Jucc,
Nagyon ugyes vagy, hogy el mertel utazni egyedul a fiukkal, le a kalappal. Fiuk egyebkent nagyon helyesek es hat vegeredmenyben megerte szerintem, mert latszik a kepeken is, milyen jol ereztetek magatokat!
Gaztema, + Marti horrortortenete
Jezusom, hogy ilyen is megtortenhet!!Marti, meg jo, hogy apukad felfogta idoben es valoban nem lett komolyabb baj!
Ayse,
Nagyon jo a leiras Andrissal, en is nevettem rajta egy jot. Igazsag szerint nalunk is ez van, neha ki is bukok rajta, de majd megprobalom a te eloadasodban elkepzelni a tortenteket es talan konnyebben elviselem majd en is
.
Egyebkent jo volt a nagy ferfias sohajtas is, amikor "eleg" kaja volt az asztalon.
Egyebkent ami engem kiakaszt neha, hogy Balazs egesz nap enni akar! Bar ahogy olvasom itt neha az adagokat, amiket megesznek a jobb etku gyerekek, kb ugyanez nalunk is, csak ugye egesz napra vetitve. Csak beteszem a labam a konyhaba, ugye ha keszitek valmit, teljesen mindegy, hogy epp elotte maszott le a szekrol, abban a pillanatban jon es tolja az etetoseket es mondja, hogy ehes, nyam-nyam stb! Ha meg ellenzem, akkor jon az uvoltes. Az sem jo, ha nem eszik tudom, Matthieu volt ilyen, de hat ez is zavaro, hogy ugy kell levakarni az etetoszekerol egesz nap
Megann,
Suvios Lena!
Pattogatott kukival valoban vigyazni kell!
Bar tudom, hogy kivedhetetlen ez, amikor valahova megyunk, mint nalunk is szombaton, ferj elment baratnom ferjevel rogbire
, mi meg baratnovel egyutt vacsiztunk, ott is van ket fiu
Egy kicsit megfeledkeztem Balazsrol, aki elokerult nagyban ragcsalva valamit, mire kiderult, hogy a nagyobb fiu, joindulatbol adott neki a mogyoros csokibol, amit ettek, mert Balazs kert
Ne tudjatok meg, mit eltem at kb par masodpercig, amikor kihalasztam a szajabol majdnem 3db egesz foldimogyit
De egyebkent is en fekezem szerintem az evesben, mert allandoan rettegek, hogy felrenyel valamit. Ha sokat vesz a szajaba valamibol, ha nagyobb darabot stb. Mar ot tartunk, hogy szerintem megertette ezt es ha ki akar tolni velem, akkor odajon, vagy kiabal es mielott barmit tehetnek valamit bedob a szajaba, utana meg csak nevet, amikor banyasznam ki
Pedig tudom, hogy nem jo ez, de egyszeruen nem tudok tullepni rajta!
Rokica,
Ez mar tenyleg tulzas ami veletek tortenik, ki kellenne mar bekulnotok a fenti illetovel, mert hat ELEG mar ebbol a betegeskedos stb egyvelegu balszerencsebol!
Azt nem ertem csak, hogy miert nem vizsgaltak ki Zsuzsat ezen okbol is, hogy ennyit bukik es szerintem ez igazan surgos eset ahhor, hogy elobb fogadjanak benneteket, nem eltekintve attol a tenytol, hogy te nemsokara szulni is fogsz!! A fene egye meg ezt az egesz rendszert, ha nem kepesek meg erre sem
Bocs, de ez most ugy kikivankozott!
Alvasugyben, pedig tudod a szolast
"ember tervez, Isten vegez
, valahogy ilyen modon szerintem ugyis majd eldol, hogy mi a legjobb megoldas. Szerintem nem letezik "legjobb" megoldas! A helyzet fogja hozni, mi a legmegfelelobb nektek! Matthieu is nagyon sokaig csak velem aludt el, velem aludt stb, most pedig egy joejt puszi es semmi baja! Balazs ugyanez, hiaba vagyok kemenyebb tegnap is pl felkeltet hajnal 4-kor es csak kiabalt, hogy anya, hiaba fekudtem le a matracra, akkor is csak sirt, magamhoz vettem, odabujt hozzam, megpusziltam, es mar aludt is! Ugy vagyok vele, hogy ha kellek neki, akkor miert ne?? A fene egye meg az elveket!! Szerintem hasznald ki meg ezt a kis idot, amit vele tudsz tolteni es igenis, ha igenye van rad, hat bujj hozza!! Olyan sok mindenen ment mar keresztul szegeny kislany!
Ha meg megszuletik Szilvike, hat ugy is meglatod, mi a legjobb! Egy dolog van csak, ha mind a kettovel akarsz egyutt aludni, de ezt is csak akkor fogod megtudni, ha mar benne leszel, de talan ez megfontolando, mert az egyik felkeltheti majd a masikat es hat ugye neked is kellenne pihenned! A ferjed pedig ugyis belatja majd az adott helyzetben, hogy talan megis jobb neki Zsuzsaval mint egyedul vagy egyeb mas megoldasra is nyitottabb lesz, ha mar benne lesztek a szituban. Le a kalappal minden esetre, nagyon kitarto vagy!!!
Aniko