Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, milyen hírekre jövök... Panka, Beus, nagyon-nagyon drukkolok! Azért csak jó lenne még picit bennmaradni azoknak a manófalviaknak :)

Bea!

Jaj, nagyon szép kis baba Ádika :) Túl sok gond nem lehet az étvágyával, nagyon édes!

Talis csajszikák!

Most télleg beijedtetek, hogy befoglak benneteket csomagolni :twisted: Máshol is talizhatunk, mondjátok hogy hol, és megyünk :)

Dina!

Nálunk így mentek a tudományok: 14 hetesen hátról hasra fordulás, aztán hat hónapos koráig semmi új, 6 hósan tanult csak meg hasról hátrafordulni, meg gurulni, hét hósan kúszni, 9 hósan felállni, kb. 10 hósan oldalazva lépegetni. Most 11 hónapos, és szépen ballag a járássegítővel, meg szereti, ha vezetgetem, de egyedül még nem próbálkozik :) Ülni csak most tanult meg egyedül, állásból. "Szilárd" ételeket 5 és fél hósan kezdtem adni.

Kacsa!

Segítség téma: nekem lelkileg tett jót, hogy anyu ott volt szülés után, mert állat kettyós voltam :twisted: Csak annyi kellett, hogy ott legyen, így nem éreztem magam olyan elesettnek. Persze mindent megcsinált helyettem, meg a férjem is rengeteget segített, de tuti meg fogjátok tudni oldani ketten is! Sokkal-sokkal fontosabb, hogy nyugodt lehess, ha ehhez az kell, hogy legyen melletted valaki, akkor legyen, ha pedig hármasban szertnétek lenni, akkor legyen úgy. Segítséget hívni ráértek akkor is, ha már biztos, hogy ti nem bírtok el a feladattal :) De menni fog :)

Timi!

Drukk a mai dokilátogatáshoz! Remélem jó hírekkel jöttök haza! Kristóf még mindig nagyon sármos :)

Tegnap olyat csinált a lányom, hogy totál ledöbbentem... Arra lettem figyelmes, hogy a kis összeszorított öklét a füléhez tarja, és csacsog. Rájöttem, hogy ilyenkor TELEFONÁL... Őrület, 11 hónapos, és már el tudja képzelni, hogy a kezében van egy telefon, és beszél... Eljátssza, hogy beszél... Tesztelgettem párszor, kérdeztem, hogy Dórikám, hogy kell telefonálni, és erre is mutatta. Okos kis bogaram :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Köszönöm a bizalmat, így látatlanban is! Jól esik! :)

Dóri tényleg nagyon ügyes! És, jé, tényleg mindjárt 1 éves! Igaz, mikor született, még nem voltam Veletek, de akkor is hihetetlen, hogy telik az idő!!!

Csak az én belső órám kegyeg lassan ... Ma nagyon rámjött a türelmetlenség ... Persze, Tiumcsa maradjon csak bent a kiírt időpontig, csak jó lenne, ha valahogy előre lehetne tekerni a naptárat!

kacsa14
 
 


sziasztok.

junko.koszonom.ez van.

akkor irok magamrol par sort.remelem nem baj.
Szombati erosebb es hetfoi halvanyabb teszt utan ujra megjott.nem tudom miert.
most 2 nap mulva kezdem el szedni a tuszoerlelot,szedem a metformint es egy tesztoszteront csokento gyogyszert.
piszok roszzul turom a gyogyszereket,a delutanjaim emelygessel es gyengeseggel telnek.
bizakodo vagyok ezzel a ciklussal,de ha megsem jon ossze akkor pihizunk a ferjemmel juniusig.szedem a metformint es a termeszetre bizzuk a dolgokat.
hat nagyjabol ennyi.bele bele olvasok a topikba de ujabban a homerosben vagyok.

Kép
monyoka
 
 

 
 

Monyó!

Örülök, hogy írtál, hátha ezek a bogyók segítenek. Nagyon drukkolok, az mindenképpen jó, hogy bizakodó vagy. Plusz hormonokat én is nehezen viseltem anno. Most meg annak örülnék, ha nekünk is csak closty vagy ehhez hasonló kéne...
Szóval drukk. Nem baj, akkor majd a hőmérősbe néha elkaplak. :)

Évi!
Ezek szerint anya sokat telefonál? :) Arany lehet a jányod.

Szheni!

Téged kifelejtettelek. Nagyon sok sikert hétfőre! Ügyesek legyetek!
Vendég
 


Tegnap a babanet kihagyott, és csak minden második vagy harmadik üzenetet jelenítette meg nálam. Ma meg nagyon úgy néz ki, hogy az én agyam hagy ki :)

Évi!
Így utólagosan is köszönöm a keményedéssel kapcsolatot segítséget. Nekem is már régebben elkezdődtek a keményedések, csak az utóbbi időben egy kicsit sűrűbbé vált. De nem fáj, nincs vérzés, és valóban alig 1 percig tartanak. Akkor nem is aggódom. Olyankor visszafogok, leülök, és az tényleg segít.
Úgy néz ki, hogy talira egyelőre Juca meg én jelentkeztem. Lehet, ha Brill olvasná a BBnetet, akkor ő is benne lenne. Majd sms-ezem vele. Én a kiscsoportos taliban is benne vagyok, majd áprilisban szervezünk egy nagyobbat. Hátha akkor többen ráérnek. És én benne vagyok, hogy menjünk hozzád, ha már egyszer ilyen kedvesen meghívtál (meghívattuk magunkat :) ) A gyerekeknek is jobb lesz.

Szisz!
Hát ez természetes. Az én terhességemmel nem állt meg a világ. Én igazából azt szeretném, ha minél több baba születne, és végre megállna a „népfogyatkozás” ebben az országban. Én szívem szerint 3 gyereket szülnék (még az is lehet, hogy összejön a három 40-ig, és a férjemet is sikerül meggyőznöm, de ahhoz nagyon türelmes anyukának kell lennem az elsővel, aztán a másodikkal :) ). És hát főleg azoknak kívánok babát, akik nagyon szeretnék, és valamiért nem akar összejönni. Előbb-utóbb mindenkinek lesz itt babája, Neked is!!!
Ja, és én is úgy tudom, hogy próbaidő alatt nem köt a kismamaság :(

Juca!
Laborba korán megyek, és utána még elintézendőm is van. Hazafele mehetünk együtt, de lehet, hogy kocsival megyek, és akkor hazaviszlek benneteket.

