég... de azért jobb, ha magadnak összeszeded, miket eszel általában... mert úgy jobban el tudod mondani + ő is jobban látja, hogy min kell változtatni... (mondjuk nálam segített a napló de ott is csak azt nézte, hogy melyik napszakban mit eszek, abból mennyit, mivel kombinálva és, hogy ha mértem akkor adott kaja mennyire vitte fel a cukrom...)

(egyébként meg a kérdéseket is érdemes összeszedni, mert könnyen elfelejti az ember :) Bár ha még marad akkor utána simán felhívod és akár telefonban is pontosít:) )

Még nem is írtam...

Most dobtam a Sotét :) Marha jó érzés...

Nemrég hívtam a diabetológust, lekértem az eredményt (égy: 5,6; r.u 60p: 6,0 a laborban, vizeletben nincs cukor... laborban eddig soha nem is volt... ketont meg nem néznek csak frissből... de akkor mi értelme volt ennek?)

Mondtam, hogy átgondoltam a dolgot és úgy érzem, nem sok értelme lenne, ha odajárnék... erre mondta, hogy nekem nem is kell odajárnom, csak menjek el a papírjaimért és írjam alá, hogy nem járok oda többet.

Letudva :)

Tök jó... asszem hívom a nődokim és kérek egy beutalót mondjuk Kistarcsára... aztán ha az se jön be akkor a Bajcsy... (ha minden igaz, Kistarcsán nem nézegetik a diétás naplóm csak a cukorméréseimet.. úgyhogy akkor nagy baj már nem lehet... talán)
Vendég
 


mamint: a mi mókusaink... 2 kínai csíkos mókus (az a pici fajta amit a kereskedésekben is kapni)... csak nem akarnak szaporodni (egyszer már voltak babyk... azóta meg semmi... a móki ugyanis nem akar fütyülni (nincs PÉ-je :twisted: ))...
Vendég
 


csakegy:
jókat mosolygok a mókusaitok szerelmi életén! :D
nagyon tetszik. kár, hogy mi nem fütyülünk, ha van pé, mert akkor legalább tudnánk, mi van és nem kéne hőmérőzni....
na és hogy örülnének a munkahelyen, metron, stb. ha neki állnának a nők fütyülni...pasik gerjednének rá, asszem... :lol: :lol:
Vendég
 


Csajok!
Ezt kaptam neten:
Érdemes elolvasni


Honnan tudod h 2007-ban élsz?
>
> 1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.
> 2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
> 3. 15 különbözö telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
> 4. E-mailt küldesz a melletted ülö embernek.
> 5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerösökkel,
> mert nincs meg az e-mail címük.
> 6. Otthon is az " irodahanggal" válaszolsz a telefonba.
> 7. Otthonról is a 0-at ütöd elöször, hogy juss ki a "kinti" vonalra.
> 8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különbözö
> cégnél dolgoztál.
> 10. A fönököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
> 11. Felhívod a családot, hogy megtudd otthon vannak-e, miközben
> hajtasz be a garázsba.
> 12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.
> 13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed
> első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris
> visszamész utána.
> 14. Reggel az az elsö, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt
> kimész kávéért a konyhába.
> 15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.
> 16. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod 17. Még rosszabb:
> pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni.
> 18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
> 19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
> 20. ...és most röhögsz magadon.
Vendég
 


:))) hát... náluk elég izgi ez a fütyülős dolog... a lány mókus kb. évente 1-2 alkalommal fütyül mint az állat... és az ÖSSZES fiúmókus odarohan... neki meg van rá 24 órája, hogy annyival szexeljen ahánnyal csak tud :) Móki legutóbb amikor fütyült állandóan a férjem stírölte... szó szerint kikezdett vele :) :) :) (biztos egy szép nagy hímmókusnak nézte :) )

Egyébként pont most olvastam, hogy a nők is jelzik ám a PÉ-t kifelé... megmutogattak pasiknak képeket ugyanazokról a nőkről... amik a ciklus különböző részeiben készültek... a pasik meg egyértelműen a PÉ közelében készült képeken találták a legvonzóbbnak és legszexisebbnek a nőket... úgyhogy a nők is fütyülnek ám keményen :) :) :) (a mókus nehezen tudná kisminkelni magát vagy szexisebb ruhát felvenni :) :) :) ) (meg hát ki is szimatolják a PÉ-t és sokkal agresszívebbek ha a párjuknak épp PÉ-je van...)
Vendég
 


Norka, tök bírlak, azért te is bírsz stresszelni, miközben nekünk a jobbnál jobb tanácsokat adod!
Én ehhez nem értek, mert még Lh teszt közelében sem voltam, és ki tudja mikor jutok pé-hez.

