Sziasztok!
Rég nem voltam erre, sajnos nem sok időm van.
Jázi amúgy sem egy nyugodt leányzó, de most már Zsombi is igényli a szórakoztatást.
Általában úgy telnek napjaink, hogy reggel 8 körül reggelizik a legényke, aztán tisztába tevés, tisztogatás, játék (gagyarászok neki ezerrel, a csörgőt rázzuk neki Jázival, vagy a zenélő körforgó megy, egy kis simi-simi), aztán szépen lefáradt Zsombi, és elalszik. Teljesen a kövezkező etetésig. És akkor kezdődik minden előlről. Este 7-kor fürdünk, és általában 9-10 között eszik utóljára, aztán alszik reggelig.
Viszont a szopival gondjaink vannak, mert ha már nem dől neki a tej, akkor kiköpi a cicit, hiába, hogy éhes. Nincs türelme szívni, pedig van még a ciciben, csak már nem ömlik a szájába. Így aztán csak ki-be lökdösi a szájából, és ordít.
Van vkinek vmi tippje, hogy mit csináljak? Egyébként pénteken volt 5,44kg és 64cm.
Szilvi!
Ha ilyen nyugis éjszakátok volt, az már jelenthet vmit!
Vizimano!
Üdv! Emlékszem ám rád a tavaszi babás topikból.
Nem semmi szülésed volt, gondolom a csaszitól való félelem beindította a dolgokat.
Tinu!
Gratulálok Tündéhez, nagyon szép, és a születése sem sikerült bonyolultra.
Mi is így voltunk, hogy itthon még fogyott Zsombi (kórházból 3850-nel jöttünk haza, itthon lement még 3800-ra), de aztán amikor tényleg beindult a tej, és ébresztgettem én is, hogy felkeljen szopni, akkor minden rendbe jött!!!
Kata!
Igen, jól eltűntem, de talán neked, mint kétgyerekes anyának, nem kell magyaráznom, hogy miért.
Örülök, hogy meggyógyultatok!!!
A múltkor mi is betegek voltunk, egyedül Zsombi úszta meg.
Bunny!
Hogy fér bele Máté gyomrába 280ml???Az majdnem 3dl!!! Zsombi rekordja 150ml volt.
Le tudnád írni abból a könyvből, amit kaptál, hogy mennyit kell enniük a babáknak?
Moték miért viszik Krisztinát bölcsőhalál szűrésre? És egyáltalán mi az?
Mágnes!
Van úgy, hogy Zsombi szájából is kiesik a cumi, mintha nem tudná színi, de ilyenkor visszateszem a szájába, és egy kicsit ott tartom a kezem, hogy ne tudja kiköpni, ráharapjon.
Érdekes, nekünk meg a liberóból már az 5-8kg van, pedig most haladtuk meg az 5 kg-ot, és a 3-6kg már kicsi. De szerintem ez függ attól is, hogy milyen hosszú a baba, mennyire széles a csípője.
Niki!
Nagyon édes Dani!
Balesetek nálunk is előfordultak.
A legutóbbi, ami a múlt héten volt, hogy Jázi szembe fújta magát domestos spray-vel. Irtózatos ordítás, gyorsan kimostam neki, irány a szemészet két gyerekkel, odatelefonáltam, azt mondták sürgőséggel soron kívül fogadnak, mégis várnunk kellett egy órát. De a lényeg, hogy szerencsére semmi baj!
Winnie!
Óriási gratula a kiscsajhoz! Jó egészséget nektek!!!
Cic!
Nagyon édesek a gyerekek!!!Mit nem adnék, ha Jázit is ilyen közel tudnám engedni Zsombihoz!!!
Bocsi, de azért jókat nevettem, hogy mik történtek szegény Gergővel. A kedvenc, hogy a fején még pattant egyet a hangfal. Bocsi mégegyszer, de elképzeltem és nem álltam meg nevetés nélkül.
Egyébként nem semmi, ami volt a rendelőben. Annyira bunkók tudnak lenni az emberek, mitnha nekik nem lett volna gyerekük.
Na. most ezt elküldöm.
Brigó