Dina!
Juca leírta neked topiktagunkról a részleteket :( Szomorú, nem?
A barátnőm kisfia 5 hónap alatt duplázta meg a súlyát, és már 3 hónaposan forgolódott, pedig sínben volt 5 hétig a lába, és azt mondta a doki, hogy emiatt késni fog a megfordulásban. Erre fel, már 3 hónaposan forgolódott, 4,5 hónaposan pedig már mászott. Ezt csak azért írom, hogy ez mindenkinél változó, és egyáltalán nem szabad elkeseredni, ha a te babád később kezd el csinálni dolgokat. Juca kislánya is az átlagnál hamarabb el kezdett csinálni dolgokat, egy másik barátnőm kislánya viszont még másfél évesen csak ült, nem is mászott. Ma már egy gyönyörű, sportból jeles 8 éves kiscsaj.

Beus!
Nagyon drukkolok, hogy a lányokkal (beleértve Téged is), minden rendben legyen.

Timi!
Kristóf bámulatosan szép kisfiú. Imádom a halacska szemeit.

Kacsa!
Én úgy gondolom, hogy senki sem lehet felkészülve az apaságra/anyaságra az első gyereknél. Ezért mindenki aggódik egy kicsit. De az ösztönök dolgoznak, és amikor kell, akcióba fognak lépni, és én valahol azt olvastam, hogy ha valaki már csak azzal a gondolattal foglalkozik, hogy vajon tud-e ő jó szülő lenni, akkor az már majdnem maga a siker, hiszen akarja, és fogja is tudni jól csinálni. Tehát nyugtasd meg a férjecskédet, hogy minden magától fog jönni. Anyukám is nagyon fiatalon szülői segítség nélkül ügyesen elboldogult velem. Te/Ti is jól fogod/fogjátok csinálni, én ebben biztos vagyok.
Pankáról mik a hírek. Nagyon izgulok érte.

Junko!
Mindenki csodálkozik, hogy még bejárok, de hát nem érzem most megterhelőnek, még a pocakom sem zavar, meg ha a hasam nem nőne és Manócska nem rugdosna odabent, nem is érezném, hogy babát várok. Akkor meg miért maradjak otthon. Jövő hetet lazítom, mert elmegy a főnököm, és én sem jövök be. Beiktatok ilyen heteket/napokat még a két hónap alatt, és úgy teljesen kibírható lesz.

Na, rohanok is haza.
Vendég
 


Drága Junko!

A szívemből szóltál, minden egyes mondatodat átérzem és értem. Szeretem ezt a társaságot, és ne haragudjatok meg rám, de nem tudok mit kezdeni a terhességgel, a babatémákkal. Lelkiismeretfurdalásom volt akkor, ha nem teljes szívből tudtam írni mindenkinek. Erről én még nem írtam, de ezen a Mátra ügyön se vagyok túl, pedig én nem adtam pénzt, bár kért. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen lehet és mai napig eszembe jut, hogy biztos van valami nyomos ok, ami miatt ezt tette.

Itt vagyok, szorgalmasan olvaslak Benneteket és drukkolok, de többre nem telik. Még annyi, hogy az új dokim elküldött egy természetgyógyászhoz, akihez hétfőn megyek. Én ebben az egészben nem hiszek, de elmegyek, nehogy ezen múljon a dolog. Sajnos ez a doki sem tud mit kezdeni a sárga folyásommal és az ő szájából is elhangzott az a mondta, ami miatt a régi dokimat otthagytam, hogy"majd a terhesség rendbe hozza". Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy visszamegyek a régi dokimhoz, aki már meg akarta csinálni a hsg-t és a laparascopiát és befekszem a kórházba. Remélem minden rendben lesz és akkor már nem tudok kifogást találni magamban, hogy nekem milyen betegségem van, ami miatt nem jön össze. Ja és ebben a hónapban nem volt peteérésem a hőgörbe szerint, úgyhogy nagyon várom a mensit, hogy kezdődjön a következő ciklus.

Puszi
Zsuzsi
zsúka
 
 


sziasztok!

régen jártam erre, de sajnos minket is elkapott ez a fránya vírus! :twisted:
babóca egy kicsit náthás, meg köhög, de szerencsére láztalan és jó kedve van!

Panka, Bea!
nagyon szorítok nektek!

Junko!
mi most betegeskedünk, szerintem jövő héten talizhatunk!

Tali:
mint már írtam nekünk hétköznap nem jó.de ha lesz hétvégi időpont arra szeretnénk elmenni!

ne haragudjatok mennem kell...

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Pankaa hírek!

Épp az imént írt sms-t, hogy este hazamehetnek. Ma még megkapta a 2. tüdőérlelőt is.

Reggel gondolom, majd jelentkezik és beszámol személyesen is.

Angie!

Köszönöm Neked is a kedves szavakat és a bizalmat! Majd Apának is tolmácsolom a soraidat!

kacsa14
 
 


Zsú!

Teljesen megértem, ugyanez volt a helyzet, mikor én kezdtem itt írni.
Tudom, hogy nincs kedved kísérletezgetni, sajnálom az orvosi kálváriádat. Már írtam, mondtam, hogy a SOTE nekem személy szerint nem jött be, de én csak egy vagyok a sok közül. Még nem köszöntem meg a segítséget, Köszönöm!!! Oka nem tudom, hogy volt-e, nem volt őszinte az az egy biztos, párjával sem, senkivel. Én túl vagyok rajta spongyát rá. Azóta volt még egy akciónk egy másik emberrel, az sikerrel zárult, így visszanyertem a hitemet. (

Csak halkan jegyzem meg, holnap benne leszünk a Meglepetésben, a nyári babások között van egy lány, neki "segítettünk" páran. Kíváncsi leszek/vagyok.

Angie!

Akkor, ha beenged lerohanjuk Évit? Akkor legalább batyusra kellene venni a figurát, hogy ne kelljen magának főznie. Mit szólsz? Mit vigyünk??? Valami főzelék? Vagy husi??? Esteleg rizskoch?

Évi!

Mit vigyünk? Mit szeretnél ennya?

No lépek, mert valami bűzlik, és nem Dániában, jóval délebbre :wink:

tjuca
 
 


Juca!

