Új privát üzeneted érkezett!

Juca!

Ha van neked kéznél ilyen táblid, nem lőnél egyet az e-mailemre? Megköszönném.

:-)

tandika
 
 


Sziasztok!

Katus: hát igen az egy éves bnetes múltat én nem tudom egyik pillanatról a másikra abbahagyni :) Tán ez a függőség? :) De tény, hogy kevesebbet tudok jönni.

Tandi: kb. december közepén kezdett kúszni Kende, akkor volt 5 és fél hós. 6 hósan a szabályos mászást csinálta és most már bebarangolja a lakást. Ja és ahol fel tud kapaszkodni ott fel is áll.
Naponta 4 csepp C vitát adok neki. Egy pici teával keverem és a panadol kanalával adom be. Azzal tök ügyin be tudja venni.

Kitti: melyik újságba lesznek benne a csajok és mikor jelenik meg? Én nem vagyok nagy újságvásárló, így fogalmam sincs mikor jelenik meg. De ezt megvenném.
Gratula a kulcsokhoz :) Szupi érzés ugye? Kitartást a költözéshez :)

Marcy: akkor nálunk sose lesz átalvós éjszaka. Kende szerintem egy igazi felfedező és örökmozgó.

Amandi: na így fog elkezdeni mászni :) Nálunk is így kezdődött. Először a földet túrtuk, ahogy a képen is látszik :)

Kérdés: akinek a babájának több foga van, mint füle :lol: Nektek is csikorgatja? Kende megőrjít. 4 foga van és állandóan csikorgatja. Fúúúú nem bírom.

A diétázóknak nem is írom, hogy most csokis-perecet tolok az arcomba :twisted:

Puszi: Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Nagy elkeseredésemben úgy döntöttem, hogy kipróbálom mit szól egy tejpéphez, a rizsest választottam, hogy annak talán elég semleges az íze. Úgy tűnik ez most egész jól bejött, a baj csak az volt Márknak, hogy a kanállal evés nem olyan hatékony, mint az üveges, és ettől volt hiszti. Nekünk még a Sinlac sem vált be, pedig már azt is felírta a dokinéni.
Holnap nagy családi összejövetel lesz, nagymamám 86. születésnapja. Márk nagyon bírja az ilyen nyüzsiket :)

Kisviri, nem csodálom, hogy zavar a fogcsikorgatás. Szerencsére nálunk még nincs ilyen gond :)

Andi

amandi
 
 

 
 

Tandi!

Hátha más is szeretné (engem mondjuk nem villanyoz fel, mert sosem nézem meg, hiszen akkor csak hazain élnék, meg mint Köbüki :lol: a leggázosabbak a majonéz, ketchup és társai, meg a konzervek, de józan paraszti ésszel is sejthető, hiszen pukkanékony cuccok, és mégis elállnak hűtés nélkül évekig)

Küldök kettőt. Az egyik a WIKIs gyűjtemény, itt megtalálod a nevet, és rögtön utána tudsz keresni, és egy "barátságosabb", ami ugyanazt tudja, mint a WIKI (csak színesebb)

http://hu.wikipedia.org/wiki/E-sz%C3%A1m
http://www.e-szamok.hu/

Jó bogarászást :wink:

Kisviri!

Az utolsó mondatod, ejj! Mondjuk én nem fogyózok, de ma pont felnyomtam a léböjthöz (meg nem léböjthöz) egy szupi receptet a blogba 8) És Kinga 6-ból négyet biztosan csikorgat, a hátamon áll a szőr. Mondjuk csak kajálás közben, meg néha rágja a masszát, édi.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan emlékezetből…

Vitaminok: a D-vitamint kétéves korig kell adni (legalábbis nálunk a doki aszonta…), úgyhogy nálunk esti szopinál cicire csöpp, úgy biztosan nem megy kárba… A K-vitamint pedig addig kell adni, amíg a baba kizárólag anyatejes.

Itt nálunk egy csöpp hó nem esett... :( Pedig már olyan jól elképzeltem, hogy majd kiviszem szánkózni Kendét… :roll:

Kitti!
Gratula az új lakáshoz!

Reni!
Peti nagyon aranyos!

Gabi!
Micsoda kis konyhatündéred van!

Kata!
Én a tetyóban vettem gyorsfagyasztott, előfőzött gesztit, 1800-ért kilaját, vagyis jó drága, de ez sokáig elég.

Az E-ktől nem mindtől kell félni, de amit Juca feltett, az nagyon jó lista, legalább tudod, mivel hányadán állsz… :wink:

VIRI!!!!!!
IGEN, Kende is csikorgat már vagy három napja!!! :twisted: Booooooorzalmas hallgatni!!! De ő meg marhán élvezi, én csak attól félek, elfogynak a fogai, pedig még ki sem jöttek teljesen… :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Tandika!
Ismerem a Mediterrán lakóparkot, de pont Erzsébet másik végén van. Jól elkerültettek Bp.-r!!!

Évi!
Peti a legutóbbi mérés szerint 8,5 kg és 69 cm, de ez már hete volt. A Te Mátéd sem panaszkodhat, jó kis harapnivaló sonkái vannak! :lol:

Ma éjjel ketten vagyunk Petivel. A párom dolgozik. Utálom, hogy éjszaka is kell dolgoznia, de ő mindig azt mondja, hogy örüljek, hogy van munkája, mert hogy már szinte mindenkit leépítettek a Mávtól. (ott dolgozik.) Van itt nálunk egy 6 emeletes irodaház, amit a szinéről stílusosan fehérháznak hívnak. :) (MÁV ZRT. tulajdon) Anno zsúfolásig tele volt az alkalmazottakkal. Most már kb. minden 10. irodában dolgozik 1 ember. A népsűrűség kicsit mecsappant. Az emberek egyrészét elengedték, egyrészét Debrecenbe irányitották, ami 100 km-re van. Milyen jó nap, mint nap bejárni! Mintha a vasút Debrecenig járna keleten és nem Záhonyig. Na mindegy. Bocs a kitérőért!

Lassan én is elteszem magam holnapra. Képzeljétek, úgy kívánom a pezsgőt. Nem tudom mi van velem! :oops:

Na megyek, tényleg lefekszem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Lányok!