Zsizsik: az a helyzet, hogy abból gondoltam, hogy nem jó a meforal, hogy nem mennek lejjebb a cukraim cukorterhelésre.
Viszont most már semmit nem értek, mert a HgBA1c-m 6%- alatt volt, lehet, hogy csak a terhelés ilyen provokatív, és télleg tök feleslegesen csináltattam meg?
Passz! Fogalmam sincs mostmár......Ezek után már csak az inzulinomra vagyok kiváncsi.....

Csakegy! Ez illen ragadós mókusnak sincs pé-je.... :mrgreen: Ezek szerint nálunk még a szomszéd kutyája is esélytelen!hi-hi :lol: Meforalt kiutalni!

Lafead: képzeld, amikor az uradnak odafüttyentenél! Így is soxor voltak itt páran, akinek aszonta azuruk, hogy nem tenyésbika! :lol: :lol: :lol:
szisza30
 
 


szisza... röhögni fogsz... tényleg ragadós. Van egy ismerős házaspár, a feleségnek is PCO-ja van (csak ő nem hisz a metforminban) aztán náluk nem jön sajnos a baba - hát náluk a házikedvenc csinek sem szaporodnak... pedig a csincsilla nagyon szapora egy állat... évente 2-3* legalábbis illik összehozni 1-2 babyt... (nálunk szaporodtak de iszonyú ritkán... ismerős?:) )
Vendég
 


Csakegy: ez állati! Nem semmi, hogy miket csinál a természet! Nem?!

És miért nem hisz a metforminban a házaspár? Hány évesek? stb. és mit csinálnak, hogy gyerek legyen :oops:
szisza30
 
 


szisza: már semmit... biológiai óra (volt inszem, ahol össze is jött a baba csak sajnos elment... ) (mostmár egyébként lehet, hogy hinnének a metforminban - ld. nálam működött- de már késő... vagyis lehet, hogy még nem az de ahhoz akarni kellene... )

Nehéz kérdés ez... főleg most amikor nagyon sok nő csak 36-37 évesen találja meg élete nagy szerelmét/párját... olyankor olyan gyorsan pörögnek az események...
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm, h. még hiányzom vkinek! Azért ez tényleg jó érzés! :D
Kicsit kész vagyok, több napja nem alszunk. Minden összejött egyszerre. Iszonyat fáradt vagyok. :cry: De lesz ez még így se!

Espero!

Nagyon sokat gondolok rád, remélem csak pozitív élményeid lesznek!

Norka!

Az LH teszt normális esetben is 3-4 napig +! :!: Mérd csak tovább, meglátod holnapután halvány lesz! Amennyit mostanában idegeskedsz nem csoda, ha magasabb a kortizolod, de ha később is magas lesz, beszélj Tűű-vel! :lol:
Ezek szerint sikerrel jártál az ügyben! :wink: Gratutálok!

Zsizsik!

Még most rendelj interneten szép hosszú kötőtűket! Majd meglátod miért! :lol:
Gyógyulgass szorgalmasan!

Csakegy!

Anyámék kutyája 1,5 hónappal előbb kezdett el tüzelni, mint szokott. Aztán kiderült, h. egy csomó kutya ugyanígy van. Teljesen megkavarta őket az anyatermészet idei szeszélye. Valószínűleg tele van feromonokkal a levegő! Lehet, h. nálatok apamókust is ez tévesztette meg, de majd anyamókus is utoléri!
Kikapós mókuslány? :lol: Hiába a tesztoszteron, az tesztoszteron! :wink:

Lafead!

Jót röhögtem a fütyülős ötleten. :lol: Sajnos a pasik egy része enélkül is úgy viselkedik a nőkkel szemben, mintha „ B…on meg vki!” feliratú táblát hordanánk a hátunkon! :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Bosánat,hogy bemásolom,amit a hőmérősbe írtam,de nincs most időm külön írni.Este majd visszaolvasok,és írok még,miután a kisasszony elaludt.

[quote]S írta:ziasztok!

Csak gyorsan,mert még vissza kell menjek a férjem dolgait intézni.Aztán este leszek még!