Köszönöm, hogy megértesz. :) A segítséget, ami nem is volt olyan nagy, pedig sokszor megköszönted. :) Látod tök ismeretlenül bárkinek segítek, ezért nem értem, hogy más, hogy tud olyan lenni amilyen és csak keresem neki a mentségeket magamba, de lassan majd elmúlik.
Tudod ezt már megbeszéltük, hogy én nem voltam sose a SOTE-n, a Péterffybe járok a Zacher főorvoshoz. :lol:

Milyen meglepetésben, mikor, hol?

zsúka
zsúka
 
 


Sziasztok!

Megint csak pár sor... , úgy memóriából. :lol:

SzHeni!
Nagyon drukk péntekre a hugidnak a punkcióhoz. Biztos szépen osztódnak majd az embrikék is...
Hétfőre meg aztán még több Kép Neked az et-hez! :wink:
Minden rendben lesz!

Beus és Beusférj/Zoli!
A lányokkal minden rendben és ez a lényeg! :D Otthon persze jobb, de mindent Értük!...

Panka!
Rád is gondolok! :D

Junko, Zsúka!
Ezeken az érzéseken sokunk átmegy, átment...
Remélem, hamarosan már "csak" rossz emlék marad a tehetetlenség és a baba utáni vágyakozás! :wink:

Angie!
Most írjam, hogy emlegetett szamár megjelenik??? :lol: Itt van... :lol:
Tali téma: őszintén szólva nem maradt meg a pontos dátum a buksimban. :oops: , csak a helyszín Éviéknél(?). Nagyon szeretnék találkozni Veletek, de nem ígérgetek... Lesz ahogy lesz..., ha utólagos bejelentkezést is elfogadtok? :lol:

Nálunk már látszik a sok munka! :D Alakulunk! :D
Szegény Apa rengeteget dolgozik az ügy érdekében! Az biztos, hogy gyorsabb és kevésbé fárasztó lenne mesteremberekkel dolgoztatni :roll: , de az is biztos, hogy nem lenne ilyen szépséges!!! :wink:

Puszó Mindenkinek! Tudjátok, benézek, ahogy tudok... :D
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Zsú!

Ajjaj, na mindegy, akkor sem jött be a SOTE :lol: egyre szenilisebb vagyok. A holnapi ojságban, valami olyasmi a téma, hogy várandósan munkában.

tjuca
 
 


Junko!

Kétféle ember van, aki falra mászik a szóvicceimtől, szóképzavaraimtól, agymenésemtől és aki nem. Hála a magyartanárom elviselt, sőt bátorított, hogy maradjak olyan, amilyen, viszont az érettségi előtt annyit mondott, remélhetően nem egy konzervatív elnököt kapunk. Igaza lett egy "újhullámos" negyvenes nő volt, aki rákérdezett a "büfében", hogy ez belőlem csak így jön, mire én, bolond likból... szegény biztosan nem gondolná, hogy pénzügyes lett belőlem. Kosztolányi volt az írásbeli, ajándék a javából, József Attilát húztam, vele ugye nem lehet viccelni, de megbirkóztam vele is, ráadásul a Dunánál az egyik kedvenc. Igazából egyik szülőmre sem ütöttem, tényleg kukacos az agyam. :twisted:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Már nem számolom, hanyadszor állok neki az írásnak ma!
Egész nap csörgött a telefonom, őrület volt ma egész nap :(

Először is köszönöm mindenkinek a tanácsokat, infókat a barátnőm
nevében is! Nagyon sokat segítettetek!!!
Sajnálom, hogy ilyen ma megtörténhet, felháborító, még mindig ki
vagyok akadva!
Persze a barátnőm megkapta, hogy minek vállal gyereket 20
évesen! :(

Niki
Kitartás!
Pici fiadnak jobbulást kívánok!!!

Juca
A körmondatod a legagasabb csúccsal rendelkező
középhegységünkrőlelnevezett nickkel rendelkező extopikozóról
nagyon ott volt! :)
Ne is emlékeztess rá! Szerencsére én kimaradtam ebből a buliból,
de még mindig kiráz a hideg a sztoritól!
Köszi az ötleteket a "reklámhoz", megosztom a barátnőmmel!

Ja ha már a reklámról van szó, akkor "megsúgom", hogy ez a
"kedves bababarát babaáruház" a budaörsi Brendon :S

Kacsa, Dina
Nektek is köszi, hogy megosztottátok az okosságokat!

Kacsa
Nyugi, menni fog minden mint a karikacsapás :)

Kovács Zoli!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Kovácsnéval
és a babókkal!

Timika
Olyan édi Kristóf!
Nekem az a kedvenc képem amelyiken alszik! De olyan kis tündér
mindegyiken!!!
Remélem a homeopata fog tudni segiteni!!!

Junko
Nagyon elemedben voltál ma :)
Azt hiszem, most aztán behoztad mindenféle topicbeli
lemaradásod! :)
Én az álom munkavállaló? hehe :D
Szerintem csak azért vagyok ennyire motivált (?), mert
magamnak/magunknak csinálom, amit csinálok! Meg azért jó dolog a
párommal dolgozni. Persze ennek hátránya is van, mégpedig az,
hogy amikor már lejárt a munkaidőnk, sokszor akkor is dolgozunk.
Tegnap is hajnal egyig ötleteltünk, járt az agyunk.
Babaprojectről meg nem tudok mit írni, mert kb. egyhelyben
topogunk vagy mi.


Évi
Dóri nagyon édes lehet, ahogy telefonál!!! :)

Monyóka
Drukkolok nektek nagyon!
Remélem a gyógyszerek segitenek majd!

Angie :)
Persze, tudom, hogy nekem is lesz babám :) Pozitiv vagyok :)
Csak azt nem tudom, hány gyerkőcünk lesz, ebben én totál
bizonytalan vagyok. Néha úgy érzem, hogy 1,és tökre bizonytalan
vagyok, hogyan fogok egy gyerekkel boldogulni,néha meg azt, hogy
felőlem aztán 5 is lehet :D 5en vagyunk tesók, és nagyon jó
volt nagycsaládban felnőni :)

Hmm, akartam még írni... de elfelejtettem :( :oops:
Ha eszembe jut, leírom!

Puszi: Szisz
szisszka
 
 


Sziasztok!