Megint jó rég voltam. De legalább túl vagyok végre az államvizsgán. :D Úgyhogy befejeztem, vége!!!! :) Már nagyon örülök neki. Ezután megint lesz időm többször jönni. Vissza nem nagyon olvastam. :oops:

Kinőtt egy foga a Máténak :) bár még ici-pici, de kint van. És már kezd nőni a második, úgyhogy most nagy sírások vannak. De majd túl leszünk rajta.

Fogcsikorgatás miatt együttérzés. A krétacsikorgatáson kívűl ez a másik, amitől feláll a szőr a hátamon. :D

A gesztenyét én is a tetyóban vettem, Kapsováriak gyártják. Gyorsfagyasztott gesztenyepüré barna csomalgolásban. És nincs benne e. Tiszta gesztenye. Egyszer valami kóstoláson ettem belőle, összehasonlítva másokkal, azóta nem is eszünk mást.

Egy oldalt mégis visszaolvastam. És jól tettem.

Pil. Hiányozni fogsz, bár én sem voltam túl sokat. :( Ameli tüneményes és gyönyörű. Azért képeket küldj majd, és ne csak Ameliről. Téged is szeretnénk látni.
:)

A gyerekek nagyon ügyesek. Ahol kevésbé, ott sem kell aggódni. Látom, hogy páran írtátok, hogy még nem kúszik, vagy gurul, már nem emlékszem, de már majdnem ül. Döntsétek el, hogy megfogadjátok, vagy nem, de szakmailag nagyon nem ajánlott ültetni a gyereket. Azt "csinálhatja" a gyerek, amit magától meg tud csinálni. Persze tudom, hogy etetni kell, meg ilyesmi. Nem is kell ezt annyira komolyan venni, ha már kúszik egy ideje, próbál mászni, akkor nem olyan nagy gond, mert már elég erős a hát és nyakizma. Viszont amíg ez nem történik meg, addig feleslegesen nagy terhet hárít az ülés a gyerek gerincére, ami a későbbiekben gerincproblémákhoz vezethet. Az pedig másodlagosan láb és csípődeformitásokat okozhat. (Lúdtalp, bokasúlyedés, stb.) Nem okoskodni akartam, csak hát a szakmai szememet nem mindíg tudom becsukni. :roll:

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Jó Reggelt!
Dobozolásra fel, nekünk legalábbis!
No, tegnap késő este baráti segítséggel összeraktuk az új szekrénysor felét!Hurrá. Ma megyünk megint a búrorűárúházba, ott kezdünk számítógépasztal meg gardróbszekrény miatt. Naaagyon izgi!

Mindenkinek szép napot!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Hali!

Tegnap nem volt kedvem jönni, kicsit fáradtnak éreztem magam. Az egész napom egy rohanásból állt...
Este meg volt egy családi vitánk a reklámújsághordásról, mert a férjem jövő héten elmegy Pestre, így nem lesz ki hozzon-vigyen az öcsémet és engem. Nekem hiába van jogsim, és mennénk kocsival, ingáznom kéne az autóig...de úgy néz ki, megoldódik a helyzet, remélve, hogy nem épp a következő héten hoznak vastag újságokat. :D
Tegnap Petinek kotyvasztottam, sütőzacsiban csináltam neki alma-banán-körte kombinációt (délután kapott belőle, megette), aztán meg késő délután szedtem ki a vegyeszöldségből meg husit a pöriből, azt botmixereltem le, azt betettem a fagyiba.

Katus, Peti ezen a héten már kapott pogácsát, zsemlét, perecet, igaz, tördeltük neki, így elcsócsálta. Egészben is a kezébe nyomtuk, de úgy inkább csak szopogatta, meg tömte a szájába...

Meteor, nálunk a férjem van dögrováson, meg van fázva...

Wkata, http://www.food-info.net/hu/e/e202.htm Tehát szerintem adhatod. Amiben nincs E, az vagy nagyon hamar romlik, vagy házi készítésű, házi zöldségekből, húsból, gyümiből, stb.

Reni, ezek szerint a Petik már csak ilyenek...miénk sem volt nagyon aktív, én is alig vártam már az UH-kat, dokilátogatásokat, hogy minden OK-e.
Most meg a tanácsadásra leszek kivi, mert Peti néha rázza a fejét, én nem látok rá okot, rá akarok kérdezni, hogy ez vajon mitől lehet.
Nektek még ennyire fent van az ágya Petinek???

Juca, alkoholizálásról annyit, hogy Peti előszeretettel nézi ki a dédik szájából a fröccsöt vagy a pálinkát. :D

Kitti, akkor várunk rád türelmesen. Én emlékszem, mikor tvnetworkről átmentünk az invitelhez, a férjem kb. 20 perc alatt megcsinálta, és 2 nap múlva jöttek, hogy bekötnék, mire mondtuk, hogy már megtörtént. :D

Amandi, végre! Egyébként logikusan hangzik a répadolog, hiszen, ha valakinek megy a hasa, vagy hány, akkor jön a főtt répa-főtt krumpli páros...általában.
Nem tudom, de mióta Peti ráérzett a kanalas evésre, max. fél óra, amíg bepuszilja az adagját, de általában negyed óra alatt megeszi az épp aktuális kajáját.
Tejpépből Peti először Milupa HA-t kapott, ezt lehet receptre íratni, de az árát passzolom. Én ezt úgy szereztem "fű alatt". Azóta meg DM-eset veszek, ez a legolcsóbb, habár ezt is megemelték egy 100-assal (mármint az árát).

Anyuci, Máté a két nagyobbikodhoz képest tényleg "kakukktojás", de sose tudni, hogy miből lesz a cserebogár. :8

Kisviri, én tegnap megálmodtam, hogy Peti egyik héten napi 1x5 golyó kasvirág golyócskát kap, a másik héten meg pl. szerdán kap egy tégelynyi osscillo...-t. Én C vitaminnal még nem próbálkoztam.

Egyébként Petinek ez a hét "katasztrófa" volt. Ugye a hét elején ledörzsölte a bőrt a szeme alatt, erre tegnapra összeveszett a macskával, vagyis a macsesz Petivel, így az előbb említett seben kívül a fiam néhány karmolásnyommal is gazdagabb lett. A névadójára csupa szexepil lett. :D

Norwell, akkor lehet, hogy Petinek voltak fogai, csak elkoptak? :D

Melinda, ezek után sűrűn gyere. És nagyon-nagy gratula a diplomához!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Kopp-kopp.... Jó volt az éjszakánk. Csak egyszer kelt Peti, 5-kor szopizott és aludt 8-ig. Most ismét durmol. Nem tudom, hogy jó e, de napközben csak cicin alszik el. Hosszútávon biztos nem jó.