Szóval voltam UH-n.Jól lehűtöttek! :cry: :evil: Először is az asszisztens Ada visítása miatt nem is hallotta,hogy nekem már jönnöm kell tüszőnézőbe,aztán meg rámförmedtek,milyíen hülyék vagyunk dokistól mindenestől,mert fél évet várni kell,ismétlődés :!: ,és vetélés veszélye miatt.Azért hétfőre még beírtak.Ja domináns tüsző nincs,de a sok apró még mindig megvan.A nyh viszont 7 mm.
Elegem van az egészből! Asszem nem megyek én sem hétfőn,sem máskor.Nekem nincs időm már fél évet várni,aztán meg másfél évet a babára.Asszem feladom.Bár most leginkább kiugornék az ablakon kínomban. :roll:
Tickerem is leveszem,látni sem akarom már hol tartok.

KépKép

KépKép
okr
 
 


okr:
nem szabad feladni a dolgokat!még csak méregből, indulatból sem szabad olyanokat írogatni, hogy kiugrasz meg stb...!!!!
nem megy minden úgy mint a karikacsapás!gondolj bele, adjátok a jótanácsot nekünk, akik babára vágyunk, mert még nincs, és közben te magad is feladnád a dolgokat?ez nem jó így. igenis szedd össze magad, és tarts ki, és mutass jó példát nekünk azzal, hogy kitartó vagy és babás leszel, ezzel is lelket öntesz belénk, hogy aztán újult erővel mi is kibírjunk minden megpróbáltatást!!!!!
amúgy meg sajnos szégyen, hogy néhány egü-ben dolgozó szakember???így viselkedik!!! :evil:

kitartás!!!!
hogy felvidulj: :D

esperoval van már valami????
Vendég
 


Okr, az a félév egy hivatalos "szöveg". egyik barátnőm a késői vetélése után ugyanezt a tanácsot kapta (egyébként egészségügyben dolgozik...), de úgy volt vele, hogy ha jönnei kell jön, és 2 hónap múlva terhes lett, azóta van két gyönyörű kisfia :)
úgyhogy menj el a vizsgálatokra, ők csak csinálják meg, és ne dörgöljenek az orrod alá semmilyen fél évet. neked meg kitartás, és nyugalom, babacsináláshoz az nagyon fontos. ne pipulj :)


megmértem a cukromat: ebéd előtt 4,7. ebéd után 1 órával 5,4. ez jó.
sajna a reggeli utáni 1 órásit nem tudtam beiktatni,mert pont volt egy melóm :( majd holnap.
dimet
 
 


Az olvasottak ellenére szép napot mindenkinek!!

ESPERORÓL ki fog tudósítani?? Ugye le lett zsírozva??

Nóra1 de jóóó,hogy írtál :D a napokban voltál eszemben!!
Jó hogy a pm-ed nem vacakol!! (az enyém is TSH:1.5 már rég)
31hét? :shock: hűű nagyon közeledtek a végéhez :)
Aztán szeretnénk ha itt "zizegnél" az utolsó heteidben!! :wink: :P

Csakegy szuper intézkedő vagy!!

Norka semmi okosat nem tudok Lh ügyileg írni :( én párszor használtam csak és azt hiszem volt amikor átvágott :? Vérvétel Uh nem megoldható?? Én már jobban bízom azokban :?
De drukkolok,hogy igazi pé-s ciklusod legyen,azt hiszem a drukkolás elég jól megy :lol: :lol:
(az nlc-n priviben kérdeztem,megkaptad??) :oops:

Okr :cry:
Lehet egy kis pihi(1 hónap) jót tesz majd,és aztán újúlt erővel tudtok a babára koncentrálni!!
Sok az amit az utóbbi időben végigcsináltál!
Puszi! küldök egy kis kincs féle vidámság pirulát¤¤¤¤¤¤ :wink: Kép

Zsizsik kitartást neked is!! A Rambóka féle vásárlási ajánlat jó :)

Rambóka remélem kipihenitek magatokat és újra a régi leszel!!

Azt hiszem vmi elkeseredés van a levegőben,más topikon is olvasom :? :( de ne hagyjuk magunkat legyőzni! :wink:
Ma én is dokiztam de nem lettem okosabb,sőt a HSG helyett tükrözésre akart rábeszélni :shock: :roll: én kitartottam a HSG mellett,de időpont még nincs..