Angie!
Keményedésről tudnék mesélni! :evil: Ma mondta egy szülésznő, hogy a napi 8-10 az még eldogadható.De olvastam olyat is, hogy így gyakorol a méh a szülésre, és hogy ilyenkor vér pérselődik a méhbe, meg a babába, így még hasznos is.(de gondolom ez csak a 8 db/nap alatt mondható annak).Nekem is magne b6-ot ajánlottak, nap 3-4x 2, és most is azt kaptam infúzióba mega adagban.Jó is volt, alig keményedik azóta, és azok sem olyan erőssek, és fájdalmasak mint az utóbbi napokban volt.Meg hát a pihenés igen, az is kell!!!Mondom, hogy kevesebbet melózzál!!!Nenm akarlak ilyesztgetni, de nézd meg én is milyen sajtkukac vagyok, és tessék... :evil: (de sajnos nekem muszály is volt annyit járkálni, meg intézkedni :( )
Szóval pihi, nyugni, és magnézium.

Bea!
Nagyon édes Ádika, nagyon jó kondiban van!!! :D
Hogy vagytok?Hogy telnek a napok, éjszakák?

SzHeni!
Nagyon drukkolo Nektek!!!Kívánom, hogy sikerüljön kis "zebrát" varázsolni a pocakodba! :wink: :D

Syrynx!
Köszönöm az érdeklődést! :D Nagyon drukkolok Nektek is, hogy minden simán menjen, könnyű szülést kívánok, és egészséges babát! :D

Sziszka!
Hát ez dúrva amit a barátnőddel művelnek!Sajnos én is úgy tudom, hogy próba idő alatt bármelyik fél felmondhat indoklás nélkül is . :evil: Ez van.Azért problémamentes további pocakosodást kívánok neki!

Niki!
Sajnálom a kellemetlenségeket! :( Zazinak jobbulést, remélem nem fordult komolyra!

Beus!
Nagyon eggyüttérzek Veled!Remélem nem lesz semmi gond!!!
Apukának köszönjük az infókat!

Dina!
Persze hogy gyere!!Várjuk a beszámolókat mindennapjaitokról! :D

Timi!
Hát ennek nagyon örülök, nagyon remélem, hogy beválik a homeopata, és meggyógyul Kristóf!!! :D Puszi neki!Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál, kíváncsi vagyok!
Kristóf most isnagyon csábos!

Anitta!
Remélem tényleg csak korai volt a teszt!Mikor csinálsz másikat?Drukkolok hozzá!

Évi!
Hát tényleg nem semmi a telefonközpontos kisasszony!
:wink: :lol:
Jó telelést a Kolpingban!Majd várom a beszámolót, hogy milyen volt.

Monyóka!
Nagyon sajnálom! :(
Kitartást a gyógyszerekhez!

Zsúka!
Hát én nagyon drukkolok a természetgyógyászhoz, kívánom, hogy tudjon segíteni!Ha mégis kórház, és beavatkozások, akkor ahhoz is sok sikert kívánok, és hogy ne legyen semmi probléma, elváltozás.
Azért néha gyere, és mesélj, hogy mi van Veletek!

Látom már nemmindegyik hozzászólásom aktuális, de már nem törlöm ki.

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat!Nagyon jól esnek!

Szóval ma este kiengedtek, de csak eltávra, papíron még bent vagyok. :wink:
Először is leszögezném, hogy a szülésznőm nélkül ott pnaganék most is egy 8 ágyas szobában,szó sem lehetne hazajövetelről.Most legaláébb egy kicsit teszteltem, bár nem lett volna rá szükség.
Dea lényeg, hogy jól vagyunk, és tényleg csak biztonsági, és protokoláris okokból tartottak bent, és kaptam a kezelést.
Gondoltam a szülésfelkészítő tanfolyam előtt csak megnézetemmagam egy ottani orvossal is, ha már a körzetis nem vizsgált meg, biztos ami biztos.Ő is azt mondta, hogy jósló fályások lehetnek, és hpgy c1000, azaz a méhszáj zárt, de a méhnyak meg van rövidülve, és a baba koponyája be van illeszkedve a medence bemenetbe.Csináltak CTG-t , és az bizony mutatott fáfásokat, amikor keményedett a hasam.Így felvettek a szülőszöbára, kaptam Magnezium infúziót, meg tüdőérlelőt.Kicsit szomorú voltam, hogy ilyen beavatkozás volt, szerintem nem kellett volna, ténylegesen csak a biztosnság kefvéért csinálták.De most már viszont nyugodtab vagyok, hogy ha bármi is történik, megkapta ezt a gyógszert, és így már nemlenne nagy gond.Egyébként a dokik, meg az egyik ügyeletes szülésznő is(az enyém beteg lett, csak ma az én kedvemért jött be, elintézni nekem a dolgokat!!!Nagyon hálás vagyok már most neki, mások az orvosokkal nemboldogulnak,max. egy kis boríték fejében :twisted: )azt mondták, hogy "húú, milyen nagy ez a terhesség" mikor meglátták a pocakomat, de szerintem nem nagyobb a kelleténél, dehát ők csak több pocakot látnak.Hát ezért is nem aggódok most már, ha szerintük is fejlett baba, nem lehet gond.De úgy érzem nem is fog még megszületni, pár hetet még biztos marad.Bár így a tüdőérlelő után nem tudom... mind1.
Hát ez van, vasárnap kell visszamennem CTG-re, meg akkor kapok zárót is.Egyébként a szülőszobán órákig ment a ctg, több méternyi papírt elfogyasztottunk. :D Na hát Emili is nagyon útálta ezt a vizsgálatot, többször megkísérelte eltávolítani magáról a vizsgáló fejeket, néha ki is hagyott a készülék, mert elvált a hasamtól! :lol:
Utánna feladta, és beletörődött. :roll:
Arra is rájöttem, hosszas megfigyelés után, hogy a ctg nem mindig a valós méhösszehúzódásokat érzékeli, hanem ha a baba pont a vizsgálófejet nyomja, rúgja, akkor az fájásként érzékeli.Mert volt ilyen is, de nem éreztem sem a hasamban, sem akezemmel keményedést, a gép mégis azt jelezte.

Bocsánat, hogy ilyn hosszú voltam! :oops:
Pénteken a férjem szabin lesz, és pakolni fog, szombaton költözünk, talán már hétvégén lesz netünk.