Ex!
Igen, még fent van a kiságyban a matrac. Peti csak alszik benne, max. oldalra fordul, de még nem érzett ingerenciát semmilyen más tevékenységre. Viszont tegnap a nagy ágyon többször is megfordult és állítólag (anyukám szerint) el kezdet előre kúszni. Én még nem láttam. Ugyebár még csak hátra menetben csinálta eddig. A bébitaxi nagy szerelem lett. A kis drága lerakja a lábát és áll(!) benne!

Kisviri!

Tök jó, hogy mégis tudsz jönni! :lol:

Látom kezdődik a hétvégi pangás!

Reni
Kép
prenata
 
 


Nagyon gyér a topic a hétvége mindenkit lefoglal.

Reni még nekünk is fenn a matrac bár már láttam ,hogy felér a kiságy széleig és húzza magát igaz egy hónap van köztünk de az is igaz ,hogy nem ugyanugy érnek meg egy egy dologra. Máté szépen alukál este 8-kor leteszem és másnap 8.30 körül ébred,remélem nem kiabálom el.Ha más nem is de a fogzás beleszólhat még a nyugiba.

Most nem igazán megy az irás hétfőig biztos több esemény lesz majd benézek. Kellemes babázást és jó hétvégét szánkózzon aki teheti

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Petike azért rázza a fejét, mert ingerli a fülben lévő vesztibuláris rendszereket, ami az egyensúlyérzékért felelős. Mivel próbál felállni, ülni, nagy szükésge van az egyensúlyra. A nagyobb gyerekek ezt úgy oldják meg, hogy bepörgetik magukat hintába. :D A mieink ezt még nem tudják. Majd később. :D

A matrac nálunk is még fent van, de azt hiszem lassan le kell tennünk, mert a lábamra támaszkodva próbál felállni. És reggel még a kiságyába játszik, ha felébred, amíg mi magunkhoz nem térünk. 8)


Jó hétvégét!

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok!

Kitakarítottam, apa a kicsivel sétál, most írok gyorsan!

Tandika: én tényleg komolyan gondoltam! Majd megdumcsizzul a találkát, ha jöttök! Egyébként én is agyaltam már, hogy ki lehetsz, de én sem jutottam előrébb. Bár az az igazság, hogy az arcmemóriám még csak-csak, de a név... Az valami borzalmas! :oops:

Melinda: hatalmas gratula a diplomához! Nagyon érdekes dolgokat írsz, és ezer hála érte. Az az igazság, hogy például Kornél nagyon szeret ülni, de kúszni még csak hátrafelé. Ha lerakjuk a hasára, akkor morog. Bár ez most amúgy is nagy divat. Másnál ilyen nem volt?? :?: Folyamatosan ööööööö-zik - és megy a morgás. Mintha semmi nem lenne neki jó! Néha már egy kicsit unom, de azért elviselhető. A múltkor rikoltozott, most azt lecserélte a morgásra. Így ahogy most írtad igyekszem hanyagolni nála az ülést, nehogy később gond legyen.

Sikerült kapnom natúr gesztenyepürét, így azért egy kicsit egyszerűbb lesz, mint amikor megfőztem a gesztit. Holnap azt hiszem csinálok is valami finomságot a fiatalúrnak. :) Mi is leraktuk már a matracot a kiságyban, ugyanis nálunk Kornél folyamatosan bemászott a pelenkázó alá, és ott ha megemelte a fejét, akkor állandóan beverte.

Ex: Kornél nálunk is állandóan balesetes. Sokszor reggel veszem észre, hogy valahol lekarmolta magát. De hogy hogy csinálja azt nem tudom, mert olyan kicsi a körme, hogy szinte nincs is!

Kisvirág: fantasztikus ügyes Kende baba! Kornél még csak tolat, meg ül, bár már próbálkozik a négykézlábra állással, de nem igazán sikerül neki. Igaz nem siettetem, majd szépen alakul, de tényleg milyen érdekes, hogy ahány baba annyi féle.

Na, megyek elköszönök. A Meglepetés megjelenésénél szóljatok, mert én is veszek! :D

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Hali!

Melinda, és erre minden helyzetben képes lehet??? Mert én inkább akkor vettem nála észre, ha pl. felkelt és etettem a szopispárnának támasztva, vagy kelés után max. 1 órával...épp, ahol volt. De nem mindig csinálja...

Reni, nálunk már teljesen lent van az ágy...a második és a legalsó szintre tevés között nem telt el, csak max. 2-3 hét... :o

Egyébként én azért nem voltam, mert névadni voltunk. A ceremónia jól sikerült, a legnagyobb az volt, mikor az anyakönyvvezető valami olyasmit mondott, hogy Peti még nem értheti, hogy mi ennek a jelentőse, az én fiam ezerrel nekiállt gagyarászni. :)

És akkor egy kép:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


jelentőse=jelentősége :D :oops:

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex, elviekben bármilyen helyzetben csinálhatja. De ez csak egy tipp volt. Azért kérdezd meg a gyerekorvost.
A fülét nem piszkálja többet? Máténak a sok víz időnként irrritálja a fülét, akkor rázogatja a fejét, meg vakarja a fülét.
Nagyon helyes kis pasi Petike.

Wawel
Máténál is volt egy időszak, mikor megelégeltem, hogy nem csinál semmit, és hasra tettem, kicsit morgott, pláne akkor, mikor elpakoltam a játékait, hogy ne érje el. Csak annyira tedd messze, hogy épp ne érje el. Ha nagyon messze rakod le, elveszti az érdeklődését, és csak kiabálni fog. A kedvencekkel érdemes kezdeni. Ha gonolod, próbáld ki. :)

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Melinda, én nem vettem észre. Viszont állandóan dörgöli az orrát...belénk. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló lányok!