Többieknek is Kép
Vendég
 


Kincsecske: szerintem azért van elkeseredés hullám, mert ugyanakkor baba-bumm is van. Rengeteg tesztelő mutatott pozitívat az elmúlt napokban, és akinek most nem sikerült, az természetes módon kicsit elszomorodott.
De úgy van, ahogy mondod: nem hagyjuk magunkat legyőzni !!! :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Sziasztok!!

Hát egy napig nem jövök, és már alíg bírlak bennetek visszaolvasni.
De megpróbáltam, csak már 3/4 részére nem emlékszem.

Esperóról nem tudtok még semmit??

Okr!
Szerintem sem biztos,hogy okos dolog a fél év várakozás.Ha a gyerek jönni akar, fog is.

Zsizsik!
Kitartás, de azért így is lehet ezt azt.... :)

És mindenki!
Ne szomorkodjatok, gondoljatok arra, hogy minden rossz után csak jobb jöhet.

Én ma olllyan bolgog vagyok.Úgy gondoltam, még mielőtt visszamennék a diabetológusomhoz, felhívom, és puhatolózom, hogy egyáltalán mennem kell e így babásan már hozzá.
Mert december elején voltam, és most kellene vérvételre, kontrollra mennem.Erre mikor mondtam neki, hogy a metforminnak köszönhetően decemberben megtudtam, hogy baba lesz, hát, azt az örömöt hallanotok kellett volna.
Mondta, hogy ő már ezt várta nagyon, és hogy ez is őket igazolja, ezért dolgoznak a kollégákkal és a ciprusi kollégával!!!!!!!!!!!
Tehát ismeri Petrányit, juhéjjjjj!!!!
Ekkor bevetettem, hogy én szedem még a metformint, és hát Petrányit is megkérdeztem és ő is javasolja a terhesség alatt végig,erre azt mondta: Persze, szedjem csak!!!!
És menjek el a vérvételre, meg majd 16. héten is csinálunk.
Szóval orvosi beleeggyezéssel és felügyelettel fogom szedni!!!
ÚÚÚÚgy örülök!!!!
ezoterike
 
 


Sziasztok!

Espero írt smst:

Szabó Sára január 31-én 3100 grammal és 51 centisen látta meg a napvilágot. Nagy fekete haja van és még nagyobb hangja :) Anyuci és apuci jól vannak és boldogok!
Vendég
 


Espero Híradó

Szabó Sára jan. 31-én,3100grammal és 51 centisen látta meg a napvilágot.Nagy fekete haja van és még nagyobb hangja. :) Anyuci és apuci jól vannak és boldogok.

Ezt az sms-t kaptam!

Hatalmas nagy gratula Nektek,sok boldogságot!!!! :D
Vendég
 


lafead
Hát bocsi,de példát ne rólam vegyetek.
Másfél várakozás után (ebből majd egy évig szedtem a bromocriptint,fél évig a metformint,5 clostys hónap,és rengeteg UH) után végre összejött a baba,erre nyitott gerince lett,és 20 hetesen meg kellett szülnöm.Csak nagyon mellesleg a férjem 300 km-re tőlünk,én egyedül a 2,5 évesemmel,és hagy ne soroljam gondjaimat,mert ezzel lesz tele a topik.Vhogy ,finoman szólva is dühös,és türelmetlen vagyok!
Egyáltalán nem gondolom,hogy úgy mennek a dolgok,mint a karikacsapás.

Kincsecske
Nekem a pihi nem tesz jót.látod lementek a vizsgák,és máris idegbeteg vagyok a várakozástól.
Neked megjött már?

dimet
Jó,hogy van mindig pozitív példa is az ember előtt.


Hatalmas gartula Esperonak,és a babának!!!!!


Kavicska
Görbéd hogy áll?????Olvastalak a másik "helyemen" is.Jöhetnél oda is gyakrabban!

KépKép

KépKép
okr
 
 


ESPERO!!!!

hATALMAS GRATULA ÉS SOK BOLDOGSÁGOT AZ ÚJ CSALÁDTAGHOZ!!
ezoterike
 
 


Kavicska
:lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Espero, de jó!!!Gyönyörűűű név!!!!!!

Ezo, a te dokid pesten van??

Okr, igen a jó példa fontos. és kemény lehet neked, de hallgass a szívedre s az agyadra is.
dimet
 
 


Espero: HURRÁ :) :) :) Hatalmas gratula :) :) :)
Vendég
 


Éljeeeeen!!! :P Gratulálunk a kibővült Szabó családnak!!!!