Ja, Syrynx híradó!(majdnem elfelejtettem :oops: )
Neki is vannak jóslófájásai, de ennyi, majd ír nekem smst, ha eljött a nagy nap! :D
Eddig nem volt netük, azért nem jelentkezett!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ja, az lemaradt: a szülésfelkészítő tanfolyamra nem tudtunk így elmenni, de aférjem most szembesült a szülőszobai viszonyokkal :lol: , tehát felkészítő meg volt. :wink: :D Egy kicsit azért be volt majrézva, hogy milyen lesz élesben, és már előre sajnál.De így a kezelés után ő is nyugodtabb egy kicsit.

Nárcisz, Anikó???

Fleur hogy vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Panka!
Fúúúúúú, nagyon izgultam Értetek!!! Örülök, hogy itthon vagy, és PIHENNI, PIHENNI, PIHENNI!!! EZ PARANCS!!!!!!! :D

Beus!
Minden rendben Veletek is, ugye? Drukkolok ezerrel!

Juca!
Nagyon ott volt a topon az a körmondat... De hogy mit törpöltem rajta először, hogy mit is akar jelenteni... :twisted: Aztán rájöttem... :D

Junko!
Nagyon megértelek. Nagyon rossz érzés lehet itt olvasni minden nap a babás dolgokat, annak ellenére, hogy tudom, hogy velünk örülsz minden pillanatnak, minden jónak. Mégis ott a tüske... Azért én küldök sok-sok pozitív energiát Nektek, meg remélem, hogy a férjed is minél előbb felgyógyul! És van néhány csodababa itt a topikban, úgyhogy... ;)

Szheni!
Drukk megy!!!!

Brill!
Örülök, hogy jelentkeztél! Azért nem dolgozod agyon Magad, ugye?

Syry!
Hááát, már Te is a végén??? Jézusom...

Timika!
Kristóf nagyon szép gyermek... :D Gyönyörű szemei vannak!

Zsúka!
Remélem, hogy most már egyenesbe jutsz Te is.

Kacsa!
A többi anyókák már írták, de uezt írom én is: szinte minden jönni fog ösztönből. Időbe fog telni, mire megtanulod a sírását megkülönböztetni, rájössz, mivel mit akar elérni, de abban a pillanatban, amikor a kezedbe adják, azt fogod gondolni, hogy olyan, mintha mindig ezt csináltad volna. És az első hetekben igenis kérj segítséget, ha tudsz, a kevésbé fontos dolgokat nyugodtan hagyd el (pl. nem kell a lakásnak csillognia, minden nap kitakarítani stb.).

Most ennyi, mennem kell, csörög a pizsi... :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok :)
Csak egy rövid kukk :)
A gyerkőcök betegek, Annamarinak hörghurutja van, Petinek folyik az orra :cry:
Egész héten két gyerkőccel leszek itthon, így esélytelen, hogy gép közelbe kerüljek, de ha tudok jövök :)

Dukk Beusnak és az ikreknek :)
Na meg mindenkinek a zebrásodáshoz :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Pankaa!
Örülök, hogy minden rendben, most már aztán pihi ezerrel!

Beus!
Remélem nálad is minden rendben lesz!

Ne haragudjatok, most nem írok másnak, de nagyjából visszaolvastam.
Tegnap reggel meghalt a nagypapám, és eléggé kivagyunk, meg anyukámat támogatjuk. :(
Majd jövök újra pár nap múlva.

Talira én is szívesen mennék, de a szerda nem jó, akkor lesz a temetés...

Küldök drukkokat akiknek kell, puszi, jó éjt!

Kép

Kép
adriana
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan bekukk :) Nagyon örülök, hogy egyre többen jeleztétek, hogy jönnétek a talira! Akkor tényleg jó lesz nálunk? De jó lenne!!! :) Aki úgy gondolja, hogy jönne, lécccci írjon, és priviben küldöm az útvonalat :) Nem nehéz :) És csak magatokat hozzátok, meg persze pocakokat és kölyciket :) Majd jövök még, ha tudok :) Pááááá!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Ma én is gyors leszek:

Brill!
Gratula a kétszámjegyhez!!! Halad az idő előre rendesen (persze én meg szépen megyek utánad :) )
A tali Évinél lenne szerdán délelőtt valamikor. Szerintem szuper lesz, ne hagyd ki! Annyi pihi neked is kell. Na és persze már nagyon szeretnénk látni is Minibrill lakosztályát.

Juca!
Én mindenképpen batyúsra venném a figurát. Minimum sütök valamit.

Évi!
Már alig várom szerdát, és várom a privit vagy e-mailt. Legalább megnézhetem élőben is a bútoraitokat, amiket csináltattatok. Igaz, hogy úgy néz ki, hogy az egyik kollégámnak egy közeli ismerőse Őrbottyánban lakik (szomszéd falú), és megkérdezem őt is, hiszen mégiscsak lejönne az árából a szállítási költéség. Ja, és kiderült, hogy ő is erdélyi, így egy földimen segítenék. Egyelőre pénzünk sincs, csak szakaszosan tudjuk megcsináltatni a dolgokat. Minden hónapban egy darab.

Annácska!
Ha gyerkőcök meggyógyulnak, nincs kedved csatlakozni a talis csapatahoz?

Unique!
Na és ti? Olyan jó lenne végre megismerni titeket is. A gyerekek már úgyis ismerik egymást. Naaaaa?????

Sz.Heni!
Nagyon-nagyon drukkolok. Izgi dolgok történnek most veletek.

Rohanok vissza a munkámhoz, de még jövök ma....
Vendég
 


Jó reggelt!

Annácska!
Jobbulást a gyerekeknek!Remélem nem komoly!

Norwell!
Parancs értettem! :lol: Amennyit tudok pihizek, dehát egész héten nem lehet ágyban feküdni, főleg költözés előtt. :(

Adri!
Őszinte részvétem! :cry:

Bocsi lányok, tegnap elég sokat mellégépeltem, természetesen a fájások pontos j! :lol: Egyébként az utóbbi időben tapasztaltam, hogy mindent ly jvel akarok írni :shock: :? :oops: Pedig eddig nem voltak ilyan súlyos helyesírási hibáim, nem tudom ez mitől van, elég furának találom.Vagy ez is terhességi elhülyülés? :roll:

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Helló!