Hát az az igazság, hogy engem rettenetesen lefoglal két gyerkőcöm, úgyhogy időm nagyon kevés... úgy mindenre.
:cry:
Két hete készülök fodrászhoz, kozmetikushoz.. hát persze, hogy még mindig nem jutottam el.
Ráadásul még Janka is lebetegedett a hét elején, úgyhogy teljes káosz...
Janácska egyébként iskolás lesz, és megyünk felvételizni február 27-én, most ezzel is olyan sok gondom volt, hogy hol lenne a legjobb..
Nehéz egy kicsit.
Baluci pedig nagyon rossz alvó lett... Amennyire jó babuci volt, most nagyon sokat felébred éjszaka. Sokszor olyan vagyok nappal, mint aki másnapos.

Lehet, hogy béna vagyok, de nem sikerül vonalzót készítenem. Segítsetek már egy kicsit..

Puszi Nektek: Emese

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

Ebéd kész, jöttem egy kicsit.

Jurem: látom babafalvás vonalzót igyekeztél csinálni. Amikor kapsz egy e-mailt a babafalvától, akkor a profilodban az aláíráshoz ne a HTML kódot, hanem a PHPBB kódot másold be! Amiatt pedig ne aggódj, ha keveset tudsz jönni! Amikor van egy kis időd, írj!

Ex: jópofa lehetett, amikor Peti elkezdett gügyögni! :D

Melinda: köszi az infót, ki fogom próbálni! Egyébként az utóbbi időben tényleg nagyon nyügi Kornél, és fogalmunk sincs, hogy miért. Amikor ébren van, annak felében biztos nyafog, sírdogál.

Egyébként ma is átaludta az éjszakát! :D Remélem állandósul nálunk, bár elég rendszertelenek az éjszakáink, de ma pl 9-től 6-ig aludt ismét!

Szép nagy hó van nálunk!

Na, megyek: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Üdv!

Jurem, az aláírásodhoz másold be, hogy Kép Szóval azt, ami most alul van, annak a közepét.
Remélem, sikerülni fog.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


aha...megszívtam.
Szóval közé, a középső részt, ami http-vel kezdődik és png-re végződik.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hellóka!


Szőkemelinda: Gyors kérdés, te értesz hozzá. Ha kapaszkodva áll, akkor mért rugózik a Noi? Ezt 2 napja csinálja, vicces, de a Máté ilyet nem csinált. (vagy már nem emlékszem)

Még jövök ám...

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok Lányok!

Látom, ti is elég elfoglaltak vagytok hétvégén. Nálunk is vendégjárás van, egymásnak adják a kilincset.

Juca! Lekopogom, de képzeld, mióta a múltkor írtam az alvásproblémáinkról, azóta Kíra minden este ½ 8-kor elalszik a cicin, leteszem, és semmi probléma. Illetve ezért cserébe annyi változott, hogy egy helyett két alkalommal eszik éjjel (éjfélkor és ötkor), illetve, hogy az ötórás evés után annyira éber, hogy elkezd játszani, beszélni, nevetni, sikogatni, mindegy, csak aludni ne kelljen. És ha rájön, hogy senki nem akarja kivenni az ágyból, sírni kezd. Úgyhogy kétszer már köztünk aludt a hajnali evés után. Ma éjjel is fenn voltunk ¾ 5-től 6-ig, de utána 9-ig aludtunk.
Úgy érzem, így már sokkal könnyebb az én lelkemnek is, hogy este nem látom szenvedni. És ez tényleg egyik napról a másikra, magától alakult így, nem trükköztünk semmit. Kíváncsi vagyok, meddig marad így.

Tandika

tandika
 
 


Reni!
Most milyen volt az éjszakátok? Nálunk is nagy durrogatások mennek éjjel-nappal, de már rájöttem, hogy ez Kírát nem zavarja. Csak amikor mindig nyűgös volt, előfordult, hogy én is erre fogtam: biztos valami kajától, vagy megint fáj a hasa, vagy emésztési problémák stb. De most, hogy jókedvű, nem sír, nem nyűgös, pedig a pukik változaltanul megmaradtak, rájöttem, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz.

Tandika

tandika
 
 


Melinda!

Én is szeretnénk gratulálni az államvizsgádhoz!

Érdekes dolgokat írsz :-)
Pontosan meddig nem szabad ültetni a babákat? És pontosan mit értünk ültetés alatt? Azért kérdezem, mert Kíra most már egyre kevésbé érzi jól magát vízszintes helyzetben (ami, gondolom, természetes dolog), és ha az ölünkben van, akkor teljesen egyenes háttal ül, minden erőlködés nélkül. Ezért így elég sokat szoktunk játszani. Viszont a földre még sose teszem le ülő helyzetbe, mert az valahogy nehezebb terep neki, és csak görbe háttal tartja meg magát. Szerinted az ölünkben se foghatjuk ülve?

Azt már nem is merem mondani ezek után, hogy legfőképpen persze állni szeretne 8)

Tandika

tandika
 
 


Lehet, hogy írtátok, csak már nem emlékszem: az E nélküli gesztenyepürét hol lehet kapni?

tandika
 
 


Sziasztok!

Látszik hogy hétvége. Gondolom mindenki apázik!

Tandika!
Most közepesen szar éjszakánk volt. Már kezdem hozzászokni. Viszont napközben bírnék egy kicsit szunyálni, de a nappali alvástól nekem nagyon rossz kedvem lesz, így próbálom mellőzni!
Azon gondolkodtam, hogy ha a fogai miatt ébredne ennyiszer, akkor valamilyen szinten nappal is meg kellene, hogy viselje, nem? De nappal nem nyügibb. Szóval nem tudom! Anyukám azt mondta, hogy örüljek, hogy félévig tudtam aludni! :?

Ex!
Jól néztek ki a képen! Peti mintha anyja fia lenne, nem?!
Az én Petim is szokta rázni a fejét, de ő elalváskor, már félálomban!

Kitti!
Hogy álltok a dobozolással?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Ma vagyunk 7 hósak :lol: :lol:

Megnyugodtam, hogy nem csak Kende csikorgat :D

Kiságy: nekünk a középső szinten van. De már gondolkodunk, hogy leengedjük teljesen.

Tejpép: pár hónapja Kende is zabálta, de most már nem hajlandó megenni.

Amandi: ti még nem esztek semmi mást anyatejcsin kívül? Nem kezded a hozzátáplálást?