Sárának jó egészséget hosszú boldog életet kívánunk!!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Szomorúság hullám lenne???

Annyira nem ért el a szele! Sőt!
Ha a baba miatt kéne szomorkodnom, akkor csak azt tudom mondani, hogy egyszerűen nincs időm ezen töprengeni.
Vagy inszem, vagy lombik. Kész, majd összejön. :)

Én jókedvű vagyok, a munkahelyemen jól lefársztanak, időm nincs semmire, du. sok kötelezettség. De titeket nem hagylak. :)

Én úgy vagyok, mint Kriszta!
Nagyon elfoglaltnak kell lenni, ahoz, hogy jól menjen minden.

Zsizsik, pont ezért tudlak megérteni! :?

Beebeey!
Egyszer azt írta talán Niki, hogy nem az számít, hogy mennyi van mögöttünk, hanem, hogy napról napra közelebb vagyunk a célhoz. A babához! Júniusban már mi is a két évet töltjük :?

Kincsecske!
Nekem a Norcoluttal sosem volt bajom. Én bármit ettem eddig, sosem volt semmilyen mellékhatása. Szerencsére. Anno a tüszőrepitől sem voltam kiütve. A metformint is jól viseltem (ahoz képest, hogy mások hogy viselték). De cicci fájást okozhat, mint ahogy a terhesség is! :lol:

Szia Rambóóóókaaaa! :)

Csakegy!
Nagyon szépen köszönöm az infot. Össze fogok hozni vele egy találkát! :)


Lafi!
Aranyos volt a húsz (19) pontos gondolatsor. Jót röhögtem saját magamon. :lol: :lol: :lol:
Emelheted nyugodtan a gyógyi adagját. Ne fogd vissza magad! A doki azért mondta így, hogy nehogy meghójál tőle. :lol:

Gabika!
:lol: :lol: :lol:

Norka!
LH teszt! Szerintem van PÉd. De két hét múlva kiderül. :)
Most akkor nagyon vigyázzatokat a keksszel. :lol: Még Bogibabának "csináltok" egy kisöccsöt! :lol:
A cortisolod magaska, de az én cortizolom nyáron verte a 600-at símán, az endokrinológus azt mondta, hogy ne foglalkozzunk vel. És én nem foglalkoztam vele. Aztán félév kontroll után már megint csak 100 valamennyi!

Egyébként nehéz dolog az önmagunk elemzése. Amíg másoknak jóízüen adjuk a tanácsokat és tesszük a határozott megállapításainkat, ha rólunk van szó, akkor az ember elgondolkodik. Már nem olyan biztos a dolgokban. Én tutti így vagyok.

Rólam.
Van egy pazar hőgörbém. De már csökkenő félben van a hőm. Szép PÉm lehetett, mert még mindig nem barnázok, konstansan fájnak a cickóim (bár talán picit csökkent), de még így is jobban fáj, mint múlt ciklusban. Talán babás vagyok, talán nem. Nem nézettem meg a progim. Nem szúratom magam! :roll: De erre is csak akkor van időm gondolni, amikor ide írok.
Időnként az az érzésem, hogy elrohan az idő mellettem. :roll:

Három napja fosok, ma már csúcs volt. :shock: Csak attól félek, hogy benyalok valami sz.r vírust, mert körülöttem mindenki "haldoklik" a takonykórtól.
Vendég
 


Dimet!

A dokim Zalaegerszegen van.
ezoterike
 
 


Espero!

Gratulálok!!! :D Sárának és családjának minden jót kívánok!

Kép
lara26
 
 


Espero!

Gratulálok!

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Okriszta!

Szerintem már megint túlbuzognak! Mi köze a nyitottgerincnek ahhoz, h. mikor esel újra teherbe?????? :evil: Szülést követően a 6 hetes kontrollon már ugyanakkora volt a méhem mérete, mint a szülés előtt! Te nem spontán vetéltél, ezért nem hiszem, h. a vetélés jobban fenyegetne, mint bármelyikünket! A műszeres befejezés meg nem hiszem, h. később vetélést okozna, hiszen anyáink korában gyakran éppen a teherbeesés elősegítése céljából végeztek egészségügyi kaparást!
Úgyhogy szerintem ne izgulj! Jöjjön aminek jönnie kell, amikor jönnie kell! :wink:
És ilyen hülyeségeket meg ne beszélj! Dehogy adod te fel! Egyszer már sikerült, megint sikerülni fog!!!!! :!:

Espero!