Zsúka!
Na végre!
:)
Azért egy hőgörbét feldobhatnál, had nézzük ezt az anov. ciklust.
A természetgyogyi is jó ötlet. Én sem hiszek benne, de semmit nem veszítesz vele. Nekem ugyan rossz kedvem szokott az ilyen próbálkozásoktól lenni (mindig csalatkozom), de ki kell próbálni. Én most intim tornára járok. Elég nehéz odaképzelnem magam a vaginámba :shock:, örülni annak, hogy pisilok és kakilok, hogy szeressek menstruálni (te jó ég, én? :shock: ) és sok mindennel nem is értek egyet, de nem bánom, mert ezzel is csak telik az idő és megint egy plusz esélyt adok ezzel magunknak és ezzel is egy másik szempontból vizsgálhatom magam. És fogalkozhatok teljes egészében a nőiességemmel.
A HSG-n és a lapar-on (lapar is kell mindenképpen?) essél túl mihamarabb. Enélkül sehol szóba sem állnak majd veletek. Hidd el minél több ilyen dolgon túlvagy, annál nagyobb a megkönnyebbülés.
Ja egyébként azt intim torna folyásra is jó...esetleg nézz utána.
Én a Kriston félét próbálom.
http://www.intimtorna-kriston.hu
http://www.intimtorna.hu

Juca!
Sosem gondolkodtál a humán vonalon? Hohó nekem is Kosztolányi volt. De mi is volt a novella? Lehet egyszerre éretségiztünk?

Brill!
Hogy apa ilyen ügyes, becsüld meg nagyon. Az enyém, hogy úgy mondjam elméleti ember.

Sziszka!
Asszem életemben nem írtam még ennyit ide, mint tegnap. J De muszáj voltam megválaszolni a kedves szavakat.
Én ezt az otthon munkát nem bírnám. Mi nem is abban a városban lakunk, ahol dolgozunk. Így tökéletesen el tudjuk választani a munkát az otthontól. Kell ez, mert nagyon be tudunk pörögni munka ügyben.
Az mit jelent az egy helyben topogás? Nem is hőmérőzöl? Kivizsgálások, vagy ilyesmi? Nem igen tudom mi van már mögöttetek.

Panka!
Szuper, hogy már otthon vagy. Kíváncsi vagyok tényleg kislányod mennyi ideig lesz még bent.

Norwell!
Azért nagyon nem rossz érzés.
Inkább olyan mint amikor a fiúk elkezdenek beszélni egymás között az autókról. Nem tudok mit kezdeni a témával. Olyan típus vagyok, hogy véleményem az van. Mindenről. Ez mégis egy olyan téma, amihez tényleg elég nehéz hozzászólni, úgy ha az ember még nem élte meg,. Mert anyának lenni (gondolom én) semmi máshoz nem hasonlítható (gondolom én).
Nekem már egyébként nem rossz olvasni babásokról, megtudni hogy valaki babát vár. Azt hiszem túlvagyok a mélypontot.

UI:
Újra működik!
Vendég
 


Sziasztok!

Junkó: igen, túl lehetett élni, de azért nem mondanám, hogy szívesen mennék mégegyszer:) Az biztos, rosszabbra számítottam..A szomszédunkban lakik egy nő, aki azt mondta, hogy üvöltött az egész vizsgálat alatt és azt mondta, inkább ne legyen gyereke..Na ebből, meg a laminálásból kiindulva nem sok jóra számítottam...

Monyóka: én hétfőn kaptam a Gynatren szuri elsőjét, hááát 38 fokos lázzal vagyok itthon...Szóval megértem, hogy nem viseled jól a gyógyszereket.....A szívem majd kiugrik a helyéről..De a cél érdekében mindent:)

Zsúka: nagyon drukkolok neked, hogy minden jól menjen a természetgyógyásznál...Az én görög tanárnőmék is próbálkoztak már egy jóideje, a sima nőgyógyász nem tudott rajta segíteni....Mindenféle gyulladás volt nála, megy alacsony hormonszint(ne kérdezd meg melyik hormon)...Elment a természetgyógyászhoz, 1 hónapig szedett bogyókat és utána terhes lett....Most fél éves a kisfia....Higgyél benne, mert biztosan segít....És neked is lesz gyönyörű kicsi kincsed....

Pankaa: jó híreket tessék produkálni:)) Szorítok nagyon...

Évi: nagyon ügyes Dóri baba....:) Lassan kell venned egy telefont neki:)

Tjuca: én nem mászom falra tőled:)

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Most talán picit több időm van írni :) Juca, neked mélben küldtem el az útvonalat, Angie, nekep pedig priviben. Kinek küldhetem még? Brill?

Monyóka!

Sajnálom, hogy mégis megjött :( Azt meg még jobban, hogy rosszul vagy a gyógyszerektől :( Clostit szedsz tüszőérés serkentésre?

Zsúka!

Drukk a természetgyógyászhoz! Meg a hsg-hez és laparhoz is, nagyon bátor vagy, hogy rászántad magad!

Csibe!

Gábornak mielőbbi gyógyulást! Puszi neki :)

Juca!

Gyertek akkor szerdán, de nehogy nagy sütés-főzésbe kezdjetek!!! Már előre be vagyok sózva, úgy várom :)

Brill!

Akkor is nagyon örülünk neked, ha nem is szólsz előre, hanem egyszer csak ott leszel :) Az időpont jövő szerda, a helyszín szerény kérónk :) GYERE!!! Küldök privit :)

Panka!

Újra szabadlábon :) Pihizz csak, jó sokat :)

Annácska!

Nektek is jobbulást!

Adri!

Részvétem a nagypapád miatt :(

Junkó!

Elég furcsán hangzik ez az intimtorna :wink: Lényeg, hogy használjon valamit :) Én is teljesen megértem az érzéseidet, ezen szerintem kevés kivétellel mindannyian átmentünk... Emlékszem, egy-egy mélyponton legszívesebben még abba az autóba is belerúgtam volna, amelyikbe gyerekülés volt kötve :twisted:
Klassz, hogy újra működik :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Ja, és elvileg ma telt le a három hét, és ma derül ki, hogy mikor lesz mosógépem. Drukkoljatok lécci, hogy még a héten kész legyen, legkésőbb mondjuk hétfőn :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó drága!
Nagyon hiányzol!
Vendég
 


Juca!

Szóval a mai újságban, igyekszem megvenni és elolvasni.:)

Brill!