Norwell: pont arra gondoltam én is, hogy ha így folytatja idő előtt elkopnak a fogai :)

Reni: anyum is Mávos. Én is voltam. A párom is :) Apósom is és a nagyapám is. Szóval süsü vasutas családból származom :) Tőletek is megvonják az arcképest? Anyuméktól valószínű :(

Melinda: grat az államvizsgához !!! Ügyi vagy.
Figyi Kende állandóan feláll ahol csak fel tud kapaszkodni. Szerinted mennyire hagyjam?

Ex: Grat a névadóhoz. Cuki lehetett, ahogy dumált :)
A macska megkaparta Petit? Ne hari, de én kihajítanám a cicát, ha a gyerekemet megkaparná.

Anyuci: örülj, hogy ilyen jól alszik Máté. Irigy is vagyok :wink:

Most ennyi.
Megyek fürdetni. Pusza

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Üdv!

Apája dögrováson van, Peti is nyügi egy kissé...nem tudom, milyen éjszakánk lesz. És holnap elmegy a férjem egy hétre Pestre.
Velem sem tudom mi van, nem bírtam kialudni magamat, és kissé kómásnak érzem magam...

Reni, igen Peti az én családfámra ütött, inkább tiszta öcsém. Még 4 hónap, és akkor csinálunk róla egy képet, akkor beszkennelem az öcsém egyéves képét is, de szerintem kiköpött mása a gyerekem a tesómnak. :D

Kisviri, isten éltesse Kendét.
Cica miatt nem hari, mi nem hajítjuk ki. :) Gondolhattok gonosznak, de Peti volt a hibás... Hozzáteszem, az incidens sem Petit, sem a cicát nem viselte meg túlságosan, a cica megy Petihez, Peti meg a cicához...a fene se érti.
Ja, és képzeljétek, amilyen érzékenynek tűnik Peti bőre, olyan gyorsan gyógyulnak a sebei! Eszméletlen!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Reni!
Nappal én sem szeretek aludni, főleg, hogy mindig ideges leszek, hogy mire el tudnék aludni, addigra Kíra felébred :-)
A fogával kapcsolatban: én azt olvastam, hogy nappal nagyon sok inger éri a gyerekeket, ezért nem “érnek rá” a fogfájásukra figyelni. Tehát normális dolog, hogy este, amikor sötétben fekszik az ágyában vagy egyszerűen csak már fáradt és nyűgös, akkor sokkal erősebben érzi ugyanazt a fájdalmat. Ha sírdogálás van este, én be szoktam kenni Kíra ínyét Dentonix N géllel. Pár perc alatt elzsibbasztja és utána sokat javul a helyzet, próbáld ki!!!

Kisviri, Kendének boldog hófordulót!!! :-) :-)

Tandika

tandika
 
 


Sziasztok,

Kisviri: boldog hófordulót Kendének!

Ex: nagyon komolyak vagytok a névadón. Szerintem úgy tanulják meg a megfelelő viselkedést a cicával, ha gyakorolják. Az meg természetes, hogy gyorsan gyógyulnak a sebek még ebben a korban. Nálunk is sokszor van, hogy összekarmolja magát Andris, és másnapra már semmi se látszik.

Ültetés: Andris is egyre többet akar ülni, még nem tud magától felülni, de az ölemben szépen tartja magát. Mi a rendes kaját is így adjuk neki, hogy az ölemben ül. Sokszor meg úgy játszunk, hogy én terpeszben ülök, és én támasztom meg a hátát. Ha pedig magammal szembe ültetem le, akkor ha elfárad, úgyis előre bukik a hasára. :)

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Kisvirág!
Boldog hófordulót kívánok kende babának! Nem tudom miért emlékeztem úgy, hogy Kende idősebb Pannánál.
Engem már nem hat meg a csokis perec és semmiféle édesség.Egyébként alapjáraton nem is nagyon eszem az édességet csak ha terhes vagyok vagy szoptatok.( Még szoptatok csak uralkodom magamon)

Ex!
Gratulálok a névadótokhoz! Most vörös vagy?Apinak jobbulást!

Tandika!
Ebbe a fog fájásba van valami mert a miénk is inkább éjjel sír a fájdalomtól.

Szőkemelinda!
Gratulálok az államvizsgádhoz! Akkor mostmár van saját bejáratú gyógytornásza a topikunknak. :)

Pénteken elvittük Pannát az orvoshoz mert folyt az orra.Erre a doki megnézte a torkát és közölte velünk, hogy nagyon-nagyon piros és felírta az anibiotikumot. ( 4.000.-ft-ot fizettem a gyógyszertárba igaz volt benn Fluimar és orrcsepp is.)
Nem tudom, hogy az aki pl Gyesen van , hgoy tudja kifizetni a gyógyszert.

Ma megyek a bölcsibe szülői értekezletre.Nagyon megvisel engem ez az egész bölcsi dolog azt hittem könnyebb lesz most a második gyereknél, de rá kellett jönnöm, hogy 2x olyan nehéz.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Nagyon pangunk. Hétvégén mindenki el volt foglalva, most pedig mindenki kipiheni a hétvége fáradalmait?

Nekünk most viszonylag jó éjszakánk volt. Este volt egy kis sírás elalvás előtt, de nem volt vészes. Magam mellé fektettem Kírát a heverőn, simogattam a hátát, amíg kicsit elálmosodott, aztán beletettem az ágyába és aludt. Ezvolt este 8-kor. 1/4 2-kor szopizott, majd aludt tovább. Viszont reggel 1/2 7-kor keltünk, mert kisasszonyka kialudta magát. Úgyhogy most már újra alszik. Illetve még nem alszik, mert hallom, beszélget, de remélem már jó úton halad :-) Csak most így el lesz csúszva az egész napunk alvásilag, evésileg. Ez van...

Tandika

tandika
 
 


Sziasztok!