Nagyon nagy gratula Sárához!!!!


Ezoterike!

Kérdezd meg, h. felkerülhet-e a neve a honlapra! Zalaegerszeg is PCO-s zarándokhellyé fog válni! :lol:

Kavits!

Csak így tovább!!!! Csak pozitívan! :wink:
Majd, amikor hányogatsz is!!!!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Espero! Gratula Sáribabához!

Kavics, én tudom, hogy nem lesz szükség lombikra! ;)

Rambóka, ma telihold van, ha jól láttam... Lehet, hogy emiatt se aludt Gergő?

Okr, fel a fejjel! Kövesd Csakegy példáját, és hagyd a fenébe a paráztatós egészségügyiseket!

Kincs, miiii? Tükrözés? Na, azt hogy csinálják?

Ezo, szuper, hogy rátaláltál!

Csakegy, én is akarok olyan mókusokat!!! Nagyon cukik lehetnek. Lehet, hogy a lány móki is pcos? ;)
mamint
 
 


Kavics pazar hőgörbét láthatunk??? Én szeretném ha te is akarod! :lol:

Okr még nem jött pirike,sztem hétvégén érkezik. :)

Mamint igen hastükrözést mondott :
laparoscopia: "hastükrözés", altatásban végzett, 30-60 perces beavatkozás. Egy optikával ellátott csővel és egy műtét végzésére is alkalmas "robotkarral" végzik. A két eszözt beszúrják a hasfalon keresztül, és az keresőben, ill. TV képernyőn megtekintik a medence szerveit. Ha a méhnyakon keresztül szines folyadékot nyomnak a méhbe, annak a petevezetők petefészek felőli részén meg kell jelennie. Ha nem, elzáródás van. Előnye, hogy kisebb összenövések azonnal megoldhatók.

ez nekem már volt 2002 végén...sztem most elég a HSG, nem volt összenövésem, átjárható voltam/vagyok :) a petefészkeimnek meg elég volt az a berhelés amit akkor kapott.... húha 2002 óta várakozunk (ebben volt két év orvosmentesség ,mondván háta sikerül dokik nélkül is)

Rég nem jelentkezett topiklakók írjatok!!!!!!!! Niki 26, Pogi....
Vendég
 


Espero!
Gratulálok! Sok boldogságot, egészséget maminak, babának, mindenkinek :)


Norka!
Grat a PÉ-hez....remélem kihasználjátok az alkalmat apával :) Aztán nemsokára jöhetsz a zebrás hírrel! :wink:

[color=red]Okr![/color]
Olvastalak..és nem hiszem el!!! Feladni??? Nincs fél éved???? Milyen duma ez??? Én sokkal régebb óta küzdök, s nekem még Ada sincs! De eszembe sincs föladni!!! Nem szabad! Szerintem a baba, a terhesség egy csoda és nem kimondottan egészségügyi kérdés. Várd ki a csodát :) És nektek már egyszer sikerült!! Ha te fel mered adni, tegyem én is???
Pihi...nekem is javasoltak 1-2 ciklust, de ( kacsintott a doki is ) 1 ciklus bőven elég. Utánaolvastam, és legyen az korai vetélés ill. koraszülés, azt irja az ismétlődő vetélés kockázata kicsi...szinte ugyanaz mint egyébként.

Kavicska!
Talán babás vagy :wink: annyira akarom!!!


Puszi nektek!

Zsizsik! Neked pedig nagyon gyors gyógyulást kívánok :)




Vendég
 


Okr: ne hagyd, hogy bárki is kikészítsen... zárd ki a külvilágot... sikerülni fog, egyszer már sikerült!

Tudod... Ha most ez a mélypont akkor ennél már csak jobb lehet!

Nagyon nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!
Vendég
 


Espero grat, Sárinak boldog,egészségben és szeretetben gazdag gyermekkort és életet kívánok!!!!

okr!!!
Várd ki a csodát :) És nektek már egyszer sikerült!! Ha te fel mered adni, tegyem én is???


Teljesen egyetértek Ginuskával!!!!Igenis példa nekem az, akinek már összejött és a példa nem adhatja fel, mert akkor én is feladom, és akkor milyen tanácsokat adsz nekem, nekünk, ha te sem látod pozitívan a dolgokat!!!???
Én próbálok mindent pozitívan felfogni, mert az, bár tudat alatt, kihatással van az emberre.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?