Jó dolog ez a lakásfelújítás, annyi öröm van benne. Remélem csendes, tétlen szemlélőkén figyeled a történeteseket. :)
Pocaksimi Minibrillnek.:)

Pankaa!

reméltem, hogy hamar kiszabadulsz a kórházból. Imáim meghallgatásra találtak.:) Tessék nagyon nagyon vigyázni a kis Emilire és minden pakolást, rámolást a párodra hagyni.:)

Norwell!

Remélem én is.:)

Heni!

Hát boldog lennék ha nekem is tudna adni olyan bogyót, amitől 1 hónap alatt lesz egy albérlőm.:) Nagyon szorítok neked, remélem tudod.:)

Junko!

Kis sorstársam.:) A laparoscópiát azért szeretném, mert állandóan fáj a hasam, hol tompán, hol szúrkálódva a ciklus bármely napján. Ja és a deréfájás sem elhanyagolható. Volt vakbélműtétem is, ami mind mind arra enged következtetni, hogy endom van. Ez a tudat nagyon gyötör hónapok óta, de azért az 1 évet meg akartam várni vele.
Ez az intimtorna elég furin hangzik elsőre, hogy ilyeneket kell éreznetek, de minden lehetőséget is ki kell próbálni.:)
Találtam a neten egy gyógynövényt (barátcserje), amiről nagyon sokat olvastam. Segít a hormonális apróbb eltéréseket kezelni, emeli a progeszteron szintet és csökkenti a PMS tüneteket. Sajnos az un. Agnumens csepp nem kapható Magyarországon, helyette van egy Agnuscastus nevezetű tabletta és csepp, ami nálunk is kapható. Recept nélkül kapható, nekem a 3 . gyógyszertárba sikerült beszereznem, ott is úgy, hogy megrendelték. Lassan 1 hónapja, hogy szedem, persze semmi nem változott csak 1 dolog, nem volt a hónapban peteérésem és ehelyett ma felugrott a hőm 36.8-ra., ahelyett, hogy megjött volna. Ha véletlenül tegnap peteérésem volt és fent marad a hőm, akkor életem leghosszabb ciklusa elébe nézek és úgy gondolom ez a bogyó hatása. Persze a neten is kutakottam és persze, hogy találtam olyan topicot, ahol az Agnumens cseppre (én agnuscastus tablettát szedek, aminek majdnem ugyanaz a hatóanyaga) panaszkodtak a lányok, hogy felborította a ciklusokat, úgyhogy újabb dilemma előtt állok szedjem avagy sem. Nekem 27-32 nap között van a ciklusom. Az is lehet, hogy holnapra visszamegy a hőm és megjön és az egész csak felelsleges pörgés volt.
Kép
zsúka
 
 


Zsú!

Áll. én vagyok a három közül a rosszfiú a cikkben. Mindenki csodamunkahelyen melózott biztos.
Angienak sem volt peteérése amikor megfogant a baba :wink: ettől függetlenül a has- és derékfájásnak jobb utánajárni. Ezzel a barátcserjével kapcs. meg sicher, ami Zacher, kérdezd őt. :-P

Évi!

Köszi, még egyeztetések folynak a háttérben, de megyünk, a többit elküldöm Emillel.

tjuca
 
 


Ti se maradjatok ki belőle!Hiszen olyan kedvesek vagytok hozzám,hogy ezt igazán megérdemlitek!! :lol: :wink: Remélem tetszünk!! :wink: Kép Kép Kép

Kép
bea27
 
 


Bea!
Nagyon!!! Köszönjük a képket!

Annácska!
Isten éltessen sokáig szülinapodon!
Milyen volt Debrecenben?

Zsúka!
Köszönöm neked is az imákat!Persze, nem is csinálok semmit, most keltem fel. :oops: :lol:
Én is nagyon drukkolok neked!Barátcserjéről tea formájéban már hallottam jókat.Többet nem tudok.

Évi!
Szóval zsuzsika lábadozik!Ez jó hír, drukkolok, a mielőbbi meggyógyulásához! :D :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Bea!

Kár, hogy nem tudom beszkennelni, de Ádi annyira hasonlít a gyerekkori képeimre :shock: főleg a legalsón. Tehát szíp gyerek lesz :lol: pláne, ha már nem fog hasonlítani rám 8) 8) 8)

tjuca
 
 


Annácska!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Van egy kis időm, gondoltam benézek!
Termeltetek megint szépen! :)

Panka!
Nagyon örülök, hogy hazaengedtek a kórházból. Rám hoztad a frászt, amikor olvastam, hogy mi történt, de látom, hogy már jobban vagy. Most már aztán tessék pihenni! :!:

Beus!
Remélem veled is minden rendben van. Köszönjük a híreket, várjuk a továbbiakat!

Bea!
Ádi egy tünemény, nagyon büszke lehetsz rá! :)

Annácska!
Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!

Anitta!
Mi újság van veled?

Adri!
Részvétem a nagypapád miatt. :(

SzHeni!
Drukkolok nektek ezerrel!!! Akkor jövő héten hétfőn?

Emlékezetből most ennyi.
Kicsit hosszúra nyúlt ez a mai nap. Jelentések, beutalók, adminisztráció...Ráadásul lelkileg eléggé megviselt egy hely, ahol voltam. Na, de hosszú...
Inkább próbálok pozitívan hozzállni a dolgokhoz és meglátni mindennek a jó oldalát. Holnap péntek, utána pedig jön a hétvége. :) Kaptam egy nagyon jó mailt, "a boldogság maga az út" címmel, lehet, hogy Ti is kaptatok (ha érdekel valakit szívesen elküldöm)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
tina82
 
 


Annacska!

Nagyon sok boldogsagot kivanok születesnapod alkalmabol!
Kép

Sajnalom, hogy betegek a picik, jobbulast nekik!

Adriana!

Nagyon sajnalom! Reszvetem!


Panka!

Orülök, hogy otthon vagy, pihenj sokat!

Evi79!

Nagyon szepen köszönjük!!!
Gyönyörü a akis Virag!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Annácska!
Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked nagyon boldog szülinapot.
Vendég
 


Zsúka!

Azért a felugró hőnek örülni kell. Ezek szerint volt pé-d ha nem ez az Agnus izé zavart be. Erről a cseppről én nem is hallottam. Én nem is merek ilyeneket használni, max vitamin és gyógytea.
Azért ha megzavarodik a ciklusod, vagy más lesz mint eddig hagyd abba.
Szóval hőugrás elött ha együtt voltatok az meg pláne jó. Amúgy tényleg kicsit alacsony hőket mértél eddig.
Ma mia helyzet? :shock:
Akkor neked lapar lesz, gondolom a HSG pedig esetleg majd később. ha egyáltalán szükség lesz rá. :wink:

Ádi, Virág gyönyörű babák!
Vendég
 


Annácska!

Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!

Csak most ennyi:1cn

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Még valami

Annácska Boldog születésnapot kívánok.

És köszönöm a priviket (Évi77,Tjuca,Jucmuc,Angie,Pankaa,)amik most sokat segítenek.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Anitta!
Nagyon-nagyon sajnálom
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Köszi de igazából a teszt után már éreztem hogy fáj a hasam és gondoltam ez nem jó jel.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Drága Anitta!

Nagyon nagyon sajnálom :( :(

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Anita!

Sajnálom :cry: :cry: :cry: Örülök, hogy segített a privi :)

Annácska!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!

Évi!

Virág baba csodaszép!

Juca!

Nem sikerült Meglepetést venni, a Sparban elfogyott :( Majd még próbálom beszerezni, mert ááálllllat kíváncsi vagyok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Junkó!

Ma 36.8 volt a hőm valószínűleg. :shock: 2 napja két takaróval alszom és azóta magasabb a hőm, gondoltam biztos ez az oka. Felkelés után kimentem a mosdó, majd visszafeküdtem takaró nélkül és megmértem mégegyszer 36.7 volt, aztán megint vártam egy kicsit 36.6, aztán már teljesen besokalltam elkezdtem felöltözni, de előtt megint megmértem 36.9. :shock: Fáj a hasam, úgyhogy valószínűleg meg fog jönni és én is pont erre gondoltam, hogy abbahagyom ezt a barátcserjét ha bezavar ennyire.
A lapar és a hsg egyszerre lesz. Szerintem március tájékán, mivel februárban elutazunk 1 hétre. Veletek mi a helyzet?

Anitta!

Annyira de annyira sajnálom.:(

Annácska!

Boldog szülinapot!:)

Juca!

Imádom ezeket a szójátékokat.:D

Angie!

Hétfőtől már otthon? A házról kapunk képet?:) Minden rendben?

Évi, Bea!

Gyönyörű babáitok vannak, csak irigykedni lehet.:)

Évi!

Dóri babáról egy fénykép, amikor ép "Zsuzsikán" fekszik?:D

zsúka
zsúka
 
 


Anitta!

Nagyon sajnálom, erre nem lehet mit írni.

Évi!

Hát igen, mondtam a rokonoknak, hogy nem kell megvenni :twisted: :twisted: :twisted: Amúgy tegnap mondtam anyunak, hogy vegyen egy ojságot, mert benne van a húgom jobb melle. Erre húgom 10 perc múlva hív... :lol: :lol: :lol:

Éva!

Nem jöttök bulizni Virággal szerdán Évihez?

Zsú!

Szerintem ez a hónap nincs leírva :twisted:

tjuca
 
 


EZ ITT MOST AZ 1000. ÜZENETEM. MOST VÁLOK RÉGI FELHASZNÁLÓVÁ.
Kevesebb mint egy év alatt sikerült jó sokat locsognom.

Anitta!
Megszakad a szívem, annyira sajnállak. De nincs itt a világ vége. Van akinek sokadszorra sikerült, de lényeg, hogy sikerült. Neked is lesz babád, csak sok-sok kitartás kell hozzá. Annyi példa van itt, akik hosszú "szenvedés", várakozás után kezükben tarthatják a kisbabájukat, vagy épp a pocakukban hordják.

Zsúka!
Rengeteget gondolok Rád, de nem akarlak zaklatni telefonhívással vagy sms-el. Egyszer a metrón messziről egy lány nagyon hasonlított hozzád, és majdnem elindultam felé, hogy megszólítsam, de aztán rájöttem, hogy nem te vagy. Pedig annyira megörültem, hogy összefutottunk.
Ja, és én is PÉ "nélkül" estem teherbe. Az én hőm valami hasonló görbét mutathatott, és meg voltam győződve, hogy kimaradt. Cserébe kimaradt a menszim, és most itt csücsül (mit csücsül! folyton rúg-kapál!) Manócska a pocakomban. Idén lesz baba nálatok is. Azért csak óvatosan a mindenféle szerekkel. Van egy kapszula, amit el keztem szedni még nyáron. Igazából klimaxos hölgyeknek való, mert olyan vitaminok és inflavonoidok vannak benne, amik a hormonokra hatnak. A biopatikus azt mondta, hogy ő tudja ajánlani terhesség előtt is. Én majd egy dobozzal szedbem be belőle, pont a teherbeesésem előtt. Lehet, hogy segített?!? Ha érdekel, megnézem neked a nevét. Mellette ittam napi fél liter cickafarkfű teát, és néha még cickafark+kamillás ülőfürdőt is vettem.

Évi79!
Nagyon édi Virágocska, és már majdnem fél éves. Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő.

Bea!
Ádika is nagyon édi. És hogy milyen fiatalka az édesanyja!
Vendég
 


Zsúka!
Hétfőn még dolgozom, aztán 4+2 nap pihi. Utána még jövök március végéig, de közben még veszek ki szabit. Lassú tempóban még bejárogatok.

Juca!
Uniqeékat nem lehetne elcsalogatni szerdán?

Évi79!
Ténlyeg, gyertek ti is!!!

Annácska!
Szerdai buli???

Naaaaaaa!.... Ráérős anyukák. Csípjétek a hónotok alá a gyerkőcöt, és gyertek (Úgy invitállak, mintha az én otthonomba jönnétek :oops: :oops: :oops: Bocsi, Évi!)
Vendég
 


Sziasztok :)
Köszönöm a köszöntéseket :)

Tegnap jelölgettem az iwiw-en. Nem találtam meg mindenkit, de majd idővel :D
Akik visszajelöltek, azoknak köszönöm :)

Angie :)
Szerintem szerdára már tuti meg gyógyulunk és megyünk a buliba :P Már csak egyet kellene tudnom, mikor és hol lesz :wink:

Anita :)
Nagyon sajnálom :(

Panka :)
Klassz volt Debrecen, csak kicsit rövid volt a kiruccanás :)
Talán majd nyáron megint megyünk :)
Vigyázz nagyon magatokra, pihengess :)

Mennem kell, Peti ébred és az ebédért nyekereg :D
Este még megpróbálok jönni.

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?