Ültetéssel kapcs. Én sosem ültettem Kingát, csak az ölemben, de az nem ugyanaz, mintha kitámasztanám, mert éreztem, ahogy fárad. Viszont ő mászott, és gyakorlatilag magától tanult meg felülni. Ilyen érdekes próbálkozásból jött az ülés:
http://kofa.smugmug.com/gallery/2388829#125187910
tehát ne úgy képzeljétek, hogy hasizomból felhúzza magát a gyerek (én ezt vártam) :lol: Valamint mivel Kingának a mászás izgibb volt, ült egy kicsit, és elmászott. Most, hogy már az állás is, ülés is nagyon májer dolog, mostanában többet ücsörög, és úgy játszik. Ja és a háta olyan, mint Popeyenek.
Tegnap vendégségben kb. 20 lépcsőt megmászott (kétszer). Én azt hittem az unokatesóm tartja a popóját, de kiderült, hogy csak ott van a keze, ha a lakkozott lépcsőről megcsusszanna a plüss rugi. Nekem is kellett mászassszisztálni, még a hideg is kirázott :shock: még jó, hogy nincs lépcsőnk. Eddig azt hittem fül-orr gégész lesz, de most már tudom, hogy kaszkadőr :-)

Katus!

:cry: bölcsi miatt

tjuca
 
 


Sziasztok!

Katus!
Bölcsi miatt megértésem, nagyon nehéz lehet! azért ha van kedved, mesélj a szülőiről, jó? de csak ha nem fáj tőle jobban
Úszáson van egy kolléganőd a Pest megyeiektől, az ő kisfia 7 héttel idősebb Pannánál, és már visszament dolgozni hasonló okok miatt, mint te. Ők szeptemberig nagymamáznak, akkor jön a bölcsi.
Azért viszont irigyellek, hogy csak terhesség/szoptatás alatt vagy odáig az édességért, én tisztára függő vagyok sajnos :-(

Viri!
Boldog hófordulót Kendének!!!

Juca!
Nálunk is ilyen oldaltartásból nyomta fel magát Maki. Engem csak azért nem lepett meg a dolog, mert van egy kisfiú úszáson, akit rendszeresen felhúztak a szülei ülésbe (két kezesen, egyenes irányból), és akkor elgondolkoztam, hogy vajon ezzel tanítanak-e valamit, és hogy én hogyan ülnék fel fekvésből. Oldalt tűnt a legkönnyebbnek, és valóban, így csinálta Misi is.

Melinda!
Óriási gratulációm! Szuper, hogy ennyi energiád volt, és megcsináltad!

Ex!
Nálunk is van cica, de még nem nagyon konfrontálódtak, Maki főleg a doromboló maccs oldalát lapogatta, amit az elnéző bajuszrebegtetéssel kezelt le. De mi is szeretnénk, ha megtanulná, hogy mit lehet és mit nem. Végtére is ha együtt fog élni maccsal, kutyival, akkor a játékszabályokat velük kapcsolatban is meg kell tanulnia.

Misi mozgása elég sokat fejlődik, nemrég volt, hogy nagy nehézségek árán felküzdötte magát ülésbe, most már ez csak döntés kérdése nála, és tegnap este a kiságyba kapaszkodva felállt. Egyre ügyesebb :-)
Viszont továbbra is nagyon nyugtalan, bár most talán a szeles időjárás miatt is, meg hát a mozgásfejlődés okozta ingerdömping még messze nem csengett le, úgyhogy gondolom ez még így is lesz egy darabig...

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Itt még nem fúj a szél, de gondolom egy pár óra és ideér!

Peti is elkezdte az aktívkodást. Tegnap már a kiságyban is hasrafordult többször is. Eddig még nem csinálta. Ő is sokat ül ölben, de ez ellen nem lehet mit tenni. Ha fektetjük nyekereg. A bébitaxiba pedig , ha pillanatokra is, de feláll.

Katus!
Nem irigyellek a bölcsi miatt!
Az édességgel én is úgy vagyok, mint te! A terhesség, de leginkább a szoptatás alatt több édességet megettem, mint azelőtt összességében! Nekem nagyon hiányzik a diéta alatt is, de gyümivel helyettesítem. Bár tegnap az uram elé raktam az összes itthon fellelhető édességet (2 csomag kekszet), hogy vagy megeszi, vagy nem állok jót magamért. Megette.

Petinek most a szeme kezdett el csipásodni. Már főztem kamillateát borogatni. Remélem elmúlik. Idáig már 3szor volt ilyen és bevált.

Ilyen nagy szerelem lett a bébitaxi:
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Csajok,

hétvégén nem tudtam jönni és most is csak jelezni akartam, hogy élünk, csak mindig közbejön valami.

Átfutottam, amit hétvégén írtatok, csak röviden reagálok:

Kisviri: boldog hófordulót Kendének, ismét megállapítom, rohan az idő :) .

Katus: nagyon sajnálom a bölcsis dolgot, de jó ügy érdekében történik, hogy könnyebb legyen mindannyiatoknak. A lelki dolgokra nincs orvosság :( .

Reni: jól néz ki ez a babytaxi, én csak a falat sajnálnám nálunk. Nem megy még neki Peti???

Ex: gondolom megkönnyebbülés, hogy túl vagytok a névadó ünnepségen, remélem jól sikerült. Szupi a kép :) .

Kata: Misike már nagyon ügyes :) . Mi is szoktuk felhúzni ülésbe Marcit, de mi a nyaka miatt, hogy erősödjön. De ez még korábban volt, manapság már nem csináljuk :) .

Most megyek, magunkról majd du. vagy estefelé :) .

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok, jó reggel mindenkinek!

Izé, most látom csak: delet inkább :D

Akkor szépen sorba.

Tündérpöcök Tótéknak kitartást a dobozoláshoz, innen már egyenes az út, hamarosan az új helyen lesztek. ja és éljen a minimál!
( A mi új lakásunknál két bazi nagy érv szólt a lakás mellett - persze azon kívül, hogy nagyon teszett - az egyik az volt, hogy az előző lakók itthagyták a könyvespolcot, a másik, hogy galéria van, aminek az aljában két hatalmas gardróbszekrény volt. Így nekünk már csak egy kis tárolószekrényt kellett venni, meg kanapét, mert igaz ugyan, hogy nekem harmadik lakásom, de az előző minigarzon volt, ahol szinte semmi bútor nem volt csak beépítve.

Melinda,
grat a vizsgához. Nekem is lenne kérdésem: Pancsa gyakran dörgöli a zsemét. Ez s fáradtság jele lehet (ahogy eddig tippeltük) vagy esetleg irritálhatja valami?

Juca,
múltkor a bloggon olvastam mi mindent művel már Kinga, hát totál megijedtem, de aztán leesett, hogy Pancsinak még van legalább 3 hónapja az ilyen csibészkedések elkezdéséhez :)

Ex,
a macskakarmolással egy picit azért vigyázni kell, mert mindenféle bacit hordozhatnak. Egyszer engem is megkarmolt az akkori macsekunk és utána hónapokig be begyulladt a helye (pont a körmöm alá kapart be)
De egyébként mi is a kutyával össze akarjuk szoktatni nőket és félek ebben a nehezebb fél a Pancsa lesz. Bár már most is hatalmas mosolygásokkal és kacagásokkal figyeli a kutya mozgását.

Egyébként most is itt hasal mellettem a szőnyegen és egyszervolt-ot hallgatunk :)
Viszont a hétvégénk katasztrófa volt. Éjszaka 4× felkelt minimum, de a legrosszabbak az esti elaltatások voltak, szegénykám rettent fáradt volt mégsem bírt elaludni. Az a gyanúm, hogy nálunk is kezdődik a fogzás, de inkább nem kiabálnám el. Szóval csak nagyon sírt, közben tátongott, mint amikor éhes, de amikor cicit kínáltam neki az nem kellett és végül csak úgy bírt elaludni ha felvettem a vállamra és sétáltunk.
Szerencse, hogy anyósom nálunk volt a hétvégén, mert így legalább napközben csomót foglalkozott vele én meg egy icipicit tudtam pihenni.

meteor
 
 


csajok!
Köszönöm az együttérzéseteket a bölcsivelkapcsolatbann nagyon sokat jelent nekem, hogy megértőek és együttérzőek vagytok.

Nagyon izgulok a szülői miatt remélem most nem fogok dósírni mint Kata első bölcsis szülői értekezletén.

Majd beszámolok.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Délelőtt morci voltam...nem tudom, miért, de nálam nem működik rendesen az adóbevalló program...a vége az lesz, hogy majd kézzel töltöm ki, aztán beviszem azt az APEH-hoz.
Anyukámat holnap katéterezik, délelőtt meg vissza a klinikára. Férjem elment Pestre. :(
Ma Petinek nyűgös napja volt, legalábbis délelőtt egyfolytában visított, mint akit nyúznak. Most meg nosztalgiáztam, kerestem egy régebbi hsz-emet. :) A 10. oldalon találtam meg...
Nem tudom, kinél milyen az idő, de itt eszméletlenül fúj a szél, mikor kiléptem Petivel a nyakamban a kapunk, azt hittem elrepülünk, pedig ketten kb. 10 kiló híján egy mázsát nyomunk...

Macsek, van vidámabb kép is! Csak nem sikerültek valami jól, mert az öcsém egyszerűen nem tud fotózni, a férjem meg én (ugye a helyzetből adódóan) most nem tudtunk fényképezni.
Egyébként a sebgyógyuláson azért csodálkozom, mert Peti bőre elég érzékeny, tehát a pelus derekának a nyoma is meglátszik rajta, pedig nem is húzom meg csak annyira, hogy ne essen róla le. De a sebei már alig észrevehetőek.
Tanulás: hát nálunk a macsesz ft. Peti tanulásból egy ideig nem lesz semmi, ahogy írtam, egymásba vannak bolondulva akkor is, ha tudják, hogy a másik árt nekik.

Katus, igen, egy ideje vörös vagyok. A szőke szülés után uncsi lett, ugye egy jó ideig természetes volt a hajszínem, aztán lett ez a mahagóni. Most ez a módi nálam.
Antibiotikum és GYES: nehezen.

Tjuca, ahogy keresgéltem a topic elején, megtaláltam Kinga első sztárfotóját. Meg még egy pár babáét. :)
Az ülés nálunk is valami hasonló pozitúrából indul.
Nálunk a lehetséges foglalkozások: villanyszerelő, telefonszerelő, számítógépszerelő, de a fül-orr-gégész is nyerő lehet, mert előszeretettel kotorászik a fülemben meg az orromban Peti, ha hagyom. :D

Wawel, kicsinek, ha fogtuk Peti kezét, ő is felhúzta magát, de ha magától ül fel, azt ő is oldalról csinálja (szerintem egy baba sem hasizomból ül fel). Viszont ülve mást látnak, ez egyértelmű, tehát az ültetésnek valszeg nem az a célja, hogy megtanulja, hanem, hogy érezze, hogy így is lehet élni. :)

Meteor, azért egy kutyus jobban tanítható egy macskánál. Igaz, a mi macseszunkra alapból nem lehet panasz, mert elég sokmindent megért, de egy kutyus más! Ja, és szobacicusunk van, tehát max. annyi bacit ereszthet Petibe, amennyit a gyerek egyébként is felszed a szőnyegről. :o Egyékbént sem hiszem, hogy lenne benne valami ilyesmi, mert én még nagyon régen kaptam tőle egy-két pofont, és annak ellenére, hogy mély sebek lettek érzékeny helyen, elég gyorsan begyógyultak. (Pedig akkor még elég kevés ideje volt nálunk a cica, aki előtte kóbor dögi volt.)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Ex, úgy látszik valamit éreznek ezek a kölkök :-) mert Kírát sem tudtam egész nap letenni. De ez sem segített rajta, mert a kezemben is egész délelőtt vonyított. Meg kora délután is. Mi lesz itt estére? :-(

Rita, Kíra is állandóan dörzsöli a szemét. Mis is úgy figyeltük meg, hogy akkor, ha álmos vagy nyűgör. De ha valami nem tetszik neki, és mérges akkor emellett még a fülét is tépi, tiszta erőből. Először a jobb kezével dörzsölte a szemét, a bal kezével tépte a fülét. Mondtam is, hogy az egyik füle jobban el fog állni, mint a másik. De most már nem izgulok, már a másikat is tépi :-)

Tandika

tandika
 
 


Sziasztok csak gyors bekukk aztán rohanok tovább.
Előreláthatólag 2 maximum 3 hét múlva lesz ismét internet nálunk, addig kénytelen vagyok elköszönni tőletek. De már átköltözködtünk leghalább és jónak tűnik az új kéró.
Hiányozni fogtok! :(
Mindenkinek és mindenki babóinak szép napokat kívánunk addig!

Puszi:

Kitti és Ádám

:-)

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok Lányok,

hétvégén vendégek voltak, na meg persze mi is jöttünk-mentünk, úgyhogy nem igazán tudtam jelentkezni.

Nővéreméknél most kezdődnek a belső munkálatok a házban, úgyhogy ma neki nézegettünk csempéket, a babaszobába tapétát, konyhafelszereléseket :) . Nagyon élveztem, babóka is velünk volt, ő is felfedezi a "világot" :P .
Néztünk kiságyat és babakocsit is, holnap még folytatjuk. Közben pedig nosztalgiázom :) .

Tegnap egy táska cuccot összeszedtem a nővéremnek, amire nekem már nincs szükségem, de neki még jól jöhet.
Pl. Infacol, amire nekünk egyáltalán nem volt szükségünk, de megvettük. Vadiúj cumisüveg, cumi, bimbóvédő, eldobható bugyi a kórházba, homeopatias bogyók a szülés elötti időszakra, chicco melltartó betét, na szóval sok-sok hasznos dolgot, ami már nekem nem kell, neki pedig jól fog jönni :lol: :lol: :lol: .

Most Lakáskultúrát, Szép Lakot, Szép Házakat, Szép Otthont nézegetek és ötleteket gyűjtök, holnap pedig megbeszéljük a tesómmal, hogy mit hogy kellene csinálni.
A férfiak ehhez nem értenek :lol: .
Ma elmentünk az egyik kolléganőjéhez, akik szintén építkeztek és megnéztük a házukat. Ők már most költözködnek. Nagyon tetszett nekem is és a nővéremnek is, bár teljesen más stílus, mint a tesómék háza :) . Attól függetlenül szupi volt.

Marci ma vagy 5-ször kakilt (nem is akármennyit :oops: ), szerintem már nincs messze a fogacska kibújása :) , de az is lehet, hogy csak az emésztése kiváló :lol: .

Pénteken volt a védőnéni, azt hiszem ezt még nem írtam és beszélgettünk a hozzátáplálásról. Eddig ugye tízóraira és uzsonnára kapott Marci szilárd ételt, de a védőnő javaslatára az ebédet váltottuk ki egy főzelékkel. A tízórai és az uzsi maradt gyümölcs, de csökkentettem az adagot, hogy utána még tudjam szoptatni. Az ebéd kiadós, utána már csak pár korty vizet kap. Reggel és este maradt a szoptatás. Nekünk nagyon bejön :lol: .
A D vitamint egyébként megkérdeztem, 1 éves koráig kell szedni, de amit bejön a napsütéses jó idő (szerintem június), akkor abbahagyhatjuk és októbertől-áprilisig ismét kell adni a babának. Szombathelyen ez a divat...

Más téma:
Most éppen fél szemmel a Frei dossziét nézem, érdekes a téma, úgyhogy megyek is, hogy jobban tudjak figyelni :) .

Puszi mindenkinek és szép estét :) !!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Holnap megyek pelust venni Petinek...ha már kapott a névadójára pelenkapénzt, és viszünk egy szórólapot, miszerint az ÖKO pelenka 29 Ft/db lesz. De azt hiszem, junior méretet fogok venni belőle, mert a midivel megjártuk, mert a hétkilós gyerekemre már szűknek bizonyult anno. Talán ez a méret megteszi. Majd megszemlélem, de a "sima" nagycsomagos (nem tudom, milyen fajta) is maxi méretben 31,6 Ft darabonként...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Lányok!

Bedőlt a topik?

tjuca
 
 


Én jönnék, de Mesi hiper-nyugtalan már 3 napja..........

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Merre jártok?

Akkor írok egy kicsit magunkról, ha mindenki elveszett.

Mi is letettük hétvégén a kiságyat a legalsó fokozatra. Igaz, még nem gondolom, hogy Kírát az a veszély fenyegetné, hogy felkapaszkodik, mert hanyattfekve gyakorlatilag semmit nem csinál (max. visít :-) ), nemhogy fel akarna ülni, vagy térdelni.

Dehát jobb félni, mint megijedni...

A másik, amit napok óta elfelejtek megírni: pár napja az jött nálunk szokásba, hogy szopi után nem engedi el a cicit, a szájában tartja, viszont nem szívja, hanem fújja :lol: :lol: Annyira édes!!! :-)

A karmolásokkal kapcsolatban is akartam írni, hogy Kíra is mindig összevissza karmolgatja magát, de szerencsére másnap már nem látszik. Gondolom azért tud ilyen gyorsan gyógyulni, mert nagyon vékony a bőrük. És ugyanemiatt érzékeny is. Nem?

Tegnap mertem ki neki a húslevelsből egy kis levet + répát, összeturmixoltam. Nem kellett neki. El is kezdett sírni, mikor megpróbáltam a második kanállal beletuszkolni. Tényleg nagyon nem szereti szegény a répát.

A borsót ti hogy adjátok? Valamivel együtt? (répán kívüli ötleteket kérek)

Tandika

tandika
 
 


Üdv!

Én vagyok. :)
Megvettem egy csomag pelust, ráadtam most egyet, ha beválik, du. veszek még egy csomaggal. Így itthonra marad kb. 120-130 db, a többi megy a garázsba itthonról 250-260 db. Szóval egy ideig nem lesz pelenkagondunk. :D

Tandika, nálunk még a legelején volt az, amit írtál, ugye, a cumisüvegbe kellett levegőt visszaengedni, hogy jöjjön belőle a tápi, és néha a cicimmel is próbálkozott szegény, hogy hátha akkor több cseppen belőle...
Borsót én natúran adtam Petinek, de szerintem bármilyen zöldséggel keverheted. De ha Kira szereti, akkor nincs értelme zutyulni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


6 hósan a borsót még csak passzírozva! Krumplival pl.

De Mesi se szerette ekkora korában még a zöldségeket, szóval mindent almával párosítottam neki, aztán szépen lassan elhagytam az almát, és már szépen eszi a husilevesből a zöldségeket meg husit, persze csak szigorúan turmixolva.

Megyek, mert tényleg nagyon nyűgös, talán foga lesz...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ex! Mi ez 3-400 pelenka??????? :)

Végre elaludt Meske-csaj, úgyhogy megyek a konyhába!

(De ha van itt valaki, akkor visszajövök!)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?